7 fesili autu e uiga i le susu o le fola

Anonim

Faʻafefea ona faatino lelei galuega, oa mea e faʻaaoga ma o a sese e le mafai ona faʻatagaina. Tali i nei fesili ma isi fesili - i la matou auala e uiga i le musi mumu mumu o le fola.

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_1

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola

Fausiaina o tulaga (SchIP 3.03.01-87 "Faʻasalaga ma le FONI FOI") Faʻamalosi le tulaga o le tulaga i le lautele o le 12 m i le umi mm. I aʻoaʻoga, o nei mataʻupu e masani ona sili atu i le taimi lea, ma i le faʻagasologa o le malu puipuia o le fale e sili atu ona faʻavaeina ma malifa solo. O le tulaga lautele ma le maufaatuatuaina auala o le faʻatulagaina o le fola i le fale mautotogi o le onosaʻi i le susu susu, o le tekonolosi o le galue pea o le galue pea.

1 Aisea e tatau ai ona ou saunia se poloketi ae e te leʻi galue?

E tatau ona amanaia le mea mo le faʻatafunaina ma le faomea galuega, suia le faʻatulagaina o le fola laupapa, e manaʻomia le maua o le faʻatagaga. Ma mo se mea lea e manaʻomia le sauniaina o se poloketi aiaia mo le puipuiga o le faasinomaga o le faasinomaga o le vaega mai lea faasologa ma le pisapisao.

Ata o le masini o le ata

Se ata o le uliuli foloa masini i lalo o se fasi parquet. 1 - Lautele Membrane; 2 - coument-oneone nali (40 mm); 3 - PITAR; 4 - Tusia; 5 - O se steam e mafai ona totoina (polythylene); 6 - Sparproof Plywood (8 MM); 7 - Polyreathhane kelu; 8 - Parquet

2 O a mea e faʻaaoga pe a aoga?

Mo le masini, o le fusiua o loʻo faʻaaogaina le fofo-oneone fofo, malamalama lelei ma cellourte, sauni lelei-faia-faʻamamafa palu. O mea o loʻo filifilia e faʻalagolago i le tulaga manaʻomia i luga. I le isi itu, e fuafuaina lea e le ituaiga o fola ufiufi. O le laualuga o le sima-oneone poʻo le sima e faʻataʻamilo soo (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tuʻu le palu) ogatasi o le vaega o se vaega faʻapitoa. Ma i lalo o le Luga o le Ceramic Bagles, o le tulaga maualuga e le manaomia.

  • Mago palu. E masani lava, mo le masini, o le tosoina faʻatau se uila ua maeʻa faʻamamaina-oneone le faʻamamaina, afifiina i ato o 50 kg. E mafai ona e faʻatauina ni ato o 25 ma 30 kg, ae o le a sili atu mea. E tatau ona faʻatauina se faʻasesega faʻapitoa fuafuaina mo le masini o le sifi ma na faia ai se kamupani faʻamaonia, talu ona o le le lelei le lelei o lenei ituaiga e oʻo i le tele. E mafai ona e faʻaogaina se masonry poʻo le lautele o le matutu palu. Pe a faʻatau, faʻalogo i le pito i luga o le fata ma le lanu o le faʻavae. O le masini matutu-oneone palumea e tatau ona lanu efuefu, e aunoa ma se enaena-mumu, o loʻo tautala i luga o le tele o oneone poʻo le auai o le omea. O se maualuga-lelei le maualuga o le faʻaaogaina o loʻo sauni e faʻaaoga, ma maua se vaifofo e manaʻomia le faʻaopopoina o se aofaʻi o le vai.
  • Sima-oneone fofo. Afai e le mafai ona faʻatau oloa, o le Counment-Sounds-Sandy Slass fofo e mafai ona saunia mai le sima o le ituaiga e le maualalo nai lo le faʻavae o le 100 ma le 1: 3 pe 1: 3 poʻo le mamafa. E faʻaopopo le vai, o le avea o le fua o le vai i le sima (e mafai foi ona mafaufauina i tua o lita) - 0.45-0 o le arces e ave ai le vai. Ina ia maua se fofo homogenment, ceser ma le oneone o loʻo muamua tigaina, ona faʻaopopo lea o le vai. O le fofo na saunia e lenei metotia e tatau ona i ai se ituaiga e le maualalo le 150-200. Tele vai o i lalo ifo o le ituaiga.
  • Malo. Mo masini malo, o le vaipuna o Ferem o loʻo faʻaaogaina foi i le 3.5 feololo le maualuga o le 600-1000 kg / mnolithic ma papatusi ma papatusi uma; Helxweet sima (ceramzite sima sima po o le peliobettone) vasega e le maualalo i le 5.0 averesi o le aoga i le 1300 k. Teteʻa faia i cellalar ma o le une sima e i ai se faʻaʻosiʻomaga fausaga ma i ai fale vevela. Ae o le laualuga o sea na fafaga i soʻo se tulaga e manaʻomia ai le faʻaopopoina o le faʻaopopoina. O le faʻaaogaina o le Foam sima e maua ai le iʻuga lelei: E i ai le averesi o latou averesi o le malosi, ma le faʻaaogaina o le fale gaosi (0.18-0.25 W / MS) o lalo ifo. Peitaʻi, ona o le maualuga o le faʻaleagaina o nei mea, ma fautuaina le faʻatulagaina o le vaega o se vaega o le nofoaga maualuga-oneone fofo.

O le vaega autu o le a maua le amataga fc41 h

O le vaega autu o le a maua le amataga fc41 h

3 O le a le mea autu o loʻo atagia mai ai tapulaʻa?

O le mafiafia

O lenei faʻailoga e fuafuaina mo mataupu taʻitasi ma e faʻalagolago i tulaga patino. E i ai sau nonoa i luga o le fasi pe i luga o se vaega o vaega? O a mea o loʻo faʻatinoina ma i lalo o le foloa o loʻo fuafuaina? I mea uma, e mafai ona taofi i laua atoa ma le vevela o le vevela-o loʻo faia ai le faʻaaogaina o le vevela o le vevela. I le auala mamao o le lua, o lona mafiafia e tatau ona le itiiti ifo ma le 4 cm. E le gata i lea, o le sikulu ua faʻamalosia i se uʻamea uʻamea poʻo le "fibrin" (mai porinpropylene Aumai foi, pe a fai e tuu i luga o le potu susu i totonu o le faletaele pe i le umukuka.

O le Courment-Salt Teae o loʻo faʻaaogaina i mataupu e tatau ai e taui ai le le talafeagai o le sima o le sima o le sili atu ma le 20 mm. Ae afai o le courtice-oneone fofo o loʻo iai se pipi (i le tele o le tele o mataupu, o le tulaga tonu lava lea), o le pito i lalo o le mafiafia o le mafiafia Afai e maopoopo, ua fai mai o le a aliali mai i ai, ma e iai le fesili a le tagata atiae: O le a le mea e fai? I se isi ana upu, e sili atu i soʻo se mea o le mafiafia o le fusiua mai le sima o le sima o le sami ma se palasitika na i lalo ifo o le 30 mm. Afai o papatusi na tuu i ai se mea ma o mata o tulaga e sili atu i le 60 mm, e fautuaina le faia o se fasi mai le oneone masani (ma le kapeteni masani). O lona mafiafia e mafai ona oʻo i le 100-150 mm. Pe a o le tulaga o le tulaga ma le mafai ona mafai ona faʻaaogaina tulaga taua o le 150-170 mm, e tatau ona faʻataʻapeʻape le sima i lalo o le vaega o le "bash".

Ma ni matatagofie ma le tele o mea (lalo ifo o le 20 mm) avanoa i le faʻaaogaina o le tulaga o le maualuga o le fefiloi. E oʻo i le upu "naʻea" i lenei mataupu e masani ona suia i upu "vaega" poʻo le "sauniuniga". Faʻatagaina le laititi ma le maualuga o le vaega mafiafia o le mafiafia o faʻavae faʻapitoa e iloa ai le gaosi oloa.

