Malamalama ua tulia

Anonim

Malamalama ua tulia 13879_1

Malamalama ua tulia
O le fale mai itu uma e fa o loʻo siʻomia e malo. O le tasi vaega o latou e tatala, o le isi ua faʻaoʻo atu ma teuteu teuteu teuteu

Malamalama ua tulia

Malamalama ua tulia

Malamalama ua tulia
E i ai le le fiafia paʻu paʻepaʻe ma nofoa e fetaui lelei e nofo ai i se uo faauo. O le totonu o loʻo faʻamalamalamaina e se lanu kofe e susu ma se uluaʻi moli moli
Malamalama ua tulia
Faafetai i le Byrage Byuramic Windows, o le laufanua o le laufanua e tatalaina mo i latou ua avea ma vaega taua o le Kapeneta i totonu
Malamalama ua tulia
O le mea sili ona manaia o se tamaiti muamua o le itu a tamaiti. Spraty Soush o le a toetoe lava o le maualuga o le potu
Malamalama ua tulia
O loʻo i ai i le laina ma le saʻo ma le manino i totonu o le 'aʻai o le' ai o le 'ai o le' ai e leai se nofoaga mo le sili atu auiliiliga-o loʻo faʻamalamalamaina o le palasitika. Maualuga - mai le fola i le taualuga - Glass Gorsors o loʻo agaʻi saʻo i le togalaʻau
Malamalama ua tulia
Vaʻai mai le 'aʻai o le potu i le umukuka-poloka. O gaioiga o Vaega i le taimi o loʻo faia ai le atoa o le Inmeter o loʻo tatala e ala i le tulaga o loʻo vaʻaia.
Malamalama ua tulia
Faletaele o le taʻele paʻu ma laupapa laupapa laupapa
Malamalama ua tulia
O se tamai tulimanu mago ma fafo o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le sikuea o le faletaele faletaele.
Malamalama ua tulia
I tua atu o le osofaʻiga faʻaseʻe vaega i totonu o le faletaele o le fufuluina o masini fufulu ma masini mago

E oo lava i le manuia, o le ao, o le a faia i luga o le susulu lava uma o le a ulu ia i ie puipui, o pupuni ma fusi. Le La mo matou - o le numera fili tasi, ona ua mou atu le pepa puipui ona o lona sese ma leiloa meaafale. Ae, ave i totonu o mea i totonu, tatou, e le o lava, galo ia te oe lava

Ae e manaʻomia la i sulu o le la e pei lava ona pei o le vai ma meaai. O le iʻuga o lona lava o lona le matamama, faʻaititia o le faatinoga ma le atuatuvale foi. Ma, masalo o le gaoioi mo le aʻai, matou te taumafai malosi lava e sosola ese mai e le gata i le pale ma le leo, ae mai le faʻavavau faʻamalosi e le lagi. O le manatu lena o le tusiata na faia o lenei fale mo na o le mamao o le ea, a lenā ma le maualuga o le vevela o le olaga, ae o le maualuga foi o le vevela o le olaga.

I luga o le fitu pou

Sei o tatou amataina se tala e uiga i le fale ma le faavae tele. Sili ona lelei, mai le faavae. Ua le faʻatagaina e le sua o tufuga mea faʻavae e taʻitaʻi ai le pi ma le loloto le fale o loʻo i luga o le koluma. Avea ma Cheepest o mea uma o iai uma, e faʻapena, faʻaletonu i luga o avega, o puipui o le fale sili ona faleie e naʻo le fafie.

O lenei tulaga e le feteenai ma le fuafuaga a le tusiata. I se isi tulaga, mea masani na maua ai se avanoa e ulufale ai i le fale i totonu o laufanua laufanua. O pa o le fale e teuteu i fafo ma mai totonu o le mamanu o racks o le vaega o le autasi satauro vaega, ogatasi ma le fesoasoani i lalo. O le faʻavaʻa e faia i le kulut timber, ma o se uliuli a le Black arlder ma Birch Veneer o loʻo faʻaaogaina e faʻauma ai. Faʻateleina Cuslase na filifilia mineral wat esover (Filland). O le mea lava e tasi na faʻaaoga i le fale vevela o le taualuga o le taualuga ma le va o le fale teu oloa (i le mea mulimuli e faia ai, faʻaopopo atu i le autu, o le leo o loʻo faʻatautaia ai).

O le fale o le vevela i le pamu pamu pamu voiesmann Vitores343, faaaogaina o le vevela o le lalolagi. O faletaele o le faʻamafanafana o le tau o le aluga o se faiga o le eletise eletise eletise.

O le taualuga o le taualuga na ufitia i le lua-vaega taualuga taualuga o le superpolar. I le mamao o le ata, o le Pounted Plywod of Contiusrocer Coveus Ricen.

Malamalama ua tulia
Fuafuaga o le fale

Faamatalaga

Eleele fola

1. Ulufale 2.stolovaya 4.E le saogalemu 4.Baby (kushnya 6. Guenter 8.Banitt 4baint hexawer

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale .............. 216,0m2

Fale o le ola ....................... 176,0m2

Folasaga eria ......... 136,5m2

Square Hortic .............. 80.0m2

Mamanu

Faavae: koluma

Puipui i fafo: Slim ormling Plank Firck Splowests Colotood, Spruce Tywwood Plywood (12mm), o le Broom Brous Key

Puipui i totonu ma vae: pa puipui; MDF DEBHATS e teuteuina i le uliuli alder

Overlappings: Firecase mai le Bar Bart Sngewing Corto T; MDF DEBHATS e teuteuina i le uliuli alder

Taualuga: Toto-lua-lua-vaega Superpolar mea (ICopal)

Windows: Ball Backkets Hallrick Oy

Toe Lagolagoina o le olaga

Seserage: tutotonu o fesoʻotaʻiga

Suavai sapalai: tutotonu o fesoʻotaʻiga

Malosiaga sapalai: tutotonu o fesoʻotaʻiga

Heatting: Faapipiiina o Air Heating Viessmann Vitores343, Faʻasao eletise eletise i luga o Werbo, Fireplace Tullikivi

Vlitsta la.

O le mea na tupu i le pito i fafo o le fale na atagia i le fausaga i totonu. Tele o potu sikuea (O lenei pepa e sili ona talafeagai mo meaafale mama). Peitai i le taimi lava lea, e toetoe lava a le vaega atoa o vaega o itu uma pe a manaʻomia: O le fale sa faʻavae i luga o le mea moni e mafua mai i le taimi nei.

I le taimi nei, o le faitotoʻa i totonu o le fale o loʻo faʻasaoina i le pepa muamua. O le taimi lava na i ai i tua atu o le faitotoa o le faitotoa o loʻo iai le tamaʻi tambour, mai le mea o loʻo i ai le avanoa o le potu 'ai. O lona faʻatulagaina na fausia i se auala na avea ai pa o le potu na avea ma fausaga na faʻaalia ai ni togafiti: o le fale o loʻo iai ni foliga masani, ma ona pepa tuai e lua. O le faʻafetai ia i latou i le toʻafilemu o le aso e tumu le fale i le la susulu. Tapuni manuaga i le potu sili ona suamalie o le a avea ma se mea sese, o lea na o se laupapa fafie, o loʻo siʻomia e le "fola" o nofoa paʻu.

Nofoia le motu

Masalo o le umukuka na avea ma sili ona lelei fuafuaga fuafuaina node o le fale. O le kuka kuka o se ituaiga o poloka i totonu o le ogatotonu o le fale. O le matafaioi o vaega o vaega kuka (meaafale mai le larte). O lo oi lalo ifo, latou te teuteuina i fafie, pito i luga-gugʻed, o loo lipoti atu ai nisi o moli. O vaega moni o loʻo i ai i le atoa o faiga na faia o le lautele o avanoa e faigofie ai ona e faʻaliliuina ipu i totonu o soʻo se sone.

E ui i le tele o ituaiga lapoʻa, o le umukuka e nofo ai le toetoe lava o le atoatoa o masini: fufuluina (hansgroe palusi (mai le pee). Naʻo, lua masini na "e gata" i fafo atu o le thoninomy-Koluse Ufika ma le umu o loʻo vai i totonu o le potu.

Potu le mautonu, potu malolo. O lenei potu e le lapoʻa tele ma faʻapipiʻiina ma le paʻu paʻu paʻu. Masalo o le a le tatau ona ia tuuina atu ia te ia le tele o le gatete pe a leai se magalafu (Tullikivi Oyi, Finelani). O le masani a le fale o loʻo nofoia se tulaga le masani ai, e vave ona taʻoto i mata. E le, e pei ona masani ona vaaia, o le nofoaga tutotonu o le avanoa, ma natia i le tulimanu. Ae, e pei ona iloa, o lenei nofoaga e le na filifilia mo ia. Faʻafetai i le toʻatele o tamaʻi fugalaʻau, tuu se lima-alu i luma o le magafagafa silafaga, ae e te fiafia i ai na o le pau o le vaipuna, ae e le lava le manatu foʻi o le vaituloto.

Agalelei i le soifua maloloina

O le latalata atu i le vaituloto tautala o se alofa faapitoa o tagata nonofo o le fale i le vai. O mea e faʻaaogaina e faʻaoʻo atu i faletaele e lua. E moni, o le faletaele e itiiti ifo ma aofia ai naʻo mea e sili ona manaʻomia, o le tulimanu o tamatamaivae, o se faleuila ma taʻele ua faʻapipiʻi ii. Ae o se faletaele tele o le faletaele e sili atu nai lo taui mo sea "sinasina". Ua tuʻufaʻatasia, ua mou ese le potu i le tuufaatasiga le vaega ia te ia lava. O loʻo iai ni vaiʻeleʻele, faleuila, taele (falai ma faʻaali hansgroe, pipiʻi meafaigaluega douravit) ma fausia-i saito.

