Ipu taumatau

Anonim

O le vaoga i totonu o totonu: Mea na faʻaaogaina, auala faʻataʻitaʻi e fai ai le i ai o le tele o tioata, fou tekinolosi, taimi faʻatulagaina.

Ipu taumatau 13938_1

Ipu taumatau
"O le Studio Alexander Fatuva", Autu o le Tusitala
Ipu taumatau
Rusgoods.

O lenei Motac KaleiDoscope mafai ona toe aumaia ia matou tua i tamaiti

Ipu taumatau
Tipi o le lanu valivali tioata
Ipu taumatau
Rusgoods.
Ipu taumatau
L muririna.

O le tioata fuaina i totonu o le a lagolagoina e ala i le mauaina o tioata oloa.

Ipu taumatau
"Studio Alexander Glukhova"

O le faʻailoga o le faʻapotopotoina e le gata o teuteuga, ae o loʻo faʻamalamalamaina foʻi

Ipu taumatau
Pezzati Vnini.

O le lanu lanu e mafai ona filifilia ina ia ogatasi ma o loʻo ogatasi ma lau faʻamalama tioata.

Ipu taumatau
Pongnglass
Ipu taumatau
Pati paketi, o le vili o mea o loʻo faia i le faʻiina o metotia, o le a faia lau internare teltant
Ipu taumatau
Architect v. Savianov Provigner T. Tobjandize

Ata V.nepledova

Ile fesoasoani a tekinolosi tele, a Mose aikoic ma pupuni tioata tioata, sa mafai ona matou mauaina se manaia aafiaga i le faletaele.

Ipu taumatau
L muririna.

O le po-po o le lamepa mai le paepae paʻepaʻe tioata ma le lanu o loʻo avea ma faaauauina o le vaega o le vaega

Ipu taumatau
"O le Studio Alexander Fermaeva", o le au tusitala o A.ferniaev, E. Beboon

Modular pipiʻi pupuga uʻamea na faia i le faʻiina o le sceate faʻatasi ai ma masani ciramic tiles ma tioata poloka

Ipu taumatau
"Studio Alexander Glukhova"

E faigofie ona suia matapale i o latou kapolu i totonu o le gaʻo, aga masani i le vaega o le aʻoga. QAMM e le naʻo le lafoina o le fua, ae o loʻo fetaui foʻi ma le tusia o le tioata tioata

Ipu taumatau
"Studouo Alexander Fatuva", le tusitala e. Bekon

O le itu o le modular ua pisia tuli uʻamea na faia i le fivas metotia e ono suia mai le 1515 i le 5050cm

Ipu taumatau
"Jasmi"

O lenei Shircase na teuteuina i le pisia i le pisia o taimi, o le a ou valaauliaina oe e aʻe i luga. Souns-Glass Windows decouted Windows, faitotoa ma vaega

Ipu taumatau
"Alexandria"

I soo se atunuʻu, o lenei mata o le a foliga lelei, faia i le Tiffany metotia.

Ipu taumatau
O nei faʻamalama ua le mafaapive le pito i luga o tioata, faia i le faʻanoanoa, e lelei mo umukuka faitotoʻa.
Ipu taumatau
"Alexandria"

I le tasi tioata atoa, o se ipu tioata e lua i le pito i luga "ma timuga mata" ma "taua" conbochens

Ipu taumatau
"Stureo Curvelana Mikhailosi"

Sound Glass faamalama ma lenei mamafa o le tino e fetaui lelei mo pa puipui

Ipu taumatau
"Stureo Curvelana Mikhailosi"

Uamea fatuga i sasaʻe ma storend faʻapipiʻi faʻatumu lou fale ma le malamalama ma le mafanafana

O le tioata o loʻo mafai ona tosina ai le lagona e oo lava i le aso timuga. E liua ai soʻo se tasi-faia o le paie pe faʻamalosiʻau, pamu, lanu pe monochrome. Peitaʻi, i soʻo se tulaga, sili atu le matagofie, faʻaaloalo, ma sili ona taua ia leai se-leaga. Faʻafetai i le tua o le tua, o le Stareywalluk e sau i le olaga ma amata ona taʻalo ma lanu uma o le nuanua.

O le upu "stred shop" ua i ai se Farani Distorict (vinath- "Glazing"). O lea ua aofia ai ata i ata lanu lanu, i auala e pasia ai loa le malamalama. Ae peitai, o mea faapena a le tusiata e le o mauaina. O le tioata e tatau ona ulufale i totonu o loʻo i totonu o loʻo iai se tasi e tutusa ma ia. E leai se auala e alu ai. Aua e te taumafai e liliu lou fale i totonu o falelotu a le au paia-falesa. O le numera o le pito-tioata Windows i le iunite o le iunite e tatau ona faʻatapulaʻaina, ese latou o le a faʻaleaogaina e le o le tasi le tasi, ae o le itu atoa.

O le puʻeina o le tioata Auauna atu o se supquisite teuteuga o faʻamalama matala (laina faʻaluaina o faʻamalama, tuʻuga o tioata, tuʻutuʻuga o le fale, amptops, o ato, choickstops

O le Aso Vaiaso, aemaise tele o le la, e ui atu i tafatafa o le fugaʻele o le tioata o mau, pei o le "tapuai" ma faaliliuina atoa le fale. Ua faʻatumuina potu i le faʻagaʻetia o le ea e le manaʻomia tele, o le a fesuiai o se meseno, faʻamolemole i ai tagata o le fale i se taʻaloga tumau o vali. Afai o le tioata o loʻo tautua e pei o se taualuga, o se faʻamalama-logo poʻo se vaega teuteu i luga o le puipui ma faʻamalamalamaina, ona tupu aʻe lea o le loloto ma le isi volume.

O le pueina o le tekonolosi

O le tusiata o le tioata tioata ua matua. O tekinolosi tekinolosi mo le gaosiga o galuega mai le le fiafia le Green Grey i le atoa talafaasolopito o lona i ai. E tasi le aʻoga na o se ata tusi, laupepa ma nofoaga o le faʻaaogaina o ia mea teuteu. Matou te lisiina ni auala masani e fatuina ai tioata tioata ma faamatala puʻupuʻu e uiga i le fou tekinolosi.

Ituaiga o nofoaga o toso

Ua pulea Seikale Faʻaali le tioata o loʻo tusia
"Lafoga" Masaga Sound Glass Destigner
"Tiffany" Oneone oneone Ata tifaga
Fusi (Faasalaina) Lacquer
Lafo Ata Ata

Seti o le tioata

"Lafoga". O lenei metotia faasaoina mai taimi anamua e tumau ma matagofie, e pei ona folafolaina atu e faʻataʻitaʻiga lelei o le puʻeina tioata i sisifo o malumalu o sisifo Europa o Europa o Western Europe. O le tusiata faia ai le ata, o lona uiga o le tusi laupapa e moni moni, ma le ata tusia ma le lanu o elemene o le lumanai galuega. (I le auala, mo le tioata tele tioata e faamatalaina e se geometric mamanu ma le tioata laiti.) Ona tipiina lea o le tioata ma faaofi i totonu E latalata vavalalata le tasi ma le isi, latou te faʻaseʻe i itu uma o le tioata o loʻo mataina. Pe a faʻaaoga le au faʻatau taʻavale ma feololo. Ma o le oloa i luga o le nofoaga o loʻo "laei" i totonu o le apamemea itu o le malologa ma (i le tele o mataupu) ua toesea. O le aofaʻi o le taʻimua o le faʻaseʻe o loʻo palu, ma o le faʻamalama tioata amata ona laʻei, pei o le tuai o le bronze (o fea lava e tupu le uliuli). O lea la e mafai ona faasee i mau nei le tioata. E i ai ni oloa tutusa e taugata (1m2- 8-1500 pe sili atu). O loʻo iai le vasega o le faʻapipiʻiina o le tioata o le pupuʻu mo le teuteuina o vaega eseese o le potu ma mafai ona teuteu le sili ona matagofie.

Ipu taumatau
"Alexandria"

Sound Gool Windows "Tiffany" metotia - poto masani o laina ma lanu "Tiffany." Mo aso uma, e aofia ai, o le lona lua lea o le "mea faʻataʻitaʻi" e faia ai tekinolosi, ma e tele taimi e le faʻaoga ai i latou. O Le Foafoa o Technical Technory Scess Moffany na fausia mo le faia o lamepa o lamepa o pulu fola mai maa o nonoa maa o lanu lanu lanu. O ia oloa na sili ona lelei i Amerika ma Europa i le faaiuga o le XIX., Ua lauiloa ma mamao.

Uma tioata uma o le lumanaʻi tioata tioata o loʻo liliu solo i le tino ma se lipine o le pepa faʻapipiʻi o ia lava, ona o le faʻatau o elemene. O laina o laina e ono tele ai le mafiafia. O lenei metotia e lelei mo se auiliiliga o se mea lelei, pe a laʻititi fasi tioata e manaʻomia ona fesoʻotaʻi e ala i laina o le curging curved. Manifinifi le manoa o loʻo punou tioata malamalama ma faigata, ina ia mafai ona foaʻi atu pepa. Ua tusia i lalo le faʻamalama i le affinay metotia lautele, ae talafeagai mo le taualuga o leoleo.

Tioata e ese ...

O le mea sili ona taua i le tioata o le ata. Lusia, Europa ma American Firms faia mea e ese mai le lanu ma le tino. Valivali le tioata o loʻo tatala ai le Star'glass (Lusia), Rolling (Pulea, ma le mapusaga, ma le maoaʻe, e atagia mai ai le malamalama) - Lusia). O le tioata lanu e gaosia ai foi e ala i le spectrum, armstrong (US), Czech, Igilisi ma Belgian ma Belgian Forms. O nisi tioata suesueina ata gaosia tioata mo galuega taʻitasi o le tioata o le ata, o isi e faʻatonuina i le gensian poʻo pisinisi mai fafo (Morstal, i Gass). E manifinifi (2mm) ma mafiafia (6-10mm). E foliga mai o loʻo faʻaalia ai le tioata foliga (gaʻo), o le mea e pei o se mea e faʻapipiʻi ai i le faʻavaʻa, faʻapea foi ma le feʻena o le ea. O le fale teu oloa e le gata o le tuʻufaʻatasia i lona galue ese lanu eseese ma le ipu tioata, ae e faʻaaogaina foi se mauga tioata.

Sekiki tekinolosi

O galuega a le sailiili tioata mafai ona fausia e aunoa ma le faʻaaogaina o uʻamea uafu ma aunoa ma ni naifi o le ua vaeluaina o le sili ona pipiʻi i tioata tioata. O fasi mea o lenei oloa e tuʻufaʻatasia ma le kulimi, sacht i le ogaumu i le vevela maualuga ... o le faʻaaogaina o faamalama e mafai ona taʻei mai le detects ma omiga pe a le o le tekonolosi pe a le mafai ona ausia le ata.

Masaga. O le Matai Tuʻu i luga o le tioata o le mageso e faʻaogaina ai le oneone oneone, ona valiina lea o le sili atu o vali ma susunuina i le vevela o le sili atu nai lo le 800c. Ona maua ai lea o le lumanaʻi i tioata tioata o loʻo togafitia ma hydroflucortic acid. O galuega na faia i lenei auala e taugofie nai lo isi (mai le 300 i le 1m2). O metotia e mataʻina e mafai ai ona maua le mapusaga ma lagona lanu lanu, ae o le faʻasologa faaonapo nei, ona o mafuaʻaga leaga e le o toe aoga i ai le tagata maloloina o le matai.

Teuteuina e le oneone. O le tusiata ma le fesoasoani o le "Sounbwable" e mafua ai le mafiafia o le sili atu i le 5mm stylized (e masani lava o fualaʻau). E pei lava o se magete aoga i le mafiafia o tioata ma tutusa o le aisa. O le tioata atoa e sili ona lelei mo totonu i totonu o le sifini poʻo le siʻosiʻomia sitaili, pe a taua tele le soona faʻaaogaina le avanoa e ala i lanu lanu. O lenei metotia na faʻaalia i le amataga o xxv. Ma o lenei na toetoe lava a ova le taofiofia o ana faʻataʻitaʻiga.

Fefe. O lenei tekinolosi e le faʻaaoga foi namea ni vaega. I luga o le ata tusi, na faia i luga o le tioata manino, tuu isi vaega autu o fasi, vali tioata, faapea foi ma le moliaga. Ona taina lea o nei tapolo ni papeti "taʻalo i totonu o le ogaumu, vevela i se vevela o 850C. O Luga O le igoa - Fusi (faaliliuina mai le gagana faaPeretania hing o lona uiga o le "agasala"). O ia galuega o le a tau ai le tagata faʻatau mai le 800 i le 1m2.

Lafo. O Tekinolosi e foliga tutusa ma le Fusi ma le Mucuransiad Okinolosi. Ae o le tulaga lea, ua tumu ai e le matai le Momengging Mogenge o ipu lanu omea i le lumanaʻi, ae o le tusi foʻi lea. A aveʻeseina pepa mai le ogaumu, seʻia o faʻaʻoleʻole, e faʻatosina e le Matai le maualuga o le fesoasoani. O lenei tekonolosi na tupu mai i le motu o Italia o Murano, latalata i Venice. O lilo o tioata fale oloa iina e faamaapeina lemu ma lafo i tofi.

Pitonuina-oron palu

Tele faʻapipiʻi e ausia ai muamua muamua o talitui o loʻo tuʻufaʻatasia ni metotia i a latou galuega. O le Galulue-Blue Seti o tioata o loʻo tusia ai na faia vaega na faia i le faʻamaloloina o metotia, poʻo le volumars faiaina o tioata faʻapipiʻi, tao i luga o pepa (lafoina); Sandbasitila Score Score e faigofie ona e fealofani ma faigata, ma o ia, ma Tiffyy. O faʻamaʻi pipisi e tatau ona tuʻufaʻatasia, e foliga mai o le le tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, tioata ma le meli ma le uʻamea poʻo le apamemea.

Fesuiaiga i le tioata o le tioata

Ipu taumatau
"Stureo Curvelana Mikhailosi"

Fasigo lanu tioata- pei o se vaega o le laufanua i fafo atu o le faamalama: faataamilo i le tele o tausaga le matua ua faalauteleina: o le a le gata i le tele o tioata lanu (mo le faʻataʻitaʻiga, "tiffeny "), Ae ia foi le faʻalauiloaina lelei. Peitai, o laau masani o laʻau uma o laʻau mai le laʻau ma le faʻamalama e tasi e ese mai i le faʻataʻitaʻiga. E le manaʻomia e le aulotu polokiki ma le uʻamea uʻamea, poʻo ni sipi, pe maualuga-vevela tioata gaosi. Lava e ave le pulumu ma lanu lanu - ma o le tioata o le tioata ua sauni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ata tifaga ma taʻaloga puʻeina tioata tioata mafai ona faia pe oka i totonu o le tioata potu aʻoga. A o le PhotovATa-atoa-lanu-lanu pe lua-lanu ata faʻaaogaina i tioata poʻo palasitika, latou lava leai se fesoʻotaʻiga i le maualuga o ata.

Wincce mo le taugofie (e ui lava, o le tulaga o le tusa o le 250-400 i le 1m2) e taofi ai la latou filifiliga muamua i ni fuaitau. Peitaʻi, e le tatau ona galo ia i tatou o galuega faʻaalu e gaosia ai le lacquer poʻo ni ata pupota e manaʻomia le mauaina o poloaiga, ma le tasi le kopi o le tau o le tau o le a taugata ai. Ioe, e foliga mai o lenei oloa e le o le sili ona matagofie. I o latou foliga ma foliga foliga, e tatau ona e i ai le itiiti ifo ma sina manatu e faia le filifiliga saʻo pe a teuteu lau totonu.

Ata i luga o le tino. WIMBER DOERY BOACHEVA (le kamupani "Jasmy") Soure-Souds Windows e faia e lava tekonolosi i luga o le auala. O le tioata o loʻo pipiʻi (o loʻo pisia tioata poʻo le okeni) e le sili atu nai lo le 4 mm mafiafia i luga o fasiga (maualalo tele-5 cm). E faʻafesoʻotaʻi elemene, ua tupu le kamupani i luga o polysyrene ituaiga. Faaofi le tioata ma nonoa ma dichloroethane pe toli. O sea teutetau e sili ona talafeagai mo ni faʻafitauli, faʻapea foi ma faamalama, faitotoʻa ma vaega.

Ata tifaga "o le tioata na mauaina". O le tagata lava ia o loʻo i totonu o le ata o loʻo i luga o le tioata lanu ua tuu i luga o le tioata tioata, ma sooga o ata tifaga i itu uma e lua ua tapunia ma le lipine e pei o le lipine pe taʻitaʻi. O le tautua tautua o lea "ipu tioata" e laʻititi, ma foliga vaʻaia, valaʻau foʻi, e le o se mea lelei tele. E faapena ni oloa e faʻaaogaina mo faitotoʻa ma faʻamalama o umukuka ma tamaiti. Peitaʻi o le manaʻoga agavaʻa o lenei faʻataʻitaʻiga, e faigofie lava ona aveʻesea pe a ia le maua.

Fesuisuiai pseudo-mailei. O le ata o le ata e faʻaaogaina i le tioata o le tioata o le epoxy resin ma dye, ma o lanu lanu eseese o loʻo sasaa i sela. O ia oloa e faia ai le Garkwork Acworkps. Le Soifua o Lenei A "Green Grey" e le sili atu nai lo le tolu tausaga. I INNEREMA: Mo avanoa o le faʻamalama, e le talafeagai - i lalo o le gaioiga o le la, o le ata na faʻaleagaina i mata ma le "luga o le lauʻeleʻele.

Alexander Feriaev ("Studio Alexander Faova")

Souns-tioata Windows e maua mai i le sili "malosi" mea. E tosina mai le mafaufau i le lanu, tino, "galuega" i le kilia pe e lelei ona atagia ai meatotino. O uiga na faʻatagaina le tusiata e faia ai se faʻamamafa i lenei elemene o le faʻatonutonuina o le totonu. O le sasa e tosina ai ona mata, ma mafua ai ona te fiafia i ai. E oo lava i le fausaga po o le fale lapisi i autafa o ia e le sili ona tupu.

Ou te manao tutusa!

Ipu taumatau
"Alexandria"

Atonu e lelei le malosi o le oneone i totonu o papaʻu ma lanu malamalama, na lavea ai ou mafaufauga, ma ia ou faʻatulagaina e faʻatino se mea faapenei. Na atili ai ona lapataʻia: o le tioata o le tioata e tatau ona taʻitoʻatasi, faʻamoemoe mo lou fale.

Afai e te manaʻo e fai lau nofoaga i totonu, mafaufau i ni mea laiti. Valivali tioata faʻavasegaina lanu malamalama, ma o le nofoaga lea o le potu pogisa. O le mea lea, i saute i saute, lea e tuʻuina atu ai le toʻatele o le la i le ogatotonu o faamalama na faia i le pogisa, ma tioata lanu, ma le ipu tioata o le a fetaui lelei o le a talafeagai mo le itu i matu. E tele, ona o le fale mativa, o fale o loʻo vaʻai i le fale fausiaina, pe o faʻamalama o fale talimalo. Ona o le olataga o le a le o se fagu tele o tioata tioata laau, o le a pasi ai pea le ao i totonu o le potu.

Afai i luga o lau Windows Windows, ona i totonu o le totonu, o le manaʻomia e faʻaauau ai le taimi. Faapea ua e mafaufauina e faia se laʻau pipiʻi o le faʻauiga - ona faia lea o se faaiuga aʻo leʻi amataina le toe faaleleia, ae le o le taimi muamua e tuʻuina atu i le tuʻuina atu o faʻapipiʻi. Fetaui lelei ma tusiata faaofi i totonu o le faitotoa o kapeneta. Sei o tatou fai mai, decorate pipiʻi i luga o le tioata o le umukuka na faigofie ona faigofie: tioata masani na e lelava pe e foliga mai, ma tuʻu i totonu o le fale faigaluega e ala i le taimi taʻitasi na faia i totonu o le fale faigaluega e ala i le taimi taʻitasi na faia i le fale faigaluega e ala i le faʻatulagaina o tagata. Tutusa ma faitotoa. O se fofo manaia o le a foafoaina i luga o le tasi o puipui o le vaega o le tioata o le tioata ma le pito i tua. O se vaega eseese mo le atagia mai - slin-tioata matagi i totonu o le faletaele: O le teuteuga o Windows (na aliali mai i fale fou), vaega ma malu.

O le albums ma faʻataʻitaʻiga o mea ua uma ona faʻaalia o le a faʻaalia ia te oe e le Wizard. Fuafuaina ma ana vaisu, aua neʻi galo le aotelega o le vaega o totonu (e sili atu le aumaia o ana ata ma oe). "O manaoga o loʻo i ai" e tatau ona ogatasi ma fua, fausaga ma lanu o nofoaga o nofoaga o loʻo fuafuaina.

Ina ua maeʻa ona gaosia le faʻamatalaga na maua mai ia te oe, o le Matai-Styreman faia ai le ata o oe o le tagata faʻatau o le a faʻamaonia. Ona sainia lea o le feagaiga, lea o le taimi o le taimi o le faʻatonuga o loʻo faʻaalia (e masani lava ona latou faia e tolu pe fa vaiaso) ma le totogi o le Soul-Green Providws).

Tuʻuina atu ma faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina o le pid-tioata-tioata e sili atu ona faʻaalia o le aʻoga. E i ai mea lilo iinei iinei e naʻo fomaʻi iloa iloa. (Ana se faʻaopopoga, e tele lava taimi e masani ona aofia i totonu o le tau o 1M2 o loʻo tusia ipu, o lea e le faʻaaogaina ai auaunaga mo aʻu.)

Fuafua tau

O le tau o le lau puipui faʻalagolago i le lavelave o le ata ma le lapoʻa o le lumanaʻi galuega. O le lelei ma le vasega o le ipu tioata e taua foi. E le gata i le tioata o le pa tioata, sa patino foliga, lafo elemene, muffin ma le fagota, rhinestone. Latou faʻaaogaina faʻateleina le tau. O le tau foʻi o le tau e faʻalagolago i le faʻaolaina o le Fono Aoao ma faʻapipiʻiina o le galuega. Le sili ona faigata ona faʻamau le lapoʻa o pepa, faʻapipiʻi le tioata tioata o le faʻamalama i luga o le fausaga o le fale poʻo luga o le taualuga. O le taimi nei, o le tau o le 1m2 o loʻo pipiʻi tioata tioata o le 800-3000 i kamupani eseese.

Tausiga ma Toefuataiga

O le tele o faʻamalama tioata tioata e tumau lava e tumau ma tumau. E tutusa le ma aiga siliva e mautofi ai. O se faʻataʻitaʻiga o le mea lea e manaʻomia ai le mea e tatau ai, filifili nofoaga saogalemu mo le mataina o tioata. A o faʻataʻitaʻiga e faʻaalia, na oʻo mai ai le masani ai o talitonuga faʻavae. Afai latou te faʻataʻavaleina, nutilaga pe gagau, faʻafesoʻotaʻi le pule ese. O mcratches o loʻo muamua, o fasipepa o le leaga tioata ua suia i mea fou. O le fausiaina o tagata o loʻo i ai-faauo faatauaina e le manaʻomia se tausiga faapitoa, ma e le faʻapitoa "tioata" e le o iai foi le taʻimua. Tausia mo i latou e pei o le i tua o le tioata masani: fufulu ma le faʻaleagaina o se mea faʻapitoa ma faʻataʻavaleina le ie malu.

O le Ofisa Faʻatonu Le faʻafetai i le ata o loʻo vaaia "Studio Alexander Freeheeev", "Wilbandrial Mavetlana" ("Sound Walkhovvi" "Mo se fesoasoani i le tapenaaina o le mea.

Faitau atili