Tulaga mo aquarius

Anonim

Toe fausia o se fale mautotogi o le 126 m2 mo se tagata toatasi o 43 tausaga le matua, o loʻo iai le taimi e iloa ai le tulaga o onapo nei.

Tulaga mo aquarius 14001_1

Tulaga mo aquarius
Ina ua uma ona faʻatau le puipui mai Bsana (Plasma faʻataʻitaʻiga), o le mataʻaga o le potu malolo na iʻu lava ina faʻamautuina. O le pa o le puipui ma le ondeant fatafata i luga o le puipui piki i luga o le loloto o nofoa alofa
Tulaga mo aquarius
O le carridor e tatalaina le vaʻaiga o le potu malolo, i tua atu o le taʻifau atoa - o le ulufale atu i potu tumaʻoti ma le umukuka
Tulaga mo aquarius
O le Seaful Joeden Soades o le Silver Mode mai Fral, Soul, O tioata manifinifi ma le popitipi manifinifi i le tini. O le Artuo o le mea tonu o le pule o le fale o le fale e faaaoga!
Tulaga mo aquarius
Mai le umukuka o loo i ai se vaega o le potu malolo. O le utupoto i lalo o le taualuga ma le suiga o le fotete eletise, ma faʻailoga uma o tuʻuga i le va o potu. Lea faʻatagaina le pule e faʻatumauina pea fesoʻotaʻiga ma malo. O le eseesega i lanu ma foliga o meaafale, ae o le lotogatasi o lo latou stylistics faia se feololo le lautele o le va o le galuega ma le pito i luma
Tulaga mo aquarius
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Tulaga mo aquarius
Fuafua pe a uma ona toe fausia
Tulaga mo aquarius
O le tele o moega ma le mafanafana tu, o se kapeta tumau i luga o le semi-potu o loʻo avea ai ma cozy, i le agaga o le tagata e sili ona e fiafia i ai "scandinavia" mamanu "
Tulaga mo aquarius
O se fale tele na fausia-i totonu o le potu e ave uma le puipui o le vaeluaga o le potumoe mai le ofisa. O le faʻaseʻe o faitotoʻa na faia o le matte tioata faʻaauau le "Air" autu "mata"
Tulaga mo aquarius
Faʻatupuina le mamanuina o le Matai faletaele atoa faʻamalieina le natura o le fale mautotogi. O le manino "faamaopoopo GRID" ua faaee atu ma faamatalaga faamuta. O le fefiloi o Martin Krase e tuʻufaʻatasia ma le laititi o le tini

Mo se taimi umi, mai le Xvi i le Xvi i le Thiviiiine o le XviIID ISCHOW Sukharevka o le nofoaga lea o le vaitafe sloboda. O lona igoa na mauaina lona igoa e tusa ai ma le igoa o se tasi o le lalolagi o le auvae-lavrencle sukhareva. E pei foi ona tatou iloa mai le talaʻaga, sagiriarias eseese i se taimi, e leʻi taliaina ni tapulaʻa ia latou aia tatau ma saʻolotoga. I lalo ma le pule o le fale mautotogi i totonu o se fale fou, o loo i ai i le tele sukharevsky lane. O totonu o se ituaiga o le faʻailoaina o le amio ma le olaga o le ola o le e ona le ola.

Filifiliga o stylistics

O le e ona le fale o le fale toʻatasi o se tagata tuʻufua, o se faipisinisi ma le faipisinisi ma se prgatis o loʻo i ai le taimi e malamalama ai i le tele o ituaiga tala faʻasolopito. Matamata e faia se fale fou, na ia mauaina ai se "One" Candanisi.

O le muamua aafiaga na le manuia. O le tusiata, o le taulaʻi i ona lava manatu e uiga i Aoutthetics, saili se poloketi mo le "Nofoaga" i le tuʻufaʻatasiga ". O le taulaga o loo ulu i se galuega matagofie "Roma" ma Potuna Sipaniolo i luga o porotifi i pa o potu, o loʻo mamafa i luga o tulimanu o potu. Tele mea o le tulaga na mafua ai foi lena. Ae ... o le mea autu o le tusitala o se manatu taua e le i amanaia, o le na te faia le fale mautotogi o ia e le mautu le tagata i le tele o tausaga, a o talavou ma manuia. O loʻo mulimuli mai i le aga faʻafiafiaina, e faigofie ai ona faʻaalu o le tele o lona olaga i malaga pisinisi. Masalo ona e leʻi faʻaipoipo lava i le talitonuina ma le faʻamaoni i luma: pea i luma!

Mo tusitala o le poloketi fou, o le tusiata ana pslodova ma o le tagata mamanu o Tatianga auai, o nei foliga o le tagata faatau na faia i le faia o le ki o totonu. Na sailia e le au tusitala e taulaʻi atu i le talaʻia o mea uma i le masani ma uiga o le e ona le fale mautotogi. Na taua tele mo i latou ma le mea moni o lea tulaga masani "aquiclem o uiga, fesoʻotaʻi, i le poto, fegalegaleaiga i le tagata faʻatauga. Ma le isi, sa faaalia ai e o tatou lima le "Scandinavian Design". E masani ona auai i Noupway, na ia faʻaalia muamua le manaʻo e vaʻai i lona fale mautotogi "faʻapea le tele o se laʻau o moli ma le faʻapitoa ituaiga. O nisi vaega o lenei sitaili i le nofoia na tumau pea, aemaise lava i potu tumaoti, o le potumoe ma le ofisa, ae le o se amataga. Nofoaga i le laumua ma o le numera o tulafono e le mafai ona faʻatagaina le fale o le manuia o le itu o le itu o le sili ona lelei e sailia.

"E foliga mai ia te aʻu ua taumafai le tusiata ina ia malamalama moni i le natura o le tagata faatau," o le tala lea a Anna Parkeskova, "ma lona manaʻo e le manaʻo e faʻaalu faaputugatupe mo "sili" mea, matagofie, pei o le "le aoga". O le mea na tupu, na sau ai le au tusitala i ni vaega o le Heat Tech o Asthetics.

Tulaga mo aquarius

Seʻia oʻo i ai lava, ma e tele lava, pe a o le le filifilia o moli, aofaʻi tagata faʻatau e taʻitaʻia e le mataupu silisili "o le tele o auiliiliga ma tele o faʻamatalaga, e sili atu." I se isi pou O loo i ai galuega matagofie o Europa o nei itu tau onaonaʻi, masani ituaiga o mea elemene faaonapo nei. O le gau o le faʻataʻitaʻiga o le olaga i le matou atunuʻu na amata ona lauiloa ma le "pisinisi", poʻo tofi, ituaiga o fale mautotogi. O lenei na aafia ai le filifiliga o le malamalama lelei. I nai tausaga ua mavae, fausia-i nofoa faataatipela i potu fou e masani ona tele.

I le taimi lava e tasi, e tele le pule o le pule o le a le mafai ona ave ai se sili atu teuteuga ma gaioiga aoga, o le igoa o le telefoni vave.

Toe foi i le tuai o le valusefulu ma le amataga Ninies, xxv. E tele kamupani moli na amata mai le suʻesuʻega e uiga i le faʻamoemoe mo le gaosiga o pa ma fale faʻa-le-le-le-faʻatafunaina. O le sailiga i luga o pasi ma isi faʻataʻitaʻiga, e mafai ai ona suia le nofoaga o lamepa i le avanoa e suia ai i se vaega lautele. I le aluga o taimi, na amata ai ona paʻu siosiomaga i totonu o fale mautotogi. A o fuliese i latou, e aʻi ese atu i totonu o nei ma faʻataʻoto, aemaise i mataupu e manaʻomia ai le maualuga o le maualuga o le matatifi ma le totoʻa.

Tele le ea!

O le amataga auala na teuina, le toe vaʻai na o le laititi faʻamatalaga i puipui ma agafetuli. Ona o latou, fou, ua uma ona aunoa ma "auiliiliga" fausia i luga o le nofoaga o pa tuai. O le amataga o le ala savali, o le taimi lava o le faitotoʻa faitotoʻa, liliu i totonu o se tamaʻi vaʻa ma le fesoasoani a rollers, tuueseeseina le nofoaga ulufale mai ai potu atoa o le fale mautotogi o le potu atoa o le fale mautotogi o le potu atoa o le fale mautotogi o le potu atoa o le fale mautotogi o le potu atoa o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le potu atoa o le fale mautotogi o le potu atoa o le potu atoa Ona o se faigofie faʻafeiloaʻiga, sa mafai foʻi ae sa lelei tele le faʻaitiitia o le taʻavale, aumai i se mausa talafeagai. O le Zonge o le avanoa sa faʻamamafaina e Mate Slite Sliding o loʻo foliga mai o ni fatuina - latou te tapunia fuaitau mai le auala i totonu o le umukuka ma potu tumaʻoti.

I le taimi muamua, na auai faʻatasi potu i totonu o pine faafalepuipuili, lea e ono tele ai faʻafitauli malolosi. Ae o lenei filifiliga na tatau ona tuʻuina mai, pe a fai o le maualuga o le tolauapiga, o le a faʻaitiitia i le 20cm, ma ou te leʻi manaʻo e leiloa ai le "fesoasoani" o le fale mautotogi "o le fale mautotogi" o le fale mautotogi. Ua valiina e Emo ia lanu e pei o puipui ma faamalama, o lea, ina ia lē tu i fafo e faasaga i le pito lea o isi itu.

Architect ma le pule o loʻo taumafai e tuʻuina atu i nofoaga o le "Airmation" i le faʻaititia o lona uiga. O lenei tulaga e nafa ma le faʻalumaina o le tulaga o loʻo iai le faʻafilemu o le faʻaʻaisa, o le tuua "pito i luga, faʻapea foi ma uʻamea, faʻapea foi ma le uʻamea paepae. O le aafiaga o mata o le malamalama e mafua mai i le lanu efuefu lanu o puipui, ua iloga ona iloga i totonu o potu eseese. Na o le potu malolo e faasaga i le pito o talaaga, paʻu nofoa ma se puipui e faʻamatalaina e se potu sui ua iloga. O se galuega faʻapitoa o le "Techno" ua faia i se siosiomaga mautu o le LCD vaega o fale fale faʻafiafia i le potu malolo ma le TV i le umukuka. Pau a le faʻailoga o le "le-le-le aoga" teuteuga o se laʻititi aoina o fuainumera o tamaʻitaʻi i le tioata, maʻa, uʻamea ma fafie.

Mo faigofie tele i le fale atoa i luga o le taualuga ma pa puipui i luga o le sipuni struck fufulu vali. O lē e ona e matua le mautonu i mataupu o le mama ma le maopoopo ma saili e faʻaititia ai taumafaiga e faʻatumauina ai latou.

I le piggy bank o manatu

Tulaga mo aquarius

O le tulaga o le solo solo i le fale mautotogi e masani lava ona faia ni faʻafitauli, tusa lava pe tele ni vaega. 'Olo, pei o le kuka, o le uiga o le "fale faigaluega" e tatau ona faʻamalieina manaʻoga o Ergonomics. O le talimalo (pe, i le tulaga lea, e le tatau ona aafia ai le pule) o loʻo aʻafia tele i le tino, ma le le fiafia i taimi e le fiafia ai. Ae o le noataga o le masini i le faʻatapulaʻaina faatapulaaina le tele o faaiuga o lenei mataupu. O nisi taimi o le isi faitotoa i le faletaele fausia se potu sikinise, o se tamai potu, o fea le masini fufulu, masini mama ma le ie talafeagai e tuu ai. Atonu o le filifiliga lelei lea. Ae ui i lea, e talafeagai lava iina e iai se isi vaega mo Ia.

I le fale na faʻamatala mai ai, na tuʻuina atu masini fufulu i totonu o le kapeneta i le folau, i se mamao ese mai le siʻitia o le siʻitia. Na manaʻomia le faʻaopopo o paipa mo le fafagaina o le vai, faʻapea foi ma le fausiaina o le mea tatau "paʻu" lea latou te tuʻuina le taʻavale. I le tulaga o le gotogege, o le "database" na faia "na faia e faʻaaoga ai le suavai ma le laupapa laupapa. O le fufuluina masini lava o se tasi o le fou bosch faʻataʻitaʻiga. Lagolagoina o le tulaga le masani ai, faʻapitoa o loʻo pikiina le filifiliga ma le itiiti o le vevela o le atunuʻu ma le gatete.

I le sailiga o le fetuutuunai

O mea taua o le nofoia o meaafale e tele ai meaafale ma meaaiga (toetoe a mea uma mo le potumoe ma le kapeneta na faatau i IKEA). O lenei, o tusitala ma le tagata faʻatau filifili e le mafai ona sefe i mea ma mea i taimi uma e vaʻai ai: sofa ma nofoa e lua afe o fale, o le itu e lua o le ok. A faʻatau, sa latou taumafai e puʻe le tele o faʻafitauli e mafai ona, e aunoa ma se tusitusiga. Fai mai Anna faiga tautoga, faafetai i se faaumaina o lenei, i ai le lagona o le fale faamafanafana i le aotelega "malulu" le siosiomaga o le fale. O le umukuka o loʻo faʻamamafaina i le sone o le Pule o le sone faʻatasi ma le potu malolo i se tamai avanoa i le va o le Vaega ma le puipui i fafo. O le faitotoa lona lua, e pei ona taua, ua faatulagaina, ua faatulagaina mai i le auala. I le taimi muamua, o se filifiliga e tuʻufaʻatasia ai le umukuka ma le potu ola na manatu i ai. O le isi filifiliga e manatu o le liua o se umukuka i totonu o se isi potu. Vaetamaina, i le iʻuga, o le faʻaiuga e o gatasi ma le aʻoaʻoga lautele o le fale o le dwelling Pau lava le manaʻoga o le pule i le umukuka o le galuega lea o le tulaga ma lona faʻaaogaina.

"O le Ofisa" Scm Cloed Lamps (Italia) i le auala ma i le umukuka, pei ona le mafai ona fetaui ma le talafeagai o le oreta. Latou te faia se itu malamalama; Liliu la moli, e faigofie le faia o ni suiga eseese, taʻalo le fale faʻafiafia o ata lafolalo ma le sioa.

I se tulaga lautele, o aitema uma e aofia ai le faʻavae o "Moli tusi e aunoa ma ni auiliiliga. E faʻaaogaina foʻi ai foʻi mea malie ma mea tau le ma falepuna, ma teuga. O le potu malolo o le potumoe o loʻo lagolagoina ma se pusa talafeagai-inbobe, o loʻo teu uma ai le manaʻoga o oe lava i le alatele i le ala savali, i autafa o le alatele. O lona maualuga (faʻapea foi ma kapeneta i le umukuka) e faʻapitoa na fuafuaina ina ia tumau le va i le 20 cm i le va o le pito i luga o tuaa ma le taualuga, A o le kapeneta i totonu o le potumoe, i le taimi muamua e uiga i le potu moni lea sa faia i le faʻavae "." Peitaʻi, i le taimi nei o le nofoaga mo mea iinei e sili atu nai lo lava. I se faʻaopopoga, o le isi mea e tatau ai - i totonu o le faletalimalo uma, o loʻo i ai uma mea tau tamaoaiga o loʻo i ai i tua atu o faitotoʻa i totonu o le Tamobour, e na te manaʻomia le faalauaiteleina. O faitotoʻa o faitotoʻa-vaega o loʻo latalata i faitotoʻa i totonu o faitotoʻa ma le matua feagai. O a latou lanu samasama samasama ma le efuefu autu.

E ala i le ala, e oʻo lava i le Matai faletaele, o le tagata faʻatau sa te manaʻo e fai e aunoa ma se taele, naʻo le taʻele. Peitaʻi o le tutusa "faletalimalo" filifiliga na teʻena ma le faʻaeteeteina e le tusi tusia, o le a le toe teʻena le faʻamafanafanaga pe a le mafai ona faia le eria. Na aoina le potu o le vai taele latou lava, faʻaaogaina naʻo pallet ma se faitotoʻa faitotoʻa.

Se isi gaioiga malosi fesili i puipui o le faletaele. Muamua, na tatau lava ona faʻaaoga se paʻu, faʻapipiʻi i lalo o maa le togafitia, ae na le fetaui i luga o le leo. O lenei matafofofofo o se lauulu uʻamea, na tupu mai e sili atu le talafeagai lautele manatu faʻavae: O se potu faʻaletonu mo le mafaufau lelei ma solo solo.

E tusa ma le au tusitala o le poloketi, e mafai ona e malamalama pe faʻafefea ona faia e le au faʻapitoa le faʻaaogaina o le uafu, ma e fetaui lelei ma le natura o latou tagata e ana. E le gata i lea, o loʻo faʻaititia le tau, talu ai e le o ni nai siʻomaga ua fuafuaina saʻo ma faapolofesa.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tulaga mo aquarius 14001_13

Manatu tusitala: Anna Prusskoova

Designer: Tatyana Madzhan

Matamata i luga

Faitau atili