Malaga i le ogatotonu o le lalolagi

Anonim

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi 13886_1

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Ata e Dmiry Minkina

Faapipiiina o meafaigaluega mo roury gaioi lelei

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
A maeʻa ona fausiaina uma ma faʻapipiʻi galuega i luga o le le lelei o le vaieli, ua faʻapipiʻi le pamu i le pa
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
"BoroGok"

Fasi vaega o le hydrogeological faʻafanua o le Lotoshinsky Itumalo o le Moscow Region

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
"BoroGok"

Hydrogeological vaega o le tutusa vaega

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
O le clut e tatau ona i luga o le pito i lalo o le vai sapalai nofoaga i le 0.5m
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Falafue pamu mo le loloto lelei ma se lapoa 6 ", 8" ma le 10 "mai le Kanata
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Tolu-Seaman Borehole Pamu SQE (Groundfoos) ma meafaigaluega i ai: O le Mymbrane Prompy Hydrobac, Control Univer ma Pulea Cable Cu 301
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
O le fale o le Brerehle pamu e masani ona faia o steinless sheel (grindfos)

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Drindfos.

Borehole pamu ua mamanuina e pamu le mama, e le o le malosi o fasimea poo le suavai fiber. E masani lava, o nei faʻafitauli o loʻo faʻaaogaina e tuʻuina mai ai vai eleele i le vai sapalai fale, mo le alavai ma pamu vai i tane.

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Ia "i luga o Limetone" e mafai ona i le taimi mulimuli na tupu ai le tele o tausaga
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Kuka

Lelei polokalame i oneone oneone

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
"BoroGok"

Polokalame o tagata faatufugaga

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
O le Calueson o se Steel Cylindrical Inflivoir ma se tapuni tapuni, folo i le eleele
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Sauniuniga o pamu e galue ai
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Drindfos.
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Borehole Stomed Pamps Cumps WebTol ma Groundfos
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Susuga Malosiaga eletise mo tagata SP pe SP-6 pamu (Grundfos)
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Faʻataʻitaʻiga mai le Oz6 ma FZ6 faasologa (lalo)
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Fabornible Borehole 4-inch scm pamu (NOCCHI POMP)
Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Afai e tatau ai, o Caesun e mafai ona fusia ma lau fama i luga o se laupapa laupapa

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi
Faatinoina pamu sq 3, sqe3

I luga o le taulaga, lea e leai se faʻaopopoina o suavai (pe e galue ai le le atoatoa), o loʻo faʻaaogaina lelei o le vai, o loʻo faʻapipiʻiina papa o le vai. O le saoasaoa o le vai o loʻo sapalaiina o loʻo i ai le tele o tulaga lelei faʻatusatusa i le lelei (ma, o le mea moni, ma le pa o le vai o le matala vai, vaituloto, vaitafe, vaitafe

O le vai o lalo o le vai e masani ona foliga mai o le maualuga ifo o le tulaga o le faʻaleagaina, tele "faʻaalia" i luga o vai, o oloa microming o ni mea leaga ma isi malo. O se tulafono, o le vaipuʻe lelei maua ai se taumafaina mautu, o le onā, o le faʻaeteete pea fuafuaina, tusa lava poʻo le a le taimi o le tausaga. I se faʻaopopoga, vai lelei ma lelei fua (o le mea moni, ua faʻavasega saʻo) suia laititi ile taimi. E le tiaʻi le lea i fafo atu o le vai e tele mataupu o loʻo avea ma isi tulaga o loʻo manatu i ai le sao lea mo le tuʻufaʻatasia.

O le taamilosaga atoa o galuega i luga o le faʻapotopotoga o le sapalaiina o le suavai e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu: o le taumafaiga muamua (Mauaina o le faʻatagaina o le lelei o le pepa), lona lua o le faʻapipiʻiina o le pamu meafaigaluega. Ole tulaga muamua, o le tulaga faʻatusa muamua o le lumanaʻi lelei o loʻo filifilia. E sili pe a fai o le tagata e valaʻauina le Hydroogeologist muamua, lea o le a fautuaina e talafeagai lelei mo lenei togafiti, ia e amanaia manaʻoga o le o loʻo lelei vai o loʻo i luga o le suavai o meaʻai lelei. O le tau o ia auaunaga feutanaʻiga ma le malaga ese o se faʻapitoa i totonu o le fau fale e tusa ma le $ 100. Ae o le aofaʻi lea e talieleele faʻafetaui i tupe faʻaalu i luga o le ata o le afifi o pepa o pepa aloaia i le laiseneina o le vaieli. "O le tau o le fesili" e faalagolago i ai le Aquirer o loʻo fuafua e faʻataunuʻuina le alu ese ma le tele o vai ua fuafuaina ina ia maua ai se tagata faʻatau. O nisi o fale, o fale na aofia i le saoasaoa galuega e ofoina mai ai ni mataupu sese. O le tau o le tagata faʻatau e sili atu ona taugata, ae o le faʻafitauli o le a itiiti lava.

Faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻiina o pa puipui o pamu

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi

1-pamu, 2-eletise, 3-le maualuga tulaga o le tulaga, 4-choge rasu, 5-siaki alatoto, 7-stam stark, 9-memlation tane

Oneone po o papa?

I le vaega o le ata o le vaipuna, e manaʻomia le fuafua o ona ituaiga. O vaieli a le lua sikoa lelei na salalau atu i le au faʻaola ma felafolafoaʻi papa (o i latou o nisi taimi e taʻua o nisi taimi. O nei ituaiga o povi e eseese tele ai i latou lava. O le au ola o loʻo papaʻu o le oneone papaʻe, o se tulafono, i le loloto e oʻo atu i le 40 mita. O Le Fausiaina o Vailaau "i le oneone" e vave faʻataunuʻuina, i le 1-2 aso, ma tau o le anoa ma le toe malosi o le: Le 2-3 taimi taugofie nai lo papala. Ma le isi, oneone vai e le noatia i laisene. Falemai, e tele a latou lava notaks: tele simanatu (tusa o le 0.5-1.0 m3 / h); O le olaga tautua na o le 5-8 tausaga ona o le maualuga atu o le vave. O le maualalo vai vai, pei o le faʻamamaina o le lalolagi i luga o le lalolagi e sili atu i ni nai aofaʻi, ae pa'ū i le papaʻu o le 6-8M mo le vai mai le vai taele. Ona o le vai maualalo o le vai, e le fautuaina oneone i le faʻaaogaina i na nofoaga o loʻo lamatia ai le faʻaleagaina o le laualuga. E faʻasino i ai i vaega faʻamomoraina ma faʻaletonu nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Moscow itulagi. Ma le mea mulimuli, o tagata ola e mamao atu nai lo soo se mea. O le itu a Moscow Renter o le "Rich" i le itu i matu ma sisifo, ma i saute i tua e laiti tele.

Uamea po o palasitika?

O loʻo iai pea feeseeseaiga e uiga i mea e sili ona talafeagai mo le gaosiga o cunthle conthle koluma. Ua leva ona manatu Steel Paito ia sili atu le malosi, sili atu ma le tauleleia ma le taugofie. Peitai, i tausaga ua tuanaʻi, o le tau o le uamea o le faʻamaoni lea ma le palasitika, i le isi itu, ua faʻaitiitia. I le faʻaopopoga, uʻamea paipa, tusa lava pe o le a le lelei o latou, o le le mautonu o le tele o se aofaʻiga o loʻo soloia o uʻamea i le vai. Mo le faʻasaoina i luga o paipa uʻamea, e tatau ona "totogi le tagata e ona" totogi "le faʻapipiʻiina o sili atu ona afaina. Aisea la le mafuaʻaga o le sili ona lelei lea o le tumama ma le tumama o le a avea ma faʻaaogaina o uʻamea uʻamea, mai totonu o le palasitika.

O mea lelei, na teʻaina le vai-malosi na feololo papa maʻa, e iloga i le mautu vailaʻau o le vai, maualuga le faʻatinoina, tumau (30 pe sili atu tausaga). O lo latou loloto ma le lelei o le vai tuʻusaʻo faʻalagolago i uiga o le tasi poʻo le isi itulagi. Faʻataʻitaʻiga, i le Podolsky Itumalo o le tufuga o papala, latalata i luga o le lalolagi (ma e oo lava i se auala e alu i luga). O le vaieli "i papalagi" i nofoaga faapena e mafai ona papaʻu atoa, ae o le ono faʻateleina o vai vaisu. I le isi itu, i le itu i matu o le Moscow Region, Limetones e taoto i le loloto o le 100-200 pe sili atu nai lo mita. O le vai ia i latou o loʻo taofia le puipuia mai le sili ona aafia mai le superficial inmamination, ae e tupu malosi, o loʻo i ai le kanesa o le kalika, ma isi vailaʻau o loʻo faʻaleagaina ai lona tulaga.

Le poto o le le fiafia o le tomai

O le tau o le migao e aʻafia ai le loloto o le lelei o le vaieli, o le metotia o lona fausiaina ma le lapoa o le ogalaau. E masani ona faʻataʻavaleina vailaau e se faʻataʻitaʻiga metotia faʻaaogaina se faʻailoga faʻapitoa a le au tau o le a o le naifi o le naiki ma le auvai o le aano o manu. O le sikulu metotia o le kopiina o le taugofie (tau 1 m- mai le $ 30), ae lava le manaʻomia mo le laʻititi loloto o vaifofo (e oʻo i le 20-25m) ma le i ai o lea e sili ona faigata ai lana galuega. O le mea e tanu seʻia oʻo i le vaega o le oneone i ai i se vai o loʻo tatalaina. Ina ua taunuʻu lenei mea i le tafailagi, o le galugalu ma le lapoa o le 127-152mm ua tuʻuina i le soifuaga. Faʻapipiʻi le pamu, o le vaieli, o le vaieli ua faʻapipiʻiina i le aquirter 2-3m (o le vaitaimi o le pamu ma le pito i lalo o le 1m, o le umi o le pamu i luga o le 0M, o le pepa o le vai o le 0M, o le umi o le pamu i luga o le sami .

O le faʻaiʻuga o le loloto o mea lelei o loʻo faia i le fufuluina o le ogalaau ma le omea sima. Ina ua uma ona pasia le pito pito i luga oneone-omea linewer ma le '' '' '' '' '' 'ʻau o Pansustone, o le togafiti ua tuʻu i lalo e le palu ma sili atu i le vai mama. E mafai ona faia le paluga i vaega o le uʻamea uʻamea, kuka ma le tasi i le isi pe faʻapipiʻi i luga o le filo. O le filifiliga mulimuli e sili atu le faʻatuatuaina, talu ai o le le lelei le faia o le mapu ua amata ona tafe i le taimi. O le tau o le le fiafia o le 'ai i le "luga o Limetone" o le $ 40-100 pe sili atu mo le 1 itu. M ma faʻalagolago i le lautele, o le aofaʻi o koluma o le consins, o le metotia o le faʻamaufaʻailoga o le paipa (o le autu autu o le faʻamaufaʻailoga e le faʻatagaina le palu i luga). I le mataupu atamai, o le cipet paipa o loʻo tuʻuina atu i le pito i luga papauna, ma o loʻo faʻaauau pea ona tatalaina le sosolo o le paʻu o le vai. O sea tekonolosi e taugofie, ae sa le saogalemu, talu mai le tatalaina o le mautotogi tele e masani ona taʻitaʻi atu i le pili o le paipa i fafo o le paipa i luga o le vai. O lea, e i ai se faʻamaʻi faʻamalosi o le aquir ma le faʻaleagaina o le lelei o le vai. Ina ia taofia nei taunuuga le mafai ona faʻaaoga, ua faʻaaogaina le galuega: na latou tuu le lelei, na latou tuu le laʻau uʻamea, ona tapuni lea i totonu o le fofo. O le tammumage e faʻaopopoina ai le ola o le vaieli, e ui lava ina faʻateleina lona fausaga ma le 15-20%, ae o nisi le ono tumau o Pamesa ma vai. O le mea lea, o le lelei (ma, ala manatu, o le sili sili atu taugata- $ 70-100 mo le 1 PM) o loʻo manatu o le faʻamaoniaina o se lisi o gaioiga mai le palasitika. E le gata i lea, o le maualuga o papa maa, sa matuā mama le mataga o se lapoa, ia e tasi pe lua koluma o uʻamea uamea. Lalo, i Limethone, o le vaieli ua uma ona sili atu le lautele. I totonu o le ufiufiina o se palasitika gaosia koluma ma taofiga o le puipui. O le va i le va o koluma i le pito i lalo o loʻo faʻatumuina i le iliili, ma i le pito i luga (puʻupuʻu). O Le Civil Claihina o le Puipuiga Faafefe, ma le le mautonu i lalo o le aafiaga a le susu o le vanu o le va, poloka le ala o vai palapala.

Ua fautuaina e Groundfos tagata atamamai

Aua le faʻavaveina ma le faʻatauina o se atigivae lalo. E tatau ona filifilia ina ua maeʻa ona faʻatau atu le vailaau. Faʻapea foi, e manaʻomia foʻi le mauaina o se tusi folau mai le faʻapotopotoga o le 'au, o fea e tatau ona faʻaalia ai uiga nei:

Debit (faatinoga lelei, m3 / h);

Static tulaga (vai tulaga ma se pamu e le faigaluega);

tulaga o le tulaga (vai tulaga i le pamu tamoe);

Geometric lelei tapulaa.

I se faʻaopopoga, mo le filifilia o le pamu, e manaʻomia le fola atuga o le vai (le numera o tulaga susu meafaitino ma le maualuga o le fanua). O le manaʻomia o le sapalaiina o le pamu e fuafua i luga o le faʻavae o le aofaʻi o vai togafitiga (ae e le tatau ona sili atu i le tafe). Le isi fuafuaina le taua o le ulu. Talu mai le filifiliga o le masini o se faiga sili atu faigata ma le faia o inisinia fuafuaina, matou te fautuaina le tuʻufaʻatasia o nei galuega. E sili le faʻafesoʻotaʻi o tagata faʻatau aloaia, saunia i latou i faʻamatalaga faʻamatalaga. Aoni, i le isi itu, o le a ofoina atu ia te oe se faʻatusa o le pamu, ma le tele o mea galue, tane, o faʻaputuga o vane, paipa.

Tuuina atu pepa!

Tusa lava poʻo le a le ituaiga lelei, o lona ulu e tatau ona lelei "teuteuina". O lenei mafuaʻaga o le fausiaina o se patele-tala i tua atu o le 2-lelei (o le faigofie filifiliga o ni filifiliga faigofie mai le maeʻa sima poʻo le kukaina o pepa faʻapipiʻi). O lona loloto ma lautele e tatau ona lava e maua ai le tomai e faʻatautaia ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le lelei o le lelei o le lelei o le mea e tuʻuina atu ai i totonu o le tagata 'eseʻese paipa, o loʻo sapalai mai ai le alatoto. Maota. Mo le faʻagaioiga faʻalauiloa, o le vai e tatau ona teuina i lalo o le loloto o le eleele faʻaʻaisa. Pito i luga o le tapunia lelei ma le fofoa ma se tapuni. Ina ua maeʻa le maea atoa o galuega faʻaalu, o loʻo iai faʻamatalaga faʻapitoa a le kamupani failautusi o loʻo faʻaigoaina le tusi folau lelei. O lenei, aemaise lava, faʻailoa ai uiga faʻapitoa o lelei lelei mo le mulimuli ane filifiliga o le pamu masini.

Wilo Brak Polisisi Sese

O se tasi o taua taua o le tele o pamu o le mea o mea mai le impeller e gaosia. Afai o le tele o le mamafa o loʻo i ai nei o loʻo i ai i totonu o le vai, ona umi lea o le uili a se stiness uaea. Pe a filifilia le faamama ma le aofaʻi o vaega faʻamalieina e laʻititi, o le pamu ma le ampeller mai le polymer e talafeagai (mo se faʻataʻitaʻiga, mai noriala). Mo le faʻamoemoeina ma le tumau taotoga, o le pamu e tatau ona faʻauʻuina i le puipuia o otometi. O le vaega atoa o le tele o faʻataʻitaʻiga e aofia ai le amataga pusa (ki ma le le lelei le puipuia o le afi), o se filifiliga e aofia ai foi i le amataga o le compentaser iina. E i ai foʻi ni taʻavale otometi nilaina:

Er1 o se masini faʻatonutonu ma le puipuiga o le afi, suʻega amata, o le ki autu ma fesuiaʻi o le faʻagaioiga o le pamu, o le leai o se suavai o le faʻaaliga o le aotelega le le lelei ma le faʻagaioiga, ma le faʻatamala e faʻatatau i tulaga o le tulaga;

SK-701- O le masini mo le puipuia mai matutu afi ma faatofuina electrode, puipuia o le afi afi ma le toe pulea le pamu; Pe a amata le pamu pamu e ala i le vavae ese o le malamalama;

O le faʻamamaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina ma le puleaina o le puleaina ma le pamu

Matou te fautuaina oe e faʻamautu ai se faʻailoga o le taʻavale, o le a 'alo ese mai ai le pamu ona o le vai i le tane. Faʻapea foʻi, o le smbrane faʻamalosi o le a tautua o le a tautua ai le puipuiga mai le malosi o le osofaʻiga (o loʻo taʻua ai o ni mea lelei o le herdiulic. O le faalogo i le tulaʻi mai o tulaga o faʻamalosiʻau tulaga (tatou fai mai, pe a motusia le eletise), o le tane e mafai ona galue mo sina taimi mo sina taimi.

Mai le lelei - i le pamu

O lea, ua saunia le vaieli, o lana tusipalau, o lē e ana i ona lima, ma e mafai ona e amata le filifiliga o le "lau Paʻu. O le a le mea taua e gauai atu ai? Muamua lava, ioe, e tatau i le pamu ona tumau i ana uiga faʻapitoa i le tausisia o le tagata o loʻo tuʻuina atu i le siʻitaga o le vai (mamafa) . O le le mautonu e le masani ona tulaʻi: O le masini o le tulaga o le masini e tatau ona fetaui ma vai taumafa i itu uma o vai inu i totonu o le fale (taele, togavao lava ia lava. A o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, e oʻo foi i se meaola malosi o le taulaga o le pamu e lava le pamu ma se tulaga o le 3-5m3 / h (mo le faʻaaogaina o le vai 0,6M3 vai).

Sili atu "Tricky" tele tele o le pamu omiga. Tele mea sese malamalama i mea maualuluga o le vai i le pito i luga o le vai togafitiga i totonu o le fale ma i le lelei. I le taimi nei, i le Hydraulic inisinia faʻamalosi o le faʻaopoopoina o le faʻapitoa (faʻatatau i le iunite o le mamafa) o le malosi o le palu o le vai o le vaipuna o le vaipuna o le vaipuna o le vaipuna o le vaipuna o le vaipuna E le gata i le suavai o le ISA e le gata i le tele o le suavai o le tau maualalo o le vai i le pito i luga o le paipa, ma manumalo i totonu o le vai i totonu o le vai o le paipa. O le pito sili atu o le luga o puipui ma le umi ma malulu le paipa, o le sili atu o nei faʻatapulaʻaina omiga o le mamafa o loʻo faʻaalu i le leiloa mo le leiloa o le malosi o le malosi. O le mea lea, o le fuafuaina o le manaʻoga tau o le faʻamalosi e tatau ona faia i luga o le faʻavae o le tolu itu. O le muamua-geodeic maualuga o le vai siitia, o le eseʻesega i tulaga i le va o le vai-faʻavae tulaga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le sipuni o le popo i le vaipuna. Le lona lua talafeagai le aoga. Mo le saʻo le faʻaaogaina, o le mamafa o le vai i totonu o le vai vai sapalai e tatau ona le itiiti ifo ma le 2 pa, e fetaui ma le 20m omiga. Afai o le mamafa e matua maualalo, o nisi masini o aiga (fugalaʻau vai vai, fufulu ma ipu fufulu ma ipu 'ai o le a le mafai ona e galue ai, ma e le talafeagai ai le mamafa. O le vaega lona tolu o le mamafa o le vai mo feteʻenaʻiga i le umi atoa o le vai paipa. Latou te faʻalagolago i le saoasaoa o le vai agai i luga o paipa, o le mamafa o le pito i totonu o paipa (faʻaaoga polymer paipa nai lo le uafu. I le iloaina o le mea na manaʻomia ma omiga, piki le pamu o le manaʻo o loʻo avea ma "galuega o le tekonolosi". Ae o iinei, ia aloese mai mea sese, e sili atu le feutagai ma se faapitoa. O le mea lea, e masani ona faʻailoa mai e tagata gaosi oloa a latou faʻataʻitaʻiga maualuga tapulaʻa faʻamalosi ma talosaga. O nei tulaga faatauaina e le fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, e masani lava i le maualuga o le pamu, o lona faʻatinoga o le a faʻateleina, ma le mamafa o le a faʻaititia. O le mea lea, ua filifilia le masini faʻaaoga fuaina siata, lea na atagia ai le faʻagaioiga tasi, ma o le isi na faʻaaogaina. O le eria i luga o le ata faʻatapulaʻaina e le auala o le faʻatinoga ma le mamafa o se "galue", ae e manaʻomia ona sili ona lelei le masini. Matua tulaga gaosi oloa le faʻatulagaina o se siata o se suiga i le pDD o le pamu e faʻatatau i lona faʻatinoga.I le leai o se taotoga, tagata tomai faʻapitoa ua fautuaina ina ia taʻitaʻia e le tulafono nei. O le mea e fetaui ma le fafaga ma faʻamaumau o le filifilia masini masini e tatau ona latalata mai e mafai ona latalata i le faʻatulagaina o le siata. Afai o loʻo taoto i le itu i le itu taumatau o le faʻagaioiga o uiga o loʻo faʻagaioia, o lona uiga o le fafaga sili atu i le sili ona lelei (poloketi) aoga. O le faʻagaioiga o le masini i lenei faiga e ono iʻu ai i le faʻaleagaina o ni numera ma vaega o le eletise eletise ma le pamu. Afai e taoto le mea i le itu tauagavale o le pamu e galulue ai uiga i le tele o curve, o loʻo faʻagaioia i le maualuga o le faʻamalosi ma le maualalo poʻo le leai se meaʻai. O le maualuga o le faʻamalosi i le pamu o le mafuaʻaga o le taua tele o le tele o soʻoga, lea e mafai ona faʻaleagaina ai node ma vaega o le masini. Faatasi ai ma sina tamaʻi vaega o le sapalaiina o vai, o le vai i le pamu o loʻo i luga o le fale mautotogi.

E taua tele le amanaia o le avanoa mo le "faʻateleina" faʻamalosi "pe a e fuafua e fausia se togalaʻau o loʻo i totonu o le vaipuna. fai mai ma se maka.

Malaga i le ogatotonu o le lalolagi

Grindfos Boly pamu sitaili

1. Fausia-i le toe faʻafoʻi alato e puipuia ai le toe faʻaleleia o le tafega.

2. Faʻalelei mamanu o Upega o le Wilber, maualuga lelei, maualalo gaosiga tau.

3. O mea tau onapo nei e taofia ai le toe fetuunai o le faʻasoasoaina o le le mautonu ma faʻatagaina oe e faʻapipiʻiina foi le pamu o loʻo i ai i le siʻotiʻomaga tulaga.

4. "Opeopea" Faapipiiina o le galue uili puipuia o lo o ofuina i lalo o le faatosinaga o le oneone.

5. O le faʻamaumauga o loʻo puipuia puipuia le pamu mai le ulufale i ni vaega tetele.

6. O le afi eletise ma se rotor ua tuʻuina atu i se maneta tumau e maua ai le tele amata amata ma le maualuga ma le maualuga lelei.

7. O mea leaga-faʻasao o mea e maua ai se mea faigaluega mo se olaga umi, ae le o le faiaina o le lelei o vai inu.

8. O le fausia-i le puipuiga o le puipuiga mai le galuega mago faamaapeina le eletise eletise mai le leaga ona o le soona fai. O le fausia-i galuega a le lamolemole amata ona amata ona faʻaleagaina mai le hydrowards. Fausia-i le eletise eletise afi puipuiga mai le voltage, overtheing ma ave tele oscilits.

9. O le hemec plugger mana e mafai ai ona e faʻauluina le pamu e aunoa ma le faʻaaogaina o soʻo se mea faigaluega.

I lalo o le lelei faailoga

O le pamu o le pamu e le o se eletise eletise, lea e faigofie ona suia i le tulaga o le malepelepe. Alas, ae o le galuega i le aveeseina o le pamu o loʻo tau ai le pule i le tau i le tau o le pamu o ia. O le mea lea, o le toʻatele e le o i latou e le lamatia ma filifili ni faʻataʻitaʻiga mai kamupani na umi lava ona faʻamaonia latou i le maketi ma le itu sili ona lelei. I totonu o taimi uma e tele o le taʻitaʻi o Sales o GRUndfoos (Siamani - Denmark), o ana oloa (SP, SQ Faʻatulagaina e lelei. O loʻo iai foʻi le maketi o loʻo iai ni kamupani o le fono (Siamani), Caltapeta, NOCCHI Poc4 Call (Italia), EBAC).

Filifilia o se pamu pamu, ua ou mafaufau lelei ai i manatu nei. Muamua, o le lapoa o le masini mataupu e tatau ona tutusa ma le lautele o le vaieli. O le tele o faʻataʻitaʻiga a le aiga e i ai le lapoa 4 ", ma na o le SQ faʻasologa (GRODFOS) - 3. O le faʻaaogaina o le SQ Pamus e mafai ai ona e faia le tau o le 10-15%. mai le 6) e manaʻomia naʻo le vai maualuga o vai. O se tulafono, latou te tautua i le tele o meaola i le taimi e tasi.

O pamu o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ma le sleanless steel impepelleller ma afi o le vai malulu, masani mo le tele o faʻataʻitaʻiga. O lenei faiga malu, ae ui i lea, e mafai ona toilalo pe a fai o le masini mo nisi mafuaʻaga amata ona galue "faʻamago" (fai mai, ma le faʻaititia taua i le vai). O le galuega "mamago" ua uma ona tumu i le soona fai ma le galuega a le masini. Gaosi oloa e pei o Groundfos tuuina atu mo Borehole Pamps fausia-i le masini faamagoina puipuiga (SQ faataitaiga).

Tagata tomai faapitoa o IC "Suavai Meth Metotia" Fautuaina

E i ai le manatu e faafaigofie ai le aveina o le mamafa o le tele o le tele o le 1M i le 10m paipa paipa umi. O le tele lea o le le mautonu le taugofie! Faatasi ai ma le saʻo filifiliga o paipa (aemaise palasitika, o loʻo i lalo o le leiloa e itiiti ifo nai lo le uʻamea) o le paʻu o le paʻu o le lautele. I le alofa i le tulaga, saʻo le fuafuaina o le a manaʻomia.

Le ofisa faatonu faafetai i le kamupani "vai tekonolosi", "laufanua", o se faʻailoga o meaola, apaau mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili