Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i uiga ese o le vinyl sivine, tulaga o le faʻapipiʻiina ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa ma e uiga i le faʻapipiʻi ma o latou lava lima.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_1

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga

Vinyl Coation o loʻo faʻaaogaina lautele i le fausiaina o le faʻavaʻa ma le vaega o vaega, o fale mai papa poloka ma papala, i le taimi o le toe fatuina. Faʻataʻitaʻiga o le faʻatamala o loʻo i ai i taimi uma. O galuega faigata e le manatu i tulaga faigata ma nafa, o lea e masani ona latou totogia le leaga e aunoa ma le poto masani pe faia foi. E matua taliaina lava, ae na o le sailiga o le laasaga-i-laasaga faatonuga. Muamua e tatau ona e aʻoaʻo mea uma e uiga i meatotino a le mea e iloa ai le tekonolosi o le faʻasaʻoina o le View Vinyl.

Vinyl siving faapipiiina foliga

Faapitoa PVC

Le isi filifiliga

Faapipiiina o le vinyl sa sivine i tagata atamamai

  • Fuafuaina
  • Fua ma le fuafuaina o le tau
  • Sauniuniga o Konekarate
  • Galue i le fale

Faapipiiina ma ou lava lima

  • Oeekhet
  • Vavae
  • Fusifusi
  • Lafoina panels

Tausi ma toe faaleleia

5 auala e sefe ai

Mea sese sese

Polyvinyl chloride priptity

O le utiuti o loʻo faia i le faʻaaoga mai i le vevela pvc condond. O lenei tekonolosi o loʻo aumai i le atoatoa, o le faʻatulagaina o faʻaputuga e faigata tele. E seasea lava faaipoipoga. E ui i lenei, oloa ia i ai meatotino faʻapitoa e faigata ai i latou gaioiga. E eseese latou i le uumi (2-6 m), lautele (10-30 cm), mafiafia (0.96-12 ("Kerisimasi, o laupapa i luga o le vaega o le Prepab (2 -4), la latou lautele (4-6.5 "), faapea foi ma se mapusaga.

E masani ona sili atu le 1.5 mm. Latou te fetuunai ma saʻo e mulimuli i le Contours faʻamatalaina e le faavaa vide. O le tele o le malosi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o poloka chamo, fesoasoani e iloa ai le le mautonu ma ua faʻaalia i latou. I se faʻaopopoga, pvc e mafai ona faʻamalosia le siʻitia o le faʻalauteleina ma le faʻamalosi. A paʻu le vevela o le 40 ° C, o le suiga i le laina laina i le umi o le 6 m o le a tusa ma le 19 mm. I luga o le Laina o le Canny Day, o le a mafanafana i le 50 ° C ma o le a 44 mm umi nai lo le taimi o le taumalulu. O lenei mea totino e faʻailoa mai ai le manaʻoga mo se masini mo taui avanoa i tulimanu, i soʻoga ma le faʻaaogaina.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_3

Manatua o le pogisa ua vevela i le la e sili atu le malosi nai lo le malamalama. O le oa o lona tele o le 20% sili atu. E manaʻomia le amanaia le mauaina o le tapulaʻa o le faʻalauteleina ma le faʻamalosi, ae faʻapena foʻi i le tulaga mo le galuega. Sei tatou fai pe a fai o le taimi o Iulai i le fanua, o avanoa ua faaitiitia, ma i aso malulu ua malulu! I luga o ia lava, ua latou faateleina. Mulimuli ane, ei lalo o le leaga o le vevela, o mea ia e faigata ma pale. I ia tuutuuga, faʻapipiʻi e mafai ona faʻatinoina e ala i le matauina o lau faʻaeteete ma faʻaaoga ai ni auala puʻupuʻu tipi ma fusifa e aunoa ma omiga i le vaega.

  • Faʻafefea ona fai sivisi faʻapipiʻi ma au lava lima: auiliiliina faʻatonuga auiliili

Isi mea

Faatasi ai ma le PVC PINIC i luga o le maketi, faamatalaga acrylic faamatalaga lautele. Latou tau 2 taimi sili atu taugata, ae sili atu i le teteʻe i mata o le vevela ma vali i le pupula ma le maaami i leo. E faigata ma le manuia le acrylic. Ma le manuia le ogalaau (poloka feaveaʻi).

Galvanzed Steel ma se lanu uliuli polymer cotinge e sili atu nai lo le vaaiga o le saogalemu afi. O se mea e tatau ona suia, lea e mafai ai ona e faʻateleina le leo o le aʻa o le root o le 600-800 mm. E le gata i lea, e le mafai ona faʻaalu i le vevela o loʻo galueaʻi. O le lautele o le taui avanoa pe a faʻaaogaina le uʻamea faʻapipiʻi o le 3 taimi itiiti. O le faaletonu e aofia ai le maualuga tau ma le mafaufau i le lotoifale aafiaga: tusa lava ma se vaivai aafiaga i luga o le laufanua o le ai ai o le leai se aoga.

O le sili mai le manatu o le tipi mai le laupapa-polymer tufuga. E seona, o le tau ma le lelei e foliga i le tupe faʻaalu o se faʻaupuga. E leai se manifinifi o panels o 14-16 MM ma faamalosia ai ma le lipine ivi. O le tala foʻi lea e tasi e mafai ona faʻapea e uiga i le falefaʻatasi-fiafia sivine, ma le manuia le faʻatauaina o se faʻamalosi tino ma valiina.

  • Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut

Faapipiiina o le vinyl sa sivine i tagata atamamai

Fuafuaina

Muamua, e tatau ona e faʻaalia lelei pe faʻafefea ona foliga le fale pe a uma le teuteuga. Lona lua, o le a manaʻomia ona e mauaina lena vaega o le poloketi, ma o loʻo iai uma puipui o puipui ma fanua uma. Afai e leai se galuega, e tatau ona e tusia tusi e faʻailoa mai ai itu uma. Ole lona tolu, e manaʻomia le sailia o se kamupani faʻaoleoina.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_6

O le tagata faigaluega o le kamupani o le a fesoasoani e filifili uma tapulaʻa faʻatekonolosi, faʻapea foi ma le lanu o le autu ma le luʻitau (J-, f-metters, o loʻo faʻatumuina le fuafuaga, o loʻo faʻatumuina i fafo, o le fanua, .). E mafai ona avea ma lanu e tasi. Ina ia faʻaopopoina le eseese, o le taufaʻafefe e masani ona "fefiloi". Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fogafale muamua e faʻaʻeseʻese e ala ile faipule faʻapipiʻi, ma le lona lua - tuʻufesili. Pastel Tens e tuʻufaʻatasia ma susulu. O lenei auala e mafai ai ona e filifilia ni fasiga o le auala.

Fuataga ma Fuafuaga

O le pule e te manaʻomia le ata poʻo le ata o puipui na e aumaia le ata poʻo le ata e fuafua ai le numera manaʻomia o faʻamatalaga i luga. E tusa ai ma le fuafuaina, o le ae valaʻau le tau o galuega. E masani ona avatu e le tagata faʻatau faʻamatalaga saʻo e uiga i lona fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e foliga mai lava e masani lava ona ia mautinoa e fetaui lelei pa o fale, aua o le faʻapipiʻi e mafai ona faia e aunoa ma se pusa. O le mea moni, enaena puipui o le puipui e le tupu, ma o le faavaa gaid e tatau i le 99% o mataupu. Ma, o le mea moni na tatau ona o i le tagata faʻapitoa, o le tagata faʻapitoa e tatau ona alu i le mea faitino, o le a fuafua manatu nei i nofoaga.
  • Le talafeagai o le fale mo le faapipiiina o le sivisi. O le faʻavae e tatau ona malosi e tatalia le mamafa o le fausaga. Afai e fou, e tatau ona faamalosia.
  • Le ono mafai ona faʻapipiʻi vaomatua, 'oti ma isi masini.
  • Tele ituaiga o le auala. O le feteʻenaʻi i le va o le itu i luga o le ata na saunia (ata) ma le mea moni e i ai i le mea moni, o isi taimi e oʻo atu i le 10%.

I le taimi o le fuaina i le fale, o lona pule e tatau ona iai e faʻamanino ai mataupu faʻatekinisi i luga o le nofoaga.

Sauniuniga o Konekarate

Ua faʻamauina uma aiaiga o le maliega, faʻapea foi ma le faʻasologa o totogi. Ua faʻailoa mai e Annexina le tele o mea na tuʻuina atu ma le lautele o le galuega.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_7

I le avea ai o se tulafono, o le masani ai le konekarate o loʻo faʻaaogaina o loʻo faia ai isi mea pe a manaʻomia. E tusa ai ma totogi. E oʻo i lalo o i latou ma le le talafeagai o le faʻataunuʻuina o tuutuuga o loʻo iai itu uma. E ono tuʻuina atu e le tagata faataʻitaʻi ia i latou ona o le tuai i le post o le totogiina o le isi tulaga, atoa foi ma le faigofie o lou sese. O ia lava ia tulaga e tulaʻi pe a faia ni kamupani se tele i le fale. Masani ona latou faalavelave le tasi i le isi. O le fuafua e saʻo, ma e ao ona tuuaia, e matua faigata tele, E sili foi le valaʻauina o le tasi le kamupani.

O le tagata o tausia e agavaa e talosagaina le totogiina o se sala tupe pe a suia le aso e aunoa ma le lafoina o se mea e aunoa ma mafuaʻaga mafuaʻaga mafuaʻaga ma mea e faʻaleaga ai fale.

A o tusia se feagaiga, e sili atu le feutagai ma se loia

Galue i le fale

E tatau ona tatou mafaufau i Faʻamaumauga o le sapalaiina o sapalai, nofoaga ma le avanoa o tagata faigaluega i mea a le mea, faʻapea foi ma le taimi o le galuega.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_8

Afai e le fesoʻotaʻi le fale ma le eletise, o le a aumai e tagata faigaluega le 'aʻai faʻatasi ma i latou. Afai o le fale o loʻo i Dali mai le nofoaga o le nofo ai o tagata faigaluega, e sili atu le tuʻuina o le brade saʻo i luga o le mea faitino poʻo fata lava. O le faʻagasologa o gaosiga i lenei mataupu o le a vave alu vave. Tele kamupani ofoina e faʻapipiʻi i le tagata trailer-kapeneta eria.

Afai o loʻo iai le upega tafailagi i luga o le tapunia mo se teritone tele, e ala e manaʻomia le malilie ma le puipuiga, ina ia mafai ona faia le faʻafitauli i le faitotoʻa.

O le leo na fausia e le agide o le a faalavelave i tuaoi. E manaʻomia ona lapataʻiina e uiga i le lumanaʻi na tupu ma faʻaalia le taimi o lenei mea. E masani lava, o le vaitaimi mai le 9:00 i le 18:00 na faaui ai itu uma.

  • Sides mo le i fafo atu o le fale i le fale: ituaiga, foliga, filifilia fautuaga

Faapipiiina o le vinyl sa sivine i ou lava lima

E mafai ona ou faʻatusatusaina au oe lava, pe a fai e te galue e tusa ma faʻatonuga. O le utini o loʻo faʻapipiʻiina e le gata i le taumafanafana, ae faʻapea foi i le taumalulu, ae i le maualalo vevela e faigofie ona vaeluaina.

Grolosil

E aofia ai ma mea lilo ma mea lilo. Muamua faʻapipiʻi fata e i ai le 30-60 suiga o le CM e faʻatatau i le matagi avega. Ona sau ai lea o le faʻasologa o le pito i lalo e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le amataga. I le faaiuga, o moli uila i lalo o le faamalama ma le faitotoʻa faitotoʻa ma faitotoʻa. O le a latou fesoasoani i tapenaʻeiʻeʻe, pulumu, fafaga laupapa mo le faitotoʻa ulufale.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_10

O le mea e mafai ona faia o le tele o auala laupapa laupapa ma se koluse o le 25x50 poʻo le 25x75 mm, brucks ma le kolosi o le 40x50 poʻo le 50x50 mm. E manaʻomia le mautinoa o le susu o le paʻu o ato ato e le sili atu i le 40%. E tatau ona ave i latou e faʻamamago i lalo o le taualuga o le 1-2 vaiaso. E tatau ona e lafoaia faʻamatalaga ma le tele o le bitch ma maitauina ni mea leaga. E fautuaina e le amanaiaina le laupapa ma le afi-faamaoniga fausaga e faʻalautele lona auaunaga i le 40-50 tausaga. I se tau feololo e aunoa ma le faʻagaioiga, o le a 20-25 tausaga.

Bruschers ma ogalaau puipui o le faʻavaʻa ua mautu ma le umi (100-150 mm) ata-tusi, fetuunai le faʻasino i le palasitika poʻo le piniki. Mo poloka o poloka, e fautuaina ai le faʻaaogaina o ni isi faʻaiuga. Afai e te manaʻomia e faʻateleina le mamao i le puipui (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le fale faʻamalosi), faʻaaoga le Steellud Budked puipui. E faigofie ona latou faia mai le fuiupu; Ae o le mafiafia mafiafia e tatau ona i lalo ifo o le 1.5 mm.

E le mafai ona e faʻatagaina ni mea sese pe a faʻaputuputu fata. O se eseʻesega o le 1-2 cm mai le lautele tulaga o le a mafua ai le faʻaalia o le masani ai. Muamua, o olo o loʻo faʻaaogaina le plumb. O le LATSA tulaga e sili atu le faigofie, ae o le moli foliga e manino lava vaaia na o le ao ao ma i le afiafi. O le tulaga o fata e tatau ona faʻatonutonuina i totonu o le faʻaaogaina atoa. O lenei sini o le au faipule - Shiziltal Shoelas, agai atu i le tulimanu i le tulimanu i le faaopoopoga o le 1-1, 5 m.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_11

Afai e leʻi tuʻuina mai le fale laupapa laupapa, o fata e fai ai ni fafaga uumi o meaʻai e uiga i le 10 cm, o loʻo faʻapipiʻi atu i taulele lagolago. O nisi taimi o le vali e faia o le palu o le p-foliga o ni tala mo le susu. O loʻo latou saʻo lelei i le taimi muamua e tatau ona maua ai se tulaga maualuga maualuga. Peitaʻi, i le faʻataʻitaʻiga, o le mea e maua mai le faʻaaogaina o uʻamea ua faʻaititia, ona o faʻamatalaga, o le umi faʻatulagaina o le fea o 3 m, masani ona faʻatagaina e faʻatu ai. Ae o le a le tumau o le Steel Grid e leai foi se faaiuga: A e paʻu le vevela i luga o le uʻamea, ma i nofoaga o le zinc tating. I le taimi nei, uamea talaaga o le 2.5-3 taimi sili atu taugata nai lo ipu laupapa.

Vavae

O le panels e tatau ona tipiina uma i le transverse ma i le taimi mulimuli. I se faʻaopopoga, i avanoa o le manaʻoga manaʻomia, e manaʻomia le aveeseina o le loka vaega i se mamao o le 4 cm mai le iʻuga. O nei galuega uma e faigofie ona fai ai seleulu. E mafai ona tipi i luga o le mamafa, e aunoa ma le tumu i le electrocalle. O le la e tatau ona iai se tulaga saʻo o le Bū. O le faigofie auala e tatau ai ona ave i totonu o le faleoloa poʻo le maketiina o se fasi fasi ma se loka ma le poto masani i le tele o mea faigaluega. I le leai o se poto masani, faʻapea foi ma le malulu, e sili le faʻaaogaina o se mea e faʻamamaina ai ma le manifinifi o tisiki ma le lapoa o le 125 mm. Sea disk poʻo le lima-hang mo uʻamea tipiina le luʻi o le luʻi o vaega lavelave.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_12

I se leaga vevela, pvc e sili atu le maaleale. O le seleulu mo uamea i nei tulaga e le talafeagai. Ma frosts manaʻomia se mea faigaluega ma nifo laiti.

Fusifusi

O lenei tulaga, e faʻatauaina naʻo le faʻatatauina pe a uma ona siaki le mamanu i tulaga o le maualuga ma le lima. Sivifo o loʻo tumau ma faʻaputuputu lava le tagata lava ia ma le umi o le 16-20 mm e ala i le tuʻuina atu o ival pu. O le fao e tatau ona i ai i le ogatotonu o le pu ma e leai se mataupu e oomi ai le aitema i le tipi. O le feaveai o mea taʻitasi faʻapipiʻi e tatau ona mataituina.

Faʻaaoga tomai faʻapitoa, ae mo lenei mea e manaʻomia ai se tomai faʻapitoa. Ia sikoa i latou ma le indent o le 1-2 mm, e tatau ai ina ia mafai ai ona alualu i luma le elemene o le malu o le malu.

Muamua toe faaleleia le amataga o le pepa. Ina ia tuʻuina atu se tulaga faʻamalosi tino, e sili atu le apalai i luga o le pito i luga o le tulaga faʻaaogaina se maualuga. Ona faapipiiina lea o le itu i fafo atu o tulimanu. O le pito pito i luga e tatau ona i ai i le mamao o le 6 mm mai le pito i luga o le puipui, ma le pito i lalo - 2 cm i lalo ifo o le amataga pepa. I lea tulaga, na manatu Na faʻailoa e Foeseʻese pe a fai o fatu na auai mai ia i latou, ae le o le apamemea, ma le faʻaiuga mulimuli ma le au.

Faapipiiina o loo i lalo ifo. O le vaega faʻatulagaina o loʻo tumu i elemene e aofia ai ona pito (i fafo atu ma fafo atu itu poʻo ni faʻamatalaga), ma ua faʻaʻi i le loka o le mea na amata ai le paʻu poʻo le mea na muamua ai. Ona faʻapipiʻi ai lea o fao faʻaʻaisa poʻo le tasi-tusi. E tatau ona mafai ona gaoioi i lalo o le gaioiga o le vevela o le lautele.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_13

E manaʻomia le mataituina o le tutusa o le vevesi mai le tasi pito i le isi. O se tamai skew e mafai ona faasolosolo ona valiina i le curvature o le puipui atoa. O le pito i luga vaega o nisi taimi e tatau ona tipi, aua e le ofi uma le maualuga. E ala i le faʻaogaina o se lagolago faʻapitoa, mai le itu o le tipi, o le matau e faia i se mamao o le 0.6 cm mai le pito i luga o le 20-25 cm. Ona agi mai le pito o le mea mulimuli fetuunai i le loka aitema. O lona uiga, o le vaega lenei o le utiu e le o punitia - o lana mutia faatuatuaina e tatau ona mautinoa ai matau. Pe a tipiina le tumutumu o le pito i luga o le faʻavae, e sili le faʻaaogaina o le auivi e toe faʻaaoga ai mea e fai i luma.

Faʻateʻaina

E masani lava, o le auai i le puipui, ma e le o iai i poto o le root: o le uumi mata o le pulupulu o lo o taofia le vaega vaega. O le tala malie e i ai se gaioiga - o lea latou te le maitauina. O le isi filifiliga saunia mo le faʻaaogaina o se faʻafanua Hortical H-foliga poʻo J-Scuts. O nisi taimi e mafai ai ona faʻaitiitia le numera o le faʻatoʻaga, ae o le faʻavae o le faʻavaʻa e matauina lelei. Afai e te le faʻapaʻiaina i latou, o foliga o le fale o le a mafatia. O tala taumafa e sili atu ona taua mo lua-lanu faʻaiʻu ma le faʻataʻitaʻiga o le afa-laupapa.

E tofu lava ma lona uiga. O faʻamatalaga e uiga i le tausiga talafeagai e mafai ona maua mai faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o le vinyl sivine.

Tausi ma toe faaleleia

Pvc sthuathed vave ona leiloa lona muamua poto. Afai o loʻo sau le fale i le faitotoʻa o le auala, pefu ma le paʻu ua foia i luga o le ulufapi. Na i ai le itu i le itu i matu o le itu i matu o le itu i matu o fao. Peitaʻi, e faigofie lava ona tausi lelei le ogalaau, aemaise lava pe a fai o le faatoaga e matamuli o le maualuga o lona malosi. Aveese ni supa gaʻo o le a fesoasoani i le mea masani ai ipu, ma o loʻo faigofie ona fufulu e le suauʻu vali paʻepaʻe. E le mafai ona faʻaaoga papatusi laisene.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_14

Ia suia le vaega ua faʻaleagaina, e te le manaʻomia le fana latalata i ai. E le faigata tele le loka o le loka. Ioe, o le toe teuteuga e tatau ona faatinoina i le mafanafana o le tau.

  • O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima

Auala e Sefe ai

Faʻatau mai o le lelei e faʻateleina ai le tau o le 1 m2 o le tipi i le 25-30%. I luga o lenei tusitusiga, o le taumafaina mafai ona sefe saogalemu.

  • O le saʻo lava le umi o le umi o le i totonu ma fafo atu, faʻafesoʻotaʻi ma faʻaumaina faʻamatalaga poʻo le malilie ma le tautua e le mafai ona pasia elemene e le faʻatagaina.
  • Faʻatau le amataga o le pito i luga mo le tasi faʻafoliga. I le lumanaʻi, e le faigofie le faia mai paʻu maualuluga loka.
  • Manaia faiga ma platbands mai PVC e faasausili. Afai e te fausia se fale i le sefeina o le sefe, e mafai ona latou faia i laupapa (ioe, e tatau ona e filifilia ma le totoʻa le lanu ma foliga o le paluga).
  • Aua le faʻavave e tuʻu faʻatasi ai pou, vaapiapi faʻapotapei ma erkers - faʻaaoga le teuteu mo lenei faʻamoemoe.
  • E mafai ona e svew le cornice o se taualuga i totonu o le taualuga i le masani ai (e leai se mea e manaʻomia e faʻatau ai ni mea taugata schims. Mo le ea, o le Art Condal e galue ai i luma faamalama.

  • Foliga o le filifilia ma faapipiiina sivine mo le faavae

Mea sese sese

1. E le saʻo le filifiliga o le faʻamalosia o puipui puipui mai le matagi ma le susu

Ina ia faʻaititia le faʻamamaina ma faʻaleleia atili le siosiomaga uiga o puipui, e masani ona faʻamalosia i latou i le polmer comit aʻiaʻi aʻo leʻi tatalaina. O ia puipuiga e manaʻomia ina ia faʻaitiitia ai le ono mafai ona faʻamalieina e le faʻamalosi e ala i le faʻamaloloina, fatuina i totonu o luga o le sivine.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_17

Faigata sese - le faʻaaogaina o polythylene ma polypropylene ata ata. Latou te le misia le ausa, ina ia amata ai le laualuga i totonu. E mafai ona tuʻu faʻatafunaʻe, ae e le mafai lava ona mautinoa. E sili le faʻatauina o se faʻalavelave i onapo nei.

2. Le lava o le koluseina o vaega ma le le lelei o pa

E manaʻomia le filifilia o se rake ma bruus ma le koluse vaega o le itiiti ifo nai lo le 25 × 50 mm. Lelei - manatu manatu, ua le fiafia i le 20%. Ina ua logoteu mai tutoatasi, o oloa ma le utiuka ua manaʻomia ona lafoai, e faʻamago ai mea i totonu o le masina nei, pe a maeʻa ona ia toe faʻafou tagata leaga.

3. Faʻatulagaina tulaga o le aʻa, "luʻi" tulimanu

O le CVC Cuting e fetuu. E maeʻa ona toe faia uma le faʻalavelave o le faʻavae. Ua lava le faia o se mea sese i le faʻapipiʻiina o le tasi nofoaafi - ma o le a foliga leaga o le fofaga i pe o le tino. O le saʻo faʻapipiʻi e aofia ai le ogatasi i luga o le pito, faʻamatufu malosi i le va o le ogaoga (tulimanu) alavai. Mo le feololo o le faʻavaʻa, o le ufiufi mai le palu o laʻau-gaosi laupapa poʻo le plywood e talafeagai. Tulimanu vaega o loʻo fesoʻotaʻi ma se patupatu poʻo le user.

4. Faapipiiina o se auala faifai pea lagolago i lalo o le amataga

O le ea e tatau ona faʻasaʻoloto ai i luga o le pito i luga mai le faʻavae ma alu ese mai le saito. O se lagolago mautu o le a poloka le va o le va o le verting o le puipui. Ina ia faʻateleina le nofoaga ma le malosi o le amataga o le sifi o le ata, e mafai ona e faʻaogaina ni sifi i luga o pa ma le umi o le 20-25 cm, faʻapipiʻi tonu i le ogatotonu o elefane.

5. Faateleina le mesh ma faauma

O le faʻataoto o le tino e tatau ona faapipiiina i le taimi muamua na sili atu ma le 50 cm ma faʻamautu puipui o loʻo i le sili atu i le fa o le papa. O le tauleleia e tatau ona faʻaseʻe e aunoa ma le le mautonu. Ae i lenei tulaga o le a lava le saʻo lava o le matagi i le matagi ma faʻaalia pe a fufulu vai.

6. Le saʻo le faʻailoga o le sipela

A tipiina ma seleulu i le malulu o le tau, e mafai ona gagau palasitika. E sili le faʻaaogaina o se ata ma se manifinifi tipiina disc.

Faapipiiina o vinyl siving: sitepu-i-sitepu faatonuga 13984_18

7. Faʻaleagaina le mea o loʻo i totonu o le vevela o le lautele ma faʻamalosi

A paʻu le vevela, o le suiga i le laina laina o le elemene 6 m umi o le a tusa ma le 12 mm. E manaʻomia le tuua o se avanoa o taui o le 6 m. E tatau ona amanaia le naʻo le tapulaʻa o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina / faʻamalosi, ae faʻapena foi isi aiaiga. Afai o le Iulai vevela i le fanua, o avanoa ua faaitiitia, ma i le vevela o le 0 ° CEVER.

Panels mo le fale pito i fafo i le taimi o le faʻapipiʻiina e le mafai ona fusi mau i luga o le a le tele. I lalo o ulu o fao e tatau ona tumau i le va o le 1-2 mm. Tomai Faʻapitoa ina ua maeʻa faʻapipiʻiina o vaega taʻitasi siaki lona feoai.

8. sese filifiliga o faʻapipiʻi

O le mea sese o le faʻaaogaina o le stapler puipui - e matua puʻupuʻu - ola ma faʻalavelaveina le vevela o le vevela. E faigata ona ia galue ma fao i le taua, e ese mai, latou te mafua ai le malepelepe o le faataape. E le fetaui le fao malie ma mea laiti. Ma o le sili sili ona lelei o fetuunai o lo o faʻataʻamilomilo ma le umi o le 25 mm ma mafolafola taamilosaga hauts ma le lapoa o le 10-12 mm.

Mo auiliiliga faʻamatalaga mo le faʻatulagaina o le sivine, vaʻai le vitio.

Faitau atili