Lalo o le pale o sosh

Anonim

Jurmala Garden ma Emerald Fawn ma Maualuga Pine, Cracted What Vipes - o se togafiti latalata i le sami matafaga.

Lalo o le pale o sosh 13999_1

Lalo o le pale o sosh
Laina lamolemole o ala, o le fatu faʻapipiʻi ma le tele o maʻa- O mea uma e fesoasoani "root" le togalaʻau o Latvin o le Cuzarre Counges
Lalo o le pale o sosh
Ma o le vaega na susulu muamua

Lalo o le pale o sosh

Lalo o le pale o sosh
O le tautoulu o lagona e fausia ai ni tuʻufaʻatasiga mai le velvetsev, Attr, Chrysanthumums ma Dahlias. O le tuaoi i le va o le vaomatua o le vaomatua ma le vao ua faailogaina i le "togitogi laina" mai le Tui Western "koluma"
Lalo o le pale o sosh
I le itu tauagavale i luga o le pa e tupu fua o laau
Lalo o le pale o sosh
O loʻo faia e le tatalaina o le mea na faʻauia e Veranda Lattice ma se moli moli o Paragid Prang Peas. O lenei faaletausaga laau ua totoina i se eleele matala pe a uma le iuga o le tautotogo malulu.
Lalo o le pale o sosh
O le tusitala o le uluai sculputs i lenei o se lauiloa lauiloa latvian scaurptor jadis barda barda
Lalo o le pale o sosh
O Norgreen Bushes Ridodendronov, susulu leo ​​o Georrgin ma Airflowing Hydyangea vaega o lenei ata squequter
Lalo o le pale o sosh
Fonotaga ma le sili ona teuteuina ma fugalaau o togalepe

"E leai lava se isi togavao i Avemala," o le pule e talanoa ma le naunautai. E faapena foi, e i ai lana mea e mitamita ai. O le a le mea e sili ona oneone ai oneone ma le maualuga o paina, matagofie tele o le galuega a le tusitala o loʻo siʻomia e mea taugata ma o le tapolo.

O le togafiti ua latalata i le matafaga. I lona itu, ua alu o ia i le auala, ua faigata lava ona e mafaufau o le tau o le vaomatua moni lea e nana se fale ma se togalaau lelei. O le aofaiga-ua lolo atu ai tagata o nei nofoaga - "puipuia" vaega o meatotino na faasafua atu. O le vaomatua tuai o loʻo faʻasaoina iina i lona moni matagofie. O laau ua i ai e le totoina i lenei nofoaga, ina ia aua nei suia le uluai foliga o le au dunes. Ae o ogalaau o ni paipa o loʻo avea nei ma le tele o laʻau i luga o laʻau - vine vine ma chatmas. O lenei o le toomaga o le ata foliga foliga moni. Ae ui i lea, e leʻi tau e aunoa ma galuega fua i le gaoioi o le eleele (na vavaeʻese e faia ai ni au mapusaga o le "sone salu"). O le eleele na manaʻomia mo le masini o laʻau, laʻau fugalaʻau moega ma se togalaʻau aina na ave i le nofoaga na faʻailoa ai le vaega.

Lalo o le pale o sosh
O le vao atoatoa "tafe" i le pito i luga o le mannes, ogatasi ma laufanua ma le mutia, - o loo i ai le "puipuia" o le mea moni lea o le nofoaga o le tagata e ona. Na te faʻatupuina se suamalie lanumeamata i ala, fugalaʻau moega ma malamalama lelei pini. O le vao na faatoese i le tolu tausaga talu ai ma ua i ai nei i foliga lelei. O lona mea lilo pepelo i le tolu faʻavae tulaga: o se ata filifilia atoa o le lands (lea e aofia ai le 14 nofoaga eseese), o vai umi ma faʻatamala. Ioe, o le sauniaina o le faavae e taua tele. O le palapala o le oneone e oneone tele, o lea na manaʻomia ai le faia o se papunaʻe lea o le a tuai ai le vai ma sa le tuʻuina atu aʻa e faʻatiʻe. I lenei eria, o le "tagata" na faʻaaogaina "o se vaega o le loga o le lom na faataatia mai se" oneone "oneone i le pito i lalo o le vaega o loʻo malolo i ai. O le Groud Glass o loʻo fafagaina i le faʻapitoa micral fertirizers (a o tatou le lava le mautinoa o le "cosmare" o le gaosiga o aiga).

O le eria o le togalaau atoa ma le vao e tele lava, ma umi se tausiga o le a umi se taimi. O le mea lea e faʻapipiʻi ai le faiga otometi. O le eletise e natia i lalo o le eleele o loʻo faʻatautaia le maualuga o le eleele o loʻo i totonu o le vai. O le taimi lava e pa'ū ai i lalo ifo o le faʻavae tuufaatasiga o le tuaoi, masini feololo e amata galulue. O lenei la le vao, ma o isi lotoa i le taumafanafana e masani ona faavaivai i taimi uma, ma laveai 'au o le upega tafailagi ma le taimi. I se faʻaopopoga, o aso uma e 5 o le vao e faʻatauaina i le paʻu o le fulufulu, ma o le mutia na faʻaaogaina i totonu o le pule.

E le tatau ona galo ia i tatou o le vaega o le Green Carpet e latalata i le pine. O le tagata maimoa o lona uiga o i le mutia i lalo oi latou e te manaʻomia e masani ona faʻaputuputu patupatu ma nila, a leai e foliga mai o le a faʻatioliia le faʻatoʻaga. E i ai le averesi o sea lapisi i le selau pa pia i le tausaga. I le auala, o le manaʻomia o ni manaʻoga ma patupae ou te le mou ese i le le aoga - mai le faapaʻau e maua mai ia i latou o se tasi o le fugalaʻau moega ua faʻatulaga. O ituaiga uma o tausaga na tutupu, o Dahlias, tagata aisisias, ma le tele o kapita fuga i le tautoulu, ua tupu ona o lona taimi.

E ala i fesoʻotaʻiga sootaga i le va o sone o sone ma le fausiaina o le uamea ala. Na filifili foi e aumai se foliga masani, e aunoa ma le faʻamalosiina ma laina laina sao. Le taina o le "pito i luma" track-blechecolored sima sima. O lona alavai ata, faʻataʻamilomilo i ata o mumu, samasama ma le lanumoana, taʻalo o se mea taua taua i le faʻatoʻaga e suia i le faʻatoʻaga. Avat auala e tau atu i le fale taele taele taele o loʻo faia i le vaipuna o laʻau ma lapoʻa tele. O le fausiaina ai o latou, na tutusa laʻau, na taliaina i le taimi na fausia ai lea o le fale.

O mea e faamama o le ala o loʻo faʻamalamalamaina e tamai polo o Tui Western singni. O vaega o loʻo faʻaogaina o loʻo i ai ma le masani ai o le fugalaʻau moega i le pele i jurmala rithodendrons ma le tele o taumafanafana laau, zinnossev, Dalsantemev, Dahonahssel.

Manatua o le fale lava ia e siosiomia e le o le afi. O poleti ma Ampel Bepenias (i le taumalulu o loʻo manaʻomia ona faʻaliliuina atu i le faletaavale). O loʻo puʻeina le lisiti o le Stored o le avanoa o le Veranda o loʻo faoa ma Paragrant Pras. O lona paepae o fugalaʻau na maua ai se manuʻa matagofie.

O le au Steros e le amanaia i le faʻataʻutaʻuʻaina ole mafaufau ma tama o faʻailoga. Lautusi Juniper masani masani (hibernica eseese), juniper shory walsh (ogatotonu-ma gaogao juniper) faia le fausaga o lenei vaega. O loʻo latou "faʻatasi" Tui Western (Syvelei ituaiga), Pine Mauga ma Iva Planple. Sulu mumu, samasama ma lanu piniki o loʻo iai le faʻaupuga o loʻo iai. Faʻamamaina o le Tool ma Raggs Boulevard Peppercout faia ni mea siliva malulu i le togalaʻau paleti. Faasaga i le ata atoa o se kapeta mai le tele o eleele o le eleele o le eleele, faʻailoga, smolevki, veskov.

Lalo o le pale o sosh
I tafatafa o le taele o loʻo tu ai o se faʻatusatusaga faʻapitoa vaega. O se faʻailoga faʻapitoa a le tusitala o le tusitala o le tusitala. Na lauiloa lo latou Foafoa Latvia Scolptor Janis Barda. O le teineitiiti foliga ua ou malamalama i lagona o le togalaau o le togalaau. Sa foliga mai ua na ona teu ofu ma e ave ai le aau i le vaipuna. O se ulugalii talavou e pei o le a sau e savali i luga o le peach laau. E pei ona si o le fusuaga a le 'alo ma se vaipanoa. Na ia faamanatu mai se sao taua o le taele i aso tuai i le olaga o Latvian. I mea uma, o le mea na le na o tafega ai nei auala, ae tele taimi na vaaia ai foi i luga o le malamalama. I se faʻaopopoga, o maʻa tetele o tagata na faʻaaogaina i le foafoaina o le faʻatoʻaga faʻatusa, sili ona mamafa i latou 21 tone. VITOG ma fetuʻutuʻu vaega, ma tuʻufaʻatasiga o maa talafeagai i totonu o le mamanu o le 'upega tafaʻilagi ma faʻamamafa ai lona solo

E le mamao mai le fale o le fale o le fale o le fale mo le afi. E teuteuina i maʻa tetele o le foliga masani ma le magoto ifo mai le iliili e tutusa ma aʻoaʻoga o le ala. O afi na ao mai ia lava ma uo atoa tane ma uo mo le Kerisimasi ma le tausaga fou. Agai i luga o le Latvian Aso Faraile Aso Malolo Liga (Iuni 23, i le mamalu o le taumafanafana solice). O le po o le liki, e tusa ai ma le talitonuga, na olaola ai le tagata. O ia, i le ala, e mafai ona maua ina ia mafai ona faʻaopopoina le matua faʻatasia ma le faʻapitoa o vaʻaiga o ituaiga eseese o ituaiga.

I le faʻaopopoga i vaega e teuteu ma le vevesi laʻau, o malumalu ma fugalaʻau, o loʻo i ai i luga o le tulaga ma le "aoga" o se tamaʻi faʻatoʻaga faʻatoʻaga fai mai fafo. O iinei o Peach ma Apricots ua totoina, lea, o le mea ese, fua. O le Nevdim o loʻo tuʻuina Pear ma Dwarf Apple laau. AVOT Bark Black Paradise Apples, aemaise le fiafia o le au fai mea uma i le muamua moni frosts, ona latou sili atu. O loʻo iai i le togalaʻau ma isi "faʻaaoga": Uo Uonua ma le Limini Lang. Maea le "Spotsuble" E le mafai ona maitauina e oʻo lava i le ulufale i totonu o le faletaavale na o loʻo afifi muamua i vine. E moni, o nisi o le muamua o le iva o eseese ituaiga e leʻi tu i le taumalulu o le tau mo vine iinei e le sili ona lelei.

Faamatalaga

Lalo o le pale o sosh

1. O le vaomatua tuai ma fale

2. Pond ma le teuteuga ituaiga

3. O laau toto

4. Taolf vasega

5. Lodesfire

6. Foafoa togalaau

7. Veranda

8. Sculpture

9. Banya

Faitau atili