O le Cottage Hatwater Credit System

Anonim

O le Cottage Hatwater Credit System 13965_1

O le Cottage Hatwater Credit System
"Vavin-Rus"
O le Cottage Hatwater Credit System
"Santechppec faʻapipiʻi"

I le tulaga o le le lava le faʻaaogaina o le malosi o le eleele, e manaʻomia le faia o le tagata-faia i tua mai le tele o faʻaputuga o maamolu, o loʻo fuafuaina i le averesi o le taimi o

O le Cottage Hatwater Credit System
"Santechppec faʻapipiʻi"

O fanua o le faʻamamaina ma le faʻamamaina o le o loʻo taumafai e lafo, muamua o mea uma, i le faigata ma le le talafeagai

O le Cottage Hatwater Credit System
"Mosgeoplan"

Tap Tap Mod mo fale o kulupu - o le sili ona talafeagai fofo mo nofoaga mafolafola ma le le teuteuina eleele

O le Cottage Hatwater Credit System
Fuafuaina le masini mo lesitala faʻamama i luga o le upega tafailagi, o se nofoaga lava e tatau ona saunia mo le lafoina ma le teuina o le fou voluma (alavai ma oneone oneone
O le Cottage Hatwater Credit System
"Santechppec faʻapipiʻi"

Mo le sapalai, o le faʻataʻotoina ma alavai o faʻamama tiseti ma oneone-alalaina o faamama, palasitika paipa o loʻo faʻaaogaina. O latou aotelega o le umi e mafai ona oʻo atu i le selau o mita

O le Cottage Hatwater Credit System
O le fale o le fale i le lotoifale ma le faamama

1 - Septic,

2-BMumble lelei;

3- feololo fefaatauaiga;

4-faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga;

O le tulaga o le tuua e 5 mole;

6 - Lepenia lelei;

7-Uiga Fesoasoani

O le Cottage Hatwater Credit System
"Mosgeoplan"

Faʻataʻitaʻiga o le nofoaga o le faʻamama o le fesoʻotaʻiga o le lotoifale supa ma alavai o alavai pe a uma ona fufulu i le eleele

O le Cottage Hatwater Credit System
"Vavin-Rus"

Mo le fausiaina o masini faʻapipiʻi, o se tele o pai, foliga o elemene, vaʻai ma tufatufaina lelei

O le Cottage Hatwater Credit System
"Vavin-Rus"

Mai le tuʻaiga lelei e mafai ona tuʻua i le fa (o nisi taimi ono) lala o le feʻe o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga

O le Cottage Hatwater Credit System
Ata o le masini o le faʻamamaina lelei (mo le faʻamamaina eleele)
O le Cottage Hatwater Credit System
"Vavin-Rus"

O le faʻauʻuga (aoina) o loʻo faʻaaogaina lelei pe a o le vai mama o le faʻateʻa lea e le pamu

O le Cottage Hatwater Credit System
"Vavin-Rus"

O le paipa ua faataatia i le loloto o le 0.5-1.1 m, ae saunia oe lava taumafaiga ma se malifa

O le Cottage Hatwater Credit System
"Santechppec faʻapipiʻi"

Faapipiiina o masini afifiina e mafai ona faia se amataga o le ogaoga o le frosts.

O le Cottage Hatwater Credit System
"Santechppec faʻapipiʻi"

Fetaui lelei o le ravine i lalo o faamama trenches

O le Cottage Hatwater Credit System
O le puputa pamu, pamu vai i luga o le eleele luga, faʻaaogaina le maualuga o lensoor ma siaki alatoto
O le Cottage Hatwater Credit System
"Santechppec faʻapipiʻi"

Faatasi ai ma le maualuga maualuga o eleele eleele, o le faʻamamaina o masini e tatau ona avea ma tele

O le mea e lelei ai, e mafai e le lalolagi ona faʻamalosia lelei le faitau miliona o toʻesega o tone o le tagata maʻi. Na fai leotele, a o latou taumafai e faʻaaoga pe kopiina faiga masani i mea e tupu ai i le faʻatonutonuina. Otaota vai faʻamamaina o se tasi o vaega o loʻo faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o le natura.

Tagata faʻapitoa finau o le masini o se alavai alavai mo se citttage - sili atu le faigata ma taugata sili atu nai lo le sapalai o lenei fale. O le fufuluina o fesoʻotaʻiga ma le lotoifale o se nofoaga o le lotoifale o loʻo masani ona faia i le fua o le 250 lita i le tagata faʻatau i le aso. O mea sese i totonu o latou fausiaina, faʻaputuputu siosiomaga faʻaleagaina ma fale faigaluega, e matautia i le soifua maloloina. Ioe Muamua o le au faʻaaogaina o loʻo latou mafatia ai i fafo atu o le vai ma fefaʻatauaʻiga.

O le sili ona faigata ona mafaufau i meafaigaluega o le vaitu o le vaituloto ma otaota ituaiga i le vave tulaga o laufanua o le atunuu o le atunuu ma le togafiti. O le a le taimi e sili ona faigofie e faʻamamaina ai alavai i luga o le fale e faʻaaoga ai le taptic tane. Mai ai ua uma ona faʻamalamalamaina vai o loʻo lafoina i se tasi o masini o eleele o eleele (lalo o le eleele) faʻamamaina. O le numera aofia ai:

ae) masini i luga o le eleele masani - faamama vailaau ma lalo ifo o fanua o le maota;

b) O masini i luga o le suauʻu firter utaina, faʻamama tisaina ma oneone-alatamaʻi.

Fale mautotogi ma talanoaina i totonu o le matou tusitusiga.

Uo ma siama

O le faʻatuatuaina o le metotia tuʻuina atu mo le muamua o le lologa i le taimi o le manogi ma mulimuli ane faʻamaonia i tulaga masani o le faʻamamaina o seneturi.

E mafai ona tatou ausia naʻo le faʻasoaina o le faʻaleagaina o le filogia. O le aano o le gaioiga o le puipuia ai lea o otaota ma o latou mea taua a le Peraimeri. Azatat o loʻo aʻafia i le eleele siama. "O le alavai" o le tino o le tino o le tino i le moli (i senipcs) alavai, latou te faʻamamaina i se cate talafeagai E fia iloa le maualuga o le filogia o loʻo faʻatagaina ai lenei mea, e tele ona tatou maualalo ifo nai lo sisifo.

O le eleele i lalo ole eleele e lelei mai i ni manatu se lua. Muamua, e mafai ai ona e sasaa atu le septic (poʻo isi faʻapipiʻi o le fale resitala ma se tikeri o le faʻamamaina o le 95%) o le vai o loʻo mafai ona faʻaleagaina. Lona lua, e mafai ai ona faʻatupeina se suavai i lalo ole laiga - tufatufa atu i le eleele o le upega tafailagi, o alavai faʻamalosia i totonu o laʻau ma fetilaisa tatau mo laʻau. I lalo ifo o le eleele o loʻo fai e faia o se masani ma le masani ai, mafuaʻaga mafuaʻaga mafuaʻaga. E aafia atoatoa le faatulagaga ma le tuuina atu o mea tau togalaau, e sili atu nai lo le tau o gaioiga o le totogi atu o taimi. O faiga o loʻo tupu i le lafoina o meaola i le faʻasalalauina o meaola e mafua ai, loloto le loloto o le filogia, o le sini lea o soʻo se faamamaina. E faigofie ona e mafaufau i le eleele e pei o se faʻamama e faʻaluaina le faʻatuai ma faʻaputuputu i latou i o latou prodids. O mea leaga o meaola e le o se taunuuga o le liligiina o le okeni e aunoa ma le ea avanoa. Nai lo lea, mo le lelei tele, e manaʻomia le faʻamautuina le avanoa a le "nofoaga o le okesene" o le okesene ", e manaʻomia mo le faʻamanuiaga o le faʻagasologa o le aerobic pacter . Ata o le otaota i totonu o le fittrarevene sone ma seia oʻo i le tatalaina o le alavai, o vaega taʻitasi e fesoʻotaʻi ma le faʻamama o le 6-12 aso. O lenei e faʻamatalaina le taua o le faʻamamaina, mafai ona faʻaaogaina le faʻamamaina o vaipuna, lalo ifo o laufanua lafulemu ma oneone-sal-is-count.

O le Cottage Hatwater Credit System

Polokalame o le Terwer i le lotoifale ma septic (1), o le fale o le fale (2), tufatufa cams (3) ma le filvation fanua (4)

O le Cottage Hatwater Credit System

Sewaige matagaluega ma se cesspool (1), septic (2) ma faamama lelei (3)

O ituaiga uma o lalo o lalo o le faʻauiga e maua ai le tulaga o le faʻamamaina i luga o le PKCP faʻamamaina ma le faʻamatuʻuina o mea, latalata atu i le 100%. Ae e iai faiga ma o eseʻesega. Muamua o mea uma, o masini faʻamama e matua "le pei" o le sili atu o le tele o ni pe faʻatusatusa i le fuafuaina tasi. O le lelei ona faia ma masani ona faagaoioia, tautua i tausaga. Ae afai mai lea taimi i lea taimi e suia ai le faiga o a latou galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻateleina ai le tele o le vai (malo muamua) poʻo le taimi masani o le fale mo le 3-4 vaiaso, o le masini amata ona faia toilalo gaoia (mo le 4-5 tausaga), ma le eleele latalata i lona fefe. Afai o le "faamaʻi" o loʻo tamoʻe, e manaʻomia le togafitia o le ua vave ona tatalaina ma suia le faʻamamaina o lebotbone. I le faʻaopopo atu i le tele o tinoitupe, o lona uiga o mea e sili ona vaʻaia i laufanua. E le gata i lea, ao leʻi puipuia le eleele e paʻuʻu uma, i luga o masini i le sili ona lelei, vaomatua o loʻo totoina, ma sili atu ona faʻataʻatia ai moega o ana mea.

O le faʻaaogaina o le fua o le faʻamamaina o le faʻaolataga o foliga o le hydroogeolo uiga o le 'upega tafaʻilagi, aua o le ituaiga o fausiaina faʻaaogaina i luga o lenei faʻamoemoe. Ina ia mautinoa o le faʻatuatuaina o le faʻatulagaina, o le laufanua e tatau ona faia foi, o le fatu fatu lea o le eleele eleele, savili ma isi faʻamaumauga faʻapitoa.

Mo lalo ifo o le eleele, malamalama paʻepaʻe lapisi, o le mamiming ma faʻataʻitaʻiina eleele e sili atu ona lelei, talu ai o faʻaliliuga (faʻaliliuina o meaʻai) e tupu i ai. I mataupu e naʻo le tagata e tatau ona aveʻese ai le pastawater, e aunoa ma le faʻaogaina o mea taumafa o loʻo iai i totonu o le fetilaisa, o le cours-kapeʻa oneone e fiafia i ai.

E le maua le vai vai

A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, pe a soʻo se faʻafitauli, o faʻafitauli faʻafitauli e masani ona aliaʻe pe a leai se tasi o faʻatali mo i latou. O se tasi o na o le tuuina atu o le vai mama. Po o le a lava le lagolago poʻo le sili-lelei fausaga e te faʻaaogaina, e oʻo lava i le atoatoa faʻamamaina o oloa e tatau ona lafoaia. E le faigofie le sasau i se mea 100, pe sili atu foi vai taga i le aso. E suʻe i fafo o le miso e le fetaui, o afea o tuaoi ma le manava e tasi, ma e leai ni faitotoʻa ma ni faʻaiʻuga, pe ta le pene. O le mea moni, o se vaega o le vai e mafai ona faʻaaogaina mo alalava, ae naʻo sina taimi. E le foʻia le faʻafitauli i se faʻafitauli o le taimi. Tagata tomai faapitoa mai MosgegePopn vave savali e lua e lua mai le tulaga. Amata le Faamaualuga, e Tapuai i Nofoaiga ma faʻatasi e tuʻu i le Tap o loʻo i le nofoaga saʻo o le laufanua o le laufanua. Pe faʻatulaga foi le vaituloto ma faʻaaoga o se afi-tau faʻasao. O le isi filifiliga o le uuina lea o inisinia ma faasolitulafono faanumera tupe i luga o lona tulaga. Masalo o loʻo maua mai le tele o le tele o le oneone o le oneone i luga. O le a e faia vai mama. Ina ia aua nei amio tauaso, e mafai ona e taumafai e maua mai faʻamatalaga i le faʻataʻitaʻiga o le vaega i le Pulega o le lotoifale. O lea e te aveese oe mai oe mai le iloa e leai se faamoemoe o sailiga.

Ina ia maua se ata faʻa-faatuatuaina mo se tamai nofoaga, e tatau ona e oso mai ia le itiiti ifo ma le tolu vaivaiga i le loloto o le 5-6M. A faʻaaoga se tausalaina o le tausamiga, o galuega o le a faia i le ao, ma o le a totogi i le $ 300. Manatua pe afai e maua le oneone, o nei tupe faʻaalu o le a totogi mo le selau selau, ona o lenei tulaga o masini faʻamuamua o le tau e taugofie ai.

Faamama lelei

O loʻo faʻaaogaina mo le eleele faʻamamaina o le fale o le aiga e o mai i le 1m3 i le aso ma le numera o tagata faʻaaogaina mai 3 i le 5 tagata. E oʻo lava i le faʻamamaina o otaota mai le vaifaʻele, taele ma faletaele e faʻatagaina. Faʻamolemole matau o feces ma gaʻo o vai ma gaʻo uʻamea i vaieli e le fautuaina, o le ono ono mafai ona leiloa o le teuina o meatotino. O le bandwidth o le masini o lenei ituaiga e faalagolago i le ituaiga eleele. I le televave o le televave eleele, o le 80l / aso i le 1m2 vaega o le pito i fafo o le faamamaina luga o le faamama, i le supo - 40L / aso. WAGE WINAL poʻo le eleele o le vai o le vai (tausaga) luga o le 3m i soʻo se malulu e leai.

Faʻatumuina lelei, tusa ai ma fautuaga a Tsn Viavi O le laititi o le stameter o le sapalai o le sapalaiina o le 100mm. E le tutusa ma moli masini i le loloto o le sapalaiina o le sapalaiina o le sapalai o le sapalai o le sapalaiina o lakoi i masini, ma vaieli e aofia ai faʻapitoa e le maua ai se tasi manatu. Afai e te tuʻuina i lalo ifo o le maualuga o le faʻavae o le eleele (e iai ni fautuaga mo tulaga faʻaulufale mai), ona faʻaalia lea, e faʻateleina le tau o malo o le lalolagi. Le au soga, e iai togiga pe a punitia paito i le loloto o le 350mm ae latou te leʻi faʻavaivaia. E le manaia tele ISO. Ina ua uma, faʻaputuputu vai mafanafana faʻaalu, ma faʻatumuina i latou i le na o le pau a le vaega o le vaega.

Faapipiiina alavai

I aso nei, o le tele o le paipa alatapi (Drat) faʻaaogaina i masini alavai o loʻo faatinoina mai plassics (polythylene, polyvinyl chloride). Wavin (Denturk), Rehu ma Frankische (Siamani), Onor ma Mabo (Pertos), Rusia) ISDE CODE. E masani lava, o paipa e lelei-gudlan, atoatoa pe o loʻo faʻamalosia atoatoa ma faʻavasegaina ma faʻamalosia i le siʻitia o le malosi e tetee ai i le mamafa o le eleele. O nisi ituaiga e i ai le atigi o le faʻamamaina o mea - geotextrat poʻo le popo fiber. O le muamua e lelei i luga o oneone ma toaga i eleele, le lona lua - luga o le omea ma sublinks. E tatau ona oo atu i le 50 tausaga. Loli ma le lapoa o le 50-250mm (e okaina, e oʻo atu i le 350mm) e gaosia. Tu i le $ 0.8 i le $ 18 mo le 1 itu. m. O le tele o lalo o le tino o le Dret mo masini o le sub-faamamaina o 100-150mm.

Toetoe a le loloto o le tapunia o fata (o le vaega pito i lalo) o le pito i fafo o le 'upega tafaʻilagi fetuutuunai i le laina o 0.5-1.1 m. Aua o le samtane paipa e faʻaogaina ai le faʻamalosi o le faʻamalosiʻau o le-faʻamalositino poʻo se paipa palasitika. Mo omiga omiga, o fea o alavai e faia ai le pamu, ua lafo ai-uʻamea ma faʻamalosi tino. O mama i luga o le maualuga o le 1m fai le tele o pu i totonu o le lapoa o le 20-30mm, ia latou i le 20-50mmm. O puipui o vaieli e sosolo ma le 40-60 mm sili tele, o le mafiafia o le vaega o le 300-500mm. Totonu, latou te momoe lava i le pito i lalo o le vaega o le 1m. Mai luga, o le vaipuna ua tapunia ma le fofoa ma faʻapipiʻiina se paipa puʻupuʻu. Avtot Santekhsppesmontazhtzhtazh Accrests faia le faʻapipiʻiina o tagata o loʻo faʻaulu i le faʻamamaina o le faʻafoʻi. E faʻaleleia atili ai le faʻamaʻi o le olaola, faʻateleina le atoaga o le faʻaleagaina o le au lelei ma, o lona uiga e faʻaititia ai le tulaga lamatia o ona saito. Ma se aofaiga tele o le alavai, e mafai ona e faʻaogaina le tele o vaipuna, naʻo le tuʻuina atu ia i latou e tatau ona i ai i se mamao o le 25m mai le tasi. I le faʻaopoopoina o le mea moni o le faʻamamaina lelei e faigofie i totonu, faʻatasi ai ma i latou i le taimi o gaioiga, e leai foi ni faʻafitauli i le faʻamanatuina o le meli meli.

Fanua fanua

O le eleele i lalo o le vaega o le faʻamamaina fanua (faʻaoga fanua) o loʻo faʻaaogaina i luga o eleele faʻamama i luga o eleele (oneone ma oneone) ma ma le mataga o le 1.5 m. O i latou o se faiga o le vai tufatufaina (alavai) paipa ua taoto i lalo o le eleele i le loloto o le 0.6-0.9m, ae sili atu i le 1m i luga o le tulaga o le eleele.

Mo le fittrations fanua, o le faia o le asbestos-clomis poʻo le pipita papes ma se lapoa o 100-150mm o loʻo faʻaaogaina. Tele taimi uma, latou te tuʻuina e le tutusa lala o se mea mamao o le 1.5-2m i oneone ma oʻo i le 2.5 mita i totonu o le suavai. I le faaiuga o paipa faʻapipiʻi o loʻo tauʻaveina o le vaomatua. O lona maualuga i luga atu o le laufanua o le lalolagi e tatau ona le itiiti ifo i le 0.5 m. O le umi o le umi o le vai tufatufaga faalagolago i le natura o le eleele. E tusa ma le otaota o loʻo aveesea mai le tagata e toatasi, o le 10m umi paipa e manaʻomia mo le iliili ma sandy eleele, 15m mo le supa ma le 20m mo lopa.

O le Cottage Hatwater Credit System

Vaega o le fanua faamama ma lelei-faʻamama eleele eleele (a) ma faʻamama tisaina ma faʻamamaina eleele le faʻamamaina (B):

O le Cottage Hatwater Credit System
Polokalama Suror1 - Lalolagi;

2 - Geotican;

I le 2- MFia tauagafau;

4e nei le mea ua mavae;

5 - oneone faʻapipiʻi;

6-nutimomoia laitiiti;

7- Faʻavaʻa o paipa

O le umi o le tagata taʻitoʻatasi o le a le tatau ona sili atu ma le 20m, e faʻafaigofie ai le ventiplation o le taua o le faʻamama o le vaega ma faʻamautinoaina ai se toniga o vai. Ae maise uma, ma se matua taua o le paipa, ae e faigata ona 'aloese ma faʻatonuina se ea faʻaola faʻatuatuaina i uma uma itu, faapea foi ile avega. O lala o loʻo tuʻuina i le faʻaituau o 0.001-0.003 i luga o le subtype o tamaʻi mea laiti, lapisi, slag poʻo le mafiafia o le 10-40 cm. O le leaga o le alavai o le eleele o le eleele, o le mafiafia o le vaega o le submet. O tipi ma le pito i luga o le paipa e moe i mea tutusa (o se vaega o le 5 cm). Ina ia puipuia le moli moli mai le faʻamau, e latalata i le kumol, mo se faʻataʻitaʻiga, ita, cotrac mai le aufaʻatau vailaʻau (Siamani). O le a ou momoe i le oneone-kasi i totonu o le oneone (isi 5 cm), ma mai le pito i luga. O linapa lala e mafai ona tuʻu faʻatasi i le ala poʻo luga o le malae lautele.

Faamama le fafaga

Afai o le Primer i luga o le upega tafailagi o le faʻapipiʻiina maualalo poʻo le susu atoa (faʻamaoni, kenera), e tatau ona e fesoasoani i le natura ma faʻaaogaina masini le-faia i le eleele. O le sili ona taatele o le faamama. O le utu o se alavai o se alavai ma se mea e faʻamama ai (utaina). O le faʻaputuputu o fanua e faʻamamaina fanua ua faʻaauupegaina ma filo e lua o paipa e fausia ai paipa, o se tasi lea o loʻo i luga o le avega, ma le isi (alavai) o loʻo i lalo. Paipa e faaputuputu ma se malifa i le itu o le vai tafe. O le muamua o le alavai: O loʻo salalau mai i le septity o le septicitity mai le vaega o utaina nofoaga (o le mafuaʻaga o 0,001-0.00.005). O le mea lua e tautua o se aoina, alavai paipa: Ua uma ona faʻapipiʻiina atoa le vai faʻapipiʻi e ala i se vaega o le faʻamamaina o mea. Mai ai, o loʻo tuʻuina atu le vai i le kalave (mis o le 0,005-0.01) i tala atu o le nofoaga ma mafai ona lafoai i luga o le mapusaga. O le maualuga o le umi o le utu o le 30m, ma le lautele o le kia e le itiiti ifo nai lo 0.5 m. O le avanoa i le va o le alavai ma alavai alavai i le 1m ua tumu i oneone lapopoa ma girble. O se vaega o mea ua faaleagaina po o le oneone i lalo o le alavai ua a mafiafia o 20 cm, ma e sili ona taua, o le mamao mai le fata fata i le eleele e sili 1m. Fuafuaina avega i luga o le 1m umi o le utu - i luga i le 70l / aso.

Faʻatagaina le uta i luga o le 1pog. M. P. PIBINGOLINE O LE LALOLAGI O LE MAFAUFAU I LE FANUA (MA LE LE VAEGA O LE TAUSAGA I LE TAUSAGA I LE 500ME), l / aso

Eleele Le averesi o tausaga faaletausaga vevela vevela, ma Avega i le vai o le eleele, m
tasi 2. 3.
Oneone Seia oo i le 6 sefulu ma le ono lua sefulu 22.
Mai le 6.1 i le 11 lua sefulu Aua. 28.
Sili atu nai lo le 11. 22. 26. tolu sefulu
Manuia Seia oo i le 6 valu 10 12
Mai le 6.1 i le 11 10 12 sefulu mal le fa
Sili atu nai lo le 11. sefulu ma le tasi 13 sefulu ma le ono

Afai o alavai e faʻamoemoeina tele, faʻatulaga ni afi, ma le mamao i le va o latou axes e le itiiti ifo i le 3m. O le feula i luga o le 'upega tafaʻilagi o le itiiti ifo o le 0.5 m. O le faʻamamaina lelei ma le tautua ola o le masini faʻateleina le taua nai lo alatele e fafaga i lea taimi ma lea taimi mo lo latou tuʻuaʻi. O le mea lea, i luma o le afi o loʻo fautuaina e faʻatulaga se tufatufaina lelei ma se masini mita. Matou te faʻaogaina le SIPHON DIPATERS, Sopoia vai o le vai o le vai poʻo pamu ma le opeot lagona i le potu tufatufa. AVOT e uiga i le a le ituaiga meaʻai e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai nei masini, tagata atamamai finau. O le mea autu o le mea sili ona lelei o le sili atu o le sili ona lelei ma le ea (o lena, o le malologa, o se malologa-malepe). A faʻatau se vaieli, e mafai ona faʻaauauina mai le mea moni o le vaega i le tasi taimi e le sili atu nai lo le 0.6 o mea taua o le vaega o loʻo iai le tufatufaina o le tufatufaina paipa.

I le faaiuga o le paipa faʻapipiʻi taʻitasi, o le faʻaiuga o le ventipelation i luga o le eleele i luga (kiona). O iʻuga lava e tasi e faʻaauuina i le amataga o alavai taʻitasi. E masani lava, o le iʻuga o le alavai e faasino i le ulu paga ina ia aoina mai le vai i le mapusaga. O lelei e tatau ona manaʻomia pe a fai o le alavai malosi e malosi ma vai e le mafai ona tuʻufaʻatasia mai ia i latou i le kalave (e le faʻatagaina le fanua). O loʻo le faʻatagaina le gutu o le paʻu o vaega o le paipa. O loʻo seleseleina mai le faʻaaloalo ma le faʻaaogaina o le mea e fai ai le paʻu o pusa palasitika.

O le oneone o oneone

E tusa ai ma le fuafuaga, e tutusa ma le tapenaina o afi. Naʻo le download iinei o loʻo faia lelei ona o le tele o vaega o le oneone. O nei masini o le faʻamamaina o tagata faipule ma 4-6m lautele. O le faʻapipiʻi o le paipa o paipa pei o se Kerisimasi laau: O le puʻupuʻu puʻupuʻu malepe mai le ogatotonu tutotonu o paipa o le lola. O le mamao i le va o le alavai ma alavai o paipa i le maualuga e oʻo i le 1-1,5m, tutusa lava - i le va o le tamaititi tutusa alavai. O le avanoa e latalata i paipa o loʻo ufitia i se omea, slag, lapisi poʻo le fatufatu o le 15-20 cm, o le isi o le avanoa ua tumu i oneone lapopoa. O le Hydraulic avega i luga o le 1m umi o le oneone o le oneone o le oneone e tutusa ma le faamama utu.

Ina ia mautinoa le faʻatuatuaina o le vai sapalai, e fautuaina e faʻaaoga pamu ma le siaki siaki e atiaʻe ai le faʻamalosi taua mai le 5 i le 9m. O mea faigaluega i se potu galue na faia o le shiness e steinselen steel pe lafo uʻamea e sili ona maualuga le leaga o le teteʻe. O nei manaʻoga e o gatasi ma oloa o meaʻai ma le wolo (Siamani), NICCI ma le Invia (Italia) Ina ia tuʻufaʻatasia le pamu alavai ma se paʻu o le paipa e mulimuli i le spradble faʻamalosi e mafua ai i le fanua o le eleele, paipa ma le lelei o le faʻapipiʻi saʻo.

Ola Cyphyr

E tusa ai ma manaʻoga o le Malo-Poidnadzor, o le Faʻasalaga o Desice Diressition Deparence o loʻo faʻatinoina i luga o le inisinia ma faʻaletupe suʻesuʻega, pe a maeʻa le matou itulagi.

I le talosaga a Snap 2.04.03-85, o le le lelei puipuiga sone o le otaota togafitiga mo le tu i luga o le tulaga, tatau ona ave:

Mo lalo ifo o le eleele le vaega o fanua ma le taumafaina i le 15M3 / sut-15m;

Mo tapenaga e faʻamama ma oneone-alatama-maʻa, fuafua i le faʻatinoga:

1m3 / aso - 8m;

2m3 / aso - 10m;

4m3 / aso - 15m;

8m3 / Aso - 20m;

15m3 / aso - 25m;

Mo septic fesoasoani ma faʻamamaina lelei - 5 ma le 8m, faʻapitoa.

Faʻatusatusaga faʻapitoa ma le tamaoaiga o le tamaoaiga o eleele vai togafitiga faʻalavelave

Tulaga maualalo Le numera o tagata faʻatau, fua ma ituaiga o fausaga
1 ctattuge,4 tagata,

1m3 / aso

2 ctatge,

Tagata 8 tagata

2m3 / aso

4 cetige,

16 tagata

4m3 / aso

8 ctattuges,

32 tagata,

8m3 / aso

16 centics,

64 tagata

16m3 / aso

Oneone oneone Faamamaina lelei Fanua fanua Fanua fanua Fanua fanua Fanua fanua
Pipi piping 150mm, umi, m lima 70. 135. 260. 505.
Tau, olo. 250. 3500. 6750. 13000. 25250.
Maasiasi maa, m3. 3. 44.8. 89.6 179,2 358.4
Tau, olo. 1620. 24192. 48384. 96768. 193536.
Le lalolagi malo, m3 6. 89.6 179,2 358.4 716.8.
Tau, olo. 2016. 30105. 60211 1204222222. 240844.
Aofai, Rub. 3886. 57798. 115345. 230190. 4596630.
Eleele omea Faamama le fafaga Faamama le fafaga Faamama le fafaga Sand-Catvel faamama Sand-Catvel faamama
Eria, m2 114. 180. 405. 780. 1515.
Pipi piping 150mm, umi, m 38. 60. 135. 260. 505.
Tau, olo. 1900. 3000. 6750. 13000. 25250.
Maasiasi maa, m3. 6. 12 Aua. 48. 96.
Tau, olo. 3240. 6480. 12960. 25920. 51840.
Oneone, m3. sefulu ma le lima tolu sefulu 60. 180. 360.
Tau, olo. 8100. 16200. 32400. 97200. 194400.
K ge jebean, m2. 22.5 45. 90. 180. 360.
Tau, olo. 1125. 2250. 4500. 9000. 18000.
Le lalolagi malo, m3 27.3. 51. 109. 296. 593.
Tau, olo. 9172. 17136. 36624. 99456. 201365.
Aofai, Rub. 23537. 45066. 93234. 244576. 490855.

Faagaioiga o fausaga

O le masani masani o masini o masini o le eleele natura faʻamamaina e mafai na o le a maua ai le lelei o le ventilation. Mo lenei, o le a manaʻomia le faʻatulagaina o fale puipui o loʻo i ai ma le lapoa o le itiiti ifo ma le 100mm. I le tau malulu, e manaʻomia ina ia mautinoa o le ulutala o nei paipa e le o pupuni i le kiona. Ia aloese mai le faʻamama avega i le taumalulu i le tau malulu e manaʻomia ina ia mautinoa le tuʻufaʻatasia o vaipuna o le vaieli, faʻapea foi ma tamai paipa pe a faʻamago lelei ai fala.

Manatua o le siʻitia o le anotusi o le okeni filosoga e maualuga atu nai lo le fuafuaina faʻamaonia e tau atu i se vave clotter o le vaega o le faʻapipiʻi i le lautele o le polokalama. O loʻo faʻatautaia ai foʻi le sili atu o le faʻamamaina o fesoʻotaʻiga, foliga mai o le vai i le nuʻu o loʻo iʻu ai ma, o lona uiga o le taofia o le ea avanoa. Mea uma! O siama e le faʻatagaina le faiga o le tino, ma ua amata ona amata, ma ua gaoia le avega. I luga o le nofoaga o le masini e i ai le palu pala. O le mea lea, aua le suia le faiga faasee o le faʻaaogaina o mea faigaluega a le aiga, ma i taimi o fausiaina, e tuʻu ai taimi uma le masini faʻasaoina.

Tulaga mataituina ma le tausiga o eleele mataga faamama masini e aofia ai:

Masani ona siakiina o le tufatufaina lelei i le amataga o le suavai fesootai (i le puna, e leai ni laina e tatau ona faaputuputu le gaioiga);

fefiloi masani o toʻotoʻo ma uaea poʻo uaea;

Puipuia o masini tala.

Ina ia taofia le utaina o le utaina o faamama tui ma sandy-cithan faamama, e fautuaina e fautuaina i le tautotogo pe o le a foliga mai o le tele o chlorine 35-50 g i le 1m2 eria . E le mafai ona faʻatagaina lelei le faʻamamaina lelei e faia le vai i luga o le avega. Afai na tupu, e manaʻomia le pamu le vai, e faʻaputu ai le pito i luga o le scrap, fufulu le laualuga i le vai mama ma le pasene o le 15 2 luga o le 1 m2 luga.

O le Komiti Faʻatonu faʻafetai mo le kamupani "TSniep o masini inisinia", "Santeksmontalzh", "Fuivi Noti" mo le fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili