O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo

Anonim

O loʻo matou talanoa e uiga i faila o potu potu potu, faʻaleleia o matou ma fausaga, matou te fautuaina le siakiina o le lelei, faatino le faʻapipiʻi ma faʻaalia isi manatu taua.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_1

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo

O totonu o soʻo se fale poʻo se fale e le faia pe a leai se faitotoʻa. Tusa lava pe e te filifili e tuʻua le tatalaina matala, a o le a faʻapipiʻiina se tapoleni i le faletaele. Sei o tatou talanoa e uiga i le faia o faitotoʻa i totonu o le vaega o le toe faʻaleleia o se faʻatauga ma faia fua o le tatalaina, pe faʻafefea ona faʻapipiʻi ni vaega ma siaki le tulaga faʻapipiʻi.

Filifiliga o potu o potu potu ma mea faigaluega

Eseesega i Foliga Vaaia

E ala i le fausiaina

Mea Fanau

Teuteu teuteu

Filifilia o Meafaigaluega

E fautuaina tagata faʻapitoa e mafaufau e mafaufau i le filifilia o se faiga i le tulaga o le atinaʻeina o se mamanu poloketi. Ae i le taimi lava lea, e le manaʻomia le natiaina ai le masaniga ma o latou foliga vaaia. Matou te manaʻomia lava le iloiloina o le lelei o gaosi ma faʻagaioiga uiga.

O a faitotoʻa i faitotoʻa

Masani ai, o tulaga o lo o vaevaeina i totonu o lotoa ma le mama. I se faʻaopopoga, o le lauiloa o foliga masani o loʻo maua ai. Malosiaga tau oloa uma-tioata.

  • Tumu le mamanu. I le gaosiga o oloa o lenei ituaiga, o le faʻatagata pe faʻapipiʻiina o Filisitia o loʻo faʻaofi i totonu o le faʻavaʻa (fusia. O le faʻavaʻa e mafai ona faia e tusa ai ma soʻo se mea na faʻamatala ai tekinolosi pe faia o le fafie orray (mautu poʻo le kulimi). O faʻapapaga ua faia mai le MDF, Chipboard, HDF (maualuga maualuga laupapa laupapa-fibrous ipu), fafie. O loʻo i ai i faʻamatalaga e sili atu le teteʻe atu i totonu nai lo le puipuia, - aemaise lava o popolega manatu ma le manifinifi (6-10 mm) pepa). Nofoaga vaivai - Junces o le faavaa ma vaega. Ona o le oscilila, o vaega e suia ai o latou tulaga, aʻo le spiken spike o fil gen o fit · nefi teisi mai le togavao. Ae o lenei mea e mafai ona alofia pe a fai o le gaosi oloa pisia (faasaga i vaega) vaega o le vaega ese, e le faʻaaogaina le kulimi pe a faʻaputuga, ma fusi fusi.
  • Tanufer mamanu. O le mafaufau lelei i le faila, ae leai se faʻavaʻa o le auala, o le ie e aofia ai racks racks, sipili le-tsargs) o le tutusa ma le mafiafia. Manatua latou te faʻamalieina le leo naʻo i le i ai o se faʻaputuga paso poʻo faʻamaufaʻailoga i le va o tupu.
  • Ata talita. O vaega autu o lea ituaiga faiga o se fafie fafie, o se pepa lua-lima ufiufi, ua tumu, ua mamanuina e tuu ai le ie ma faʻaleleia atili uiga. E eseese le talita i le faatumuina o mea.
  • Ie uma-tioata. E faatinoina i latou mai le moli moli ma le mafiafia o le 10-12 mm. O loʻo ia i latou le leo ita o le ea i le tusa o le 22 DB, e le mafai ona faʻaaoga e le au gaosi (gaosi tagata gaosi (ae faigata ona ave i totonu o faletaele), ae e faigata ona le tausia.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_3

Eseesega i luga o ituaiga

  • Aau. E toetoe lava o soʻo se nofoaga o loʻo nonofo ai fale. E tele taimi o se ata e tasi e aofia ai se faitotoʻa faitotoʻa ma le tasi ipu. Manuia - laititi. Lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi i totonu i totonu o fale laiti ma vaʻavaʻaia faitotoʻa. O le ituaiga faʻafomaʻi tuʻu i totonu o potu o se nofoaga tele.
  • Faasee. O le igoa o lenei ituaiga e talanoa mo ia lava. E le motusia le sash, e suia i le itu, faasaolotoina le disc. I le taimi lava e tasi, o loʻo gaoioi lemu i luga o tagata faʻatau i luga o le uila uʻamea, faʻasaʻo i le pito i luga. E mafai ona "alu ese" i le masani ai pe folau i luga o le puipui. O sea ata e foliga aoga ma sefe le avanoa avanoa. I le avanoa avanoa e tele le avanoa nai lo le pulupulu faʻataʻitaʻiga.
  • Gagau. A tatalaina, alu i luga o taiala, ao ia nofoia le laititi o le aoga aoga. O le mataga o le a mafai ona e valaauina le leaga le malosi. Mo lenei mafuaaga, o le faʻaeteete o le faʻaeteete.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_4

Filifiliga o Dortors Pepa

Pepa po o pepa malo

O sea oloa na faaigoaina foi o Famburat. O le fusi o loʻo faia mai i pa o loʻo fuafuaina i le microcamp o le MDF (fafie-fibrosid medy (ma le mafiafia o le 4-6 mm, ma se pepa sela o loʻo i le va o le 4-6 mm, ma le pepa laupapa sela o loʻo i le va o latou. Elemene na te faapipiiina i lalo o le au lolomiina o le hainpproof heluter glue.

O le TAMBURAD O loʻo fuafua 8-10 kg, e iai ni mea lelei ai le leo (o le vaʻalele o le ea i lalo o le 25-27 db) e toetoe lava a le mafai ona fanau. E faʻatagaina latou e faʻatumauina le umi (o se manaʻoga i nisi taimi e tupu ai pe a faʻapipiʻi i le faletaele masani). O le mea leaga tele o se mea e sili atu le maualalo o le tetee atu i aafiaga o le lotoifale. O papatusi a MDF o loʻo fausia malosi le DVP (okeni), o le Dent e faigofie ona faʻaalia i luga o latou laualuga.

Moli moli

E alualu i luma le ogaumu a Chip-Chip Chip. O ia fusi e sili atu le mamafa nai lo le taua. I le taimi lava e tasi, o le leo e sili ona lelei, e sili le leo (malulu o le ea i le faasino igoa74-30 DB).

Laupapa laupapa

O le autu o loʻo faʻafaigaluegaina mai pa o pa. O le aano moni, o se inisinia faavaseai o fafie. E aunoa ma le faʻamalosi pepa faʻamafanafana (masani HDF), o le aua le faia foi. I le autu autu, o faʻataʻitaʻiga e faʻatusatusa i totonu o le chedboard o oloa faʻavae, ae ua manatu e sili atu le faʻaaloalo. E tele naua le tele, o loo atagia mai i le filifiliga o matapole.

Grid o le vaapiapi fusi faberboard ma mdf

E tusa ai ma iloiloga o polofesa, o loʻo sili atu tali a tagata o loʻo suʻesuʻeina, e mafai ona tuʻuina atu o le amoina o le pulufana papa ma le MDF o se auala ese o le gaosiga. O lea la ua faʻatatau i nisi taimi e ni pisinisi laiti. O faʻataʻitaʻiga e iloga e se tau talafeagai, ae le o ni soʻoga e sili ona lelei (foliga vaʻaia o le tu i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o le sussure o lo o aliali mai i luga o le togitogi).

Polyearne Faolder

Polyrearethane Taavas foliga lelei le feololo, faifai pea ma faigofie.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_5

Teuteu ofu o le tapoleni

  • Pepa-o loʻo taʻoto i luga o le palasitika (Laminan, Membine ata tifaga, CPL Plustic) - Synthetic mea e faʻavae i luga o Mepisi. E matua finafinau pea, e vave gaosia ai le tino ma ituaiga o le laʻau, aʻo le ata i luga o oloa o le tasi tusitusiga.
  • Polypropylene ata (Ecochpon) - Taugofie o le faʻafesoʻotaʻiga o faʻafitauli o mea masani, tetee i soʻo se galuega. Pe a vevela, e faigofie ona puʻupuʻu, lea e mafai ai ona eʻeina le vaega atoa, e aunoa ma le 'auʻaunaga i luga o nofoaafi.
  • PVC ata tifaga o se vaivai o le taugofie faʻaaogaina faʻaaogaina e tele lanu monochrome lanu. O le tino o le laʻau toe gaosia mea leaga, foaʻi ia te ia lava o le sili malie, lanu lanu.
  • O le toe faʻaleleia o le Veneter o le feagai ai ma le saua o le saua (oona-i-taamilosaga) laupapa laupapa laupapa o papa vaivai faʻaaoga i lalo o le plaometrics, ua tipiina i laupepa manifinifi. E i ai se vaaiga manaia. Manaʻomia le fesuiaʻiga (lanu). E le gata i lea, o le ofuina o le teteʻe i luga o le laualuga e faʻalagolago i le lelei o le vanitis poʻo le sili atu ona leaga.
  • O Vefor Veneer o se taugata sili ona taugata na mauaina e ala i le faiga masani (o le pololomilin paneta o ogalaau ma le klging fasi lautele). Faaaogaina i le gaosia o ata faapitoa.
  • Enamel (Alkyd, Polyarethane, ma isi mea) - Opaque Couponces o loʻo faʻaaogaina i le muamua-muamua (o nisi taimi e oona ai). O poloaiga tuʻufoaʻi i soʻo se lanu lanu paleti e masani ona faʻatino mo se faʻaopopo pili.
  • Poussuster ofutino ("maualuga eseese" ma "maualuga enamel") - Mallalayer Consorictions ma le faata valoa; Auala sili ae le o ni fata mo mea tau aafiaga.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_6

Filifiliga o locks ma 'au

O le loka-latch e masani ona lavea e le tagata gaosi. E mafai ona masani ai le tautotogo pe maneta. O le vailaau o loʻo tupu ai nisi taimi e tupu ai se mea mataʻutia Na fuaina ma le leoa le galuega ma le magafagafa ma aua le manaʻomia le malosi i le olaga atoa. O masini maneta e tusa ma le 20-30% sili atu taugata nai lo le masani ai, a o saogalemu ma le saogalemu ma athetics, ae laititi le talitonuina.

O auiliiliga uma, e sili ona vave faatosina le peni. O le mea lea, e fautuaina e faia e sili ona taʻutaʻua ona faʻamatalaina lelei le faʻaaogaina o taimi taua. O le aitema e tatau ona faʻaaogaina tele (aunoa ma tulimanu tulimanu ma faʻailo o elemene). Mai lea itu o le vaʻaiga, o le sili sili ona lelei o le lapō, ae latou te le mafai ona afaina ai nai lo le uia lima.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_7

Fua ma faʻatau

Faʻafefea ona fuaina le tatalaina

A sili atu le faia o se poloaiga

Faʻafefea ona siaki le lelei o le oloa i totonu o le faleoloa

O le faʻagasologa o filifiliga ma faʻatau e amata i le fua. O le mea lea o le a faʻalagolago i ai, o le a iai pe na te le tau totogia uma mo le oloa ma lana faʻapipiʻiina. E sili atu le faigofie ona faʻaititia le tatalaina pe a faʻapipiʻiina nai lo le feagai ma le mea moni o le ie na maua ai le pusa e le tu i luga o le nofoaga filifilia. E manaʻomia le amanaia pe a filifilia le mea o loʻo iai faitotoa o totonu e sili atu mo le fale mautotogi.

