Fou Malaga Tino

Anonim

Fou Malaga Tino 13892_1

Fou Malaga Tino

Fou Malaga Tino

Fou Malaga Tino

Fou Malaga Tino

Fou Malaga Tino

Fou Malaga Tino

Ma le tele o ituaiga fale fou fale, e totoe pea le tasi o sili ona lelei. O le aotelega o lona faʻaogaina e lautele: O le maa e feagai ma fola ma puipui, faʻamalama o faʻamalama poʻo le tupuaga o fanafana

E tele taimi e mafai ona e feiloai ma le matagofie tele, i taimi uma masani, maafale maa. O puipui na faataatia ese mai maa pe teuteu ia te ia - o le embodimt o le matua talitonuina ma le saogalemu. O ituaiga uma o maʻa - mai le tele o maʻa tetele i le tamaʻi lanu o le ili e tatau ona taua e faʻaputu faʻatasi. Lenei e masani ona faʻaaogaina e faʻasaina ai vaipuna, ua faaitiitia fanua, Masalo, lapoʻa lapoʻa (mita pe sili atu i le kolosi vaega) foliga mai e matua lanu. Na moliaga o Asia ma Paʻu, e foliga mai o loʻo masani ai o vao poʻo le faʻalavelave o le mapusaga, i le taimi e tasi o se ituaiga o meafaitino, o le tusitala o ia lava.

O le pito i lalo o le fale na folasia, gagau mai maa lapopoa, e mafua ai le lagona o se kalone anamua o le kalone. Manatua o "tagata saua" e seasea ona faʻaaogaina o se fale mea fai. E masani lava, o ata o loʻo faaaogaina mo le faʻatumu o puipui, tuʻufaʻatasia i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le pilito poʻo le fafie.

O se maʻa maa e pei o le HIG o le fagotaga o le fagotaga o loʻo avea ma sui e avea ma sui sui. Lenei ua faʻafeiloaʻi atu le au talimalo e tele ni malo mo se taimi fiafia ma malie e lafoaʻi ai le Lonesa "Wilde". O le taualuga o le taualuga, o le malosi o le tele o seneturi o le faʻailoga o le paʻi i le le mautonu o le le saogalemu mai o le Vicinacestions o le Tauvaga, i lenei mataupu e le malamalama i le vai. Leai ni mea ofoofogia: O le mea lilo i le puipuiga tele o le fāmuga faʻapitoa ma le vai vai. O le ogatotonu o le ogatotonu o le totonu (E mafai ona e ulufale i le tagata e ala i le tatala veranda) - o se barbecue mo le falai i luga o manulele ma sked, e ufitia ". O le fola ua laina i le oneone (o le tasi o le lelei o lenei ituaiga o le "sheashed" ma saoloto eola fua le susuga susu. Mo se mea e sili ona aoga, o meaafale o aso nei e latalata i mea, pei ona faia e faʻaaoga se maʻa ax: General Style faamalosia se tagata mamanu e faʻaaoga ai "Barbaric"

O le pala i le agaga o le maa tausaga e le o taʻua i luga o tagata e ona o le exevoc o loʻo nofo ai meamea uma na ofoina atu e le Inters, ma o se faʻavaʻa o le vai, o le eletise e fesootai. O mea e mafai ona maua ai e le tagata e mafai ona faʻaleleia e sili atu le le mafai ona sili atu le malosi nai lo le lolithic id, ma moli-sulu o le potu leaga ma le malosi o le potu.

Sei o tatou fai atu ni nai upu e uiga i le auala o le taotoga o le maa - "mesage". O le Puipui o le Seat - "Safera" o loʻo fausiaina i se auala masani e faʻaaoga ai le sima o loʻo faʻaaogaina le sima o le sima - oneone fofo. Ina ia usitaʻia le saʻo o le lapoʻa o le masonry, o le mea e sili ona faʻatagofieina o loʻo faʻaaogaina ma tafe. E i le va o maa o loo olo ma le malosi. Ina ua uma le fofo, ua faamamaina le maa ma se pulumu taʻele ma i le faʻaiuga o loʻo ufiufi i se acrylic shiller, o loʻo manaʻomia e puipuia ai le susu ma pupufu.

E le o se mea e ofo ai e fiafia i ai le maa o le taʻutaʻua faifai pea i le Meleniuma. O mea fou e oʻo mai ma alu ai, ma ua taʻutino tulaga leaga ma le saogalemu faʻavae lea e mai i lea augatupulaga i lea augatupulaga, tusa lava poʻo se tasi o mea e ono o le vaipanoa ma le talafaasolopito!

Faitau atili