Ina ua uma le meli meli

Anonim

Toe faaleleia o se lua-potu potu potu ma se vaega atoa o le 44.3 m2.3 M2 i le fale o le II-4 4 faasologa. O le talaʻaga o le faʻaliliuga o Asylum Bachelor i se aiga teine ​​teine.

Ina ua uma le meli meli 13926_1

Ina ua uma le meli meli

Ina ua uma le meli meli
O le fola na polesi ma ufiufi i vale, ma o le taualuga sa na ona ufitia i le faʻapipiʻi vali ata. Uma le faʻamaeʻaina ma faʻapipiʻi galuega "Ozone" faia se faamaoniga mo se vaitaimi o le 1 tausaga
Ina ua uma le meli meli
Maea Carpet Hides Renoviting Birch Parquet, o loʻo ogatasi ma Blond Dealt Trade, Sofa Footthostern lanu ma le samasama oneone
Ina ua uma le meli meli
Fiafia Giraffe, Leopard aluga, lamepa ma isi "vaaia" Na avea ma sui o le manava o Aferika Amerika
Ina ua uma le meli meli
O le lanu mafanafana manaia o le alatele ma cherry meafale e maua ai e maua ai se lagona lelei i malo. O fafo atu i fafo atu ma se tamai mapusaga i lalo o le tali o le anti-sliprict aafiaga, ae faigata tele
Ina ua uma le meli meli
E tatalaina le faitotoʻa a le Kapeneta "Amiotonu", lea na faʻatagaina ai oe e sefe ai le avanoa, ma o le faʻata e faʻaigoa o le vaega o le ala savali. O le proonic pa puipui o le puipui puipui luga o le rotation o le carridor casely rose ma lapotopoto ma le radius o le 4 cm
Ina ua uma le meli meli
I totonu o se tofi lē agavaa, e mafai ona aoga ma mafanafana ma mafanafana.
Ina ua uma le meli meli
Wallpaper i le kapeneta-vaivai leo, ma le "floral" mamanu, aua o le a mulimuli ane avea ma fanau

Ina ua uma le meli meli

Ina ua uma le meli meli
O le umukuka mo puipui na faʻaaogaina ni fasi pepa lua o le pepa puipui, o le a le pogisa lanu "kofe ma le susu" e tuʻufaʻatasia ma le tamaoaiga lanu o le 'oa o le gaʻo. Sa tatalaina muamua, tatala le faitotoʻa i le faleuila ma le umukuka, na faʻamasani ai se ala savali. O lenei o le leai o le faitotoʻa i le umukuka faia lenei tamaʻi taʻavale laititi e sili atu le saʻoloto e faʻagaioi
Ina ua uma le meli meli
I le samasama lanumoana faaopoopo faaopopo leo samasama. I luga o le flavor tutusa ma le umukuka
Ina ua uma le meli meli
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Ina ua uma le meli meli
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Ma se parataiso manaia ma i le halate? O le finauga taua. Nai lo lea, i se tasi itu: ina ia le motusia le vaa i le olaga, o lenei matua lava le olaga e tatau. Sili ona i lona lava teritori ma lona tofo. Ina ua nonofo le faafiafiaga ma tau meli i tua, na suia ai e tamaitai augataloga. E ala i lenei fale mautotogi, na matua nofo ai loʻu toʻalua i le taimi nei, ma o lenei o le aofaʻi o le 43.3 m2 o le suʻeina lea o le malutaga e liliu atu i se falelotu o aiga. O lea, toe faʻaleleia se fale-potu e lua o le potu i se fale masani o le II-4 4 faʻasologa.

Ma e sili atu le faigata ona faia le mea e tusi ai. O le Uelefea WallPaper ma e le o tapunia le Kapeneta na mo nisi mafuaaga e mafai ai ona manatua pea o matou o le tele o finauga), ma e tatau ona ou faia le tele o finauga) O ia o le tele o au. Le mafai ona teena, ou te leʻi manaʻo e suia se mea ma le fefe. Ae a uma ona tatou avea i aso uma se mea e momotu, pa'ū mai ma paʻu, laʻu faʻasasa faʻasaologa. Na faʻaletonu le amata ona suia o le Windows (o lea e matua i luma o le taumalulu e le pipii).

Faamalama

O le tulaga muamua o le toe faʻaleleia e mafai ona faʻatinoina e aunoa ma le tuua o le fale mautotogi. Soknov na alu sao i se tala tusia. Na sau KAAMA le Mark Tama, fuafuaina le aofaʻi muamua, na matou totogiina ma amata faʻatali. I le taeao o le aso atofaina, "Tagata galue" Saunia Mamao: Faʻasolo ma Faʻamatalaina Mea Uma Mea Uma, na latou faʻateʻi ai mea o le a matou le alu ai i le pusi i fafo mai le fogafale fa i le lacquer. Ae e lei aumaia pupuni ia te a wupuni. O le tamaʻitaʻi talavou mo le "Tagata Lagolago" Faamalamalama atu o la matou poloaiga e le opeʻaina e le o iai mo mafuaaga faʻatekinisi, ae o le kamupani o le a totogiina le faʻasalaga (o le pasene Ma sa latou fefefe i le tele o taimi. I le aotelega, na manaʻomia le faʻatali mo le faʻasologa o le polokiki. O Irutno o le talitonu o oʻu mata ina ua latou taunuu lava ma faia mea uma. I ni nai aso mulimuli ane na ou fesili ai na tatau ona foia e le eletise pule. Na latou taʻua o ia o se telefoni feaveaʻi - "o le lesitala e le avanoa." "Le Faamaulaʻaina", "na matou taufaiofo ma, e pei ona faʻaalia mai ai. Ina ua mavae ni nai vaiaso, na pasia le aufaatauaʻiga a le matou kamupani ("Taitai-Taitai"), o loʻo faʻaputuina ai ni tupe mai tagata ma mou atu i le afa o tagata e aunoa ma faamalama. O le mea lea, matou te laki laki ua masani ona faataunuu le poloaiga. Ina ua uma sea mea na tupu, na oʻo isi mea uma na foliga mai ua fiafia o ia i lotu.

Amata ma uma

Afai e te le faitauina le taimi i le sailiga o se tane ma se tala ma Windows, ona toe fausia lea mai le amataga i le faaiuga o le 2.5 masina. Na matou lafoaia uma meafale tuai ma tuua le fale mautotogi mo le taimi o le toe faʻaleleia o le taimi, ma le toe faʻaleleia o aiga. O le galuega a Wizard na faia i le 3 vaiaso, o le faʻamaeʻaina o galuega - mo le 1 masina, o le isi 2 vaiaso o alu i le faʻapipiʻiina o meafaigaluega ma le faʻaumaina ma le faʻatasiga o meaafale.

I le laasaga muamua, sa matou filifili ai i le tele o manatu taua. Sa tatau ona ou lafoaia le faaosoosoina fautuaga o faasalalauga, o ona sui na folafolaina mai i se fale mautotogi, ma taofi la latou filifiliga masani i luga o le amio e masani ai.

Na matou valivali se mea talitutusa ma le mea atofaina latou. E le o se tulaga masani lenei o tatou na masani ai. Fai ma toe faia o ata i le faia o ata ma tausi fanua o pa, ma tulimanu, tatala. Ua filifilia le Relopperment e aua le faia: I la matou "lua-ipu", uma pa puipui o potu ma le lima o le tasi ua tatau ona lafoaia. Se mea na ou manaʻo e tuʻua se isi potu i le lumanaʻi fanau. Peitai na maeʻa ona motusia le fausia-i totonu o le fale-i totonu o le faletalimalo ma le faletaele, ma o le faletaele e toe faʻatulaga mai i le tuʻufaʻatasia ma faʻapipiʻi le l-88840 fufulu masini i totonu (Siamani). I se tulaga lautele, aemaise o le fuafuaina o fuafuaga, sa tatau ona ta ese mai le togafiti, ua uma ona tatou maua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu malolo sa fesili Tone i se fale faʻaeega: 464-s DVD player (Prineter, Iapani), VSDAVERS). O le tane e vave ona otootoina i luga o le fuafuaga saʻo i tulaga o le akousics ogatasi o failauga.

Na faasolosolo malie lava, na matou tomigi ifo ma lou ulu. Na amata ai le vaitaimi o le faatautele. I taimi uma o taimi avanoa, o lena, o le a, ma le faaiuga o vaiaso, sa matou sailia se mea, latou te fuaina, fuafuaina, faatau. Faʻaopopo e le mafai ona faʻaogaina mo uo - O aʻu uo teine ​​fai mai: "O lo o galue i le faamoega." O upu faʻaupuga o tamaʻitaʻi na galo, i Oti ese ma vavae ese ata na aumaia ai le lagona, lanu lanu pe o le nofoaga o meafale. Na faasolosolo malie le ata o le lumanai.

Tele taimi na matou o faatasi ma le nofoaga, ma tuu ai maketi o le fausiaina. O Fepuari, sa malulu le tau, i lalo o Ona vae o le kiona ma le vai - fiafia foi mai ia malaga i lalo ifo o maketi, e pei foi o maketi na faatau mai. I se tulaga lautele, o nei suʻesuʻega na o le taimi na tatou faʻamutaina. O le tusiatusi o le faʻatulagaina o fausaga na faʻatauina e le ulu o le Broude, ma e leai lava se mafuaʻaga e fesiligia ai Lona lelei faʻatuatuaga. O mea na maeʻa uma, Tiles, faitotoʻa, meafale, moli ma ni mea e iloa ai na matou filifilia. O le falelauasiga i luga o le Fono a le aiga na fuafuaina muamua i le a lava potu ma le auala e tasi na matou faatauina ai le pepa puipui ma le ola tapenapena. Ou te le malilie ma le faamatalaga o le toe faaleleia o se taua laitiiti. A leai e fai se faʻafitauli lautele mai le faʻatauina o se taʻe, faapena se soʻoga faʻapitoa e mafai ona faʻamalosia le mafutaga i totonu o le aiga.

Fola

O se tasi o faʻavae taua o soʻo se toe faʻaleleia o le fola. O Unas o se Birch parquet ma se laka atoa lacquar i totonu o potu ma se pine parqutch i le ala savali. O le tele o laupapa e ese lava, o le suiga i le va o le alatele ma potu e le mafai ona teuteuina. O lea, na tuʻuina naʻo le maʻi na o lea i nofoaga nofomau. Na amata ona lava le lava na lava pe a maeʻa ona faʻaaloalo, faʻapipiʻi ma ufiufi i le tolu vaega o le vanimonimo o le aniva "(tikugnal; O le Xwed Bereza na amata ona malamalama i le Paine Prelin.

Mai i le alavai, na aveʻese ai maʻi ma se tolu-potu "pai" o le lua vaega o bitsumen mamticmen ma okeni. O se linoum tuai na aveese i le umukuka, suia le tuai naliina. ACHOTOBA o le a faʻasaoina i luga o le faʻatauina o se tuʻufaʻatasiga o soʻotaga, i galuega ma le taimi o le matua o le vaega, na mafua ai le toe malamalama. E moni, sa i ai pea nai le tamai Sii mai le faitotoa o le faʻamalama, o le mea na faʻalavelave ai i fuamoa uma (tusa lava ma fuamoa fuamoa i le panu e le o seniti i le apa. Mo se fou naliina, o se paluga o le m150 sa faʻaaogaina, ona faʻapea lea ona o le keni i totonu o junis fafie. Talu ona faʻapipiʻi le faitotoʻa i totonu o le umukuka sa leʻi fuafuaina ma i le taimi e tasi e le manaʻo e iloa ai le umukuka avanoa ma le alavai i le tele o lanu, o le CM (Sahara ). O lona oneone mago ua tuʻufaʻatasia atoatoa ma le sisitema, ma meaafale o loʻo iai i totonu o potu. O le flaggodar o le tino i lalo o le carbonate tile e le faʻaseʻe (o le mea tonu lava e pei ona faʻasolo atu mulimuli ane, e puipuia malosi). Fotton fola na maua palasitika pluth ma "taga" totonu (mo le uaea uaea).

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Ral totogi, $ Tau, $
Faʻateʻaina o vaega (faʻaaogaina) 7. 6. 42.
Le mautonu o fafo o le talepeina 16.5 3.5 57.8
Fufululima luga mai le vali tuai, aveese le pepa puipui 98. 2.6 254.8.
O le Dismanstling Stock poloka, Antisole - - 70.
O le masini masini mai poloka (faletaele) 2.6 10 26.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi - - 400.
Atoa 850.6

Tau o mea mo le mutiaina o vaega ma le le fiafia

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Foam Prerete Unit 12 PCs. 0.9 10.8.
Milling palt m150 50kg 0.04. 2.
Atoa .8.

Uaea

Mai le amataga mai o le toe faaleleia, na matou faʻailoa ma le totoʻa, o fea ma mea o le a nonofo ai aitema o meaafale poʻo le tekonolosi. O le uaea naea mo le TV na faaloaloa atu i potu uma ma luga o le umukuka e uiga i le faasao. Taumafai foi e tusi mo nei filifiliga mo le faigata o taimi o le a avea i tatou ma tolu. O le a naʻo le aufaigaluega na naʻo le saoasaoa e tusa ai ma la matou polokalame. Na suia le tuai o le ulu o le Willininum ua suia i le Copper Prp (le-igoa "Noudy") ma le faaluaina tulimanu. 'O le' au amioaoa na tuʻuina mai ai tatou e ave le turisi switch ma pakete ona o latou tau le faʻatuatuaina, o le filifiliga o loʻo paʻu i luga o le tele o le seti - 7000 rubles). Ou te musu o tuaoi, matou te leʻi lafoina puipui i lalo o le Polofesa Faʻamanatuga (Brandradge Europa NV, o Neasts na latou nana ai i le INDE IND i le prosan i le plthos pe mo meaafale.

Pa ma taualuga

O le tuʻuina atu o puipui i le fale mautotogi na mafua mai o le faʻamalieina o maota. Sa tatau ona latou faapipii le Pepa Pepa vinyl, o lea na latou faʻatasia ai i latou i tulimanu ma soʻoga i le faʻailo ma le fola. Na aveese ai le pepa puipui tuai, o luga o le "Optimist" Preming na togafitia ma le faʻataʻamilomilo i le laina o le (prister genety (prim genpalls eskaro). Ina ua maeʻa le faaiuga o nei taualumaga i le pa o se potu tele na faia se avanoa mo le faʻapipiʻiina o le ea malulu r410a spon starin mai daikin (Iapani) (chortit i le strokes watput). I luga o le nofoaga o le faatamaia o puipui o le faletaele, fou, mai Bamm poloka.

O le taualuga sa lelei lona tulaga. Na fufuluina Sonya, o le lauʻeleʻele, o loʻo ufitia ai taʻe, na ufitia le taina o le 55mm ma le ufiufi, uma uma i le vali luja (ma sa ia amata foliga manaia. I le taimi muamua, sa latou fuafuaina le taualuga i potu ina ia fefefe, ae mai lea manatu, o le paolo tatau, o le a malamalama lelei le laufanua. O le suo na faaauupegaina ma le masani masani na taofia (Geipel, Siamani) ma le lima fausia-i Luminires.

Faletaele

Talu ai o le tamai vaega o le fale mautotogi e leʻi faʻatagaina e teu mea muamua na faʻatau mai ai i le fale ma ata puʻe, na maua mea uma i le taimi nei o aso atofaina, e tusa ma le tulaga o galuega. O mea faigaluega ma meaafale mo le faletaele fuaina i le milimita. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ai ona faʻamamaina le masini fufulu, e le mafai e le aufaigaluega ona faapuʻupuʻu le paʻu o le vevela o le taʻele (52cm), o loʻo tu i luga o le puipui e tasi.

O le faletaele na avea ma "faavaomalo". O le faleuila (Hybner, Polani) atoa 90, ma o paipa paleni fou na tapunia e le pusa susu, lea, ua logoina. O le faletaele i le 160cm (Esterel, Farani) ou te leʻi mauaina vave, na iloa mai o lenei tele e le masani ai-tapulaa. Groch Haucets (Siamani) mo le taele, kolo fufulu (Polani, 65cmp lautele) ma Bdis, matou te matua lelei lava i le tauvaga tauvaga i taimi o faasalalauga i taimi. O meaafale i totonu o lenei potu o le atunuʻu ("aquaton"), vagana ai mo le Italia Sharlieer, o le tulaga e faia ai galuega a le loka ma le i totonu o le uaea i le maualuga maualuga) ua uma ona saunia muamua mo.

Avot tale mo le faletaele e le vave. O se mea na ou fiafia ai, aveese i tala atu o la matou paketi, ma le mea na sotia ai, i taimi uma e tupu, e le manaʻo e mauaina. O le faʻaaluina o nai aso e savali ai i luga o maketi, na matou vaʻavaʻai i le faleoloa e aunoa ma le tele o le faʻamoemoe, o loʻo faʻavave e le Italia "(" kerama. Ia te ia ma taofi. Matou te leʻi manaʻo e faʻasoa atu puipui i luga o le pito i luga ma lalo ifo o le lanu, o lea o le pito i lalo o le paʻu, o le lanu samasama, ma le pito i luga na faʻatagaina ai le mapumomo, ma i le pito i luga na faʻatagaina ai le mapumomo. O loʻo i le pito i luga o loʻo i ai se tamaʻi fan (e tasi, Polani).

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Ral totogi, $ Tau, $
Sima-oneone fusi 16.5 10 165.
Masini o le Taufauga Vaitaimi 3. 3. iva
I fafo le toe faaleleia o le toe faaleleia (parqutch) 27.9 12 334.8.
Fola o fola ma tumutumu laupapa 16.5 sefulu mal le fa 231.
Atoa 739.8

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera Tau, $ Tau, $
M150 lautele lautele 830kg 0.04. 33.2.
Suavai 12l 37. 444.
Eleele "betokontakt" ("Knaufi", Lusia) 20kg 2.5 lima sefulu
Varnish mo le pariquet tikkut tikkup 10L 7,2 72.
Ceramic tile (spain) 16.5m2 27. 445.5
O le mea e te fiafia ai "UNICE" (Rusia) 90kg 0.4. 36.
Atoa 1080.7

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Ral totogi, $ Tau, $
Puipui 137. valu 1096.
Maualuga maualuga lanu o luga o luga 41,3. 6. 247.
Puipui pai 95. 4.5 427.5
Oti i puipui ma Ceramic Tiles sefulu ma le ono sefulu ma le valu 288.
Atoa 2058.5

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
O le eleele "optimist" (Lusia) 30l 1,1 33.
Plaster gypsum "solo" ("Knauf") 850kg 0,3. 255.
Palu "Glims" (Lusia) 390KG 0.5. 195.
Vali v / d taikutula 18l 4.8. 86,4.
Ceramic Tile "Kerama" (Lusia) 18m2 12 216.
O le afu le nonoa "Unce" 93kg 0.4. 37,2
Atoa 822.6

Umukuka

E pei ona taʻua, matou te leʻi o le pa o le faitotoʻa i le va o le umukuka ma le tamaʻi alatele. O le leai o le antittole faʻatagaina le armat mai le drywall. Ona vavaeeseina lea e ala ile fetuutuunaina palasitika tulimanu ma ufiufi papala. O meaafale mo le umukuka na faatonu i totonu o le faletalimalo i le lotoifale "Driada". Na latou o mai i ni taimi vave: na latou faʻafepetiina, valiina o filifiliga e ono i le sailia o le sili faʻalelei. O pupuni o le fale mautotogi le pa o le itu i saute, i se tamaʻi umukuka na toetoe lava a vevela. O lea, e faaopoopoina le malutaga, na faia ai le lanumoana lanumoana. O meafale e tau i le $ 1625, ma o se tulaga tele na fuafuaina e le agi mai o le ita tele elemene ma le countertop. Ae mai le anoanoai o le tulimanu a spacious, ua le mafai ona mumusu - i luga o le eria 6m2 uma fata i luga o le teugatupe. Shoretorator SJ-47L-A2 (Sharp, Iapani) ma Gi777 W (Gorenje, Slovenia) na liusuavai. O le mea na faʻaosoosoina e suia ai le fasimoli i le ofi i le ogaumu ma le pepa kuka. Peitaʻi, na aumaia mo la matou seti o kapeneta, o le lautele o le lauʻeleʻele o loʻo i ai nei (50cm) e sili ona lelei, ma o le fauina-i le lautele i le 60cm. O le 10 centimeters o le aafiaga na filifilia mea uma. I luga o le ogaumu tau na tau ai Hrona (Spain) tutusa 50cm lautele lautele. Na o le DEHWASHER F86450M (AEG) sa matou fausia-i totonu. Auina atu ma aoina mai ia i matou uma i taimi uma, i lenei tulaga e mafai ona e mitamita i tagata Rusia Gaogutu. O le fesuiaʻiga o masini na faʻaalu muamua, e aoina muamua e le umukuka o le umukuka o loʻo tipiina ai pu i le tuai "apoʻo i lalo o meaafale, ma ua uma ona tuiina o meafale. O le umukuka e faʻaaoga le pepa puipui o le lua laupepa i le vai tutusa: kofe i luga o le susu i luga o le puipui, ei ai se laulau 'ai e tolu. Malamalama ma musu iinei, mai le malepelepe (Siamani).

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega numera Ral totogi, $ Tau, $
Faapipiiina o uaea 230 pauna M. 3.5 805.
Faʻapipiʻiina o le eletise eletise (scket, sui, lipea pusa) 32 PCs. 10 320.
Faapipiiina o eletise eletise 1 seti. 200. 200.
Atoa 1325.

Le tau o mea eletise

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Electrocabel ma vaega 230 pauna M. 0.9 207.
Eletise, uzo, otometi masini (Siamani) 1 seti. 170. 170.
Eletise eletise (Suetena) 32 PCs. - 240.
Atoa 617.

Faitotoa

Sa i ai faitotoa i le laina. E leʻo le lotonuu, a o le va o le vai o totonu, na matou faʻatau foʻi i le atunuʻu, i le taufaifai o le va o le 150 i le taʻimua. Faitotoʻa faitotoʻa ma tapoleni na faʻamamaina aʻo le i tusia le pepa puipui e sauni ai avanoa e aunoa ma ni faʻalavelave faaopoopo. A uma ona fetaui i le nofoaga o le tapoleni, latou te le aveʻesea ae le o le tauʻaveina, ma mulimuli ane na tautau i le tulaga mulimuli o galuega.

E leʻi vave ona maua le faitotoʻa ulufale. Sa ou saili mo se taimi umi mo se taimi umi, ona latou te leʻi malamalama po oa fesili pe a filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le taua o le faʻaogaina o le faitotoʻa, afai o le tatou fale o le a mafai ona outou faʻalogo uma i puipui. Faʻaitiitia le talitonuina o le tele o le fia faʻalagolago i le tagata faʻatau-tagata faufautua. I le tele o kamupani, o loʻo galulue teine, lea, nai lo le taua o le faʻamaufaʻailogaina, o loʻo avea ma se mea e sili ona taugata i se tasi finauga i se tasi finauga: "O isi mea uma - susu." O lea, sa iu lava ina feiloaʻi i se faufautua o loʻo mafai ona fai mai i mea lelei uma ma le le lelei o le faʻataʻitaʻiga e te manaʻo ai, fesoasoani i le tagata faʻatau e faia se filifiliga malamalama, o le faʻatauga faʻavae e faia. Matou te mauaina le faitotoʻa o le kamupani "na" (Lusia) ma Mul-T-Lock loka (Isaraelu), o le tau atoa e $ 800. Ma sa lē naʻo le filifiliga o faitotoʻa, ae o le polotene a faufautua o faufautua na manaʻomia se faʻaaliga tele i le tele o mataupu o filifiliga ma mea faigaluega.

Lua i le tasi: potu malolo ma potumoe

E le pei o le umukuka ma faletaele, o le potu tele ua teuteuina i leo mafanafana o peach ma enaena. Ioe, i le amataga na matou miti o se potu moe tuaoi. Ae afai e te tuu se moega i totonu o se tamai potu, e leai se isi mea o le a ofi i totonu, ma e sili ona tatou mananaʻo lava e valaʻau loa lenei potu mo tamaiti. Ma, i le igoa o se lumanaʻi malamalama, o se potu tele ma le vaega o le 18.9m2 ua avea ma potu malolo ma se potu e tasi i le taimi e tasi. Pe o loʻo i ai le tele o lo matou potumoe o loʻo ia i matou se sofa Sofa "Taavale" mai le fale gaosi meaafale 21 potu (Lusia). O lona potu moe na alu atu ma iloa le sitaili o le potu na matou taʻua o le aiga safari. O isi elemene o elemene ua aliali mai i le mamao: laupapa laupapa ma ata ma ata manu. Agorka mo le alofilima ma lamepa lamepa lamepa na ou fuafuaina. Mo mea e teu ai meafale, tatou te filifilia le sili ona tumau i luga e ono afaina ai lona lavea.

O pupuni o le peach stole (e o ai ma puipui) vaai malamalama, ae matua le misia ai le malamalama o le moli o le moli matala. O le mea lea, e leai se mea e taofia ai le pito o loʻo taofia ai le pito i luma ma e le solia le tatou miti i le taeao. O le Modular Wal of Trepip Philima Grandy ChildProm ") mai pupuʻu ma pupu o Memime na matou filifilia, faia le faʻaaliga o Lusia". O le tulimanu o le vaega toetoe a iloa ai laʻu miti umi o se potu laki. O faitotoʻa o kapeneta ma le manifinifi tioata ma le faʻata e fatuina se lagona o le moli, ma o le laʻasaga o le puipui e tusa ai ma le faʻalauteleina o le fng shui. Ma e taua tele mo i matou, o le lanu o meafale e toetoe lava a pei o le laʻau ma le lanu o konu a maota. Ma o elemene o laupapa o eseese ituaiga (Birch, Pines, nafu ma Taiala) na atiae i se tasi ata.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega numera Ral totogi, $ Tau, $
Faapipiiina o vai paipa 25 POG. M. 10 250.
Faapipiiina o le pito i luga 12 pole M. 3. 36.
Faapipiiina o se tufatufaina folasaga 2 pcs. valu sefulu ma le ono
Faapipiiina o faleuila 1 PC. lima sefulu lima sefulu
Faapipiiina o le solo solo 1 PC. 48. 48.
Faapipiiina le fefiloi 2 pcs. sefulu ma le lima tolu sefulu
Faapipiiina o Hashbanin 1 PC. lima sefulu lima sefulu
Taele 'aina 1 PC. 90. 90.
Atoa 570.

Tau o le Plumming masini ma mea

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Paipa o uamea-polymer 25 POG. M. 6. 150.
Paipa reswer pvc 12 pole M. lima 60.
Taele Esterel 1 PC. 290. 290.
Fufulu le kolo. 1 PC. 60. 60.
Fale fefiloi 2 pcs. - 230.
Atoa 790.

Hall ma Kapeneta

Ua matou faia se pupula, Terracotta-moli. I le nofoaga o le malepelepe ua motusia-i totonu o le kapoti, o le lua o le fale puipui ma faitotoʻa - "vaega o mea totino" ("kapeta mea", kalutrad). A o i totonu o se tamai potu ma se vaega o le 9.1M2 sa le faia mulimuli ane: O lenei o se suʻesuʻega, ae o le faʻamamaina o le potu e faʻamanatu ai le potu. I luga o puipui, e lua ituaiga o fale puipui o loʻo tuʻufaʻatasia eseʻese: faataamilo i le faʻamalama-monononic, i le isi itu o le pa puipui, ae o le tuʻuga o le lua o lavalava e vavaeeseina e a susulu tuaoi. O le autu o le fugalaʻau o loʻo toe faʻatuina i ata filifilia, i le luga o le sofa ma isi auiliiliga.

Ua agai atu i le fale toefaafouina, matou te lei lagona vave i le fale. Na o mea uma na atoatoa. Naʻo mea uma na feʻaveaʻi ma ua faʻatapulaʻaina i luga o nofoaga, aiga ma faʻafetai ia i tatou, e mafai nei ona tatou toegese i le tatou lava fale mautotogi O le lona lua o le manava ua tatalaina Aspis, manatu fou o loʻo aliali mai ma manaʻomia le latou saili mo ni mea laiti laiti, e fai ma aiga moni. A uma mea uma, faʻaleleia, e pei ona e iloa, e le mafai ona maeʻa. E i ai lona lava aulelei.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Ina ua uma le meli meli 13926_15

Fausiaina Pule: Igor Chumak

Tufuga: Ekumani Gamorodova

Matamata i luga

Faitau atili