O le faʻapotopotoga o le faletaele e aofia ai ma le poloka tau tamaoaiga. O le masini fufulu, faʻapipiʻi i le va o le vai taele ma fufulu, o loʻo nana mai le mata e ala i le faʻaseʻe o le vai, ae e le gata mai o le suavai o le faletaele. O le sana ua faʻaesea foʻi, mai le vai taele ma o lona taele, o le isi vaega mai le mate tioata ua vavaeeseina. Faʻafetai i lenei aiga ma malo e mafai ona faʻatinoina le tumama ma le lelei taualumaga, e aunoa ma le faʻalavelaveina ma isi. O puipui, fale mautotogi ma o le apamemea o le pine e faia i le pane pamu lea sa avea ma gaioiga a le vevela (frangests mermowood.

Faʻateleina le fuafuaina o le tau o le fausia o se fale ma le aofaʻi o le 216m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Aveeseina o le axes, fausaga ma atinae o le fola i lalo o le faavae, e aveese ai le eleele M3. sefulu ma le ono sefulu ma le valu 288.
Masini o le moa pito m2. 131. valu 1048.
Faavae faavae faavae M3. sefulu ma le valu 60. 1080.
Faatinoina le mafanafana o le itu m2. 70. 3. 210.
Aofai: 2626.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa M3. sefulu ma le valu 62. 1116.
Nutimomo maa granite, oneone M3. 39. 28. 1092.
Mastics bitgonis polymer, hydrokhotloizol m2. 70. 3. 210.
Paipa Asbietic, laupapa, etc. - - - 560.
Aofai: 2978.
Pa, Vaega, overlap
Fausiaina o pa puipui ma vaega m2. 280. 26. 7280.
Masini o fola, laupapa fola m2. 190. 12 2280.
Faʻafiafiaina o ofutino ma soʻoga m2. 470. 2. 940.
Faapipiiina o faamalama ma poloka poloka m2. 37. 35. 1295.
Aofai: 11 795.
Apalai mea i luga o le vaega
Lumber (laminated Timber) M3. 28. 520. 14 560.
Laupapa e teuteuina (Finelani) M3. sefulu mal le fa 180. 2520.
Plywood o le autasi laupapa (Finelani) m2. 190. iva 1710.
Le mautonu isover m2. 470. 3. 1410.
MDF panels veneved m2. 230. sefulu mal le fa 3220.
Laina (Pine) m2. 160. 32. 5120.
Parqut (birch) m2. 90. 46. 4140.
Glass mospac m2. 12 58. 696.
Faamalama poloka pulou pulou (Fingland) m2. 37. 270. 9990.
Aofai: 43 366.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 220. valu 1760.
Faapipiiina o le teuteu ma skate talitane m2. 220. fa 880.
Folasaga o ofutino mai bitgonous fafie m2. 220. valu 1760.
Faʻamaoniga o oʻaves, soʻo, masini o luma m2. iva 12 108.
Aofai: 4508.
Apalai mea i luga o le vaega
Ispapilight taualuga (Finelani) m2. 220. valu 1760.
Paro-, matagi-vai ata (Farani) m2. 220. 2. 440.
Pa o le palu M3. valu 520. 4160.
Plywood o le autasi laupapa (Finelani) m2. 220. iva 1980.
Le mautonu isover m2. 220. 3. 660.
Aofai: 9000.
Inisinia faiga
Otonotoos vai sapalai masini (lelei) - - - 2650.
Faapipiiina o le Swer System (Septic) - - - 3200.
Masini afi afi - - - 1860.
Faapipiiina o le ventipelation system seti - - 1470.
Taofia galuega - - - 2500.
O le Storm faʻapipiʻi galuega - - - 1.00.
Aofai: - - 1580.
Apalai mea i luga o le vaega
Septic (Finelani) seti tasi 5600. 5600.
Fireplace Tullikivi (Finelani) seti tasi 2350. 2350.
Geothermal pamu (ma faapipii) seti tasi 12 300. 12 300.
Dedi heating system (denmark) seti tasi 890. 890.
Suavai togafitiga seti tasi 570. 570.
Split-stay panminic (Iapani) seti tasi 3200. 3200.
Eletise eletise ea seti tasi 1200. 1200.
Fetuunaiga o Air Dusts (Netherlands) seti tasi 390. 390.
Hansgroe fefiloi ma showers seti tasi 2700. 2700.
Plumping meafaigaluega duuturavit. seti tasi 1150. 1150.
Meafaigaluega i le Plumping ma masini eletise - - - 4990.
Aofai: 35.
Aofai Tau o Galuega: 34 809.
Tau atoa o mea: 90 684.
Aofai: 125 493.

Faitau atili