Mamanuina aquariums

Anonim

O le a le "karitila mamanu": sitaili, ituaiga ma ona tagata. Filifilia o se nofoaga mo le aquarium, fautuaga a tagata tomai faapitoa.

Mamanuina aquariums 13950_1

Mamanuina aquariums
Archimepments Andlas, F.arzamanuv

Ata V.nepledova

O le manatu o le tutogofi o loʻo fausia ai se fale-i le aquarium i le ituaiga o le lio o le moni muamua, ma faʻatumu i totonu e tauagafau o mea e tauagafau ma unbzence, pei o se ata faʻaʻaisa

Mamanuina aquariums
Designer v.smirnov

Ata v.ydakoka

Lanumoana pito i tua- pei o le lagi i luga o laau lanumeamata lanumeamata

Mamanuina aquariums
"Pule"

Seaquarium ma lanu lanu o le "manogi" o ni eseesega, stozzling moli pupula lanu

Mamanuina aquariums
Sasae tala.

Faʻafiafiaga o le faʻafiafiaga o le faʻapolofesa o loʻo i ai i le tulaga o le mata o le tagata nofomau, faʻafeagai le sofa poʻo le taʻavale

Mamanuina aquariums
Tusiata m.aliev photo V.nepleova, A.knyzev

O le faʻailo o le lapotopoto o le arquarium brizar e faʻaalia ai le lalolagi. Tagata Austria e nofo i se ofuvae moni

Mamanuina aquariums
"Pule"

O le gafatia o le tele o voluma e faigofie ona tausia, e le o le tele o le tele o le tele o fafaga ma fualaau faasaina

Mamanuina aquariums
Rex / fotobank.

Faalumaina i lalo o vai-le-le-masani masani vaaiga

Mamanuina aquariums
Tusiata v. Kuzmin, V.Savitin

Ata V.nepledova

Aquarium e mafai ona "tapunia" i le puipui. Masani ai - Mafaufau i le Tekonolosi Auaunaga

Mamanuina aquariums
Designer v.smirnov

Ata v.ydakoka

"Mamao atu i Sisifo laufanua" ma Neoons. O le prototype o le tumutumu o mauga ma swampy pupuu ma Mshami, Ferns ma Syts

Mamanuina aquariums
"Pule"

Mo le vai vai o le olaga e mafai ona e maitauina le uati aunoa ma le solia. Suiga i le TV ma le TV

Mamanuina aquariums
Designer v.smirnov

Ata v.ydakoka

O le Newwarium Gayquimium Style "Tropical Wild" fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o paolo o lanumeamata ma mumu

Mamanuina aquariums
O le tusitala o le poloketi - A. Komeunov

Zinkovskaya (tristudio mamanu Bureau, ToyyATti)

Ata k. Manko

O se vaʻaiga tulaga ese i le potu malolo mai le loloto o le lalolagi lalolagi. Aquarium e fausia i totonu o le pa i le va o potu ola ma umukuka

Mamanuina aquariums
"Biodizen"

O le Marine Aquarium, na foia i se malulu tele, e pei o le aisa o le kiona o le kiona

Mamanuina aquariums
"Pule"

Tatala Kapeneta Faigofie foliga faigofie

Mamanuina aquariums
Savali.

O le tulimanu-ituaiga faʻataʻitaʻiga faʻatagaina le sefeina o avanoa i potu laiti

Mamanuina aquariums
Ata e.lichina

Mumu neons - o se pupula pupula i le malo lanumeamata

Mamanuina aquariums
Ata e.lichina

Aquarium-

Poliospherere ma le goldfish ma tioata flass

Mamanuina aquariums
Tusiata atsolog.

Ata e A. Babaev

Sami o le sami o maa ma le 'apamemea i le stipfus uamea mamanu

Mamanuina aquariums
Architect A. Kulkov (Fale o le tusiata "Melennium poloketi")

Ata M.Stepav

O le tuʻufaʻatasiga i tua o le tioata na faamalie ai le maasiasi o le pa ma e fai ai le aofaʻi o le aofaʻi o le gataifale o le fale

Mamanuina aquariums
"Pule"

O le iʻa ua maeʻa i le malaia o le la

Mamanuina aquariums
Tusiata I.Sydorchik

Ata M.Stepav

Stylization i lalo o le prophole i le faletaele. O le aquarium lava ia o loo i ai i se tasi o le kapoti kapoti.

Mamanuina aquariums
"Pule"

Aua le nofo latalata i mea leaga o loʻo fefefe i le susu, - pepa, paʻu, le paʻu, leai se mea

Mamanuina aquariums
Ata e.lichina

Tagata faigaluega masani a le Marine Arquarium: Rep Stone Shark

Mamanuina aquariums
"Pule"

Ambision.

Mamanuina aquariums
"Pule"

'Amu

Mamanuina aquariums
"Pule"

Clown iʻa i totonu o le tagata galue

O lea tausaga e faʻamago lemu ai o le vai o vaipanoa, lamolemole gaoioi o le vai, malulu gliding iʻa, e faʻalavelaveina o tatou mafaufau ma le filemu ma le toʻaga.

O le upu o le upu "mamanu" e faʻatatau i le aquariums amata ona faʻaaoga lata mai nei. O le tasi pito i le luafulu tausaga talu ai na talitonu ai ua i ai se aquarium e fetaui ma soʻo se tasi. O aso nei, o suiga ua suia. Na amata ona latou talanoa e uiga i vaisu ma ituaiga, e uiga i le lanu ma lipine, e uiga i le nofoai ai. E pei lava ona faʻaalia mai tagata faʻapitoa, o le aano lea o le galuega o le soya o loʻo fuafuaina. Iso, faasilasilaga, aua le tutusa uma mea e pei o le mequirist.

Masalo, e vave ona aoga le faʻapea o le manatu o le "mequith design" tuufaatasia lua vaega autu lua. Muamua, matou te talanoa e uiga i le mamanuina o le i totonu o se tioata pusa, o lona uiga, e uiga i le faʻalapotopotoga agavaa ma le puipuiga o le lalolagi lalolagi. O a tala laau ma le iʻa e mafai ona toe aʻe atu i le tasi teritori? O le a le mea e fai ai le ogatotonu o le ogatotonu o le aquarium? Mata o le a tutusa le ogatotonu o le tosina o le tosina o le mafaufau e tutusa pe manaomia ona o sina mea? O te manaʻomia se vaʻaiga i lau Aquarium (TRA of, Terraces), pe o le ae filifilia se ata mafolafola? O le mamanu o le pito i lalo o le tagata i totonu na faʻamauina mea uma o loʻo i totonu o le tioata pusa.

Lona lua, o le taimi uma e tatau ona i ai i totonu o le potu. O iinei tatou te manatua ai, e le mafaitaulia foʻi lea ia te ia, o loʻo i ai foi ma mea, gafa, laulau, moega ma Soā. Ma, o le i ai i le tasi avanoa, o le a amata uma ai latou ona "talanoa" ma fegalegaleai. Ole manatu lea ole taua o le koneteina (i le siosiomaga o polofesa (i le siosiomaga alofa, valaauina ai le "mafai" o le a le ituaiga, e pei ona i ai, o le a le lanu ma le tele.

Na vaevaeina manatu faapitoa. Aloese mai Aquarists o loʻo faʻaaogaina na o le galuega i totonu o le atunuʻu, o malosiaga uma o le taulaʻi i le tausiga o papa o iʻa poʻo le faʻavae o le pale o laʻau. O nei tagata na latou tomumu lava o latou mata i tua atu o le tioata ma taofi le iloa o le lalolagi. Tusiata ma tagata mamanu i totonu o le faafeagai. Latou te tauva i le uluai vaega o manatu. O le a mafai ona tuu le 'ai i le pa i le puipui! E aʻe i le fola! Taofi i fafo le faamalama! Lind i le taele! Faʻafesoʻotaʻi le lua aquarium ia i latou lava ma le labyrinth! I sailigapi a le uluaʻi mea o fofo e masani ona galo e uiga i iʻa ma laʻau latou lava. Faamanuiaina i latou e le ola filemu i soo se tulaga. O le mea lea, nai lo iʻa i na o "tuʻufaʻatasia", o tagata oti oti e masani ona nonofo, ua faʻailogaina e Non Luniare. E le lava le talitonuina o au Aquarists e faʻatatau i nei faʻataʻitaʻiga, ma talitonu o le vaʻalele o le itulagi lava, e le lava le lava o le leaga o paʻu. Masalo o le lelei o le lona tolu o auala o se ituaiga o fetuunai i le va o le muamua ma le sekone. O lenei fale tequarium o le a manaʻomia e tausia le matagofie o le lalolagi i lalo o le lalolagi, ma e uiga i le faʻatasi lelei o "faletupe" i totonu.

Sitaili

Afai o oe fou i ma mo le taimi muamua filifili e maua se fale o se fale o sequarium, oe muamua e manaʻomia ona mafaufau i le auala o le a le gataifale poʻo le vaifofo fou. E eseese ai lalolagi, o lo latou ola i a latou tulafono ma, e sili ona taua, manaʻomia nisi tausiga.

O le Marine Aquariums Faʻalagolago i le filifiliga o tagata nonofo ai, ua vaevaeina i ni vaega se tolu - ma tagata fai mea pusami (otaota, o Morsisonis, standerances.d.) ma faʻasalalauga. O nei mea, oi latou o loʻo potopoto e tagata e tauʻaveina, o le faigofie ona tausia. O le sili ona faʻaliliuina o le aquariums ma tagata maitauina ma oona, tumutumu, papala. O nei vai vai i lalo o tagata e matua manatu lava i ni tulaga o le faʻataʻamilomilo o loʻo siomia ai siosiomaga vai uma e faʻaleaga ai mo latou. E tusa ai, o le a e maua le mauaina o nisi mea faigaluega ma tausia lelei mo na vaituvai. Ina ia faʻalautele se faʻapolokalame ma tagata matala, ua faitau i iʻa laiti-puaa, Ampshion, anticorvis, Peserachromis, o le pseudochochi, o le pseodochomis, o Pese i tulaga masani.

Faletalimalo fou Matou te tufatufaina atu i ni vaega se lua: ma le iʻa poʻo se mea e masani ai o laʻau. O le uluaʻi mea na aina o le tele o iʻa, o isi taimi e tele tele, ma toto taʻaloga o le lona lua o le pito o le ata tifaga iinei pe toesea. O le asō o se mea sili ona lelei e tausi ai Malawi ma Amerika Cichlid, fou states. I le ala i le ala o le faʻaaogaina o le kanesa ma isi iʻa e mafai ona ola i le eleele malosi, e mafai ona e fausiaina ni faʻaupuga o le "pseuduamoor". E faigata le vai a le vai o le sami, pei o le sami, ae le masima, ma o le ola o le ola e suia i matagofie manaia luko.

ABIASES, tele ni soka (cryptokokorins, Echinodosters o IDR) ma le umi-umi (o isi mea, Routlactore.) O le tuʻuina atu o le vai o loʻo i lalo ifo o ni vaega o loʻo tutupu ai, ma ua maeʻa ona ola ese laʻau, en.on, minī, councers ma isi tamaʻi iʻa ua filifilia. Matamata i le televave o laau o laʻau e matua fiafia tele. O se aso - ma e pei foi e leai se mea na suia. Sa ia pasia le vaiaso - ma se mea na tupu, peitaʻi e faigata tele ona faʻaalia lagona i upu. Atiriremememen, ua e vaʻai, o le taimi e faʻaalu ai le tino ma auai i le fausiaina o le pale. GOA, Latou te le o maliu, latou te suia aso uma, ia aua e te mataala e manino mai. O le tele o fualaʻau 'aina o le sitaili o le fomaʻi o Dutch o Dutch, lea e foliga mai o se masani moni o laʻau o fualaʻau, matagofie ma lelei. O lona fatufatu ua fausia i luga o le poto. Ma, ina ia taua, o le koneteina mata o le Dutch o Dutch isorium e tatau ona i ai ni vaega taua: ia umi, maualalo tele ma lautele.

E i ai le isi faʻavasegaina e faʻatatau i Ally Aquiriads ma Sea, ma faʻafiafiaga. O le fale o le fale e mafai ona avea o se biotop, o le fale o le tasi ituaiga ituaiga pe fefiloi "fale". Biotopki Aquidiums fausia le latalata o manu ma laau o le lalolagi latalata i le siosiomaga masani. Sami, o se tulafono, ia toe faʻatau mai o aau tau o le sami i le Sou Mum, o Aferika fou, o Aferika, ma Tanginyika, eseese vaitafe, eseese vaitafe, eseese vaitafe, eseese vaitafe, eseese vaitafe ma vaituloto i Saute a Amerika i Saute.

O mea e tuʻuina atu ai le soʻotaga e le soʻotaga o se tasi i se tasi o foliga, o le genus poʻo le aiga o le opeopea tagata nofo ai, sili atu ma se lanu malamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, naʻo auro auro e mafai ona ola iinei, naʻo le avetaavale pe naʻo le au taʻitasi - Piranhas poʻo syks. Aoina o laʻau, pei o le tele o le Eskinodov (Amatonia, Uruguay), o se nofoaga lea o se vaega.

Ma se faiga fefiloi o mamanu, o le container o loʻo feagai ma ituaiga eseese, lea i le natura atonu e le nonofo faʻatasi. O le fesili o le talafeagai o ituaiga e taua tele iinei. A maeʻa mea uma, iʻa pei o tagata, e maua ai o latou lava taʻitaʻi ma a latou pologa. Afai e lua taʻitaʻi o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi teritori, o le a talosaga uma e uma le matafaioi a le e ona le tagata e ona ma i le arasium le maalofia taua.

O ituaiga ma fefiloi savaliga e mafai ona foaʻi ma le lelei, faʻasolo ai papa o tioata, sima tele, sima pei o ni vaʻa ". I le auala, sa faʻamamafaina ai le mea namea na faʻaaoga ai le XIX - i le amataga o le XXV.- Ona o pou o pou, na o le vaipuna ma proceliali. I aso nei, o polofesa e le o le faapolofesa tele o lenei sitaili ma sili atu le faaaloalo i laufanua masani, o le faigofie lea e foliga mai.

Mamanuina aquariums

Vysslav Ydakov, faatonu-i-matai o le mequium mekasini mekasini:

O le autu o tagata faʻatau o tagata faʻatau na feagai ma tagata mamanu o aquariums o tagata e latou te le mafaufauina le mea latou te mananaʻo ai. Na latou vaʻaia le Aquarium i totonu o se faleʻaiga poʻo ni uo ma filifili: Ou te fia foliga foliga. Ia, pe le tutusa foi, leo ese ia ... i se tulaga lautele, ou te manao! Tele taimi masani, o le "mea e mafai ona filifilia ai le" tagata faʻatau i le faiga o le "pseudomoor" ma se faʻasao e faʻatumu - latou te tosina atu i lanu pupula. Pe faʻapipiʻi se vailaʻau e pei o se vasega, o tagata i ona tagata mumu. Le talitonuina o oloa! E i ai ni mea matuia tele o galuega i le aquarium. Iso, masalo e le tatau ona faia oloa saʻo-ola i luga o le tafe. Faiva galuega e manaʻomia le taimi, se taleni ma taleni. E manaia ia te aʻu i se galuega vave - o le tagata taʻitoʻatasi e masani ai, faia ma le tofo, manifinifi. Aquariums e mafai ona vaʻaia ese mai i tulimanu eseese, aʻo le vaʻaia vaʻaia o le a le tutusa ma le tasi. Aquarium e mafai ona mauaina i taimi uma mo i latou lava. Mai sitaili uma, saʻu, masalo e sili atu le manaʻo i le "mataʻu" vaomatua ", salusele ma le tele o ola mamagā ma lafu o iʻa.

Olaga i tua o tioata

Ua uma ona e filifili poʻo le a le mea e latalata atu ai le faʻasologa o le aradium ia te oe, ma vaʻai latalata i le iʻa. E masani lava, o le mea muamua e tosina mai ai le sili atu o le lanu, o se foliga o le tino. Mafaufau i le tele o ituaiga. O nisi e fiafia e nana le iʻa lapoʻa, mai le 15-20 i le 100cm umi, o le minus e foliga mai e le faʻamalosi, mataʻutia. O nisi iʻa tele, pei o kasa, e mafai ai lea ona sili ona lelei le amio faigofie, latou te aʻoaʻoina ai latou ma le tagata e ona ma tali atu i stroke. E le manaʻomia e le 'aʻai se mea leaga, o le fagu lea e le mafai ona faʻasaʻo ma le tamaoaiga o vaega, e faʻapea foi ona fualaʻau. Tele Tagata o loʻo masani lava ona leaga le faʻaogaina ma laʻau - Vivi ia i latou, o laulaau ua saeia, tipi. Isi pisa, i se isi itu, e sili le manaia o le iʻa. O mea e sili ona sili ona faʻamalosia, leai se faʻalelei, ma o le vaʻai a latou e le o se fiafiaina. Leai se taua ma le amio pulea. E i ai tagata e paie, lemu (mo se faʻataʻitaʻiga, faitioga, soma, scoala, ma faʻatoʻa vave Babus, Leparnis, polo.

Tagata nofoia mo le aufavoir ua filifilia muamua mo le amio a se tagata, i lalo o le ata o lona olaga. Aporoy i le teteega i nei meatotino. O tagata e malosi tele le ola i le tense rhythm, vave tietie alofa e masani lava ona filifili se toʻafilemu o le mequarium. O le telegese, o tagata agamalu, e le lava le gaioiga, o loʻo manaʻomia tele aulotu eseese, pe o fea e malamalama tele ai le iʻa, ma lausū.

Aquarium fomu

O le pepa lelei mo le aquarium mai le manatu o le faʻatumauina o se nofoaga atoa i totonu o se koneteina, o le maualuga lea e tutusa ma le loloto pe itiiti ifo nai lo le loloto. O laʻau uma o le a mauaina se tele o le malamalama, o le iʻa o le a mafai ona vaevaeina le avanoa i totonu o latou lava. Afai o le maualuga e sili atu i le 60cm (lima lima umi), o le a le atoatoa o le a le atoatoa. O le umi e leai sona aoga taua. O foliga mai o foliga o loʻo i ai i mea e manaʻomia, numera masani, masani ai, tutusa ma totoga ma le convex luma tioata i luma tioata. O le umi o le umi o le a igoa o le tagata taalo.

O le tele o le faʻasologa o faʻasologa o faʻasologa e eseese mai le 100-200 i le 500-600l. O a latou tagata gaosi oloa e Jewel, Aqua Dicac (Siamani), Aqual (Polani (NUSSO (Iapani-Araozens "Asquam, Araozens O le toʻatele o latou e tuʻuina atu faʻatumu ma masini. Aquarium Sulons e masani ona ofoina atu ni fuafuaga-faia atoatoa faaauupegaina ma masini ma teuteuina i iʻa, laau. O le tulaga masani o le 120-240l ma faigofie meafaigaluega, o le laulau sitaili mai le laupapa laupapa ma se ata faʻataʻitaʻi-traple-o le a le lauiloa o iʻa $ 400, Standard Aquarium Volume 300 -600l- e tusa ma le $ 1000. O le tau o le faʻapitoa o galuega na faia e mafai ona taunuʻu i le tele o sefulu afe o le afe o tala.

O le aofaʻi o le 500-600l o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le tumau tulaga, o latou maso e mafai ona oʻo i le 1000kg. Totonu o le Kapeneta e mafai ai ona e nana meafaigaluega, tausia laau fafaga. O le tu lava ia na fai pe tatala ai le filifiliga, e manaʻomia le amanaia ia ituaiga o totonu. Afai e tele fafie i totonu o le potu, ona faia ai lea o le kapeneta ma le pulupulu, sili atu i le leo o meafale poo faitotoa. Afai e tatau, o le tulaga faʻapipiʻi foliga pe ufiufi i lona pupula. O le lanu uliuli o le sili ona faʻaituau, i lona itu o le ata o le lalolagi o le lalolagi o loʻo vaʻavaʻai lelei. E mafai ona faia le kapeneta tusa lava pe i lalo o le ata o meaafale, toe okaina. Vavantangard i totonu e sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai le aluminum ma tioata, faʻatamala i luga ma palasitika ma palasitika. O le suoa o le paipa e mafai ona fafagaina e le pamu o le laupapa po o le poletivin maasiasi.

Mamanuina aquariums

Vladimir Maximov, Faatonu o le Fale Aquamith "Talanoa":

O tagata o loʻo fuafuaina e masani ona o mai ia i matou ma ni poloketi na faia o fale mautotogi, i totonu o le fale o le aniva ua uma ona tusia. I le taimi lava e tasi, e masani ona i ai i totonu o le faʻaaogaina mo le faʻatinoina masani o le vavava, e tatau ona faʻataʻitaʻi i totonu o meafaigaluega i fafo atu. O le mea lea, e le o manatu uma o le mataga e tatau ona ia faʻatinoina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigata ona fai se faʻapolopolo i foliga o se laʻau i le faitotoʻa o le faletaele, e faigata ona ave iai le eletise. Faʻapea foi le manaʻomia o se manatu e fausia ai le Aquarium-lautele ma maualuga tolu mita le umi ma le manino e le mafai ona fetuʻunaʻi pe faʻapefea ona le mafai ona faʻafetaui i lana tautua. VTAKI poloketi e tatau ona faia ni fetuunaiga. I le tulaga lautele, afai e te manaʻo e toese uma uaea ma paipa alu i le aquarium, ia mautinoa e faʻatulaga lona nofoaga ma amata faʻapipiʻi le potu.

A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, faigofie ituaiga o tioata-potu, olo poʻo tioata e sili ona manaia. O le tagata taʻitoʻatasi foliga mai o le aquarium e maua ai se suiga i fafo o loʻo faʻaumaina e faʻaaoga se laina o fafie poʻo palasitika. E le gata i lea, o laʻau tetele o laʻau e sili atu le faʻatasia ma le biotope o le vaitafe o laufanua laufanua. Avat pipili e sili atu ona fetaui ma le sami ma pseudoma pule i lanu malulu.

E iloa o le masani faiga e filifilia ai tagata o loʻo fiafia i ai i ai se tulimanu e sili ona e fiafia iai, o lona uiga e faʻatagaina e faʻamalieina lagona le lelei. Ae e tupu le aquarium o loʻo manatu uma lava. Faatuatuaina. Fetaui lelei. O faʻaiʻuga o le Uelefea. Sili ona lelei teuteu i totonu o elemene. E fetaui ile tali ile talosaga ia foliga ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 'olo olo e maualuga (e oʻo i le lua mita) ma le vaapiapi. O nisi taimi e teuteuina i le uati pito i luga. O le faʻamoemoe, e le mafai e faʻamamaina ona maua ni meaola i ia tulaga, ma e le fiafia e tausi le 'olo.

O le aniva vali o loʻo tautau i luga o le puipui, o lea e le tele le tele o lona voluma - mai le 30 i le 80 i le 80l. O le ituaiga tioata o loʻo masani ona faʻavae e se ato. O le a matou faʻatuina na o iʻa laiti (Haracain, Barbous) i le tane, faʻaaogaina o se tuʻufaʻatasiga o le ola ma le faʻalenatura laau. Aquarium lapotopoto (gaosi oloa, Midwest Trop, ISA) e sili atu le foia o le fiva, teuteuga mai le pito i luga o le iloiloga (gombish, carbals).

O ni faiga faʻapitoa e iai le vaʻai i faʻataʻitaʻiga ma le foliga, e seasea ona atagia ai le malosi o le a le malosi. O isi taimi e leai se iʻa iinei. O le amio lelei e suia ai le faafoliga o le sapabed mai le oneone ma faataapeapeina i se tasi o le mea e fai ai le matafaga ma le tino. Fausia i lalo o vai tafe na faia e le pamu mafua ai le taufaasese o le gaoioi ma le ola. "Desktop" Filifiliga - mo i latou e le o sauni e tausia se anqurted anquargeum, ae manaʻo lava e maua se nofoaga o loʻo ola " Nei blisees laiti, pyraminikis, ellipses ma fagu o loʻo ola ai papa mumu i maʻa ma sami i le vai. O le pule o le tapunia "mequoar" e tatau ona tausia na o le tausiga o le malamalama ma le vevela o le vevela. O tane uma e faʻamau faʻamaufaʻailogaina, o le olaga o le aisi e lagolagoina e aunoa ma le faʻalavelave ma faʻatapulaʻaina i le olaga o le leotele - 2-4 tausaga ma sili atu.

O loʻo tulaʻi mai le Volumum-polyhehedra ma i latou o loʻo faʻaaoga ai le tele o le curvatus (o fatufatu, o le tele o mea masani (malamalama o le malamalama o le ata tulaʻi. O laʻau ma iʻa maua ai ni foliga mataʻutia, suia fua, pe a feʻeno i ai e foliga mai o loʻo latou fealuaʻi.

Lalo lalo o lalo

I lau arsenal ua i ai nei se seti o laʻau ma iʻa, o le a filifilia se aquarium. Faapea e te mafaufauina pe a kuka le vai. E naʻo le faʻatumuina o le tioata pusa ma amata ona vaʻavaʻai i le ala o le vai vai. Taofi le mea o loʻo i totonu o le Avariva i ina ia avea o se galuega moni i le faatufugaʻaga ma e leʻi liliu atu i vevesi, e le faigofie. O tulafono iinei e tutusa ma le tusiata ma vali. Na o mea faitino mo fatufatuga i aquarium designer o se isi - eleele (iliili ma oneone, lima, shis, arwes, o papa, arten, arwer O Bambao, atigi atigi lanu ma ua oti, laau ma iʻa.

Tele aona o loʻo iai se nofoaga vaʻaia - pei o iʻa, o se laʻau e pei o laʻau matagofie poʻo se lanu e le masani ai, o se vaega o maʻa. O isi mea uma e tuufaatasi i lenei ogatotonu. E ui lava e iai filifiliga mo mamanu, lea e leai se nofoaga vaʻaia poʻo ni nai latou - e leai ni tulafono faʻatapulaʻaina mo le faʻavaeina o le tufuga. Faʻafaigofie galuega a le tagata nofotu, o lona uiga, o loʻo iai foʻi se popolega mo le manuia o le tamaoaiga. O lea, afai e te mauaina se cichlid mai le Lake Tanganik, o le a tatau ai ona e tausia le malutaga mo iʻa o le a lalafi mai le vaega o le a lalafi ai i le faʻi o le a ulagia ai. Tali tutusa. O Avmeta e i ai pea se vaega atoa o meafaigaluega - The Bevins, Fivers, Asiasi, e tatau foi ona latou tuuina i Gaquarium.

O tagata mataʻitu e masani ona galulue e okaina ma taumafai e faʻafiafia ai le tagata faʻatau, na tuʻuina uma le manaʻoga. E ola i se iʻa susulu, manaia i le lafo, fai mai se tasi. Faatulagaina o maa, manatu i se tasi. E le faia e aunoa ma Squaiga, talitonu i le lona tolu. Falemai, o nisi taimi o nei manaʻo e valea, ae o isi taimi e matua faigata tele mo tagata faʻatau. Ia, e faapefea ona e tuu i totonu o le tasi "faletupe" corals ma le snag? O le mea lea e leai! Ma faʻapefea ona tuʻufaʻatasia se lapoʻa lapoʻa, o se iʻa lapoʻa ma se tamaʻi fale? Foi le leai. Lenei e taua tele le lagona o le fuaina ma tofo, talu ai o le taleni e fatuina lelei aquariums e faapitoa.

Mamanuina aquariums

Elvira stankevich, ulu o le salon "Aqua-logo":

O le aso, o le le-sequarium e faʻavae i luga o le tolu "tafola": Ingology, tekonolosi ma mamanu. O le isi sefulu tausaga talu ai na talitonu o le mea e tatau ai ona fai le inquarium na o se taimi umi "faletupe", lelei meafaigaluega ma le soifua maloloina meaai ma iʻa. Ae o le aso nei o loo tatou taumafai e fausia ni aga faapena e mafai ai ona tauva ma isi teuteuga elemene o totonu. Matou te taumafai e faia mai le tioata, vai ma le vai tagata moni galuega moni o faatufugaga. O le fale lea o le mamanu.

Tagata ei ai le aniva mo le tele o mafuaaga. Mo nisi o lenei, o lea ua mafai ai ona e faasee mai le taulaga ie. O le manatunatu loloto i le vai i le vai e iai lava se faʻafitauli e maua ai le faʻafitauli, e masani ai le toto. E oo lava i vailaʻau faʻaaogaina lenei "mea faigaluega." Mo isi, e masani lava ona auai i le aoina o iʻa vavaeina ma laʻau eseese. E manaʻo le fomaʻi e na o le teuteuina i le fesoasoani a se fale gaosi i totonu o lona potu, faʻaopopoina se pupula lanu ma se moli malamalama. O nisi taimi o karivate faatasi ma nei manatu uma, o taimi paganoa, fiafia, ma totonu. Filifilia o le ata faʻataʻitaʻi, tatou te amanaia ai nei mafuaʻaga, faʻapea foʻi ma le taua o le lumanaʻi, o lona uiga i le ola, filosofia.

Malamalama ma lanu

O le pito i lalo lanu e mafai ona setiina i le Aquarium e ni vaega tele o laʻau, le eleele pe o ia lava o le iʻa, pe a fai o le "faiʻai o tagata 'eseʻese. A o le tulafono, o le Sead ma Pseudoma Yondscapes e iloga i lanu pupula ma le sili atu o le malulu lanumoana-lanumoana o le lautele o le samasama, moli, mumu, mumu, mumu, mumu, mumu, mumu, mumu, mumu, mumu O sea so'ā e sili atu le sili ona mamafa, e fai ma lanu e pa, foliga lelei i le itu i totonu o le vaega sone, ae mo le tele o itula matauga ma le aveeseina o le voltage e le talafeagai faapitoa.

Bill ma Golden-Browns Tones e puleaina e le atoa faʻataʻitaʻiga, mafanafana ma le toʻamalie. O se tagata aoga e mafai ona fuafua e mafaufau loloto, faʻatagaina oe e malolo ma malolo. E sili le faʻapipiʻi e faʻafeagai ai le sofa poʻo nofoa, e mafai ai ona ia suia le TV. I le ala, o le ituaiga o "vaomatua" e sili atu le mafai "e sili atu le talafeagai" o loʻo masani ai mea masani, o loʻo iai ni mea taua - o le laʻau o ituaiga fanua eseese.

O mea uma o loʻo i ai ma le ola o loʻo i luga o le moli i le pito i luga, faʻafetai i le olaga o le olaga e masani ai le olaga, ma o se isi amp o loʻo iai pea i le potu. Afai e leai ni mea o loʻo ola ai i le kuata, o le pito i tua e sili ona faigata lanu ma mumu, samasama, lanu meamata, lanumoana, lanu viole. I totonu o lenei tulaga, o filifiliga ua filifilia e sili atu tulaga lelei i totonu o le aofaʻiga o meaafale, puipui puipui, pupuni, fola. I le po o le po o le a le mea e tatau ona tape ai - e sau foi le iʻa e malolo ma moe. Vacarium e aunoa ma le ola ai o laau o le pito i tua e sili ona manaʻomia e se tagata nai lo iʻa.

Mamanuina aquariums

Ivan kruglov, mamanu o le aquarium Salon "biodizen":

O le faʻaiuga e faʻatau ai le sequarium mafai ona tulaʻi mai poʻo le gaioi mo le tele o tausaga. E le gata i lea, o se vaega o tagata faʻatau muamua filifili le tane o le tane e fetaui lelei ma naʻo le manatu o le a le ituaiga iʻa e nofo ai i totonu. Aquarists ma le poto masani o loʻo aliali mai - latou te pikiina le sili ona manaia nofoaga mo le alofa alofa mo ituaiga iʻa. Sitaili i le fale gaosi tino, e iai tagata uma lona lava lelei ma o latou tomai. O le mea sili ona lalelei i le aso e foliga mai ia te aʻu o le gataifale o le gataifale, lea ua ola ai le toto ma iʻa. O le tagata ese, lanu lona lanu, e ui lava lava faigata i le tausiga. E ese mai lava le fiafia tele o gaioiga ma le clown iʻa. O nei faiga faʻatatau e faʻaogaina ai fale o le tane ma ua puipuia mai fili, e oonani mo le toe vaega o le gataifale. File-Gafin Fafapepa Ia latou i ona fale, ma o mea na totoe o le fafagaina i luga o le fomu o tagata o Geonia, latou te 'ai ai ma' ai. O lenei "faigauo" o lo o faasaoina i se olaga ola. E ui lava pe a fai o le tagata faʻatau e talosaga le filifiliga o le filifilia o le filifiliga e sili ona pei o se umi umi ma faʻatagaina oe e faʻafilemu le olaga o le gamma.

Nofoaga i totonu

O fea e maua ai se nofoaga talafeagai mo le aquarium? E mafai ona faʻatulaga i luga o le puipui, i le ogatotonu o le potu, ulufale atu i totonu o se niko poʻo le tulimanu o le aiga, faʻaaoga e pei o se vaega. Tausi lelei ina ia o le tatalaina o le faʻailoga i le tapuni ma le pito e le o vaaia, faʻamaualuga ma le faʻaeteete le utu o uaea ma le tui. E ui lava o le aufaʻatasia o le "Technosenganic" mamanuina ofo ai e toso uma mea faʻatekinolosi mea uma: uafu lanu, tekonolosi.

O se fatu o le mequarium i le septum i aso nei i lenei tulaga ua manino manino mai itu e lua itu, "i le Lume". I le ala o le tele o iʻa i tulaga o moli moli o le ola fatuga mai lua pe tutusa foi, pe a lagona e tagata le le mautonu ma natia i malutaga. Mo se ata faapitoa, e sili le filifilia o popolega-tuaoi ituaiga-carp, internana. E le mafai ona faia se au Aquarists i lenei filifiliga, e mautinoa lava o le vai o lalo ifo o le "maliu" o le "uunaiga" na atagia ai.

Mafaufau pea i le itu o laina autu i lalo. Leaga, afai o le aquarium "Snaʻi" o le Kapeneta i lalo o le faʻaliliuga kamuta, o le siosiomaga e tatau ona fesoʻotaʻi. O le koneteina lava ia e manaʻomia ona i ai i le tulaga o le vaʻa o le tagata vaʻa. O lona uiga afai e faʻapea pe a faʻamaonia i le potu o le ua maliu - i le tulaga o le mata o le tagata o le tagata, ma pe a faʻafeagai ma le SFA, le manatu o le nofoa. Afai e foliga lelei tele le pepa puipui i tua atu o le malosi manino, o le a foliga mai lava o le tele o iʻa i le leai o se tulafono, sesega. O le puipui pito i tua e sili atu le toe faʻatuina- Mo lenei mafuaʻaga, o le fanua mafolafola ma le lautele o le fanua ma le palasitika o loʻo gaosia.

Aua le faʻapipiʻi le "faletupe" latalata i puna o foliga o maualuga-foliga leo e pei o le lipine faʻamau poʻo le TV, tele iʻa o le taupulega. E tatau ona e tausia le fagu i le faʻamalama e le manaʻomia. O laʻau e le lava lava le malamalama paʻu i fafo o le faʻamalama. O le tutusa o le la o le la o le a faʻatupuina ai le faʻateleina o le tuputupu aʻe o le alga, lea e le manaʻomia ai.

Afai e te fuafuaina se fale gaosi i le tulaga o le fausia o se tulaga masani o lou potu, filifiliga mo lana faʻapipiʻi o le a sili atu. Afai o le arquarium o loʻo faʻatauina i totonu o le tagata sauni-faia i totonu, taumafai e le alu ese ese mai le aofaʻi o lanu ma ua o ia o loʻo avea ma meaafale.

O le faatonu komiti e faʻafetai i le Mquarium Salons "Aqua-," Baidizen "," Internatie "ma tusitala o le oona.

Faitau atili