Faasaga i le pito o Aferika- aiga odessa

Anonim

Faʻasino i le Oddessa fale mautotogi ma le atoa o le 98.6 m2 i se fale fou. Fale o loʻo i totonu o loʻo i totonu - o tagata o loʻo i ai mobinis o Aferika.

Faasaga i le pito o Aferika- aiga odessa 13931_1

- Aiga o le Oddessa "SRC =" / Ata / 5243_Main_b.jpg "Igoa =" O loʻo faamamafaina e le Walls i totonu o le fola Aiga "SRC =" / Ata / Ata / 5243_I01_B.Jpg "Igoa =" IE01 "O le leo o le 'eleʻele umukuka i le faauma "Aptore" - ODSSa aiga "SRC =" / Ata / 5243_I04_B i luga o le Reack Sword mai Calligramtis - O le mea e tatau ona e filifilia ma le poto, ae le o le faʻaalia o lenei vaega o le tino o le aiga o le ODSSA "SRC => / Ata fausaga fausaga i lenei nofoaga. O loʻo iai le faʻafeagai o le faʻata o le simroobe, o Niche o loʻo atagia mai ia i latou i tafatafa o le ala-RACK-COCKING - VAEGA MA LE A LE MAFAI ONA FAIGOFIE MA LE A LE MAFAI ONA FAIGOFIE. O lenei aafiaga vaaia o tupu i le fata pa, pe afai e te feagai ma le faitotoa i le faitotoa - le aiga Odessa "src =" / ata / 5243_i06_b.jpg "igoa =" i06 "> Loo Feagai ma le laasaga ma o latou pito i se strestling o lanu eseese Mai imola ceramica faamamaina le malosi o le, faatagata o le vaega o lenei aiga - o le ODSSa aiga "SRC => I0ssarity Minics: SRC = "/ Ata / 5243_i08_b.jpg" Igoa = "I08"> O le lagona o lenei potu e le o se ata o le potu e leai E faigata le mafai ona suia le moega pepe ma aluga. O le tele o mea, o lo latou matagofie o latou susu e mafai ai ona e vave aveese latou e feoai ai lo latou matagofie redundent.

- o le aiga o Oddessa "src =" / Ata / 5243_i10_B.jpg ">

- Oddessa aiga "dis =" 1 "SRC =" / Ata / 5243_i11_B.jpg ":" / Ata / Ata I12 "> fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O tagata fai faatoaga e manaʻo i a latou tamaʻi fale fou e avea ma le le fiafia, aulelei, ua leva ona masani ai. E manino: A uma, o aiga taʻitasi e tatau ona faia lona lava lalolagi tulaga ese. O tusitala o le poloketi na mafai ona faitau filifiliga e tali mai e le gata i lagona uma o 'au ana e ana, ae sili ona taua mo le faʻasoasoaina o aiga, tulaga mo le paketi talafeagai.

Na filifilia e ulugalii se fale mautotogi i le valu-fogafale fou fale o odSessa, e le mamao mai le lauiloa Farani boulevard. O le avanoa avanoa ma le dynamic olaga o fou fou na talosagaina se avanoa matala. Ae o le tuʻuaʻiga muamua o le fale mautotogi e le opetaia i lenei manaʻoga, o le potu malolo, o le potu malolo, na mafai ai ona matou lelei ma le tasi le isi. I se faʻaopopoga, o le umi o faʻataʻitaʻiga e mafua ai fegalegaleaiga ma le malosi o le alalafaga o loʻo i ai. E le fetaui foʻi le vaega o le 'au o le faletaele, le le lava o se potu ofu ma nisi potu aoga.

Ina ua maeʻa le toe faʻaleleia, o le tagata na vaevaeina i ni vaega se lua: Tatala le lautele ma tumaʻoti. O le potumoe sa faʻaseʻe atu i le potu malolo muamua. I le faʻaititia o le osofaʻiga o le auala, na ausia le faʻalauteleina o le faletaele. O le tuufaatasiga o le afa tumaoti mai le potu ua uma ona maua le avanoa e tuuina atu ai potu taitasi i lona lava sitaili. O lenei o le suiga o faʻaosofia o faʻaosofia le potu i le potu e faʻamaonia ai.

Uma sone, vagana le potumoe ma faletaele, tuufaatasi. O Soviet o le taimi nei e le vave ona mafai ona foia le afu o le avanoa masani. O le mea muamua o le foliga o le paʻu o se teuteuga teuteu o se vaega o se ata ma tioata fata. E i ai mai le sone sone o loʻo vaʻaia ai le potu. I tafatafa o le vaega - o le potu '' '' '' O loʻo iai ni faitotoʻa. O nei elemene e lua, taʻitasi i la latou lava ala, ma sasaʻo ai le manatu o tafailagi ulufale i se isi avanoa ma faʻauiga le manatu o le totonu ma mea fiafia. O le potu malolo ma le toe 'aʻai o loʻo i ai i luga o le tasi axis ma e le tuʻu ese mai le tasi ma le isi mea vagana ai le spatial cesra. Mo le potu malolo faʻapitoa piki i luga o le sorinar crorina. O le lelei o loʻo taʻua ai, e pei o le valaauliaina o le faʻapitoa, tuʻinanau i le faʻanaunauga, i se pa le masani ai. Elemene o le ituaiga i lona mamanu na aumaia i le fale o loʻo i ai: O se tala faʻasolopito i tua atu o le vaega o le potu o le potu ua vaivai. O isi mea e mafai ona lagolagoina ai: aluga i mea teuteu, foloa o le fola, o le skinter skin carpen, eltiners i se taimi matala - i luga o le taimi o le a sili atu. O le vaega 'ai mai Calligris (Italia) ma lona uiga i le va o le potu malolo ma le pa, o le ata manino ei ai se fesoʻotaʻiga.

- o le aiga o Oddessa "SRC =" / Ata / 5243_i02_B.jpg ">

E matauina o le M-foliga o le usuina o le umukuka faatasi ma le pa o loʻo faʻapipiʻiina i le puipui latalata mo le 15. O le ingencics o loʻo nanaina e le tele o fesoʻotaʻiga. Avanoa ia i latou e faʻaʻomiaina o se paʻu paʻu paʻu. O lona pito i totonu o loʻo ufitia i le paʻepaʻe vali, tutusa ma le vasega i le va o le alatele ma le potu malolo. I totonu o laina i totonu o le tioata tioata malu mo souivili ma tua.

O loʻo faamamafa mai e le Vaega i nofoaga galue o le umukuka ma le potu 'ai e se pa ma se laulaufaiva tioata i luga, faʻamalosia i luga uʻamea. E i ai lona tulaga lona lua, faaitiitia le maualuga-galue. O lea, e mafai e le Hostess ona fesoʻotaʻi ma malo "foliga foliga mai", e aunoa ma le le fiafia i le kuka. I le ala, i le pito i lalo, o le tapunia o le pa o le pa o loʻo lava le avanoa mo le teuina o le tamaoaiga o le tamaoaiga ma le ipu. Asthla custorttop faia lenei aoga o le malamalama ma le ea.

Architectct-fuafuaina pepa umukuka i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu. Na sosoo ai ma le pusaaisa na auai ni laupepa maualuga e lua, e faʻapitoa lava ona fuafuaina e le tusitala o le poloketi. E tasi le leoleo e le maua le pito i lalo ma le taualuga - Sa natia le lua-sosolo kesi ponesi ponaivi mo le vevela ma le vevela vai. O le masini fufulu a le kamupani Aristson (Italia) tuʻufaʻatasia i totonu o le umukuka meaafale. O le laina o loʻo i ai ma le maasiasi le "Apron" o loʻo i ai ma le mamanu o puipui o le potu malolo ma liliu le sone sone i tafatafa o le parataine. Umukuka ma potu '' potu faia se fusiuila i luga o le ogatotonu o papatusi ma fola atu le imola ciramica tile. O le laumua o le leo o le leo mafanafana ua fuafuaina mo se laminate parquet, ma le mafaufau lelei ma le tulaga.

- Odessa aiga "SRC =" / Ata / 5243_i03_B.jpg ">

Landy fale fale fale o le fale o le manumalo i le potu atoa. O le mamanu o lenei vaalele ua faʻamamafa ai le autu o le autu o totonu - o loʻo i ai i fafo o Aferika: O le foliga o le laufanua e pei o le paʻu o Aferika o loʻo faʻapipiʻi i luga o le BAMBOO o loʻo faʻapipiʻi i luga o le BAAMBOC, ua faʻapipiʻi i luga o le BAMBoo ua faʻapipiʻi i luga o le BAMBOO o loʻo faʻapipiʻi i luga o le BAMBoo ua faʻapipiʻi i luga o le BAMBOC, ua faʻapipiʻi i luga o le BAMBoo ua faʻapipiʻi i luga o le BAMBoo ua faʻapipiʻi i luga o le BAMBOC, o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pa o le Aferika.

O le vaega matapole na faʻaaogaina i le tele o vaega o le lolomiina o le pulupulu. Muamua, faʻatasi ai ma se spalala, o se mea o loʻo i ai le sili atu o le malosi, ona vali lea o le tino o le tino e fatu ai se leo. Na ia faafesuiaiina e ala i se leo leo. Mulimuli ane, o le auro e faʻafefegai ma le pito i luga o le tele o lona sui o loʻo osofaia, e tatau ona puleaina. Valivali nueck piki umi. Ua lauiloa o le vai vai e leai se paolo e mago. O le mea lea, i luma o le faia o le leo, o se vaega laititi o le puipui na filifilia e tele taimi i le faʻataʻitaʻiga ma faʻatali ia faʻamago. O lea, o le fefiloi nisi laiti, na ausia ai le naunautaiga e manaʻomia.

A uma le galuega i luga o puipui o le puipui na faauma atoatoa, o Bamaboo faapipii faapipii i ai. O le Stems o loʻo teuina i luga o laupapa laupapa na faʻapipiʻiina i o latou pito ma faʻamautuina ma tagata taʻitoʻatasi.

Ina ia saʻo, o lenei tamai paoa o lenei togalaʻau na "nofoia" o ni iniseti, e naʻo le tele o le mamao, a o ola i meaola. Lua laupepa mafolafola-togi o le totoina o le moli moli i le pogisa. O le pito i tua o le a faʻaaogaina le foliga o le puipui ma tuʻuina atu ia sili atu le mafaufau manatu.

Le lelei fuafuaina mo lenei vaega o le fale mautotogi moli. O le Cylindrical Plafus Faamamaina le potu 'ai. Fausia-i mafuaʻaga o loʻo i luga o le umukuka e faʻamalamalamaina lona nofoaga faigaluega, latou te tautua ai foʻi ma le faʻamoemoe vaivai mo le potu malolo. O le tala malie pito i luga o moli limturicent lameps e nana i le taualuga. O loo faʻamamafaina le vasega le vasega o le alatele, ma o faʻata e faʻafiafia faʻalua i luga, lea e sili ona manaia ile tele o atu ai.

O le paie o le pa puipui e taitaia ai se tamai alataimi. O se teuteuga o le seitmontif o le potu malolo ua sasaina: O se vaega o le puipui e faʻafeagai ai le faitotoʻa i le potumoe o loʻo valivali i lanu enaena ma ua teuteuina i le Brownbodo ma le Brownbod

Faafuasei ona foliga foliga mai o le potumoe. Aofia ai ma le potu, e foliga tutusa ma le vaega o totoe o le maota o le tautupu. O lenei potu e foliga mai o le vaipuna o loʻo tumu i le tele o le radoberry, burgundy ma auro i totonu o matata ma lamepa lanu, faʻafefete i le dox. O le Moega Lautele na faia e tusa ai ma ata o le galuega a le au tusitala, teuteuina o se matagofie o le ulu, o le Taffita ma Okenta. O le talimalo o le "maota" siosiomaga, o le pule o le fale mautotogi e mafai ona lagona se masiofo moni.

O se siʻosiʻole solzed sarker fautuaina toetoe lava o se ata atoa o le potu atoa, aua o le itu i tua o le laupapa susulu. I le tulaga o le nofoaga, o le taualuga na faatulagaina ai se kopi o le mama i le ituaiga o se mama. E iva moli moli halogen. O le tuufaatasiga o le tulaga o loo nofo ai le taualuga. O lona pupula, pei o le faʻata, faʻateleina le maualuga o le potu, e atagia mai ai le faipisinisi lelei. O faʻamatalaga a le aiga uma o le potumoe o loʻo tuliesea i se potu faʻatasi. O le iʻuga na aliali mai, e pei ona tatau ona i ai i le maota, o le faitotoʻa faalilolilo natia i tua o le vaeluaga i le laupapa. O se ulufale atu i se potu tele o loʻo avea ma potu galue ma le faʻamalosi laupapa.

O le aiga o Oddessa "SRC =" / Ata / 5243_i09_B.jpg ">

I taimi muamua, ae o le faʻafetaia o fale ma tamaoaiga eseʻese fale, na teuina eseese mai tagata fānave na faʻaaogaina. O mea taua a le aiga ua suia e pei o se faamaneta: E le iloa le mea e tupu ai e le iloa ma na o mea lilo na mou atu, latou te leʻi avatua i le "aso malolo faavavau" i le saua. O le le lelei o potu o loʻo faia i totonu o potu ma potu teu potu teu, e oʻo i le laʻititi "aiga faamoega", o matou tagata e masani ona maua le taʻaloga i onapo, ae ua uma ona taimi. O lenei potumoe na maua se mea sili ona fiafia i le fofo: O le faitotoʻa i le potu faifeʻau ma le ironing o loʻo lilo i tua o le plastbboard vasega i le laupapa. E mafai ona e faʻalatalata atu i le pepelo mai soʻo se itu, ae le maitauina le faitotoʻa faalilolilo. I le taimi nei, o le tele o le potu natia i tua o le taimi e toetoe lava a le toetoe lava o le tele o le faletaele. O ni nai maa lapisi e lava lava le tutusa o lavalava, fale tausi aiga, moega ie lino ma sili atu.

Oo i fafo, Arco deco o loʻo i ai i se tamaʻi faletaele manaia. O le Pentang faʻamaoni i luga o le podium, ma e tele ni sitepu (o le mamanu foʻi o le gaioiga ma le amio mama: O tagata mamao e manaʻomia mo le puimanava paipa). Na laina ia Nichhean ma se faaputuga o imola chramica ma se ata o lanu tetele. O le vai taele ua vavaeeseina mai le faleuila i lalo o le faleuila. O le siki o loʻo faʻamauina i le taofia o le mamanu ma le lautele o laulau ma vavaeeseina o loʻo faʻamalosia i lalo o se mea sili. I luga, o le lautele lautele o le counterttops o loʻo faʻapipiʻi faʻata (faʻafeagai le ulufale). O le mea saʻo ua tipiina i luga o le sui sui ma fata-lagolago mo mea faigaluega. O lo o laina i le tutusa ma le palu pei o puipui. O ia sractional ndhythm e fausia ai se taʻaloga manaia o atagia.

O le taʻele taʻele ma le faleuila e faʻapipiʻi ese i itu uma e lua o le faitotoʻa ma o loʻo faamalieina ma matafaioi o le fuafuaga lona lua. O le taualuga e faia i le plasterboabboard i luga o le uamea talaaga. Moli le faletaele. O se tamai faamalama i tafatafa o le vai. I le lautele, o le faletaele i se "faʻamatalaga" e sili atu le matagofie tele. I tua atu o le faamalama, o se tulafono, faamamaina le handbusnin. Ae o le faaiuga e sili atu e le Elenna sili ona fiafia i ai ma Konstantint sili ona fiafia i le fiafia tele: o le faamalama e tu i le pito o le taele. Ona o le mea moni o le vai o loʻo faʻapipiʻi i luga o le podium, o le pito i lalo o le faʻamalama toetoe lava o le latalata i le vai. O lenei, lalo o le vai taele, E mafai ona e matua faʻaititia le vaaiga mai le faʻamalama. O le Air Pale Pip Pink Cuttun o le okeni o le a filifilia le potu o lenei tulimanu. Punavai o faʻataʻitaʻiga malamalama e tautua ai se paga o le plafone-sconce ma lumunescent moli, alavai i le taualuga, o loʻo faʻapipiʻiina e le o le proypockic. E le gata i lea, o le mamanu i luga o le taualuga toe soloia le mamanu i luga o le fola.

"E faigata tele ona faʻasoa i totonu o le galuega i totonu o le totonu ma lona lua lona lua, - Elenna Bychkov Faʻamatalaga ma le tomai o le fale mautotogi, o le a le ola o le tagata o nonofo ai. e tatau ona mafaufau i mea uma. Naʻo le a maua ai lona lava tagata, ae le o foliga pei o seisi mea. "

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faasaga i le pito o Aferika- aiga odessa 13931_2

Architect: Elena Bychkov

Decorator: Konstanttin Lanin

Matamata i luga

Faitau atili