A le nofoia

Anonim

Inisinia ma faʻamaeʻaina galuega i totonu o le fale o le pa o pa. Tekinololologization faʻaaoga mea atofaina, faʻapipiʻi o fesoʻotaʻiga.

A le nofoia 13915_1

A le nofoia

A le nofoia
Mautu le fola o le fola i lalo o le taualuga o le taualuga - puipuiga faaopoopo o le taualuga mai le auala ma le Deperiment
A le nofoia
O fafo atu i fafo atu o le 'aufaʻafofoga o fafo e faʻaauauina ma se ie puipui e puipuia ai le timu le timu ma le kiona
A le nofoia
Mansard Inlap Beam sa faaaoga mo le uatia uaea uaea i lamepa
A le nofoia
Faamauina ma le faʻaeteete faʻaiʻuga pa puipui o loʻo puʻeina le teuteuga
A le nofoia
Kamin- o se vaega taua o le potu olaga. E le gata o le a le fale vevela. Faʻatasi ai ma le sitepu, o se faʻataʻitaʻiga pule i totonu
A le nofoia
O le utupoto ma rafters o le taualuga fausaga, o le avea ma vaega o totonu, e tumau ai le taʻavale o le taʻavale
A le nofoia
Manao Mana e pei o le maualuga-lelei kapeta
A le nofoia
O le lelei o le fale o totonu o le fale o loʻo faʻalatalata atu i meaafale
A le nofoia
Ua leiloa e le vevela i le Windows ma Dowtor e le saʻo o le faʻapipiʻi o le faʻamafanafana o le susu.
A le nofoia
O loʻo i ai i faleʻaiga o loʻo iai - o le galuega o le maualuga-faʻamatalaga o tagata. O se vaega taua lea o le pule.
A le nofoia
I totonu o faletaele o faletaele uma o falaoa, foliga foliga o le pulou (Italia) fetaui lelei
A le nofoia
O le maʻa, cereatric paʻepaʻe ma faʻauigaina uamea o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o totonu ma pa puipui i totonu o le stipber. Faaulu i luga o le Steel Cosors Starcases pei o le a afifi i le ea
A le nofoia
O le potu laupapa faaonapo nei o se tasi o fale mama i le fale. O le le mautonu o le Booler House e seasea ma ergonomically
A le nofoia
Ecowater Sporr 3000 faasologa o vai togafitiga (R30) o se otometi faiga o le faamaluluina o vai uʻamea maualuga ma faʻaputuputu sami uʻamea. Faamama 170L vai i le 90 minute
A le nofoia
O fafo tama tama o fafo o le le fiafia o le faʻamafanafanaga o le mea e maua ai le 200L
A le nofoia
O le tufatufa ata o loʻo faʻaogaina i totonu o le eletise eletise, o tagata puipuia ma se masini UZO
A le nofoia
Na faʻapipiʻiina e le Shivitors i lalo o le Windows e fausia ai se vevela vevela, faʻaitiitia le vevela leiloa e ala i tioata
A le nofoia
Inisinia o le eletise eletise, vai, suavai ma ventraim paipa na faia i lalo o se pepa faʻapipiʻi faʻapitoa ma meafaigaluega
A le nofoia
Eccentric tuufaatasiga o aso nei o loʻo pipiʻi ma le pa puipui i le retro-o le taulaga o Europa faiga. O lenei ituaiga o ata ua lauiloa i Rusia

O le a le galuega e faia i totonu o se fale laupapa pe a fai o lona pa i lalo o le taualuga? O a mea e faʻaogaina mo teuteuga ma le mamanu na fausia mai se pa o loʻo nofo ai? E faʻapefea e le fale o lo oi le fale, faʻafefeina, faʻaseʻe? O le a le faʻatonuga o le faʻapipiʻiina o inisinia inisinia fesoʻotaʻiga? TALI i nei fesili ma isi fesili - I le isi lipoti mai le nofoaga o fausiaina.

Mea lilo o le le fiafia o le fale malo

O le metotia o le totonu o le fale puipui, le faalava ma le fola o le fale, o le fesili lea, e sili atu le faʻaleagaina, o le faʻafetaui o le maualuga-lelei vale. Muamua, o puipui o le faʻatinoina o le faʻagaioia ma le lipine ma le faʻavavevave o masini seia latou maua se lagona fiafia ma le malosi. Ona latou faʻavaeina lea o le malosi o le teteʻa tino e leai se lanu o le valeti vanelis psuna (tikkulla, Finilani) i luga o le vai ma ua faʻaleagaina. Mai luga, o le tutusa faʻavae e faʻaaoga, ae o le faʻatosina mai. Ina ua maeʻa atoatoa le faʻatagaina, o le lalagaina o loʻo polesi ma se lagona leiloa. O le faiga e toe faia 3 taimi. O le iʻuga o se mafiafia o le pito i luga o vaega, o le mafai ona maua ai le foliga ma le lanu o le brinade pa. O lona uiga o loʻo faʻalatalata atu i meaafale. O loʻo teuteuina laupapa laupapa i lenei auala e le maua ai ni vailaʻau masani o le laʻau: "SAMA", o loo ui atu le ea ma le susu i le soifua maloloina. O le faʻagasologa o luga o le pito o le taualuga ma le taualuga o loʻo i ai, o le vai-faʻavae lacquer o loʻo faʻaaogaina e le doupox fefaatauaiga a le malo. "E le mafai ona tosina mai ai le efuefu. O le taualuga e faʻaaoga i le 2 vaega ma pulumu ma faʻaseʻe.

O se avega o le vaega o le fausiaina, e pei o le faamafanafanaga o le faamafanafanaga, tuufaatasi, o le rafter elemene i potu timasui, ua teu i totonu o le "le lavalava". O le tusiata ma tagata faigaluega na mananaʻo e tatalaina i latou i le tele e mafai ai ona faʻaalia uma le matagofie. O le mamafa o lenei mea e tatau ona foia ai ni galuega se lua: ia tuʻuina atu i totonu o le faʻaaloalogia foliga ma faʻamamafa tele.

O vaega uma o le tuufaapapa atoa o le taua o le ufiufi o utupoto o fola o solo ma ua potopoto faatasi. O le taimi lava lea e le mafai ai ona le mafai ona fai le 'au. O le tafe mai o le taimi lata mai o le vevela ma le le gaoia e tau atu i le mea moni o loo i ai gaoioi o nei elemene. Latou te faʻalauteleina le susu, maua le susu, pe, e ese mai i le faʻamalamalamaina tau faʻamago. O le iʻuga e faia avanoa. O le faiga tumau 1-2 tausaga. I le taimi atoa, o tagata faʻapitoa o loʻo iai le tomai faʻapitoa e matauina mo le amio a le laʻau ma ia aveese le le fiafia i le puʻeina. O BalkAs o fola 'eseʻese o le taualuga na faʻafefe ai le faʻafefeteina, lea na tuu ai faʻavae i le tasi. Mulimuli ane, i le taimi o le taofi o le galuega, o paʻu ua aveʻeseina e ala i le tosina i totonu o le tasi ma le isi.

O fola laupapa ua sasaina e iai foi lona lava uiga. E le toʻilalo laupapa pe a fai o le susu ma le vevela ma i lalo o le fola o le a tusa lava lea. O le faʻavae o le foloa mulimuli o se doomer, lea i le 10 cm tamoʻe i utupoto o le oona o le 45 poʻo le 90 (fuafua i le lumanaʻi o le Komiti Faʻafoe). Ona o le faʻaseseina o le ea vevela, o le foloa ma le totonugalemu o loʻo tupu ai le faʻagasologa o lona faʻataʻotoga (gaoioi mai le fola i le taualuga ma tua). I le taimi lava e tasi, o le ea e ala i le vanila o loʻo maua fua i le fola e maua fua ai le sao o le pusa. O le iʻuga, o le faʻailoga o le le gaoia ma le vevela o luga ma lalo o le fola e tumau i se tulaga faifaipea.

O le fola fola na tuu i le amataga o le totonu o le fale o le fale. Lenei ua faamatala mai i le mea moni o le teuina o taavaletotofia i tulaga eseese ua i ai se le tutusa o le le mautinoa, ma e tatau ona masani i le taimi ina ia faamavae ai. Na tuʻituʻi atu laupapa i le taimi muamua, o le le tumau le siakiina mai luga e le okeni. O le fausiaina o le unaʻia o le unamu sa faia i le homogeous. Ina ua maeʻa faʻatulaga nofoaga, ae sa faʻaletonu le fola. Matou te momoe le jack, fao i luga o laupapa o loʻo feoaʻi i le faitotoʻa, ma le kulimi "o fao faʻamoe" o laupapa na toso faʻatasi ai le tasi ma le isi. Ona o le laualuga o le na maua ai le faʻavasegaina o le fola ma faʻamamafa e le trio (Siamani), ave mo mautotogi.

O le sprassiy o le pito i luga o tulafono a le tagata ona o foliga o salu e mafai ona faia ni ata laiti ma poloka, na tupu.

O le faʻapitoa faʻapitoa o le fefiloi, o loʻo sauni i luga o le tekonolosi o le kamupani Suetena bosa e ala i le fefiloi ma le woody efuefu, o nei mea leaga ua gaoia. Ona faia lea o le foloa i le masini e alu ai. Ina ua ausia le mama o laupapa, sa togafitia le laufanua ma lanu e faaleaogaina laupapa i luga o le White Windows, na ofi uliuli. O le pito i lalo o le teuina e le pito i lalo sili atu le malosi nai lo sili atu mafiafia. O le mea lea na tupu ai i le faʻagasologa o le paʻu o le paʻu (o lenei taotoga o loʻo faia i le malosi) na suia ai le lanu fibers, uliuli vali i le malu. O le iʻuga o le fola ua mauaina se ituaiga o le "matua" o loʻo i lalo ma se papala uliuli ma paʻepaʻe paʻepaʻe. Ina ia puipuia le laufanua o le fola, na ufiufi i se lanu leai se lanu eseese i luga o se alkyd-faavae dulux totonu. O le iʻuga o sea faʻauma, puipui ma le taualuga e ese le sao mai le tasi ma le isi i mea sili ona lelei ma lanu, ma le mamanuina o le fale ma le uluaʻi gofie.

O nisi o fola i totonu o le fale (i le potu malolo, i le umukuka, i le fogafale o le fola) e laina ma pou. O le Vtechnology o fola taleti na vave ona iai ni matapogia. O le faavae o lenei fola na faia i luga o se sima o le patipati o le sima o le patipati, luga o le pito i luga o le mea e taamilomilo o se vaega o le fagaloa. O le mea moni, i luga o Amepa, i le isi fusiua, o le faamimigiina o tamai paipa. Ona faʻalologo ai lea o le laualuga i lalo o le laʻei o nonoa poʻo maʻa. Faia o se '' '"keke", sa iai se taui vap 2 cm ma le lautele o le 2 cm. A leai, pe a faaloloto se isi faalauteleina, o le taupulega na mafai ona tu i luga i le va pa ma mea faigata.

Tekonolosi ua liu nonoa ma maa i luga o se sima i lalo o le tutusa mo ituaiga uma o fale. O eseesega o loʻo feagai ma ni maʻa ma le maʻa laupapa laupapa (i le umukuka, i faletaele, i le alavai, i le alavai). Talu i lea fausaga e faʻatatau i le faʻaititia ma le suia o lagona, e le mafai ona faʻaseʻe tuʻusaʻo le nonoa tuusaʻo i luga o pa. O puipui faʻapitoa, "Crabs", o loʻo ulagia i luga o le "aluga" flating infolem mai le alumini, e iloa ai le puipui. O le Sprauls na tusia ai panels mai le susu-tetee o le fanua o loʻo faʻapipiʻiina, lea na faʻapipiʻi i Marazzi Monochrome Tile (Italia) ma le maa. I le va o le taualuga ma pa puipui na faia o Merwall, e faʻavae i le faʻafilemu o le mamanu, faia se avanoa i le 10cm, na teuteuina i le faʻamanatuga o le 3.

I luga o le fogafale muamua (i le potu Boliler, i faletaele), lea e i ai se faʻavae malosi i le tulaga o se faʻavae o se faʻavae, o le isi fofo e fia iloa. Lenei, e oʻo i le afa o le potu, o le a le siʻitia o puipui o loʻo faʻavaeina mai fausaga na fausia mai piliki. O le afa lona lua o le puipui na sueina ai le laupepa i luga o le uamea faavaa. O faiga pilimi lea e manaʻomia mo le nanaina o le tele o inisigogo ma tumaʻoti mea tumama, ma i le potu paʻu o latou faʻateleina e le tagata faʻaola.

Sili ona lelei inisinia fofo

A le nofoia
Mo le faigofie faʻaaogaina, poloka poloka, o loʻo taulaʻi atu i luga o le faʻaaogaina o masini i luga o le faʻapipiʻi o fale. A maeʻa ona faʻapipiʻi faamalama ma le faʻamaeʻaina o le galuega taualuga, o le faʻapipiʻiina o inisitiniti o fesoʻotaʻiga amata. Talu ai o le fale e fausia i luga o se isi lafo faʻapitoa tuʻusaʻo tuʻusaʻo, o loʻo faia ai paipa o loʻo faʻatagaina i lalo ole fola. E tuʻufaʻatasia faʻatasi le fesoʻotaʻiga i le fale i le fale i le fola o le tekinolosi. Lea na faataatia paipa laupapa, paipa ma uaea i se vaega o le mulumulu abwol conpon roucks, lea sa laina i le fusi po o se maa, i le maa ma le fusipau.

E faia e le au Fieldfighters e le Bocpercra vaega o fale laupapa. O le eletise eletise o le fale, o le fesili lea, o loʻo faia i le kuata kuata faʻalenatura O le i ai o le paipa o le a faia i le taimi e amata ai se cable fou e aunoa ma le aveeseina o le utu. O le fuafuaina o le cable cable crouct vaega gaosia, faʻavae i luga o le malosi o le eletise eletise. I le Brine ma kesi Bouler meafaigaluega, o lona malosi e masani lava 10-15 kw. O le lalagaina o uaea eletise ma uaea (i rosetsis, fesuiaʻi ma lamepa) na faia i le taimi o le fausiaina o puipui i uʻamea ma itulagi ua filifilia. Matamata ua tatau ona i ai le tuufaatasiga e tatau ona latou puipuia le kiona o afi. Mo le sili ona faʻatuatuaina, o se uaea ma le leai se puipuiga puipuia (Nym Brand na gaosia e Sevkabel Worte) faʻaaoga. O lenei uaea amata faʻasolosolo, e le faʻamaloloina vailaʻau leaga pe a susunuina, fata i le maualuga o le vevela e aliaʻe mai se matagaluega puʻupuʻu. O le uaea na faʻamalosia i totonu o paipa e faʻaaogaina ai uaea uaea ma gaosia ai ma ni faʻasao talafeagai mo le vavaeeseina o le ola ma o latou fesoʻotaʻiga ma masini eseese.

A faʻapipiʻi soʻu matati ma suisui, faʻapipiʻi pusa o le lexind (Farani) faʻaaogaina, faia e le o le lagolagoina palasitika. Mo le sili ona faʻatuatuaina o le nofoaga o le fesoʻotaʻiga o pusa ma le puipui, o le faʻapipiʻi faʻapitoa puipuia le afi o le laupapa o loʻo muamua na ufiufi. Ua taofi faapitoa ile fale e tatau ona taofiofia ile tulaga lelei o fesoʻotaʻiga eletise. E le faʻatagaina ni fesoʻotaʻiga e faʻatagaina ai ni fesoʻotaʻiga i le va o paketa. Mai i fafo atu i fafo atu (pe mai le lua pe tolu ia e le mafai ona fesoʻotaʻi le mafai ona fesoʻotaʻi) o se uaea vavaeʻese (cable) o le faʻapipiʻi pusa, ma luga o le masini puipuia. Lenei ua faia mo le toniga o le avega o le uta i luga o le faaputuga ma masini puipuia. Faatasi ai ma le masini saogalemu, vaega faʻapitoa o rosesete, ma i ni tulaga faʻapitoa, o se faʻatu faʻapitoa e tatau ona puipuia le RCD. Afai ua faʻaleagaina le tuʻuaʻiga ma o le faia o le mausa o le maumau o nei mea, o le a faʻasaoina ai le ola o tagata, puipuia mai le afi, o le a taofia le faʻatinoga o mea eletise eletise. O nei tausaga ma puipuiga a le tulafono e faʻaaogaina foi i lamepa.

Sa tatau ona faʻatau atu i taimi, kiloke, kitone ma isi eletise mo fale gaosi fale, pei o le leʻotala, Teemers, ABB, GIR, GIR, GIR; I totonu o le fale, e faʻaaogaina e le fale le puipuia o taavale ma le RCD mai Sesemens. E manaʻomia uma vaega o le eletise eletise e tasi le kamupani. Aemaise lava talu mai le toʻatele o tagata gaosi, o se tulafono, ofo atu fua o le fuatia o suʻega ma mea uma e te manaʻomia mo le eletise eletise. E le gata i lea, latou faʻamaonia le umi o le ola o latou oloa, e pei o faʻavavevave, pe a fai o latou lava togafiti.

O le fatu o le fale o le nofoaga o le o le Crench Cable Barcer ma se Hormosphic Burner Devirner detrtrch dtg 120 nez dasmatic. O lona afi afi o le faia o uʻamea uʻamea; O le masini e iloga i le maualuga lelei ma le leo leo tele, o le mea e taua pe a fai o le potu bolir i se fale nofomau. O le faʻamafanafana o faiga e faʻamauina i luga o le lua-pai pepa, o lea e aofia ai le lua tutoʻatasi faʻalua, o se tasi o le matagaluega o le vaʻavaʻai mafanafana vevela. O le ofe o le tau o le tau. I se isi faaupuga, o le vevela o le malulu ia i latou e faʻatonutonuina e le diemac delta otometi meafaigaluega faʻafesoʻotaʻi i le boair meafaigaluega, fuafua i le vevela o le auala. O le faʻaputuga faiga o le koika e maua ai foi luga o otometi le vai mo manaʻoga o le fale. O mea faigaluega ua faʻaaogaina e faʻaaoga ai le Steel Pannel Ghinetors Kermi (Siamani) ma le vaega o le Alminin Shingitors Royal Royal Royal Royal Royal (Italia).

E i ai le fale poler i le polero ma le faʻamamaina o vai. O le polesi o le le fiafia o le faia o le gaosiga o le mafaufau loloto (Siamani) o le 200l vai, o le taimi vevela o lea tusa o le 30 minute. O lenei aofaiga ua lava mo manaʻoga o aso taʻitasi o le aiga o le 5-6 tagata. Ecowater vai togafitiga (USA) ma se seti o faʻamama e taʻimua mai le vaipuna o le Assetalia i le laina. O le faamama taotoga ua otometi. O vai uma ua fufulu o uʻamea masima ma faʻamalu. O lona uiga faʻamatalaina o loʻo faʻaaogaina mo manaʻoga faʻapitoa manaʻoga. Ole vai mo le inu o loʻo i ai i le loloto o vailaʻau ma tagata ola faʻaletupe.

O lenei potu o lenei portir o le potu e pei o le potu galue i le falemaʻi: e leai se avanoa mo le pefu, poʻo aemaise ai, soʻo se palapala. E tofu le Boiler Nodes o loʻo avanoa mo le toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia e aunoa ma le solia o le polokalama atoa. O le fofoga lafoa o le palapala ua faia i paipa, o loʻo fuafuaina mo le umi-taimi faʻagaioiga o le vevela. O le uaea o le vevela ma le vevela o le Water, e faia i le Polypropylene Tube o le kamupani Siamani a Siamani aquatherm, faamalosia i le Aluminim South. O sea paipa o loʻo taugofie 'apamemea ma e tele le maʻi o le laina o le laina i lo isi palasitiki paipa, e faʻafaigofie ai le fofo o taui pe a manavaina. Mo vai malulu, o se masani masani polypropylene o le kamupani lava e tasi na faaaogaina. O tufuga e faia e le polymer ored ma le talitonuina. O folanu mafanafana i faletaele ma i le umukuka o loʻo faʻaaogaina i le paipa mai le "koluse-fesoʻotaʻi" Pex Potethylene e faʻaaoga ai Werbo (Suetena) Tekonolosi. O tagata uma o le puleaina ma le teuga tupe e faʻapipiʻi i luga o le puipui ma paipa uaea. O le faʻatulagaga o le faʻatulagaga, e tusa ai ma le tusiata ma inisinia, e sili atu le manaia. I le taimi lava e tasi o loʻo avanoa mo tautua ma ernonomim.

Ventraing i le fale tuufaatasi. Soder itu, masani ona maua mai ma le tele o le venthaust ventipelation (e ala i le Windows) galue. Mafanafana vaitau e matua aoga lava. Ae ui lava i lea, na faʻaosofia foʻi se faʻagaioiga, ma e le manaʻomia le faʻasoasoaina o le ea i se fale i nei, ma le aofaʻi o le ea e le fesoʻotaʻi i tulaga mama. O le mea lea, o le fale ua i ai le fale faapipiiina. E aofia ai le masani e aunoa ma le pisa OSBERG SCANIGERS meafaigaluega (Sweden), Central Air conditioner Daikin (Iapani), Calorex dayers (Malo maopoopo). O le faʻagaioiga o mea faigaluega e faʻatinoina i lalo o le faʻatonutonuina o tagata Seriests. Ea auala ua faataatia i le fola intergenerational, o le meafaigaluega o le faapipiiina o le tau o lo oi ai i le potu faapitoa i luga o le fola o le fale lona lua. O iʻuga i le otometi faʻatonutonuga o le ea ma faʻavae o le ea, faʻatumauina le mafanafana o le vevela ma le le tagi, o lona faʻamamāina mai le pefu ma le afaina o meaola ma mea leaga. E faʻatagaina e le inisinia totogi le faʻaititia o le vevela o le leiloa i le ea aveeseina mai le ea.

O le a foliga mai o le tekonolosi o le fausiaina o fale mai le tipolo faatasi e tutusa mo mataupu uma. Ae e leai. Latalata ane a mekasini numera O le a tatou faʻaalia le faitau a latou tagata faitau ma le fausiaina o fale puipui e ese mai le faʻataʻitaʻiga faʻaalia. Nonofo faatasi ma i matou i luga o le fau fale!

Faʻalauteleina le fuafuaina o le tau o galuega ma mea i le fausiaina o le lua-tala fale ma se vaega o 320m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Inisinia faiga
Otonotoos vai sapalai masini (lelei) seti - - 2300.
Faapipiiina o le Swer System (Septic) seti - - 2900.
Faapipiiina o polero meafaigaluega seti - - 870.
Faapipiiina o fola vevela seti - - 250.
Ventilation ma le ea o le ea seti - - 2200.
Taofia galuega seti - - 1500.
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti - - 1900.
Atoa 11920.
Apalai mea i luga o le vaega
Sudtik Onor (Finelani) seti tasi - 6200.
Bouler Netrorst Prorts Dietmatic (Farani) seti - - 6700.
Tofemx Boiler (Siamani) seti - - 1400.
Ecowater vai togafitiga (USA) seti tasi - 480.
Kerigi ladraitors, tupu tupu, o le vevela o faatonutonu, venting vanu seti - - 4500.
Busuaga faʻapipiʻi, otometi, Uzo, oloa manogi (Siamani) seti - - 790.
Eletise eletise eletise. seti - - 670.
WERBEBO HARDE SCEX (Suetena) seti - - 590.
O le ea o le ea o Daikin (Iapani) seti - - 5600.
Osberg Venting Sortipt Student (Suetena) seti - - 1200.
Dehumidizers calorex (United Malo). seti - - 1.00.
Atoa 32330.
Faauma galuega
Feagai ai ma luga o le 'ai o le' ai m2. 320. 12 3840.
Sima ma sima masini m2. 120. 10 1200.
Feagai ai ma luga o tumutumu m2. 69. sefulu ma le ono 1104.
Masini laupapa laupapa m2. 200. 10 2000.
Faaopoopoga faaauuili ma le faatanoa ma le tulaga ma le platforms, o le faletua seti - - 2900.
Luga o le lalagaina o vale m2. 870. lima 4350.
Atoa 15394.
Apalai mea i luga o le vaega
Gulf laupapa laupapa, laina, ma isi m2. 320. 40. 12800.
Ceramic tile (Italia) m2. 69. 29. 2001.
Laki ma le talitonuina o le bona, matutu fefiloi, conramzit ma isi mea seti - - 2300.
Atoa 17101
Aofai o le galuega 27320.
Aofaiga o mea 49430.
Atoa 76750.

Faitau atili