Gluded Timber o le fale o le fale (o lona fale numera 1/200. 149)

Anonim

Gluded Timber o le fale o le fale (o lona fale numera 1/200. 149) 13901_1

Gluded Timber o le fale o le fale (o lona fale numera 1/200. 149)

Gluded Timber o le fale o le fale (o lona fale numera 1/200. 149)
Pa puipui o le ata o lowber gaosiga "160 DSC Stroy-fausiaina-2"
Gluded Timber o le fale o le fale (o lona fale numera 1/200. 149)
Faʻateʻaina o le faʻasusu i luga o le ututu o le taimi o le '' O le saʻo o le faʻapotopotoga o puipui ma faʻaititia le taimi fausia
Gluded Timber o le fale o le fale (o lona fale numera 1/200. 149)
O le uluaʻi palealii o le fale o le afa-afa - faʻasaʻo i luga o le faʻavae taula. Fetaui lelei ma le uumi laupapa
Gluded Timber o le fale o le fale (o lona fale numera 1/200. 149)
Brusev / Faʻaputuputu nodes o loʻo fausia o se masini i le fale gaosi ma le tagata i le fale o le fau

Faatasi ai ma le foliga mai i le amataga o le 20th senituri, mechanazed mea faigaluega (Pylorars) amata ona fausia malosi fale mai le tele o pa. E faigofie tele ona fausia latou ma vave atu nai lo log, talu ai o le laupapa ua i ai ni lapopoa. O le tele o le 'au mai le tele o le Timober foliga mai o loʻo foliga mai, pe a fai o le pa o loʻo lelei o loʻo faʻaaogaina, ma o le coulking ua lelei ("Ata o le ata"). Faʻatasi ai ma le ogalaau o loʻo manatu o le sili ona lelei i tulaga o le fale o le fale. I le avea ai o se fale mea fai, o se lapoʻa o pa ua faʻaaogaina e oʻo mai i le aso nei, ae o tagata fau fale, e tatau ona faʻamagaloina ni tagata le mautonu i totonu. Faʻamago le taimi o le mafiafia o le sili atu nai lo le 100mm e foliga tutusa uma i le umi atoa, ona o le mea na faʻatuina mai ai le fale mai le tasi i le lua tausaga. O le a amata ona feololo le Timber ma Cracking, o lona vevela vevela feololo o le a faaitiitia i le taimi. A aunoa ma le gaioiga talafeagai ma le faʻaletonu, o le a vave ona faʻateʻia lona lanu matagofie. I se faʻaopopoga, o le le lava o laʻau puipuia e mafai ona avea ma mea e faʻaleagaina ai le beetles, taliga, mald. Linnent faʻasoe mai le fesoʻotaʻiga a Uvevevectic Watms e masani ona faʻapipiʻi i manulele, ma e tatau ona toe taʻe le tau. I le iuga, i le olaga atoa o le olaga, o le fale mai le tele o pa e le mafai ona faigofie mai le vaaiga o le saogalemu o afi.

O se isi suiga i se pulumu atoa ma se lapotopoto moli na maua i totonu o le laulau pepa lapisi, o le gaosiga lea na faʻatuina i Europa i le ogatotonu o Europa i le ogatotonu o Europa i le ogatotonu o Europa i le ogatotonu o Europa i le ogatotonu o Europa i le ogatotonu o Europa i le ogatotonu o Europa i le ogatotonu o Europa i le ogatotonu I senituri lonanituri. O i latou nei sa amata ona leai ni fale o le fale a Europa na fausia. O manaʻoga o loʻo manaʻomia e le aʻoga ma le Occomrance e maua ai le malosi na faʻaosofia ai le malosi o le olaga i sisifo e faʻaaoga ai fafie, aofia ai ma ni vaega talafeagai mo le fausiaina. New Atinaʻe o Faʻafiafiaga Alamanuia ma puipuiga ua mafai ai ona ave ni oloa mai i fanua o minerale: matua faʻateleina ai le tele o le vevela ma vailaʻau solomuli.

O le pa o le laupapa o loʻo faʻapipiʻiina faʻatasi mai i luga o le faʻapipiʻiina o Lamella-Splits i le umi (e oʻo atu i le 18M) vaega o le koluma faʻapitoa vaega, ua faʻanoanoa 8-12. Fuafua i le mafiafia ma cross vaega o se pa o le lamellae (masani mai le 2 i le 5), o se afifi mulimuli ane o le tele o le mamafa. O le masini uʻamea faiga o limella i itu uma e lua (e ala i le ipu). O le siʻosiʻomaga faʻapitoa o le faʻa-comue e faʻaaogaina mai le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o le au faʻatau autu o le a Rusia o Rusia o Aksco Nobel (Swiden) ma le "Gaibere). O le afifi e teuina i le au lolomi i le atoaga o le kulimi o le glue, pe a maeʻa le laupapa e pasia e le faʻaiuga mulimuli i lalo o le lapoʻa.

O se tulafono, o le pa pupuni i luga o le uumi atoa ua i ai le uumi ma utiuti o le fetaui lelei. O le Fono Aoao Atu o le Fale ma La Tatou Fesoasoani e ave le Faatulagaina o Brusev. E le manaʻomia i le tele o mea i totonu o le tui i le tele o taimi. Faʻapipiʻi mai i pa ma le numera o togalaʻau ma pito i luga o le sili atu ma le tolu o 'oti ma fao mo le tosoina ma le faʻamalosi tino e le masani ai, talu ai o loʻo pupu e le tasi i latou lava.

O le utupoto o le tele o le tele ma le getters gluue mai le giriva e faataatia ai lamellae e aunoa ma proovives ma utiuti. Afai e tatau, faʻaopopoina o le maualuga o le faʻapipiʻi i totonu o le utupoto fasi fasi uʻamea poʻo le fiberglass. Mai le itu faavaitaimi, ae i ni togato ma geoves ma utiuti, fai ni vaega o le auvae o le sili atu i luga o le mafiafia 100-120mm. Ole mea lea e mafai ai ona e tuʻulafoaʻia le faʻaaogaina o mea pei o le feteʻenaʻi ma le faʻavaeina o fola ma faʻauiga e atoatoa i luga o laʻau ma utoʻaga.

O le fale gaosi le mama o le gaosiga o foliga o le pa o le pa e sili ona maualuga pe a maeʻa le faʻatulagaina o la latou mea faʻaopopo e filifili. O le sili ona taatele ai vaega o le Barding Bar - 200 (185, 150, 100) i le 140mm. O le pito i fafo o le puipui puipui e mafai ona i ai se eseʻese ituaiga: o le '' ai, mafolafola ma le tasi pe lua chamfer. O le mea lea, e lua taavale ma le maualuga o le 140mm i le tasi chamfer, fesoʻotaʻi i le poloka, maua le ituaiga o se monolithic pa ma le maualuga o 280mm.

I totonu o le fale na fausia e le polymentsm, o se tusi pasi faʻamaonia o le gaosiga o le CJSC "160 DSC Stroykonstruktiya-2" (Krolev Most) na faʻaaogaina. O mea e iloga i le saʻo o le tele ma maualuga mama o le gaosi, o le faʻaiuga mulimuli e le manaʻomia. E le silia ma le 1%, e le leiloa lona foliga ma e le o le ola atoa o le fale. Moskovsk country scaded bar o loo maua ai le itiiti ifo ma le sefulu o kamupani. O loʻo tele le gaosiga o lenei mea i SOOL Floredda Itumalo, i Chlybinsk, le komolic, i sasaʻe mamao. I tausaga, sa fai o nai le malosi e tuʻufaʻatasia ai tagata gaosi o le fausiaina o falemaʻi ma tagata taʻitoʻatasi, ua fuafuaina mo i latou e tatau ona sefeina tupe masani a tamaiti aʻoga ma isi tagata.

Faitau atili