AGEGE IGOA FUA ...

Anonim

O le umi o le afi afi mo le muteting o fale tumaʻoti i atunuʻu ma fale.

AGEGE IGOA FUA ... 13966_1

AGEGE IGOA FUA ...
Glenrich.
AGEGE IGOA FUA ...
"Prokki Commall"

Fale teu oloa mo le taele

AGEGE IGOA FUA ...
Tulimanu teuina- afitoga "Amur"

("Meta-inzh", Lusia)

AGEGE IGOA FUA ...
Bullerjan kesi Generator Manumalo Device:

1,3-'-sao ma autū sipine sipine o le paipa paipa;

2- O le tāuaute a le 'ea;

4-Col potu;

5- dovzhiga mea pueata;

6-chimney

AGEGE IGOA FUA ...
Faataatia bisach.

Tele ma le laugata tele ma ni tau, nishets, niches, e i totonu o le pulou. E aofia ai le faʻaumaina e masani ona faʻaaogaina se toʻotoʻo auro

AGEGE IGOA FUA ...
Air Force Coicelit i totonu o le Fiu Firebox (supra). Ona o le ea tafe na faasino i luga o le tioata, e tumau pea le mama mai le luko
AGEGE IGOA FUA ...
o paipa e lua e aofia ai le economizer (o le vaega o lona uiga i totonu o le paipa alaasu), i le va lea e toatele ribs le auina atu o le vevela o le potu o loo faapipii. O le faʻaaogaina o sea mea e faʻaitiitia ai le vevela leiloa e 15% (e mafai ona siʻitia ai le le lelei e tusa ma le 5%), ae o le tau o ogalaau e faʻateleina ai le 10%
AGEGE IGOA FUA ...
Supra

Fireplace Firebox e faigofie ona faʻapipiʻiina i luga o le fola o le sili ona eseese ituaiga

AGEGE IGOA FUA ...
Seuini Duriez.

Vaʻaiga a le ea ona o le fesoʻotaiga o le ea ona faʻafesoʻotaʻi ma le afi afi

AGEGE IGOA FUA ... 13966_11
Stovax.
AGEGE IGOA FUA ... 13966_12
"Feololo ma K"

O le umi o le afi afi e mafai ona mamanuina i le tulaga o le sili ona eseese o le lautele. O lenei "nutimomoia" ma fua e naʻo le 413040cm mafai ona vevela le potu ma se voluma o le 50m3

AGEGE IGOA FUA ...
Tulikuvi.

Ogauluga "afi afi". E oʻo lava i le faiga e foliga mai e foliga tutusa mai le 'olo o zeligi

AGEGE IGOA FUA ...
Faalua o le Heat Croptat Pass e ala ile ea
AGEGE IGOA FUA ...
Fireplace Brennus (Seguin Durteiez)
AGEGE IGOA FUA ...
Glenrich Tile ogaumu (Rusia)
AGEGE IGOA FUA ...
Masini o se tasi fasi ogaumu ma le lua strtical amo auala
AGEGE IGOA FUA ...
Tulikuvi.

Tulimanu ogaumu-matila ma ogaumu ma vevela o le pane o maa 1870kg

"E mafai foi ona e inu i tofiga," D.I. Incelaev tusia i le tasi taimi, faasino i le le talafeagai o le faʻaaogaina o le suauʻu mataga pei o se suauu. Ioe, e mafai ona vaevaeina i tofiga, ma tusitusiga, ma e ui lava i le ava malosi. Ae mo le tele o ona aiga o le atunuʻu o loʻo iai ni fofo faigofie ma lau aoga.

O le sili i le vaomatua, o le tele o fafie.

(Proverb)

Olaga ma malolo i le natura Lowe, o tausaga uma e tosina mai ai le faʻateleina o le tele o tagatanuu, le lelava o le pisa ma leo o tagata. O le falemaʻi, o ata o le paʻoaʻo o le olaga o nuu e faʻapopoleina ai le le lava o le vevela o le sapalai. E le o le "parataiso tulimanu" o le matou itumalo o se kesi taua. E sili atu le filifilia o le faʻataʻitaʻiga, ae o le tele o le malo o le eleele e tau le mafai ona tatalia le avega o 2.5-3 kw, ma le mana e manaʻomia mo le orlowatt. O le mea lea, o le toʻatele o atunuʻu o aiga e faʻamalosia e faʻaaoga fafie mai faʻaulufale - tolufo, koale, fafie. O ituaiga e lua mulimuli e iloga i le taugofie ma lautele avanoa. O mea fai mea e mafai ai ona latou faʻaaoga e faʻaaoga ai i latou ma le sili ona lelei.

Siva mai le ...

O Mafuaʻaga o loʻo i le taimi e masani ona taʻua uma o le Vevelages e aunoa ma ofutino vai e fesoʻotaʻi i luga o suauu mautu. O le lelei tele o lo latou mamalu o loʻo avea ma tutoʻatasi o le faʻaaogaina. Alas, o le faʻagasologa o ie puipui o le sili ona faigata i onaposao o loʻo sili atu le faigata nai lo le tausia o le kesi i luga o le kalone o loʻo faʻagaioia i le tusitusiga.). Ina ia faafaigofieina le ola o ana masini, i le atunuʻu faʻaaoga ogaumu ma afi afi o le lata mai o le mamanu, mafai ona galue i le taimi sili ona lelei (e le i lalo ifo o le 70-80%). O lenei tulaga o le lelei e mautinoa ai o le a le mafai ona faʻamaʻimau le afi mumū i luga o le mumū. O le a le uiga o le igoa ua leva ona faʻailo umi ma le afi o le afi, o le afi afi mumu ma mumu o loʻo faʻaputu ai le vevela.

Mo le agaga

E tele taimi o tagata e ona o fale e fiafia ai faleoloa laupapa ma le magalafale mai le manatu loloto. E oʻo lava i le luma o le sili o le vevela o le vevela, o le potu malolo e mafai ona teuteu se togavao teu, e le gata tupe, ae a leai mo le fofoa, ae peitai pe a le o le vevela. O le ogalaau i onapo nei ma le fafie-susunuina uila e mafai ai ona tuʻufaʻatasia lelei le fiafia i le aoga - ma le fale e vevela, ma faamemelo i le isi vaega o pou i minute uma. O le faʻaopopoina o le tuʻuina atu o le fale o le ogaumu i totonu o le ogaumu i luga o le afi poʻo le afi o le a aumaia ai le potu e sili atu ma le faʻaaloalo o foliga.

O lo oi ai uma ogalaau e mafai ona faʻavasegaina e ala i le tofiaina (mo le faʻamamaina, kuka, taele i.d.d.), mea (piliki ma le gradi ma le ituaiga o le suauu, faapea foi le umi o gaioiga. E le o masini uma o lenei ituaiga ua fuafuaina mo le umi o le susunuina. E tusa ai, o se faataʻitaʻiga, o Farani, nend 3537 po o le Talaʻaga o Dow 18891, ogauma ma afitusi ua vaevaeina i ni vaega se tolu: Mataupu Faavae; B-Usu i le fiva i lalo ifo o le 10 itula (pe a matauina se tasi vaega suauu); O le taimi umi na mu, o lona uiga, o le uuina o le vevela mo sili atu nai lo le 10 itula. I le taimi lava lea, o le faʻatoa o le faʻatauina o masini uumi mo 10 itula e le tatau ona faʻaititia i le sili atu ma le 50% (date 18891) mai le mana faʻamalosi. Na taʻua e le Nominal le averesi o le pule o le malosi ma le tolu-itula suʻega - leai se mea e tatau ona fenumiai ma le malosi maualuga (fuaina mo le 15 minute), e mafai ona tele taimi. Toeitiiti lava, o ogaemu lava na mafai ai ona taʻua o se tele o masini o loʻo mafai ona faʻatumauina le lelei o le vevela mai le 2-3 i le 4-5 itula ma tele e faʻalagolago i le lelei o le faatuatuaga ma tagata faʻatau.

E te alu filemu, o le a e toe

O falesa ma le afi o le afi e mafai ona faia uma i fale gaosi tulaga (saunia atoatoa mo le faʻaaogaina, ma tuʻu uʻamea poʻo le uʻamea o le piliki. E masani ona faʻaaogaina ma le tuʻufaʻatasia metotia pe a fai le potu galue na faia i le fale gaosi tulaga o loʻo faʻamauina i le piliki. O filifiliga taʻitasi o loʻo iai ona lelei. O masini uamea e masani ona laiti e ala i le mamafa ma mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le sili ona vaivai o fola vaivai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fogafale lua o se fale malamalama. O nei masini e teleʻatoa na faʻamafanafanaina, ae "tausi le mafanafana" sili ona sili ona leaga masonry, naʻo le lava o latou le lava ma le le lava o latou maso. O le taimi nei, e iloa foi le faʻataʻitaʻiga a le Rusia e tusa lava ma se maualuga maualalo, e mafai ona mafai ona taofia le vevela mo lita. Uamea faʻataʻitaʻiga o le fale gaosi mamanu pe a maeʻa le faʻatulagaina o suauu o suauu i le itula. O lea, e tatau ona e filifilia le masini mumū fuafua i le tele o tagata e ona e asiasi i le fale o le atunuʻu. Mo suʻega puʻupuʻu, o se faʻamalologa vave e manaʻomia (o lenei e mafai ona avea o ni masani paletitogo ma se paʻu umi) poʻo se afi mumu. Mo le tumau i le taimi nei, o se mea faʻapitoa o loʻo manaʻomia pe o se taimi umi o le taimi umi.

Faʻaleleia atili ai o le lelei o le miti o lea augatupulaga ua ausia ona o se numera o faʻatekinolosi faʻatekinolosi. Teuina mogafagafa, mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona faia se suiga ile mamanu o le asu asini auala (ulaula), o fea le vaega autu o le tino ma le malulu o le tino ma le malulu o le tino ma le ea malulu . E faaleleia ai le vevela o fesuiaiga, o le faiga e faia i le tele-tuga, ma le siʻosiʻomaga ma auala a le asu. O ia auala o le faʻateleina o le umi faʻatagaina e maua ai le toniga vevela feololo ma laiti vevela leiloa, lele i fafo "le mitamita" (sili atu luga o le a talanoaina i lalo). O isi faʻaleleia o le Coaching Car Dargeng o loʻo faʻaaogaina i fale gaosi oloa o loʻo gaosia.

Aisea "o le ga-kesi"?

O fale teu oloa e mafai ona avea ma malupuipuia e mafai ona avea ma se faʻailoga vaaia o le faʻaaliga "sili atu le sili atu, ioe sili atu." Ioe, i le gasologa o galuega, o le afi ua faigata ona le fiafia i ai ia i latou e televave le tele o le vevela nai lo le sili ona vevesi "afi. E mafua ona o fafie i totonu o le ogaumu i le vevela maualuga ma le le atoatoa o le okesene e toetoe a liua atoatoa i le pa kesi (o Methagen, o Methagen ma isi vaega). O lenei kesi, i le taimi, e fausia ai le tele o le vevela i le taimi o le faaleaogaina. E selesele atoatoa le manogi o le afi autu, o lona uiga, ua taumafaina lelei tele. O le mafuaʻaga lea o le lelei o meaola mai fafo kesi kesi e 40-50% maualuga atu nai lo o gaoi masani. O nei masini e i ai isi lelei. O lea, o le fafie i le faiga e faaleaga lemu, e mafai ai ona faʻatumauina le umi o le susunuina auala. E le gata i lea, i le faʻagasologa o le faʻagaioiga, e tele ash ma le filogia o le ea o tufuga o volatipi - o le "asu" o loʻo vaivai tele.

Ina ia galue i le auala o le taulaga kesi (pe, pei ona latou fai mai ai, i le auala o feteʻenaʻiga), o potu e toalua o loʻo tuʻuina atu i ogalaau o kesi, mo le afi ola. Firewood o loʻo tuu i lalo o le potu pito i lalo, ua tumu, ma i le taimi muamua 10-20 minute, o le masini galue i le masani faiga. E tumau pea seia oʻo ina faʻaleagaina le tifaga. Ia o le faʻapolofesa pu, faʻatasi ai ma le fesoasoani lea e faʻaoʻo ai le vai ma o latou le ea, ua ufitia. O miti lelei mai instips, o le afi-kesi-kesi kesi e leai se "talanoaga", e leai se malosi o le ea o le a tafe atu i luga o le ea o le ea. -faasafi). Ua faʻamaumau lelei le faitotoʻa, ma le ea e tafe e ala i slot e laʻititi. Ua amata ona lamolemole fafie. O le mea o loʻo i ai le mea e moe ai i le potu pito i luga, i le mea na latou susunuina i le taimi mulimuli ane i le faʻapitoa tagata, faʻaopopoina le vaalele mai fafo i totonu o lenei koneteina.

E tatau ona manatua o le masani laven e le mafai ona galue o se kesi afi, tusa lava pe o le ea e le maua ai le avanoa i le mea e ala ai i le le mautonu. O le iʻuga e le mafai ona ola ma sili atu le "alu" i totonu o le simini i totonu o le siosiomaga, ma i le sili ona leaga - tulai mai i se faitotoʻa tapunia i le potu tapunia i le potu. E matua lamatia lava ona o le vaega o oloa e matua afaina ai le soifua maloloina o tagata ma le ola o tagata, aemaise lava, carbon monoxines (carbon monoxide). Le fiafia le oti mai le ugn ona o le le lelei o le taotoga o le ogaumu sa taatele. O le mea lea, i le tasi mataupu e tatau ona faʻataʻitaʻi ai i masini aloaʻia, taumafai e faʻaleleia le latou agavaʻa ma le umi o galuega ma le fesoasoani a le atunuʻu!

Faapipiiina polokalame o ogaumu kesi

AGEGE IGOA FUA ... 13966_19

A- faatasi ai le metallic chimney i totonu o le lua-tala fale (chimney resing i intergenerasional

AGEGE IGOA FUA ... 13966_20

Faʻasalalauga o se ogaumu ma le metallic chimney i totonu o se potu e tasi i le potu e tasi;

AGEGE IGOA FUA ... 13966_21

Faʻapipiʻi se ogaumu ma se faʻaopopo i totonu o se piliki chimney

O lo o aliali mai le kesi a le kesi - i luga o le maketi a Lusia, e ui lava o le mataupu faavae o le oona o le eletise ua uma ona faʻaaogaina i le tele o faʻataʻitaʻiga ua leva ona faʻaaoga e 1939, na gaosia i le 1939-1946 ). O se tasi o le muamua e maketiina le sili ona taʻutaʻua o le sili ona lauiloa o le tausamiga o le kapela o le tausamiga (bullejanjan), atiaʻe i Kanata sili atu nai lo le 30 tausaga talu ai. O na masini na o loʻo avanoa i Kanata, ae faʻapea foi i isi atunuʻu. Mo le silia ma le 10 tausaga, ua latou gaosia i latou mo sili atu nai lo le 10 tausaga i lalo o le malosi malosi (Kanata). Tagata tauva "Bulleryanana" - Sukhov's Sukhov lelei atinaʻeina i Lusia ("SIVERTER MA K", "SIENTHA" ("SMEHUSHA), St. Petersburg ) Ma nisi o mea faigaluega i le lotoifale.

I le va oi latou lava, o nei masini e ese a le malo o lotoa (mai le 4 i le 50 kw), ia i le itu maualuga o le avanoa vevela e faalagolago. Tele faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina i le pamu ma le vaega o le 50 i le 1200m2. O le lelei o le kesi o kesi e tusa ma le 70-80% - E maualuga atu nai lo le afi ma le tele o manulele ma se potu afi (10-15%). O le isi mea taua o le tau o le faifai pea o le susunuina o le taimi atoa o le suauu afi. E mafai ona eseese lenei tau mai le 5 i le 15 itula. E faʻalagolago i le mamanu o le ogaumu ma chimney, faʻapea foi ma le lelei o le gaosiga o le masini, o le lautele o le tekonolosi vaʻai ma slots o fea le ea. O le nofoaga o le vevela o le potu e faʻalagolago i le voluma o le ogaumu o le ogaumu o le ogaumu (nai lo le mea puʻeata e sili atu, e sili atu le vevela o le tele).

Mo ni uiga taʻitasi o faʻataʻitaʻiga, o lona uiga o eseʻesega, muamua, i le ata o fale ma le masini, ma le vevela, faʻatasi ai ma le vevela, ma le vevela, faʻatasi ai ma le vevela, ma le vevela, faʻatasi ai ma le vevela. Mo le mafanafana lelei i luga o le potu, o loʻo sapalaiina le gaʻo o le kesi ma le vevela o le vevela-calololorer. E mafai ona avea ma se faiga o faʻaputuputu pai, i le faʻataʻitaʻiga, i le "pule malosi" o loʻo faʻaaogaina ai nofoaga i totonu o pu i lalo. O paipa e faʻafeiloaʻi ma le ogaumu, o lea na maeʻa ai ona alualu i luma le vevela ma faʻafilemu le osofaʻiga. Modele "suka 3", "Emeyaya", "Sinal" o le galuega a le Carrier WADFFMS o le metallic cung (atigivae), o loʻo siomia ai le faʻataʻotoina o le ogaumu mai itu. O loo faia i le vaʻavaʻaia a le ea i le ogaumu i le ogaumu i totonu o le ogaumu, lea, faafetai ma le mafaufau o le faila ua pasi. O se mea e fausia ai le taʻavale ua itiiti le aoga nai lo le paipa nai lo le tino, ae e faigofie atu ai ma le taugofie i le gaosiga.

O le malosi o le ea ea o le ea e faʻalagolago i le fausiaina o le taʻavale ma sili atu le saoasaoa o le vevela o le potu. O le mamafa tele o le paipa o loʻo faʻamafanafana poʻo le ea faʻafesoʻotaʻi ma le tino o le fale faigaluega, o le tele o le malosi o le vevela vevela. O lea la, tusa lava pe o le faʻaaogaina o maata ma le tusa ma le malae a le saogalemu, o le fua faatatau o le fofoa o le potu e ono eseese le 1.5-2 taimi.

Mo le lelei atoatoa, o le ogaumu o nisi taimi e avatu i nisi taimi e maua ai se tamaoaiga. O se masini mo se isi mea e maua mai le tele o mea fai mai oloa. E tusa ai ma le mataupu faavae o gaioiga, o le kalori e tasi: kalone ua sau mai le ogaumu, vevela le ea i totonu.

O le faʻafitauli o mea uma kesi kesi o le "toe tuʻu i le" o latou tamaoaiga - o le galuega o le kesi malulu. Afai e le tuʻufaʻatasia le paipa chipe, o le faʻaiuga na mafua ai le tafe o tafe atu i le ogaumu. O le mea lea, mo mea na, e manaʻomia le faʻaaogaina o paipa ma faʻamau o le "Sanuisi" ituaiga ". O paipa na natiaina (totonu ma fafo) ma se fale vevela i le va o latou.

Na o lona uiga, o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o ogaumu kesi o loʻo feagai ma le masani ai. O se potu pitch o loʻo faʻatulaga se vaega o fafie poʻo se isi suauu, pei o ni peta Briquettes, lapisi o mea .p. Mo se taimi umi, ae faʻafaigofie ai i le potu atoa i totonu o le potu, o lona uiga, e tatau ona i ai le tasi masonning le 80-90% o lana mataʻitusi. E taua le faʻaaogaina na o le ituaiga suauu o loʻo fuafua le masini. Sei o tatou fai, i le ogaumu "Buleryryan" ua faʻatagaina ona faʻaaogaina na o lanu enaena enaena. Ma, e foliga mai lava e muamua-vasega le vasega, faʻapitoa i se palu faʻatasi ma se laʻau ma naʻo faʻataʻitaʻiga mai le 200 i le 1000m3, talu ai e sili ona maualuga le vevela o le faʻaseʻe o le vevela o le faʻamamaina o le uamea e mafai ona tulaʻi mai. E le mafai ona faʻagaioia ni masini afi o le kesi i totonu o le vaega, e le o fuafuaina latou mo ia. O le pefu o le kesi o le kesi i totonu o ogalaau "e le faʻaaogaina e laʻau, talu mai, e tusa ai ma tagata gaosi, o le faʻagasologa o le kesi e masani ona i luga o le afu o le asini. E leʻi vevela le 200-201Tons's Hopement Sousters luga o le 200-250CC, ina ia sili atu le afi afi nai lo le masani ai ele mubzhuyki. E moni, o le maualalo o le vevela o le fale e le faʻatagaina e faʻaaoga le ogaumu o le umukuka o le umukuka.

A o mo le tau, e aunoa ma le eletise eletise, e aunoa ma se masalosalo, o le tautalaga taufaasese mai suauu ua leva ona mu. Le tau, faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, mafai ona flacttate mai le $ 100-150 i le $ 300-350, lea e oʻo i tulaga o le 1 KW o le malosi e $ 6-25.

Ma le mafanafana ma le malamalama

E le gata i lea i ogalaau, e i ai ni ato o le umi o le susunuina. E moni, "o le afi afi o le mu le susunuina" - o le manatu e matua faʻatapulaʻaina, talu ai latou te faigaluega mai le tasi uta o le 4-5 itula. O le mea moni, o masini faapena ma le tapunia afi afi e maua ai le vevela i le tele o taimi umi nai lo le tulaga o se mea e tatala ai le afi, ae o le kesi-o taimi uma e maualalo a latou. O le mea lea, e le pei o le le le fiafia, o loʻo seasea faʻaaogaina masini i fale nofomau o ni masini autu. Ae e masani ona latou faʻapipiʻiina "mo le matagofie", ma e oʻo foʻi mo le foaʻiina o faʻatoʻaga ma tulimanu fale. Taua taua o le afi afi faatusatusa i le lolomiina umi susunuina - lautele: E mafai ona faʻagaioia uma i le masani auala (mo le tamaoaiga (mo le vevela). Ioe, ma fiafia ma fiafia i le taʻaloga o le Bleme Gagana, e mafai naʻo le fesoasoani a se magalafu na tuʻuina atu i se ipu lapoa (e maua ai se aotelega o le ogaumu).

Mo le vevela-susunuina fugalaʻau, o le ogaumu o le ogaumu o loʻo faia e lafo ai uʻamea poʻo le uamea ma o loʻo sapalaiina ma le mafiafia o faitotoʻa i tioata-puipuia. O loʻo iai foi ni masini, o loʻo faʻaputu ma se taʻaloga o le taʻaloga, o loʻo i luga o chimney. Ina ua tapunia le Pule Faʻatonutonu ma o le Builtive Flap, o le afi afi amata ona faʻagaioia i le auala, talu ai o le ea ulufale i le ogaumu i se tau maualalo. Mo le faʻafaigofie, o le dorper demper e masani ona ave i luga o le tino o loʻo feagai ma le tino. Ina ia mafai ona aveese le lamatiaga o le carbon monoxide oloa ma oloa i aso nei o le magafagafa okeni, o le tatalaina o le faitotoa o le faitotoa alatoto o le faitotoa o le faitotoa pe a tatalaina le faitotoa.

O loʻo i ai foʻi ni meainu ma le afi - O se vaega faapitoa o le faʻamafanafana iunite, e lauiloa tele talu ai nei. Faatasi ai ma latou, e mafai ona e vili uma fusiua ma se faamalama ma le uumi-afi modes. E tusa ai ma lona mamanu, o latou i totonu o le averesi i le va o tagata lolomiina o le umi o le susunuina ma le afi afi ma se uila afi. O le mea lea, latou te faʻaogaina se mea pueata tutusa ma se faamalama tele ma se faamalama tele, o lea e mafai ai ona e vaʻaia le faiga faʻavae. Ae peitaʻi, e le pei o ni mea leaga, o ia ogalaau o loʻo fuafuaina i se uʻamea uamea tapenaga, o le a le manaʻomia ni isi.

Kamupani e pei o le Hone Brisach, Tinvicta, Segun Durteiez, Totem Fire S. A, Spra (Farani) ma Piazetta (Italia) o loʻo auai i le gaosiga o le afi afi. O mea e tumau e maua ai le ogaumu ua gaosia e meta-ing ma prokki malosi (Rusia) marms. A o le tulafono, o le afi-afi afi e taugata tele, o le tau o le abberth chamber e mafai ona $ 500 ma le maualuga, ma le $ 300. O le a ou manaʻomia le $ 700-800 mo le "taugofie" titofie. O le mea lea, e le o se mea e faʻateʻia ai i le taimi laupapa lafu laʻau, e tatau ona tuʻuina atu e le au aitalafu le aofaʻi mai le $ 3,000. Taugofie Tutu Saunia Sauniga-faia o fana o Rusia gaosi e aunoa ma le feagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga "Munich" ("Prokkin malosi") o le a tau faʻatau e tusa ma le $ 800 (e aunoa ma ni togafiti "(" o meta-atta "(" e tusa i le $ 300.

O le tau tele e fuafua lava i le tele o le tele o le ogaumu, masini ma foliga o tioata (oloa na faʻaaoga e le Great Chibax na gaosia e le Siamani Kamupani e oʻo atu i le 800C). O loʻo i ai ipu e faʻaaogaina ai le tioata o le faigata o se faigata, poʻo se faʻataʻitaʻiga, e ala i niniʻe maʻea ma lua tioata, "galue" mo lua potu faʻaalu. Afaina ai le tau ma le mamanuina o le faitotoa. O taumafanafana o le suamalie o le ogalaau o loʻo faʻapipiʻi i luga o le fusi, tatalaina auala. O le igoa o le "Guillolonine" O auala o loʻo faʻaaogaina i le sili ona taugata, o le faitotoʻa e aʻe i luga o filifili poʻo uaea. ADYA o le toomaga o lenei gaioiga o le tele o le tele o paleni e ala i le sili atu. "O Tui Guilienine" auala faigata ma faʻateleina ai le mamanu o le fausiaina, ae o faitotoʻa na natia e mafai ai ona e maua se mea atoa mai le afi ola.

Vaʻaiga tioata i luga o le taimi e le maalofia le tele o togi ma leiloa le manino, o lea e manaʻomia ai e sosoʻo mai i le taimi e sosoʻo ai i le taimi e solo ai. Ina ia mafai ona puipuia le faʻamalama, toʻatele tagata gaosiga faʻaaogaina le mamanu o le ogaumu ma le maualalo o tafega, faʻalavelaveina ma ni vaega o paʻu paʻu i luga o le ipu. O le tagata o le sini o loʻo faʻaaoga mo le fusuaga o fulwod tapulaʻa (pulupulu lima), e le faʻatagaina laʻau e alu i le faamalama. Faʻamamaina tioata e faia ma le vai vevela ma le faʻaopopoina o ni malosiaga. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le faʻatali mo le atoa o le malu o mea uma eʻo.

Tapunia afi afi o afi afi e mafai ona lafoina uma-uʻamea (rene brisasch, Segun Dureriez, supra) ma uamea (Piazetta, Portelta, Portelta, Prehue (Piazetta, Portelta, Preelta, Peseer (Piazetta, o Piazetta, Preelta, Peseer (Piazetta, Ua le afaina le uʻamea poʻo le uʻamea, talu ai e maualuga le tulaga o le uiga ma le tautua ola (ma tau) o oloa e tusa lava poʻo le tutusa. O le itu i totonu o le ogaumu o loʻo tuʻuina atu ma le uʻamea uʻamea poʻo ni mea e fai ai. CEMARAC "faʻatumuina 'E leʻo le le faʻatauvaʻa i uiga faʻaletino o le uʻamea uʻamea, ae e le taugofie.

O le tele o le afi o le afi mo le muvae-afi afi o loʻo iai faitotoʻa ma le lautele o le 70-80Cm. Peitai, o loʻo iai foʻi mai "tagata tino" i le 1.5 m lautele, mo se faʻataʻitaʻiga o le tafailagi 1500 (Totem afi .A). Ae ma le faʻateleina o le lapoʻa, o le tau ua faʻateleina tele. Tapunia afi afi lautele nai lo 1.5 m o le faʻailoga e mafai ona faia i lalo o le faʻatonuga, ae o le latou tau o le a maualuga tele. O le ogaumu o le ogaumu o loʻo sapalaiina ma le ash Spack - toese (o se alavai) pe o le siʻitia o se ata. E sili atu le talafeagai o le BEH BA i ni mea laiti, ae mo le tele o fola e foliga mai ua tele naua.

Faalogo i le magalafu o le umi o le susunuina, e sili atu le pikiina o le ogaumu ma fetaiaʻi i le taimi e tasi. O le tele o tagata faʻatau e maua uma vaega e fetaui lelei e talafeagai mo le tasi i le isi i luga o le geometric tele. Afai mo nisi mafuaʻaga o loʻo fuafua le Fatuleia e faʻatau ese mai ai le ogaumu, E manaʻomia le faamaninoina o tagata faʻatau, pe talafeagai lelei le faʻataʻitaʻiga. E mafai foi ona fai se feʻau puʻeina - e tusa ma lana lava ata poʻo se mea o le a oʻo i totonu o le potu o le potu (o tautua, faʻamaonia mai i le maota "ma" Kaministssstroy "). Peitai, e le mafai ona manatu o le tau o le afi, o soʻo se fale e le o mea uma. Matua magoto, ma e aunoa ma o ia uma o nei meaai matagofie ma claplars e le aoga. Ae o le a tatou talanoa e uiga i le masini o chimney i le taimi nei, ae i se isi mataupu.

Vevela maa maa

E le mafai ona tauva masini maso ma le kesi i le kesi o le kesi po o ni afi i le ea malulu o le ea i totonu o le potu pe a uma le faleoloa pe a uma le avanoa. Ma le lautele, latou te fautua mai se auala eseese tele o taotoga - o le ogaumu amata na sosolo i le Pa'ū ma faʻaiʻu i le tautotogo. Afai, o faʻataʻitaʻiga, o se mea e faʻaosofia ai le ogalaau o le ogaumu a le Rusia, ma le mafanafana, ona tau le toe faʻaleleia o le laufanua ma e foliga mai e manaʻomia le faʻaleleia o le toe faaleleia. O lea, le mea autu mo ia ituaiga faʻapitoa e mafai ona faʻaputuputu mai, teu le vevela. Ina ia faia lenei, ua faʻafaileleina i latou - o isi o se tasi e le masani ai "le mamafa o le" mamafa "i le tele o tagata.

O le masani o le masani a Lusia, na tuueseese mai le mumu mumu, e iai le tele o 5-7 tone. Ole masini lautele lea e faʻatagaina e le tatau ona toe nonofo ile fale, ae saunia foʻi meaai. Falemai, o le faʻatusa o se ogaumu, ae le o le aʻafia ai le iai o asu-faʻataʻamilomilo, e le o aumaia mo le faʻamamaina o le taulaloa ma le ea. Ioe, ma o le lelei o le malolo o vevela i totonu o le aganuu a Rusin sanamution i le itiiti, o le lelei o le 20-30%. O lea, sa fausia tagata leoleo (ma ua atiae (ma ua atiae e le tele o filifiliga mo mea e mafai ai ona faasee le dekary deliction: ma le asu "); ma le tasi auala pe tele, ogatasi tutusa; faʻatasi ai ma le tele o auala, pei ona faʻapipiʻi e le harmonica (tele-liliu) ma le tasi pu (tasi-extal); A aunoa ma ni ulaula o auala, ae i se isi potu "pulou." I le avea ai o se tulafono, o faʻataʻitaʻiga ia sili atu le tamaoaiga ma vevela tele. E moni, e alagatatau ona malamalama i ai: o le faʻateleina o le umi o auala ma le tele o auala i totonu e tau atu i le leiloa o le ea malulu i totonu o le masini atoa.

Ma le maualuga o le maualuga o le faia o le chimney pa chimney pack, e mafai ona televave pa'ū i le fugalaʻau auala. O le mea lea, i totonu o meafaigaluega o le asu faigata, e alagatatau ai ona fetaui lelei le lelei o le masoa ma le loloto o le faʻaeʻe ma le afi, na taʻuina i le tusitusiga.

"Afi, Firewood ma Brow Phopes ..."). Falemai, E le o mea uma o loʻo iai nei e aoga i onapo nei (aemaise lava pe a matou manatu o le tele o le afi o loʻo fausia e latou o loʻo faia o gaioiga teuteu o galuega). I se faʻaopopoga, o ogaʻalu ma laufanua o le fulufulu manu o loʻo faigata tele ona faʻamama ese mai le paʻu.

O le tele o faleʻaiga o maʻa o loʻo avanoa i galuega taʻitasi, o le faigata tele lea e mafua ai ona ulufale atu i se faʻataʻitaʻiga ua faia i le mamanu o le potu. Mai soʻotaga e aofia ai le gaosiga o le mason mea, e mafai ona ou taʻua le Kaminisssstrstroy, "Agroproe und, faʻatasi ai ma le Klenrich, o loʻo faʻapitoa lava i le faʻamoeina o le pamu I totonu o masini na fausia e le fale gaosi metotia, o le maketi o loʻo faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga o le kamupani flonish kamupani TulikIvi. O le "paleu" ulo maʻa "- Tac chlorite e faʻaaogaina. E i ai le maualuga maualuga vevela gafatia - 2.5 taimi sili atu nai lo piliki. Faʻafetai i lenei, o faʻataʻitaʻiga tulivi faʻataʻitaʻiga e faʻaalia i le tele o poto faʻatusa faʻatusa faʻatusatusa i palake okeli ma e mafai ona faʻapipiʻiina tusa lava pe faʻapipiʻi i tamaʻi potu. Ina ua maeʻa le pito o le ogaumu, o le vevela o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le vevela mo le 12-36h, fuafua i le tele o le ogaumu-magalafu. O le ACRAP o na masini e oʻo atu i le 80-88%. O le tau o ogalaau (faʻatasi ma faʻapipiʻi) o, faʻamoemoe i mea o loʻo faʻaaogaina ma le tele o le faʻataʻitaʻiga, $ 2000-3000 pe sili atu.

I se aotelega, e talitonu o loʻo iai ni maʻa maʻa e sili atu le mafanafana nai lo uamea faʻafefeteina, talu ai e le vevela tele le ea ma e le o le meli. O le le lelei o masini uma o loʻo manaʻomia mo le faʻapipiʻiina i luga o se tapuaiga mautinoa. O le mea lea, aʻo leʻi faia se tau, e manaʻomia le faiva ma le Ola, o le na te asiasia le nofoaga faʻapipiʻi.

O le mea moni, e le gata i ni mea manaia, manaʻomia tamaoaiga. O le faʻavae o le vevela o le faʻaputuputu ua faʻaaogaina i le taʻele potu, ma lelei le faʻaaogaina o le suauu ua manatu i le tele o kuka masini. Ae o le a tatou taʻuina e uiga i nei ogavae i totonu o laupepa nei.

O le Faatonu o le Kamupani "Afioga ma le Ofu Tumuaivi", "Archive", "Prokki Corgettsk", Glerrich Offices Suctork mo le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le tapenaga o mea.

Faitau atili