Ma o le a le nonoina

Anonim

Ma o le a le nonoina 13882_1

Ina ia aua le popole

Ina ia aua le popole

Ina ia aua le popole
O le ala e tau atu i le fale ua lafoina e polyganal towns o ata eseese. O le tau o le o o le a o se tau mafanafana o le a $ 35 / m2

Ina ia aua le popole

Ina ia aua le popole
O le tele o piliki vai e faʻatonutonuina e le gata i tafatafa o le tino, ae o ala lapotopoto. Lea e mafai ai ona e faia ni ata lavelave ma tuufaatasiga.
Ina ia aua le popole
I le tulaga faʻa lua, o le fasi tumon e mafai ona faʻapipiʻi i se mamao ese mai le tasi i le isi, ma o avanoa i le va o latou ua tumu i le vasa lelei poʻo le lafu lafulemu. O lenei mana auala e lelei mo le matagi ala.
Ina ia aua le popole
O le ufiufi o paluga o loʻo taofia ai e teteʻe i aʻafiaga ma le gatete, e le o le fefe i le vai ma le vevela vevela stacks $ 53 / M2 ofutino)
Ina ia aua le popole
I luga o se paʻepaʻe paʻepaʻe ma le paʻu, papatusi na faia o maʻa masani. O le malamalama mama e foliga mai e foliga mai o le lanumeamata o laau
Ina ia aua le popole
Faafiafia, matagofie mea mo taugofie ma tumau ofutino. O le ala e mafai ona faia uma monochrome ma mosaic
Ina ia aua le popole
Savali savali-fola mai Larch. O lenei laʻau e tuʻufaʻatasia e ala i le malosi, meaʻai tetee, faʻatusatusa i laupapa laupapa. Taofi le "togalaau nofoaga" e tatau ona i luga o se tamaʻi, e oʻo atu i le 15 cm, rubbed "aluga". O le tau o le tasi vaega o le "masini" mai le larch o le 159 rotabs.

I le faigata i le savali o ala o moli, e tele le poto, o lea e te manaʻomia ai le ova ma le faʻaeteete, pe ave uma galuega ia i tatou lava. I le alofa, e aoga le faʻalogo i le fautuaga a tagata faʻapitoa

E faʻapefea ona amata auala?

Ioe, mai le Poloketi, o le laufanua laufanua o le a fai atu ia e mafai ona fesoasoani le auala ma auala o le avanoa o le nofoaga. O le a toe fesoasoani le au puipui, aua e taua le fuafuaina o le latou galuega. "Aua" o le a palota ma talafeagai ai ma se atigipusa i lalo o le alavai afus afus, ogatasi ma isi inisinia. E moni, leai, e leai soʻu i ai, ma o le ae faʻalogo: o le a e faʻalogo i ai: o ala e te manaʻo ai ona faʻafuaseʻi ai, ma e popolevale. Faʻamolemole e tuʻuina atu faʻapitoa, ae o loʻo sili atu le "faʻafofogaina" i latou i luga o pepa. Ole a faʻaalia ai le sili atu ona aoga, faʻaleleia atili le vaʻaiga o le upega tafailagi, amanaia ia manatu uma. Simina ma penitala i lima faigofie faigofie ona tali i fesili nei.

E fia auala e te manaomia ai?

O le numera o ala i le nofoaga o se le tumau - Ile taimi, o nisi, o nisi, e le gata i lea, i le isi itu,. Ae i soo se mea, e tatau ona i ai ni nai. E tusa ai ma tagata atamamai, faʻatulagaina sone, e aofia ai ala, o se tulafono, nofoia le 15-20% o le teritori e tuaoi i le fale. Faamasino mo oe lava. Afai o loʻo i ai le faleʻai i le loloto o le upega tafailagi, aua le faia e aunoa ma se ala i luma, ma le lautele, mai le 120 cm. E masani ona alu i luga o le pepa ulufale, ona tatau ai lea o lona lautele 2.5 mita. I le aotelega, o le "Auala Auiti" e le tatau ona faia muamua (masani 80-120 cm). O le lautele o le lautele o le lona lua, i tagata faigaluega faapitoa, o auala e ono laititi (mai le 40cm). E masani lava, e sili le pauna ia i latou pe a uma le taimi e mafai ai, o se auala tuusaʻo. Mo le isi mea, o filifiliga e mafai: faamaapeina, tuu, ma le liliu ...

