Le taumafataga o le Tausaga Fou

Anonim

Afai e te manaʻo i se Tausaga Fou a Eva e Manatua se taimi umi, mafaufau e le gata i le menu, ae o tautua foi. Filifiliga mo le teuteuina o se pepa faamau.

Le taumafataga o le Tausaga Fou 13941_1

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Lucinda Symaons /

Redcover.com.

O le faaaoga o ma le faaletonu ma faaleoleo mea e tatau ona ola i le fealofani. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te filifilia le palapala paʻepaʻe ma auro, ona faʻamau lea o uō, ufiufi le laulau, ufiufi le laulau auro pe fusi le auro auro pe afifi le auro auro

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Photokaine /

Sasae tala.

Tausaina o le mea e fai ai le teuteuina o le uila. O ia fetuutuunai ituaiga uma o ituaiga ma lanu e mafai ona faʻatauina i soʻo se supamaketi. Pe fai ni teuteuga latou te tulima, o le sukalati sukalati po o almond chip

Tausaga Fou - o se aso malolo faapitoa

Le taimi o mea ofoofogia, meaalofa ma taumafataga alofa, ioe o le Tausaga Fou. O le a se mea e faʻatetele ai malo i-tagatanuu, uo, masani - o ai o le a sau ia te oe? Meaalofa - avefeau. E tatau ona iai le polokalame fiafia. Ae o le a le aso malolo e aunoa ma se taumafataga? O laulau a Tausaga Fou e tatau ona avea ma anafu o le polokalama. Mafaufau ma le faaeteete e le gata i le Olo, ae o le tautua foi lea. Ostero o le a manatuaina lelei au malo i lenei afiafi o se tasi o sili ona matagofie. E tofo i pusa filifilia, napkins, ipu ma moligaʻo e mafai ona faʻatuina lelei le lagona, ae sologa lelei foʻi le mamafa o le ufiufi.

Le taumafataga o le Tausaga Fou

Ina ia lavea le au asiasi i le tautua, e le manaʻomia le faʻatau o se pito sili ona taugofie. Ave se postcard ma tusi se lisi o mea i luga, o se tausaga fou moomooga po o malie malie. Aelic Ball i luga o le ipu o le a avatua le tuʻufaʻatasia faʻapitoa faʻapitoa. Afai e te manaʻo e lafo mai valaʻaulia i se faʻapitoa faʻapitoa, nonoa se pepa ma le igoa o le tagata asiasi i le polo. Tuu ni nai ata le aoga, pe a uma, soo se mea e faatepoia e mafai i le tausaga fou, e aofia ai malo ma tagata le aʻoaʻoina.

Le taumafataga o le Tausaga Fou

Lisi o le Tausaga Fou e manaʻomia ai le le masani ai pala. Faleoloa kesi na faatumuina i fualaʻau pamu, o lala ma le Kerisimasi polo - teuteu faʻalelei. Afai e te manaʻo i ai, o nei mea uma o lenei matagofie e mafai ona faʻaoʻo i le kiona o le kiona. "Poloʻi Agavaa" - Snow, Paʻepaʻe, Patitoso, e mafai ona faʻatauina i se faleoloa tele.

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Mondedripress /

Sasae tala.

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Uaina le tele o matatioata mo Champagne, uaina poʻo le vai e manaʻomia ai le Tausaga Fou "toe faʻaleleia". O le vaega o le glade mafai ona teuteuina i se lipine. Achetoba maua le aafiaga o frostoosas, ave se tioata luga ma suka suka. Moni, Faʻamalolo lenei "Lelei matagofie" o le a faigata tele

Taimi e faamanatu ai le Tausaga Fou

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Ata Faʻaiʻu / Sasaʻe Reseden Faʻagalo e uiga i Tagata Taʻitaʻi. Tatou fai atu, ia faʻatagaina le Matai, Faʻaligi mai e Santa Craus, e avatu i latou uma i tagata ulufale. E mafaia ia fai ni meaalofa o loʻo i lalo o le Kerisimasi laʻau e ala i le tusitusi ia i latou igoa o ia ua fuafuaina. O au valaʻaulia faʻaosofia e ala i le gauai tele o le tama silisili ese, o le a fiafia e alu i le laulau siata. Faʻamalamalamaina moligaʻo, o le ogatotonu o le laulau e teuteu ai le Tausaga Fou i le Yequana-Golding Kerisimasi O meataalo, nonoa i le larch lala. Lenei o le a e vaai lelei i tagata auai uma i le tausamiga o le a saunia!

Le taumafataga o le Tausaga Fou

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Totonu / Sasae Tala Fou

Polo na faia i le lanu lanu - tele le teuteuga. E mafai ona teuteuina i latou ma le Kerisimasi laau, ma le laulau. E talafeagai mo le gaosia o lugā. Tipi mai lanu lanu pepa. Faapipii i totonu o se lio, e pei ona faʻaalia i le ata. Ona malupuipuia fasi pepa i le ogatotonu (kelu, pine pe faamau). Lua ma le saogalemu le toe totogi o se mea e tatau ai (pei o le ata), poʻo fasi vavae ese. Ma o le tutusa polo o le a liliu ese e pei o le ata i le itu taumatau. E sili le pepa e fai ai le averesi o le averesi.

Le taumafataga o le Tausaga Fou
O se tasi o filifiliga mo le teuteuina o le ipu-solosolo i le ituaiga o le cones ma le sela o Rowbine. O le manatu e faigofie, ma fesuisuiai i lenei autu o se nofoaga sili. Ae ui i lea, o le solosolo e mafai ona gagau e pei ona e fiafia iai, ma le asini piki i luga o lou pule
Le taumafataga o le Tausaga Fou
Rachael Hale / Redcover.com

Fualaʻau, faʻamamaina ma le suka suka, foliga pei o le a latou nofo i luga o le kiona. Ma matagofie ma matagofie

Taitasi tagata paia, e le aulelei!

Tulaga atoa o se tagata, e aofia ai mea uma o le pati (tui, siiti, apamemea, ipu, pe a fai o le ua tuuina atu i ipu. Lisi o loʻo faʻalagolago tele i le lisi o loʻo e tusia. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe o le a tuʻuina atu iʻa. Afai o lea, la o le a tatau ona i ai se iʻa ava ma teuteu. O le faʻasologa o masini i luga o le laulau e faʻalagolago i le tafe faʻasologa. O lo o tuʻuina atu le ipu (masani meaai) e avea ma se manogi ogaoga ma le 'upega, i le lona lua, o loʻo mulimuli mai.

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Filifiliga o le faafiafiaga tautua. Daick ipu, i lalo o le vevela ma tu i lalo o se ipu) e tatau ona tu i le mamao o le 2 cm mai le pito o le laulau. Tauagavale o se pyrolin plate (mo falaoa pe
Le taumafataga o le Tausaga Fou
Stockfood /

Foobank tao). I le agavale o papatusi autu e tatau ona avea ma nifo i luga o le lua plug-dalk ma 'ai potu. Space-Snack ma le laulau naifi, Blades Faʻafaigofie se ipu, ma le sipuni (pe a iai se supo). E mafai ona tuu se naifi mo le suauu i le paneta pamu. Tuu mea tau mea e fai ai (sipuni, tui, ark, naifi) - mo papatusi autu, tutusa i le pito o le laulau. Ipu mo inu (uaina tioata ma tioata) tuu i le itu taumatau, i tua o le ipu. I le tulaga, auvae meaʻai uaina paʻepaʻe ua fola, o se ipu tioata mo siamupini mo le tioata, tioata vai.

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Dan Ducharrs /

Redcover.com.

Tuu se pusa poto ma se meaalofa i luga o se ipu. I totonu o le pusa e mafai ona o soʻo se soʻotaga uma, faʻasolo mai lole ma mea laiti ma meataʻalo laiti ma faʻaiʻu i se taimane mama (e faʻamoemoe lava poʻo ai ua faʻamoemoe e avea ma meaalofa)

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Stockfood /

Foobanks.

O filifiliga mo le teuteuina o le laulau e mafai ona avea ma le sili ona eseese ma e leʻi mafaufauina. Faʻataʻitaʻiga, moli o loʻo taoto i totonu o Vaase, teuteu o le kapeteni, Sprig e 'ai ma se lanumeamata kapron libroon

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Debi Trlour /

Redcover.com.

Mai le masani Kashpo ma vaomatua moss o le a e maua ai se manaia oattientick

Faapimilo Matagofie!

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Photokaine /

East Ears, tusa lava pe sili ona tutusa mata tioata ma tioata e mafai ona faia matagofie, fiafia. O le a matou fesoasoani ia te oe vali i luga o tioata ma cerammics, o loʻo i ai nei i le tele o loʻo i totonu o faleoloa. O lanu tioata tioata e sili ona talafeagai mo le mamanuina o le tioata. E i ai la latou suavai e tumau, taofi le manino o tioata ma gugu e aulelei susulu. Mo tusi tusitusi, e sili atu le filifilia o ata mafiafia. Aua e le o ni meaʻai, e sili atu latou le faʻaaogaina i luga o le totonu o le glade.

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Photokaine /

Sasaʻe o le Sasaʻe o le Sweets o se matagofie teuteu o se buffet. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tiʻetiʻe i luga o pepa uumi uumi, uries ma pai. Ona faʻapipiʻiina lea o le "Bouquet" le paketi ma le faʻaaliga i luga o le laulau i se vale matagofie.

Le taumafataga o le Tausaga Fou
Kim faisi /

E mafai ona teuteuina le polo o le Kerisimasi a Redcover.com E le gata na o le Kerisimasi. Malamalama lelei ie laugutu meataalo, o se matagofie foi ni nifo mo se laulau fiafia. O se ipu lapoʻa tele, moligaʻo ma polo samasama - moni, naʻo oe o le a e manaʻomia e faia se mea fou a le Tausaga Fou. I le lanu o le au fai o teuteuga e tatau ona o gatasi ma le masani ai.

Faitau atili