O mea lelei mo le umukuka chartertips (o lou fale numera 1/200. 77)

Anonim

O mea lelei mo le umukuka chartertips (o lou fale numera 1/200. 77) 13896_1

O mea lelei mo le umukuka chartertips (o lou fale numera 1/200. 77)
"PSP-Vaomatua"
O mea lelei mo le umukuka chartertips (o lou fale numera 1/200. 77)
"PSP-Vaomatua"
O mea lelei mo le umukuka chartertips (o lou fale numera 1/200. 77)
"PSP-Vaomatua"

Pe a filifilia se umukuka meaafale, o le tali a le fale o lenei fale ua filifilia lana filifiliga i luga o le master modelis (Italia). E pei ona iloa, o le laulau, o lenei tulaga, e faia mai i mea fou polmetrika mea) - o le vaega sili ona faʻatautaia o le ulutala. O lea, faʻamatalaina e le aoina ma le gaosi oloa, e tatau ona iloa muamua mea o loʻo ofoina atu ituaiga o desktop o loʻo ofoina atu i le faʻataʻitaʻiga e te fiafia ai.

Ua tumu le taimi e sui ai le aoga, ae ua amata ona tafi atu i le laumua, pei foi o le matagofie, ae o le ea taugata mai i luga o ala masani ma togavao mai ni mea taua. O le tuʻufaʻatasia e aofia ai ma minerale faʻapipiʻi (70% o le olimininum oxides), pigments ma se fusi saito o le tino.

B1967g.Donald Smokom i le Dupont Laboratory maua mea mautu mea mai se paluga o methylacyl reslins ma minerale faaopoopo. O le mea na fai na faʻatagaina ma taʻua Corian. E mai ia te ia le vave oso aʻe o le maʻa na amataina. E le i toe umi isi ituaiga: Talofa-Macs (LG Chem, Korea), Stareung, Korea, Portack, Siamani), Girick E tusa ma tagata gaosi oloa, na latou saili e fatuina se mea e tupu o se ie lelei ile fale. E ui lava o oloa o kamupani taʻitasi o loʻo tusia ai ni faʻailoga iloga, o loʻo iai pea.

O le maʻa faʻapitoa e faʻailoaina i le faigata, aʻafiaga o aʻafiaga, teteʻe i aʻafiaga o fesoʻotaʻiga. Afai na fatuina i luga o le pito i luga o le aufaʻatagata mai le talatala, na fausia ai, ma faigofie ona toe faaleleia, tuu se fasi mea ma se vaega ua faaleagaina. Faʻafetai i le le toʻafitu tekinolosi, o le aloalo o le a matua le iloa atoa. Scratches e ono foliga mai o se taunuuga o le taimi umi taotoga o le oloa ua aveese e ala i le olo ma le polesi.

O lenei oloa e tuʻuina atu i le maketi uma i foliga o laupepa o avanoa ma i foliga o oloa saunia poʻo aga masani. Corian laupepa, LG Talofa-Macs ma Gibraltar e tutusa foi itu - 2440760 ma 3660760mm. O lona mafiafia; ariana- 6 ma le 12.30 LG Talofa-macs- 6, 9 ma le 12mm; Gibrartar- 3, 6 ma 12mm. Le sili ona lauiloa ma le mafiafia o le 12mm, o loʻo faʻaaogaina mo le faia o le umukuka chartertaps. Paleni lanu ma talatuu o Acrylic Sar e tusa ma le 100 (103- i Corian, 77- i le PARON, 80- I LG HID-MACS). I totonu o le mauoa o le tele o mea o le acylate o loʻo i ai o le natura o le maa faʻalenatura (granite, maamora, quarty, stelltone) ma monophone. I le gaosiga o nofoaga i le paluga, lanu lanu ua faʻaopopo, ma o loʻo maua le oloa le lanu manaʻomia.

O le acrylic maa o se mea moni mauaina mo tagata mamanuina. O le mea moni o le faigofie ona faia i le galuega. Ina ua vevela i se vevela (180 c) e mafai ona mimilo ai prorylate, punou, alu ese ma se rapina fafo o 75mm (hir-corsan). O se palasitika e faʻatagaina ai le tuʻufaʻatasia e ave ai se lautele ituaiga, i nisi taimi o pepa ma le faʻapipiʻiina e mafai ona tuʻuina atu o le muamua o loʻo puʻeina, ma le fata paʻu. E na o le tormo-forceding ma masini gaosi o acrylic maa, ma le le gaoia ma le le gaoia vaega. Afai e te manaʻo e maua se litter chartertap, o le ae manaʻomia le onosaʻi. Fesootaiga o loʻo faʻapitoa ai fesoʻotaʻiga a le tagata faʻatau i kamupani faʻapitoa i le atunuʻu i le faʻagaioiga o le Acrylic Poisotes, e sau e oka i lalo. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le tuʻuina atu o se auiliiliga o le pepa. Afai o le faʻatonuga taua e sili atu i le 900-1000, o tau o le fua, lafoina ma faʻapipiʻi o le a aofia ai i totonu o le teugatupe pe a leai se taimi e tusa ma le 220. E tusa ma le tele Tagata faʻapitoa i le fale e toe faʻaleleia le oloa faʻaopoopo. O le a liligi solo le polesing 1m2 i le 80-90, suamalie o le acylic comsociate o le isi lanu - 25 mo le 1 p. m, ma Le uafuina; 7-9. I le tau o le tuʻufaʻatasia o le faʻatonuga o le 200 / M2, o le tau o le 1m2 laulau pito i luga ma le mafiafia o le 120-500. Mo le faʻatinoina o le faʻatonuga e le sili atu nai lo le 14 aso.

O tagata faatonu, faʻafetai i le kamupani "PSP-Vilita" ma le "ATP Art" mo se fesoasoani i le tapenaga o mea.

Faitau atili