Fausia mai le fufula sima

Anonim

O le galuega tekinomiti o se fale o 342 m2 mai le sima, tuʻufaʻatasia uiga sili o mea pei o piliki, sima ma fafie.

Fausia mai le fufula sima 13944_1

Fausia mai le fufula sima

Fausia mai le fufula sima

Fausia mai le fufula sima
O le faʻavae o le fale-faʻavae vaega i luga o le monolithic faʻamalosi sima faʻapitoa. O le laina o le laina o loʻo i ai i le tulaga lea mai le sima o le fbs (4060120cm), na faataatia ma le siiina o le taʻavale-oneone fofo.
Fausia mai le fufula sima
Uma le logo ma luga o le vaega o fanua o le pito i lalo o le pito i lalo o fafo atu o le polypleth-styrene papatusi i tua
Fausia mai le fufula sima
A o le i faasee i luga o puipui o le faavae, o se tau mafanafana - bitsumen masmic ma se auala susu
Fausia mai le fufula sima
O le fausiaina o puipui i fafo na amata i le fetaiaʻi, ona tuʻu atu ai lea o le laina muamua o le vaipuna o fulufulu mamoe, pei ona mafai ai ona taʻele ia i latou.
Fausia mai le fufula sima
O se ata faʻapitoa faʻapitoa o le a tautua o le le tumau le lagolago mo le sasaina o le jumpers, o le a folasia mai i luga o le vasa sima papa
Fausia mai le fufula sima
O laina uma e ono e ono o lo o faʻateleina ai puipui e ala i le faʻamalosia sima sima monolithic fusi
Fausia mai le fufula sima
O avanoa i le va o le pito i fafo o loʻo feagai ma le pamama o le pamu i le pito i luga ma itu tauagavale o le faʻamalama ma faitotoʻa na faʻatumuina i le sima-oneone fofo.
Fausia mai le fufula sima
Jumpers i luga o avanoa o se lautele lautele faia i luga o le nofoaga (sima m300 faamalosia). Luga o le vaega autu o loʻo faʻatulagaina se le faʻatagaina o le amo i le faʻamoe, mo le mea o loʻo faʻaaoga ai le laupapa i luga o fata
Fausia mai le fufula sima
A o taamilo maea sima sima, e mafai ona faʻaaogaina le "kulimi", ae o se taʻaloga masani, ae o le tele o le mafiafia o le sili "
Fausia mai le fufula sima
Foam Crerete poloka e mafai ona e tipiina le lima vaai, lelei, ma le malosi, milling ma rull
Fausia mai le fufula sima
Ina ia faʻaleleia le malosi ma le faʻatuatuaina o le fausiaina o le fale atoa, o le pito i luga o laupepa e le tatau ona faʻalagolago i luga o le tino sima. O le sitepu e faʻamalosia e se paʻu uʻamea uʻamea, lea i le lumanaʻi Weldeded uamea

Fausia mai le fufula sima

Fausia mai le fufula sima
O le faʻaaliga i luga o le faitotoʻa ulufale ma le vaega o le soʻona o le soʻona faʻatamaia ma sa fausia i luga o le nofoaga mai le faʻamalosi. I le gaosia o se ata o se faʻaaliga o laupapa faʻapipiʻi ata o loʻo faʻaaogaina galuega faʻapipiʻi, lea na taofia mai le pito i lalo o le malosi o uʻamea fetuutuunai maʻapulega. O itu o le lumanaʻi overlap mo faʻapipiʻi laupapa laupapa, lea na tautua foʻi le uʻamea. Matagofie masani "taele" Faʻatulaga se faʻavaʻa o le faʻamalosi mai le faamalosia o le A-III ma le lapoa o le 10mm ma i le taimi muamua na liligiina o le 15 cm
Fausia mai le fufula sima
O le taualuga o le fale e aofia ai le Trenic Allet ituaiga
Fausia mai le fufula sima
Paipa o le suavai o le suavai system ma faʻamafanafana hobs sima
Fausia mai le fufula sima
O le vevela o le vai mo le fale o le fale o le fale o loʻo faʻatinoina e le Steel Form Boiler opletx 100 mai le Viessmann o loʻo faʻagaioia i le kesi. O loʻo setiina ma le le mautonu mai le puipui 50cm, o loʻo lava le faʻapipiʻiina o paipa ma faʻatonutonu meafaigaluega
Fausia mai le fufula sima
Vai mo le shw system o le vevela o le faʻaaogaina o le boiler fesoʻotaʻi i le outlet o le mulilua
Fausia mai le fufula sima
O le fale o le Pream Prender, e le o le feagai ai ma piliki. E faʻauma le stade, e mafai ona e faʻaogaina le amor-tumau sipela, puipui, ma faʻalenatura ma fatufatu fatu, nofo
Fausia mai le fufula sima
Lelei le Pream Crrem galue mafai ona faia e fausia atoatoa le lamolemole i luga o le pito i lalo o le taua o le taualuga o le taualuga o le taualuga, atoa ai ma le tele o le pona
Fausia mai le fufula sima
Fuafuaga o le fola
Fausia mai le fufula sima
PDD taofi o le fogafale lona lua

Piliki, sima ma le tele o fau fale i Rusia. O lenei o le vailaau faasaina, tuufaatasiga i uiga sili o nei mea o ia lava, ua atili ai ona malosi tulaga lelei.

Mafaufau O le fatuaiga falefaigaluega mai fummu sima i luga o le faʻataʻitaʻiga o le fale e tusa ma le poloketi a le Papeloka "(Lusia). O le lua-faleoloa fale i le Moscow Region Alexin na fausia ai le arrame o le valu tagata. E masani lava o le fausiaina o le fale o le fale (mai le 'ea o le faʻavae i le faʻavae aʻo leʻi faʻapipiʻiina le faʻavae o le fale) Ae i lenei tulaga e umi.

Fausiaina o Pama Aoga i le taimi muamua e talilu pei o le fausiaina o piliki, ae o le faatulagaga faapitoa o le puipui sima faailoa atu nisi o pa i le tekonolosi o puipui. O le feagai ai ma i latou, o le a tatau ona e masani i auiliiliga ma mea latou te 'ai ai ma latou.

Aisea na filifili ai Pream sima

O le Cellular Seserete o se ituaiga o le malamalama o le malamalama (o le tele o le itiiti ifo i le 1800kg / m3) faʻatasi ai ma le tele o le 0.5-2 m o le 0,5-2 mM o le 0.5-2 MMAMA. Mo le gaosiga o le ituaiga o lenei ituaiga, o loʻo faʻaaogaina le vaega e tasi e faʻatatau i le sima (sima, maoaʻe, oneone ma le vai e mafai ona 'eseʻese (mo le faʻamoemoega afā).

A faʻaopopoina se poromen spers, o se tali e tupu ai ma le vavaeeseina o kesi, o le mafuaʻaga mafuaʻaga e avea ai le paluga - o se faʻaiuga, o se cellalalar o loʻo fausia lautele. Afai e faʻaopopo sooupu faʻapitoa, ona toesea lea o le tau o le sela o le sima o le sima. Na saunia tele tagata e ala ile metotia o loʻo lilofia i luga o foliga o le tele, ma o le a faʻaʻaisa, tipi i lalo poloka.

O le faʻataʻitaʻiga fausaga o cellalar simprete o loʻo fuafuaina a latou mea totino. Talu ai o le ea, i polosi, o ia lava o se mea lelei vevela vevela, o le sela simulati ma le mafiafia o le 30cm i lona vevela-faʻasaoina o le 1.7 m. O lona uiga maualuga o lona uiga e le o manaʻomia e ituaiga o ia puipui. O le leo faʻaaloalo i le Cellolar Correte e tusa ma le 10 taimi maualuga atu nai lo le piliki. Mo le solia o afi, o le meatotino o le tausia o le tauaveina o le tauaveina o le malosi o lenei ituaiga sima e maualuga lava tulaga maualuluga nai lo piliki.

E pei ona e iloa, o puipui o pilito i le afi ua leiloa ma faaleagaina. E le leiloa le fale sili ona lelei ma malosi o meatotino - pe a lava le toe mauaina o le fale, ua lava lea ou te mafaufau ai, re - evolvel laupapa laupapa. (Mo le faasinomaga: i le taimi o suʻega, faʻataʻitaʻiga ma le mafiafia o le 1cm o loʻo taofia ai le vevela o le 800c mo le 2h e aunoa ma se faʻatamala.)

E tusa ai ma le vase o le manogi, o le agavaʻa e faʻaseʻe ai vai vai, o loʻo i ai pea i le ea o falemau, ma e faigofie lava ona manava i o latou fale fale laupapa. O le ipill i mea na gaosia mai mea laʻau laʻau e le o pala, ae le mumu ma le mimilo ma e le mimilo i le vai, e sili atu ona aoga mai le laʻau.

O le tasi poloka o tulaga faʻapitoa (403025m) suia le masonry o le 15 penwy bricks (25126.5 cm), o loʻo faʻaititia i le vale e tusa ma le fa taimi. O le tamai pito o le mea (o le a 600kg / m3, lea e tolu taimi e itiiti ifo nai lo le piliki) faʻatagaina oe e faʻaititia le faʻaitiitia o felauaiga ma faʻapipiʻi tau.

O le faʻataʻitaʻiga fausaga o le cellular sima faʻafaigofie a latou masini gaosi. MULIMULI O MULIMAU MAI O piliki masani, e mafai ona tipiina ia polokaina ma tusi lesona, faʻafaigofie, faigata, gaioiga lelei, o loʻo faia ai fesoʻotaʻiga ma le tini. Avott Faʻapipiʻi i Lal Call Shiurte faʻavaʻa, faitotoʻa faitotoʻa ma isi oloa ma masini ma fale faigaluega masani ma isi fao uma e le maua ai se fesoʻotaʻiga ma le faʻatuatuaina. E fautuaina le faʻaaogaina o ni fale faigaluega faʻapitoa ma se avanoa avanoa. E tatau ona faʻaogaina ni teuteu tutusa pe a faʻapipiʻi puipui (mo se faʻataʻitaʻiga, mo le pasiaina o meafale ma tekinolosi).

E tatau ona maitauina pe o le faʻaaogaina o ni mea e fai i le faʻaogaina o le saoasaoa o le simalama o loʻo maua ai e sea vaega o loʻo mauaina. Ua iloga le sima o loʻo iloga i le taua e ala i le porosity ma kesi i se taimi, o isi upu, o pos i lona mafiafia e fesoʻotaʻi i le "gaioiga"). O le sima sima na faaputuputu ai le susu o le ATU, e pei ona tapunia o loʻo tapunia e le poser (o loʻo tapunia mai le tasi ma le isi). Faafetai i lenei meatotino, e faʻaaogaina tele lautele nai lo le sima faʻapitoa.

Talu mai le loggelar sima miti o le susu, e manaʻomia le puipuia o le pito i fafo o le puipui mai i aʻafiaga o le avsphich

Peitaʻi, e tatau ona faia lenei mea ina ia aua neʻi faʻaitiitia le mea leaga o le fausaga. O le mafai ona faʻaaogaina e le puipuiga o ia puipuiga le SPar-Caprable Plaster (sosoo ai ma le taʻotoga "Breathable" faʻafofoina vali) poʻo le ofi ma piliki, sipela. E manaʻomia le tuʻuina atu o le vaʻai le vaʻai i le va o le puipui ma feagai ai. Afai e te musu, o le a afio mai le au folau mai le sima fou, e aunoa ma le avanoa e alu ai i fafo, e oʻo lava i puipui o le a faʻatamala, . O luga o puipui o potu o potu ma le maualuga headity (faletaele, umukuka) e manaʻomia foʻi puipuiga mai le susu i le susu-tapuni e o latou cherarac o latou papala.

A o le tau o le fesili, ona 1m3 le 1m3 Frem Creera poloka ma le tele o le 403025m tau e tusa ma le 4m2 puipui). O le tele o le tele o piliki o piliki ceramic m-125 o le a tau e tusa ma le $ 100 (o le 2 m2 pa i lua piliki).

Faatusatusaga laulau o meatotino a Form sima ma Ceramrac piliki

Tulaga faalemafaufau Meafaitino
Chramic piliki Vasa sima
DANSEY, KG / M3 1700. 600.
O loʻo faʻatautaia le faʻaaogaina o le falemaʻi, W / (MC) 0.81. 0.14.
Aofai i le 1m3, PC. 513. 34.

Taalo poloka

O le tipiina o le faʻaʻaisa tele o cellolar sima i poloka, o loʻo faʻaaoga ai e le 'aiga mea eseese masini. O lana tulaga lelei e aʻafia ai le saʻo o le geometric tele o poloka. Oloa o loʻo i ai le taua tele (3mm pe sili atu) o loʻo faataatia i le taimi o le fausiaina i luga o le mafiafia o vaega (10-12mm) o le sima-oneone fofo, e mafai ai ona e tauia mo le counds. Poloka ma le laititi o le tele o pasene (1mm) mafai ona ulagia i luga o le "glue" (faʻapitoa le manwery mo cellalar lelei fefiloi o le vai). O le gaʻo fouvale na faia o le sima-oneone fofo maua ai se sili atu o le vevela o le vevela gaioiga nai lo se lautele lautele, ma fai le matafaioi o le "malulu malulu". Matamata i le faʻaaogaina o le "Gelu" o le Soums i le Masonry ua maua manifinifi (1-2mm faasaga i le 10-12m i le fofo). O sea puipuia e toetoe lava a teuteuina, ea lea, o lona uiga faaalia i le itiiti ifo i le tele o le teuina o le vevela-faaolaina o le umukuka sima i luga o le ufiufi.

Masony i luga "Glue" e i ai se tulaga tau tamaoaiga o tamaoaiga. O le mea moni, 1kg "Glue" e sili atu taugata nai lo le 1 Kg Fofo, ae ma le laititi le mafiafia o le maso o loʻo i ai o le faʻailoga sili o le mea ("kelu"). O le tau o Vitog e maua i le averesi o le 30% maualalo nai lo le faʻaaogaina o le sima-oneone vevela. Ae o le taimi lava tatou te toe fai ai: Faapipiiina i luga "Glue" na o na o poloka ma tulaga o le tele o le tele

O le taimi nei mo le faia o poloka sima sima, sili atu meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina nai lo le gaosia o le sima faʻapipiʻi, o le tele lava e masani ona maua o le 'aiga fale ". E le o le sei o le "Glue" e masani ona faaeeina ia Pream sima. Ioe, o loʻo iai ni poloka simusa i luga ma maualuga le saʻo, ae e sili atu ona faigata ona latou sailia i luga o le maketi.

Ia, nei, le manufe tele i uiga o le sima, matou te liliu ai tuusao e fausia.

"Faavae" galuega

O le Poloketi na fuafuaina le fausiaina o se aoina o le lipine o le lipine i luga o le monolithic malosi sima.

Monolithic ipu. A maeʻa ona faʻapipiʻi le nofoaga o le fale o le faʻavae i lalo o le faʻavae mai le laufanua na aveese le fualaʻau o le fualaʻau o le eleele (mo galuega laufanua). Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le empcavator, na latou tosoina le loloto o le 1.7 m ma le faʻamoemoe lava i lona lima taumatau. Faʻalauiloaina le eleele na faia muamua se vaega, o loʻo totoe o le upega tafailagi e faʻaaoga mo le pito i tua o le maeʻa faʻavae.

O le faʻatulagaina o le faʻavae i lalo o le lagolago monolithic slab amata i le pito i lalo o le pito i lalo o le oneone vaega ma le mafiafia o le 20cm ma le sili atu o le 20cm ma se isi itu). O le isi tulaga o sauniuniga o loʻo liligiina atu o le oneone oneone o le faʻailoga o le B100 sima i le 15 cm. Ina ia mafai ona aloese mai le faʻavae o faʻaituau, o le sima i le sasaa sa fesoʻotaʻi lelei i luga o le pito i luga faʻaaogaina le faʻapipiʻi pine. Ma, mo le lua aso, sa fai le sima o le sitaitai, ina ua uma ona tuʻu i luga le mea o loʻo i luga o le potu susu o le tolu ma le lua o areela). Ina ua mavae le aso, pe a oo mai le "atigipato", e amata ona fausia se galuega sima e fatuina ai se mafiafia sima sima ma le mafiafia o 30cm. O le Barcask na faataatia ma se faʻavaʻa o le a-III le faamalosia ma se lapoa o le 12mm ma sasaa ma le sima M200, pe a latou tuua mo le lua aso e faamaala ai.

Poloka faavae. O le faʻavae faʻavae o le FBS (4060120Cm) ​​o loʻo tuʻuina atu i le siʻitia o le siʻitia o le laʻei, na nonoa le tasi ma le isi ma le sima i luga o pou (e fa laina o pou na folasia). Muamua dug tig mo se sapalai i le fale o le vai paipa ma se ivi. A taoto i luga o le pou pito i lalo o poloka o le pito i lalo o le va o latou, na iai le faatafafa atu i le tatalaina mo paipa talafeagai. O le puipuiga a le puipuiga mai le palapala susu o le Pa o le Faavae sa ufitia i fafo atu o le lua faaputuga o bitcmen mastic. Ina ua maeʻa, i luga o le faalava i luga o le faavae, sa faʻatafunaina e le suavai "mataituina lē tekonolosi" e puipuia ai le eleele i totonu o le fanaʻu o le folauga puipui). Ona e i ai ni laina o le masony groid i totonu o piliki e lua i luga o le (i luga o poloka). Le aotelega o le maualuga o le pito i lalo o 2.5m.

Eleele eleele. Ina ua maeʻa le Lanulau, na faataatiaina ma se mea fuafuaina, ina ia le sili atu le tasi ma le afa o le lautele o latou tulaga lagolago, ae e le itiiti ifo nai le pollifoch. O papalagi o Hopel o fola o fola na te faʻaaogaina se autokaran i se vaega o le faʻaumaina o fofo. O pito o papatusi sa talafeagai i luga o le "Groove Pulu" system. Na tumu le sui i le va o pou i le sima i le sima ma le fatuina o le pito i luga o le tulimanu. Ma, faataamilo i le tulaga faigata o le Faavae, o le pito i itu o papatusi na tapunia atoa i le pili atoa i luga o le fofo (o le laina mulimuli o piliki).

O le tatalaina o le 200mmm ma le faʻamafanafana, sapalai vai, suavai ma kesi paipa na faʻaputuputu i le potu i lalo o le vaitusi. I le maeʻa ai o nei galuega, amata ona puipui o le fauina o pa i le fale.

Poloka i tua o le poloka ...

Galue i luga o le fausiaina o puipui na amata i le maso i se vaifofo o le updoor cladding i le mafiafia o le taimi. O le mea o le mea o loʻo feagai ai ma le sili o le faapalepale "Fagut" i le tele o le 25126.5 cm (fale gaosi "fagot". Na amata le faʻagasologa ma tulimanu o le fale, ua faʻaee lea o piliki i laʻei. O le faʻaupuga o le laina ma le agavaivai o le pa e faʻatonutonu ai le tulaga, cord ma plumū.

Ia mautinoa le ventiplation o puipui, e iai avanoa o le 10-12mmim lautele i le va o le tele o nai piliki. Faia i latou i le laina muamua o le masonry (lalo o le puipui) ma luga o le carnis vaega o le fale. O le numera o le fa "oloa" ua saunia e se laina, o le sitepu i le va oi latou e le sili atu nai lo le 4m.

Tuʻu se faʻamalamalama o le 500mm faataamilo i le tino o le fale, na alu atu i le masona o le totonu ma fafo o puipui. O lo latou mafiafia o le 300mm, mea taua-fagu poloka. Amata mai i tulimanu o le fale, solomuli mai le feagai ai ma le lua tulaga o pe tusa o le 70mm (le ea kilia). O le laina muamua o laina sima sima na tuu i luga o le fofo. O lenei faasologa e tatau ona i ai i le taimi vave, talu ai o iunite o le lona lua ma mulimuli ane laina ua le o toe i ai i le fofo, ae o le "kulimi o le smam e tusa ma le 1 mm). O le tali e mafai ai ona e taui mo le sese o le o le afu o fola o fola ma le laina muamua o poloka.

Mo le faʻapipiʻiina o le lona lua ma sosoo ai laina, "kulu" na faʻaaogaina e faʻavae i luga o se paluga mago "Yunis-2000", tapunia i le vai. Na sauni le fofo aʻo leʻi faʻaaogaina le faʻaaogaina o se palu. Tasi ato o le matutu paluga (25kg, tau e tusa ma le 120 Rungs) e taumafaina mo le 3 itula o faagaoioia gaioiga, ma ua lava mo le tusa ma le 100 poloka.

O le faiga o le aoauli o le faʻamalamalamaga o le faʻamalamalamaga ma le tele o puipui: E lua laina o laina sima sima o loʻo tuʻuina atu i le 0.5 m, ona faʻapipiʻi lea i le 0. I le taimi lava lea, o le i totonu o le totonugalemu o puipui puipui ma le mafiafia o le 300 mā na fausia, na faʻamautinoaina ai se ofu ma puipui i fafo atu o puipui. Mo le teuteuina o poloka na faaaoga ai le lua-lima vaaia. E tatau ona maitauina o puipui o poloka sima sima ma se piliki pito i fafo o loʻo feeseeseaʻi ma le manaʻomia o le snip respence i le vevela feololo r0 / W.

O se tasi o le uuina o puipui o le fale na fausia mai i le piliki o le mason, i totonu o le ea o le ea o le prontiplations, atoa foi ma inisinia o paipa. O lenei tino faʻamalosia le grid i laina uma e ono o piliki. O laina e fai ai le faitotoʻa poʻo le faʻamalama matala amata i le pito poloka, ona tuʻu lea o poloka mai le avanoa latou lava. Na faia o pou faapuupuuga sa i ai mai le pito, ae i le ogatotonu o le laina. O le faʻasaga i le pito i lalo o le faʻamalama matala na tausia ina ia tapunia atoa le galuga le avanoa i le va o le kapeti ma 'aila ma le tūlū. Faamalama ma nofoa fafine na lafoina mai le faʻamalosia sima i totonu o le pepa tuʻusaʻo i luga o le puipui. O le umi o le faʻasino nofoaga i itu uma e lua o le jumper o le 150 mm. O le maualuga o le jumpers ciniciga ma le maualuga o le poloka.

Ina ua uma laina e fitu (o lona uiga, tasi laina i le ogatotonu ma le laina mulimuli) i luga o le tauaveina o puipui o puipui, o le faʻavaʻa o le tele o le dast O le iʻuga o se sima faʻapitoa monolithic fusi (16cm, lea na faʻateleina ai le mauaina o le malosi o puipui. O le fusi i le pito i luga o le pa e manaʻomia ona o le sili atu o loʻo fautuaina e le overlap panels e tuu saʻo i luga o le vaipuna sima. Ina ua maeʻa le fusi o le talitu mo le gotomenitika, na latou amata loa ona aʻe papatusi a le moe, sa folasia ai, pei o le masini o le faʻavae o lalo.

O le lona lua (Mansard) fola o le fale na fausia tutusa ma le muamua. Naʻo le taimi o le fausiaina o le "ata" Windows ae le o le Correte Jumpers na faʻaaogaina faʻapipiʻi mai le Steel Parket. A uma ona mago pupuni (i totonu o le lua aso), ua amata ona fausia e le au fausiaina o le vaa ata.

Pale o le fale

Talu ona o le faʻamalama o le fogafale lona lua sa i ai se faʻaseʻe ma le vaega pito i luga e sopoia le vaalele o le taualuga o le taualuga, Maoulele na filifili e faia se seti. Vaega o Timber Sections 1525Cm na faataatia i le pito i luga o le puipui "piliki loka". E puipuia ai le faʻafeagai, na latou faʻamamaina i le antistiptic tufugaga ma faʻavae i luga o se mullelayer tagata tamoe.

Le isi, na latou amata le masini o le vave faiga o se tele-maualuga totsic taualuga. Na vaeluaina le fale i ni vaega se tolu, o isi na faatutuina e pei o le latou taualuga. O lenei mea, ua mafai ona e aloese ai mai galuega lavelave o loʻo ova atu le tele o sipai (i le tulaga lea, o le sili atu o le manaʻoga, ma lona lua, o le sologa saʻo na aumaia le fale. O le talafatu i luga o le fogafale o le fogafale ua leiloa, o lona vevela puipuia le saoasaoa o le taualuga o le taualuga.

Na amata ona fausia mai le masini o le rafter fausaga, o se faiga o le tautau o le tautau i mea uma o mea uma ma le lua lagolago lagolago o le fale (e aunoa ma elemene o le fale (e aunoa ma elemene o le fale). Mo o latou gaosiga, na faʻaaoga e pa i le koluse vaega 1015Cm, faʻalagolago i Mahaerlat. Faapipiiina o taualuga o le taualuga na filifilia e le uamea ai. O lona pito i lalo ua lauiloa e puipuia mai le 'aisa. O lenei mafuaʻaga i le taʻavale mai totonu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o pa o loʻo faʻapipiʻiina se ata o loʻo taofia ai le ofi o le vaipuna o le vai (i le pito o le faʻapipiʻi). I le va o le au malaga, o le faʻamalosi tino o fulufulu tino ma le mafiafia o le 20cm na faataatia. I luga o le rafter, o le anti-condustate membrane o le eltete (Finland) - o le Gap i le va o ia ma le le mautonu 5 cm. Mai le itu o loʻo feagai ma le minvat, o le membrane e iai le ata o le dykraine, lea na tulaʻi ai le paga mai le faʻaone ua taofia, ma ua maeʻa ona faʻapipiʻi mata i le faaputuga. O lenei faʻamata e ave ese ai le ea e ala i le oso aʻe i le va i le va o le membrane ma le faʻamalosi.

Ina ua faʻamautu lava ia, sa ia faʻatumauina le Yombrane, o le faʻaupuga ua taʻua, e mafai ai e faʻatupu se avanoa i luga. Kkontrobreychkka na tuʻituʻi i le pusa (e leʻi usitaʻia laupapa), ma le uʻamea paʻu ua faʻapipiʻiina i ai.

O mea uma o le taualuga "PI" pei o lenei (lalo luga): Faʻamaeʻaina-Vapar Consure-Credin's Dairprat ata o le kilia. Ona o le iai o nei avanoa e lua, o le itu i totonu o le taualuga o loʻo avea ma faʻaʻalotoina atoa mai le susuga o le susu.

Inisinia

E tutusa ma le fausiaina o le taualuga o le eletise, o le uaea o loʻo faʻaogaina e se uamea lima. O mafatiaga i lalo o le eletise na faia e ala i tusi tapenaga. O le taliaina mo tamoʻega ma sologa na faia ai se taʻavale ma se tubular rull. Uamea tagata faigaluega sa le fiafia i totonu o ni uʻamea lelei i totonu o le auvae o loʻo iai. Ona faʻapipiʻi lea o pa, nana se masini eletise. I le taimi e tasi na te tagi ai le ponaivi ma le atoa o le vevela. E manaʻomia le faʻataunuʻuina aʻo leʻi amataina le galuega e faʻauma ai paipa, sa le tatau ona lelei le faʻamamaina ma le sauni mo le fola laupapa ma le fogafale.

O le pito i lalo o le vevela o le fale-Steel Boiler VitPlex 100 (viossmann, Siamani), kesi ma faaooina o le faiga o gaioiga o gaioiga. O le iunite sa i ai i le potu faʻapitoa o le potu i lalo o le potu pito i lalo, ma maitauina ai le talafeagai o le faʻailoga mai puipui (50cm). I lalo o le Windows o nofoaga, Kermi palberd chinetors (Siamani) sa tuu i lalo o le fesoʻotaʻiga maualalo o uʻamea-palasitika paipa. O le uaea o le sapalaiina ma le lafoaia o paipa na faia i luga o le tumutumu (na latoutia i lalo o le sima ma le sima, ina ua maeʻa le galuega o le lalagaina o laisene inisinia). A maeʻa le faʻapipiʻiina, na faʻatumuina le faiga i le vai ma faʻatautaia se faʻamasinoga e tatala. Ole paipa ole paipa ma le kesi e faalauteleina ai le ogatotonu. O le lalaga faalava i uʻamea-palasitika paipa o le suavai o le suavai o le suavai ma palasitika sepage ua faia foʻi aʻo leʻi maeʻa galuega.

O se vaega o le inisinia meafaigaluega o le fale o se nofoaga tuʻutuʻuga e aofia ai se eletise eletise ma le porumm. O le vaega eletise na faʻapipiʻiina i le potu faʻapitoa o le potu i lalo. Mai iinei i potu uma o le fale amata ona o le ea-paipa paipa ma se lapoa o le 50mm, luga o le lapisi ua mitiia. Faʻalapotopotoga o le ea ea, faʻapea foi ma le ituaiga o paipa o le taʻavale ma le suavai sapalai masini, ua faʻatulaga maualuga. E tutusa ma le ea o loʻo faʻasolo mai ia Cable Candos, 'ae tuʻuina atu i le potu taʻitasi i potu taʻitasi i le fale, i le puipui. (I le taimi o le faʻamamaina, o se fetuʻutuʻutuʻutuʻu ma se nozzle o loʻo fesoʻotaʻi ma i latou.

O le kesi paiko i le fale na faataatia i le nofoaga mulimuli, ina ua maeʻa le galuega o loʻo iai isi fesoʻotaʻiga. O paipa ole kesi na taʻitaʻia e se auala tatala, aua e faʻasaina e nana ai i latou i tulaga o saogalemu.

Ina ua maeʻa le galuega uma i inisinia fesoʻotaʻiga, na latou taʻavale i le faʻatulagaina o le fale ma le faʻaleleia o le nofoaga o le aiga.

O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le tau o galuega ma mea i le fausiaina o le fale ma le atoa o le 342m2, tutusa ma le faʻaaliga

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 130. sefulu ma le valu 2340.
Fausiaina o le Faapipiiina faavae mai le sima poloka M3. 90. 40. 3600.
Masini o Monolithic Standard m2. 34. 95. 3230.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai m2. 420. fa 1680.
Atoa 10850.
Apalai mea i luga o le vaega
O le oneone oneone (ma le tiliva) M3. 35. sefulu mal le fa 490.
Poloka faavae PC. 170. 32. 54400.
Mamafa mamafa M3. valu 62. 496.
Bitminis Polymer Mastics, Hydrohotellotosol m2. 420. 3. 1260.
Armature, talita, uaea ma isi mea seti 2930.
Atoa 10620.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Masory o fafo atu ma totonuga o puipui puipui mai poloka M3. 138. 32. 4416.
Masini i le faiga o le faamalosia o le malosi o le sima ma le jumpers M3. 22.4 58.5 1310.
Feagai ai ma le pamu i luga o le sikaina m2. 460. sefulu ma le valu 8280.
Masini o le sili atu le malosi piliki m2. 65. 10 650.
Faʻapipiʻiina o le faʻamalosia sima fola m2. 342. iva 3078.
Faatulagaina Papatusi o Balcon, Vasega seti 1800.
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 320. sefulu mal le fa 44800.
O le masini o le kalama a le kalama m2. 320. 2. 640.
Uamea le masini uamea m2. 320. 10 3200.
Faapipiiina o le alavai alavai seti 1400.
Faʻamaoniga o oʻaves, soʻo, masini o luma m2. 45. sefulu ma le valu 810.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina m2. 670. 2. 1340.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka m2. 76. 35. 2660.
Atoa 34060.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka mai le cellalar sima M3. 138. 64. 8832.
Mamafa mamafa M3. lima 62. 310.
Brick Cemic FAFO "Fagut" afe fasi. 13.6 600. 8160.
Ceramic Ceramic Brick Brick afe fasi. 3,3. 165. 545.
Uamea faamalolo m2. 100 sefulu ma le tasi 1100.
Masonry tali (tilivaina) M3. sefulu mal le fa 76. 1064.
Glue "Yunis-2000" (Lusia), ato 25kg PC. 46. 4,2 193.2.
Ipu o luga o le maualuga o le faamalosia o sima m2. 342. sefulu ma le ono 5472.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei T. 2. 390. 780.
Pepa o Metallic m2. 320. 12 3840.
Ato ato M3. sefulu ma le iva 110. 2090.
Steam, matagi ma vaipuna m2. 320. 2. 640.
Alavai faiga seti 1500.
Minerale waul creous m2. 670. 3. 2010.
Palasitika faamalama poloka (lua-potu lua-glazed Windows) m2. 76. 260. 19 7600.
Atoa 56300.
Aofai o le galuega 44 900.
Aofaiga o mea 66900.
Atoa 111800.

O tagata faatonu, faʻafetai i le kamupani "Papelonia" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili