Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa

Anonim

Lima mamanuina poloketi o se tolu-potu fale mautotogi ma le atoa o le 91.5 m2 i totonu o le tele-pasese fale o le T 111 faasologa.

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa 13905_1

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
Vaʻavaʻai i le alatele, o le tele o mea ma lanu e fesoʻotaʻi, pei o luga o le Sasaʻe Bazaar poʻo le sikuea tuai o le atunuʻu
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le mamao le mautonu module ma se kuka kuka ma le sili atu ona o le pito i luga faʻatagaina e fuafua se Ergonomic galue ma avea o se faʻamatalaga manino o le totonu
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le malamalama o le fale mautotogi ua faʻatulagaina e tusa ai ma le faʻavae o le fausiaina o le "malamalama malamalama": A o le malamalama i le alatele o le alavai o le potu malolo ma i le umukuka
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O auiliiliga laupapa i totonu o le faletaele foliga foliga mataina ma e leʻi mafaufauina. A uma mea uma, e masani ona taumafai nofoaga susu o loʻo taumafai e sui i mea faʻapitoa.
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O totonu o le potumoe ua lava le taofiofia: E le lava le vaega o meaafale, le faʻaaogaina o le "lalolagi" lanu lanu. Ae o le talosaga i le teuteuina o mea ma se tusitusiga faalemafaufau - lua-lanu pepa puipui, "Mortty" laupapa, o le aniti
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa

O le le lelei o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le progipati o le faʻasologa o le faʻasologa o le faʻasologa o le faasologa o le aso 111 e mafai ona latou maua ni fuafuaga o fale mautotogi, e aofia ai lua-tulaga. Tamoe 17 fola. Fale mautotogi - mai se tasi - i le tolu-potumoe, lava lava i le itu. O puipui i fafo e sili atu le malosi-malosi tolu-vaega charazite-sima o panels ma le mafiafia o 350mm. I totonu, o loo i ai se vaega o faʻaʻesega (faalauteleina polystyrene) ma se mafiafia o 8cm ma o se taunuuga o uiga vevela tutusa i le pa piliki ma le mafiafia o 90cm. Lotoifale 180 mm fanauina pa e faia e faʻamalosia sima. Ua latou va o le umukuka ma se tasi o potu malolo, faapea foi ma potu malolo latou lava. Vaega i le Hallway o loʻo i ai le mafiafia o 140mm, i le faletaele - 80mm. Faamamaina Faamamaina ma le sima, 140 mm.

E aliali mai potu ese a le tolu potu, mai le lua faaauufu i luga o le Loggia. O le umukuka e saunia foi mo le Loggia. O le faleuila ma le faletaele e vaevaeina, a o i le faletaele, e le gata i mea masani tumaoti, o se isi faleuila ua faapipiiina. Ventaila i totonu o le fale mautotogi, o le sili ona lelei, o ventballs i totonu o le faletaele ma i le umukuka.

O le aufaitau e fiafia i lenei faasologa o fale e mafai ona masani ai i latou i filifiliga mo le toe fausia o le tasi-potu potu fale i le tusitusiga

"O le tasi fale mautotogi e tolu tali.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
Fuafuaga ao le i toe fausiaina

I le feololo o le taimi

Malosiaga o le Poloketi:

  • Fausiaina o se isi potu ofu i le auala
  • Faalapotopotoga i le umukuka o le galue galue i le taimi e maua ai le tuaoi i le va o le lua vaega eria
  • Faʻaaogaina le fausia-i meaafale ae le o le kapeneta
  • O le siʻitaga o le nofoaga o loʻo i luga o le 1m2

Vaivaiga o le Poloketi:

  • O fale lagolago e aʻafia ai, o le a manaʻomia ai le faʻagaoioiga
  • Suia o le potu malolo i le potu mau
  • Le lava o le Ventiving's School potu talavou ulugalii

O le poloketi na faia mo se aiga o le autasi tu ma tagata uma o augatupulaga uma - o se talavou kuka ma matua o le tasi o ulugalii. O le fuafuaga e amanaia ai aia a aiga uma: O le avanoa o le fale mautotogi ua vaevaeina i sone tumaʻoti o paga taʻitasi ma le teritori uma i le taulaga. O le tuʻuina o puipui o puipui e tatau ona fai ni faʻaoga se lua, lea e manaʻomia ai le faamaopoopo. O se laupapa laupapa laupapa ua faataoto i luga o le foloa i luga o le fola.

Vaega Ua maeʻa ona o se potu faʻafoe ua tapunia e ni vaega. E iai se vaega o le nofoaga o le sa avea ma nofoaga saina. O le tupuʻaga o loʻo sau mai le ono faitotoa, e aofia ai le ulufale, o lea ua fuafua e faʻamautu se tapulaʻa maualalo o meaafale: o le uafu ma le cheered fatafata. Talu ai o le ao ma e le paʻu i totonu o le alatele, ua tu aʻe i luga o le malamalama beige lanu.

Umukuka E vaevaeina i ni vaega se lua - moni umukuka ma le 'potu' ai. O mea taua uma o loʻo faʻapipiʻiina i le sone faigaluega. O le potu 'ese e vavae ese mai le umukuka ma se desktop, o le vaega o le umukuka, lea o le umukuka, o le auala' ai e latalata i ai. Talu ai o loʻo taumafai e fausia le fa nofoa, e le o iai i luga o le meaʻai lapoʻa iinei. O lea ua faʻamoemoe e tautau naʻo le au ulutala o le kapeneta pito i luga ma 'tulaga uma lamepa i lalo o latou. O lo latou malamalama o le a faamamafaina le tino o le faaputuga i luga o le puipui i lalo o le kapeneta, o le a tuua ai le matagofie matagofie pupula i luga. I le va o le potu malolo ma le umukuka i totonu o le pamu i le pamu o le faamalama (12001400mm), o le uaina uaina ua fausiaina e le umukuka. O loʻo sapalaiina mai le tatalaina ma le lisiina o laupepa faʻamalama e ala i le malamalama o le a tuiina, faʻamamafaina le ata o lala o le laʻau lilo i luga o le tioata.

O lenei ata o le a vaaia mai le itu potu malolo le mea e aliali mai ai le TV i le tulaga o le a aliali mai i le amataga, i le amataga. O le tatalaina o loʻo sauni ma le lua plastersboard Pilasters. Ua latou tautau i latou i fata mo ata vitio ma ni mea e fai. I le itu tauagavale ma le taumatau o le Pilaster i luga o le fola mai le fola i le ogatotonu o le faaelu. O lenei metotia faʻataga oe e "manumalo" le avanoa tapunia o le potu malolo - e foliga mai e foliga mai e sili atu avanoa. A o le i ulufale i totonu o se potu moe tele, o le loloto o le malu o le pulupulu i totonu o le itu taumatau vasega. Lenei faʻatagaina oe e faʻasaʻoloto le potu mai le tele o kapeti. O puipui ua valiina i le lanu kulimi. I le tulaga o le potu, ma le ititi ifo i le 50 cm i luga o le faʻataʻutaʻu, o le malosi i le agaga masani ua taulaʻi. O le ogatotonu o le lamepa e faʻaopoopoina e le itu itu ua osofaʻiga, o loʻo nana i talanoaga, e o atu i luga o puipui e lua.

Lapoa potumoe faamoemoe Mo matua . Faatasi ai ma le lautele lautele, malulu moli ma lanu lanu e latalata i le potu malolo. O le puipui atoa i luma o le moega nofoia se potu malolo o se potu malolo ma se nichh lea o loʻo faʻapipiʻi ai le TV.

Vaitafe a le potu aʻoga vavae ese mai le vaega o totoe o le potu ofu. E faigofie ma le teu mea, ma ia faaleleia atili le faasee toto. O iinei foi e faʻaaoga ai le taliaina ma le faʻata pa. Lua faʻata o mea e faʻasaʻo mai i itu e lua mai le faʻamalama i luga o puipui o loʻo fai ma fatuina le taufaasese o le tagata e le aunoa. O le isi faʻata o loʻo tauva i luga o le moega, i le va o le karisi tele ma le taualuga. O le iʻuga o le lagona e iai ni pa, ma o le moega o loʻo ogatotonu o le potu tele.

Faletaele Faateleina i le "puʻeina" vaega o le alatele. O le iʻuga o se puʻupuʻu, tuʻutuʻuga tolu, faʻatulaga meafaigaluega talafeagai: taele, fufulu, fufulu ma le kapeti o loʻo nana. O le falevae lava e tasi e faʻapipiʻi i totonu faleuila . I le maeʻa ai o le toe faʻaleleia, o le faletaele e sili atu ona maua fua, o fata mo mea faigaluega e fetaui lelei i le iʻuga.

Poloketi vaega $ 4000.
O le pulega o le tusitala $ 500.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 19300.
Fatu mea (Vaega o Pati - piliki, Prestersboard, taualuga ma Plasterboard) $ 9100.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Ulufale Hall, faletaele, faleuila, Kitchen-File potu Poleti suamalie popcelain cyduware (Italia) 15,6m2 32. 499.2
Logisia Tale dom chramiche (Italia) 20.3M2. 28. 568.4
Malologa Fale laupapa laupapa. 72m2. 52. 3744.
Puipui
Umukuka "Apron" Tile Aprici (Spoin) 5.3m2 sefulu ma le valu 95.4
Faletaele Tile addrici. 16m2. Aua. 384.
Faletaele, faleuila Vali v / d workers 14l lima 70.
Vaitafe a le potu aʻoga Wallpapers mo le ata vali (Siamani) 2 taavale tolu sefulu 60.
Malologa Vali v / d workers 57l lima 285.
Taua
Vaitafe a le potu aʻoga Feteʻenaʻiga o Clipso (Switzerland) 12,4m2 29. 359.6
Malologa Vali v / d workers 40l lima 200.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Swing BerTolotto Port (Italia) 7 PCs. - 3360.
Faiva
Faletaele, faleuila Unitsaze Stepared Duraviit (Siamani) 2 pcs. 417,4 834.8.
Faletaele Fufulu fufulu. 1 PC. 400. 400.
Taele ma G / M Poulspa (Polani) 1 PC. 1180. 1180.
Oras facets (Finelani) 2 pcs. - 700.
O le solo solo e mafua ai le taua. 1 PC. 287. 287.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeukes, Simon Switches 49 pcs. - 780.
Malamalama
Ulufale Hall, Kitchen-File potu Taliga o lamepa 3 PCs. - 600.
Vaitafe a le potu aʻoga Flos laulau amp (Italia) 3 PCs. - 760.
Potu malolo, matua Leucos Cloling Lamp (Italia) 4 mea. - 344.
Potu potu malolo, potu fiafia o le talavou, umukuka Limsulcent moli 32 PCs. lua sefulu 640.
Le mea atoa Halosen moli 29 pcs. - 870.
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma masani-faia)
Vaega Dresser "Lotus" (Lusia), Paf (Suetena) 2 pcs. - 315.
Potu o le umukuka Pulea umukuka (Siamani) 4.2 POG. M. 1430.
Laulau, nofoa (Italia) 5 fasi. - 1367.
Potu malolo Sofa Albert Shtein. 1 PC. 1800. 1800.
Laulau kofe (Italia) 1 PC. 317.6 317.6
Sound Wall Sound (Lusia) 2m2 - 400.
Vaitafe a le potu aʻoga Drma moega, moega i autafa o le laulau, ofu pati (Lusia) - - 2760.
Potu moe Moega, paron moega (slovenia) - - 2900.
Potumoe Nofoa (Italia) 3 PCs. - 490.
Faletaele Talofa-macs countertp (lg) 0.47m2. 350. 164.5
Le mea atoa Kapeneta, fata, fata, vaega (Lusia) - - 4000.
Atoa 32965.5

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
Mo le siʻitia o le kikiina, o le faʻata e faʻaaogaina le faʻapitoa tuʻufaʻatasiga o le faʻatatauina o faʻata. O Amulgam e mafai ona talepe mai isi afu
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le ata i luga o le aluga e toe fai ai laina mamanu i luga o le kapeta. O lea ma le fesoasoani a vaega e mafai ona e fesoʻotaʻi o elemene o totonu
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le auala lelei i le va o le kuka o le kuka o le kuka ma le '' ai e mafai ona faʻaaogaina o se isi galuega luga, ma mo le vave malepelepe i luga o le tamoʻe
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
Ina ia tuʻituʻi le pusaaisa e tuʻituʻi mai fafo mai le potu o lea-aso ma le taimi atofaina o le umukuka O se tali na te aumaia le tulaga i le tau, ae e atagia ai le nofoaga
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
Faʻata i tua o le laupapa ma i luga o le taualuga vaʻai e faliu le pa i totonu o se vaega maualalo, pei o se potu sili ona vaivai
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa

Suiga o teuteuga

Malosiaga o le Poloketi:

  • valaaulia o kapeti fausaga
  • Avanoa o le malamalama masani i totonu o le alatele ona o le soloia o le puipui
  • Fausiaina o se ofu o le lakapi ma se fale e fausia ai
  • Faletaele faateleina i le 1m2
  • Faalauteleina o le vaega o totoe i le 5.86m2

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le mafai o se fuaitau i le potumoe na o le potu malolo

O le fua o loʻo fai ma tuatusi i le ulugalii faʻaipoipo faatasi ma le atalii-tini. E le afaina le togiola ona aafia ai le fanauina ole tausiga ole asō e na o ia, ae le o le mea fou. O le iʻuga, o le a faʻateleina le potu ie mamana i le fale mautotogi e faʻateleina foi le potu malolo, ua avea ma se mau.

Vaeluaga i le va potu malolo Ma o le potu tele ua soloia, pe a uma le potu malolo o loo faailoga mai le avanoa ofu . O le faia o lenei mea, o se pagwall pam ua fausia i le mamao o le 1.3m mai le puipui ma se faitotoa ulufale ma le umi o le 2m. Mai le vaega o le alatele i le iʻuga o le fuaina o le nofoaga i lalo o le nofoaga o loʻo fausia-i totonu o le fafo atu. O le ulufale atu i le ofutino ia te ia lava mai le potumoe o loʻo sapalaiina ma ata lafoia. O le ventiplation o le potu o loʻo faia ona o le mea moni o lona puipui e faʻaesea e le laupapa e le o le taualuga, ma le sili atu i le 25 cm). O lea, naʻo pulega o laupapa e lagolagoina o le a fesoʻotaʻi ma maualuluga.

Teisi ua faaitiitia nofoaga vaega O loʻo faʻamoemoe o se faʻafitauli o le potu, o le potu malolo o le potu. O le tatalaina, agai atu i le potu malolo, o loʻo sosoʻo lea ma le faitotoʻa i le fale mautotogi ma faʻatonutonu le malo i se fale tapolo. Paul Hallway o loʻo tuʻuina atu e se lapoʻa lapoʻa o le malamalama lanu beige lanu.

Mai lea itu potu malolo I le puipui o le potu laei, o le fana e faʻauʻuina mo le LCD TV ma isi vitio vitio. E talafeagai ma faigofie, talu ai, talu ai o le tele o totogi ua lafi mai mata. O le pa o loʻo ufitia i le pito i luga o le pito i luga o oneone ma i itu uma e lua o loʻo faia i luga o le pa laupapa. O koluma mai le pa e taʻalo ai le matafaioi o fata o taʻavale i le mamanu o le potu e fai ai ofu.

I tafatafa o le sofa i le niko o le digwall ua setiina e okaina le fata mo tusi ma le alofa. Mo meaafale lata mai, e latalata i le faamalama, togavao malulu na fuafua ma laau apoapoaiga. Mai le potu malolo e vavae ese ai le maualalo o le vaega o le laupapa. Mo le taotoina o laʻau, o oso aʻe o loʻo tulaʻi i le faʻailo o loʻo ofoina - e faʻatagaina le malamalama lea e ulufale ai i le tui uma. E le gata i lea, o le taumalulu togalaau ua faamamafa mai e se faaitiitia o le taualuga ile 12 cm. WTU taofi o le mamanu o loʻo faʻapipiʻi i laʻau. O le laupapa laupapa, ma tusia ai se faaitiitia o le taualuga, o le a faamamafaina le vaeluaina o le potu i le faafiafiaga i luma o le TV ma le togalaau taumalulu. Bar, faitotoʻa ma fata e fai i fafie, faʻamaufaʻailogaina i lalo o se faʻamanatuga.

I le umukuka O meafale ma o loʻo faʻavasegaina mea faigaluega i totonu o le tulimanu e nonofo ai i le faletaele. O isi vaega uma o le avanoa e ave ai le vaega o le 'ai. O le ata puʻupuʻu o le umukuka o le ulu o loʻo tuua ai se nofoaga mo se laulau kofe ma nofoa latalata i le Loggia. Vaʻavaʻai i lalo tutusa mea i le potu malolo ma alatele. Pulea lanu - ua tumu i samasama mo puipui ma moli moli, pei o i le alatele, i le foloa ua fai.

Ona o le tau o le puipui faletaele I le itu o le auala savali, o le vaega o le faletaele faateleina tele. O le tuai vaega i le va o le faleuila ma le faletaele ua aveese. Faaesea malolo O moli mamao agai atu i le ala savali, ma o lona uiga o le mea pito i lalo. O le isi vaega o totoe o le faletaele tele e faʻaaoga e faʻafefe ai le taele, lua fulufulu fulufulu, faleuila ma fufulu masini.

Totonu Potu atalii. Faasaga e faigofie ma manino, ma e mafai foi ona suia. Ua tumu le potu i ona po mea, e fetaui ma le manaʻoga o le talavou. O le faʻaaogaina o le moega "Totric" e mafai ai ona 'ai i se tamai avanoa o se fulufulu atoa ma se tulimanu mo faʻafiafiaga ma le taliaina o uo i le Nizhny Years Yazy

Suia Potu moe O le faatosinaina o le tagata Iapani o loʻo lagonaina: laititi le faʻatulagaina o meaafale ma se tuʻufaʻatasiga o lanu enaena enaena ma paʻepaʻe i totonu o le teuteuga. Faʻatulaga le geometry o laina o loʻo taua tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, malamalama mama, o se atigi moli o lanu palasitika i totonu o le nicho mai le ulu o le moega. E faʻamanino mai e le vaivai le malamalama ma e mafai ona faʻaaoga o se po uila. Faafeagai le faitotoʻa o loʻo i ai se kesi tulimanu. O totonu o le malamalama ma le palasitika. O lona uiga, o le suia o tusitusiga ma mea e mafai ona i lalo o le lagona e mafai ona e faia se fou mamanu.

Poloketi vaega $ 2730.
O le pulega o le tusitala $ 200.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 17900.
Fatu mea (simpsboard vaega o vaega, o loʻo faʻapipiʻi ai le laupapa) $ 8200.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Hall, umukuka Tile "Kerama" (Lusia) 17.9m2. 10.2 182.6
Potu malolo, fale, matua potu Parquet "pale" (Lusia) 41.1m2 38.2. 1570.
Atalii potu DoMo kapeti cuting (belgium) 12.3M2 sefulu mal le fa 172,2
Alatele, potu malolo O le Comee Prcelain Cyneware (Italia) 8,4M2. 37. 310.8.
Malologa Tile "Carama" 26,2M2 - 298.
Puipui
Potu moe O le tusi ata (Farani) 8 rolls 30.3 242.4
Ulufale Hall, umukuka, potu malolo, atalii Vali v / d (Italia) 4L 4.5 sefulu ma le valu
Fraralis Coating (Italia) 70kg 13.9 973.
Umukuka "Apron" Johnson Tile (Egelani) 3.4 M2 tolu sefulu 102.
Malologa Tile "Carama" 38.6m2. - 463,4.
Taua
Faletaele, faleuila Luxalon Rack (Holani) 6m2 valu 48.
Malologa Vali v / d (Italia) 44l 4.5 198.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Anamua, Workrobe Sliding (Lusia) 3 PCs. - 650.
Malologa Swing (Lusia) 5 fasi. - 1600.
Faiva
Faletaele Faleuila i lalo, magoto villeroy boch (Siamani) 3 PCs. - 1240.
Taele kaldewei (Siamani) 1 PC. 316. 316.
Vevela solo le solo, fefiloi - - 431.
Malolo Faleuila gustavsberg 2 pcs. - 473.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa O fafo, switches gira 34 pcs. - 706.
Malamalama
Potu malolo Honemen Center Italia Chandelier (Italia) 1 PC. 1020. 1020.
Potu moe OLIGO Coureted Lamp (Italia) 4 mea. 345. 1380.
Atalii potu Chandelier, Bras IKa (Suetena) 3 PCs. - 181.
Umukuka O fuamoa fuamoa moli 3 PCs. 65. 195.
Le mea atoa Fausiaina-i le nobile lamepa (Siamani) 40 PCs. 10.5 420.
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma masani-faia)
Vaega Faʻata (Lusia) - - 190.
Anamua, Workrobe Racks, vaega o loʻo faʻaalia (Lusia) - - 1400.
Umukuka Nofoa, laulau (Polani) 2 pcs. - 750.
Umukuka "Fkm Faasilasilaga" (Lusia) 3.72 p. M. - 1116.
Laulau, nofoa Callikaris (Italia) 5 fasi. - 1480.
Potu malolo Sofa Miliel Zeit (Rusia) 1 PC. 2520. 2520.
Laulau Atlantic-Art (Rusia) 1 PC. 347. 347.
Racks, Wooden Beam (Lusia), tioata malu "Atlantic-Artetic" - - 1520.
Potu moe Moega, kapeneta, fatafata, laulau, nofoa (Italia) - - 2180.
Atalii potu Laulau, nofoa ikea seti - 300.
Moega, kapeneta ika 2 pcs. - 708.
Atoa 25701,2.

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le Chandeelier faamanatuina le mutia-laʻei herb ma lagolagoina le "toto" autu o le totonu
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le laulau o le fulafula i le lua i le lua o loʻo tu i le nichh o loʻo fausia e le autilo o Techkord ma puipui
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le potumoe i luga o le tonelity ua malulu, o le setiina o tafaoga. O le aotelega o le efuefu lea e faʻavae ai, faʻaitiitia le lelava, o moli moli e mafua ai le lagona o le malologa. Miteels Susulu Mumu GetEndes Fausia se siitia o le laga, fiafia
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa

Kamupani kamupani

Malosiaga o le Poloketi:

  • valaaulia o kapeti fausaga
  • Fausiaina o se potu laʻei ma se fausia-i le Kapeneta i luga o le vaaiga o le potu tele ma alatele
  • Fufulu mea faigaluega i le faleuila

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faʻaliliuina le Plate i le isi puipui na faʻamalosia ai le auala o le hostess
  • Le ono faʻapipiʻiina o le manogi o le kuka i le alatele ma le potu malolo

O lenei fale mautotogi ua fuafuaina mo se aiga o ni matua e toatolu ma se aʻoga a le vasega o le Peraimeri. O le totonu o loʻo foia i le ituaiga o vaaiga i luga o le vaʻa. O lenei faiga e manaʻomia ai le siʻitia atili, e taua aua le faaitiitia le avanoa i auiliiliga ma tuʻua le avanoa e suia ai le tulaga. E le afaina le au ofisa autu, ae o le ata fou e manaʻomia le faʻatinoina o le ufi ma le eletise eletise i luga o le puipui o le potu malolo.

Vaega Aveesea mai le potu o le faleʻoloa ma se fale-i totonu o le fale-i fafo mo fafo, o se mea teuteu o se faʻata i le isi itu ma se isi. O le amataga o le taʻimua i totonu o le hall ua faʻapipiʻiina e mea teuteu o loʻo i ai ma le faʻamalosi. O puipui o loʻo ufiufi i le moli pepa, i luga o le pito i luga, i luga o le maualuga o le 120cm mai le foloa, laupapa laupapa. Latou te puipuia pa o puipui mai mea leaga ma faʻatasi ai ma faʻata, o loʻo faia ai ata, faʻatupu se ituaiga ata faʻataʻitaʻi.

I le auala Toeitiiti a tafatolu i le itu o le 4.34m2 o le fausiaina o le plasterboard. O le lamolemole lapotopoto o le pa e mafai ai ona e faia sili atu le lautele ma faia le tele o le malosi o le malosi o le fale o le fale mautotogi o le fale mautotogi. I luga o puipui o le vaipuna, o mea, o loo atiae i se tufuga laupapa, ma i le laei potu faataamilo i faamalama. O le fola o loʻo faia e se lapoʻa-lapoʻa pulqut laupapa faia i fafie ma faʻamanatu i le taga o le vaʻa tuai. O le fogafulu tutusa e tuu i le potu malolo ma tamaiti.

Potu malolo E tumau pea i le nofoaga e tasi. O lona "sami" tulaʻi mai ata ona o le lanu ma mea faigaluega. O lea, o le puipui faafeagai ma le sofa vaega o ufiufi i le lanumoana lanumoana vali. Ata i luga o laupapa laupapa laupapa e pei o portholes, ma uafu e tutusa ma fufui solo. E ui i le laititi o le potu, o loʻo iai mea uma mo taimi malie: o le kapoti tw, o le sili ale ma se nofoa kofe -

Opel e taitai mai le ala savali Luga o le umukuka , e leai se tatala, o le mea lea e mafai ai ona e faʻatagaina le ao i le sone o loʻo i totonu. O le tulimanu i le itu tauagavale o le amataga o loʻo faʻapipiʻiina pusa pusa. O loʻo tu mo le umukuka meafaigaluega ma le ogaumu, faʻaseʻe mai mai le itu faafeagai. Na o le 'ua fufulu e faʻaola ai lona tulaga, ma o loʻo faʻaopopo le masini fufulu i ai. Ona o ia suiga ae naʻo le 'vaega' eseʻese o lo o nana i le itu a le olaga i le prying mata.

Potumoe Mamanuina i lalo o le potu 'ava. O le sami pogisa o le sami e fausia ai se lagona o le mafanafana ma le mafanafana. I le tulaga o le potu o le potu e fetaui lelei mo le lelei o lalo o le stewed cornice. O le ogatotonu o le taualuga faʻasaga, susulu, enaena, foliga mai o loʻo i luga ma loloto atu nai lo le mea moni. I luga o puipui-aiga ata i le taamilosaga o le a foliga, tutusa ma ata. Fufuluina le suauʻu e nonofo ai le puipui atoa, ua saunia mo e le gata i le leoleo, ae o se fale faigaluega ma se tuʻufaʻatasia komipiuta kesi. Beige Carpet ma se mamanu o loʻo faʻalili i luga o le fola.

Vaa. Fiafia i le faigofie ma le talafeagai. E i ai le kesi ma le toe faʻaleleia o galuega, sofa moega, o se pusa puipui ma fata tusi.

Faletaele ma le malolo Ua tatou vaevaeina i se vaega mai le matte tioata poloka, o lea i se tamai avanoa e mafai ona e faia ai se lagona o le avanoa. O puipui o le faletaele o loʻo i ai, lea e mafai ai ona e ulufale i se vai taele i se tamai nofoaga, uʻumiʻe ma se fale malosi ma gidit o faleuila ma hardanin.

Poloketi vaega $ 1350.
O le pulega o le tusitala $ 500.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 18700.
Fatu mea (o vaega ma taualuga - plasterboard) $ 8900.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Hall, umukuka Cerambar r.a.k. Ceramics (ue) 20.1m2 34.5 693.5
Potumoe Kapeta (belgium) 18.9m2. 10 189.
Faletaele, faleuila Novabell faaputuga (Italia) 4.3m2 22. 94.6
Malologa Upfloor laupapa (Finelani) 59.8m2. 49. 2930
Puipui
Alatele, potu malolo Fraralis Coating (Italia) 43kg 7.5 322.5
Umukuka Cork Hospapers iPocork dekwall 3M2 31.7 95,1
Coating Milkiclor (Varpain, Italia) 12l 5.9 70.8.
Potumoe, tamaiti, faiʻai potu Wallpapers mo vali (Farani) 5 Steers. 29. 145.
Vali v / d drufa (Siamani) 46 Le lima 230.
Faletaele, faleuila Fetu tioata (Lusia) 57 pcs. iva 513.
Tile NovabEll. 29m2. 28. 812.
Ofu Tioata (Lusia) - -
Le mea atoa Laupapa laupapa (Lusia) 70 pose M. 3.7. 259.
Taua
Faletaele, faleuila, potumoe Faʻalautele Carre Aʻei (Farani) 21,3m2. 37. 788,1
Malologa Vali v / d dufa 30l 5.3 159.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel Daloc (Suetena) 1 PC. 398. 398.
Malologa Swing "Vokhovts" (Lusia) 6 PCs. - 1685.
Faiva
Malolo Faleuila, Harma Sese (Italia) 2 pcs. - 353.
Faletaele Taele tapuvae. 1 PC. 462. 462.
Magoto, herria bideat 2 pcs. - 320.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Outlet, ABB Switches 47 PC. - 590.
Malamalama
Potu malolo Luxsnun Chandelier (Egelani) 1 PC. 260. 260.
Umukuka, potumoe LuxSun Chandelier 2 pcs. - 752.
Potumoe Vaavaai mo atavali (Belgium) 3 PCs. -
Le mea atoa Fausia-i lamepa (Siamani) 36 pcs. - 538.
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma masani-faia)
Faletupe, Bealing Potu, Tamaiti Workrobe, Rack, vaega Bardil (Rusia) - - 2630.
Umukuka Umukuka va (Lusia) 3.85 M. - 2503.
Laulau, nofoa (Italia) 6 PCs. - 1050.
Potu malolo Tulimanu sofa, geula sharfa nofoa (Lusia) 2 pcs. - 2036.
Laulau, TV TV (Lusia) 2 pcs. - 738.
Potumoe Moega, Nava wam seti - 1675.
Lalaga laulau, nofoa 2 pcs. - 398.
Fanau Sofa moe "fale gaosi niki 1 PC. 487. 487.
Lisi, nofoa (Taiwan) 2 pcs. - 230.
Atoa 24406.8

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le faʻapopoleina o le faʻapologaina o le lautele e mafai ona valiina i le lanu o le parqut, ua faʻaolaina e ala i le puipui o le vine o le vinyl poʻo se ata laupapa
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le suiga mai le taʻe i le palu e faia i le ituaiga o asuc mai le eseese i le tele ma foliga o fasi laupapa
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le tatalaina o le umukuka ua teuteuina i le cork wellpaper. O le cothour mafai ona eseese ma fuafua i totonu o le totonu o le mamanu.
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le faamoega o le moega ua tuu se faafanua lapoa. E le gata o le elemene o le mamanu - luga o le tagata e mafai ona faʻamanatuina nofoaga na latou asia ai ma le mea latou te miti ai
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa

Lalo o le faailoga o le iʻa

Malosiaga o le Poloketi:

  • valaaulia o kapeti fausaga
  • I totonu o le alatele o le alatele ma le carridor
  • Faateleina le avanoa avanoa i le 2.16m2
  • Manaia le tusiaina o le tala fatu o loʻo iai ma le dynamic layout ma fetaui lelei gaioiga

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Fauina faletaele mo se aiga o le tolu
  • O le manaʻoga e faʻapipiʻi se pulou malosi ina ia le manogi o kuka le kuka e le o iai i le alatele ma le potu malolo
  • Faʻaliliuina o le umukuka o loʻo manaʻomia se faʻalapotopotoga fou

O le poloketi e ono fiafia i se tamaʻi aiga ma se tamaititi aʻoga maualuga. O suiga tele ma le soona mataga o le a le manaʻomia, ae o le a liliu ese le fale mautotogi ina ia le masani ai ma le salamo. O le isi tagata o loʻo iai le ata o le faʻatusa o iʻa na faʻaalia e ala i le tusiata o lona uiga. I luga o le fola o lona contours o loʻo faʻaalia i le faaputuga o le taʻele, o le auivi o le taofia o le faʻanoanoa e pei o le ulu o le iʻa. O le mata e fai ma sui o se lapotopoto matala i le ipu o le kalapu. O le tasi afa o le "mata" o loʻo i totonu o le potu malolo, ae o le isi o loʻo i totonu o le umukuka. E le gata i lea, o le faʻalauiloa aloaʻia e liliu ai i vaega taua o le itu i totonu, ma ua faʻamautu ai le ola "i lalo o le faʻailoga o le iʻa" e faigofie ma manaia.

O le vaega tuai a le potu malolo ma ua aveʻesea le Maota o le Maota, ae le o se Ancc Gue, o se fou, mai Demudwall ua fausia. E tipi i luga o le lua fogafale afi i le taualuga. O le iʻuga o le puipui o le puipui umi 2m vavaeʻese potu malolo mai Anamua O lea, i tua atu ma se sofa lemu e le o vaaia i le pa o le kalama a le kapoti i fafo atu. Paʻu puipui na valiina i le paʻepaʻe lanu ua fuafuaina e faʻapipiʻi ai se ata manino - o se ata ata ma se ata o le taulaga. O le fola i totonu o le fola i le ala kapoti ua tu i fafo ma paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe. O le laumei o le potu malolo ma le flay ma faaauau pea i le umukuka.

I le umukuka O meaafale o loʻo tuʻuina atu i luga o le tasi puipui. O le uati na fesiitai atu i le faamalama, ma le pusaaisa e faʻapipiʻi i lona tulaga. Ukna o loʻo faʻatulaga le faʻatulagaina o vaega ma se laulau mo le ono tagata. I le itu tauagavale o le ulufale atu i le umukuka o loʻo faʻatulaga ai se pusa pa ma se lautele laupapa laupapa pito i luga. O le laina o lona pito na faʻaauau le arc, lea e le ofi mai le vaega i le va o le potu malolo ma le alatele. I luga o le fola, o le paʻu o le paʻu o loʻo tuu ai se moli moli, tutusa ma le ala savali. Afa o le 'ai ma le fale faigaluega a le Shechen Brown Brown.

I le potu malolo Faaautu se tulimanu lapoʻa sofa ma se paga o nofoa ma se laulau kofe. Aveesea, i totonu o le NICHE i lalo o le "mata" o iʻa, o le laut-sted TV ua tuu i luga o le sikafu i luga. Oti i itu uma e lua o le nichh o loʻo fofoina ma le tasi vaega o le fasi pepa i luga o le taʻiala. O le nichh lava ia ma le puipui o le tino-mata e sefe tutusa ma le alatele, ata ma le taulaga nofoaga. O le triangulale slab "ulu" o le iʻa e mai i le taualuga autu i le 10 cm, o le faʻalilolilo o le faʻamalieina o loʻo faʻamamafaina ai lona palasitika.

Moega I le potumoe o matua O loʻo tulaʻi i luga o se pou laupapa. O le pa o Ana i le ulu o le ulu o loʻo faaseʻe laupapa laupapa, pei o le faʻaauau o le podium. Sterile paepae puipui pamoʻeina o le mafanafana o le mafanafana o le laupapa elemene ma le tino sima.

Atalii potu O loo foia le talafeagai ma faigofie: sofa moega, kesi ma le corkrobe. O le ata lanu e tutusa ma le isi potu.

Faletaele Tuʻu faʻatasi Ma le faleuila E mafai ai ona e faʻapipiʻiina i le iʻuga o le potu o le suavai o le suavai o le fale ma hydromages, faleuila, fulafula, borkshiin, bodt ma fufuluina masini.

Poloketi vaega $ 2994.
O le pulega o le tusitala $ 500.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 19100.
Fatu mea (Vaega - Fomm Blocks, Plasterboards, Taualuga: Papatusi Lotu) $ 9300.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Ulufale Hall, Carridor, Kitchen-File potu, potu malolo Ceramic Tile Porcelanosa (Spain) 35m2 - 940.
Sanosel Ceramic tile pocelanosa. 5,5m2 lua sefulu 110.
Malologa Pergo laminate (Suetena) 30.7m2 13.5 414,4
Puipui
Umukuka "Apron" Mostac trandnd (Italia) 2.8m2 114. 319,2
Sanosel Tile Porcelanosa. 21m2. 25. 525.
Hall, atalii potu, potu malolo Lolomiina i luga o le ata (stylized City Sighchouette) - - 600.
Malologa Valiina a / d ma korle okios (Italia) 45ol 5,4. 243.
Taua
Le mea atoa Valiina i / d okios 22L 4.8. 105.6
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel Pa (Rusia) 1 PC. 1340. 1340.
Malologa Swing Union (Italia) 3 PCs. - 1180.
Faiva
Sanosel O le tulimanu o le taʻele fale taʻavale ma le fomaʻi o le jet (Lusia) 1 PC. 1419. 1419.
Fundbanin ID (Finelani) 1 PC. 147.9 147.9
Faleuila i lalo o le faleuila, bidet 2 pcs. - 467.8.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, BJC Switches (Spain) 50 PCs. - 540.
Malamalama
Taofia Hall Hall, potu malolo, Kitchen-File potu Taualuga moli (Italia) 3 PCs. 100 300.
Potu moe, tama tama Bra (Belgium) 4 mea. - 158.
Taofia Hall Hall, potu malolo, Kitchen-File potu Philips Luminescent lamepa (Siamani) 19 PCs. 12 228.
Le mea atoa Halogn limps (Siamani) 30 PCs. lima 95.
Meafale (aofia ai ma masani-faia)
Ulufale Hall, matua, potu o le atalii Mr. Faitotoa (Lusia) 3 PCs. - 2100.
Potu o le umukuka Berloni Kingset (Italia) 2.7. M. 680. 1836.
Laulau, nofoa (Italia) 5 fasi. - 970.
Bar chaes pm P.Ap. (Italia) 2 pcs. 130. 260.
Wooden Chantertp, uamea lagolago (Lusia) - - 400.
Potu malolo Sofa, nofoa "fale gaosi Mati 8" (Lusia) 3 PCs. - 2970.
Laulau, TV TV (Lusia) 2 pcs. - 550.
Potu moe Moega Pianca (Italia) 1 PC. 2690. 2690.
Atalii potu Sofa moe "moon" (Lusia), tusitusi kesi (Lusia), nofoa (Taiwan) - - 2800.
Atoa 23708.9

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le semi sesega i le faʻamaloloina o le faʻamaliega o le moli o le moli i totonu o se faʻataua i totonu o le faʻatamala, ona o le mea e foliga ai
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
O le ogaumu o le saʻila o le faʻanoanoa, tipiina ma puipui ma se taʻamilosaga o le pu, i le tuʻufaʻatasiga ma le matapogia ma le matapogia o le dynamic countaction
Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa

Sasae i sasae

Malosiaga o le Poloketi:

  • valaaulia o kapeti fausaga
  • Faʻapipiʻi se faʻaopopoga o le vaipuna i totonu o le faleuila
  • Ofu i le potumoe i potu moe
  • Faateleina avanoa avanoa 0,6m2

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Iloaina o Ventilation Spolten
  • Le ono faʻapipiʻiina o le manogi o le kuka i le alatele ma le potu malolo

I le poloketi na fuafuaina mo se ulugalii talavou ma se pepe muamua-grater, lanu e sili lona taua. O ata o loʻo maasiasi e pei o le tele o le Sasanu Sasaar ma oso aʻe i le tele o au soʻotaga. I se faʻaopopoga, o pa palasitika e faʻaaogaina iinei: o loʻo siʻosiʻomia e le auvae palapala vaega o loʻo siʻomia ai le ala savali, mamanuina o le ituaiga "Tutotonu", mai lea gaioiga i itu uma e amata ile fale mautotogi. O le tausiga o puipui e le afaina.

Ina ua uma le ova vaega O le toetoe o le potu o le tamaoaiga. Mo lenei mea e tatau ona e lafoaia toetoe o vaega uma i le va ma siosiomaga potu. I le nofoaga o vasega e aliali mai i totonu o curvilinar mamanu mai le uamea. O avanoa e agaʻi atu ai i le potu malolo ma i le umukuka o loʻo tauina. O puipui o loʻo ufiufi i le matematika vali o le lua lanu-piliki ma moli enaena - i luga o se tusitusiga stosphhal luga. O le fola o loʻo ufiufi i se faaputuga o eseese sitaili, lanu ma foliga. Le ata o loʻo punitia ai, toe fai i luga, i laina o le faʻamaloloina o le taualuga.

I le vaaiga o le potu tele o le 5.89m2 na faia ofu tuueseeseina le potumoe mai le lautele lautele. O ofu muamua o laei potu o loʻo faʻapipiʻiina fata ma kapeneta mo le teuina o mea eseese. Masalo ma e le faigofie ona taofia i latou i luga o le alavai, ae muamua lea o lenei nofoaga e leai.

Lautele umukuka Faaaogaina ma o se potu 'ai. O suiga o meafale e faia mai le lacquent MDF Planels o lanu piliki lanu. O le siʻosiʻomia laulau e mafai ona ofi mai i le 10 tagata. Landlocking le foloa e faʻaaoga se terracotta lanu paʻu i le tele 3030cm.

Potumoe E faamuamua le potu sikiki lea ua fetaui ai le pusaair. O le puipui o le Wall e teuteuina i le artital carpets. Mo le ata o le vaega o totoe o puipui, o le puipui a le 'au o loʻo ofoina - mai le auro samasama i uliuli lanu enaena. O le laupapa tele ma se tusitusiga ua lauiloa o le pupuga.

Fanau Ua foia i le tonu ma e le aoga. O le ofu o le fale uma i se matala lapotopoto. E faigofie ona tusia le Disge Creck mo le komepiuta ma faia se galuega galuega. O le moega o loʻo tu i se nichh na fausia e se potu tusi ma fata. O le lanu lanu e faʻavae i luga o pastel lanu: olive lanu o le pepa puipui, besh beech laupapa.

Ua tupu le toe faaleleia potu malolo E liliu i fafo predgonal. O lenei fetuunaiga e faʻateleina ai le tele o le tele o le potu, e faʻatupuina ai se mea manaia "palasitika" avanoa. O le tulaga e tatau ona ese: o aso nei o le sili o lanu pupula, tioata ma uʻamea fata i le agaga o le "Technopestics fanua i luga o puipui. Eracticctics faʻafaigofieina e faʻaopopo pe suia mea faʻapitoa. O pa puipui e ufiufi i tusitusiga vonyl itulau pepa o le Pistachio lanu. O le Aufaigaluega o le gaosiga o aiga o loʻo tuʻuina i luga o le fola.

Malolo ma le faletaele Aua le tuʻufaʻatasia. O puipui o le faletaele e faʻapipiʻiina ma se mea na tuʻu i luga o le paʻu o le 3060cm o le honeycomb lanu, ma le mamafa o le lanu tutusa, ae 3030cm. Ona o suiga i le ituaiga o le potu, o le taʻele ma le faleuila e tatau ona suia i nofoaga. I tafatafa o le faletaele o loo i ai le tulimanu mo le fufuluina o masini mai le saimsung. O le filo, vagana ai mo le faleuila, ua faapipiiina le magoto ma nulamaina vai vevela.

Poloketi vaega $ 2800.
O le pulega o le tusitala $ 200.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 18400.
Fatu mea (o vaega - slabs paso ma plasterboard, taualuga - plasterboard) $ 8900.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu potu, potumoe, tamaiti fanau, fai se potu Mautu o le laupapa laupapa laupapa (Lusia) 56,5m2 37. 2090.5
Vaega Veneto Cormin Harbin (Spain) 8m2 34. 272.
Hall, umukuka Tale veneto. 15,6m2 20.4 318,2
Faletaele, faleuila Tile zirconio (Spain) 6m2 36. 216.
Logisia Tile Zickio. 20.3M2. 27. 548,1
Puipui
Umukuka "Apron" Tile Ascot (Italia) 4,6m2 22.6. 103.9
Faletaele, faleuila Tile Zickio. 19m2 tolu sefulu 570.
Potu potu, potumoe Wallpaper Omexco (Belgium) 18 Steers. 27. 486.
Fanau, fale puipui Wallpaper Rasch (Siamani) 16 steers. sefulu ma le lima 240.
Malologa Vali i totonu / D ICI vali (United Kingdo) 9l iva 81.
Taua
Potu potu, potumoe Faaloaloa le uamea (Farani) 18.7m2 tolu sefulu 561.
Malologa Valiina i / d iCi vali 20l 7. 140.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Swing, Wooden Java (Lusia) 5 fasi. - 2720.
Faiva
Malolo Faleuila, lelei le tulaga o siki (Farani) 2 pcs. - 210.
Faletaele Lafo uʻamea uʻamea o le tulaga lelei 1 PC. 610. 610.
Faleuila, sangandussa stonk (Potukale) 2 pcs. - 400.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokekes, Lega 79 PC. - 570.
Malamalama
Alatele, potu malolo Malamalama le mama 34 pcs. 6. 204.
Taofia Hall, potumoe, faletaele Bra (Italia ma Saina) 7 PCs. - 988.
Alatele, potu malolo Chandelier (Belgium) 2 pcs. - 569.
Fanau IKEA Chandelier (Suetena) 1 PC. 85. 85.
Tatala Lisi IKAA 1 PC. 36. 36.
Le mea atoa Fausia-i moli (Turkey) 48 PCs. - 630.
Meafale ma ni tamaitusi (aofia ai ma masani-faia)
Anamua, Workrobe Sir ma fata, fata, vaega (Lusia) - - 1920.
Umukuka Umukuka "atlas-sulai" (Lusia) 4.8 M. - 2998.
Laulau, nofoa (Sulu) 5 fasi. - 570.
Potu malolo Sofa (spain) 1 PC. 2600. 2600.
Fata (Spain) - - 2460.
Laulau kofe 1 PC. 140. 140.
Potumoe Moega, laulau (Spain) seti - 2300.
Teuteuga o vaega (tamaitusi) 2 pcs. - 530
Fanau Moega, tusi ma le fale puipui, kesi o le kesi (Sepania) seti - 2870.
Taitai (Taiwan) 1 PC. 245. 245.
Atoa 29281.7
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lua-potu potu potu i totonu o le fale o le P111 faasologa 13905_34

Architect: Svetlana Yakovlev

Demigner: Evangen CherToyasov

Designer: Julia Perch

Designer: Olga Kazanseva

Tusiata: Alex Berg

Komepiuta ata: Konstentin Sychev

Architect: Magion Rungov

Architect: IRINA FRYSHEHA

Designer: Anna Bkneva

Matamata i luga

Faitau atili