Taimi

Taimi e faamaalaloina ai ma le faʻamamaina o le sioa i tulaga masani e fuafuaina lava faʻapitoa i luga o le faʻavae o ana mea ma le mafiafia, faʻapea foi ma le ituaiga fola. Mo se sima-oneone fofo i lalo o le sisitema, e masani ona i lalo ifo o le 25-30 aso (o se sekone e fausia i luga o le vaiaso mulimuli ane na faofia ai le 4 cm ma le 1.5-2. Ceramic faaputuga mafai ona faʻapipiʻi i luga o le sima-oneone nonoa pe a uma le 7-10 aso. Aligning and Bull Brelts e malo i auala eseese - mai le 1 aso i le 3-4 vaiaso, faalagolago i le ituaiga o Polymer Contivess faaaogaina mo lo latou gaosiga. O lea, o le filifilia o mea mo le tosoinaʻesega, oe manaʻomia le amanaia e le gata i lona mafiafia o le mafiafia, ae o taimi foʻi nei ua maʻimau e solo ai le taʻotoga.

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_5

Vevela

Tipiina na faia o sima ma le sima o le faʻavae e talafeagai i le vevela i le fola e le maualalo ifo nai lo +5 C.

Maualuga

Masani mo potu uma (pe mo le tasi potu, pe a na o le pau lea o le tasi) luga o le scred o loʻo faʻataʻapeʻapeina le faʻaaogaina o le sol zero. O le leai o le tulaga e tatau ona faʻaalia lelei, aua o le mea lea, i le taimi lenei, e faʻamoemoe lava pe faʻapefea foi o le lumanaʻi o le a liliu ese. O le zero tulaga o loʻo setiina le faʻaaogaina o le masini - laser poʻo le hydraulic (e masani ona taʻua o le vai) tulaga.

Ona fuafua ai lea o le tulaga o le laualuga o le tosoina. Mo lenei, o potu taʻitasi o potu taʻitasi e fuaina i 2-4 manatu (ae o le tele o fua, sili atu) le mamao mai le zero tulaga o le 'ea. O mea taʻitasi o le fua o loʻo tusia tuusaʻo i luga o le puipui. O le mea sili e faʻaalia ai o le a faʻaalia ai i lenei nofoaga i le pito i luga o le pito sili ona maualuga. Ma le a le mea e tupu, o le sili sili ona aoga o le a liua i le mea e maualalo le fola. O lenei, o loʻo tuʻuina atu se mea itiiti o le mafiafia o le mafiafia, e mafai ona e fuafuaina le tulaga o lona tulaga maualuga.

E toetoe lava i le fale mautotogi o loʻo faʻatulaga fola ma ni ofutino eseese: parquet, Tiles, Linoleum. Eseese ofutino e ese le mafiafia, ma luga o le fola e tatau ona tuu i le tasi tulaga. O le mea lea, e manaʻomia le tuʻuina atu o tulaga ese o le ese o le laʻau o loʻo tosoina mo ofu eseese.

4 O le a le mea na tipiina ai?

Faavae faavae

A fuafua i le leai o le zero, latou te o mai mai le tulaga maualalo e tatau ona maua (mai le manatu o le malosi) o le lotoifale) o le mafiafia o le mafiafia - 25-30 mm. Latase tulaga ma Hourthouse, pei o le Steel Prin Dematility Mo Mrwall, fesoasoani "sasaina. O moli uila ua le fiafia i ai ina ia latou le fesuiai i le taimi o le sima.

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_6

Fola keke o filifilia filifiliga filifiliga. 1 - faʻataʻamilomilo le suavai (hydromotetriccrayol); 2 - Peskobeton, faamalosia e FBROVOOLOKAK; 3 - polelets-ethylene suia; 46 Laminare; Ma ia saʻo ona faʻalauteleina; 6 - Plysyyrene toter; 7 - Tile Gelu; 8 - simale teuteu; 9 - Papatusi mai Mofo-Filevao; 10 - Ua faamalosia e Peskobeton e le Grid; 11 - kapeta

Afai e lamolemole le tumutumu ma le averesi o le mafiafia mafiafia e le sili atu i le 40 mm, o le faʻavae i le tele o taimi e mafai ona faia mai le sima-oneone fofo o le ituaiga e le maualalo nai lo M200. E manaʻomia le faʻaopopo o le palaka, faʻamaufaʻailogaina ma le hydrophobic faʻaopoopo, pei o tagata faigaluega CC 92 ("Henkel-Boastak").

