Whoele, o ai e mafai!

Anonim

Whoele, o ai e mafai! 13888_1

Whoele, o ai e mafai!
Ata

Peter Nikolaev

O le mafanafana o le vaega o le fausaga i lalo o le faamalama tatala i luga le pito i luga o polystyrene fiber dod chemic comit (USA)

Whoele, o ai e mafai!
Dorwool.
Whoele, o ai e mafai!
Isover
Whoele, o ai e mafai!
Ursa.

I le nofoaga lona lua i luga o le vevela o le eakiage - o le taualuga ma le tele o le fola pito i luga

Whoele, o ai e mafai!
Fananau mai o le afi minerale wol rockwood toetoe lava a le fefe
Whoele, o ai e mafai!
Ursa.
Whoele, o ai e mafai!
Isover
Whoele, o ai e mafai!
Ursa.

O loʻo faʻaauau ona faʻaauau pea ona faʻatumauina a latou tulaga o lo latou soifua ia latou uluai geometric i le vaitaimi atoa o faʻagaioiga.

Whoele, o ai e mafai!
Ata o BETH Nikolaev

O le faʻalumaina o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le ata

Whoele, o ai e mafai!
Ata o BETH Nikolaev
Whoele, o ai e mafai!
Ata o BETH Nikolaev

E tusa ai ma lona tekinolosi uiga mo fevaevae o le faʻavae ma faʻavae, o papatusi o ni filo o polystyrene e sili ona fetaui lelei.

Whoele, o ai e mafai!
Ata o BETH Nikolaev
Whoele, o ai e mafai!
Ata o BETH Nikolaev
Whoele, o ai e mafai!
Ata o BETH Nikolaev

Malulu o le fiafia i le fiafia

Whoele, o ai e mafai!
Ata o BETH Nikolaev

Luga o le vevela vevela o loʻo i ai i taimi uma e tatau ona avea ma kiliaina o le sili atu 1.5-5 cm mo le saʻolotoga o le ea i le va o le faʻavae ma le fola mulimuli

Whoele, o ai e mafai!
Ata e Dmiry Minkina

O le fola o le attic fiberglass mea kl-e mai le isover

Whoele, o ai e mafai!
Filifiliga mo le fetaui lelei o le le mautonu i luga o le fola

1 fale teu oloa;

2-utupoto;

3 - Iseina o fanua;

4- "Papa mamao;

5 - maualalo le potu e ufiufi ai

Whoele, o ai e mafai!
Masani sese pe a faʻaofuina i luga o le fola (a, b, b)
Whoele, o ai e mafai!
Ata e Dmiry Minkina

Mafanafana o puipui o le falealuga. Powwol Mourarale Wool papatusi ma le mafiafia o le 10cm ua taoto i le va o le pito i lalo o le faavae faavae o le puipui

Whoele, o ai e mafai!
Ata e Dmiry Minkina

Lagolago lagolago mo le laina muamua o le vevela o le vevela. A o le faʻaaogaina o le fale i fafo atu o lona faʻamaufaʻailoga e le o le faʻaaogaina naʻo le malosi. E tatau lava ona fai se nofoaga lelei i totonu o fale ma faʻamautinoaina le puipuiga o le lagolagoina fausaga ma le faʻamalosi na faʻamalosia ai i luga mai le faʻaaogaina o mea eseese o le fetosoina

Whoele, o ai e mafai!
"O le Western Winter Center"

Polokalame o faaputuga o mea faʻalumaina pe a le mafai i le faʻaaogaina o le fafie o faʻavae (a) ma ogalaau (b) fale

Whoele, o ai e mafai!
Ata e Dmiry Minkina
Whoele, o ai e mafai!
Ata e Dmiry Minkina

Faamalama o puipui puipui. O le vevela o loʻo i totonu o le vaega o le fulufulu o minerale o le o le faʻavae mo le vevela-atagia ma le faʻaaogaina o le "petofol" penofol ". O le Hermal Intureties o le polythylethyle e faʻaleleia atili ai le faʻaaogaina o vaega o le alumini fol

Whoele, o ai e mafai!
"O le Western Winter Center"

Polokalame o le nofoaga o faʻailoga o cors ma le faʻamamaina o mea pe a le mafai ona fuaina se laupapa laupapa, aveese le foliga mai o le "malulu o pou"

Whoele, o ai e mafai!
Ata o BETH Nikolaev

O le ursa roart e faigofie ona tipiina e se naifi. Ma le faʻalumaina o le falealuga e masani ona faʻaaogaina le vevela vevela mai le tioata taʻaloga poʻo le baalt o fulufulu pulou ma le mafiafia o le 150mm

Whoele, o ai e mafai!
O le vevela o mea e tuu ai mea e tuu i le va o rafters, tuua le ea avanoa mo le ventrain. O le pito sili atu o le itu o le uati o loʻo ufiufi i le hydro ma matagi ata
Whoele, o ai e mafai!
Fofoa o le taualuga

1: susu susu;

2 - pa;

3 - Membrane

vapoor-mafai ona fanau;

4 - S faautauta;

5 - Usidetka

sosoo;

6 Tausiluga;

7 - Looging;

8 - apaau;

9 - O le vae o le ramu;

10 - Vaopiazaupelation

Whoele, o ai e mafai!
Faavae Faʻalauiloa

1. Tua

2. Togafitiga

3. Hydroessoulation

4. O le pito i lalo o le Faavae, o le foloa o le pito i lalo

5. polyrives

Naya puipuiga

E matua masani lava, o le upu "o loʻo i ai i le tele o loʻo fesoʻotaʻi ma le tele o loʻo e fesoʻotaʻi ma le gaosia o faʻatasiga i le atunuʻu. Ma o le galuega i luga o le uunaiga o se fale tumaoti na faia i le faiga tuai: E iai ni mea taua o le a gaoioi - faamauga ma le pamu, ieie, aambum. Ua suia nei le tulaga: O le auala i lenei faʻafitauli ua matua agavaʻa, faʻaonaponei Negwelutisi ma mea faʻapitoa na taunuʻu mai ai le "dedovsky" metotia "metotia"

E tusa ai ma le tulafono faatonutonu pepa na vaetaina talu ai nei, o le mataupu o fale gaosi o fale talimalo na amata ona faasolo pea le gauai tele. Ioe, ma o 'au e' oa o le vaega tonu o galuega na aʻoaʻoina i lo tatou taimi e aʻoaʻoina atili ai lelei mo le aputi. A maeʻa uma, pe a maeʻa le maʻiaisi, e tusa ai ma tagata atamamai, o le malosiaga manaʻomia o le teufaʻalu, ma, e faʻaititia ai, o tau ua faʻaititia i lua pe tolu taimi.

Fefiloi o oloa

O nei maketi maketi o loʻo i ai se tele o le vevela o le vevela-soʻotaga mea, faʻailoaina i faʻamatalaga faʻapitoa ma faʻapitoa o le talosaga.

E vaevaeina le Herormail ni mea i nisi vaega:

- Miral Wool;

- Glass ma Fiberslass;

- kesi-tumu polymers (foma):

O le polysyrene ma faʻalautele polystyrene, polyrethhane ma polysurethane o Aam, Polythylene, Polyester, mai Phonal Bam;

- Inā faʻaleleia atili mai mea masani ma oloa o latou faʻagaioiga (pipiʻi, pine poloka, pepa, ma isi.);

- vevela incularing laupapa ma fausaga;

- toe teuteuina sima: Cellolar sima (fula sima), Plysyyne sima;

- oloa e faʻavae i luga o le fasimone paʻu;

- oloa mai le telecion gaosiga o otaota.

O le aso, o le ituaiga autu o le faʻamalosi ua faʻaaogaina i Rusia fulufulu fulufulu, o lana sea i le aofaʻi o gaosiga ma le taumafaina o le 65-70%. E tusa ma le 20% o le faga, ma le 6-8% - luga o tioata.

Lautele faavasegaina o nofoaga o vevela

E tusa ai ma le ituaiga o mea mata Organic ma minerale
I foliga ma foliga Fasi oloa (papatusi, poloka, piliki, conlinders, afa-afa-siliva, atigi faʻapipiʻi, fetufaaiga), faʻasolo i luga o le suauʻu)
Ogatotonu o le malo O le ituaiga o le vevela mea faʻaʻesega: 15, 25, 35, 50,75, 100, 125, 150, 175, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500 (e ese mai le tele o isi mea fale, o le ituaiga o E le fuafuaina o mea ua fuafuaina e le o le malosi o le malosi, ma le tele o le averesi o le averesi, lea ua faʻaalia i kilokalama i le cubic meter)
I le faigata Semi, semi-Rigid, faigata, faʻapea foʻi ma ni oloa o le faʻateleina o le le mama ma le malosi, faʻalelei lelei
E tusa ai ma le metotia o Proid foretion Tamoe, manogi, ma toʻotoʻaga tuʻufaʻatasia, ma le susunuina o mea faʻaopoopo, ma spatatal fore
E ala i le puleaina o le vevela Vasega a- maualalo i totonu- malu le amio lelei (0,06w / (m c),

Vasega B - averesi o le fale moe (0,06-1.115W / (m m c),

O le vasega e sili atu le malosi o le moe (0.19,175w / (m c)

Whoele, o ai e mafai!
Dorwool.

Faatasi ai ma le lelei o le faʻaofuina o le o loʻo i totonu o le soifua maloloina aitalafu, e mafai ai ona faʻaitiitia ai le tau o le fofoina o fale e 3-4 taimi.

Minerale waul creous

Minera Balil o manifinifi ma feololo fiber mauaina e ala i le maaleaina o le muamua-nutimomoia ma ua o milo mineraral liusuavai. I le faʻaopopo atu i le ituaiga mea mata, e vaeluaina i le maʻa ma povi. Mea faʻatau mea mo le gaosiga o aʻa maa Coo tautua papa: Manus, Basel, papaetone, dolomite IDr. Slag Cotton Witton Wool na mauaina mai le otaota uliuli ma le le fiafia meta meta metaltallgy. Taʻitaʻifono o Faʻaiuga Lalolagi Fai Faʻaaogaina o ni mea mataga faʻapitoa rocks, lea na faʻatagaina ai ni oloa lelei ma se tautua umi.

O le lelei o le le mautonu o le Humarmal Cuves na faia i Minera Balil o le tele o le vevela o talosaga (luga o le 'ai o le vevela ma le faigofie ma le faigofie o le lauolaola. tipi e se naifi). Oaral La o oloa e faasino i le vasega o ni mea le talafeagai, e faʻaleagaina ai le salalau atu o le afi ma e faʻapena foʻi ona faʻaaogaina afi ma afi afi. O se mea taua o le waral obal creoul creuculated ua le mautonu ma faʻasaoina o geomoric lapoʻa i le taimi atoa o le faʻagaioiga o le fale. O le mea lea e mafua ai le leai o "malulu alalaupapa", lea e ese ai aʻe i lalo o ia i soʻoga o le soʻoga o Papatusi.

O le Rusia Humarmal Custoculal maketi mai minerale fiber o loʻo avea ma tele. Oloa o OJSS "AKSI" (Chelybinsk), ZOA "Izorok" (Makov), OJSNOVANKSK HOURTHANDS.). Na matou tuʻuina atu foʻi a matou fulufulu tino gaosi oloa na o kamupani e pei o le Powckwood (Teroc), Paroc (Filland). O nisi kamupani na tatalaina a latou laau mo le gaosiga o le vevela o le vevela mai minerale fibber i Rusia, lea na afaina ai le tau o mea. O le tau o oloa i totonu o le fale e $ 38-150 mo le 1M3, faʻaulufale mai-$ 40-160 i le 1m3.

O oloa a Westers Wort Gormanter e ese mai le Brame Builder Normeclation, o nisi taimi e tele igoa. O lenei ituaiga o loʻo faʻatagaina oe e te ufiufi toetoe o le atoaga o le faʻaaogaina o le fomaʻi o le falemai: Faʻalauiloaina o taualuga, fale puipui, fola, fulafula, o fuata, afi ma fale puipui. Tuʻufaʻatasia fale tumaoti faʻapitoa e faʻaaoga papatusi na faia e ala i le oomiina o fulufulu tino. E toetoe a le ofi atu i latou, faʻafetai i le tulaga o le o le le atoatoa o le fale e le faʻaleagaina i le taimi.

Vaega o le faʻaaogaina o le vevela o le vevela

Ituaiga o mea leaga Puipui Taualuga Fola Taualuga Faavae, eleele fola
Togafiti Fafo Mai totonu Masonry (Medium Seamer)
Fiberglass Maaalu. Maaalu. - Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. -
Mineravavite Maaalu. Maaalu. - Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. -
Prestrust Polystyrene Fom (Fom) - Maaalu. - Maaalu. - Maaalu. - -
Exprudded faʻalauteleina le polystyrene - - Maaalu. Maaalu. - Maaalu. - Maaalu.

FOBAGES-faavae oloa

Fibermblass o se mineral fiber, lea, tusa ai ma le faʻaogaina o tekonolosi ma meatotino, e tele lava e tutusa ai ma minerale fulufulu. FERBAGES mea e faia mai le silikite liusuavai ma se maualuga silika inicacy. O mea autu o le totogi (HOW mea mo le solsts spaceation) - Quarz Walk, Dolomite ma Almiina o le siʻosiʻomia lelei i itu uma, e aofia ai le tausiga.

Oloa faʻavae i luga o le fiberglass e le o aofia ai le faʻamalosiʻau o le fusiina o le faʻamalosiʻau ma le maualuga le faʻamalosi, vevela ma le mafai gafatia, faʻapea foi ma tumau.

O le eseʻesega autu o le tioata taʻalo mai le maa maa e aofia ai le umi o le fibers: O le averesi o le umi o le fibglass o le 15 cm. Faatusatusa i le fulufulu o fulufulu mamoe, o mea e sili atu le malosi ma le faʻateleina o mea e mafai ai ona feʻaveaʻi ai fala i le ituaiga o taʻavale.

Ona o le maualalo maualalo o le ea ma le tele o le ea o le ea, o nei faalumaina e i ai le maualalo o le vevela o le vevela o le vevela e mafai ona taofia ma mo se taimi umi taofia ai o latou hermal. O mea e sili ona malamalama, agamalu ma samasama, e fetaui lelei mo le paʻu o le paʻu, faʻapea foi mo le fausaga o fausaga o soʻo se fetuunaiga. Oloa e i ai le mautu o foliga, o loʻo nonofo ma le matua, e aunoa ma le faʻaalia o le Demevity. Peitaʻi, ona o le autu o le vaega taua o le saie tuaoi (faʻataʻitaʻiga, i maualuga le tioata tioata), vevela-suauʻu e aofia ai le vai vai uma. O se taimi o le taimi o le tele foi o se mea taua o le gremonk skingware.

O tagata gaosi o le ea o le amormmark (Saint-Gobain Strast, o Finelani), faʻapea foi ma URSA (Urimata, o loʻo faʻamalosia e le maketi Rusia. O kamupani nei ma i totonu o le matou atunuu na tatalaina ai laau mo le gaosiga o le vevela vevela e faavae i luga o le fiberglass. Mai tagata gaosi oloa, TISMA pisinisi (Tyumemen), NovGorod FiberGlass Girges (G. Makharkye Filers. O le tau o oloa Rusia e $ 25-60 mo le 1M3, faʻaulufale mai-$ 40-120 i le 1m3.

Manatu o tagata tomai faapitoa o le rockwool Rusia

Whoele, o ai e mafai!

"E sili ona aoga le tele o vaega o le tele-tele, ma le fesoasoani o le mea e mafai ona e mafanafana ai le fale. O lea, o le faiga o le overdore Faatasi ai ma le opeʻapeʻaina o le fausiaina, afu i totonu o le faʻamalosia o mesh, faʻavae ma teuteuga nofoaga. Afai e faʻaaoga se patele i luga o le patele gaʻo o le sipelaina o le siʻusiʻu. O na tulaga e mafai ona faʻaaogaina ia papaʻe papaʻe ma le maualuga maualuga.

O le faʻalauiloaina o le tele o le tele o le siʻitia o le tele o le siʻitia o le tolu o le tolu-i le tolu-vaega e tapunia ai fausaga ma le faʻatulagaina o le faʻalumaina i le va o le lua taʻavale taʻavale e lua. O loʻo faia e faʻaaoga ai le tele o mea - mai luga laupapa laupapa e faʻamalosia sima ma piliki. O puipui i totonu ma fafo e fesoʻotaʻi e ala i le fetuutuunai o fusi i le faiga o le faʻamalosia roods po o faʻailo le malosi o le fausaga, ma le faʻaseʻe o vaega, o le vevela vevela. Lea latou te mauaina le faʻaaogaina o minerale wal slabs, faʻapea foi ma papa o polystyrey

Kesi-tumu polymers (foua)

Kesi-tumu polyymers (polysyrene ma polystyreyre, polyrethane ma polysurethane o vai, polythylen, o le posnol o loo maua mai i le stoweli. Ona o le maualalo ifo o le averesi, e sili le lelei o lagona ma le faʻamalosi tino, faʻapea foʻi ma le tele o meatotino teaga ma nofoaga faʻapitoa o fale o fale. Peitaʻi, o le tele o kesi-tumu i ni palasitika e faʻapitofia i nisi faʻaletonu, e faʻatapulaʻaina tele le avanoa i le faʻaaogaina (faʻaitiitia o le afi, vevela ma le vevela o le vevela). I se faʻaopopoga, o le paionia i le taimi na umi le faʻaaogaina ma faiga o le faʻaumatiaga ("faʻaleagaina" o nei au mea sa leʻi mafaufauina.

O le sili ona lauiloa ituaiga o kesi-tumu polymer-spreruded polystyrey aream. Faʻatasi ai ma le leai o se paʻu ma le tele o vai maualalo o le vai (itiiti ifo nai lo le 0.2% i le lautele o le malosi faʻamalosiʻau o le tele o le tele o le tele o isi mea e sili ona faʻatamala ( 0,03w / (MC). O le frosty, tumau, tetee i vailaʻau (ma le tuusaunoaina o vailaʻau, o le oona) e le o se mea e mafai ai ona faʻaoʻo Faʻalavelave i tulaga susu (i le laina o le 0.001-0.002W / (m), o loʻo mafai ai ona e faʻaaogaina le o loʻo taofia ai o le 1000 taamilosaga o le faʻateʻaina, a o le suiga i le vevela o le puipuia e le sili atu i le 5%. E le o le taimi ua leva O le le faalauaiteleina o polystyrenesa, lea sa mafai ona faʻaititia ai le faʻaititia o le tulaga le lelei ona o le faʻalauiloaina lelei o le afi tele. O loʻo faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa i le vaega o galuega faʻatino.

O oloa o le vaega o le Hormal Custove Market o loʻo fai ma sui o le OJSCSHASK (Legangrad Region), LLC Pepecleg), o otosppy (G. Mospraw) I se faʻaopopoga, o tagata faʻatau a Rusia o loʻo lauiloa o le Styrodour Polystyrey Form na gaosia e Basf Am (Siamani) ma URA XPs). O le tau o oloa i totonu o le fale e $ 40-170 i le 1M3, faaulufale mai-$ 140-200 i le 1m3.

Faʻatusatusaga uiga o nisi togi o le pito i luga o le pito i luga o polystyrene o loʻo faʻaaogaina mo le faʻalumaina o le faʻavae ma le fola o le potu i lalo

Tagata gaosi Faailoga. Masani lava

Telefoni Papatusi

(umi lautele,

le mafiafia), mm

Averesi o le tele, kg / m3 Vevela-

le uaea-

Bt / (m c)

Vai

matuā

Auina (28 aso),%, voluma

Malosi malosi, n / mm2 Oso

1m3, $

Basf Age, Siamani Styrodod 2800. 1265615 30-120 25-45 0.025-0.033 0.1-0.5 0.15-0-0.7 195.
Dow chemical, USA Stormmate 200. 1200600 20-100 25. 0,028 0,2 0,2 165.
Ursa, Rusia Ursa xps n-iii - 35. 0.031 0,3. 0.32. 172.
"Petopelek", Lusia "Petopeleks 35" 1200600 23-100 29.5-38.5 0,028 0.4. 0.25. 168.
Penopelex 45 1200600 23-100 38.6-50.0 0,030 0.4. 0.5. 182.
Mosstroy-31, Lusia Psb-c 25f 2000, 10001000 20-100 16.2-25 0.038. * 0.1. 53.
* O le gaosi oloa e le faʻapipiʻiina.

O le a le mea o le a tatou mafanafana?

E tusa ai ma le fuafuaina o le vevela o le vevela o le Snow tagata tomai faʻapitoa e ala i puipui o le fale, e 30-40% o le atoa vevela leiloa, e ala i le Windows - 30-45, o faitotoʻa faitotoʻa - 30-35, o le faitotoʻa faitotoʻa - 30-45, o faitotoʻa faitotoʻa - 30-45, o faitotoʻa faitotoʻa o le 5 -8%. Ina ia faʻaitiitia tele le vevela leiloa, e tatau ona e faia se tele o auala mo le vevela o loʻo taofia uma o fale e tapunia uma (pito i luga) ma se fale mautotogi (pito i luga). O le au faamasino e tatau ona aoga i luga o le poloka i le mea o loʻo tuʻuina atu i ai le faʻaaogaina o aʻafiaga o le siosiomaga fafo. Mo le tele o elemene elemene (pa puipui, taualuga, faʻavae), susu o le susu o le sili ona lamatia. Amthobaoba o le Heromal Course e leʻi taitai atu i le tele o le mauaina o le fale i totonu o le fale, e manaʻomia le tatau ona tatau ona faʻamaonia le vevela lelei o mea. O a ituaiga o oloa e faʻaaoga i mataupu taʻitasi? Puʻupuʻu le faʻafitauli o filifiliga e mafai ona foʻia. Afai e leai se avega i luga o le faʻaaloaloga (faʻamalosi tino, fola, suiga, tolu-paluga pepa), faʻaaoga pa tetele. Mo le vevela manogi o fola i luga o le sima naliina, slades, mafolafola taualuga - maualuga.

Faʻatusatusaga uiga o nisi o mea sili ona masani ona faʻaaogaina mo le maualuga o le taualuga

Tagata gaosi Ituaiga vevela

Tuʻufua

Faailoga. Foliga masani o papatusi (umi, lautele, mafiafia), mm Vevela-

Fesoasoani, w / (m c)

Fulufulu

pefu

Alalaupapa, mg / (m

Oso

1m3, $

Isover, Finelani Fiberglass Kl. 870, 91061050-150 0.036 0.55 41.5
Kl-e. 122056550-100 0.036 0.55 33.
Drackwood, Denmark Minerale fulufulu Moli moli 100060050-200 0.036 0,3. 55,5.
Ursa, Rusia Fiberglass M-15. 18000120050. 0.041 * 35.
P-15 125060050. 0.041 * 37.
P-20 125060050. 0.038. * 45.6.
Paroc, Finelani Minerale fulufulu Na 35/45 120060030-180 0.032-0.034 0,3. 85.8-110.7
"Thermostepse

MTL », Lusia

Minerale fulufulu "Thermo" 1200400, 60030-200 0.035 * 38-48.
* O le gaosi oloa e le faʻapipiʻiina.

Faamafanafanaina o le faavae ma le fola o le eleele fola

O le faʻaseeseina o le Faavae e tatau ona mautinoa ai le tuʻusaʻo o le faʻavae ma le nofoaga ma le puipuiga o le tau susu mai masini. O le mea lea, o mea o loʻo faʻaaogaina mo le tau o loʻo aʻafia ai faʻavae ua tuuina mai e le onosaʻi malosi ma le vai tetee i le suʻesuʻeina o le polystyre.

O le polokalame o le faʻavae o le faʻavae e faigofie tele. Ina ua maeʻa se vaega o se vaega o le susu, o papatusi mai le pito i luga o polystyrene o loʻo faʻapipiʻiina i le mastic pe na o le faʻamalosi ma moe. E le manaʻomia le puipuia o i latou i na tulaga - i le faʻapena mai, o le a latou tauaveina se galuega puipuia, puipuia mai le faʻamamaina o mea leaga ma aafiaga o le leaga o le vevela ma aʻafiaga o le leaga o le vevela. I luma o le taʻitaʻiga na maua e vai o le eleele, o le faʻamalosia o le vaifofo mai le faʻaigoaina o polysyrene o loʻo mafai ona tuʻuina atu i luga ma lalo o le faʻataʻotoga sima o loʻo faʻatulaga i luga o le nutimomoia. E pei ona faʻaalia mai i fafo le poto masani, o le pito i luga o polystyreyre o loʻo faʻatuatuaina i le loloto o le sili atu nai lo le 7m ma le umi faʻafesoʻotaʻi ma le vai i lalo o le suavai.

Faʻatusatusaina uiga o nisi o mea e masani ona faʻaaogaina mo le tuʻufaʻatasia o puipui

Tagata

Tagata Tiute

Ituaiga vevela

vavaeeseina

uiga

Faailoga. Puipui Foliga masani o papatusi (umi, lautele, mafiafia), mm Vevela-

le uaea-

VT / (M C)

Fulufulu

tui

Aelega

Alalaupapa, mg / (m

Faitau

i le tuueseeseina o faaputuga, kpa

Oso

Negli-

Nyaya Tau 1 M3, $

O-

Nuti

Moe

Malo

Faaputuga

o le lafu o piliki

Tuu le maso

Isover, fm-

Lydia

Tioata-

alava

O le-e. - Maaalu. - 1200600 50-150 0.035 0.50 3. 122.
Kl-a. - - Maaalu. 1200600 50-150 0.036 0.50 * 45.6.
Rock-

Oi talofa, denmark

A

Mautu.

Vaega o pato. - Maaalu. - 1200500 40-500 0.039 0,3. sefulu ma le lima 135.
Kaviti batts - - Maaalu. 1000600 50-200. 0.035 0.58. * 56.
Ursa, Rusia Tioata-

alava

P-30 - Maaalu. Maaalu. 1250600 40-100 0.033 * * 42.
Paroc, Fini

Lydia

A

Mautu.

Le 35. - Maaalu. Maaalu. 1322565 30-175; 1170610-175 0,0335 0,3. * 68.9
Ma le 37. - Maaalu. Maaalu. 1320565 50-200; 1170610 50-200. 0,0365 0,3. * 55.9
Izomat, slovamikia. A

Mautu.

Nobasul tf. - Maaalu. Maaalu. 1000500, 600 x 40-160 0.037 0.32. sefulu ma le lima 138.
Nobasil tf bemella - Maaalu. Maaalu. 1000180, 200 40-200 0,040. 0.38. 100 130.
* O le gaosi oloa e le faʻapipiʻiina.

Mea Taualuga mo le Hormmail Creves o puipui

E tolu ni auala o le ligā o puipui: mai totonu, i fafo ma totonu le mamanu totino. Mo se fale, o le sili ona talafeagai i fafo. I totonu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, o se tino ma le faʻamalosi, o loʻo i luga o totonu o le fale puipui o Fata, ua manatu o iai. Muamua, o le vaega aoga e faʻaititia o le fale ua faʻaititia muamua; Lona lua, o le Hormal Towortia o le Empluces Stored e matua faaitiitia, o se taunuuga o le Microclite i le nofoaga o lo o leaga ai. Lona tolu, o tupe faaopoopo mo le faapipiiina o le SPARDORIZAZE) O le vevela o le puipui puipui o le vaega o le faaseesega ua faʻaititia tele, ma o pa mai totonu o loʻo faʻaalia ai i totonu o se galuega mamana o tagata. O le mea lea, i le taumalulu, vai ie, e le mafai ona faia i totonu o le potu, e le mafai ona ola i ai i vaega o le tuufaatasia i totonu o le puipui. O le faʻateleina o le faʻanoanoa e mafua ai le faʻaletonu i le vevela afi eletise, o le faaitiitia i le tetee aisa. O faleʻavale amata ona atiaʻe ma le malosi le atinaʻeina, suia, ma e i ai lava le faʻapipiʻi fausaga ua faatamaia. Alsa extackback. Vaega ma le tele o loʻo 'alofia i le pusa kalika, pei o se tulafono, e leai se fale o loʻo i totonu o soʻo. Ma, o tapulaa uma o le potu e tele naua "malulu alalaupapa", e tusa ai ma le vevela e alu i fafo. O le iʻuga, o le tulaga atoa o le tuʻufua ua faʻaititia i le leai. Afai o loʻo manaʻomia pea lou faʻaaogaina o le faʻalumaina mai totonu o le fausaga, tuʻuina atu le manaʻo e faʻaaoga ai le polystyrey

Loto fatu

O tulaga taua a Rusia e manaʻomia ai le maualuga o le vevela o le tetee i le taualuga (i le taumafanafana e masani ona vevela i le 80-95 c), e masani ai). O le ata o le taualuga o le taualuga e aofia ai feagai ma le tino (mai totonu o le potu), stur papupuni, faasee, vertated, vela i fafo (pe taualuga i fafo. O le le mama o le tino e tatau ona matutu i soo se taimi o le tausaga ma i lalo o le tau uma. Na o se vaega mo le tuiina o le faaputuga o taualuga ma le osofaʻiga polysyrene o le posstyrene o le a le talafeagai, o le sili ona talafeagai e faʻaaoga ai minerale papala.

Maketi Fou

O le maketi faʻasao o loʻo avea ma galuega faifai pea, ofoina sili atu mea totino ma sili atu lelei oloa. Vgzhecksk (TRAN MONDY) na atiae Peat-Free Blocks "Geokar" (0.51x 0.250.88m). O loʻo i totonu o le puipui i fafo, e mafai ona latou tatalia le avega o 8-12 t i le 1m2. Ma, o le mea moni lava, o le le faʻatapulaaina o le mamalu o lenei mea ole amio mama.

Fou fou le faalumaina - papatusi ma taavale mai le auvai o saito. O loʻo faʻaaogaina mo le faʻamalosiʻaga i totonu ma le faʻatonutonuina o le puipuiga o puipui ma fola. O le Humarmlul Faʻasalaga o loʻo iai le talimalo o le Porkboard o le Potukaule Wicinder Lang laina e mafai ona faʻaaogaina mo le ita o suʻega.

Tagata tomai faapitoa o le Sitise Hadw Wackwool Rusia ua atiae le fua o le fale lamella vevela-incāting mea. E gaosia i totonu o le ituaiga o fuʻa, tipi mai minerale o fulufulu paʻepaʻe o le pito i luga o le tali tutusa (90kg / m3), i le tele 120020040. O Lamella Lakella ua faʻaaogaina e pei o se vevela o vaega i faiga o le tuʻufaʻatasia o puipui i fafo o fale ma fausaga, sosoʻo ai ma le faʻapipiʻi, sosoʻo ai ma luga o lotoa. Faʻapea foi, o mea o loʻo faʻaaogaina i le faʻalavelaveina o Curvilinir pe Faʻaliliuina vaega o puipui (eleni, Pilasters).

Manatu o tagata faʻapitoa o le Kamupani CJS-goben Eau

"O le filifilia o le Faletupe o le Hormal, e manaʻomia le faia o se mea e iloa ai pe o le a aoga le faʻatau atu o le tasi poʻo le isi ituaiga o le beberglass ma le mafiafia o le 100mMal e faʻavae ai i le fiva o le 100MMA ma le mafiafia o le 100MMA ma le mafiafia o le 100mmed e faʻavae ai i luga o le fiva o le 100MMA. 0.042W / (MC). Fuafua: Mo lenei mea e te manaʻomia ai se mafiafia o le faʻaʻaisa i mita (i le tulaga o le saogalemu o le 2,380 / (MC) O le maualuga sili le lelei o le fale e puipuia mai le vevela vevela.

O lenei ua matou fuafua le tau o le mafai ona togafitia. Tau 1m2 o lenei mea - 116 olo. Matou te tufatufaina atu i luga o le malosi o le mafai: 116rub. / 2.38 = 48,801. Upmal version o le le fiafia o lenei ata o le a sili ona laiti. Matou te faia tutusa le fuafuaina mo le manu felelei ufiufi i le tasi itu e Aluminim.

O mea o loʻo faʻatautaia e le Humarmal - 0.037m C, mafiafia - 10mm (0,010m), tau o le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o loʻo iai le 1M2- 78 o le 1M2- 78 ua olopalaina. O le puipuiga paleni: 0.010 / 0.037 = 0.27W / (M C). Tau: 78 olo. / 0.27 = 288ʻau., Sili sili ona taugata nai lo le muamua lomiga. E taua tele le amanaia, ia o le itulagi o loʻo fauina se fale, talu mai le faʻataʻitaʻiga, mo le vevela o le faletalimalo o le a manaʻomia, i St. Petersburg, ma le St. Petersburg, ma i novosibterk tolu. E faigata ona feagai ma nei mea faitino, ina ia sili ona saili fesoasoani i kamupani gaosi oloa. "

O faatonu e faʻafetai i kamupani "San Goben iPhone" ma URSA mo le fesoasoani i le sauniaina o mea

Faitau atili