Faʻafefea ona faia fua

O le fuafuaina o le pu amata o loʻo faia e tusa ai ma lea faʻamatalaga: O le tau fuafuaina o le Upega Tafaʻilagi 10 cm i le lautele ma le 5 cm i le maualuga. E le o se mea taua le faia o se atigipusa se atigipusa o le tusi ogalaau: Tuu le paneli e aunoa ma ia. Ae afai e te manaʻo e aumai le sili atu lona tulaga lelei ma lelei le faʻapipiʻiina, ma i le taimi lava e tasi e faʻafaigofie ai le galuega a aliʻi, e aunoa ma lea, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le amataga. I lea tulaga, 10 cm i le lautele ma le 5 cm i le maualuga ua faʻaopopoina i le taimi nei o loʻo i ai nei fuafuaina.

E manaʻomia le amanaia e le gata i le lautele ma le maualuga o le vaʻaiga, ae faʻapea foi ma le mafiafia o puipui. E ese mai i totonu o potu eseese: mai le 5 cm i le faletaele i le 20 cm i vaega i le va o potu, ma e mafai ona ausia le tele o taimi i fale tuai). Faatasi ai ma se mafiafia sili, o le fesili mautinoa o le a fesili mo le lautele o le faitotoʻa faitotoʻa poʻo isi, o se isi faʻataʻitaʻiga lomiga. O iinei e mafai ona e faʻaogaina se pa faigofie, poʻo se fausaga na maua ai le auala anapogi (o se faʻalauteleina poʻo le lelei), o loʻo fesoʻotaʻi i le ki (e masani ona faʻapipiʻi i le ki).

Ia ese, E le tatau ona ese se amio lelei mai le atigipusa, muamua e latalata i le lanu, e pei ona tatau ona teuteu ai le faitotoʻa. Ae o loʻo fuafuaina lava le seti mai le faʻatulagaina seti. Uma le 10 cm o le lautele o le faʻafitauli na faʻaopopoina le tau atoa o le pusa. Ina ia mafai ona sefe, e mafai ona faia le papupuni nai lo le faatauina lelei. O le tau o sea tali e maualalo ifo nai lo le faʻaalu mo le faʻaopopoina o vaega. O le a toe faia i ni vaega fou, e sili atu le tatalaina o le tulaga maualuga, 700-310 larth (mo le lautele -Faʻavea faiga), 1330-1350, 1530 -1550 mm (mo le faʻaluaina). E manaʻomia le amanaia o le fusi o le fola, o le fola e ufiufi ai, plaster maʻa.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_8

I le a le tulaga o lipea e faia ai se poloaiga

E fuafua lava i mea o loʻo e filifili ai faitotoʻa o loʻo e filifili e filifili: pe a fai o nei faʻasologa o oloa, e sili atu aua le faanatinati atu i le poloaiga. Ae a o se tulaga e le masani ai poʻo se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e manaʻomia, o le gaosi oloa o loʻo togafitia i le 3 masina (cronan Kamupani) pe o le ono masina (fafo) i le faʻaumaina o loʻo fuafuaina.

E le manaʻomia e aumai oloa i le mea faitino seʻia oʻo i le faaiuga o le "susu" faʻagaioiga - e teu i le ata, latou te feagai i le ata oona. O poloka e tatau ona faia pe a maeʻa le maeʻa o le faʻaumaina: valivali (palugalii e ala i puipui puipui) o le sitaili, puipui, fola, fola. Ile taimi lea, ua mafai ona e tapunia le soʻoga o le pusa ma le puipui ma se platband, naʻo le faʻapipiʻiina o le upu.

Ina ua toe faaleleia teuteu teuteu gaioiga o gaioiga: sima, puipui, puipui e tatau ona tapena. Ae mafai ona e aveese ou elemene i le faʻamuamua i le vaega o le faʻamaeaina o le galuega faʻauma, aua nei faaleagaina le mamanu i fafo, puipui. I se faʻaopopoga, e aunoa ma le aveeseina o puna o platbands, e le mafai ona saʻo le fuafuaina o itu o matala.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_9

Faʻafefea ona siaki le lelei pe a faʻatau

Ae le i filifilia faitotoʻa faitotoʻa, faʻapolofesa fautuaina e siaki lo latou tulaga i le faleoloa. Fai ia:

  • Ia mautinoa i le leai o se "galu" i luga o le mata. Mo lenei faʻamoemoe, o loʻo suʻesuʻe itu auai i le faʻamatalaina o ave o le malamalama. E le tatau ona fafagaina ie pe a oomi lima.
  • Ua ou faalogo lelei i le faaupuga: Fesaga i fesoʻotaʻiga e tatau ona mafiafia, e aunoa ma avanoa. O le faʻalu e faʻaaoga ai le vene e faʻailoa ai le solia o tekonolosi.
  • O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e maua ai le ata tifaga mafiafia (latou masani ona faʻatinoina mai le MDF). O le tau maualalo o le 14 mm. A leai, o le malosi ma le faʻafefeteina o le a faʻaititia maualalo.
  • Mautinoa e leai se filifili i tamai papuʻe ma "saito" i luga o le teuteuga (o le muamua e masani ona maua i luga o le sloss wicquer).
  • O faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le mafiafia ma mea o faʻaofuina o faʻaupuga. Afai o latou vaega e oʻo i le 50% o le tele o le laualuga, o le laupepa e tatau ona i ai le mafiafia o le itiiti ifo o le 6 mm. Afai e sili atu i le 50%, e sili le faʻaaogaina o tioata a le teine.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_10

Faapipiiina galuega ma siaki lo latou lelei

Sauniuniga mo le faapipiiina

Faatonuga

Faapipiiina lelei le siaki

Faapipiiina tatau ona saunia. A e lava pe a fai o loʻo tatou talanoa e uiga i oloa i fale teu oloa, ma o le fale mautotogi ua ua maeʻa ona faʻaavanoaina.

Sauniuniga mo le Mauga

Fausia poloka o Rusia gaosi oloa e masani ona manatu i ai. E masani ona faatinoina i latou e faʻaaoga ai mea faigaluega eletise, e le masani ona faaauʻupegaina ma le aufaatau e faʻamamaina ma le pefu. O le mea lea, e tatau ona talia le meafale, ma luga o le fola e fola ai le mafiafia ata tifaga.

O le faʻapipiʻiina o soʻo se potu o loʻo aofia ai le faʻapipiʻi o le pusa, o le fusiina o le mataina, o le faʻaofi i le knob o le 'au (faʻapea, o le uaua o avanoa i le va o le puipui ma le atigipusa ma le fesoasoani a platbands.

E mafai ona faia le faʻapipiʻiina o faitotoʻa o faitotoʻa na o le maeʻa (faʻapipiʻi puipui puipui, lolomi laupapa, apalai) ma fola.

Faigata i nisi taimi mafua ai le faapipiiina i le faletaele. Ma i fale masani e iai le tupua. Afai o le faʻataʻitaʻiga tutusa o loʻo tuʻuina i le fale atoa, e mafai ona tuʻuina atu se faʻaititia o le fola o le fola i le faletaele faʻatusatusa i le toe vaega o le fale mautotogi. E saʻo le faʻafitauli uma lea o le faʻafitauli, ma le mea e tutusa ai le mea. Afai e tuʻuina atu le mea o loʻo tuʻuina atu, e mafai ona e tausia le faʻatonuga o le shise o le faʻaititia o le tele - puʻupuʻu mai le pito i lalo i le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le tufuga.

Faapipiiina faatonuga

E tele auala faʻapipiʻi. O le auala faʻapitoa o le faʻapipiʻi e masani ona filifilia saʻo i luga o le nofoaga, ma e faʻalagolago i ai naʻo le faʻaaogaina o le aliʻi. Vasega a oloa, o ona mea, o ona mea, ua maeʻa ai le tulaga lelei, pusa mamanu, mamafa, ma uiga o le Pa i autafa o le amataga e sili lona taua.

Faʻapipiʻi i luga o le toe foi ma fao - le tasi o auala masani e faʻapipiʻi ai le pusa ogalaau. A o le i alu i le galuega, o pito o le puipui o loʻo aʻoga - e leai se uati, uaea, o fea fao e mafai ona faʻatopetope. Na faʻaofi le atotupe i totonu o le pu, o le tulaga ua faʻailogaina, saogalemu. O mea faʻapipiʻi na tuu i na nofoaga o pusa e alu i lalo o le matasele faʻafanua (pe a o le matasele luga).

I se tulaga malosi o le shoals, na aveina e ala i le tulaga, o lea ua latou o atu ma wowes pe faʻamalamalamaina ma fao. E taua foʻi lena, pe a fuaina o faʻafitauli o le pasia o le pasi, numera numera uma e faʻatauaina. Ma ina ia mafai ona siaki pe mafai ona feololo le mafai ona faʻailoa mai i le amio o le SOS o le a logoina, e talimalo mo se faʻataʻitaʻiga, muamua o le matasele. E faigofie ona iloa pe o le faʻaletonu e le sili atu i le tulaga masani ma pe o le ie o loʻo tusia pe a tatalaina. A leai, e mafai ona fai se mea sese, le "telefoni e taʻua o le" reel "pe a faʻaauau le salu pe tapuni.

O pu uma o loʻo iai ni mea e iloa ai le paʻu ua tapunia ma faʻapipiʻiina le masini. E taua tele o le plug ua fufusi latalata i le pito o le jam. Faatasi ai ma le faʻaeteete ma le faʻatinoina o galuega uma, o lenei metotia o faʻapipiʻi i luga o fao e masani ona taliaina. O loʻo faʻaalu i le pito i le faʻaiuga, e tusa ma uiga lelei. O loʻo faʻapipiʻiina i latou e faʻaaogaina le faʻaumaina o ni sysnetions ma masking le nofoaga o faʻapipiʻi e ala i le mastic, pe faʻasaʻo i fao o le vai ua faʻaaogaina.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_11

Faapipiiina lelei le siaki

Lautele Lautele

E manaʻomia le mautinoa o le iai o le vaʻai i le va o le pusa ma le lau (3-4 mm) ma le gata i lalo, i le va o le sash ma le fola (e le sili le sili atu o le ata mo le palu. kapeta ofutino, fuafua i le maualuga o le faaputuga). O nisi taimi e faʻaleleia ai le tulaga faʻalenatura, o le avanoa e siʻitia ai le 2 cm. Siaki pe faigofie ona tatala le ash, le loka o le a leai se tala.

Taʻitasi faʻapipiʻi o le pusa e tatau ona faʻapipiʻi e le pito i tua a itiiti mai i ni vaega se tolu, ma pe a faʻaaogaina le tele o natia papaʻe o papatusi, o le numera o le faʻapipiʻi.

Mo faitotoa faitotoa

  • Tatala le Suash 45 °. A faʻapipiʻi saʻo le iunite, o le a tali lelei i lenei tulaga.
  • Fuafua le galuega o le lako. A tapuni, o le leo o le laulaufaiva e le tatau ona fofogaina.
  • Mautinoa o le tapunia pe a tapunia le tapunia e le nanaina le pusa pa. O Le Manatu: O le 3-4 MMM O LE LALOLAGI O LE 3 LE MMA E TATAU ONA FAI I LE VITIO O LE VASEGA.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_12

Mo kickback

  • Toso le ie i lalo. Afai e tafe ma le faigata, ma le leo o le palapala ua faʻalogoina mai lalo ifo, o lona uiga o le osofaʻiga pito i luga ua le faʻamaoni.
  • Fuaina avanoa i le va o le puipui ma le upega tafailagi. Afai e le tutusa (mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo ifo o le lautele nai lo luga), o taiala o loʻo faʻapipiʻi sese.
  • Saili ni nai taimi i le televave saoasaoa ma tapuni le mamanu - e le tatau ona e lagonaina nifo ma osofai, pei o le faʻalogo i le leo o le vevesi ma le faʻalumaina.

O le sili ona auiliiliina taʻiala i totonu o faitotoʻa i totonu: O le a le mea sili e filifili ai le auala e siaki ai le lelei ma le maoaʻe saʻo 13980_13

Faitau atili