Mirror virecsings

Anonim

Mea e faʻaaoga e fausia ai se faʻata i luga. Ituaiga o pine ma faapipii filifiliga.

Mirror virecsings 13868_1

Mirror virecsings
Tusiata potu "k-13"

Ata e D.Minkina

Mo le maeʻa faʻamaeʻaina o pepa faʻauma i le taimi o le faʻapipiʻiina o le faʻauiga o le faʻalumaina, o le faʻaʻailima o le, o loʻo maua ai le faʻatulagaina o foliga mulimuli ua faʻaaogaina. Faapipiiina vaega e faʻaaoga ai vai ma le fusuʻaga. Atoa mai ia faʻata, o le taualuga e seasea lava (e sili atu taugata ma o le taimi gaosi e sili atu)

Mirror virecsings
"Teutupe Fishulgrad Stroy" Ata R.seloreva
Mirror virecsings
"Phobos ma"
Mirror virecsings
"Phobos ma"

O se faʻamalologa, o le faʻamalologa, o se faiga o le siʻitia o le malosi o le tusa o le faʻaleaga tetee i se metotia uamea, ua faʻaaogaina. O le faʻamalologa o loʻo tumau ma saogalemu. O le itu vaʻai vaʻaia o le faʻamalologa liliu i totonu o se lipine lipine valiina i lanu eseese. O le faʻata lava e mafai ona faʻaalia i soʻo se paolo, e oʻo i le apamemea poʻo le auro

Mirror virecsings
"Olimipeta"

Le tagata savali o le faʻalootoga o le faʻataoto paʻepaʻe, o foliga manino o le a manino. Foil telssiones ua aveese mai le gaosiga ona o le mea moni i le taimi o le taimi e amata ai le foili

O le faʻatalanoaga faʻatamaʻia e le gata i le faʻaitiitia o le maualuga o le potu, ae e sili ai ona maua ai le aoga, saoloto ma malamalama. O le faʻata e mafai ona faia i tioata, palasitika, aluminum ...

Afai e te manaʻo e fai se pu o le taualuga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se kamupani faʻapitoa, pe faia "i le fausiaina o le" tuʻusaʻo i le fale. O le faʻavasegaina o le fausiaina o le faʻauigaina o le sifiia o le faʻalauteleina o loʻo faʻamalosia i le pito i luga poʻo le faʻailoga pepelo (tioata) faʻata (tioata). I lea tulaga, naʻo le pau le faʻafitauli o le saunia o se faʻavae masani maualuga mo faʻamaumauga. O papatusi faʻata o loʻo tipiina i sikuea poʻo ni mea e saʻo (ma le saʻo o le sili atu o le 0.5 mm) ina ia mafai ai le vaalele atoa.

Oti o loo faatonuina i totonu o potu aoga o tagata faatau. O iina na latou faia ai se tipi o le faʻata (gaʻo) faataamilo i le tulaga o le virror (e manaʻomia le tuʻuina atu o elemene na faia e elemene o se nofoaga alu i lalo o lalo o tagata mamao ma lalo o lamepa.

Ata o le ving

Sirror lapisi i le taualuga e mafai ona faapipiiina. Peitai, e le faigofie lenei. Afai o le taualuga e leai se mea ae o le laualuga o le sikamaina stab luga, o le mea lea e masani lava o se kuka, e le talafeagai, ma o le mea lea e le mafai ona motusia o le a le tutusa uma vaalele, ma o le mea lea ua vete le aafiaga o le a faʻaleagaina, ma ia lava ma le tagata lava ia. Afai o le taualuga ua faʻapipiʻi, e leai se faʻamaonia o le mamafa faʻata lea e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu e le mimilo faʻatasi ma le vaega o le faʻapipiʻi. Plaster - Faauma mea ma mo ia faʻataʻitaʻiga e le fuafuaina.

E mafai ona e saunia le taualuga i lalo o le pipii o faʻata o le feagai ma le vai-teteʻe i le vai vevela poʻo le susu-dalywood plywood. Ina ua avea le ufiufi i le lautele o le mea e sili ona mafolafola, o le tagata foʻi poʻo le susu lapisi faʻapipiʻi i le fata o le uʻamea talaaga, ma o mea uma na fuafuaina e faʻauma ai le taualuga o le vine o le mea e te fuafuaina. Ina ia aveese le ono mafai ona ofi i luga o uʻamea uʻamea, o le laasaga o lo latou faʻapipiʻi i le paletiʻe ie tatau ona faia le masani ai, ae 1.5-20 cm). E tatau ona maitauina o mea faʻapipiʻi uma i le sima o le cooker o fola o fola o fola o loʻo faia faʻapitoa ma uʻamea taula, ae leai se mea e le palasitika. O le manaoga lea o le Sami afi.

I le tulaga maualuga, e le manaʻomia le faʻaauau pea o le faʻaauau pea ona siʻi tuʻusaʻo ai. Ina ia faia lenei mea, faʻaaogaina kulimi faʻapitoa mo faʻata, pei o novasul s16 (tikkur, o le frina), o Siamani), Epoxy "Tita" (Lusia). O i latou uma e faia ni vaipau ai ma o lea ua puipuia ai le Avalgam mai le susu. E le o se mea talafeagai le faʻaaogaina o le kulimi mo faʻapolokalame, ma e matua le mafai ona e faʻaaogaina e faʻaaoga ai tufuga ma ulravioleti o tagi, lea ua faʻaalia e faʻapuʻu ai tioata. A uma mea uma, o ave o le ultraviot moli faʻaaogaina i le taimi o le faʻapipiʻi faʻagasologa e le o gatasi i le kelu, o lona uiga o le palaʻai e le mafai ona faʻapipiʻi. Faʻapea foi, faʻataʻitaʻiga ma ni faʻailoga faʻapipiʻi i taimi uma e le taliaina ai: O nei oloa e mafai ona faia le faʻata i Amalima, i lalo o le pupuea e faʻavaivaia vaivai.

Fao ma le tagata lava ia

O leisi faʻapipiʻi filifiliga o le mirroring digwall poʻo plywood trim. O le faʻaliliuina o le faʻaliliuina e ala i le fao ma tagata mamaʻi poʻo le tusi o ia lava e ala i le pu na tuliloa i le faʻata e faʻaaogaina le palasitika. Mo le mutiaina i le Plasterboard, o se fou-fou-ituaiga "Molly", "Abefly" ITERF

E mafai ona e tuʻufaʻatasia metotia uma o fusi, lea e sili ona faʻatuatuaina: "tuu le" tapoleni mo le faʻasaʻoina o le taʻele. O le faʻaaogaina o le mea mulimuli e mafai ona faʻatonuina ma manatu faʻapitoa, aua o pulou o le lima o loʻo tapunia pe a tapunia le paʻu o le chrome-vela.

Faamalolo

O le isi filifiliga o le taofi o le aofia. Mo i latou, o le arstront taofia le faiga o le tino ua faaaogaina. Muamua, o le faiga ua fuafuaina mo le tufatufaina utaina mai le 4 i le 6.5kg / M2, ae o nisi ituaiga o faʻamalologa faʻatagaina oe e ulagia i le 7-10kg / m2, lea e manaʻomia e taofi ai le 7. O nisi taimi o le polymetric mea - faʻata mai le polycarboate poʻo le poyacrylate glass o loʻo faʻaaogaina foʻi (o le a le mea ua taʻua e taʻu o le masani). O nei mea faʻalavelave e matua maualuga lava, e faigofie ona tipiina ma galulue i le fale, ae latou te le faʻataugofieina nai lo tioata faʻata. O metotia o fusi e tutusa.

Alumini ma Polystyrene

Mo le faʻataina o le taua, o loʻo faʻaaogaina foi mea o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga ai Mo se faʻataʻitaʻiga, mai le failautusi o kulupu kulupu (USA). I le tulaga lea, e faʻapipiʻi ai le faʻaleagaina uʻamea i le faʻavae o le faʻatusalea, ma latou, ma isi faʻafeagai. O le faʻata o le faʻata lea e amata mai ai o loʻo iai i fafo atu o le umi, o loʻo avatua i le ata o le uluaʻi vaega.

Ae o le tele o taimi nei o le faʻaaogaina o le faʻata o le faʻata i polystynerene o papatusi (tatou fai mai, mai le sipela mamanu, Ausetalia). O lenei mea o loʻo faʻatau atu i lafoga (pepa lapoa-261210001mm) ma aʻo leʻi faʻapipiʻiina i lalo o uta ma "propminization" i le vevela vevela. Tapuni le upega tafailagi faigofie: I le pito i tua, i lalo o le ata puipuia, pei o se tulafono, e i ai le laau pipii. Faapipiiina e mafai ma sperster. I le faʻatinoina, e manaʻomia e le paʻu paʻu o le a fesoasoani, o le a fesoasoani e aloese ai mai le ea paʻu. O nisi taimi o polystyrene ua ofoina atu e aunoa ma se tagata na o ia lava. I lea tulaga, o le tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o le pva, e pei o le sibkule 22hv (sibu mamanu) poʻo le taimi o le tino o le henkel (henkel, Siamani). A faʻatau ni upega tafaʻilagi, e tatau ona e faʻaeteete lelei i lo latou mafuaʻaga. E i ai ni oloa talafeagai mo potu malulu, ae o loʻo iai ni laupepa faʻatapulaʻa, mo le faʻafesoʻotaʻi ma vai e le manaʻomia. O le igoa o le faʻauiga o le faʻata e le mafai ona faʻaliliina moli-paʻu ma halopen moli, talu ai o le faʻamafanafana o le palasitika i le 600c e le taliaina.

Feteʻenaʻi "faʻata"

Atagia ma faavaa o le taualuga. Ina ia maua le maualuga maualuga o le taua o le toatolu o a latou ituaiga, matte, pupula ma satin, e tatau ona filifilia pupula. Lamolemole, e peiseai e lelei tele le mea lelei le lautele Ioe, e le o se faaata: O mea o loo atagia mai ia i latou ua i ai sina talanoaga puʻupuʻu, ma e le tutupu moni le faʻata i le faʻata. Ae o le aafiaga e maua tele le malosi e vaʻaia ai le maualuga o le maualuga o le potu. Aemaise lelei i le pupula mata o le sporch stavis o loʻo atagia i le susulu o le moli uila, chandeliers.

Faitau atili