Tala

Anonim

O le a ou tolopoina le lalolagi o manatuaga ma fai mo oe lava o suʻega fou a le lumanaʻi mai tagata lautele avanoa, ae i le taimi e tasi ... ma le uluaʻi Kerisimasi.

Tala 13940_1

Tala

Tala

Faʻafefea ona vave teuteu le potu malolo, ma sauni mo se fonotaga fou ma le Kerisimasi? Fai ni fogavā mo le Kerisimasi laau, ma i le taimi e tasi ... ma le laau mama lava ia. E mafai lava ona tutusa tagata uma.

Fefe i le Kerisimasi laau

O Designner Olga Gameves e talitonu i le taimi o le vaiaso fou, o loʻo taʻape ai le ata Kerisimasi e tele naua le laulau. Ma maʻi o manaʻoga o, o tatou o loʻo sailia meaalofa na faʻatali ... O lenei laau o le a fausiaina se tala o le togalaʻau, mafaufau e ala i lona tai. Masalo, o le toʻatele ua faasaoina manatua sa matou feiloai i le sili o masina malolo masina malolo i le laititi ma, mo i latou, ma le fiafia ma o latou lava lima. Faʻapea foi, faʻaletulafono ma le faʻalauaʻitele mea e maua mai a, e mafai ona e faia le uluai Kerisimasi laupepa E faigofie le faʻatinoina, o le tauaso o faʻaputuga o pulupulu o loʻo faʻaseʻe i foliga o le cone. E foliga mai o ni mea le fiafia i ai, pei o le afifiina o pepa, nusipepa ma faatautino, le mafai ona foliga mamalu. Ae ui i lea, e avea ma se mea manaia mo le fausiaina o le Kerisimasi tufatufaina o meataalo. Aseta a Arbrian ma auro auro o le a tuʻuina atu ia simer ma soʻo se oloa, e aofia ai le tioata polo. Lelei matagofie meaalofa, o loʻo faʻatali mo oe i lalo o le Kerisimasi laʻau, foliga mai e sili atu le fiafia ... O se atigipusa o loʻo afifiina ma se nusipepa e mafai ona faafaigaluegaina lava ia lava.

Tala

Tala

Matou te ole atu mo se laulau!

Tala

Tala

Tala

Tala

Faafeiloai e le magalafu

Tala

Tala

Faitau atili