Manatu mai le teutusi

Anonim

O le ofisa Faʻatonutonu e faʻaauau Ata o Matafaga ma faʻamatalaga o mea na faʻataunuʻuina mai o matou tagata faitau. Lipoti i le alualu i luma o le tauvaga i luga o le itulau "piggy bank o manatu"

Manatu mai le teutusi 13987_1

Manatu mai le teutusi

Manatu mai le teutusi

O loʻo faʻaauau pea ona lolomiina le mekasini o le sili ona manaia manatu na lafoina e tagata faitau i le tauvaga. Peitai, o le aofia ai o ni faigata. Tele Ata matou te le mafai ona lolofipeni ona o le le lava le leai o ni faʻamatalaga e le gata i le aʻafia o manatu na fananau ma faʻaalia, ae foʻi mai lava, ae foʻi, pei foi o tusitala o latou. Le Pele Lau pele, Lou tauagafau e aunoa ma le soona taua e mafai ona igoa sese. Tusi atili e uiga ia te oe lava ma e uiga i le talaʻaga o le fausiaina o au galuega faʻatonutonu.

Manatu l 5.

Zhirnova Neadezhda, o le na auina mai ata o lona fale mautotogi, valaauina ai lenei totonu o lenei totonu o le kalapu a le tevev anamua Ae sili ai. A o paga lava, e le i tusia se mea. O le ata, e foliga mai, o se matua laiti, ae lelei ma le mafaa- tuaina fale. E i ai le tamai umukuka-ola potu, i tua atu o se septum e le oʻo atu i le taualuga, o se potumoe o loʻo iai. Faaaogaina sosi space store sliding faitotoa. O tagata e ana le laki, o le maualuga o le taualuga i totonu o le fale foliga mai e matua taua tele. I luga o le potumoe, Andresol, o se ofisa mini-ofisa fetaui iinei. O le oso aʻe e taitaia le sulugatiti, o sitepu o na ua faʻaaogaina e halonen suega, fausia i totonu o le puipui.

Manatu mai le teutusi

Manatu n 6.

Mikhail VoichEssto mai Mozdok (Wogo-Wao-Alania) e leai ni komipiuta, poʻo mea pueata, ma o ona manatu na o i luga o le pepa. Na ia aumaia le potumoe o ana miti. E tusa ma le 25M2 le numera e tolu i ni vaega se tolu. Lua podiums ua fausia pe. O le muamua o se vaaiga ma le tolu niches: lua i luga o itu ma tasi, teuteuina i le faiga o le magalafu - i luga o le puipui pito i luma. O le vai mai le itu o le itu o loo i ai i le isi, o fata mo tusi. "Toe faaleleia" o loʻo tapunia uma le vaaiga ma faʻata. O le vae lona lua o loʻo tuʻuina atu i le potu e fai ai le ofu. O le potu atoa o le potu o se moega lapoʻa lapoʻa (HLSTTA). O le folasaga fola ma vaʻaiga o loʻo ufiufi i le maoaʻe lauʻeleʻele i lalo o le laʻau, ma le foloa o le foloa mo se vaega maualuluga. Moli i totonu o le potu e lautele ma le lotoifale. O loʻo fausia Lumeinares i totonu o le taualuga, puipui ma nai.

Manatu mai le teutusi

Manatu mai le teutusi

Manatu n 7.

O lo matou tagata faitau ma le faamemelo (a o ia na taʻua o ia lava i se tusi) Svetlana Bracktovets mai St. Petersburg e le o se avega, e le masani ai, e le masani ai le faʻaleleia Na lafo i le faatonu o lenei ata, lea e maua ai se fasimoli o totonu o ona matua, e puʻeina. A aunoa ma le tosina mai o se tusitusiga poʻo se mamanu, na ia faʻataunuʻuina le poloketi e toe fausia o le fale ma ave le faʻamoemoe o le lalolagi. O le mataupu o le faamaualuga o tagata e umia ma faamemelo i malo uma o le vaega o le umukuka potu ma le potu. O le vaega o se vaega o le 12-vaega laupapa laupapa ma le tele o 15002300mm. O le ata puʻupuʻu na faia e le masani svetlana, e tusa ma ia, "O se matai iloga o a latou pisinisi" (o le Faʻatonu o Faʻatonutonu e faʻamaonia e moni) Dmitry Dorokhin. Faʻatasi ai ma le moli ese ma mai itu eseese, o loʻo piopine atoatoa. Lanu samasama ma le lanu meamata i luga o matatioata suia ata mai le pupula, malamalama, toetoe a acidic e faafefeteina-tautoulu. O le mea na kilia e sili atu le manino ona iloa e le mea lilo o tioata ata. I le alofa i le faʻaaliga, o le tioata tioata na te faʻatupuina le lagona o le fiafia ma le fealofani i tagata o loʻo nonofo i le fale ma le avanoa lata ane. E talafeagai pea?

Manatu mai le teutusi

Manatu mai le teutusi

Manatu n 8.

O se manatu aulelei ma atamai e fetufaai ma matou Millyrov Alexey. O lo o galulue o ia ma lona toʻalua ma lona ataliʻi i Kalengrad, lea, e pei ona e iloa, e fai le palu palu i le vaipuna. Masalo o lea, o Alexey fiafia na aliali mai o Alexey, faataatia ai o Mose mai maa aupito tele, motu tele o le talafatai. Sa matua iloga lava o luga o le tasi o puipui o le fale mautotogi i le ogatotonu o le eletise eletise. Ona ofo ai lea o Alexey le masani quartyz, aveese le auala mai ia i latou ma faaeeina i luga o le itu sese o le talita a le talita. O le faitotoʻa lava ia ma le pito i luma vali i lanu pupula. Nai lo o ni fuainumera, o maʻa e sili ona matagofie na masani ona faʻaogaina, faʻapea foʻi ma se samasama. Mo le faʻauma atoa o le fausaga atoa i le lautele, e uliuli foʻi pe afugofie le lima ma le faaeteete. O lenei o loʻo iai le uati o le fale e mafai ai ona e vaʻavaʻai i soo se mea.

Faitau atili