Faatasi ai ma le mafiafia mafiafia o le tosoina o le sili atu nai lo le 40 mm, malamalama lelei o loʻo faʻaaogaina - claramzite sima, o le lelei o le contrazeate o le couporazeat ma le malosi e saunia ai le fofo. o le mea (faʻaaogaina se puʻupuʻu sima sima palu poʻo le lima).

O le maualuga o mea o le 800-1000 kg / m3, o lona uiga, o le 1.5-1.7 taimi malamalama nai lo oneone sima. Pe tusa o le tutusa uiga o Monoliths mai le uma fefiloi ma ni faila faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, o tioata tioata), ae o la latou tau o le 2-2.5 taimi maualuga.

O le le lelei sima e le itiiti ifo i le (500-600 kg / m3). Peitaʻi, e faigata ona tapena tutoʻatasi: E manaʻomia ni vaega faʻapitoa faʻapitoa, lea o le a faʻafefiloi mo se taimi umi. O nisi kamupani ei ai meafaigaluega e mafai ai ona e fafagaina le fofo i le maualuga o le 40-50 m, ae o le tau o le folasaga o le taimi e tasi e maua ai mo le tele o taimi galuega (mai le 100 m2). O le isi mea e fai i le pisinisi sima - Polystyrene Bot mai le saunia-saunia, faʻataʻitaʻiga, "GLMS-ls" ("Gross"). I le ala, o lenei mea e sili atu le palasitika ma e maua ai se mea laiti.

A faʻaaoga le malamalama o le malamalama, e oʻo foi i vasega 400 ma le 500, o le itiiti ifo ma le mafiafia mafiafia o le pito i lalo e tatau ona avea ma 45-50 mm, aʻi o le faʻafitauli o vaʻa.

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_7
7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_8
7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_9
7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_10

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_11

Faatasi ai ma le masini o le se-e taʻua o le semi-mamago o le polystyrene sima, o le maeʻa o le fofo o loʻo sapalai mai i se paluga faʻaaoga se pamu o le pneumatic

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_12

Ona toe manatuaina lea ma tulafono (b, c) taulai atu i saponi.

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_13

O le lavelave atoa o galuega i le tolu-potu fale mautotogi e mafai ona faatino i le tasi pe lua aso

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_14

O le vaega mataʻutia (d) manaʻomia le manifinifi vaega o loʻo tuʻufaʻatasia poʻo le faʻaaogaina o le masini

Faauma le ogatasi

O le pito i lalo e le mafai ona faia lelei atoatoa: O le ata o le ata e tele naua, ma, e le gata i lea, o le tali e le tutusa (faalagolago i le mafiafia o le vaega). E "maua" luga, faʻaaoga le faʻapipiʻi faʻapitoa. Latou faʻaaogaina e se manifinifi manifinifi (3-5 MM), a o le faʻavae o le a pa'ū i le 70% o le malosi, pe a maeʻa 1-2 vaiaso; O nisi polymer consosiges e faʻatagaina ona faia na o le atoa o le faʻamama o le sima ma faʻafesoʻotaʻi.

Ina ia le o le lelei le lelei o le sima o se taunuuga o le vave o le susu, o le pito i lalo o le a ufitia i polythyne. O le isi filifiliga o le faʻamalieina e le aunoa. Tatala le Windows e le tatau ona tatalaina, na o le slotted pe lafoina e faatagaina.

O le fola o le fola e vaevaeina i nofoaga ma tele. O le muamua (o le lautele o le sima o le sima, acrylic ma le epoxy prop st stp mafai) i ai le tumau o le kalone; Ua faʻaaoga e faʻaaoga ai le umi spatula. Mai le lona lua, mo se faʻataʻitaʻiga, ituaiga o ituaiga (knauf) poʻo le "tafa o" ("Unice"), o se fofo suavai ua saunia, o le a mafai ona faʻaleagaina luga o ia. O le tele o ato e sili ona lelei mo le tulaga o nofoaga tetele, ae galue ma i latou e manaʻomia tomai ma tiute: E taua le tuʻuina atu i luga o faatonuga mo le sauniaina o le fofo ma le vave lafoina i luga o le fofo mo le sauniaina o le fofo mo le tapenaina o le fofo mo le tapenaina o le fofo mo le tapenaina o le fofo mo le tapenaina o le fofo mo le tapenaina o le fofo mo le tapenaina o le fofo O le isi le mautonu o le i ai i le maketi o mea pepelo ma tuai fefiloi (o le upu o lo latou teuina e le sili atu i le ono masina). O le fofo na saunia mai le mativa-lelei mea e le maua ai le malosi o le malosi ma mafai ona faʻavaivaia mai le vaega faʻavae.

Suavai

I le faʻagasologa o le faʻatumuina o le suavai susuga o le vai, e ono tuʻu i totonu o le laina o le tumutumu ma i le fale mautotogi i lalo o le fola. I se faʻaopopoga, o mea mamago e mafai ona vave "toso i fafo" vai mai le vaega pito i lalo o le fofo - O le simama o le a mago ma le maua le malosi manaʻomia. Ina ia aloese mai ia faʻafitauli, ae e te leʻi amataina le galuega matuā, e manaʻomia le fausia o se vaipuna ", ma le faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe, o le a tatou toe foʻi ia i latou). O le Mardrauilitic sa aoga i le lumanaʻi - I le tulaga o fuainumera o fuainumera, o le a Ia puipuia le lolo nai lo latou tuaoi i lalo.

Pisapisao

O le faʻaletonu o le mafai ona faʻaalia o le ovala o loʻo faʻaalia e se faʻasino o le faʻaʻaisa leo (lnw), fuaina e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa (sypre deffer "). I le taimi lava lea e tasi, i fale nofomau i le sili atu o le maualuga o le tulaga o le LNW FAAMAONI - 58 DB. Peitai, o suʻega faʻaalia ai o lenei faʻatapulaʻa e masani lava (o le sili ona leaga faʻaiuga, tusa o le 65 DB, na mauaina i le taimi o le suʻega o fale o le 70-80. O le seneturi mulimuli). O se tulaga taliaina o le leo e fesoasoani ia te oe e maua ai le damping e suia i lalo o le fusi o le fola ma / po o fola-pili. I le taimi lava e tasi, o nisi mafiafia o le mafiafia o le 3-5 miliona mR e mafai ai ona faaitiitia le LNW mo le 20-25 DB ma le mautonu i le tele o ou tuaoi e tulaʻi mai i totonu o fale puipui.

O le manifinifi manifinifi o le tele o loʻo matua lava ma e le mafai e tuaoi ona faʻalogo i au laasaga i lalo (tautala ma isi leo o le ea i le tele o le palu). Ae afai e te fuafua e faʻapipiʻi se malosi failauga o le sili ona malosi i le arm-masani armplifier, o se faʻataʻitaʻiga sili ona ogaoga e manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lua faaputuga o 80 mm. O se auala lelei o le fausiaina i lalo o pou ma le subwoofer vibrancy incrating podium. Ae ui i lea, e aunoa ma le pa ma le taualuga o le mafaufau, o le ono o le "gakual" o le pisa o le aau i tuaoi.

Glass gaming isover filemu fale 1170x610x50mm 14 pcs

Glass gaming isover filemu fale 1170x610x50mm 14 pcs

O le a le mea e maua ai fofo o le lautele o loʻo iai?

Seʻia oʻo talu ai nei, eseʻese mea sa faʻaaogaina mo le Cydro ma le pisapisao le mautonu - tatou fai atu, muamua tuʻu le fiva laupapa. O nei aso, o loʻo i ai le Aufaatasiga e suia fua - i le taimi lava e tasi susu ma le gatete-o loʻo mitiia (o lona uiga, afaina ai ocaizions ociliztions). O nisi oi latou e faia i le ituaiga o papatusi na tusia i le aotelega, pei o oloa mai le pito i lalo o le polystyrene o le vaipuna "(" Reatiek "). O isi, ia tatou fai mai "technoch elast acoustic" ("Bedonil") poʻo le shumannet-100 ("a le acoustics o loʻo faia i le paʻu o mimiti. I se faʻaopopoga, o loʻo faia foi mai Cork Cusk, Polythyleynene poʻo le paʻu paʻu.

Lautele fefiloi knauf Worten 30 kg

Lautele fefiloi knauf Worten 30 kg

Ae le i faia ni mea faʻaletonu, o soʻoga o vaega o loʻo ulagia e le sima o le pulupulu, ma i le susu ua fautuaina e faʻaaoga ai se vaega o le sima o le sima. O le Hydro ma le pisapisao o le pasoga mats (slab) e tatau ona tipiina i luga o puipui i le maualuga e tutusa ma le mafiafia o le "keke" o le fola. O le mea lea, e le aofia ai le faʻaliliuga o le faʻatulagaina o leo mai le toso i puipui ma le sui. O soʻoga o mea o loʻo faʻataʻitaʻia e le auʻaiga faʻapitoa e le Scotch poʻo le Mastic.

Manaʻoga mo le fola o le fola e tele lava faʻalagolago i le ituaiga o fola. Aemaise lava, o le faaputuga e mafai ona tuʻuina saʻo i luga o le sili atu o le lotoa o le oneone-oneone master e le faigata ona aveese ni faaletonu i le gasologa o galuega. Linoleum mafiafia mai le 4 MM ua faʻatagaina ona faʻapipiʻi tuusaʻo i luga o le ata, ae e le tatau ona maualuga lona tulaga. Mo kapeta, e tatau ona e fesoʻotaʻi o le faʻavae o le lapoʻa o le lapoʻa. Sili ona sili "piki" fasi parquet ma lapoa laupapa. Mo i latou, e manaʻomia le faʻaauauina o le faʻavae mai Plywood, o loʻo faʻapipiʻiina i se fusi ua matutu. I le taimi lava lea, o le malosi o le nofoaga oneone ¾ o le mafiafia mafiafia.

O le isi le mautonu e aʻafia ai le toe faʻaleleia o le tele o le aano o le faavae, fuaina e se meafaigaluega faʻapitoa - o se hygrometer. Pe a tuʻu le ofutino laupapa, e tatau ona ausia le sili atu ma le 3%, linoleum - 7%, chearatic fuʻese - 9%.

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_17
7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_18
7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_19
7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_20

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_21

Ata: "e paʻia". Mastica e faʻaaoga i se pulumu ma le puipui i le maualuga o le itiiti ifo i le 50 mm, faʻagaioia ma le faʻaeteete le faʻatapulaʻaina o elemene o elemene. I le isi vaega o le nofoaga, ma le i ai o se lautele e suia ai, o le tau mafanafana e filifili ai

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_22

Ata: Weber.vetot. O le Laser Hind e sili ona faʻafaigofie ai le faʻauiga o le tosoina

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_23

Ata: Weber.vetot. Ae ui i lea, o le tele o tagata poto masani o loʻo faʻaauau pea ona tuʻufaʻatasia le tulaga o le vale o le leo ma le fesoasoani a se tulaga o le pa.

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_24

Ata: "Somom". A galueaina e le Tulafono a Thevidentive Aofia ai o se lagolago e fai ma lagolago, faapena, e tatau ona faʻasaʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fofo

A taua le masini, o le sikulu e taua le ausia o le maualuga malosi o le pito i lalo o le vaega ma le atoatoa tulaga maualuga (o le tapulaʻa o le tulaga o le 4 m). E le gata i lea, e le mafai ona fausia se sili atu tele avega i luga o le lugalaina: o le suia o le lagolagoina o tau o se taunuuga o le fesuiaiga o fola e le seasea tupu.

5 ou te manaʻomia le toe faʻatulagaina o se taʻavale?

O le tele o tagata atamamai e faʻaaogaina le faʻamalosia o le laga (tusa lava ma le mafiafia ma le ituaiga o tali faʻaaogaina) o le grid of fuʻa o le 4 mm ma sela o le 4 MM. O le togavao ua tuu i luga o tulaga maualalo, ona sasa ai lea ma se fofo; O le isi filifiliga e muamua o le uluaʻi vaega o le fofo lea e faʻaaoga, o loʻo tuu le grid, ona liligi lea o le vaega lona lua. O se isi auala e swelid e faʻamalosia ai, e mafai ai ona faʻaaogaina se sima-oneone palu ma polypropylene fiber, fai mai "(" i le "fao-totonu" Ieo). E mafai ona ausia le maualuga malosi o sima ma saoasaoa le galuega.

I le pito i lalo o le ata, e mafai ona e faaputuputu uaea, faʻapea foi ma le uaea ma polymer paipa ma le taofiga o le ola o le 40 tausaga. Faʻamalolo faʻaitiitia uaea ua faʻatagaina e aunoa ma puipuiga faʻaopoopo, ae o loʻo sili pea e tuʻu ai i latou i le tino paipa PVC.

6 O a mea masani o mea sese pe a oʻo ai le faʻamalosi o le fola?

  1. Liligi mafiafia (sili atu i le 40 mm) fusi mai mamafa sima, o papatusi tuufaatasiga o le sili atu i luga pe a uma le papipine, moli uila.
  2. Liligi tuusaʻo le tali tuusaʻo i luga o le slab of thelap (e aunoa ma se mea e mafai ai ona maua se mea e mafai ai ona le maaleale.
  3. Anapogi ma le le mautonu faʻamago o sima, mafua ai le suia o le teteʻe, faʻaititia lona malosi ma fusi lona malosi.
  4. Faʻamalolosi o le faʻamalosia poʻo le le talafeagai faʻamalosia ma o se iʻuga - cracking o le sikaina (aemaise lava pe a faʻaaoga le ugutu sima ma se tamai mafiafia o le vaega).
  5. E le amanaiaina le mafiafia o le fola o le fola o le fola ma le foliga mai o le tulaga o le folauga tulaga.

  • Ituaiga o vai maualuga o fola ma le tekonolosi o la latou masini

7 Faʻafefea le tulaga o le fola ma le tutusa faʻaleoga?

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_26
7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_27
7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_28
7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_29
7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_30

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_31

Ata: Weber.vetot.

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_32

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_33

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_34

7 fesili autu e uiga i le susu o le fola 13869_35

Muamua o mea uma, faia se vaega vaega (A - b). O le faʻafefiloi faamoemoeina mo lenei mafuaʻaga e aofia ai ma tusitusiga faʻapitoa, pamu ma le oneone oneone. Ina ua uma le 15 itula, e mafai ona faʻagasolo atu i le faʻaiuga o le faʻaumaina ma se vai fofo (G); Aveese le ea o le ea e fesoasoani ai i le sili atu spoller i luga o le umi o le au (e)

O uiga o le leo o le gafatia suia

Igoa (Gaosi oloa)

Faavae mea

Faleoloa susu

Mafiafia, mm.

Δ lnw *, DB

Tau, Rub. / M2

"Tagata tekonolosi acoustic" ("Burninol")

Glassball

Suia o bitmimen

2.5

21. 180.

"Antistak" (Ruspane)

Exprudded faʻalauteleina le polystyrene

Fesuiaiga

sefulu mal le fa 40. 1560.

"Soundzol" ("isoux")

Polyenetytyrne

Suia o bitmimen

lima 23. 210.

Fonostap duo (faasinomaga)

Polyearne Faolder

Suia o bitmimen

valu 33.5 850.

"Shumannet-100" ("" "" acaustic mea ma tekinolosi ")

Poklovoalka

3. 23. 290.

"Sesemuli-C2" ("acaustic mea ma tekinolosi")

Mat mai le fiberglass

lua sefulu 37. 245.

"SupersilICA" ("RLB Sinica")

Mat mai le silika fiber

6. 27. 350.

"Texuoul 70" ("Texa")

Mat mai minerale (aragonite) fiber

7. E leai ni faamatalaga 780.

* Δ lnw o se faʻaititia o le faʻasino i le faʻaititia o le faʻaititia o le maualuga o le pisapisao.

  • 9 Mea mo le fola ogatasi mo le faʻamaeʻaina

Faitau atili