Filifilia o se Nofoaga mo le Fale

Anonim

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale 13876_1

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
Poloketi Pule Antivars Zvirbulis. Ata o karen manko

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
O le teritori o le nuu o se vaega e uiga i le 200 hescreatima, o loʻo iai le fale, o loʻo i ai le fale, ei ai faʻavae laiti ma lalo ifo. Na faia lea ina ia mafai ai ona faia e le lumanaʻi fale e te fiafia ai i mea fiafia uma o le "predineine" natura. O le nofoaga o le fale na manatu i auiliiliga: O le 'upega tafaʻilagi taʻitaʻia lona lava auala taʻavale, o le a le faʻapotopotoga mai le atoa auala
Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
Poloketi Pule Antivars Zvirbulis. Ata o karen manko

O le togafiti e faʻapitoa faʻatulagaina ina ia i luga o le fale i luga o le mauga. O le tolu o le mea e nofo ai o loʻo nofoia e le vai o le vai o loʻo faʻatulaga i tulaga eseese, ma vaomatua

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
Poloketi Pule Antivars Zvirbulis. Ata o karen manko
Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
Tusiata ilze jpivat. Ata o karen manko
Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
O lenei fale i luga o le auvai maualuga o le Vaitafe o Apuv sa i le itu i sasaʻe o loʻo fausia i luga o le mea tuai o le ofu. O le vaega auiliili o le vaega na faʻailoa mai ai o le faʻavaeina o le fale pito i lalo, faʻataʻatia i le loloto o le 1.5 miliona atoa. O le AANEAthy o le vai o le vai o le eleele faʻaalia ai le ogaoga o le lamatiaga o le toe faʻaleleia o le fausiaina o le fausiaina o le fausiaina mai le tuuina atu o loʻo iai - 814m. Ioe, o le faavae e mafai ona ofo ma tolopoina, ae pe a tupu le o loʻo i ai nei, o le vaipanoa mafai faʻatumuina
Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
Le tele o mamao i le va o fale i nofoaga e tusa ma tulaga oi ai nei
Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
O lenei faʻapotopotoga o i le loloto o le tulaga, Windous Bloramic Windows vaʻai i le itu i saute, lea na tafe ai le vaitafe. O le ulufale atu i le fausaga e mafai ona maua mai i le itu i matu.

Tusiata dace dac brezink, o le skid skin. Ata o karen manko

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
O le fale e nonofo ai, o le tulafono, tuu le "foliga" (o le autu o le auala) i le auala ma tutusa o le le itiiti ifo i le 5m, ma isi itu tuaoi o le nofoaga - 3 m.

Tusiata oksana hleborodo. Ata o karen manko

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
Afai o le teritori e i ai le taua tele, e tatau ona vaeluaina i le vavaeese eseese o le maualuga. O se ata manaia tele o laufanua ma fale e mafai ona maua. I totonu o mataua, lea e sili atu ai le siʻosiʻomaga i le 10-15, ma le faasitepu e tatau ona fausia.

Designer maris steinberg. Ata o karen manko

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
Laupapa mea o le a fesoasoani i le tele o faamaumauga e toe faʻafouina: ala savali, ala savali, swaretare mea faʻatau.

Tusiata IROR BRROV. Ata o karen manko

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
Tusiata IGOR Brsov photo karen Manko

O se nofoaga e tu ai le fale o loʻo iai i totonu o le puaʻa vaomatua, i le aʻea o le matafaga o le vaituloto. O lenei tulaga ua maua ai le tali atu o le fausiaina, aua Mamago oneone na te mafaia ona atoatoa le alavai masani. O le faʻavae o le faʻavae na filifilia se monolithic mamanu o le loloto

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale
Polokalame o le mapusaga o le nofoaga

O le alu i lenei mataupu nafa, pei o le faʻatauina o se togafiti mo le fausiaina o le atunuʻu, e tatau ona manatua o le filifiliga o le nofoaga o le fale fausaga o le aiga ma le O le olaga atoa o le inivesi i totonu.

O lea, o le toatele o tagata matutua latou te fiafia e paʻia faataamilo i totonu o le togalaau ma i le togalaʻau, ma e tumau pea se tagata nofo lelei i le ea fou. O nisi o le te fiafia e fiafia i le uae, lelei moega, isi ofu fugalaau matagofie, apelaga, vao, galuega. Autalavou ma Fanau, o se tulafono, e toaga malosi. Latou manaʻomia se nofoaga mo faʻafiafiaga, seletete mo le kuka o kebala, o loʻo nofo i le afi o IT.P. Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻatulagaina o le tele o eria e tatau ona avea ma se mafaufau loloto manatu lelei e faʻatatau i tagata uma o le aiga. O le aoga ma le matagofie iinei o loʻo fesoʻotaʻi vavalalata.

A filifilia se togafiti, e ese mai lona tau, e manaʻomia le maitauina i tulaga taua taua ia: Le mauaina o le inisinia fesootaiga (vai, kesi i le itulagi , uiga o le atinaʻe o nofoaga tuaoi. E le mafai ona ou fuafuaina se teritori i se auala e tolu nofoaga aoga: nofoaga nofomau ai, ma fale, moega pepe, taotoga moe; togalaau togalaau; Aiga, ma le kulimi, taele ma faletaele (pe a leai i totonu o le fale), o le kapeteni lapisi. E tatau foi i le mimita i le itu o le malamalama (faʻataʻitaʻiga, ae o le tamaoaiga o le nofoaga e sili atu ona manaʻomia mai i matu), o le nofoa. Ae o nei tausaga uma mulimuli ane, aua o le taula malosi i le nofoaga o lona lumanaʻi faʻasalalauga muamua na valaʻauina muamua ni tufuga.

"Ma o iinei na latou mauaina se fanua tele ..."

O se tasi o faʻafitauli sili ona ogaoga o Rusia geodiasy i aso nei o se tulaga le mautonu o le lagolago geoding contract (o se fesoʻotaʻiga o mea muamua e teu ai le tumau. E tau atu i le mea moni o le tele o faʻalapotopotoga e aunoa ma le mauaina o faʻamatalaga tusitusia, pe a atiaʻe galuega, le nofoaga o loʻo fuafuaina e tuʻufaʻatasia. O le iʻuga e le talitonuina pe a uma ona faʻatau le fanua o le fanua, o le tagata atiaʻe e aʻoaʻo ai o se tasi e auai i se tasi. Ia "ita" le faʻatulagaina tuʻufaʻatasi, ma le fesili o le tagata i se tulaga e mafai ona fofoa na o le faʻamasinoga, i soʻo se tagata atamamai.

O le mafuaʻaga lena, i le taimi lava e taunuʻu mai i le faʻatau atu o le tulaga, o le a vave ona faaigoaina lea o fomaʻi e faʻatinoina se suʻesuʻega i isi suesuega. E manaʻomia, tusa lava pe o le mataupu o le feuiaiga tuai o loʻo iai ma tausaga o iai nei ma le tuaoi. A e iloa, o a matou tautoga e fiafia e tuʻusaʻo ai i le faʻasaʻolotoga i tuʻi, ma afai latou te vaetamaina le 'atolaʻau, ona suia lea, e le mafai ona vaʻaia ni iʻuga O fuaitau o le nofoaga e ono itiiti ifo nai lo le mafuaʻaga, ma afai o loʻo i ai le lalolagi i se nofoaga mamalu, ona oʻo mai lea o le tuʻufua i le 2-3 selau o le a avea ma tau tele.

E tatau ona omo i totonu o le ato ato aʻiaʻi, faia e sili atu ma le tolu tausaga talu ai, ua manatu o loʻo taʻua ua maeʻa. O lenei Ala e faʻatatau i faʻamasinoga ua faia pe a faia le suʻesuʻega, ae na faia mulimuli ane fausia ma lē fausia. E leai se mea taua o le fomaʻi o le a amata galue, e aunoa ma le mauaina o le faʻatulagaina o le upega tafailagi o le upega tafailagi na aofia ai o se geodias i le tuluiga. O lenei fuafuaga o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le laufanua, lea e faʻatagaina ona e fuafua ai le fale o fale, o le tusi o le eleele na filifilia i lalo o le mageso.

Peitaʻi, o le tapenaga o le faʻatulagaina o fuafuaga mo le faʻagaioiga o le Geoseist e le gata. E le gata i lea, o le tagata e aveʻesea le poloketi ile galuega e tatau ona faʻatino i le gata i lea o lea, o suʻesuʻega o loʻo faia i le tusi folau). O nei mea uma e tatau ona faʻaaogaina i nisi taimi e faʻafesoʻotaʻia tele faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ma o lona iʻuga, o le fale e mafai ona "foaʻi" a au mita. E taua tele i lenei tulaga ina ia faʻasaʻo ai nofoaga saʻo i lalo o le eleele maualalo, lea e aoga pe a maeʻa galuega toe faaleleia poʻo le fausiaina o nofoaga. I le faʻataʻitaʻiga, o le faʻatulagaina moni o fesoʻotaʻiga e masani ona le tusia, ma o latou faʻataʻitaʻiga faamaopoopo ("Meter Tolus"), o le mita lata mai ai faagaloina ma le saogalemu.

Ua fuafuaina le tepepitia o le malae o le nofoaga lea e lua sone aoga na fausia - fale nofomau ma le tamaoaiga.

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale

Fuafuaga o le Nofoaga:

- Po 'Tavita;

O potu moe;

3-parade;

4 - Invelivoir;

5th auala

6-vao;

7- O le tulaga mo liti mamana;

8- Pulu aoina

Lagolago e tatau ona talitonuina

O le lelei ituaiga o faʻavae ua filifilia e faʻavae e faʻavae i le iʻuga o le auiliiliga o geopodes. Lenei le tatau ona faia e tagata poto e iloa ai pe o le a le lamatia e le fale o le gaogao, lea na faia ona o le tumau o eleele i lalo ole eleele.

E faʻapena foʻi le faʻavaeina o le tauaveina o le malosi o eleele, faʻatino latou te faʻataunuʻu ai suega faʻataʻitaʻi i ni nai manatu faataamilo i le tino maliu. E le manaʻomia tele le faia o le fausaga i se swopeby maualalo poʻo luga o le oneone ma i lea mataupu ma i se isi mataupu o le a faʻamaonia le faʻavae.

Peitaʻi, ona o le ituaiga o eleele o le a i lalo o le fale, lona malosi ma le naunautaʻiga tumau. Le sili ona faigata, pit ma swampiy eleele. Talu ai nei, na faavae mai totonu tuʻugamau ua fausia ma faʻatasia faaputuga ua fausia, ua faʻamauina i le eleele i le loloto o le 4 i le 15m, i le "Lelei". I luga o eleele vaivai, faʻapea foi ma le pito i luga o le vai o le eleele, o le fale e tuʻuina i luga o le sima sima sima, o le a avea ma ituaiga o "vaʻa". O eleele oneone e manaʻomia le faʻapipiʻi o poloka sima.

"E masani lava o le lolomi, tala i faʻataʻitaʻiga o le fausiaina, faitioga: O., o le a leai se mea leaga," o le mea lea, e leai se inisinia autu a le Kamupani "Georter". "E matua leai lava. MONI! MINI FAIA UMA I SE ISI MEA, AE Ole taimi foʻi e tatau ona faʻavae ai le faiga i luga o le faʻavae o eleele, faʻamatalaga e uiga i le atinaʻeina o le vaituloto o le faavae. Afai e te fiafia i le eria ona o le manaʻoga e faʻatino le faʻavae faʻavae mo fausiaina, o le tau o le fausiaina e mafai ona atiaʻe. E sili atu le faʻateleina o le fanua , e tusa o ni nai kilomita mai le amataga, ae sili atu ma le sili ona talafeagai eleele. "

O le faʻatulagaina o le faʻavae ma le fausiaina o le fale e manaʻomia e faʻatino i le tasi fale vaitau.

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale

Fuafuaga o le Nofoaga:

- Po 'Tavita;

Fale 2 Gardence;

3- fale Tauva;

4- tulaga mo barbecoe;

5-ata lafoia;

6 - Faasao;

7- leai sepinataum;

8- va; fa 'oloa;

9th nofoaga malolo

Desktop tusi o le tagata atiae

E i ai le lisi atoa o tulafono faʻatonutonu faʻamatalaga faʻatulagaina o atinaʻe o eleele fanua. Muamua, o se faʻataʻitaʻiga soofaatasi 11-106-97 "O LE AGAGA MAI LE AʻELEINA, Faʻamaopoopo, Faʻasaoatusi ma le tuʻufaʻatasia o le Fale Puipuiga (malo) auvai o tagatanuu." Lona lua, faoa mai pipili 30-02-97 "Fuafuaina ma fausia le teritori o le tufuga (atunuu) faʻalapotopotoga o tagatanuu, fale ma fausaga." O nei pepa vavalalata e lua e i ai i le tele o anotusi (i le Snuppert 30-02-97, o fesili autu o lo o tuʻufaʻatasia, ma i le soʻoga soʻoga 11-106-97-97-97-37: E ese le malosi o le loia: O tulafono o Seap 30-02-97 e manaʻomia mo le fasiotia, ma le fuafuaina soofaʻatasi 11-106-97 "'Insup 30-02-97.

Amataina le Fuafuaga o le Sitepo, e manaʻomia le amanaia aiaiga o Pesekalafa 6.7 male 6.8 SKIP ZOPK5-02-97, Faʻatonuina le Uluaʻinuʻu ma Taumafa:

Maualalo mamao i le tuaoi o le tuaoi o le taulaga nofoaga: Mai le fale nofomau (pe i le fale) - 3m, mai le fale, 1m; mai i isi ogalaau o laʻau umi - 4m, attleling, 2m, mai le togapofu;

O le mamao i le va o le fale ma le tuaoi o le tuaoi eria e fuaina mai le faavae o le fale pe mai le puipui o le fale (i le leai o se faavae o le fale) faia e le sili atu i le 50cm mai le puipui puipui. Afai latou te faia sili atu nai lo le 50cm, o le mamao e fuaina mai i vaega o loʻo i luga o le lauʻeleʻele o le fanua (o le apa fua o le faʻavae o le fola lona lua

O le a le taimi na fausia ai i luga o fale o le tamaoaiga, o loʻo i luga o le mamao o le 1m mai le tuaoi o le tuaoi, o taua e tatau ona faʻataʻitaʻia i lona tulaga. O mea mamao i le va o fale o loʻo iai: mai le fale ma cellars i le faleʻoloa ma fale mo le anotusi o povi laiti ma manulele (vai (aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) - aaus) * Mai le lelei i le potu malolo ma le papupuni, 8m.

A filifilia se poloketi, e tatau ona e amanaia le pito i luga o le upega tafailagi i autafa o le malamalama. Mo se tasi vaega, e mafai ona e taulaʻi atu i se tasi potu nofomau i fale e lua, potu lua potu i fale e lima ma le ono-potu potu i fale e lima ma le ono-potu i fale e lima ma le ono-potu i fale e lima ma le ono-potu i fale e lima ma le ono-potu i fale e lima ma le ono. Sili ona fiafia o le folasaga o le itu i saute ma Southeast. Lenei, e masani lava ona faʻauʻuina tamaiti ma potumoe: I le taeao, pe a uma se po manaia, o le nofoaga e faʻamalosia ma osofaia, ma le mafanafana, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma le mafanafana, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi, ma vevela i le afiafi, ma vevela le afiafi.

E sili le faia e le fale e tuu le auala i le auala. O le filifiliga sili ona lelei o le fausiaina i se mamao o le 4-6m mai le tuaoi o le nofoaga. I lea tulaga, o le a mafai ona puipuia le tofo mai le pefu ma le pisapisao o le auala ma mea teuteu lanumeamata.

Olga Gavrilova, Intered Polofesa o le matagaluega o Geodies of the Rusia University of Feuoga a Tagata:

"E tofu uma tagata ma ni faitioga talu ai nei e fesoʻotaʻi ma le manaʻoga o le Matagaluega o Siosiomaga e soloia fale tumaoti o loʻo i ai i le teritori o le puipuiga o le vai. E pei lava ona e iloa, o lenei faʻafitauli e aafia ai naʻo sitiseni, ae o fetu foi lea o loʻo faʻaalia pisinisi. Faʻasinoina i lalo i le amataga, i le aluga o taimi, o nei manaʻoga na o le ono mafai ona fufuluina. O lea aua le lamatia le taunuuga o lou olaga i fafo atu. Tele e tele a oe e puipuia oe i le tulaga muamua, vaavaai i le faaiuga aloaia o le poto faapitoa o le tautua geodeic. "

O loʻu fale o loʻu fale?

Faʻafetai i le Di'hilis Digilism of O matou tagatanuu, o le tele o fale i lea nofoaga i lea nofoaga na filifilia i le tulafono, e aunoa ma faʻamatalaga talafeagai ma tupe a le malo. O nei mea uma e mafai ona oʻo mai ai i sili ona le lelei faʻasalaga o taunuʻuga o ia fale, e oʻo lava i le soloia o fausaga. O le mea lea e te manaʻomia muamua ona maua le faʻatagaina, ma naʻo le toe alu atu ile fau.

O le faʻatulagaina o le fauina o se fale o nofoaiga a le tagata o loʻo fuafua e le fale teteʻe o Moscow, faʻaleleia ma le faʻamaonia o le galuega maualalo o le Moscow Region (Tsn PMS-97 Mo) "(na faamaonia e le Malo o loʻo faʻamaonia o le Moscow N 28/9 o Mati 30, 1998).

O le teritori o le nofoaga na faʻatulagaina i se nofoaga faapena, o loʻo avea ai ma fale 'malulu ma le tamaoaiga o le itu o togalaʻau - mamao ese mai le auala. O le togalaau fualaʻau ma moega ma fale laʻau tetele ua natia. O le itu taumatau ua tuuina atu i le teuteuga totoga.

Filifilia o se Nofoaga mo le Fale

Fuafuaga o le Nofoaga:

- Po 'Tavita;

2 - taele;

3- fale Tauva;

4-vao;

5 atigi togalaau;

6 - Faasao;

7th nofoaga malolo;

8- va; fa 'oloa;

9 - Le Tamai Malaau;

10- horrace

O le afifi e manaʻomia mo lenei faiga o faʻamaumauga e mafai ona tuʻuina atu i le tagata faʻatau ma se kamupani fausaga ma fale o loʻo ia te ia. I lea tulaga, ia maua se faatagaga, o le a lava lea e lafo ai se tusi i le igoa o le ato autu po o le ulu o le lotoifale pulega.

I le avea ai o se loia sinia a le kamupani "Yuuro-tautua", Andrei Grischenkv, e oʻo lava i le fausiaina, ua vave lava ona faʻamalamalamaina o ia lava ma le newsnel. I le taimi muamua, e tatau ona faʻamaonia aloaia mo ana mafutaga ma le faʻatekinisi tomai faʻapitoa (bti) ma lesitala i le fale resitala o fale ma fausaga. E tatau ona foaʻi i le BTI o le a le tuʻuina atu lona iʻuga seʻia oʻo i le maeʻa o le galuega. O le mea taua o le mea e mafai ona iloiloina ona o le le lava o peni i le faitotoʻa o le multi-storey maota. Ae ina ua maeʻa le fausiaina o le setete o le setete, o le tagata faʻatau e le gata i le tulaga o se tagata e ona fale, ae o se tulafono aloaʻia e totogi ai le Resitalaina o fanua, lafoga e le totogia.

Maxim Novikov, Sili Enisinia o le Katomepa Kamupani:

"O le le lava o faʻamatalaga e uiga i eleele e mafai ona oʻo atu ai i faʻalavelave matuia. E le saʻo le faʻavae o le eleele e le mafai ona suia i le mea moni o le eleele. O se fale laupapa mumū, pa'ū i fafo pito o faamalama, ma i pilika, foliga mai o packs i pa o le a amata ai le faʻagasologa o le fausiaina o fausaga o fale. "

O le Faʻatonutonuina o le Stuitister Llc, Juro-Services CJSC, Accrenisione o le Federal Records mo le fausiaina o le Corus Universation of Ages o Tagata mo le fesoasoani i le sauniuniga o tagata .

Faitau atili