O a laina e fiafia iai?

Ina ia aua le popole

O le a le mea e fai ai auala?

Mea na faʻaaogaina mo le faʻatapulaʻaina, sili seti: faʻaputuputu ma le pamu, alavai ma maa paʻu ma le sima ma le sikaina o le tolu o le fafine .

Afai e foʻia lau togalaʻau i faiga masani, e tatau ona tuuina atu i mea moni, faʻataʻitaʻiga, o maʻa le lelei, o maʻa, ua otitofia. I le auala, i luga o le "mulimuli" Chelsea Faaali "laina o laupapa laupapa sa sili ona lauiloa. O le faʻaaogaina o faitotoʻa faitotoʻa o le a talafeagai ai ma auala e aofia ai i le ala e ufiufi i le turf poʻo le tamaʻi ala. Mo le systerranean style, lanu lanu e iloga i le simini, mo le itu i sasaʻe maaa ma le sasaina o maa ma mumusu mai manu felelei.

Sikuea o le manatu o le aoga mo le pito i luma sa sili ona fetaui mo le maa mafolafola, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ipu, vali (5050m) fasi fasi fasi. Afai e te filifili e faʻaaoga le faʻapipiʻiina o papupuni, piki i luga lanu ma mamanu o le taʻoto ina ia aloese mai le monomoniy. O loʻo manaʻomia e le au fata galuega le malosi tele o le malosi, o lea, o le sima, tasaita, pa puipui e masani ona faʻaaogaina mo la latou masini. O le auala savali e mafai ona faia mai i se mea, naʻo le savali e faigofie, ma mo ala latalata i le malae taʻalo, suamalie ma le mutia poʻo le mutia.

O vaega autu o le maualuga-lelei le saoasaoa - tumau, faʻafaileleina o gaioiga, o le ateteritic meatotino o le talau. Tatou taumafai e auiliiliina mea taʻutaʻua e faʻavae i luga o nei tulaga.

Natura maa (sandstone, slate, boot, slatnik IDR), masalo e sili atu ona ausia nei mea manaomia. O sea pavive o le a lē tumau e le o le tasi le faʻamasinoga e oʻo lava i ni avega taua. Ioe, ma ua lelei, talu ai o le maa e sili ona aliaʻe ai, tali talitufo o le masoga e foliga mai o loʻo aliali mai ma le natura lava. E aoga tele ise auala: Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e le Perbrame, ona tau le aoga o le 150-9 ma lona oneone. Mo le 1m2. O le utiutila faapitoa e foliga mai o le mastic mai lanu lanu, o le a tele taimi sili ona taugata. I le auala, isi tagata mauoa, faʻataʻitaʻiga le teuteuga o le auvae o mea taugata, fai le auala i luma mai le palapala poʻo le maamora. Ae i le timuga o le tau po o le vao latou te le toese pei o se tolotolo. O isi mai manua o le a le sefeina ai le eletise eletise o le eletise o loʻo i ai se fola mafanafana.

Taofia le Tile. Vaega o le mageselry ofutino o loʻo avea foi ma masani, faʻapea foi ma auala savali na faia e le gatete. Vibroppint Tile, o se mea e te lafoina e ala i le faʻaaogaina o le faʻatonutonuina, mai le le lelei o loʻo fiafia. O le taʻele o Tiling e matua faʻaituau ma talafeagai mea i le galuega. O le tele o ituaiga o le faʻatulagaina ma lanu lanu e faʻatagaina e ausia ai le manaʻomia o le malosi o le afaina. Palation slab o le a tau, mai le 200 i le 370 rubles. / M2, fuafua i luga o foliga, lanu ma le mafiafia. E le sili atu le tau o le o taotoga ile 400-700 Rubles / m2.

A o le galue ma le palu o le lapoʻa o lapoʻa (3030cm ma sili atu) i le va o oloa e sili atu le tuʻua o avanoa e oʻo atu i le 5 cm screy palu poʻo le eleele. O le a le tuʻuina atu i le kopiina o le paluga e pa i lalo o le aʻafiaga o le leaga o le vevela.

Ina ia aua le popole
O le auala o loʻo faia i le faʻamalositino lelei o le faʻaaogaina o se polokaina Sima. O ala o le auala sima o loʻo aoga ma tumau. O le fausiaina o se ala i le tasi e vaʻai, o le a e faia ni mea faʻafiafia i lona umi atoa. I le faʻaaogaina o se faʻapitoa foliga, ia e iloa e mafai ona momoli atu i le isi itu nofoaga naʻo nai aso talu ona maeʻa le malosi o le malosi. E ala i le auala, faʻatasi ai ma le fesoasoani o se gaioiga faʻatino e faʻatupu ai le maʻa poʻo le tutuga faʻataʻitaʻi. O se pamu sili ona vaivai e mafai ona faʻatonutonu ai manu feoaʻi, faʻasusu ia te ia i le taimi lava na maeʻa ai le faʻatumuina. O le tele o lanu o le gamet o le a mautinoa le faʻaaogaina o lanu sima poʻo ni isi ituaiga ma tiga e puipuia ai foi mea mai le area.

Piliki. Nada matagofie foliga vaaia i luga o ala na tufaina ai piliki. O le fale kuka e sili ona umi, ae o le faʻavae i luga o soʻo se tasi e talafeagai, e faʻatasia ai se mea silicate. Piliki tuu i luga o se ivi po o le plafhmy. E manino lava o le filifiliga mulimuli e matua faʻaititia ai le taumafaina o mea. O le ata e mafai ona eseese: "Kerisimasi laʻau", na fusi pe faʻapipiʻi laina o laina, "vaega na".

Ina ia aua le popole
Le faʻaaogaina o meaʻai o soʻotaga eseese o eseʻesega e mafai ai ona e faʻataʻuina mai sea tulaga. O le tau o le vaituloto o le $ 130 / m2, vaitafe - mai le $ 190 / M2 Mea tetele (Iliivine, maa na maalomi, piliki nutimomoia, nutimomoia o fana, ma isi mea) - le faigofie kuka filifiliga, ae ua fuafuaina mo se tamai avega. I le gasologa o taimi, o alato e leai ni suiga, mumu i le vai, na matutu le mutia, ma o lea e tatau ai ona latou manatua i taimi uma. Ae ui i lea, o lenei mea uma e mafai ona alofia e faaaoga mea fou o nei mea. O lea, o le geothethoxlethile, siitia le pito i lalo o le ala, o le a sefe le unaʻia o vao, ma mo le fausaga o le ituaiga o le EcoFics o le a faʻateleina ai le malosi ma le a faʻateleina ai le le tumau o lona ituaiga.

Fafie. O le alatele, matagofie, aulelei, a, o se tamaʻi faʻauʻuga puʻupuʻu, ia o loʻo elia ai ni pa o loʻo faʻavae i luga, i nai tausaga o loʻo latou amata vevesi ai. O faʻafitauli e tasi lava, o le mea e leaga ai, tulaʻi mai ai mai ala ua faʻataʻatia i lalo o se loia. Ioe, e mafai ona e faʻaogaina se oak poʻo nirch, ae o lenei filifiliga o le a le afaina e le toʻatele.

Mutia. Ma lona lalelei uma, e le tutū ala lanumeamata. O le avega ia i latou e tatau ona faaitiitia - a leai latou te vave "mailei". O le savali i le ala i le osofaʻiga o le palapala - o le le leoa o fatu fatu, o le a e faʻalauteleina lou ola, ae le mo se taimi umi. Mea o loʻo iai "Elekamat" e mafai ona foia le faʻafitauli - Volume, 1.5-2 CM mafiafia, Matte Polymide Press, fusia faʻalelei. E leai se mea e tumu i luga o fala i luga o le tele o le iliili ma hertile eleele ma fanua mutia vao. Atiina ae le, latou te tuʻumau fua mea ma le eleele. I se auala laumu lanumeamata, ae e le gata e mafai ai foi e oe, ae o loʻo ave foi fanua i luga o se uili, e aunoa ma le fefe e toso mai le mutia ma faʻatau atu se koluma.

Faitau atili