White Hote Tagafaga nofoaga

Anonim

Fuafuaga o ata. Ole ata uma, ituaiga o papo ma tamalotu, tulafono mo a latou filifiliga.

White Hote Tagafaga nofoaga 13908_1

White Hote Tagafaga nofoaga
Stewart.
White Hote Tagafaga nofoaga
Da-Lite.

Fetuutuunai mata luga o tripod

White Hote Tagafaga nofoaga
Tusiata Brokrutik

Ata e.lichina

Faatasi ai ma le tasi kiliki i le potu malolo o le potu liliu i totonu o se fale faifaatoaga

White Hote Tagafaga nofoaga
Da-Lite.

White Hote Tagafaga nofoaga

White Hote Tagafaga nofoaga
Motorzed stguese system eclipse masking system (draper):

O le au puipui o le au puipui o loʻo tu i luga o le itu taumatau ma le agavale, o le maualuga o le mata, e faifai pea;

B-Cutchain o loʻo i luga o luga ma pito i lalo, screen lautele e tumau pea

White Hote Tagafaga nofoaga
Ataaga

O le au toleniga o aiga e faʻaaoga screens ma le fua faatatau o itu o le 16: 9 (o loʻo i totonu o se ituaiga o ata tifaga i luga o le DVD o loʻo tusia i luga o le DVD e faʻamauina)

White Hote Tagafaga nofoaga
Ataaga

Mata ma masking strippes

White Hote Tagafaga nofoaga

White Hote Tagafaga nofoaga
Lisi mata i luga o se tusitusiga faavae (a); vinyl (b)

White Hote Tagafaga nofoaga

White Hote Tagafaga nofoaga

White Hote Tagafaga nofoaga
O nei ata e faʻaalia manino ai le eseesega i faiga:

1.85: 1 lautele mata (a); 1.33: 1 (b); ma le 2,35: 1 Cinema Aofai (B). O le mea lea, o le pupuga na tuʻuina atu i se vaipuna, tele lautele nai lo latou "permin-tirona" uso

White Hote Tagafaga nofoaga
Ata "pisinisi pisinisi faavaomalo"

Ressosfor Tofotofo: O le ata ua malamalama lelei e faʻaaoga ai i le ao

White Hote Tagafaga nofoaga
Da-Lite.

White Hote Tagafaga nofoaga

White Hote Tagafaga nofoaga
Mata "i luga o le pu" cineperm (draperm):

A-tulaga;

B-Uunaiga Ata

White Hote Tagafaga nofoaga
Ataaga

Vinyl Barvas e faigofie ona aʻoaʻo i luga o rogs ros o loʻo i luga o ona itu. O le ata tusiata e iai le tino o le fafie fafie

White Hote Tagafaga nofoaga

White Hote Tagafaga nofoaga

White Hote Tagafaga nofoaga

White Hote Tagafaga nofoaga
Tausalaina Tafafa Partfold:

A-lau gagana;

B-Fitu na faia o le Alininim talaaga;

O le tiʻetiʻe o vae e mafai ona fetuunai e aveese ai le faʻamatalaina o le ata;

M-Screen mafai ona faʻaalu ma se seti o le ie puipui e fai ai le ofu

White Hote Tagafaga nofoaga
Draper Stioluette screen

White Hote Tagafaga nofoaga

White Hote Tagafaga nofoaga
Ultime avanoa Screen House ma tapunia (A) ma tatala (B) tapuni

O pupuni mo ata vitio e tusa ai ma le mamanu e sili atu le faigata nai lo le le fiafia "paepae" o le mea lea latou te fesoʻotaʻi ai pe le masani ai. E le o le mea e ofo ai pe a filifilia se laupepa, e leʻi fuafuaina lava i le fale o aiga e feagai ma le tele o faʻafitauli.

O suʻesuʻega faʻapitoa, e leʻo le le salamo, e tumau pea le vaega sili ona manatu faʻamalosi o le fale faigaluega, ma latou masani ona faʻatau feʻau "i le toe sauniga." I le taimi nei, o le faatosinaga o lenei vaega o le faiga o le tulaga o le tulaga lelei o le ata mulimuli e matua tele. O le le lelei filifilia filifilia e mafai ona faʻaleagaina le lagona o se faʻaseesega lelei lelei. Ile taimi lea, o le maualuga-lelei mata o se tulaga "smaothos" o vaivaiga o se prodiocre ata. O le a matou taumafai e taʻu mai ia i matou e uiga i ata autu ma ituaiga o talimalo o loʻo iai ma tulafono o latou filifiliga.

Faamalama i le lalolagi o miti

Maalili . O le autu autu o le mata o soʻo se cinema o loʻo faʻaalia ai se ata o loʻo taʻalo ma le fesoasoani o le faʻataʻitaʻiga meafaigaluega (fale tifaga poʻo le ata vitio). O loʻo tupu le ata i luga o le upega tafailagi - sili ona taua ma sili ona taugata mata faʻamatalaga. E tatau ona faʻafiafiaina i le lanu (e le o sina paʻepaʻe, e iai ni mataua efuefu, e le o le tele o mea sese, o pisia i luga o le televise tioata. Matou te taʻu atu ia te oe nisi mea e uiga i ituaiga o ie i lalo ifo.

Auivi . O le isi mea taua o le ata o le ata, o loʻo faʻapipiʻi ai le tapoleni. E mafai foi ona faigata (tele e masani lava onamea, e masani ona masani ai laupapa, faʻaaogaina i totonu o faʻataʻitaʻiga, poʻo se faʻavaʻa o le papos o lona vevesi.

Faataamilo ma faaloaloa mata . O le puipui ma le auala na mafai ai ona faʻasolo atu (o le upega tafailagi pe a uma le vaʻai o loʻo pipiʻi mai), poʻo le ita. O le faʻavasegaina mata o loʻo tumau i le alumini (o nisi taimi o laupapa) faʻavaʻa ma ua tapunia atoa (o lona fasimoli atoa (o loʻo nofo ai i totonu o le faʻapipiʻi (nonoa, pe ua uma). O le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaoʻo atu i se nofoaga tutotonu i le puipui. I lea tulaga, ua maua ai le puipui o le faifai pea o le taufaaliliuga faifai pea. O le nofoaga o se faʻatusatusaga tutusa i luga o fata e maua ai le fofo feʻaveaʻi.

Feteʻenaʻiga faiga . Fuafua i luga o le ituaiga o upega tafailagi, eseese feteenaiga meknisms o loʻo faʻaaogaina. O se tusitusiga o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i luga o se tusitusiga o le faʻavae, o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo o le ie. O le ata o loʻo iai le tele o le fasi pepa, faʻatasi ai ma le tele o le scuse lava ia, ua lava lea o lona laualuga e mafolafola. Manulele faʻataʻitaʻiga e ausia ai se mea e tatau ona fai ai le itu i le itu o le itu. E masani ona faia lea e faʻaaoga ai se faʻafitauli o le hinge. E aofia ai uaea e lua ua oso i luga o le teto o loʻo i luga o itu o le tapoleni. O le uaea o loʻo faʻapipiʻi mai luga atu i luga atu o le tagi, ma o le mamafa o le pauna ua faʻamaloloina mai lalo. O lona mamafa ma fatuina se taumafaiga, faaopopo le ie i itu.

Ma le isi, o le afi eletise, o le nofoaga mamao o le faiga, o se masini e mafai ai e faʻatautaia le ki, ma le faʻatulagaina o le afi.

Metotia o fusi . O le afi mo le fale o aiga e vaevaeina i le auala o fusi i luga o le le mautonu ma le toe totoina. Ma le isi, e eseese i le tele o le tapoleni ma mea faitino na fasiotia. Faʻalagolago i le faʻapipiʻi metotia, o puipui o le pa, mafanafana, puipui-masterfor ma fafo. Faʻateʻamau manaʻoga e faʻalagolago i luga o le ata tifaga. O le auiliili vaega faʻataʻitaʻi e naʻo loʻo faʻapipiʻi i le taualuga, ma le puipui-faʻalealuga ma le faʻatamaʻi, ma le puipui. Knapolny mafai ona aofia uma mamanu o loʻo faʻapipiʻi i luga o le fola. E le gata i lea, o le igoa e atagia mai ai naʻo le auala o le faʻapipiʻiina, e leai se mafutaga ma le meatotino a le masini lava ia.

Gabarits. . A o le tele o le tapoleni, e iai le tele o ituaiga lapopoa: mai le tamai faʻataʻitaʻiga ma se diagonal o 55-60 (Mo se faʻataʻitaʻiga, VSCREEN) e toʻafa ai 240-250. Afai e te alu i le masani faʻasologa, faʻapea, fai mai, o le roollerac 450600CM faʻataʻitaʻiga (Draper) o se mea e mafai ai se mea o le 7.5Mi. O le sili lauiloa lauiloa i le mamanu o fale faletalimalo (o loʻo iai, pe a tuʻu tagata i totonu o potu ma se vaega o le 20-25m2), o loʻo faʻaaogaina le 2-3M).

Faiga . E ese le eseʻesega mai le tasi ma le isi ma e tusa ai ma le faʻatulagaina o le umi o le umi o le faʻafanua ma faʻaupuga. O foliga masani - ma se fua faatatau o le 4: 3, 16: 9 ma le 1: 1. Fua faatatau 4: 3 (poʻo le 1.33: 1) o loʻo faʻaaoga i le mea e faʻaaogaina ai le ata vitio e vaʻai i tulaga masani TV, Vhs Book, ma faʻaaoga le Polokalama o le Palota o le Parcore. Fuagaga 16: 9 (1.78: 1) O loʻo faʻaaogaina e faʻaalia ai le tele o ata puʻe na tusia i le DVD, faʻapea foi ma le maualuga tele o le televave (HDTV) ma nisi satelite auala. E mafai ona fai mai o le demanto forty 16: 9 o se "masani", ma e fetaui lelei ma ata vitio) o le vinepade honemades. Susulu e latalata i le "Geometry" Faʻatulagaina 1.85: 1 (o le ua taʻua o le Widecreen).

A o le filifilia o le lau ma le puipui-tui poʻo le fola o le faʻamamaina, e manaʻomia le manatua o nei masini e mafai ona lava le mamafa tele i le tele o le tele o kilomita Aveese le vaega o le afu o le papo). O le mea lea, afai o e fuafuaina i puipui o puipui ma panepolo pepa, i le tele o le faʻapipiʻi e tatau ona muamua faʻapipiʻi mokesi o le lau. Aesley e te manaʻo e faʻaaoga le faʻailoga o le laumua, ia manatua o faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻapipiʻiina le faʻaaogaina o uʻamea uʻamea (leai ni solo palasitika!).

Sili atu faigofie e faʻapipiʻi ai le avanoa o le avanoa (draper). O le siitaga tapoleni, faʻatumauina i luga o le ato, ua faʻapipiʻiina i totonu o fale faʻaaoga faʻapitoa faʻapitoa. Ona o lenei, o le hull lava ia e mafai ona faʻasaʻo i luga o le faʻaulufale mai i le amataga o le galuega, ma i le lumanaʻi o lana mamanu o le a faigofie ona "malemo" i totonu o se malae premalboard. O lenei filifiliga e aveʻesea ai le faʻalavelaveina o le upega tafailagi i le taimi o galuega galue, ma faʻafaigofie foi lana filifiliga: mafai ona faʻatauina ese, faʻavae i luga o le ituaiga ua faʻaaogaina.

Mea lilo o "Tulaga Maualuga"

I le va o latou lava, o le faʻaputugaʻau faʻavave ese e le gata i le aotelega o itu o le sport tapoleni, ae faʻapea foi i mea o loʻo faia ai le latou foliga atagia ma le mea na faia o latou foliga. Tele taimi, o le tapoleni ua vaevaeina:

i le ituaiga o faavae - vinyl i luga o le tulaga

i le ituaiga o le kuka o mea - luga ma le fala ma faapitoa;

I le ituaiga o se faʻamatalaga, mo tuʻusaʻo ma faʻavasegaina ma le faʻavasegaina o le faʻauiga (o loʻo taʻua ai le tele o ofutino, o le a matou faʻamatala i le sili atu auiliili i lalo).

Matamata i luga o le pito i luga e talafeagai ona o lenei mea e maua ai se sili mafolafola luga. E tele taimi e mafai ai ona mafai ona mafai ona mafai ona maua ni vailaʻau lapoʻa. O le vinyl luga e manaʻomia le teteʻe i le teteʻe, o lea o le vinyl screens, e pei o se tulafono, nai (e 10-20% e sili atu taugata.

Maua . O meatotino o le faʻamamaina o ofu o mata e aofia ai le aoga, eseʻese ma le vaʻaiga o le laʻau o le faʻaiuga. O le tupe maua ua taʻua o le numera faʻailoa mai pe fia taimi o le pupula o le utupoto o loʻo atagia mai le ata faʻapitoa e ese mai le pupula o le utupoto, o loʻo faʻaaogaina o le suʻisuʻi o le suka, I le faʻataʻitaʻiga, o se matt paʻepaʻe vaalele o loʻo faʻaaogaina o se faʻamatalaga vinyl ma le fiberglass e suia).

Ona o le vaega faʻapitoa, mata ma le maualuga (1.5-2.5) O tupe maua e mafai ona taulaʻi ai le malamalama i luga o le precket i totonu o le taga. Talu ai o le pupula o soʻo se punaʻoa e faʻalagolago i le faʻatonuga o loʻo tatou vaʻai ai i ai, o le ata pupula mai le screens o le a vaʻaia o le malamalama o loʻo atagia mai ai o le faʻaaliga o le malamalama. latalata i ai. O le mea lea, e le gata i le tupe maua, o le lelei o le mata ua iloiloina foi e le aoga o le manaia o le vaʻai vaʻaia (luga o le averesi e tutusa ma le 30-40). Faʻamolemole ia matau o mea mo le pito i luga ma le maualuga o le atunuʻu nofoaga o loʻo fesuiaʻiina ese mai i le poloketi axis, o le sili sili ona leaga o le a iloa. Mo le mafiafia, le mauaina o le 1 pe itiiti lava, o le pupula o le ata o le a le faalagolago i le nofoaga o le au maimoa.

Ituaiga o ofutino . O se mea masani o loʻo taʻua o le matua paʻepaʻe (fala paʻepaʻe), lea e maua ai se toniga o le pupula o le vaalele i le taimi o le Alamanuia paepae tutusa tulaga tino. O le mea o totoe o totoe e faʻapitoa ma o loʻo faʻaalia i le faaitiitia (ma i nisi tulaga o le faʻaititia o le faʻamalosia o le tupe maua ma se faʻaopoopoga i le tulimanu o le faʻafoliga toe iloiloga. Mo le sili ona atagia ai faʻataʻitaʻiga, o lenei tulimanu e tusa ma le 30. faʻaonaponeiona o tekinolosi faʻatagaina oe e maua screens ma se amplification lelei 2.5 i le poloketi Axis. O sea, mo se faataitaiga, o le tauemuga M2500 (Drabper, ISA), Hitpower (Dateppor). Matamata ma le mauaina sina sili atu pe itiiti ifo 1 saunia maualuga faʻatusatusa (le mafai ona toe gaosia le afa o le 'afa o le ata).

Tele tagata gaosi oloa e maua ai le laina o mata ma ituaiga uma o ofutino. O uiga o le tutusa ituaiga o luga o luga o 'eseʻese gaosi tagata gaosi e le o se mea ese, e ui lava e mafai ona valaʻauina ese latou. O nisi 'Olo o loʻo faʻaalia i la matou laulau.

Tagata gaosi . O le gaosiga o ata faʻapitoa o loʻo iai i le lalolagi o loʻo galue i le tele o kamupani, o le tele o mea o loʻo i totonu o le Iunaite Setete (Dateper, Sworc). Saurossen (Italia), Medium (Siamani), Redrsa (United Kings), Poloketi (Netherlands) e folasia mai le maketi o Europa.

Tau . O le tau o le ata matata e faʻalagolago i le ituaiga o le ogaumu ma le tele o le tapoleni, faʻapea foi ma le i ai o le afi taʻavale. E tatau ona fai mai o le maualuga-tulaga lelei o se fiafiaga taugata ma mafai ona taugata mai le selau selau afe tala. A o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga lelei lava le tau lea e tatau ona tusa ma le 30% o le tau o le umi o le suʻega e tusa ma le 30% o le tau o le poloketi vitio. E le gata i lea, e sili le toe fausia ma faʻatau se mea sili ona taugata, ona o nei masini e taugofie i le tele o taimi i le lautele. O faʻataʻitaʻiga taugofie o matati e mafai ona maua mo le faʻatau atu mo le $ 50-100.

Le lautele o le lautele, o le tifaga e sili atu le manaia

Tele o Amerika HomeMokers (o le fefe, 20th senituri Fox) ma Faʻatonutonu ai na avea ma Faʻatonu o Faʻatonutonuina ma Faʻaauau Ona atiaʻe o latou faʻatusa faʻatusa, lea e maua ai le ata sili atu. Na faa- vaetau lava le amataga i le 1952. O le foliga mai o Cinerama ituaiga, lea na tupu ai le ata i luga o le lau mai le ata mai le tolu o le Swanchonously faagaoioiga ata tifaga. I le taimi lava lea, o le itu taua o le faʻavaʻa sa iai - 6.5: 1, o le ata lea o 1.4 taimi o le tino nai lo le ata masani i le masani ai o le 16: 9 foliga. K1975G. O ia faiga ua uma ona aoina mai ia le itiiti ifo i le Dzen (faʻataʻitaʻiga, Cinemascope, Supercope, Vesevisecy ia.). O nisi na faanatinati atu i le taumafanafana, tuua i tatou i le manatuaina o latou lava e lua i le tolu ata o le faavae o le 2.35, e masani ona faaaoga ma isi. I totonu o le au lauiloa lauiloa o le sili ona lauiloa "Bean-Gur" (Ultira Paravise, 1: 2.76), Parword ma Filemu "(" Soviet ". 2.35), "star taua" (feololo) ma le tele o isi.

Na filifili uma lava!

O le filifiliga o le mata mo fale fale tali e le faigofie galuega. E faʻasolosolo lava i le faʻauiga o le tele o le Upega o le Uepi, o lona ituaiga ma se nofoaga e faʻatatau i le poloketi.

I le taimi muamua, latou filifili ma le nofoaga o le tagata faufautua i totonu o le potu, sue se nofoaga mo lona faapipiiina (dyktop po o le taualuga) - E uiga i le tusitusiga "sydi ma vaai!" O la matou mekasini. Ona fai lea o le tele o le lau lapoa e lapoʻa, faʻavae i luga o le faʻatulagaga mamao (iloa i le tapoleni) o lenei poloketi vitio. Mo le faʻafaigofie o lenei faiga, gaosia gaosi oloa o mea na fuafua, pei o Mutaloshishi, Panson, Esson (Iapani), ofo i la latou nofoaga.

Faʻauiga o le mamao i le Viewer . E tatau ona manatuaina o loʻo vaʻaia mo le vaʻaia lelei, o le pupuni lapoʻa e tatau ona fetaui i le mamao ese mai le au maimoa. I le taimi lava e tasi, e tusa ai ma tagata faʻapitoa o le tele o kamupani, o le manifinifi le lelei e le tatau ona sili atu i le 1/2 mamao i le laina muamua o tagata matamata, ae le tatau ona i lalo ifo o le laina mulimuli o tagata matamata. A o le maualuga, e tatau ona le itiiti ifo ma le 1/8 mamao i le laina mulimuli o tagata matamata. Steewart Socialists fautuaina se isi metotia. I lo latou manatu, fuafua le tulaga maualuga o le vaega, e te manaʻomia ona vaeluaina mamao ese mai i le tagata matamata i le 3.3. O le taunuuga tau ma o le a maualuga. E mafai ona maua Ashirini suega i luga o le faavae o ona itu (4: 3, 16: 9).

Filifili Faiga . 16: 9 Faaali o loʻo faʻaaogaina mo ata, ma le 4: 3 e vaʻaia ai polokalame televisi. Afai e manaʻomia se masini mo taimi uma, e sili atu le filifilia o faʻataʻitaʻiga ma le le mautonu o pupuni e suia ai le vaega o le fua o le i luga o le laugutu poʻo le televise. O sea, mo se faataitaiga, 3varividection (Prompta), Luxus Scorwall ma Luxus Faataʻitaʻiga o se eletise (stewarn), lua). O le faʻaaogaina o se ie puipui e leʻo se apoapoʻe o le asthetes mai le fale tifaga ae le o le faʻafetai i le masani. O le mea moni o le tagata e iloilo auiliili ai le pupula ma le eseesega o le ata faatusa i le sitaili pasvas luga. Matamata ma pupuni e aveese le lanu uliuli lanu vaivai, ona o le mea e leiloa ai le faafanua. Fuafua i luga o le mamanu, o pupuni na mafai ona tuʻuina atu i luga o le upega tafailagi (tuʻu-taʻua o kashets) ma itu. O pupuni ma ni ie puipui o loʻo faʻaogaina ma ni auupega e maua ai le ata 16: 9 ma le ie ie i luga ma le puipuia o le 4: 3.

Faaloaloa pe faasee? O le pa o le Wall Sprits, i le faʻatusatusaina i le Roll, o loʻo faʻaalia e se atoatoa mafolafola luga e maua ai se maualuga maualuga ata. Ae ui i lea, i lenei mataupu, e tatau i tagata ona ona nonofo ma a latou masani. O le mea lea, o laumata e masani ona faʻaseʻe i potu faʻapitoa faʻapitoa fuafuaina mo ata tifaga. O le laina o le laina e mafai ona maua i se potu masani masani.

Filifilia o se Ituaiga Taulaitu . O le ituaiga o le lau pele ua filifilia, faʻavae i luga o le laufanua o le potu vaʻaia ma le numera o avanoa mo le vaʻaia (o le suʻega o le aoga, o le mea masani ai, e masani ai ), manaʻoga mo le pupula ma le eseesega o le faʻatusa (pe o le pupula e sili ona faʻateleina le malosi), o gaioiga (ono mafai ona faʻapopoleina (tuʻufua), le mafai Faatulagaina o le dynamics o le ogatotonu o le auala o le acoustic system i tua atu o le lau.

Ua uma ona matou fai mai o le matematika e lautele ma ia i ai le maualuga o le manatu o le itu (o lenei e mafai ai ona e faia se ata ata muamua). Ma le mea e sili ona faʻaletonu le pito o le ata o le ata na maua mai taugofie vitio vitio. Ae i luga o le maualuga-lelei screens ma le maualuga (order 2.5) O le le lelei o le faʻaleleia o le le lelei o le faʻatusa o le a faigofie ona matauina. E le gata i lea, o puʻe foliga tutusa faʻaletonu le vaʻai i tulimanu, e faʻatapulaʻaina le numera o nofoa talafeagai mo le aofia. A e mafai ona atagia mai ia mea le migafiti a le siama i le punavai, faʻaopoopo le faʻatusatusaga o le ata.

Tele taimi, o le maualuga o faʻaletonu o loʻo faʻaaogaina pe a faʻaaogaina ni tulaga o le le atoatoa le tolopoina o le potu, pe i se isi faʻafitauli o le moli moli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le M2500 o le M2500 (Draper) e le fautuaina e faʻaaogaina i se paga ma ni moli ma se moli tafe o le sili atu nai lo le 1000 an ansi lm. O le pili, maualalo le maua o le pakete blathawk (stewart), maualuga le ituaiga (poloketi), maualuga maualuga o le wild o le moli feololo.

Acoustics . O loʻo faʻatagaina ai e le ogatotonu o le ogatotonu o le leotele i tua atu o le ul-screen web. E matua fiafia lava i tagata maimoa: o le tautala ma le lelei lagolago e le mai i lalo pe mai luga, ae tuusaʻo mai le "nofoaga autu". Ina ia faʻataunuʻuina se avanoa, o le upega tafailagi o loʻo lelei (o loʻo taʻua ai o le taua o le acauchpared o loʻo maua), ma o le numera o pu e mafai ona aapa atu i le 350000 i le 1m2 (stewart) O le tele o latou aofaiga ma le tele o le tele, o le tele o lamolemole foliga le laualuga o le mata ma itiiti faʻaoʻo tutupu i luga o le ata faʻaalia ma le leo malosi.

E naʻo le manaʻomia o le manatua o le leotele o loʻo latalata i le papos, a leai o le a avea (faʻatasi ma le ata) i taimi sili ona faigata. I se faʻaopopoga, o le Barcrofores Scrares e ui lava o le leo e pasi, ae o loʻo soʻona faʻaputuputu (maualuga-masani vaega o le alatele). O le mea lea, faʻatasi ai ma se faʻapipiʻi tutusa, e manaʻomia le toe faʻaleleia o le leo.

I le itu pogisa o le mata . Afai o foliga o le potu faʻataga oe, ona faʻapipiʻiina lea o le masini vitio i nisi taimi e le faʻapipiʻiina i taimi o loʻo i luma o le lau, ae i tua atu. E faʻaaoga ai le scriplcents screens ma se faʻapitoa faʻapitoa prorylic web.

O le faʻavasegaina o le faʻaogaina o le tele o le lelei: E le masani ona solia le tagata faufautua, e le o solia le matata o le apu i totonu. O ia faiga e mafai ona faapipiiina i potu susu (mo faʻataʻitaʻiga, o itu o le vaitaʻele), e aunoa ma le fefe o le vitio vitio o le a faʻaleagaina ai. Ioe, ma i lau faatinoga, sporment screen foliga manaia tele. O le mea lea, o le tupe maua i luga o le fou o le lautele o le lautele (DNP, Iapani) o le 3.5, ma le maualuga o white (resro) o le 6.8. O le mea moni, o faʻataʻitaʻiga e matua taugata lava: e faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga o le tapoleni, e afe ma afe tala e mafai ai ma sili atu.

O miti lelei mai le faʻauiga o le acrylic screens, fa-vaega faaopoopo (Euroscreen) e le mafai foi ona malamalama i le pito i tua o le fata. O le ie ma se fesoʻotaʻiga e mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga aʻe o le faʻamalama ua amata ona faʻaogaina, i le tulaga faigaluega, o le a aoga foi o se potu lanu mapueata ma le ie puipui.

Ctq

O suʻega faaonapo nei, e matua le faʻamaoni i le olaga i aso uma: toeititi lava uma oi latou e faʻauʻuina i le fufuluina o le fufuluina, tetee i le afi ma le foe o le afi ma le deld foetufu. O lenei mea e faʻafaigofie ai le tausiga o latou. E mafai ona soloi ma le manifinifi ma le manifinifi ma le fasimoli ma le fasimoli ma isi itu, e leai se malosi i le vinyl. E le mafai ona e faʻamamaina naʻo le tioata o loʻo i ai: E i ai se faʻafitauli e faʻaleagaina ai le au mai o latou luga.

O loʻo fuafua e mata o le faʻaaogaina o le IToor (i totonu), o lea e manaʻomia le tausia o le vevela vevela o latou faʻagaioiga (mai le 20 i le 35 i le 35 i le 35 i le 35 pro O tagata gaosi uma e fautuaina malosi le faʻapipiʻiina o latou i totonu o potu faʻapipiʻi i potu. Pasi, efuefu ma tapaa le afu e afaina ai le tulaga o le tapoleni.

O le afi o le faifai pea o le vevesi e manaʻomia le faʻaeteete tele. A uma ona matala, e le o aveʻesea i totonu o le malae puipuia, ma o lea, sili atu le onosai nai lo isi itu tutusa o le ono lamatia.

Tele le mafaufau e tatau ona totogi e puipuia ai screens mai aafiaga faigata e mafai ona faʻaleagaina ai luga. Otometi faʻataʻitaʻiga ma se eletise eletise e manaʻomia ai le faʻatinoina o gaioiga o gaioiga mo masini eletise (susu, vevela, vevela. I lalo o le Tulafono Uma o le Faʻataʻitaʻiga, o le a mafai e le ata ona malo i tausaga e tele na te auauna atu ai ia latou matai e faia le "lalolagi o miti".

Ituaiga o ofutino o ata faʻapitoa mo fale aʻoga o le fale

Ituaiga o le Tauvaga Tagata gaosi Faʻamatalaga Maua Matamata le tulimanu, *
I1200. Ataaga ACUSUCRUCRUCTRACTORY (FAAFETAI MAUALUGA) Luga 1.0 E leai ni faamatalaga
EClipse ii. Faaaliga. O loʻo taʻalo acrylic screen. O le mafiafia o le tapoleni e 3mm. O le mata e mafai ona faʻaaogaina i le ao, e aunoa ma le faʻaaogaina i le potu le umi lima 45.
Firehawk. Stewart. O le tapoleni ua mamanuina faʻapitoa mo le DLP fale teu oloa. Faateleina le loloto o le uliuli ma le atoa lanu lanu 1,35 Aua.
Glass Beaded (GB) Da-Lite, Drackper I luga o le manava i luga o le matematika-sinasina tulaga. Faʻafetaui Taʻiala ma se vaapiapi-faʻatonutonu le tafe o ata atagia i luga o le afī. Lelei lanu toe gaosia ma se tamai laina o le manino. O le tafea e tetee ai i le afi ma le faatulagaga faavae. Leai se faʻamamaina 2.5 lua sefulu
Greyhawk. Stewart. Efuefu palau. Faateleina le uliuli tulaga, auiliiliga o tamai ata o le efuefu ma le atoa o le lanu. Faaaogaina ma lcd, dlp ma d-ila storedtor 0.95 40.
Maualuga eseesega.

Mate paepae

Da-Lite. Vinyl matte luga luga o le pito o le tulaga. Faateleina le eseesega foliga 1,1 45.
Maualuga eseesega S. Polokalama. Vinyl Taiala. Fuafuaina mo le faʻaaogaina i fale taʻaloga i potu limaʻe. O le efuefu luga o le laualuga e maua ai le sili atu o le pogisa lanu, manino ma eseese le toe gaosia o ata faamatalaga. tasi 45.
Maualuga le paʻepaʻe Faaaliga. Acrylic screen mo toe fetuunai gaioiga. O le mafiafia o le tapoleni e 3mm. O le mata e mafai ona faʻaaogaina i le ao, e aunoa ma le faʻaaogaina i le potu le umi 6.8. 38.
Matte White (MW) Da-Lite, poloketi Chingual Coating, o nisi taimi e faaigoaina o le matuaoti. Vinyl Mattet-paepae luga luga o se tusitusiga faavae ma maualuga lanu tufatufaina tutusa. Fetaui lelei mo le tautotogo uma tasi lima sefulu
Prournunt. Da-Lite. Matua lamolemole perl vinyl coating. E maualuga le faʻaaogaina o le tomai ma le pupula e aunoa ma le leiloa o ni filifiliga ata 1.5 35.
Vitio ata vitio. Da-Lite. Pearl luga mamanuina e faʻaalia ai ata vitio ma ata mai LCD Proficants i mataupu o loʻo vaʻaia tele le laʻau ma le maualuga o ata e manaʻomia 1.5 35.
* - O le vaʻaiga o le vaʻai ua faʻamatalaina, o le a le ampulification lelei faʻaitiitia i le 50%

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le kamupani "pisinisi pisinisi faavaomalo", "Inisiniaga o le Fanau", "Taʻaloga a Rusia", DTC laumua, maelega mo le fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili