Plafones ma moli laupapa

Anonim

Iloilo o le Tausiga Tumutumuga o Pepa: mamanu, sitaili, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, gaosi oloa, tau, tau, faapipii tekonolosi.

Plafones ma moli laupapa 13957_1

Plafones ma moli laupapa
"Laboratory o PC"
Plafones ma moli laupapa
Mamanuina "Laboratory o PC" Ata V. NeftudOva

Pule taupulepulega o le "Faia o le faʻatulagaina" na faia e Igar Valay

Plafones ma moli laupapa
I le sifia-ata galue, e mafai ona e faʻatau se vaipuna o le galuega a le tusitala e faigata tele pe a iai se pepa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Tiffany Auala e mafai ai ona e faia mea tetele, ma o se matata tele o le puʻeina tioata o le a maua ai le lanu manaʻo. I lalo

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa
O le filifiliga i le Rusia Placem Market e matua lautele. O moli pito sili ona taatele o tagata gaosi italia, o isi atunuʻu o Europa o loʻo folasia mai i totonu o lenei maopoopo vaega itiiti tele lautele:

a, bgd (Italia);

Luteplan (Italia);

G- Kolarz (Austria);

Limu (Italia);

E- Spoveluce (Italia)

Plafones ma moli laupapa
Ata e D. Minkin

O le moliuila e le tatau ona ave le vaega o le leona mai le vaega o le eria ma avea ma se ki i totonu. "Air" mamanu ma se vaega o le 1-1,5m2, faia i le le mautonu lanu lanu, e le tausia le tele o gauai tele i totonu o le potu malolo po o le potu malolo

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa
A- lem (Italia);

O B- Tinanin (Italia);

Bankamp (Siamani);

Goggle moli, goggle, o loʻo faʻamalieina i se ata faʻapitoa, suia lanu, faʻalagolago i le taua o le paʻu matala;

Pre- puletaofia (Italia);

E- le faʻataʻitaʻiga mai le stenel ei ai le fausia-i sensor e tali atu i le i ai o se tagata

Plafones ma moli laupapa
Pisia le tioata o le pati (is) mai le lanu o le master tioata faigata ona fofo le faafitauli o le moli o le moli, ae o le a feagai ma le teuteuga
Plafones ma moli laupapa
Ata V. Neftudo

O le faʻataualuga o le potu e mafai ona faigata, e lua, tolu pe sili atu, ae e aoga lea ona faʻamalosia i latou i le siʻosiʻomaga e mafai ai. "Laboratory o PC"

Plafones ma moli laupapa
Clating Lamp Mai le ESPESS BOLOGNDS i totonu o se nofoaga sima
Plafones ma moli laupapa
Ata V. Neftudo

O le taualuga o fausaga ma se tele o moli, o se tulafono, avea ma nofoaga autu o le potu. I le taimi lava e tasi, o le leiloa i le maualuga o le potu e itiiti ma mafai ona 10-15 cm.

"Laboratory o PC"

Plafones ma moli laupapa
O le uluaʻi faʻaputuga o le paʻu o le tipiina mai Luceplan (Italia), pei ona aoina mai le tele o vaega, atoatoa talafeagai i totonu o le i totonu o le tekonolosi Faafetai i le lautele o le fausaga o le taualuga, o le sui o moli mumu o le a le faigata

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa

Plafones ma moli laupapa
A- Noteo mai Milan (Italia);

B- ofu (Siamani);

i le kolaz (Ausetalia);

Metropolly lamepa gaosi oloa (Luceplan) aveese i tatou mai faigata o le suia o moli moli. E le manaʻomia le aveesea o le paga, ua lava lea e tatala ai le faitotoʻa ma se sikulukalaiva, "lokaina" amp;

O, a-franco (Italia)

O le taualuga o le taulaga o le taulaga ua leva ona avea o se paʻepaʻe paʻepaʻe, ua teuteuina i le ogatotonu o se laʻau gase o le crandelier. Moni faʻataʻitaʻiga o le fetu fetu, manaia lamepa, le sili ona faigata digwall ma vaevaega mamanuina ... o le manatuaina o le mea na e tuʻua i le paolo. O le tulaga ese, o fea le faʻatapulaʻaina o le faigamalaga o latou fantasy o le maualuga o le potu. E ala mai ia te ia e manaʻomia le "siva", faʻatulagaina le malamalamaʻaga masani o le potu.

Tuufaatalugalii o le taualuga, po o le sifi le ipu

O le maualuga o le taualuga i totonu o le taulaga i totonu o le taulaga, o ala, e le mafai ona iloa e mafai ona iloa le maoaʻe o le ata o le tusiata. E le gata i lea, o tagata o loʻo nonofo i le megapolis e masani ona leai se avanoa e faʻaaoga ai le chandelier e oʻo lava i se faʻamalologa puʻupuʻu. O le sili ona lelei filifiliga i lenei mataupu o (faʻaopopo atu i le nofoaafi poʻo manoa o manoa), o le sipili sili ona taʻua o le amepelation. E aunoa ma le tausiga o le avanoa, na te fausia se lagona o le saolotoga ma ea. O moli mai lamepa e faʻaumatia i le osofaʻiga tioata, mafua ai le malu, toetoe lava leai susulu susulu. E le faʻateʻia ai o na "maamau lelei" ua i le tumau agavaa.

E pei ona taua, o le alatofo o loʻo i ai le faʻavae o loʻo iai - o loʻo i luga o le alavai o metalballic (e masani ona palasitika) disc Ioe, o le laʻau tele o moli i le taualuga, o le maualuga lava o le vevela e lalagaina i totonu, ina ia iʻu ai lava moli uma (mo faʻataʻitaʻiga, 5 moli, 5 moli moli i le 60w). Faʻaofi iinei, o se tulafono, o le leai o se moli poʻo se moli, e tele taimi e masani ai halose. O le filifiliga i le malamalama o lea malamalama, e tele lava ona faalagolago i luga o le faailo mea. Afai o le sima poʻo se sima poʻo se pepa faʻapipiʻi, o moli mafai ona i ai. Ae i le tulaga o le laupapa faʻapipiʻi poʻo le faʻafefeteina o le pvc, o le a le fefe i le maualuga o le vevela, sili atu ona saogalemu punaoa, talu ai latou te le masani ai le vevela.

O le auala e faamau ai le taualuga e fuafua i le mea o le taualuga. Afai o le nofo i luga o le laupapa o le laupapa, o le a lava le sikulu 3-4 fao. O le a manaʻomia e le sima o le a faʻapipiʻi i luga o le faletalimalo, ma i le tulaga o le nofoaga sima, e le aunoa ma tausoga - "Afata" (latou te mafai ona tatalia le avega i 15kg).

O le faigata o loʻo i ai le pule o se lamepa o le a le manatu e faʻafetaui ai, - sui le paʻu moli moli. Ia aveese le vaega tele e le faigofie, o le lamatiaga o le vaeluaina. Ae o lenei finauga taua i le alofagia o lamepa malosi, latou te le gata i le 5 taimi le aoga tele, ae o le tautua foi e tusa ma le 1000 itula, ma lona tamaoaiga, ma lona tamaoaiga, ma lona tamaoaiga, ma lona tamaoaiga, ma lona tamaoaiga, ma lona tamaoaiga, ma lona tamaoaiga, ma lona tamaoaiga, ma lona tamaoaiga Ioe, o le nofoia o ia malamalamaʻaga e maualuga lava, pe a ma le 400 rublas. Peitai, ia amanaia se faʻaitiitia o le faʻaitiitia i le taumafaina o le eletise, e mafai ona faʻamalosia i le 3-4 tausaga o le a totogi atoa ai.

Tamaoaiga o filifiliga

O le leona o le leona o le maketi e pei o lamepa i le lautele ma le taualuga o le placeffers i totonu o le Italia tagata gaosi - Fabian, Melesa. O le filifiliga o faʻataʻitaʻiga o lo o taufaafefe tele, o lea lava, e oʻo lava i tagata faʻatau a le tagata faʻatau o le a mafai ona maua se faʻataʻitaʻiga o le tofo. E talafeagai le Classic Conosseurs mo le valivali Matte Muse, teuteuina ma le tatalaina o teuteuga o meaola (faʻataʻitaʻiga, mai le Lapapa, Tau le $ 380-650). LGD ($ 70-170) faia se bew i luga o le decoking plafimin lanu, ma franc, o lona tau eseese i totonu o le $ 180-370, e fiafia iai e masani ai ituaiga foliga. O le tuua o le vaega faʻaleaganuʻu o le lalolagi, o tagata taʻutaʻua a le kamupani o loʻo ofoina atu le filifiliga o Elitases, "loto" ma le "mata" mai tioata, teuteuina i uʻamea uamea.

O le Heat Tech Style Contherents atonu e tatau ona tofo i le fale gaosi musi. O le moli uila ($ 250-430) ma paʻepaʻe uamea e faʻaaoga e faʻaaoga i le maualuga manaʻoga i tagata talavou. O se tali o le Hustofofoa e mafai ona taʻua o le Gyggle Model ($ 116) ma le palasitika palasitika palasitika palasitika, ufiufi i se ata tifaga e mafua ai le ata. Sea "Chameleon" o le a tatau ona tuu i soo se mea - mai le potu malolo i le potu malolo. VMETROPO ($ 185-740) mai Luceplan, mamanuina mo moli o le totonu ma fafo, o le faʻafitauli o le suia o le moli moli e muamua fofo. O le tioata o le ogatotonu o se ituaiga o faitotoa, "loka" i luga o le sikulu. Tasi le mea e tasi o le palu e faigofie ona tatala ma sui le mea e tupu ai elemene. Faatasi ai ma se mea faigaluega i fafo, o le sikulu e fesoasoani tele i le talitonuina o le taualuga.

Pule Tau Fatuga, i le taimi, e ofo atu laiti ma taugofie le taugofie ($ 120) moli ma lanumoana, samasama ma lanumeamata lanumeamata. Latou te fetaui lelei mo tamaiti. E tatau i le tagata gaosi i le tulafono ona matauina o le tagata gaosi fua e aumaia ai le gaioiga e fai ai se gaioiga lelei - le malamalama malu o le taualuga, o le malamalama malosi e mafai ai.

O isi tagata gaosi oloa e gaosia e itiiti lautele i lenei vaega. E mafai ona faʻailogaina moli mai le fale teu oloa a Siamani, o le a foʻi le tagata faʻatau, o ai na filifili e faʻaoʻo, mo 10-15 tausaga e faʻagalo ai le faʻafitauli o le moli o le faʻatalanoaga. Faʻafetai i le malosi, manogi ma le le-octoptive design, o le faʻataʻitaʻiga mai Siamani o le a tumau pea i totonu ma o le a le tuua le umi mo se taimi umi. E moni, o tau o loʻo sili atu nai lo le averesi o le tulaga ($ 550s00, ae, tuʻuina atu i luga, e mafai ona maeʻa ma lenei. E le mafai onapa "Wash" mamanu mai le Steinel ($ 170-400) o le a fiafia i le au alofa-tekinolosi. O le fausia-i le ensoor tali atu i le auai o tagata. O lenei moli ua ki ma alu atu ia latou lava. Kolars (Austria) ofoina atu se filifiliga o le tele o le tele o le tino i se vaega mautu mai le pamu ma apamemea po o lo latou atoatoaga o le tioata ". Aofaiga Tau Tele- $ 100-350. O atunuu o Asia, o Meleisia, o Meleisia, o Taiwan ma salē nei e taʻutino ai i latou lava. O le mea moni, o le oloa tulaga lelei tupu umi po o le ming vang e maualalo atu i le Italia a le Italia, ae o le Deoradic tau o oloa Rusia.

Ma, ioe, e le mafai ona galo ia te oe e uiga i tagata gaosi oloa. Tele faʻataʻitaʻiga ma se mea teuteu teuteu (mo se faʻataʻitaʻiga, i le ituaiga o se "eleni tamoʻe") mafai ona maua i totonu o le tele o fau fale. I se faʻaopopoga, o nisi kamupani tele na faia e kamupani oloa na aoina mai vaega na gaosia e le faʻatonuga i Rusia, Ile Isysia ma Saina. Faʻataunuʻuina, o le kamupani "Doovevet" e mafai ona avea o se tasi o tau faʻatau oloa i taugofie tau ($ 5-50).

Faitalia o launā

Fiafia fale teu fale, o le a le maualuga o le taualuga e mafai ai ona e ositaulagaina oe 15-20 cm, e mafai ona tuʻuina i le potu malolo poʻo le potumoe o le tamaʻi moli. Lomiga-Tausaga "Tuutuuga o Rusia Architectivespessions" V. I. Plugnikoo le 1985. Iloa o se vaega tele o le taualuga, e aofia ai pupula mataina mo le gasologa o le ao i totonu o le potu, ua faʻatapulaʻaina i totonu o puipui i totonu. Ae o lenei faauigaga e tutusa lava mea e fai i faiga pateni, ia faʻaali ma nofoaga faatau. Kschastina, o loʻo iai le faʻatupu feuiuiaʻiga o lenei manatu. A taunuʻu mai ai i fale mautotogi a le tagatatau, i lalo o le alaga alaga, ae o ni faataoto se ata o le 'auʻauna, o loʻo uʻamea, ma le palasitika, ma le palasitika, ma le palasitika poʻo le palasitika i totonu o le faʻafanua. Ae i le taimi lava e tasi, o lamepa ma ua nana i latou i le va o le tino ma le pepelo sese.

O le Flashlight vaega e mafai ona mautu pe teutusi ma aofia ai ma le tele o vaega o eleelea, pei o 'apamemea afu ma teuteu falai. O lea e le sikoa le tuufaatasia o le tusitala, o le a ia manaʻomia se "tali" - o se tutusa lelei elemene elemene. E mafai ona avea o se lamepa, faitotoʻa, faʻapea foʻi ma se isi mea, faia i le auala e tasi.

O Cussiro nofoaga mo le taualuga o le tusia tioata e tatau ona faalatalata atu i ai. O le tioata o loʻo manatu o nisi maʻa maasiasi, e manaʻomia ai le avanoa mo lona Ferris. E manino lava, o se ipu tioata tele i totonu o se tamaʻi-sipaina taulaga o le a mafai ona vaʻavaʻaia le couldome ma le le talafeagai. E masani lava ona faʻatulagaina ia fausaga o faleoloa o fale ma laʻau. Ae o le laʻititi, ma se vaega o 1-2m2, o le moli mataʻupu o le a fetaui lelei ma i totonu o le potu malolo, potumoe poʻo se ala tele.

Fausaga . Ae e te leʻi amata fausiaina se moli o le lamepa, e tatau ona e mafaufau e uiga i lana mamanu. I le avea ai o se tulafono, o mamanu o lenei ituaiga o loʻo i ai le elemene o le totonu, o lea e sili ai le atinaʻeina o le poloketi ona faʻamalosia le polofesa. A uma ona mafaufau i le mamanu ma filifilia le lanu feololo ma le pito o le tioata, o le lumanaʻi o loʻo faʻaalia i se tulaga masani i luga o se laupepa o pepa mafiafia poʻo le pepa malo. Ma, e tusa ai ma le Polokalame, o loʻo faʻaoga se faʻailoga i le taualuga, ia faʻailoa mai ai manatu faʻavae o le fausaga ma le faʻapipiʻiina o le malamalama mea (o le electroebel e tatau ona ave aʻo leʻi faʻapipiʻiina le faʻavaʻa. Afai o le faʻatatauina o le tipiina o elemene, latou faʻaputuputu, fesoʻotaʻi fasi tioata i se pa saʻo. Afai o le ituaiga o alno i sasaʻe o loʻo faia ai le auai o curvililiar laʻasaga, o loʻo faia le Fono Aoao i luga o se faʻasologa o loʻo lelei i le lumanaʻi. O tioata ua faʻapipiʻiina pe a maeʻa le faʻatulagaina o le faʻavaʻa.

Lantern-Plafond . E pei ona taʻua i luga, o le taualuga o le puʻeina o lanu tioata e aofia ai aofia ai o le uamea uamea elemene. E tele tekinolosi i luga o lenei. O le muamua ma le faigofie ona fetuʻunaʻi o lanu tioata i totonu o se laupapa laupapa. I le tulaga lea, o le faʻavae o le manaʻoga manaʻomia (uma sao ma curvilinear) e faia mai le alavai ma se faʻamatalaga t-foliga. A maeʻa ona faʻamaumau le faʻavae i luga o le faataoto, o se tioata tioata poʻo se vaega o palasitika ua faʻaofi i totonu o togato (matou te manatuaina o ni vaega e manaʻomia e mafai ona vave maua ai lamepa ma uaea). O le vaega atoa o le tau e $ 450-500.

O le isi filifiliga e fausia ai se palasitika lau palasitika o le fale e taʻu o le faʻamalama o lo oi ai le faʻamalama. I le tulaga, o loʻo faʻaputu i luga o le taʻitaʻiina o faʻamatalaga o se vaega e lua-auala (N -'-. I latou e aofia ai e le taʻitaʻi taʻavale (pei o se mea mo faʻamatalaga, apamemea, o le simininum poʻo skinless stal) mafai foi ona faʻaaogaina). Talaaga mafiafia - 6 ma le 8mm, tioata - 4-5mmm. O le lelei o lenei metotia o le Fonotaga lea e mafai ona faʻafesoʻotaʻi tele ni tioata tetele o le tasi ma le isi. Ae tatau ona manatua o le faavaʻa na tatau ona i ai se tamai faamalama - 50-60 cm2) o vaega, e mafai ona sefeina i le taimi. E le gata i lea, o le taʻitaʻi e taʻitaʻia e pei o le saoasaoa o mea, e manaʻomia le faia o ni faʻamalosi mai apamemea e faʻateleina ai le malosi. E i ai le isi auala e puipuia ai le faʻamalama-tioata-tioata mai le faʻamau- livisoga tioata e tolu-militerameter tioata i lalo, o le a tuʻuina i ai le mamanu faaopoopo. Ae afai o le vaega o se vaega eseese e laiti (e oo i le 1M2) ma le tulaga ono lamatia ai o le sese, o le mea e le mafai ona faʻaaogaina uma.

Ma le mea mulimuli, o loʻo vaʻaia lau pa puipui i le faʻasologa o le paffoney o Tiffany Morky. O le aano o le auala, o le tioata pito lea, vaseina pe lafo i luga o le nofoaga manaʻomia, liliu i luga o le tino ma se faʻapitoa apamemea lipine. O le tekonolosi lea e mafai ai ona e faia ni faʻafitauli faigata o loʻo aofia ai ni auiliiliga laiti, e le mafai ona masani ai i le taʻimua taʻimua tioata. O le tulaga manaʻomia o lenei tekonolosi o loʻo i le mea moni o lea, o le mea lea e faʻatagaina ai oe ona fatuina ni ata faʻavae o ata faʻavae, Brandeliers. Ae o iinei, e pei ona i ai i le tulaga o le tele o vasega sailiili tioata, o loo i ai se faʻafitauli o se faʻafitauli e mafai ona ulavale. Peitaʻi, e paʻu faʻaititia ai le tutusa masani - vaeluaina fetuututu i luga o vaega ma se mana malosi poʻo le faʻaaogaina o se mea. O le sikuea mita o le vaega o le tioata ituaiga "TFIFANY" O LE AUALA O LE A LE MAFAI O LE $ 700-1500, faalagolago i le lavelave o le vaega ma le ituaiga tioata na faaaogaina.

Metamorphosis o tioata

O nei ni nai upu e uiga i le auala o le metamorphosis i lalo o le tioata e faʻapipiʻi i le taualuga. E i ai ni avanoa autu e faʻaopopo ai teuteuga o loʻo iai.

Gagau (tipi) Fausia le aafiaga o le malamalama. O matatioata ua togafitia i lenei auala e mafai ai ona tutusa ma maa faʻapipiʻiina o loʻo faʻaofi i le faʻavaʻa, tioata poʻo le penina. Ae ia maua se lautele lautele, o le a foliga sili ona lelei, o le tioata e tatau ona le itiiti ifo 6-8mm, o le 2-3m o le mafiafia o le faamalama o le faamalama. O lenei, ui i lea, o le a taʻitaʻia ai le faʻaopoopoina o le tele o le oloa, e mafai ona fausia ni faigata faigata pe a faʻapipiʻiina. E i ai se gaioiga o le $ 90-600 mo le 1 p. m.

Tagata fiva (Mai le Igilisi Fauted-Snameng, liusuavai, felafolafoaʻi) o lona uiga o fasi tioata lanu e sili atu le faʻaaogaina o le tasi i le ituaiga o le talosaga, fausia se vaega oona. O le taimi lenei o le faigata ma le sili ona tau o le tekonolosi (1m2 o le a tau $ 700-1000), e seasea faʻaaogaina e fausia ai se tutoʻatasi. E masani lava, o manoa ia o vaega o le vaega o le auala lautele na aofia ai le faamalama.

O le isi tulaga lauiloa o le loloto o le gaosia o le tioata o le-taʻua o le "Soundbrable". O mea o loʻo aliali mai i se meli o le ea faʻamalosi ma le [faʻasolo, o le iʻuga, o loʻo fausia ai luga, fausia le aʻafiaga o le tino sima. O le mafiafia tioata (maualalo-6mm, sili ona lelei - 10mm), o le sili ese le aafiaga o le aafiaga. Ae e le gata i le asthetic manatu e taua. O nisi manaʻoga e faʻaosofia ai le malosi o le oloa. Sikuea mita o sea vaega tau $ 250.

Talimalo a le talimalo, e le mafai ona faʻatautaia se faʻavae moni tioata Lamp (faʻataʻitaʻiga, ona o le lava malosi faʻapitoa o le tuʻufaʻatasia o le soʻotaga poʻo mafuaʻaga tautupe). O le fofo e ono faʻataʻitaʻia i luga o le pepa masani poʻo se ipu tele. O le manaʻomia o le aafiaga e ausia ona o mea faʻapitoa faʻapitoa ata o loʻo kopi o le tioata o lanu eseese ma mea. O le tagata lava ia e pei o le taʻele e pei o se taʻimua faʻamatalaga, maua ai se vaega o le faʻatuatuaina. Le sikuea mita o lenei "pseudo-trigger" o le a tau le $ 200-500.

Talosia le malamalama!

O le moli taualuga e sili atu le faʻatonutonuina nai lo moli, o le potu o le pasene o malamalama o loʻo ui atu i le tioata o le tino, ma laʻititi. Peitai e le faʻapea o le faʻatulagaina o le faʻamalosi o le malamalama o le tioata o le maʻafai o le tioata o le tino. O le malamalama malosi e malosi e fasiotia ai lona fatu, ae le lava le malamalama o le a le lafoina le aafiaga o le sili atu o le manino o le tioata.

E mafai ona fai mai o lanunu uma o nopapaina o se auala talafeagai mo moli laupapa, ae o ata taʻitasi uma e aoga ma agavaʻa. O lea, o le "halogens" e ono tumau, tamaoaiga (faatusatusaga (faatusatusa i totonu o numpycescent chemps, e oʻo i le lua taimi) ma toetoe lava o le selau pasene lanu. Ae, o le matua lava, latou te maua ai se moli lanu aulelei e pei ona masau mai - 10, 38. O loʻo faʻatupuina ai se moli moli, o loʻo iai se tulafono, e le sili atu. Mo le mafuaʻaga lava lea, e seasea faʻaaogaina. O le tele o moli matala e tele naua. Ae i le taimi lava e tasi, e le tatau ona faʻavaeina ina ia pa'ū le tele o le tele o le vaalele i le vaalele o le vaalele - o le auala saʻo "ma le disclor i le tioata.

Faatusatusa i le faapopoleina lamepa, flaorescent malamalama malamalama o sili atu tamaoaiga punaoa, tautua se taimi umi ma maua ai le mauoa lanu. I le aofaʻi, e i ai le 5 ituaiga autu o lanu samasama, o le sili "o le faʻamafanafana" o latou (2700k) e fetaui ma le tele o le lautele o le le mautonu o le lautele. Peitai o loo i ai ni lanu lanu, lanumeamata, mumu, lanumoana tele ma malamalama lelei o mea, pei o lanu piniki, fuafuaina mo matagaluega o meaai meaai. O nei lamepa o loʻo faʻaaogaina foʻi i ni fale taua. O le lanu e manaʻo e filifilia e faʻatatau i le Gamma o le tioata o le tioata: mafanafana, malulu, malulu, malulu.

E lua filifiliga mo le faʻapipiʻiina o moli lumturicent. Afai o le tioata ei ai se matematiga tele, o lamepa e mafai ona faʻapipiʻi tuusaʻo i lalo i totonu o se faʻapitoa faʻapitoa. Afai e manino mea, E sili atu le faʻatapulaʻaina o latou i le tulaga lautele - ia fausia le aʻafiaga o le faʻasalalauina ai le malamalama. I lea tulaga, o le taualuga i lenei mataupu o loʻo valivali i le paʻepaʻe pe faʻapipiʻi i le melgic meter e aofia ai le fofoga ma, pe a tatau ai, laki ai i lalo o le uaea.

O le ki luga o le limginescent lamepa e manaʻomia se vaega o le lautele. Seʻia oʻo i le taimi nei, o se poloka talitane ma le la-taua o le tagata amata na toetoe lava faʻaaogaina muamua (aso na faʻasa ai le tele o atunuʻu, ae e le o aofia ai le tele o atunuʻu). O le mea moni o nei masini e faʻagaioia i le taimi maualalo (50 HZ), o loʻo amata ona vavaeʻese laprah, ma e le talita mai lava i faʻalavelave matuia o le tagata. O poloka eletise (i le amataga o le amataga) ma se taimi o le 30-40 afe o le HZ o sea faafitauli e le faia.

Toe foʻi i le autu o faʻapipiʻi, matou te maitauina mai le manatu o le malosi o le malosi o le sili ona faigofie auala e faʻatau ai i le faleoloa sauniuni ma faʻapipiʻi i le tufuga o le fale laulu e pei ona i ai. Ae afai e te agaʻi mai i mea tau tupe, o lona uiga poto e faʻatau ai lamepa ma amata poloka ese ese, ona faʻalelei ai lea o le moli uila. O lenei filifiliga o le taugofie (o le averesi o le 2-2.5 taimi), aua e le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiga o se isi vaega mo le laʻasaga taʻitasi e mafai ona fesoʻotaʻi.

Siva mai le taualuga

I le malamalama i metotia o le fatuina o se ie ma faʻavae o le moli, mafaufau i le tekonolosi o lona faʻapipiʻiina. E tatau ona maitauina e lua auala e faʻapipiʻi ai le laupapa laupapa. Muamua o le faʻalauteleina o le faʻamaloloina o le tuufaatasia i luga o le tulaga o le totonugalemu o le taualuga, o le lua - metotia o le faʻaupuga o loʻo sauni uma. Ae i itulau uma lava, o loʻo faʻapipiʻi ai le faʻavasegaina le faʻavasegaina i le soʻotaga. O le tuusaunoaga e laititi (itiiti ifo nai lo le 1m2) le faailo na mauaina tioata tioata. Talu ai o le tele o tioata tioata i lenei mataupu e laʻititi laʻititi lava, i le isi faʻamalosia e le manaʻomia. Jesl o le aufaioloa i totonu o le nicho o loʻo "nonoa" e ala i le uʻamea uʻamea i le pito i lalo o le totonugalemu, o le faʻavaʻa e masani ona faʻaaogaina i luga o galuega sese.

E mafai ona tuʻuina atu le lamepa i totonu o le faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga i le Arndwrong na te onosaʻia taualuga. Ina ia faia lenei mea, o loʻo lava lea e tata ai moli faaopoopo, sui vaega o loʻo manino ma manino, ma le uʻamea faʻapipiʻi pe tapuni ma laupapa laupapa. Punou mea mo plafones e sili atu le faʻaaogaina o le malamalama paʻu palasitika. O le tioata e le manaʻomia, aua o le armature ua fuafuaina mo le palakalafa o le le mafai ona tatalia tele avega.

O le isi filifiliga o le faʻamaulaloina o le taualuga ma i le fausaga pito i luga o le nuu, mo se faʻataʻitaʻiga o pauna. I lea tulaga, i le tulaga o le lanā i sisifo, o loʻo faʻatulagaina se isi faʻatupega ma se faʻauluuluga o ua ulagia i luga. E talia mai i le amataga, lea e tuʻuina ai le auala moli. E tatau ona manatua o le ata PVC e masani ona fefe i le vevela maualuga, o lona uiga o tapulaa e ono tupu i le ituaiga o lamepa.

Faapipiiina galuega

Faʻapipiʻiina o le lantern e amata i le tuʻuina atu o le eletise eletise mo lamepa. O nisi taimi o se fasi pepa o le pholoish o loʻo faʻapipiʻiina i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa i luga o le taualuga. O le faʻatulagaina ma faʻafesoʻotaʻi o lamepa, e mafai ona e amata le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa. E tele auala e faʻapipiʻi ai. O le masani ai o le faʻatulagaina o le matau vaʻai, o se tasi o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o le tagata i sisifo, o le isi, i le faʻavae autu. O le tuʻufaʻatasia e fesoʻotaʻi latou e faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le maualuga o le faʻapipiʻi. E mafai foi ona faʻapipiʻi i luga o le faʻamalologa uamea, o taimi o loʻo faia i le va o le 60-80Cm. Ae i ni vaega uma, o pu o loʻo galulue i le ipu o le faʻailoga i luga o le faʻailoga, lea e faʻaofi ai le au taua (ae le o le palasitika umi) e 200mm. E masani lava, 6-10 bolts o loʻo faʻaogaina mo fusi, e tatau ona tusia le tele o moli moli i le mamanu, se tasi o le malosi e tatau ona faataatia.

E manino lava, e faʻatulaga le pito i tua e manaʻomia e tuʻua ai le faʻasoa o le avanoa. Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai o le sili sili ona lelei mai le faʻavaʻa i le laupepa autu o le 15-20cm. Seti ma toe faʻavae le faʻavaʻa e tatau ona matua faʻalata, faʻaalu le tulaga o le fausiaina. O le mea lea, muamua lava, e taua mo le nanaina mulimuli ane o le faʻafaileleina o le taualuga, lona lua, faʻaititia le lamatiaga o mata tioata. A taofi le faʻavaʻa tapulaʻa i le taualuga, e na o le tuʻu i ai le ipu tioata. Manatua o le tagata taʻitoʻatasi poʻo ituaiga tioata e tatau ona faʻamatuʻuina atu, e manaʻomia mo le tausiga o lamepa. I se faʻaopopoga, pe a faʻapipiʻi malosi moli eletise i totonu, e iai foʻi pu mo le faʻasaina o le veli, a leai se leaga o le matagaluega.

O le tau o le faʻapipiʻiina o galuega o le 10-30% o le tau o le tioata o le tioata. E faʻalagolago uma lava i le vaega o le vaega ma le lavelave o lana faʻapipiʻi. Toe fausia mea faigata (pe a fai o le ipu tioata o loʻo i luga o le vaitaʻele o vaitaʻele poʻo le gazebo), o lenei faʻailoga e mafai ona faʻateleina i le 100%. E masani lava, o le faigofie o mea e te manatu, o le taugofie e tau ai oe.

O le faatonu faʻafetai i le "Salon o moli i le tamaʻi laina "Mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili