I luma o le muamua okakuv

Anonim

Matou te feiloaʻi i le tausaga o le rooster: sili ona faʻamalosia teuteu mo totonu, faʻatumu laulau ma laʻau Kerisimasi.

I luma o le muamua okakuv 13907_1

I luma o le muamua okakuv
Ikea

Stylized agelu ata, loto ma fetu - faʻailoga ma le mea e mafai ona ausia e le tausaga fou

I luma o le muamua okakuv
Kerisimasi Laau mai papaʻe paʻepaʻe mai SVETLANA ZHURKOVAVAVA
I luma o le muamua okakuv
"O a matou pepefaga"

O le amo lima o le kiona e le o le tele o meataʻalo pe faʻapefea ona tele le teuteuga o totonu

I luma o le muamua okakuv
O laʻau faʻapitoa o Kerisimasi mai Mr. O le Kerisimasi Bropical lanu - mo le le-tulaga aso malolo
I luma o le muamua okakuv
"O a matou pepefaga"

O poleoga a Angecerain e feagai ma le vali. O le mea lea o le ata o le ata

I luma o le muamua okakuv
O teuteuga na faia o lanu apamemea poʻo le pepa malo e lauiloa mai le taimi muamua o le uluaʻi Kerisimasi o meataalo foliga mai. "Fetu" mai Mr. Kerisimasi.
I luma o le muamua okakuv
Faasee.

O le po fou e oʻo i pusi ma maile o loʻo nonofo faʻatasi

I luma o le muamua okakuv
Aua le galo e uiga i le tausuaga faamau
I luma o le muamua okakuv
Sasae tala.

Papatusi, teuteuina i le "Snowflakes" - Auauna atu i se fetu o le laulau e mafaufau i le sili ona auiliiliga auiliiliga

I luma o le muamua okakuv
Cone-foliga "spruce" ma le decoverave dracffits mai svetlana zhurkov (taumatau)
I luma o le muamua okakuv
Lau Afioga. Kerisimasi.

O le Stattable Santa Claus mafai ona tuu i le fale ma fafo

I luma o le muamua okakuv
Ikea

Moligao ma le atoatoa i le ituaiga agelu

I luma o le muamua okakuv
Sasae tala.

Moligao ... i le colls. Le mafaufauina stroke

I luma o le muamua okakuv
E mafai ona tu i lalo ni fefaʻatauaʻiga mai le viʻiga
I luma o le muamua okakuv
Kerisimasi laau mai Shishi.
I luma o le muamua okakuv
Kerisimasi Laau ma le kiona e le kiona mai Mr. Kerisimasi.
I luma o le muamua okakuv
Keyboard ma le ata o le rooster

O le tausaga o le rooster e tatau ona maua i ofu tele, pei o le tele o le faʻatupuina o se pepa faʻatumu. A o le i totonu, e tatau ona ia susulu atu ma sulu i lanu uma o le nuanua, talu ai o le unilololo o le la, le agaga, ma le le fiafia i ai.

KA-KA-RO-KU POU PO O LE COK-A-DODLE-DOO?

I luma o le muamua okakuv
O aʻoaʻoga malie mai le Drescharco Laur Calenar tausaga o le a sau ia Fepuari, ae le onosaʻi Europa, e aunoa ma le mafaufau i aso malolo. E leai ni mea na tutupu e tuʻufaʻatasia ai ia mea na tutupu, o lea e mafiafia ai le faʻauiga o le amataga o le tausaga fou i sone o taimi uma. O le fesili e tupu, o le a le ituaiga ituaiga "sauniga" Fiafia? Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo liligi solo pupuni i Italia, i Italia, o meaafale tuai na togiina, i Saina faʻamanatuga faʻamoe ia.p. Matou te fautuaina oe e faʻatulaga le sili ona vaʻaia o le tele o faʻafitauli ma sitaili i le Tausaga Fou Tausaga. O tala i potu o le tausaga fou o la matou mekasini i tausaga ua mavae na tuʻuina atu i mea faʻatino masani. O lea ua taunuu nei ua maua ai ni vaaiga faapena.

Toa o le taimi

I luma o le muamua okakuv
Rero Marshous - O le emo o le fesoʻotaʻiga o le le tumau o faʻailoga o loʻo faʻaaogaina ma le mautu lo tatou faʻaaogaina, e leai se tasi e mafaufau i ai i le filosofia. O le tagata Saina o le Saina o le Braosters e matagofie Farani Shankler, pei ona sa tali mai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le uati uati (500 rubles) o le au ata fiafia (Saina). Pe liliu i se ala o tagata i le "suauʻu suauʻu, o le sili o le silik borzer" (o le kiststutch taua o le 1100rub.

I le pito o le ato ato o faʻatusa, na faia moni mai le fluff ma fulu. "E moni" roosters (e tusa o le 550 rubles) mai le Kamupani Prenoo Barging (saina) o le a fiafia foi i tagata e fiafia i le lautele. E fiafia i le natura o le natura o le a latou fiafia ai!

Aisea o le Kerisimasi Sing Skip?

I luma o le muamua okakuv
Ata i luga o le taumalulu faamalama ua fausia faʻaaogaina le spray - "INe" fesili e le paie, talu ai o le sakete mo le le lelei o le Kerisimasi ua le masani ai failautusi. Faʻataʻitaʻiga, o le kamupani "o matou pepe meafai" (Lusia) tuʻuina mai ni filifiliga mo le tele o filifiliga mo lenei "Kerisimasi laau". O le "skirt" mai se mea leaga o le sueina, teuteuina i luga o le pito o le paepae o fulufulu mataua ma pipiʻi ma le lūla, ma le fusifusi o le tapita-velctro lapoa o le faʻataʻitaʻiga. E mafai ona lafi e pei o se pusa pito i luga o le malulu o le malulu ma le le lelei o le uaea o le eletise eletise.

Peitai, matou te maitauina, o le tele o laau nei i nei po nei i Sket e le manaomia. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e tauva i le uluaʻi. O le pisinisi o le pisinisi o kamupani o kamupani o se aoina o oloa tulaga ese, tasi le lisi o le muamua-mafanafana o le fia iloa o tagata faatau. O le Korea Demigner Farrels e faia i uamea, fulu ("paluga" i lenei tausaga), mai le malu o le kiona (o le maualuga o le mea e te lalagaina ai ... mai le 50 cm, tau i le 700 rubles.

I luma o le muamua okakuv
Ikea

Le auala sili ona lelei e teuteu ai le fetu i luga o le laulau o le tuuina o tuuga aistiocks i luga, eseese i le tele, pepa

Ma o le tasi e le masani ai ma le sili atu le fou itulagi o le faʻaaogaina o le lauʻeleʻele lauvao. Shineted Ferry Sveti ($ 140-160) mai Mr. Kerisimasi (Ireland) ua faamamafaina. Mo se pisapisao, atonu latou te le talafeagai lelei, ae o le a talafeagai i le potumoe, taʻalo "vaega-taimi" o le matafaioi a le mea moni o le olaga. O lenei kamupani ua maeʻa ona faʻatautaia lelei i le gaosiga o meataʻalo masini, mafua ai le fiafia moni i ai le fiafia i ai. Faʻataʻitaʻiga "Papa ma Lisi" ($ 57), mo se faataʻitaʻiga, e le masani ai, "isi mea" ma le malie, o le pulou ma le le mautonu o le sami) ma ... Kerisimasi laau! O le meaola lanumeamata e matua fiafia lava i le siva "latalata i le Elvis" ma i le taimi lava e tasi lava ia o faatasi ma. Tagata matutua e le faia mo se taimi umi, ae tamaiti o le a fiafia tele.

E masani ona le mautonu, e ala i le ala, e le gata i mea o le Kerisimasi o Kerisimasi e faia (matou te le iloa e uiga i le olaga, aua latou te le auai i le vaega o le "isi". Fomu ma le lanu lanu e faia ai se taua tele. O le ekalesia masani-conectic conpecpen, vali i lanu o le frasia fusg ($ 150), o se faʻaaliga vaaia o le fofo a le Kamupani Kerisimasi.

Old, o le tala tuai o le tala ...

I luma o le muamua okakuv
O ai e mafai ona manatu o nei meata uma e tusa ma le 50 tausaga le matua ("rose azor") masani lava i le sili atu i le tausaga talavou, ae e le na o le Kerisimasi mea e te fiafia ai i le tutusa halo o le migao e pei o ata tuai ma manatua pea mea agai i lea augatupulaga i lea tupulaga. O le Tausaga Fou "Vintage" - O se isi auala e faia ai se aso malolo moni e le mafaagaloina. Afai e leʻi ulufale i meataʻalo o Fitugafulu o le Fitugafulu o le Fitugafulu o le Filemu o le faʻanoanoa, o teuteuga o le limasefulu ma onosefulu o le a le atoa i fale uma. Vaavaai o meaola ma tala-tala-tala o tagata, paionia ma siʻusi, faia i tioata ma lima-valiina, fetu mo le teuteuina o le mata " Tau mo mea tutusa e le o se mea taua. Ma, o le kamupani "Rosa Azor" faatau atu meataalo o le limasefulu ma le onosefulu ma le 150 rubles. Ma luga atu o le mea. A manaʻo iai, e mafai ona aoina se faʻaputuga Moni lea, lea o le a avea ma ituaiga o tusitusiga a le vaitaimi. Masalo, e tatau ona maitauina o le sili atu le faʻaitiitia ma ni nai mea masani o se natura Kerisimasi, e le mafai ona tulaʻi mai stylist dylilist.

O le a e tupu i luga o le Kerisimasi laau?

I luma o le muamua okakuv
O moli eletise mai IKA-moligaʻo i luga o le vaega faatafafa e teuteu ai le Kerisimasi e faigofie atu nai lo faigofie. Mo lenei, e mafai ona faʻaalu tupe i luga o meataʻalo a le tusitala (o loʻo latou tioata, cardboard, o uʻamea, tau, tau, mai i le 300 mala) pe i ai i fafo atu o le faʻasologa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o atigipusa pusa mai lea e mafai ona faʻaopopo ai suamalie, tu i luga o le Kerisimasi totini (e fautuaina e nana meaalofa i luma atu i ai.p. O se lagona manaia tele e maua ai meataʻalo Kerisimasi, kapiʻi o le pato. E tatau ona taʻu atu.

Kiona!

I luma o le muamua okakuv
Sasae tala.

O le laʻau Kerisimasi- "Touritona" ma Meaalofa a Paʻi Malamalama - O le a, ma O le kiona i le matou atunuʻu e sili atu lava nai lo lava. O le mea lea, o le sup o le kiona o le kiona (ituaiga uma o le aerosols, pasta, o powoders), na mafua ai sina faigata i le taimi muamua. O lenei ua latou fiafia i le fiafia e le gata e naʻo tagata tomai faʻapitoa, ae o tagata fiafia foʻi uma o tagata e leʻi mafaufauina ma faʻataulaitu e afaina ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a Arocol- "i totonu" (tusa o le 100 rubles. Mo le 150 ML), e mafai e leai se fāiga o le fitafita. O le faʻatauga o le osofaʻiga tuʻu i lalo o le vaega i tua o le vaega, o lea e iai ata lafoia ma le afa, pei o se faʻafanua. O galuega a le kamupani "aerodispofle" (Rusia) o fatuga o suiga i le autu o le manua o le faamalama. I se faʻaopopoga, o le faʻasatausa sese e tele lona aoga: e le faʻavaivai, e tupu ai ni matatiʻe. Fai mai, o le pisinisi o le pisinisi o kamupani o Kamupani e ofo atu aerosols mo faamalama o le auro lanu. O le tau o le apamemea (150 ml) ma le stensil i le faaopoopoga - 220 rubble. I le taimi lava e tasi, 26l o le kiona o le a tau na o le kiona e 760., 155 g "Snowy" PASBERS, "SHASHESSH, Faataʻitaʻiga - 35 rum.

Ae ia manatua pea e faʻaogaina ala tutusa e tatau ona matua faʻaeteete lava pe a i ai tamaiti i lalo o le fitu tausaga le matua i le fale. Ma sili atu i le leai se mea e mafai ona e tuua ni apa e aunoa ma le vaʻavaʻaia. Tuu atu i vavega a le tausaga fou e saogalemu.

Teuteuga laulau

I luma o le muamua okakuv
Sasae tala.

Cupcakes tufuga mai i se cone i luga o le fata - tasi

Mai fesuisuiai i luga o le autu o le le-aga-tulaga Kerisimasi ua uma ona tusia e uiga i se mea manaia o le mafaufau: O se mataupu o le kone-foliga e pei o le ogatotonu o le Kerisimasi. O le a matua le fuafuaina e le faʻaaoga le mea moni o lenei mea moni pe a faʻatupuina le faʻamalosiʻau. Amuiplice, pe a fai se laulau i le Kerisimasi laʻau, o le faigofie ona liliu le tele o moligaʻe-moligaʻoi. Cupcakes pipii ma se netar pymirad o le a mafua ai le tutusa o le masani ai fegalegaleaiga faatasi i malo. O lenei manatu ua valaʻaulia e faʻaaogaina i isi vaega o totonu. E le gata i lea, e matua talafeagai lava le tuʻua o se tamaʻi Kerisimasi laʻau (moni pe faitaaga) i luga o le laulau.

Ata o Papeti

I luma o le muamua okakuv
Faasee.

O se vaaiga fiafia i ou lima. E le tatau ona galo ia i aso fou aso malolo o loʻo i ai i le tele o auala o loʻo i ai i le tele o tagata o loʻo i ai, faʻatuatua i le tele o avanoa. O Le Tagata Tumau Sauni e uiga i se laupapa forkcracker o lo o aofia ai le loloto uiga. O mea a le tagata e faʻaalia lava o ia lava ia lava o le a le aiaiga o le mea e le maua mai ai ma aunoa ma se mea e iloa ai le siteki talafeagai i agaalofa. O le i ai i totonu o le tasi "e le afaina" e lava le amio e lagona ai lenei lagona fiafia.

I luma o le muamua okakuv
Fatua foliga

mai le faasee

O le mea e tatau ona fai ma sui. Mo se faʻataʻitaʻiga, o matou pepe mea faʻaalu maua ai niveverid peper dolls (tina ma porcelain) i totonu o teuga o se tino poʻo se faʻapitoa le itumalo. E le gata i lea, o teuga o nei mea e toe fai mai ai tala faʻasolopito, a o faʻaauau lava le uiga faʻaalia, lanu ma le faʻauma. O le tau o faʻataʻitaʻiga e sili ona maualuga (limasefulu-landitimeter fuainumera o le kiona madean ma Santa Claus - mai le $ 80).

Cocktail saunia!

I luma o le muamua okakuv
Sasae tala.

O le Kerisimasi Wreath ua taofia e tausia mea e tausi ai i mea o le a avatu i ai lau fuafuaga o le a avatu i ai lau fuafuaga faaopoopo: o le talatala-pastoralt E ui lava i le mea moni i le amataga na matou valaʻaulia ai le totoa i le solia ma le faʻamaoni i tulaga masani masani, fausiaina le paolo o lenei ituaiga e masani ona o faatasi ma faʻatonuga! " E taua o mea filifilia o le a pe tutusa ma sitaili eseese o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le tasi ma le isi. O lenei, i le ala lea, e le o se mea sili ona faigata o galuega, ma o eleeoʻo le mea o le a foia.

Shishi (Norway-Mostonia) ofoina atu se lautele filifiliga o le matagofie matagofie mea laiti - mai le fluffy polo i totonu o tuugalamepa. O le moli puipui, faoa faamalosi e le sinia Great (mai le 18 o le pamu.) Ma tautau i totonu o le tioata Icles (mai le 35 e avea ma elemene o se vaaiga lautele. O le isi faʻamaoniga o le tausaga fou, i soʻo se taimi sone lea ua taʻutaʻua, e tatau ona aumaia le fiafia malie o tamaiti. E le manaʻomia, i le ala, e galo ai o le iʻuga o le tausaga fou o le a fiafia i se tasi aso. Inor, ma le sefulu tausaga mulimuli ane, o le a latou teuteuina le aso malolo sili ona fiafia ma fiafia.

O le Komiti Faʻatonu o le Faʻatonutonu Faʻafetai i le Kamupani Shishi, IKEA, MR. Kerisimasi, "o matou pepe mea", o se pisinisi aʻoga povi o kamupani, nofoaga faʻamanatu, aeroaple, "arcotor stetlan zohurav mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili