Faletalimalo Fale Fale

Anonim

O mea teuteu teuteu - aitema ma le mea na tupu ai le manatu i totonu. Eseese o sitaili, gaosi oloa, tau.

Faletalimalo Fale Fale 13924_1

Faletalimalo Fale Fale
Mea faigaluega mai ika.
Faletalimalo Fale Fale
Stylized "dinosaur" - ma le meataalo, ma le teuteuga
Faletalimalo Fale Fale
Steel Shope Dedigner V. Kassenrik - i le pito o le nofoa ma le maualuga Tech
Faletalimalo Fale Fale
Mamanuina ma le faʻatagata e sili ona latalata mai: tamai palasitika - faʻaaliga faʻamaonia o lenei
Faletalimalo Fale Fale
Ua faamautu e ICEA, e oo lava i ni fagu masani e mafai ona avea ma mamanu mea. O le mea autu o le lanu o le lanu ma fomu, ma o latou na muamua mai iinei.
Faletalimalo Fale Fale
Meafaigaluega mai le Mixana Grey Gaosi
Faletalimalo Fale Fale
Ikea

Sound Glass Vase na faia i le itu faaonapo nei

Faletalimalo Fale Fale
Ikea

Kashpo i le ituaiga o malie gasvanized pakets fetaui lelei i le atunuʻu faʻatasi

Faletalimalo Fale Fale
Lamepa ma lamepa mai le shessin International - e le naʻo le malamalama, ae o le tala lelei foi
Faletalimalo Fale Fale
Tolu tioata rosa i luga o le faʻaeʻeina o Stems - Sinical Mosperctick mai Fujian TiandI tulaga
Faletalimalo Fale Fale
E mafai ona e faʻamalieina le ea e faʻaaoga ai sprayers mai ika
Faletalimalo Fale Fale
Look International Wimem Chemps Chemps e faia i pepa ma fualaau faifaga fanua, e tupu uma le paolo natura ma fola i le pogisa lanu.
Faletalimalo Fale Fale
Ikea

Gress vase i le foliga o se caugetable cone

Faletalimalo Fale Fale
Ikea

"Sasaʻe" Section ua le maua ai se mea manogi e leai se aoga. O mea ia e fuafua mo le faʻaaogaina o aso uma

Faletalimalo Fale Fale
Vavea, o lo tatou lotoa ma mea teuteu o mea mai IKAA: UNOBRUSUSRTR
Faletalimalo Fale Fale
Postmodoodnersm, e tusa ai ma tagata mamanuina, faʻaalia ai ituaiga fefiloi i le taimi ma le avanoa
Faletalimalo Fale Fale
"O tagata siva" mai le mafai ona suia le suia o le au volgargas. O le a le tuuaia faaonapo nei spelptures le leai o se mea
Faletalimalo Fale Fale
Nofoaga o le ceramrac, "na faʻaaogaina le" fualaʻau 'aʻai, - aoina mai le Cusmonise Island
Faletalimalo Fale Fale
Ikea

Rainbow Grey Candomentines fausia se lagona tele

Faletalimalo Fale Fale
O fua o fualaʻau ma le uaina o loʻo lafo mai fujian min min
Faletalimalo Fale Fale
Teuteuga o le amo mai i le aka-mea e le aoga, ae i ai le tele o se avega semaretic
Faletalimalo Fale Fale
O lo tuugalamepa, filiga, o loʻo tu mai le Skurese Island o loʻo teuteuina i le BAMBOO CHOPSPKKS
Faletalimalo Fale Fale
Ikea

O le filifiliga o faʻamatalaga i le auala o tamaiti e nafa

Faletalimalo Fale Fale
Mo talavou taavale fiafia, laupapa ata o taavale
Faletalimalo Fale Fale
Solofanua Fafie Mai P. T. Surya Pank Pass Play
Faletalimalo Fale Fale
Ikea

E foliga mai o lenei teuteuga o lotonuu o lo tatou nonoina mai le Avor-Garde vali

Faletalimalo Fale Fale
Ikea

Faletalimalo Fale Fale
Wicyter Vase mai IKA o loʻo faia i le siosiomaga faauo mea
Faletalimalo Fale Fale
O le matagofie o lociectick manulele mai Enpecire International ua faia i le uamea ma le maa
Faletalimalo Fale Fale
Ceramic Vest mai le Issensesse Island maua se uiga uiga pei o le paʻu paʻu paʻu, ma vali i moli

E faia i latou mai le lapisi tioata ma palasitika ma le poto, maʻamata lea, maʻa ma le agavaʻa ma pepa, auro ma le palapala. A aunoa ma i latou, e mafai lava ona fai. Ae ma na o latou foʻi faʻafiafiaga na maeʻa, tasi-fasi foliga. TALA, e pei ona ua uma ona e taumate, o le a alu e uiga i mea teuteu teuteu.

Faletalimalo Fale Fale
Tu i le CD i le ituaiga o le malie o Kangaroo mai Tambuli (Filipaina) - O se mea e maua mo le ata o tamaiti mea e mafai ona le mafai ona gafatia. E afe ma afe o le lelei na fatuina ai se siosiomaga o loʻo fuafuaina o loʻo fuafuaina le ituaiga o leo poʻo, latou te faʻamamafa mai le faasalaga i le lautele lautele. O lenei aso, o le faʻataʻitaʻi o le okaina o le teuteuga o le teuteuga o le teuteuga o totonu faʻatasi ma le filifiliga ma le faʻatauina o mea uma na tufatufaina. Puleloavae, lē eno pe a le pisi, ae o le galue malosi i lenei amio fiafia. O isi taimi e sili ai le "vaʻavaʻaia" e iai le aoga i mea tautupe. Ae e talafeagai lava pe a e talitonuina atoa lou mamanu i le tofo ma ia i ai le tau talafeagai mo le mauaina o le mea e maua ai mea uma e te fiafia ai. Matou te maitauina, ia tutusa lava le faʻatau o mea laiti e lipoti ai le lautele faʻapitoa faʻapitoa ma le mafanafana e mafai ona suia i se faʻasologa tumau, pe a iai ni mea e faʻatau mo le mataupu. O le faapaie a tatou atunuʻu e tatau ona faʻamauina i lenei metotia. O mea matagofie ma manatua e foliga mai ua uma ona femalagaaiga, o malaga i pisinisi, pe a na o se mea lelei e savali ai ... aua neʻi galo le mea o loʻo auina mai i lea augatupulaga.

Faletalimalo Fale Fale
O lo matou tuugalamepa i le sitaili o pop mamanu mai luga o le lalagaina e uiga i soʻo se mea e fiafia i ai poʻo ni tapulaʻa i le filifiliga o mea faigaluega e le fetaui ai ma le zonging o le potu e le aoga. A maeʻa mea uma, e uiga i mea le mama o mea o loʻo aoga (tu, solofanua, ie, e umiaina o ia.p.). O a matou tulafono faʻatonutonu o mea teuteu mea e le o faʻamalosia ai le faʻamalosi. Pau lava le mea e taua ai ni aʻoaʻoga aoga - tamaiti. Ia, faʻaopopo atu i le mama o ia, o le le luatety masini e tatau ona amanaia: Laititi, laititi pe, o loʻo mamafa ai ni mea faigaluega i.p.

Sasae-sisifo

Sisifo o sisifo, i sasae e sasaa,

Ma faatasi, latou te le o mai faatasi ...

R. KIPLLE

O nei Europa Waves i le filifiliga o styligistics: Atonu e fiafia i le masani masani faʻatonuga, pop ata, sipela o le tekonolosi, sipela poʻo le lautele poʻo le atunuʻu. Peitaʻi, o le tulaga autu o se mamana atamai o se mea lea na o se aafiaga malosi i le itu i sisifo o le atunuʻu i Sasaʻe. Aemaise lava, aemaise lava, o le Japim ua feagai nei ma se fale fou fou. Ioe, ma sisina i le sasaʻe e tatau foʻi ona sailia foi i le itu i sasaʻe, o loʻo taumafai pea lava.

Faletalimalo Fale Fale
Taofia moligao ma ata faʻapipiʻi mai le au fai pisinisi moni teuteuina ma tioata polo - "Taʻiala" Faʻatinoga faʻatasi "Masani ' . Ioe, ma le le saʻo le Europa mea atoatoa o loʻo i ai i le manaʻoga atoa ma ua avea ma lautele o loʻo atagia i luga o le maketi. O lea, Italia o le mea taua tele o mea ofoofogia mai i mea e tele mai le lauiloa Muranono tioata. Mea na moni na faia i le Maranono O mea moni, e le o ni mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, fale gaosi pei o Vnini, Barovier Heaso, Murano, e fua mai ai ni mea se tasi, tele o mea o loʻo faia i le tasi-lua kopi-lua kopi. O lo latou tau e faʻatusatusa i le tau o le tau o faʻaaliga o faʻaaliga. Peitai, ia maua se soregarir i le sitaili o le "millefii" (pe a fai o fasi tioata lanu e fusia faatasi ma fausia ni lanu pupula) e mafai ona avea mo le 1000. Tele e masani ona ofoina atu e le o le venetian, ae masani
Faletalimalo Fale Fale
O le faʻaititia o le faʻaupuga o mea masani a le faʻaupuga o ICA o ni tioata sili ona lelei, lea, o le fea foʻi, e lelei lava. Mixana Glose tusiata tusiata (Italia) gaosia le tioata Fusi Download Distory oloa. Malie moligao tau le tele 1200 o le rum., Fesootaiga masani decoraical dach ma metaer-8800rub., Uati. O luga Mark (Belgaum) e aoga foi i le tioata. O le tuugalamepa ma tioata tioata faʻamalieina i luga o le mafiafia uʻamea uaea o le tau o le tau o le $ 1360., o le tuugalamepa e faia o le faʻapipiʻi tioata - 310 o loʻo faia le tioata o le tioata - 310 Cre. Tegly a ma aga masani a Europa agaga o lo oi ai nisi kamupani Asia. O loʻo i ai i le alofaga a le tamaʻitaʻi, o le ata ma le ata mai le au masani (Filipaina) tu (taʻitasi mea) e uiga i le 470 Rubles.

Faletalimalo Fale Fale
E mafai ona faia le tomai faʻapitoa o gaioiga o le ata o le vali. O le "Tauva-Gaine" Tusi mai IKagh Accourman Ma e umi na lauiloa le Malo o latou ario, o le Czech - Eleni, o le Czech Lima Playmactics mai Kalgilai (Eleni) o loo faia i le aga masani, e ui lava i lona "faaonaponei", tutusa foliga anamua. Tau o le fuse - 1366rrub., Ashtrays- 3070rrub. Suetena e manaia mo le mea moni o IKA e lautele ma i le taimi e tasi e taugata oloa. Malie dinosaur "Yura" (250 Clo.) Faia mai le Mango Massafer, na faʻatautaia e le fuaiupu ma Wax. Exquitite lolesicks "enamel" (80prub.) Faia o tioata ma uamea ma uma i le lanu vaivai.

O nei mea uma na matou talanoa ai ina ia e le o lagona e oʻo i le au faʻaola i sasaʻe i le maketi o le maketi o loʻo vaevaeina. E uiga ese pe a fai o le Wicker fala ma BAMBo Roas piki i totonu i totonu o le masani masani.

Faletalimalo Fale Fale
Elefane lalagaina mai le freening freeber (t.o.y.o.), mo le lautele fafo Minimalism, lava . E sili atu le lelei o le aufaʻatasi, ma o tala o le BAMBo o le a sili i totonu, ia foia i le faiga o le itiiti o le itiiti o le siʻosiʻomaga poʻo le lima i sasaʻe. E tatau ona fai mai o le matagofie o tagata Europa o le atunuʻu o le oso aʻe o le la na amata ona afaina ai le maketi. O nei aupito lata mai i lalo o le aufatau, sushi seti, Buddha Staties, Lotus Fugatasi ma Tele ia e aumaia e le gata mai le tina o Samurai - e taugata tele.

Mai le uluaʻi mea Iapani mea, matou te matauina le malie o elefane (luga i le 4200 rubles) o le T.O.Y.O. (Iapani) lalagaina mai le freet fiber, ma toe maua laupapa laupapa

Faletalimalo Fale Fale
Vaaiga i le agaga o le signilmalm tray-tuugalamepa ma moligaʻo ma moligaʻo i luga o le ituaiga o uliuli ma paʻepaʻe paʻepaʻe mai faka kama (Iapani). O le seti o le kimmide clamics i le itu i sasaʻe-faʻaititia o le sitaili e ofo ai tris (Eleni). Candlespeds - 2000 Rullas, o le polo teuteu polo - 2400rub., Vave - 2650 ma le 3020 CHOD. Lamepa mai ni fualaʻau fualaʻau ma pepa (6000 torbles) mai le Locstin International (Filipaina) o le a faʻamautuina ai foʻi le fale o tagata i sasaʻe alofa o tagata e sili atu. I se faʻaopopoga, o oloa agavaa e mafai ona tauva ma le sili ona lelei Europa faʻataʻitaʻiga, sapalaiina o Saina i le matou maketi. Tu mo le uaina fagu (1900rub.) Ma i lalo o fualaau aina (2070rub.) Mai Fujian Min Min (Saina) faia i uamea ma
Faletalimalo Fale Fale
Ikea

Uluai pili "tolu i le" tasi "laau. O nei oloa e foliga mai e sili ona manaia o le a talafeagai i totonu o le masani i totonu. O se faʻaputuga o mea e mafai ona faʻamalieina ai le sili atu o le masaga o le mimilo i luga o le uʻamea mai fuzhou (saina) e manaia. Newsletter- 990rrub., Vase - 1570rrub., Cache-520rb. Ma le mea mulimuli, atoa "i sasae" e mafai ona taʻua o le matagofie jug (750 rubles) ma le ipu (415 rubles) mai le lotoa Kamupani

I le taimi mamao

Soo i luga o le taga

Saili le pefu o le umi-laina

Ma o le a foliga ese mai le lalolagi

Afifi i le lanu puao!

A. Blok.

Faletalimalo Fale Fale
Tusi lesona i le masani ai mai Kalailai. Vave ma Ashray ua teuteuina i se ata tusi ma le teuteuga "e faavae i luga o le" anamua faʻataʻitaʻiga O le le-(ituaiga o ituaiga) . O eseʻesega mo sina taimi na matua mautu lava na ulufale atu i lo tatou olaga, e le o toe foliga mai o se mea e sili ona seasea. O a matou tagata atamamai i le atunuu o le atunuʻu o loʻo taofia e le papyrus (mai se paʻu mafolafola), o faʻatusa o le le fiafia i ai ma le palasitika O le mea moni, mai le faʻatau meaalofa o loʻo puʻupuʻu e puʻupuʻu ma femalagaaiga puʻupuʻu, e leai se gaioiga faʻapitoa. O le lima taimi nei, faia i le tausisia o tu ma aga masani o le uluaʻi vaalele, e le taugofie. E le tupu foʻi i atunuʻu i fafo atunuʻu, pe ii, i fale faʻapitoa.

Faletalimalo Fale Fale
O le laupapa laupapa o hewer mai P. T. Surya Bali o se isi mea pe a fai o lo o matou talanoa e uiga i le tele (albao tusiupu) le tuuina atu o ia mea. E i ai faʻataʻitaʻiga, faʻailoga i le uiga o le sili ona lelei tuʻufaʻatasiga o tau ma lelei. O le mea teuteu laupapa o le heron (moni matagofie) mai P. T. Surya Bali (Indonesia) ua uma ona faatau mai pe tusa o le 1500 rubles. E mafai ona tautau umburellas poʻo le pulou i luga o le gutu umi, ma e mafai ona e tuʻuina se manu gatasi i le taumalulu togalaʻau pei o se teuteuga. Pe a ma le tau lava e tasi ua ofoina atu teuteu pine mai le tutusa gaosi oloa. Ua faʻaloaloa le paʻu i luga o le laupapa laupapa. O loʻo faʻaalia tele le faʻaʻaisa o iʻa, pusi, manulele mai le au Got na faia ai le Word Croy (Initonesia) tau na o le 300 rubles. Faia o uʻamea ma maʻa maʻai maxig-Candlestick mai Enpikesi International (Filipaina) o le a tau le 1600-
Faletalimalo Fale Fale
Ordilic fomu (Faʻatino mai IKEA) 2000 Norbles e le laʻitiiti lauiloa. O le Snunsese Island (Filipaina) e matua manaia lava. Nofoaga sima, Vave, tu ma se uiga uiga i luga, teuteuina ma le BAMBOO PLACK, tu mai le 200 Crum. ma sili taugata. O mea faapena e leai se mea e sili atu lona lelei mo totonu o le totonu, o le sitaili e latalata i le autu o le 'auvae po o le atunuu.

Sailiga o le leiloa taimi

O le a lau valaau i le Rhylard e ala

O le limasefulu tausaga o le a avea ma mea anamua!

Mai faamatalaga

Tasi le tinamatua

Faletalimalo Fale Fale
O le ipu mai le gingrong aresneskles, pei o uaina, o se umi-umi "faʻaalia" naʻo le lelei. E leai se mea ofoofogia e tosina mai ai i mea o loʻo tauaveina le faʻailoga o le taimi ua tuanaʻi. E tatau i Moderos ona avea i le aiga taʻitasi ma faʻatau atu e le tofi. Ae o le ola o tagata faigaluega i nisi taimi e oʻo lava i le le fiafia ma i mataupu taufaʻamataʻu, ma o latou tagata o loʻo umiaina, ma le faʻaiʻuga o le poto faʻasolopito.

Faletalimalo Fale Fale
Faʻafiafiaina iʻa mai le Bet na faia le uron e sili ona faʻaalia lelei Tuai (Mai le Farani sintuge- O le tele o le tausaga-o le tele o le tausaga vintage) - O se tulaga sili ona foliga faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasia o aso nei ma le matua I le taimi muamua, o le manatu o le tuʻufaʻatasia o mea fou ma ua uma ona ufiufi le pauna o loʻo sau i luga o le tino o tagata mamanuina-stylest. O lea, o se laei talafeagai, ua faamalieina i tafatafa o tagamafa o ona po nei, mauaina se mea manaia tele, ma na feoaʻii le cane i lona tagata, laei ma le nini a le arapalo. Vave ma tagata mamanuina
Faletalimalo Fale Fale
Cashpo ma le lagolago mai fusuaga o le faʻamagaloina ma le lalagaina mai le Twit Towors na faia ina ia mafai ai ona manumalo lenei mea fiafia. Muamua, e tele mea na avea ma le faʻaaogaina, ae o le na le iloa ai le "ua molia" i le faletama, i Causlas ma i le mamao tupe maua i le fale. Lona lua, tagata, e tasi mafuaaga po o se isi, o le sa leʻi mauaina se mea manaia "," na amata amata ona maua i faleoloa tuai, toe fai le ata o le "leiloa taimi" ia o latou totonu. I le iuga, na tali atu le maketi i se manaʻoga e leʻi fuafuaina, anoamau o mea na faia i lalo o aso tuai. O tekonolosi faʻaonaponei e faʻatagaina ai oe i le "fomu" toetoe lava o soʻo se mea. E leai se aoga o le apamemea malosi, uiga lelei i luga o le apamemea, le leiloa o le papa, gagau ma tulaga o se moega i luga o le laau - o nei itu uma e faia e o latou lava lima. Ioe, leai "NOVODOL" o le a le suia le mataupu ei ai le tele o tala, ae o le a faia ai le foliga manaʻomia, o se lagona.

Faletalimalo Fale Fale
O le Tala Fou mai Fuzhowemime o le filifiliga o le "vintage" mea e tatau ona togafitia ma tausiga faapitoa. Ole apoa i le Anaquique Salon e fesoʻotaʻi i taimi uma ma taugofie, e ese mai, i lenei mataupu, e le mafai ona valoia muamua o le a faʻalauteleina lau mafaufau. O lenei o se malaga, lamatia ma i le taimi lava e tasi e sili ona fiafia i pisinisi.

Faletalimalo Fale Fale
O nei apamemea o le irons e mafai ona faʻaaogaina uma e ala i la latou tulaga faʻamoemoe e fuafuaina, faʻapea foi ma le sitaili o le Preding Papier ma uma o loʻo tu mo le faomaʻe, e le mafai ona tupu ai le arlo. E le gata i lea, e alagatatau ona malamalama o ni mea e leai se auala e tatau ona mafaufauina "o mea pepelo" - E taua ia latou lava, pei ona i ai le faʻaaloalo ma talenia o le lauiloa. O le aofia ai ua matua manuia lava, i lo matou manatu, o le faʻataʻitaʻiga o le tuuaia o tuuga mai fujian tindi o lo o iai (Saina). Tolu rosa na faia i le master tioata ma le faʻavae i le ituaiga o se stem ma lau o lau vaʻai e leai se auala e alu ma oona i totonu o le masani ai. O ē e popoto poo fea e leai se mea e fai ai meafale, lea mo se vaaiga o le a sili ona lelei. I le taimi lava e tasi, e le "tuai le tau" faauo "- 590 rubles. O le Mataala o Dahui (Saina), e faia ia Rattan, e talafeagai atoatoa mo le faʻauiga o le "tuai", ae o le lalaga Paʻepaʻe e le o le tino faʻapitoa. O le tau e gafatia ona gafatia - 320 olo. Malie ma i le taimi lava e tasi e faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga e faʻatonutonuina o le apamemea iroes (mai le 1200 i le 3000 torbles) o le Italia oloa ae le o se seneturi mulimuli. O Avchau Comoal ia i latou e mafai ona tuu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tino manogi e osofasi.

Afai e te vaai i le ata ...

Vai mai tala a le Oninry, o le le fiafia o le encinitor na mauaina se pene pepelo i le tau o le muamua i le faʻamoemoe o le faʻamoemoega "i le tagata faʻatau atu" i le tagata faʻatau atu "i le mea taua" i le tagata faatau lauiloa. O le a le mea na ofo ai lenei "fiafia o le vali", ina ua ia mauaina le tele o ana "pulea" i le faleoloa fou. O le mea sili ona leaga o le ata na laga ai le taugofie nai lo le faʻavaʻa lava ia na faʻatau atu ...

O le tala Hero sa le mafai ona tali se tasi mea taua: Naʻo le tagata atamamai e mafai ona iloa ese le galuega moni a le ata mai se pepelo, ma e le faigofie foi ia te ia. O le mea lea, o tatou te le faʻavasega e le fautuaina e te mauaina ni mata mataʻitia o le "anamua" ituaiga, ua fetaui ma se faapitoa. "Talia" O le suauʻu vali e le faigata tele. E i ai le soʻona iloga le laki, lea pe a faʻamamaina ua ufitia i tamai tino. E le o se faʻafitauli le mauaina o le suauʻu o le pogisa paolo (o le iʻuga, o le vali i luga o le tapoleni e pei o le taimi i lea taimi). E tele ni mea e maua ai le paʻu i luga o le umu e faʻaaoga ai le ... susu, lea ua faʻaopopo i le Primer (o foliga o le mea sese, o le a le pa o loʻo maua ai le vevela o loʻo maua ai. Ae ui i lea, afai e te faʻatonuina le tusiata saʻo (Sosmememise leiloa ma mafai ona faʻaleagaina) se kopi o le ata pe o ia lava, o le a faʻamaoni pea. Peitai, matou te maitauina, e pei ona auiliili ai e le faiʻai taleni. O se kopi lelei (mai le muamua) e le itiiti ifo i le $ 1000, pe sili atu taugata. Ae, e le pei o ni taugofie, e iai le aoga moni.

Faletalimalo Fale Fale
Ikea

Tamai palasitika fofo i sina taimi o le forereildional agaga ma o le a tatau ona tofo i tagata alolofa Pusi . I se taimi ua leva, o le upu "umukuka" na o se mea e le mafai ona feololo le aoga. Clay pusi ma maile ma tulaga ese o loʻo i le gaze, siva ma tagata taʻalo, faʻasolo i luga o Gelhelsin e fitu foliga mai , o loʻo mafua ai le le fiafia i le faʻaiuga o le limasefulu ma le onosefulu i le seneturi talu ai, lea na mauaina e le taimi lilo ai Halo, ua maua le taʻutaʻua o lona lauiloa. Lenei citch (mea o le limasefulu ma le onosefulu) ma le sili atu o le sili atu aso nei ma le faʻaofuina o le pophagrat o le pop design) e le galue. Ae ia manatua o mea na e mafai ona manatu i ai o le "usuina o le tagata lautele o le tagata" (o le a le mafuaaga e alofa ai Kutch maualuga o le Heror, pe ... o se mea tuusaʻo o le meshal ma le tofo leaga.

Faletalimalo Fale Fale
Matamata i le kamupani dahuichchoboabbbs e le o vaʻai pe tatau ona e faia muamua: pe e te aoina ma le mama abethetic manatu poʻo le (tuu lou lima i luga o le fatu e pei o nei. Mo le isi mataupu, e mafai ona e filifilia saogalemu le sili atu "alaga" mea, mai le Soviet Preens of the Wistoshek ma Portroek ma Portershek ma Portovas ma Portershek ma Portovas ma Portroek ma Portovatesas i Syeroshots o taʻitaʻi o nei. O le a tau ai lenei fiafia mai le 50 i le 5000 rubles. O le mea, ma lou mitamita o le a le mafaamatalaina o le a faamalieina. Ae ia matau o mea faapena e amoina se avega, leai se faʻatusatusaga i le aʻafiaga o vasega, laʻititi ma o nuʻu. Latou te osofaʻia le avanoa, agaʻi ia i latou lava ma le atoatoa le faʻaituau i totonu.

Faletalimalo Fale Fale
I totonu o le lalolagi mai le tusiata na nana se ato pepa. O le comic sese o le faiga ma le anotusi o se tasi o le sili ona fiafia i ai auala o gitchites, o loʻo ia fautuaina oe e sili atu le taofiofia filifiliga e se atunuʻu poʻo le vaitau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se seti o "Iapani togalaau" (1880 Rubles) mai le Daizart (Iapani) o se mea e pei o se kesi o le Desktop. E tutusa lava le a iai i le ituaiga o ituaiga ma kitsch, faʻapea foi ma le tele o Initia ma Aferika o latou, laupapa laupapa, tupua I le pito o le kitsk ma le vintage - edy globe tu mo le taʻalo o kata (5830 torllas) mai le faatufugaga o le ata (Italia). O se manaia o le tele o le ogaoga o le sitaili o le tekonolosi o post stored o se uati o Rusia condigner v. gasenrik, faia i le stanless stal (tusa o le 16 poloka).

Sili le fili o le lelei

Faletalimalo Fale Fale
O loʻo iai i luga o le Primode Cermiccs mai Tris: O le tuugalamepa, o se polo faʻamalosiʻau, o le tele o le vaega o loʻo i totonu o le tele o mea i totonu. Afai o loto palasitika i le tautotogo o le ai ai i le potu o lau tama, ma o le tinamatua o le a faigata tele le alofa o le matagofie elefane ma operal dog, e le aoga i le mataga. Mea uma o lou taimi ma le nofoaga. Assing o loʻo e fiafia i le Iapani a tagata, e le faʻapea e tatau ona suia uma aiga i malae samani. Pala Sipine Mea e Aloaia Tagata O uso uma o le aiga e piki i luga o lona potu. Meaalofa e mamao ese mai i taimi uma e masani ai "i le sitaili" e sili atu le taua nai lo le sili ona taugata, e aunoa ma ni mea lelei. O mea taua i mea sili o le uiga o le mafanafana faaleagaga, ia latou avatua ia te oe ma e pele ia te oe.

O le Komiti Faʻatonu o le Faʻatonutonu Faʻafetai i le kamupani "Merens i Chatetertops" ("Magima"), ICMI "mo se fesoasoani i sauniuniga o mea.

Faitau atili