Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Anonim

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu 13884_1

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
Tino oti

Fale fale mafai ona vavaeeseina e le siviotiina, afa-'ai, mafaufau poto. O le piliki ua faʻauma i lenei tulaga, tuʻuina atu i le fale se vaaiga manaia.

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O Le Faavae o le Fale o se Pa'ū Atoa Prerete Steb ma le mafiafia o le 45cm, o fea le faʻavae o piliki mulimuli ane

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O le igoa o le Manulalator na avea ma faavae mo le faʻapipiʻi o pa puipui. Na faapipii i le faavae ma le fesoasoani i le vaega mokesi. Mai le susu o le susu mai le piliki i lalo, o le fausaga laupapa puipuia le crubbroid o lotoa o le vaipuna

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
Lans, 'eleelea o le lua laupapa e ala i le uʻamea uʻamea papatusi, ua taʻoto i le 40 cm. O le iʻuga o se faʻaʻaisa mafolafola. O loʻo utuina laupepa puipui puipui e tusa ai ma le poloketi a le fale, poʻo fea a latou mea faigaluega, o a latou mea faigaluega ma faʻamatala auiliiliina. I luga o le vaega o le paluga e Mauerlat Board
Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
Totonu o le T-foliga soofaatasi, o le au peni i le itu taumatau e aunoa ma le lagolago. Latou te faapipiiina faʻaaogaina faʻapitoa fesoʻotaʻiga.
Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O le faapaologa sa faʻatulaga i luga o le faʻapaologa o le parade i luma o Upton. O ona fausaga na faia e pamu i le fale gaosi oloa.

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O le taualuga o le taualuga ma o loʻo faia i le fale gaosi tulaga, o lea o le tele o galuega maualuga-maualuga galuega e laʻititi

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
E sili atu le saʻo i luga o le piliki o le piliki o le potu i lalo o le potu i lalo, poʻo i luga o uʻamea. Luga o tagata erkers faʻapipiʻiina o sauni saunia, tautua galuega o le vaega o le storade, faʻapea foi ma le le lelei puipuia

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O le faʻamafanafana o paipa ma uaea na faʻamagoina ai metotia lilo - i le palasitika carragtes i le fola ma puipui

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O fale gaosi URSA p35 50mm mafiafia na tuʻuina saʻo i luga o le osb-slab i le tolu faaputuga e aunoa ma fusi. Mai totonu o le fale e ufiufi i se ata i le aumea
Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
Shild mana sapalai
Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
Vai kolisi

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O puipui o le nofoaga na teuteuina i le plasterboard mo uamea faavaa ma folau e le puipui
Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
Mo le faʻatinoina o le kesi o le kesi na ave i fafo o se laʻau fafo

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O le ulu o le fale o le fale e fausia ai faiga o le kolisi o le mea faigaluega. O le colalant i totonu o loʻo faʻataʻamilomilo faʻafetai i le grandfos pamu (Siamani)

O le taugofie lea, o le saoasaoa o le fauina, o filifiliga uma o le faasaʻoina, o le fale gaosi o le gaosia, o nai tapulaʻa e faʻaoga ai tagata. Matou te ofoina atu ia te oe se faʻamatalaga o le tekonolosi o le fausiaina o se fale ma se vaega o le 267.88m2, na fausia i naʻo le faʻatuatuaina. O lenei taimi na lava e saunia atoa ai se fale mo le uma

Na pei lava o fale na pei lava o fale Ae masalo, o le taugofie ma le anapogi fale tekonolosi o loʻo tufatufa atu i atunuʻu i Sisifo. O le fausiaina o le fufuluina poʻo le ogalaau fausaga e tele le umi, lea e fesoʻotaʻi ma le ata o le tusi lesona, faʻapea foi ma le faʻatulagaina o le umi o le taimi o le mago. Faʻataʻitaʻi faʻaalia: E oʻo lava ina solo ma le mamago le palapala o loʻo faʻamamaina le 3% o le mamafa, e afaina ai le lautele o puipui o puipui.

