Feagai ma le tumutumu o laupapa laupapa (o lona fale numera 1/200.169)

Anonim

Feagai ma le tumutumu o laupapa laupapa (o lona fale numera 1/200.169) 13902_1

Feagai ma le tumutumu o laupapa laupapa (o lona fale numera 1/200.169)
Tusiata Alexey Skoldinov

Ata o karen manko

Feagai ma le tumutumu o laupapa laupapa (o lona fale numera 1/200.169)
Feagai ma le tumutumu o tumutumu o laupapa laupapa: 1 - rake; 2 - Upega FAAALAINA ATU; 3 - O se vaega o le taualuga poʻo le rubbroroid; 4 - Steel Grid; 5 - sima; 6 - ceramic pale

O le fola ma le vaega o puipui i totonu o le faletaele taele ua uma ona laina i laupapa sima. Teuteu o le taʻele i totonu o se fale ogalaau-faigata gaioiga. Talu ai o le laʻau e le mautu, e le mafai ona taʻoto saʻo i luga. E tele auala e feagai ai ma luga laupapa luga.

Metotia muamua. Fafie laupapa ma se mafiafia o le 20-25mmm ma le lautele o le 30-40mm i se mamao o le 40 cm o le tasi o le isi. O le laʻau o loʻo faʻaulu mai i le affiptuc e puipuia mai i le feʻei mai. I le va o le alavai ma le puipui o loʻo taʻa atu se vaega o le taualuga poʻo le rubbroid. (Pe a suia le susu, fafie o loʻo faia ni strokes stikes ma cracking. O le i ai o le ea, o le a puipuia ai le faʻalavelave mai le uamea o le 10-16 E faaseseina i le sima mortar ma le faaopoopoina o mea tau fibros ma spinded luga. O le mafiafia o le faʻapipiʻi vaega i luga o le steel grid e le tatau ona sili atu i le 20mm. A o fetagisi ma le faaputuga o laupapa laupapa, e tatau ona e tipi muamua i latou ma le shel mesh, ona faatino ai lea o le tipiina o le sifi i le 2-3cm, pe a toe tuu se mes meshe ma luga o le pito i luga o le sikafu o le mafiafia o le mafiafia mafiafia o le muamua. O le iʻuga o loʻo tipiina o loʻo tipiina e se maosia poʻo se pulu tuʻituʻi i itu e lua. O le Kilel ua alu i le taimi mulimuli o le sima o sima (pe a uma 3-5 aso).

Le auala o le lona lua. O le maeʻa o ituaiga eseese i le aso nei, le susuga-faʻamalosi tino (g Cmit cherpboard) ua faʻateleina. I luga o puipui laupapa, o loʻo tuu ai le faʻaaogaina o le faʻavasegaina o faʻamaumauga o uʻamea, laupapa laupapa. A faapipiiina se pupuga faavaa, o faʻamatalaga i le lautele o le fata e le itiiti ifo nai lo le 50mm ma le tusa o le 600 mmc o loʻo faʻatulagaina i itu e lua ile lua o loʻo taʻoto i itu taʻitasi. I le tulaga o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e fai ai, mokesi o le mokesi e tumau (uʻamea fasi). Uma togi i le va o laupepa, o nofoaga o puipui ma le fola ua faamauina ma se lipine o faamaufaailoga ma le fausiaina o le lipine.

O feagai i luga o auala laupapa laupapa e pei ona taua i lalo. Muamua, 5030mm alavai e tumau i le faavae. E tutusa ma e saʻo, pe a manaʻomia, malolo pulou laupapa o le mafiafia mafiafia o mea lelei i nisi nofoaga. Ina ia faʻaleleia le le mautonu i le va o nofoaafi, tuʻu se vaega o le feʻe. Ona fai ai lea o le laupapa i le tuufaatasiga ma le glb. O pa puipui na faia o Drywall e tatau ona ufiufi ma le faaeteete. Ae le i tuʻuina le pito o le laupepa i le sooga i soʻoga, curved pito o loʻo tuʻuina atu. Talu ai o le manifinifi vaega o le fasiotia e leai lava se malosi o le faʻatinoga, o loʻo tupu ai le laufanua o le atunuʻu e faʻaleleia atili ai le soasa i le susu. O le Primer i le vai o loʻo faʻaaogaina i le puipui ae leʻi feagai.

Feagai ma le tumutumu o laupapa laupapa (o lona fale numera 1/200.169)
A.
Feagai ma le tumutumu o laupapa laupapa (o lona fale numera 1/200.169)
B.
Feagai ma le tumutumu o laupapa laupapa (o lona fale numera 1/200.169)
C.

a) tuu ipu ua taoto i le tulimanu:

1-card; 2-nofoagapati; Ma tane; 4- tuina lemu; 5-pale Tile

b) Faʻaiʻu Martwall i le nofoaga o le puipui ma le itupa fesoʻotaʻi:

1-faʻavaʻa; 2 Faapitia mai Crowbroid; 3-nofoaga sima; 4 - faamaufaailoga; 5-tulei lemu; 6-pale

c) Faaʻoleʻogutum miswall i le puipui o le puipui puipui ma taualuga:

1-faʻavaʻa; 2-faamaufaailoga; 3-nofoaga sima; 4-tulei lemu; 5-pale

Faitau atili