Vaʻai i le taualuga!

Anonim

Taile mo le faʻamaeʻaina o le taualuga: Mea, gaosia tekinolosi, ituaiga, uiga o le faʻataʻitaʻi. Fautuaga mo le Uiga.

Vaʻai i le taualuga! 13867_1

Vaʻai i le taualuga!
"Oloa"
Vaʻai i le taualuga!
"Oloa"

O le Wayvs pito o le "Raive Wave" Tile ("fogafale") o lo o auai i le sili atu le mafai ona ogatasi o le fesoʻotaʻiga e le mafaitaulia. Ktaka Tile Manaomia se Pornice Pornice

Vaʻai i le taualuga!
"Mautu"
Vaʻai i le taualuga!
"Mautu"

Massics ma Putty e manaʻomia e nana ai e le mafai ona matauina le gase le avanoa i le va o pou. Peitai, mo lenei mea o nisi taimi

Vaʻai i le taualuga!
"Mautu"

O le laualuga o laupapa faʻapipiʻi e mafai ona faʻataʻitaʻiina le tele o ituaiga o ituaiga: fafie, maa. Laʻau peleue papatusi o loʻo avea ma mea lanu oona, ma paʻepaʻe paʻepaʻe

Vaʻai i le taualuga!
"Mautu"
Vaʻai i le taualuga!
"Decoplast-m"

Eseese ituaiga o le mapusaga ma le lalolagi

Vaʻai i le taualuga!
"Oloa"

O mea teuteu teuteu e maua ai le atoaga o le totonu o le mamanu

E le mafai ona vaʻai i le taualuga i mea uma ona o le atuatuvale, ae ona o le galuega e faia lenei fiafiaga matagofie!

I Rusia, a ua e iloa, o le a le taimi muamua o le lua faigata e lua. Ae, faʻamasinoina i le tele o manatu o tufuga ma faʻaleleia au, e i ai foʻi ma le lona tolu: o le le mautonu ma le mataga. O le mea moni, talu ai nei, e le tatau ai lenei mataupu, ae o loʻo iai pea le faʻafitauli o le faʻaumaina o le faʻaumatiaga. O le tuufaatasia o ato na faia o polystyrene e tatau ona iloa lelei, talu ai i le tau maualalo, e mafai ona ausia se sili ona lelei gaioiga. Ole a mafai ona filifili le vaega manaʻomia ma le lanu o le a le faigata, ma o le tau o le faʻauiga o le a laititi - mai le 20 i onapo. Zelll2.

O le polysyrene mea e taugofie tele, siosiomaga faauo ma ua lava le maualuga o le malosi. O le nonoa o le ata na faia, e faʻalagolago i le faiga tekonolosi, o loʻo vaevaeina masani i ni vaega se tolu: e tape, tui ma faʻapipiʻi (faʻapipiʻi). E tatau ona maitauina na toetoe lava o soʻo se polystyrene susu, lea e mafai ai ona faʻapipiʻi i potu ma laʻau maualuga i luga (i le umukuka, i faletaele). I se faʻaopopoga, e pei o se taugofie sili ona lelei (vevela, leo ma le susu) vaega o vaega, ma agavaʻa faʻapitoa e faʻatagaina ai le tau mo le tele o ituaiga tausamaaga.

Ituaiga o le taualuga fagota e ala i le gaosiga metotia

Pito i lalo E faia i le pito i luga o polystyrene lipine (paʻepaʻe pe lanu). E le mafai ona aofia ai i luga o le auala e le mafai ai e Keei. O pito o le pito i luga o vaevaega e itulagi, e foliga mai e pei o se taualuga i luga o le taualuga, ae o se vaalele mai sikuea vae. Oloa nei oloa e maua ai kamupani o Grelich ma Saarpor (Siamani), Vicpecor, "Amiotonu", "Cortin). Manatua o oloa Rusia e le o se mea e le tupu i le lelei o le fafo. Kamupani, o se tulafono, ofo atu ni nai faʻaputuga e ese le puaʻa. O le mea fiafia, o tagata gaosi o loʻo i ai i latou e suʻeina le filifiliga sili ona lelei, lea e aloese ai mai le faʻaalia o se auala manino luga o le fanua. Mo lenei, mo faʻataʻitaʻiga, o se geometric soapi e fausia ai le faʻapegatalanoa mo a Mose. O le filifiliga o le pala e matua lautele. E mafai ona saito nei papatusi papae, lanu vali, o le faʻaaogaina o vaega o loʻo i luga, laau laʻau.

O le tau o le pito i lalo o fulafula tuʻusaʻo faʻalagolago pe afai paʻepaʻe pe lanu paʻepaʻe pe lanu. O le tau o le paepae e 25-35 rubles. Mo le 1M2 (matou te maitauina, e ala i lea ala, e masani ona faʻaalia ai le tau o afifiina, lea e aofia ai le 2M2). Valivali Tiles e sili atu ona taugata - 35-50 i le 1m2.

Tui puipui . O lea na gaosia e tusa ma se faʻapitoa tekonolosi o loʻo ofoina atu e le Palesitina i le Matai e aunoa ma le faʻatafunaina o le granules. O le iʻuga, o le fausaga o le fola laupapa e matua laʻititi tele ma le lelei, ma le oloa lava ia e maua le malosi faʻapitoa. O le omomuta o le ata i luga (o le faʻateleina o le faʻamalosi e mafai ona oʻo atu i le 1.5-2cm) foliga manino, e aunoa ma le sili ma le le mautonu. O pito o le taʻele o le taʻele o loʻo i ai i le atoatoa, e le mafai ona ofi, o lea pe a faʻapipiʻiina le modules ma le tasi ma le isi, fausia se tapoleni e tasi ma le faʻamafanafanaga. O le mea e mafai ona aofia i ni vai o loʻo faʻavae i vai, ma i se ata faʻapipiʻi mai le laʻau, ae e le manaʻomia.

O le gaosiga o mea na faia e faʻapitoa faʻapitoa e faʻapitoa ai i le "kamupani o le" faʻatulagaga "ma" ag "faʻaaogaina meafaigaluega o ni malaga mai fafo. O lenei ituaiga e sili atu le sili atu taugata nai lo le vaeluaga ma faʻapipiʻi: o le tau o le 1m2 o le 40-55 rubles.

Faapipii le Tile . O lona gaosiga o loʻo faʻaalia e le faʻatusatusaina o le faigofie o tekonolosi, o lona uiga o le lelei o le oloa e maualalo (15-20 rubles mo le 1M2). O le tatalainauina o le ogalaau o loʻo punia i kamupani Rusia "malosi", "Martin", "Depst Gamma Dorsore" ma isi. Ua talitonu o le Froor Stall faʻataʻitaʻiga o loʻo i le mamao tele nai lo le faʻaititia poʻo le tui, ae o le tele o tagata faʻapitoa e le malilie ma lenei. O le maualuga o le maualuga o le pale e sili atu le maualalo i isi ituaiga o mea e sili atu le maaleale (lea e le fautuaina e fufulu). I le auala lava e tasi lea, e faʻamaoni ai i le mea e tuʻuina atu i ai, o loʻo nana ai le faʻailoga ma le fiafia i le faʻatamaʻiina o le faʻatulagaina o ata.

Faapipiiina o le Tile Tile

I le va o le isi itu o le potu o le potu o le a faʻasaga i le Twne ma o le ogatotonu o le nofoaga o le latou vaʻavaʻaia. Ma, e ala i le iʻuga, e lua laina o loʻo tauaveina lava tutusa i le pa ma alatele i le tasi ma le isi (au, faʻataga o le oona i nisi taimi e lua o nei tulaga e le mafai ona matauina i le taimi e tasi e lua i le taimi lava e lua.). O le faaputuga muamua o loʻo tautala i le ogatotonu o le taualuga, suia lona pito i luga o se tasi o laina. O le faaputuga o loʻo i ai le faʻapipiʻi o le tasi i le isi, ma o le mea o totoe i le va o le ogalaau ma le puipui ua tapunia ma se cornice.

O tekonolosi kuki e faigofie tele: o laina vavaeina ma le fefiloi, po o se toniga toniga i luga atoa o le oloa. Talu ai o ituaiga uma o taga e faʻaaogaina i ia tulaga o loʻo gaosia i luga o se vai o loʻo gaosia, o latou sili atu e mafai ona soloia e se tautalaga susu susu. O le lalagaina o fafie e mafai ona papatiso toetoe lava i ni mea (DVP, chippobboard, correte, piliki i ai.p.). O le Glit Glue e sili atu le faʻaaogaina o le faʻapitoa ofoina e le tagata gaosi oloa.

Taofia le tausiga

Faaeteete i tua o le faletaele e matua faigofie lava. Ua lava lea e aveese le efuefu faʻaaogaina se moli uila poʻo le pulumu, ma le fanua lauiloa e mafai ona soloi atoa ma se ie susu.

O faatonu faafetai i le kamupani "decoplast-m", "mautu", "O le au lotu", "uiga" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili