Fausia i le Danish

Anonim

Fale i Sisifo mo Rusia rubles. Fausiaina o se atunuʻu fale i luga o le Danish pati-faʻavasegaina. Fuafuaina.

Fausia i le Danish 13917_1

Fausia i le Danish
Dahaus finau: O lenei aiga-umiaina faamoega mafai ona "faamalosia" mo le trimeula
Fausia i le Danish
Fitu taimi fua tipi tasi. O lenei tulafono na sosoʻo ai ma tagata atiaʻe, suesueina o le eleele i lalo o le faʻavae o le faʻavae
Fausia i le Danish
Fusi le fale i le lumanai i le eria

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish
Lau Afioga faʻapipiʻi galuega e manaʻomia crane ofisa

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish
O le ogatotonu o loʻo faʻaalia e ala i le tulaga pe a uma ona faʻapipiʻiina le lua vaefa.
Fausia i le Danish
Vavaeʻeseina ni elemene o loʻo faʻatumuina i le pneumatic carrot
Fausia i le Danish
O le World Corition Souncil-pneumatic wrren

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish
O faʻatoʻaga o le taualoa o loʻo aoina i luga o le Lalolagi mai ni elemene. Mo la latou fesoʻotaʻiga, laupapa ma uʻamea faʻapipiʻi

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish
Faapipiiina o le Dormer faamalama e faia ae e te lei faapipiiina le faaputuga lumpy \
Fausia i le Danish
Upweton ua faʻapipiʻiina i le nofoaga ma faʻamalama

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish
O le pule o le faapaologa e maua ai le fetuunaiga o le maualuga. Mo nei racks o loʻo faʻaaogaina ma le fetuunaiga
Fausia i le Danish
O loʻo tuʻuina atu i luga o le vaega o le fausiaina o le galuega i le taimi o le fausiaina i luma o le faʻalavelaveina i le vaipuna

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish
O le taualuga laupapa elemene e fesoʻotaʻi e tulimanu, Steel ma laupapa laupapa.
Fausia i le Danish
O avanoa i le va o papatusi o le unauina o le tuufaatasia o le faitotoʻa o le 'aʻai e tau

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish
O loʻo faʻapipiʻiina e le Cussard Mansard Windows i le tatalaina muamua o avanoa

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish
O le lalagaina o laina masani o loʻo faia e ala i laina mai le pito i lalo. Uma le faʻapipiʻi o le tale ua tufatufaina i luga o le pa o le crate ina ia faigofie ona ave

Fausia i le Danish

Fausia i le Danish
O papatusi o Gyppum Yar o loʻo faʻaigoaina i le laupapa laupapa laupapa o le Pneumatic Stapler
Fausia i le Danish
Feagai ma le fale e faia i taimi uma. E ui lava o le atoaga o le mafiafia o le puipui o le 40cm, o le vevela o le puipuia meatotino e fetaui ma le piliki ma le mafiafia o le 1.5m
Fausia i le Danish
Fuafuaga o le fola
Fausia i le Danish
Fuafua o le fogafale lona lua

E te manaʻo e fausia se fale sili ona lelei i Sisifo mo Rusia rubles? E te miti o se mea matagofie, mafanafana ma le umi e le manaʻomia ai le tele o le faʻaleleia? Ma i le taimi lava e tasi Aua le manaʻo e liliu le fausiaina i se faʻasologa e le gata? Ona fai lea o le fiafia i le auala e maua ai le Disy-auivi-skeleton-skeleton-skeleton-skeleton-skewers i le ogatotonu o tagata Rusia e fausia i vaega.

UPU MUAMUA

Fausia i le Danish
O le fausiaina o se fale e amata i le Komitimu mokesi Foliga pei o se fale Dansish lea o loʻo agaʻi iai le vasega ogatotonu o le vasega? E le o se 'olo o Elsinor, ae le o se "malu o le chredred chukthonza." E masani lea o se fale lelei tele na fausia e se galuega masani mai ni mea sili ona suamalie. Danish faiga masani o fale maualalo-tupua e te maua ai Lusia se avanoa moni e maua ai lo latou lava fale. Tele o tagata e ona tagata e ona tagata i atunuʻu e lua e manaʻo e avea le sili ona maualuga e ono fuafuaina i le maualalo o lona Foafoaga tau. O le mea lea, o poloketi faʻataʻapuaʻivalega, mo le taimi muamua i le ma tatou atunuʻu, faʻatinoina i le itulagi itulagi, e mafua mai ile matou faatusatusaga o loʻo nonofo.

E uiga i fale taugofie o fale e fausia faʻaaoga ai tekonolosi aʻoaʻoina. Ia faʻateleina le tau o le fale tusa faʻalua. O kamupani a le Dance e ofo atu le tagata faatau e filifili ni filifiliga mo fale o nofoaga eseese. I lenei tulaga, o poloketi taʻitasi e mafai ona faʻamutaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fale e tasi e faia uma i le teraʻe ma aunoa ma lena. Peitaʻi, o tagata ua sauni e fau fale ma e tusa ma faʻamasinoga faʻapitoa. Twncunited lua masina mai le taimi o le faamaopoopo o le poloketi i le fale gaosi faʻaputuputu ma saunia mo le lafoina uma o vaega o le lumanaʻi i le aiga, e aofia ai galuega. I le taimi lea, o le faʻavae o loʻo lafoina i luga o le fausiaina nofoaga, vai, eletise, o le kesi e faʻamauina i le mea.

Fausia i le Danish
O le vaega o loʻo faʻatumauina i luga o le Komitimu mokesi o le Glue-ofa o le fausiaina o oloa fou i Lusia i Rusia o loʻo faia i fafo o le tagata faʻatau , po o fafo. O loʻo lelei le faʻasologa o ia fale o loʻo iai faʻavaʻa. Peitai, o fale luʻitau e matua ese lava mai ia i latou, o vaega uma o latou lava faʻamalosi e faʻatasi ma le The Tvim o loʻo gaosia i le fale gaosi tulaga. Mo le fausiaina o puipui ma vae, laupepa na faia i luga o le Dansery Polarung Techeg Techeg Technond o lo o faaaogaina. E mafai ai ona e faia le malosi-sefeina panels e aunoa ma nila ma soʻoga e oʻo i le 13.8m (i luga o le umi faʻaputuputu puipui), o puipui na aoina. O luga o laufanua o loʻo faia o le kanerable gypsum firpsum fiber fula o le Siamani fels o le kamupani feeving, taofia le avega 50kg / cm2. Ua faʻatumuina Voids i le Powwood Badwood Banilt fil Creous (Teemurk). Mai le itu o le potu, o le vevela o le vevela o le panels e puipuia e le varpar infilating ata tyvek hd, o lo o ufitia i le wildprot state ma mai le susu.

E manaʻomia piliki piliki e faʻateleina le malosi o le faʻavaʻa ma tuʻuina atu le fale atoa o le tusiata. O le tuʻufaʻatasia o puipui o puipui e mafai ai ona faʻafaigofie ma e tusa ai ma le taimi e tasi e faʻamalosia ai le fausaga o le fale, faʻateleina le tau o le fausiaina, faʻavavevaveina o le fausiaina. O fale faapena e tutusa tutusa lelei ma le Sarea Manu malulu, ma le vevela i saute, maua le Nofoaiga. Lava ina ia fai mai o le vevela leiloa fausiaina ua faʻaititia i le maualuga maualuga mafai ona totogi. Ia: O le leoluga o pa puipui ma le foloa i luga e ono taunuu i le aoga o le 45db. O lona uiga o le a filemu le a ai i le malumalu, e tusa lava pe fausiaina ni mea tau fauga i luga o le auala.

Ioe, e le mafai ona taua le taina o fale mo le vaega taugofie. O le tau o se masani o le itu o le 150m2 o le 110 afe (le masani ai le le mautonu). Ae tusa ai ma tulaga faatatau iscow, e valaauina ai sea nofoaga, ae o le taugata foi o le a sese foi.

Mataupu Faavae o le Fono Faiva

Fausia i le Danish
O le pneumatic meafaigaluega o loʻo aveina e se tagata faʻamalosi o le faʻamaoni o le faʻaipoipoga o le Dang Tekonolosi i Cis Solitulafono ma Lusia o le tuʻufaʻatasia lea o fausaga i luga o le 'upega tafaʻilagi. O mea uma e tatau ai e fau ai se fale e tasi ma se tamai vaega o le 200m2 o loʻo momoli atu i le nofoaga mai le fale gaosi i le tolu tele eurofor. O le popo o le crane e faia i le taimi lava e tasi o loʻo ave i lalo o taʻavale, ma le faʻapipiʻiina o puipui puipui. I luma o le faʻavae, mea ma le aʻoaʻoina o le brivid o le ono tagata (ma le funū), o le fausia o le faʻavae o le fale mulimuli 2 aso. O le isi 4 aso o tagata faigaluega e manaʻomia e faʻapipiʻi ai faʻatoʻaga o luga ma faʻatautaia o le taualuga. O se taamilosaga o le fausiaina, lea e aofia ai le faʻatumu o puipui ma piliki ma faʻapipiʻi o fesoʻotaʻiga, 4.5 vaiaso. O le tinioni o le fale e le faʻaʻoleʻole, talu ai o lenei faiga e faʻalagolago i le tofo o le tagata faʻatau ma le tele o lana atotupe. Ae o lona i lalo o tulaga, o le fausiaina o le lin e alu i le 3 masina mai le amataga o le Fono a le Fono Aoao.

O le faapotopotoga a le fale ma ona teuteuga o le fale o loʻo faia e tagata faigaluega i le atunuʻu, o loʻo pasia ni aʻoaʻoga faʻapitoa poʻo le telnark poʻo le Matai vasega o loʻo faia i Rusia. O le Braode e faaauupegaina ma mea taua e tatau ona tagofia ma mea faigaluega, e aofia ai ma le galuega galue. O le faʻaaogaina o mea faigaluega ma mea e le o tuʻuina atu e le tagata gaosi tekonolosi e le faʻatagaina. O faʻatinoga uma o loʻo faia e se faʻatonutonuina e le tusi tuʻufaʻatasia mo le faʻaaogaina aloaia. O gaioiga uma o loʻo masani ai i le taimi, pei o le faʻavae malosi. Tuʻufaʻatasia o taimi sosoʻo o le aoauli o le aoauli mo tagata faigaluega e aumai i totonu o le fausaga nofoaga i le ermos.

O Le Amataga o Taimi

E amata le fale mataaga i tautau ma le fale e faavaeina. Ua muamua le faavae o le faʻatulagaina o galuega geo i geopeika, lea e teʻei atu i itupatu o le teritori e iloa ai le eleele, atoa ai ma le lumanaʻi. Mo nei faʻamoemoe, o le feaveaʻi feaveaʻi o rig e faʻavae i luga o le uz kate ua faʻaaogaina. O le isi o le nonoa o le lumanaʻi fale i le fanua. E faia lenei mea i le fesoasoani a le thomolitis e le geodias ma lana fesoasoani. O faʻamaumauga na mauaina o loʻo ulufale mai i le faʻatulagaina o le upega tafailagi o le upega tafailagi o le fale o le lotoifale.

O le Geodeiarist saunia, i luga o laina o le mea o loo i ai pinikilo o le faavae o le fua o le eliina e se tusi lesona pe edcavator. Mai le faʻatonuga tonu lava ia faʻalagolago i le faʻavae e faʻalagolago i le tuʻufaʻatasia o pane o pa o le a paʻuʻu ma pe o le a malosi. Leai se tusiga faʻapitoa mo le fausiaina o le faʻavae o Danes. O le vaifofo o lenei mataupu ua tuʻuina atu i le subcontactring a Rusia kamupani, e faʻapitoa i le faʻatinoina o le zero cycles.

O tulaga manaʻomia o le ofisa o le fale e faʻamalieina uiga lelei o le faʻavae o le fuafuaina o avega (o le fausiaina o le faʻavae o le faʻavae o puipui I luga o le axes ma le lelei o le toso mo le faapipiiina o pa puipui. I le tulaga o lea, o loʻo fuafua le lautele o tusitala ma tuʻufaʻatasiga i le 50cm; O le Scred o loʻo faia o le vaipuna o loʻo poloka ma aveʻesea "i le leai" ma se fofo. Fale Faamasinoina E IAI LURASE E tutusa ma le tasi le faʻavae, ina ia ese le 'aʻai o lo latou fausiaina e laʻititi lava le tasi mai le isi. Mo nisi faʻamatalaga i luga o le masini o faʻavae o fale laupapa, e mafai ona e faitau i tusitusiga "pe a fesoasoani Izba tulimanu."

Lomiga o aiaiga faapitoa

Maou - Vaitaimi Timeber.

Fua - O le puʻeina o le faʻatulagaina o le fale, faʻatapulaʻaina i taualuga.

Talapolo - Faʻateʻa faʻamalama i le fale i le fale o le fale.

Lacarna - O le mamanu e fausia ai le tatalaina e faʻapipiʻi ai le faʻamalama matala i luga o le taualuga.

O sitepu muamua

Fausia i le Danish
O auiliiliga o tamai lapopoa o loʻo lauina mai i le taavaletoso taumatau i le fale! 200mm). Pu mo taula o loʻo galulue i le faʻavae i le nofoaga i luga o laupapa. O faʻamatalaga laupapa laupapa laupapa o loʻo faia o le pine o le Pine ma Elof Hansson Swedy Techy tekonolosi.

Galue amata i le faʻapipiʻi o le pito i luma o le puipui. O se fausaga o le atoa, ma se faʻaofi i luga o le faʻamalama matala e le manaʻomia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo. Mo le faigofie o le nanaina o le pito i luga o le vaega o loʻo iai le fiafia mai se uaea o loʻo ulagia, o loʻo faʻamamaina ai le matau o le cray deok). O isi papa e tolu o le fale e vaai ai foi. E i ai le Windows, ulufale mai ma le Banky Doors na gaosia e le Siamani Kamupani veka. O faʻamalama ma faitotoʻa o loʻo faia i le PVC faʻamatalaga ma ua faʻaaogaina i le Hermetic lua-Chamber Sheellow Willer na tumu i Argon.

O le Pa o le puipui sa avea tonu ma peupine mai le taavaletoso. O le pito i lalo o le pito i lalo o le umi atoa o loʻo faʻaaoga e se pneumatitic, o loʻo faʻatulaga i luga o le oloa. O le pa puipui o loʻo tuu i luga o le faʻavae ma ua mautu i se tulaga malosi o le le tumau le le amanaiaina o le laupapa. Ma le isi, o le vaega faaopoopo i nisi tulaga i le pito i luga o uamea lings. O fao i le puipui ua pupuni ma se pneumatic hammer. I se faʻaopopoga, ua i ai ni pu mo le povi (M20, umi 250mm), o le a faʻamaufaʻailogaina ai ma se puipui tuaoi. Mo le atoa taotoga e 15-20 minute. O fao, taula, paʻu, lava-lipppep straws straws sapalai le Siamani kamupani wrth. O le isi pa ua tuu e faʻatatau i le muamua i le 7. O le laina o lona faʻafesoʻotaʻi i le puipui muamua, o loʻo faʻaaogaina foi le vaega o Kelu. O le fesoʻotaʻiga e faia e Bolts e faʻaaoga ai le pneumatitic wrench (lalo o latou puipui e faia i le mokesi filo lima lima).

O le isi mea e sau ai le liliuina o le faʻapipiʻiina o potu oona. O ni pou tutusa, naʻo le tele o faʻafeagai i totonu. E fesoʻotaʻi foi le tasi ma le isi ma le fesoasoani a Kelu ma Bolts. O vaega o loʻo setiina e se crane i le faʻatonuga e faʻatagaina ai le faʻamalosia o le fausaga. Ile taimi lea, o le galuega e faʻatautaia e ni tagata e lua o faʻaputuputu ma le lua faʻailo o loʻo faʻaaogaina naʻo le vaʻalele ma se keni ma sipani. O le faʻatasi ai ma le faʻapipiʻi o pa puipui i totonu o le atigipusa i le fale, o le Crane utaina laiti vaega o elemene (teuina i le masard Windows, faʻaaogaina i ai.p. I fafo i le Poloaiga Faʻapitoa, o le fogafale o loʻo faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi i poloka o faʻamatalaga mulimuli, utupoto o maualuluga. O le lagona o le tuʻufaʻatasia o loʻo i ai se faʻamalamalamaga o se faʻamatalaga: totogi o fefaʻatauaʻi o itula o itula. Ua mautinoa e tagata faigaluega o le isi taavaletoso o le a oʻo mai i le upega tafailagi masani i taimi uma, o lea latou te saili e usitaʻia le Fonotaga Faʻafoega ma E Le Atiina le Laʻau o Galuega. Mo le aso, latou te taupulepule e fausia pa ma vaega o fola muamua. Tumau ai nofoaga o le fauga ma se puipuiga saogalemu; E ui i lea, o le mea faigaluega atoa o le a tausia i latou.

Atoa i luma!

Fausia i le Danish

E pei o Tenimark, galue i luga o le Hissian Corport 'upega tafaʻilagi amata i le 7 AM. O le mea muamua i le fale o loʻo ulufale i le faʻamalosi e fesoʻotaʻi ai le mea faigaluega i le pneumatic. O le taimi e laga ai o le laga o le Wagua i luga o le pito i luma o le pito i luma ma vaega o le taualuga o le fale. Lua tagata faigaluega amata ona fausia taulaga i luga o le fogaeleele.

Fausia i le Danish
O faʻatoʻaga e nonoa i le uamea tulimanu e teuteu ai pa ma faʻaoʻo le tumau e faʻamautinoaina le malosi o le fauina o vae o le fola o le fafie ma uamea. O faʻatoʻaga e tuʻu i le laʻasaga i le 1m, o le taualuga e faʻaofi i le va o latou. Gagau faʻatoʻaga i Melatham o loʻo faʻatino e taulaga ma fale na faʻaalu. O le faatoaga muamua o loʻo faia le faʻauiga o le faʻaaogaina o se crane ma e le tumau le tumau ma le laupapa faʻailoaina. Ao faʻaalia mai ai isi faʻatoʻaga, o loʻo fusia e le tasi faʻatasi ma le tasi i Ona amuʻia latou te feagai ai ma le lafo i le fausaga o fausaga.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi faʻatoʻaga, o loʻo tuʻu ai vaega o lumanai. Pei o puipui, o latou tasi-fasi fausaga ma faamalama o iai nei. I lalo o le pito i lalo o le pito i luga o le pa o le pa puipui, o se vaega o kelu-fagu e apalai. O le pito i luma o le potu e tuu i totonu ma mimilo ma fusi i le tele o faʻatoʻaga. E tusa ai ma le poloketi, i le falesā o le fale o loʻo i ai le lua symmetric Windows-Dormer na gaosia e Voka, o loʻo i luga o le taualuga. O papa i luma o le pa o le laugatasi o loʻo i ai ma le Windows ua uma ona faʻapipiʻiina i latou o loʻo tuʻuina i luga o nofoaga na saunia ai i totonu o le laʻei ma le malosi o loʻo faʻamau ai ma le uamea. Mulimuli ane, o le vaega o le rafter mai totonu o le au polo o le a inu ma le faaeteete e fai se avanoa avanoa i le faamalama. O le au faʻaluma ina ia mautinoa le malosi o le fesoʻotaʻiga, o vaega tipi o faʻatoʻaga e nonoa i le lino pa.

Faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o faʻatoʻaga, o luma ma Lug-leai ni tagata faigaluega e lua o le fale faigaluega. O le fuafuaga e aofia ai uta avega i luga o pou lagolago, o se taunuuga o loʻo faia ai ma fetuunaiga o loʻo iai i le faʻavae. A goto ifo le faapaologa, lea o le a tupu i le taimi o le taotoga o le fale, o pou e mafai ona siitia i le siitiaina o le fetuunaiga o manu. O le faʻaaogaina o tekonolosi i lalo o le faitotoʻa ma le faʻamalama poloka o le taupulepulega e faʻatupeina i papatusi mai le aofia ai polyethylene.

I le taimi nei, o le unpeed Wagoned Repū le lona tolu (mulimuli), lea na aumaia ai le faʻamalosi ma inisinia meafaigaluega. O le faʻamalosiʻau i le Potitherlene afifiina ua teuina i fafo, o loʻo i ai foi (le bouei i le faleaā Siamani, uaea, uaea ma suavai.) Ua tuu i totonu o le fale. O le aso galue e faʻaiʻu i le taʻitaʻiga o le faʻatulagaina o le fau fale, utaina mea faigaluega i totonu o le taʻavale ma faʻasalalauga o se mea i lalo o puipuiga.

Mai luga mafai ona vaaia

Fausia i le Danish

A maeʻa itula lua pe tolu itula o faʻagaioiga, o gaioiga autu a le au fausiaina e taulaʻi i le fale faatauga o le fale. Mo le vave ulufale atu i rafters ma mulimuli ane faʻafofoina galuega e lua o le fale, moli moli vaomatua e faʻapipiʻiina. O i latou ia na siitia tagata faigaluega, faʻaleleia le utupoto i luga o tumutumu. O le ata o faʻatoʻaga ma le faʻavaʻa o le rafter e sili ona faigata, ua toe faʻatupuina le poto masani na faia i itu eseese,

Fausia i le Danish
I luga o le rafter tolotolo le paga-hydroism-coure membrane ma crocting, faʻapipiʻi. Peitaʻi, e le saunia mo le gaosiga o vaega i luga o le nofoaga faʻatulagaina. O elemene taʻitasi o fale gaosi o loʻo fesoʻotaʻi i le isi taimi muamua ma le malosi e tusa ai ma le faʻafanua tekonolosi. O le galuega autu o le galuega i le falefaitau o se pneumatic carrot. O elemene o fale laupapa laupapa e tele na faaiu i Steel solutaminted tulimanu ma sologa lelei ua punitia.

O luma taimi, ae le o nei ua ofi uma o folasaga o folalaupapa ma, e manaʻomia le savali ma le faʻaeteete. O le taimi lava na faʻapipiʻi ai i latou, o le pupuʻu le tumau ua faʻatulagaina i luga, lea lava ua uma ona faʻagaioi atoa. A maeʻa ona aoina ni faʻatoʻaga, o tagata faigaluega e ufiufi a latou paga-hydro-inculating membrane dalta-vent (Siamani), faʻasaʻo i luga o le staprim cotters vioters. I le taimi muamua sa galue o se puipuiga i le fale mai timuga, ona avea ai lea ma se vaega o le "taualuga pai." Na faia e le membrane se suāfulu ma se stercked, ina ua maeʻa le faʻanatura o le ofe o le Rusia gaosi "Bras-DSC1" e puʻeina. E faʻapea foʻi le keke e aofia ai le faʻamalologa o le vevela mai le RIGID Moabo Wal cards Rockwool ma le autosoi.

I tutusa, e i ai le tapenaina mo le faʻavasegaina o le soʻotaga soʻotaga. Al i luga o utupoto mai lalo ifo, o pa o loʻo faʻaalu o le fulufulu o le papala o le o loʻo faʻamoemoe. Sa tau lemu mulimuli ane, o le a laʻelaina i le faʻamamaina o le fetaui o femalagaiga ma faʻamagoina o papatusi. Ile taimi nei, e tatala matala matala i le va o utupoto. Faatasi ai ma le au o Dormer Windows, o le Astic Windom o le faʻataʻitaʻiga GL308 gaosia VOLLX (Denmark) o loʻo tuʻuina atu i le Fale). O tagata faigaluega e faia sauniuniga o matala i latou faapipiiina. O le aso lona lua o le fauina e faʻaiʻu i lapisi i fale faigaluega, utaina mea faigaluega i faʻapitoa ma faʻasalalauga o le mea i lalo o puipuiga.

Fafo o le fale

I le tolu aso na sosoo ai i luga o le taualuga ma le folauga o le fale o loʻo i ai le faʻapipiʻiina ma eletise. O le taualuga o le mea lea e nafa ma le fausaga fausaga. O le tagata atiaʻe e tosina mai ai se vaega sili ona faʻapitoa o le au atamamai mai le kamupani "Rsm-stroy" mo lenei galuega, lea ua pasi ai se intery i Siamani. O le taualuga o loʻo faia i luga o le pateni tekinolosi o le kamupani a Siamani (e mafai ona e faitauina i le fale "o lou fale"). O nei lava faʻapitoa faʻapitoa o loʻo taofia e vinyl o loʻo nofo ai le karnis ma fasi le vai-faʻapaologa gaosiga o le faʻatulagaina o le Sitish Commall.

Fausia i le Danish
Ae le i feagai ma le fale piliki fale puipui o loʻo fusia ma minerale fulufulu tino. O le Murlayer o loo fuafuaina o puipui o pa puipui e foaʻiina latou i le maualuga o le vevela i le vevela fesiitai ma taualuga galuega, faʻafetaui le faʻaleleia lelei le maualuga o mea lelei. O le aano o le tekonolosi o lo o faaitiitia i mea nei. Mai le itu o le auala i luga o le puipui o le vaega o loʻo faʻapipiʻiina (stapler puipui) o se isi vaega o le faʻamalosiʻau-minerale fulufulu pulupulu ma le mafiafia o 20mm. Luga o lona luga i polyvyll chloride corgiated lima fatu, o le faʻaputuga o le eletise eletise e alualu i luma ma i lamepa. O mea e ala mai i le puipui o loʻo i totonu o le Laʻasaga ma le Laʻau o loʻo faia i le faʻasologa o loʻo iai. I le va o le Crepalation ma Bill Cloding, o le lua-potu e lua-Chamber stophin scalated, lea e manaʻomia mo le galuega o le vai o le vai. O le laina muamua o piliki e tuʻu ese mai le faʻavae ma se vaega o le hydrohoteolov. O le galuega Masony, tu i moli o vaomatua, piliki o tali mai ia i latou. O le lanu ma filifiliga mo le '' '' 'olo o le fale o loʻo fuafuaina e le tagata faʻatau. O le fale e mafai ona faʻapipiʻi i le piliki atoa pe i ai se laʻau e teuteu i luma o pou ma laupapa faʻapipiʻi i luga o faamalama. I le tulaga, o piliki piliki i se faʻasologa o loʻo tuʻufaʻatasia mumu mumu ma uliuli piliki. O se tagavai tele o le taualuga ma puipui, e faasaga i talaʻaga o lapisi paʻepaʻe ma taga o loʻo vaʻaia tele ai le vaʻai, faʻataua le fale mativa mai fale talimalo. E iloa vave i foliga foliga o le tusiata ma le faamauga.

Faʻalauteleina le fuafuaina o le tau o galuega ma mea i luga o le fausiaina o le lua-tala fale ma se vaega o le 148m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Fuafuaga, atinae ma ofu M3. 67. sefulu ma le valu 1206.
Muamua galuega, susu m2. 100 valu 800.
Maa lipine faavae M3. 28. 40. 1120.
Lapataiga Taualomiga m2. 140. 2.8. 392.
Atoa 3518.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka maa M3. 28. lima sefulu 1400.
Masonry Fofo, nutimomoia maa, crushes, oneone M3. tolu sefulu 28. 840.
Bitminius Polymer Mastic (Kanata) m2. 240. 3,2 768.
Atoa 3008.
Pa (pusa)
Faapipiiina ma le le fiafia o le scaffolding m2. 270. 3.5 945.
Faapipiiina o puipui ma vaega m2. 255. tolu sefulu 7650.
Faapipiiina o vaega maualuluga, faasitepu m2. 148. sefulu ma le ono 2368.
Faapipiiina o piliki vai m2. 76. lua sefulu 1520.
Atoa 12483.
Apalai mea i luga o le vaega
Faavaa, laupepa, sitepu, ma etc. seti - - 70,000
Piliki foliga PC. 4300. 0,3. 1290.
Masonry tali, ma isi seti tasi 420. 420.
Atoa 71710.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 130. 12 1560.
Tile Coating masini m2. 130. valu 1440.
Faapipiiina o le alavai alavai rm. M. 40. 6. 240.
Atoa 3240.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima-oneone Tile Braas (Siamani) m2. 130. 29. 3770.
Steam, matagi ma vaipuna m2. 130. 2. 260.
Plastumo alavai (Denmark) seti tasi 450. 450.
Atoa 44800.
Ogatala le manaia
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga m2. 580. 2. 1160.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. 51. 35. 1785.
Atoa 2945.
Apalai mea i luga o le vaega
Faasee rockwol. m2. 340. 2.6 884.
Faamalama poloka veka. m2. 35. 170. 5950.
Mansard Windows Volux PC. 3. 530 1590.
Atoa 8424.
Aofai o le galuega 22200.
Aofaiga o mea 87700.
Atoa 109808.

Ia toe faauau.

O faatonu faafetai mo Dahaus mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili