Terra Crucgnatta.

Anonim

Toe fausia o se fale mautotogi o le 97.5 m2 i le fale tuai i le taimi maualalo. O totonu o le fale mautotogi e galo ai ia te oe e uiga i ana tele ata.

Terra Crucgnatta. 13922_1

Terra Crucgnatta.
O le tagata e nofomau o le aso nei megapolis e manaʻomia i le spatial spatiue, ma i se tulaga e faʻalauiloa ai le malologa. Uma nei tulafono o loʻo vaʻaia iinei. O le ata lanu e fiafia tele, ma le manatunatu loloto o ituaiga eseese, e tusa ma psychologists, taitai i le sili ona lelei mafaufau
Terra Crucgnatta.
O le paʻepaʻe paʻepaʻe o lenei "sculpperate" Vavaeese e mafua ai le poto masani i tua, i le fiafia o galu o le tele o paolo
Terra Crucgnatta.
Mo le fale faa-fale, na filifilia le Bose Acauchics mo se filifiliga lelei mo se tamai potu faigata. Moli moli, faia e tusa ai ma ata o le tusiata o le tusiata, e le taumateina le lanu lautele
Terra Crucgnatta.
O nofoa sili ona alofa mai Callikaris e naʻo le tasi le leaga: o latou lima manifinifi vae na tuleia ai le saito. O le tusiata na fuafuaina mo i latou "xibs" mai le shinless steel: O latou ma le taupulega na sefeina, ma o le asthetics o meaafale e le motusia
Terra Crucgnatta.
O se ata autu o se tamai potu o loʻo teuteuina i le extotic moliga: o le moto e ufiufi i luga o le moega ma se ata i luga o le potu malolo. Terracotta lint o puipui ma le ark faavaa, reminicent duncake, toe o ese ma vali o le pito i luma afa
Terra Crucgnatta.
O loʻo feagai ma puipui o le faletaele e mafai ai ona manatua le safana: i luga o le auro-faʻapipiʻi paʻu, "o le ao i luga"
Terra Crucgnatta.
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Terra Crucgnatta.
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Na filifili le tagata talavou o le fale mautotogi i le Wuapuaga o Faaipoipoga e Faapeaiina Lona Aiga. O lona manaʻo e tele ana manao o ni uiga lelei, ae leʻi matua leai se latou faʻaaloalo. O lea, na tuleia ai e le tusiata faʻamaumauga o fofo, ma e tatau foʻi ile tagata ona faʻalogo i le suʻesuʻeina a latou lava vaisu ma tofo.

Terra Crucgnatta.
Faʻafetai i mea manatunatu lelei, o le voluma o fausaga o fausaga e foliga le lapoʻa. Latou te tuʻufaʻatasia ma le "seasea" faʻamatalaga mai tioata manino, pei o fata ma tu i lalo o le faʻaaogaina o le providy, o le faʻaseʻe i lalo o le promoy. vaivai susulu, lea e sau mai polo myrest i luga o lou ulu ... O le lalolagi o lenei tamaʻi potu o lenei tamaʻi potu e masani ona e galo ia te oe e uiga i le tele o lau ata moni. O iinei e le mafai ai ona latou lagona e pei o se tagata malaga fiafia i le ipu o le konetineta fou. O le a le mea na amata ai ona fausia lenei lalolagi?

Na maua e le tagata faatau se tusi tusia i le lolomiga i le mekasini "manatu o lou fale". O FOʻI mo le lumanaʻi na faʻaitiitia i le laʻititi toe faʻaleleia taimi, ae le o ni mea taugata ma o se miti e uiga i se mea uiga ese. O le fale mautotogi i le fitu-fale fale o le afa seneturi na manaʻomia ai le faʻamautu atoatoa. Uma vaega matutua uma ma fola sa tatau ona aveesea. O le taualuga na faʻavaveina e le Plasterboard, o le gaoi ma se faʻapitoa tulaga faʻapitoa fofo, na toe fetuutuuina ai puipui. O le Windows o le fale mautotogi i luga o itu e lua. O sea faʻailoga ua taliina nei e le laumua: O le itu i matu o le vaega o loʻo nofoia ai le nofoaga autu (potu malolo, o le potu faʻatasi ma le loloto o le umukuka). O le spatial inrigue ua setiina e se tulaga le masani ai ma 'apalai, e aʻafia ai se lapotopoto. O lenei fausaga elefane o sea e le gata o sea, ma tuʻu faʻatasi le potu malolo ma le ala. O le faʻavae o le nofoaga o loʻo iai uma foliga o faʻamaumauga e tutusa ma le faʻavae o le faʻatulagaina o le togalaʻau o Iapani o Reanitis - i totonu, o nisi vaega o le tufuga e tumau lava ona natia i le tagata vaʻa. Lenei, i le nofoaga o le vaʻai, ia le itiiti o le tasi o faʻamatalaga faʻaali e tatau ona mautinoa pa'ū.

O le pule o le fale mautotogi e leʻi vave ona fiafia i le mamanu o le tusiata. Ae, vaʻai i le tele o laulu, ua le toe faia. Iza i le taimi nei 8 masina o lona taimi na suia atoa.

Terra Crucgnatta.
Mo le nanaina o le mamanu ma le aquarium, o le mamafa lea e uiga i le 350kg, na tatau ona uʻuina le faʻavaʻa-tu mai se sikuea traula. Totonu o le koluma o le koluma, uaea, uaea, o otometi, faamamaina, faʻamalosi i le itu o le kolisi ma le leo o le totonu) faamalama ma sofa. Ona avea lea o le tagata asiasi e fai e lua. O la latou laau tafe ma le mama, pei o foliga o le vaeluaina-galu, e pei o le biomomerpric tusiata o gadi. O le Terracotta lanu o le tagata ua tuufaasolo le papa. O le "natura" Autu Lagolago le efuefu-lanumoana paolo o le vaeluaina i luga o le tuaoi ma le umukuka (o le mea moni e faia o le tasi o le tolu sone), faʻapea foi ma le faʻamalama o le faʻamalama na faia o le mumu mumu na filifilia e latou tagata faʻatau. Taitasi fale mautotogi potu e iai lona lava lanu e maua ai totonu sili atu le manino.

E tatau ona iai, e ui lava i le faʻatusa o le fale e nonofo ai, o ni mea taua e masani ona faʻaogaina, mai le matai sa sili lona maualuga o le galuega. Naʻo le usitaʻia o lenei tuutuuga na mafai ai ona ausia le atoatoa o le lagona o se nofoaga faigata o loʻo fuafuaina.

Terra Crucgnatta.

O le tele o le lavelave foliga e le i ai se ogaoga paga ma se puipui e fatuina ai le lagona o le tafe o laina. E ala i tala faatusa ma i latou, ma o le lapotopoto i fafo atu o le faʻamalama malifa. O le puipui o loʻo faia i Plywood ma le okeni. E tusa ai ma le tusiata, o le a sili atu le faʻaaogaina o se nofoaga faʻapitoa toe faʻaleleia o se mea e mafua ai le tele o taimi e tau ai i le tele o faafiafiaga. Ina ia mafai ona puipuia le puipui o se tulaga faigata mai le foliga suia, o loʻo faʻamaufaʻailogaina uma i se vali lelei ma ua uma ona ufitia. Ina ua faʻaaogaina le Plaster, o le faʻatonuga o le gresseded glass ua faamamafaina ai le tafega o le puipui. Faapipiiina o le Peale Cloting na filifilia e le susu-tetee i le lanu tuai. O le iʻuga o le tulaʻi mai o ni tauofoga laiti i luga e le mafai ona fefe.

Ua saunia e le tusiata ituaiga o le taua o le taualuga i totonu o le potu malolo ma alalaupapa. E mafai ona fesuisuiai, e tapa ai le tasi sone i le ao, o le tasi lea. Inu le fiafia i le koluma, haloseen moli i le septum-galu, raves ma faʻataʻu o le umukuka i le umukuka o loʻo faʻamamafaina ai le faʻaalia o le tusiata 4 pepa luminares faʻapipiʻi i le ogatotonu e le masani ona foliga foliga pei o lenei mea o le le iloa na tupu aʻe i luga mai le laualuga. Latou te tutusa o le paʻu o le paʻu o le malosi, lea e alu ai le dynamini o curvilliar pepa. O le taʻaloga moli e lagolagoina le pito o le auala o le alatele. O le pito i tua o loʻo faʻatulaga iinei i lalo o le taualuga, i le faʻatagata sa i totonu o le concave tino tino. O le mauaina o le mauaina o loʻo vaseina e ala i luga o le Atiminan Tover, o lamepafimemei lava lamepa e nana, tuʻuina i luga o le taualuga.

E pei o le masani masani masani laufanua, o loʻo i ai le avanoa lelei i lenei fale mautotogi faʻailoaina i le gaoioi. Taitasi liliu uma ofo atu se tulimanu le mafaufauina. Lenei, ona o le koluma ma se atigi ellise o le fale faimai, o se fale fale na foliga mai. O le symmetric faʻavae o le puipui o loʻo faʻamamafaina ma vaapiapi o racks mai mūlū ma le susu o le malupuipuia. "Vaimea vaivai" i le ogatotonu o le potu malolo, o lanu o le pogisa o le taeao lagi-ofi tonu i luga o lenei sone. O le aquarium toe fuataina ai le foliga ma le tele o le TV mata. Na o le faʻaaogaina o ni puipuiga mai itu uma, e mafai ona e fuafuaina le sala tupe o le puʻupuʻu ma i le taimi lava e tasi o loʻo faʻapipiʻiina.

O se mea na sao mai le ulufale atu i le pito o le potu malolo e vaaia le umukuka. Sa tumau pea lona tulaga, ae na faaitiitia teisi i le tele, a o faalautele atu i le faletaele. O le tuʻufaʻatasiga o le tatalaina ma tapuni vaega ma le faʻafeagai lua-lanu o loʻo feagai ma le tele o le vaega o le m-foliga mai o le fale meafale ma le unband. O nei meafale e sili atu ona o loʻo ogatasi ma sili atu le tele o le fale gaosi siosiomaga siosiomaga, ae le faʻalavelaveina le mafaufau mai i nofoaga o loʻo. O se tamai laulau e 'ai ma se streparent stattop ma nofoa mai Calligrisis faʻapipiʻi i le umukuka.

Terra Crucgnatta.

O le taualuga i luga aʻe o le galuega o le umukuka o loʻo faia i le ituaiga o le koluse o le Sopon-tipiina o le ea o le paʻu o le beech. Sili atu faaofiina halogen blubs. O lenei vaaiga ua o mai i lenei vaʻaiga i lenei vaʻaiga ina ia mafai ai ona faʻauigaina le pericthetical kesi paipa, e faʻasaina e faʻapipiʻi ai ma drywall. O lenei, afai e tatau ai, e faigofie ona aveʻesea le gralle ona aveʻese ai lea o le a vave tuʻuina atu.

E maua i isi fale mautotogi, matou te maua ai le tele o "tali" i le potu potu malolo. O le fufuluina o se palasitika o le mafanafana lea ma se koluma o loo pipii i ai ma le mosaik. Ina ua uma ona tuʻufaʻatasia le faleuila ma le faletaele i luga o le tuaoi i le va oi latou, i tafatafa o le fufulu fufulu, tatalaina le kalama e oso ai. O ia o se iloga o se fausaga tusi. O le ata tusiata o loʻo i lalo o le taualuga i lalo o le pito i lalo o le pito i totonu na tuʻuina atu i le aofaʻi atoa i le faʻavae atoa, toe faia le otootoga o le contertertop mai solo. O le ata puʻupuʻu o le hardbanin ma le faleuila taui mo le foliga mai o le tele tulimanu o le taʻele i le hydromarsage i le tamaʻi potu o le "alavai"). O le nofoaga lava e tasi o le taele, nofoia se tamai sauna. Pei o le fale atoa, e i ai se manaia manaia moli i totonu o lenei potu. E fai ma sui o le Oval "faamalama" i le ogatotonu na faia o le susu-paepae o le susu, i tua atu o moli moli ua natia.

O le faʻaauauina o le "natura" autu o le potu malolo e pei o se potu malolo. Sa ufitia se tasi o ona puipui i le pepa puipui araisa. Na piki i luga se mea e faʻaaoga ai le moli moli moto i luga o le lamepa ma le ulaula mai le mea lava e tasi o puipui. Na faia e le tele o le fulufulu o le fulufulu manu. O le Kapeneta Kapeneta e sili ona taua pisinisi: Tomai tulimanu ma le komepiuta, fausia-i totonu o fata tusi, tubes ma le lolomiina o le pred. Lalagaina ma le ofisa ona o le fesuiaʻiga o le vaega o le Pa Pa vaʻaiga i le va oi latou, na faʻaalia ai ni naikeva ma le potu felagolagomaʻi, o loʻo iai le taʻavale I tafatafa o faamalama i potu uma e lua, laiti afifi. O le teuina o faiga o fale fale teu oloa e lua i le isi itu o le auala ma le fausia-i totonu o le alatele.

O le fale mautotogi, pei ona e vaʻaia, tali mai e le gata i le tulaga le lelei ai o lona e ona, ae foʻilaga foʻi o le faʻamafanafanaga. O loʻo fesoasoani le tulaga o le tusiata o le tusiata o le tusiata e tuʻufaʻatasia nei lua. A uma, i lona manatu, "i le galuega i totonu, o le sili ona manaia e matagofie ma faigofie e fesoʻotaʻi ai le faigata manaʻoga o le galuega." O le foliga lea na faʻatagaina ai le tusitala o le galuega Ina ia faʻataunuʻuina ma le tasi o le mea taua o loʻo iai: "Laititi laʻititi o lona uiga, maualuga le iʻuga".

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Terra Crucgnatta. 13922_14

Architect: Sagey Tev

Matamata i luga

Faitau atili