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Lua tekonolosi - Puipuiga (Panel). E tusa ai ma ia, o le faʻavae o loʻo avea ma vaega poʻo le faʻaputuputuina atoa mai le panels (ma pe leai foi pe leai foi ma le faʻamalositino mai le 1 i le 3m i le maualuga ma le lautele. Latou faia i latou i le fale gaosi tulaga, ae le o le fale fausiaina.

I lea la, o loo fausia e le au faʻatulagaina le faʻavaʻa ma le maualuga o 2.8m ma lautele mai le 0.7 i le 2m ma le folasaga ma le faʻamalama matala e tusa ma le poloketi na faia e tusa ma le poloketi. O le tuʻugamau o le itu o talita o loʻo ufiufi i le 16-millimeter osb-papatusi lea na faʻapipiʻi ai le ata faʻapitoa. O le fasi ata o loʻo faafaigofieina o loʻo feutagai ma le ogalaau i totonu o le fale gaosi, e le aoga, o nei faʻatinoga, o nei faʻatinoga e sili atu ona faia pe a uma ona ia faia soʻotaga.

Sanuisi. A demps, uma o le faʻamalosi, valevale ma le suālaʻau, foloa, puipui ma pine o loʻo faʻamamaina "sanuisi". O lona faʻavae autu e mafai ona avea o se faʻalavelave: Polystyrey Foam ("Peseroplex 35", "PSB-C25f" ID (Parsal Sould) Faatasi ai ma le le mafiafia o le vevela o le vevela i le 150 mm i tuutuuga o le puipuia o le vevela o le vevela, o le vevela i le aso o le 2c. E faʻatusatusa i le lelei o le piliki puipui ma le mafiafia o le 1.5 m.

I totonu o isi mea, o le faʻavaʻa o le fausaga e manaʻomia se laititi o mea: 0.0-0-0.07m3 Rolls i luga o le fanua ma le 0.04 O le tau o sea mamanu (Pusa) e 30-35% o le tau o le fale atoa, ua saunia-fai falima, - i fausaga o piliki, lea e taunuu ai le 60-70%.

Manumulu

O loʻo faia le faʻaiuga o le fausiaina o se fale puipui o se tagata puipui o le fale talita pe a maeʻa ona iloiloina faʻasalalauga lautele i faʻasalalauga ma feutagaiga. Na fautuaina le tagata mulimuli e faʻamalosia le Faʻavaʻa faʻatulagaina ma fetaiaʻi, ma pa maumaiga o fale, o le a faʻatupuina ai se osofaʻiga hydling , faʻaaoga le filifili masani masani. Geodestic galuega i le nofoaga o le fofoga o le lumanaʻi na faʻamaonia ai popolega o tagata faʻatau ma tufuga: O le eleele na tupu aʻe i lalo. O le mea lea, ua maeʻa ona faʻatulagaina ai se faavae lelei i totonu o le tulaga o se faʻapipiʻi faʻapitoa lautele i le atoa itu o le fausaga ma tuʻu le faʻavae. O lenei tulaga, o le nofoaga o le fausiaina nofoaga i luga o le polokaina, faʻatagaina e faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻa o le poloketi atoa. O lea, o le faletaavale mo e lua taavale ma le fale tagavai, lea e faʻapipiʻi ai foʻi le Boailer ma Bouler. Ua faʻatupeina atoa, faʻaaogaina i le potu i lalo.

I le laasaga muamua, ua taofia loa le lalolagi i le lalolagi. Na vavaeeseina le vavao, ma ua mamao ese le laueleele ua fesuisuiai e ogatusa ma le lalolagi. A o leʻi faia le "lalagaina" o le uʻamea i le atoaga o le salalau ma sasaa ma se vaifofo sima, o le pito i lalo o le paipa paito i le utipeti ma vai o le vai. Talu ai o le tulaga o le sewasonal faataatiaga o le fale e sili atu i luga o le maualuga o septic, o alavai o le a soloia e le kalave. O la latou DooCarrbage o loʻo faia i totonu o le biogt filter faʻapipiʻi i tua o le septic.

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
Fuafuaina o le eleele eleele
Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
Fuafuaga o le fola

Faamatalaga

Eleele fola

1. Garage 1.

2. Faletaavale 2.

3. masini

Eleele fola

1. umukuka

2. Faleoloa o 'potu

3. Corridor

4. Taaloga o potu

5. Faletusi

Fogafale lona lua

1-4. Potumoe

5. faletaele

6. Toʻatoto

Mansiard fola

1. potumoe

2. karridor

3. Fale afi

4. Hall

5. faletaele

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
Fuafua o le fogafale lona lua
Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
Mansard fola laupapa

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale .................3.8m2

Sikuea sikuea fola ....... 54,2m2

Eleele o le fogafale fanua ............. 808M2

Sikuea o le fogafale lua ............. 74,0m2

Sikuea o le fogafale a le ata ..... 58.8M2

Meaalofa

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O le nofoaga faʻapitoa o le a faia ai le vasega o le a faʻaauau le taualuga o le taualuga o le taulaga. O lea e liliu le utupoto o se vaega satauro tele i luga o le slab sima i le tino mai o le fale faataatia mai le pito i lalo mai le mafiafia o le puipui i piliki fa ma e uiga i le 3.5 m maualuga. O le pito i itu o le fale, lea sa oʻo ai le maualuga o le laueleele i le afa-mita le maualuga, na manaʻomia le gaosia o puipui atoa o le lardro ma le vai vevela o puipui. Mo lenei, o le faʻaputuga o loʻo ufiufi i se tasi vaega o le ogaumu ma lua laʻau o le faʻasusu faʻafuaseʻi. Ona faʻapipiʻi lea o vai suamalie, lea e oʻo atu ai i luga o ni pulupulu. Ae ina ua maeʻa le faʻagaioiga o nei faʻagaioiga sa mafai ona faitauina i luga o le mea moni o le taʻena ma le malulu o le a le ofi i le pito i lalo. I luga o se tasi o faletaavale, na mafua ai ona ave le poloketi. Ae ui i lea, e leʻi mafai ona fai se faʻasologa ma se faʻasologa o loʻo i luga o le faʻatulagaina, talu ai e faʻafaigofie ai le mamanuina o le faitotoʻa o faletaavale. Mai le tulaga na o mai ai, faʻapipiʻi i le nofoaga o le puipui o le fogafale muamua o le lalagaina o le siʻitia uʻamea fausaga ma tagata ese. Mulimuli ane, sa nanaina o ia i tua atu o se laupapa laupapa e ufiufi ulufale mai le timu ma le kiona.

Puipui

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O le itu o lamepa na fafagaina ai le auē pa, lea na faataatia e le fogafale mai laupapa laupapa laupapa laupapa mo le Fono Aoao o Papato. Taulaina Belts ma le Laasaga 50 na faapipii i le pito i luga o le vaega o le sifi o le mafanafana osofaia atoa i le lautele o le fausaga. I luga o lenei laupapa laupapa, ma le fesoasoani a uamea pito o loʻo faʻamamaina muamua-foloa o le fola i le 40 cm. O ia tulaga faʻapitoa o le Masi elemene na maua ai le siʻitia o le sao o le fola. Na faʻapipiʻiina pusa pa i luga o le faʻailoga e faʻaaoga ai le uʻamea faʻamau o loʻo faʻapipiʻiina ma le tele o le 906060mm ma le faʻapipiʻiina o oe lava.

O le tele o talita taʻitasi o le 200-300kg, o lea 4-6 tagata na auai i le Fono Aoao. O le saoasaoa o galuega na faʻamanuiaina ai tagata faʻatau: Mai le taimi o le momoli atu o le laupapa seʻia oʻo i le iʻuga o le fola atoa ua le sili atu nai lo le tasi o le fola o le fola atoa. O le isi aso na manaʻomia e faʻasaʻo ai le pito i luga o le Manulala laupapa ma le faʻapipiʻiina o le lag luga o le fola lona lua. O lea, o le faniga taimi ma fuafua lelei i le faʻamutaina o le tagata faʻatau. Tulaga Manatu masani, ma le tau lelei ma o le avanoa o mea uma e tatau ai, o le faʻapipiʻi o le fausaga o le fale ma le vaega o le 300M2 e tusa ma le tasi ma le afa vaiaso. E tatau ona maitauina o mea uma e alu i le galuega o loʻo ufitia i le affisppitic ma afi mumu o lona uiga i le fale gaosi tulaga (e tusa ma le tulaga o le fausiaina sa le faia.

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le tuufaatasia i le lua-ti o le taualuga ma le Dysproye Dunsnation o se suʻesuʻega vasega. O papatusi sisifo o papatusi lautele e faʻataʻitaʻi ai le fausiaina o rafter fausaga. Ina ua maeʻa le ki lakapi, Steam, o le Hermal Cloves ma le fale, o le taualuga, o loʻo ufitia i le ata o le sili-o le umi o le fola o le taimi le faapipiiina o faiga tuʻutuʻuga, ua oʻo foi i le maeʻa pepa. O le faʻapipiʻiina o mea masani uma o loʻo faia e ala i le tele o le tele o kapeta faʻapipiʻi uʻamea ma le mata o le gaʻo. Saili mo le au fausia steel uʻamea uʻamea laupapa (MZP). Faʻafetai ia i latou, na latou faʻatautaia le faʻaaogaina o laʻau o maualuluga ma se lapoʻa o 46296mm, pamu (faʻaputuputu) mai le fale gaosi faʻapitoa. O lea, o le naunau o falaoa na pito muamua ma lona lua ua maualuga lona faatusatusaina i le ua tuuina atu i le tasi le tulafono, o le 48196m. IncONAle, mzp na avea ma se matua sili atu ona taua mo le tului faiga ma kamupani i luga o tagata Warks, pe a fai e sili le taua ma le malosi o le fesoʻotaʻiga. O lenei faigofie fesoʻotaʻi vaega mafai ona fatuina ituaiga fausaga eseese: utums, faʻavaʻa ma faʻatoʻaga o tamaʻi ma faʻafefeteina i le malosi o fao o loʻo taofia i fao. O mea masani mzps e faia o le faʻalua-itu o loʻo faʻapipiʻiina le sheel ma le mafiafia o le 1 i le 2.5mm e le ofi ma le faʻamamaina o nifo o le tele ma foliga. O papatusi o loʻo tipi e tusa ai ma le manaʻoga manaʻomia e le tagata faʻatau (masani le umi o le 50 i le 400mm i le sitepu o le 25m, lautele - mai le 100 i le 250mm i le sitepu e tasi). O le le atoatoa o le leo nifo o le o lo o oomiina i totonu o le masini i luga o le masini i itu uma e lua i le fale gaosi. Mo lenei mafuaʻaga, na aoina le mamanu i le fale gaosi ona feosoaaʻi ai i le nofoaga o faapipiiina, o loʻo faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le MZP. Peitai, e i ai le isi filifiliga. O loo iai i le Alii na faapipiiina o papatusi ma tulimanu ma vaega lavelave o oloa ma sikuga pu ma sikue. O lenei faʻapipiʻi e mafai ona fausia e ni togafiti, faʻaputuputu ma le faʻapipiʻiina poʻo luga o le lapotopoto elemene ma fesoʻotaʻi i latou ma fusi i itu eseese. E le gata i lea, o auaunaga a se kamuta sikola e le mafai ona manaʻomia.

Mamafa masini

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu
O le fale o le fale e faia ma le sili atu le saʻo (o le faapalepale o le 5-10mm), ina ia mafai ona faʻatonuina le Windows i le taualuga o le taualuga. O lenei tulaga na oʻo ai le tele o faʻafitauli i taualuga, o le na sa faia le uʻamea i le fau mafanafana o le "taualuga o fale. O lenei tuʻufaʻatasiga e aofia ai le tele o faaputuga (lalo-luga): Steam Credis - Joutafol N (Jata, Czech Republic); Le atoatoa le faʻamalosi - 150 mm vaega o tioata taʻaloga o le ursa p35 brand ("flyderr-chaudo"; ventiming vap (50mm); Anti-Andensate ata Vutakon (Juta, Czech Republic), Puipuia omea pepa mai le faamailalo; Tuʻuina atu lona lua faʻatau atu Doom ma mulimuli ane uamea Tile. Ina ia faʻatulaga le ea malulu, na te maua ai le ea faʻavaivaia pu i lalo o le toto o le taualuga. Na ufitia i latou i le sivifoina o le sivifo.

Faamafanafana ma le teuteuina o puipui i fafo

O le vaega o le faʻavae na filifili e faapopoleina ai piliki, o lea ua tatau ona faʻatulagaina uma o le turesi "pai". Fafo, tuu le Osb-slab, o le fea e sili atu le faia o ni galuega se lua: elemene o le le fiafia ma le handproof parrier. Sa ufitia le ipu i le ausa i le ausa e ala i le ausa, ae le o tusi i totonu o le puipui o le ata "Izosan - a". E le faʻalavelave i le aveesea o le puaʻi mai i fafo mai i fafo, ae na te tetee i le solo o le susu mai fafo. O lea, paga paga lea, lotoleaga, fausia i luga o le pito i totonu o le piliki o loo feagai ma taualuga, po o le susu, faalagolago i luga o le taualuga, o le a le taitai atu ai i le faamaliega o le ipu OSB ma le faavii atu o le ipu osb ma faavaa o le ipu osb ma le faavii atu o le ipu osb ma le faavii atu o le ipu osb ma le faavii atu o le ipu osb ma le faavii atu o le ipu osb ma le faavii atu o le ipu OSB I le faʻaopopoina o le eleele ma lalo o le Cornice i le fetaiaʻi, o le a tuʻua oloa e faʻaleleia atili ai le galueaina.

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

Nofoaga Fale i Paʻu Paʻu

I fafo atu o pa puipui ma piliki. O le laina lona tolu o le laina e nonoa i le puipui ma palu i totonu o papalagi.

O le sui o le va o pou na tautusi muamua i le fagota e ala i le mauga. I lea, o le faʻamaeʻaina o le 'pito i luga o laupepa o puipui o puipui na amata, uma tolu itu na nonoa ma puipui i le osb-proch bodck). I le tutusa, o le le mautonu na o le faʻamalosiʻau, o le 150-millimeter vaega o tioata gamars 35. Na tuu i totonu o le NICH i le va o le pito i autafa o le faʻavaʻa o le faavaa (o le mamao i le va o le 40cm, o le tele o le savaliga lautele o le vevela o le Faletupe o le Faletupe o le Faletupe o le Hermal Crestal - 120 CM). O le Watts e le o faʻamaumau i Osb-papatusi, faitau i luga o le mea moni o le afu o le a faʻaaogaina o le ata o le a taofia e le atoa o puipui. O lenei mea e puipuia ai le puipuiga o le ituaiga "izopanpan-i le" lalo ifo o le oloa o le ausa mai le potu, ma o le mea lea o le loto i totonu o le teasia. O le ata e sili ona lelei ina ia aua neʻi saeia, sa avea o se matu (2-3cm), e aunoa ma ni tau, ma faʻapipiʻi i le laupapa faʻavae e lua-lima-lima. Ae le i susunuina le uʻamea faʻamau ma tilifoina i laua atoa, o mea uma sa tapunia e le au kapeti ma ua tapunia faʻapitoa.

Ina ua maeʻa le tele o se vaega o le vaipuna o le fanua atoa o puipui ma le taualuga, na maua ai le uʻamea, na maua le uʻamea i se sitepu o le 60cm mai le komulu. Mulimuli ane, o puipui na ta teuteu i totonu o laupepa, sa vaivai lava ma ua vavalo ma mafaufau i le pepa Rusinl Holel "fule.

Faatoega o fesoʻotaʻiga

I totonu o le isi fale mai le amataga, i le tulaga o le gaosia se poloketi, sa i ai le lotoa o fesoʻotaʻiga (eletise ma le faʻamafanafana i puipui ma le folaʻomia. O le mea lea, i le taimi o le ofua o le vevela o le fale o loʻo i le va o ona vaega, o palasitika hormones na pasia (lapoa 20, 32 ma le 50mm), Rusia Siamani). Ina ia faia lenei mea, i le stredical racks, o fusifu o puipui o puipui ma lys congilled hickleccking pu teisi lapoa nai lo corrugtation. Na o le tuua o le uaea atoa na faʻamaeʻaina i luga o le vevela o le vevela. Ona o lea o le fola ua tanumia ma le mimilo osb-papatusi ma le mafiafia o le 20mm, mafai ai ona faia se sili ona malosi o le lima o le tamatamailima o le tamatamailima o le tamatamailima. O le tau o le taia ai le eletise eletise ma le kaletusi o le $ 5350, ma mea ma mea tau tupe e $ 5,500.

Vevela

Seiloga na tuʻuina atu le kesi, o le fale o le fale na maua ai se potu le tumau boair potu i luga o le faʻavae o le 15 kw o le orsian eletise eletise ma le malosi o le 15 kw ($ 300). O lenei tali e manaia i le mea moni e mafai ona e faʻafilemu uma masini, ma ina ua maeʻa fesoʻotaʻiga i le kesi kesi, aveese le eletise o le kesi. Faʻapugaina le iunite autu mo le tamaoaiga ma le iʻuga o le fale vevela na filifilia e le kesi o le kesi o le gaosi oloa a le AOGV-29-1 ma le gafa o le AOGV - O le vevela o le faʻavasegaina e vaevaeina i totonu o le fa o tagata faʻatauga: faʻavae tulaga, muamua ma le lua fola, tofa. Faʻafesoʻotaʻi le nofoaga lelei o le ata o le prenel o le devil o le devid (Turkey) - I le Merang System ma vai vavaeina na faia e le vai sapalai o le vai. O le vevela vai o le vai maua ai le eletise eletise a le Souter Cimmoulator Antiton. O le tau o le manaia ma le vevela o le vai e tusa ma le $ 11,000.

Faʻalauteleina le fuafuaina o le tau o galuega ma mea mo le fausiaina o le fale ma le vaega atoa o le 267.8m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Aveeseina o le axes, fausaga ma atinae o le fola i lalo o le faavae, e aveese ai le eleele M3. 67. sefulu ma le valu 1206.
Mauaina o masini, susu m2. 109. valu 872.
Masini o le faamalosia o le lautele o le lautele M3. 32. 60. 1920.
Faatinoina le mafanafana o le itu m2. 26. 3. 78.
Aofai: 4080.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa M3. 32. 62. 1984.
Nutimomo maa granite, oneone M3. 44. 28. 1232.
Mastics bitgonis polymer, hydrokhotloizol m2. 135. 3. 405.
Armature, boteting uaea, uwn laupapa, ma isi - - - 740.
Aofai: 4360.
Pa, vaega
Masonry o le puipui puipui o piliki (faavae) M3. 91. 35. 3185.
Faapipii le chimney M3. sefulu ma le tasi 95. 1045.
Fausiaina o pa puipui ma vaega m2. 360. lua sefulu 7200.
Masini o laupapa laupapa m2. 214. 12 2568.
Feagai ma puipui o pamu m2. 230. 22. 5060.
Aofai: 19 060.
Apalai mea i luga o le vaega
Ceramic m-150 piliki afe fasi. 43. 210. 9030.
Piliki foliga afe fasi. 23.5 390. 9165.
Faʻavaʻa, papa, Faʻaititia, Lautele, ma isi - - - 29,700
Aofai: 47 900.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 160. sefulu mal le fa 2240.
Uamea ofu fola m2. 160. 12 1920.
Aofai: 4160.
Apalai mea i luga o le vaega
Uamea pepa pepa m2. 160. 12 1920.
Ato ato M3. iva 120. 1080.
Paro-, o le matagi-matagi puipuiga ata, hydralic puipuiga m2. 160. 2. 320.
Aofai: 3320.
Aofai Tau o Galuega: 27 300.
Tau atoa o mea: 55 600.
Aofai: 82 900.

O le faatonu faafetai "RUG 1 XXXI ARJYS" MA LE CJS SRROYKAPACTK MO FESOASOANI I LE FAAFITAULI O LE MEA.

Faitau atili