Maliu Malo

Anonim

Faʻatulaga o le tolu-tulaga atunuʻu fale ma se vaega o le 260 m2 mo St. Petersburg aiga o le fa

Maliu Malo 14009_1

Maliu Malo

Maliu Malo
Soʻo se tasi e aveina i le fale i luga o le vaomatua auala vaʻai muamua o se laʻau tele laupapa ma se pa puipui o le autu ulufale ma le pato. Poʻo le ulufale i totonu, e mafai ona e vaʻai i le lona lua, o foliga moni o lenei mea e taofia ai
Maliu Malo
O le squat shipnsion-garage, o se poleti maualuga ma contphorts ma le faʻamalosia o osofaʻiga, o le pito i luga o le taualuga o malosiaga uma e iloa ai le fale o se fale
Maliu Malo
O le geometry lava ia o lenei tala amata i le maualalo ma le faamaaa faasitepu o le medialval o lodles. Na o le lafo o le oso i luga o le puipui e te manatua ai oe i le aso

Maliu Malo

Maliu Malo
O le vaega o le vaega o uiga o uiga o le potu malolo ma pilimu potu. Ae afai e taʻalo i le mea mulimuli i le ki o le tulimanu o le toʻatamaʻi, ona maua ai lea o le potu malolo i ata tifaga. O le pato ua tuu i luga o le pauna tonu i le fuaitau i le va o nofoaga e lua o le mea o tulimanu. Yves le taimi tutusa - laina i le lisi
Maliu Malo
Woodtun Beam, tautau i luga o le faapaologa o le fogafale lona lua, aua le fetaomi, ae fausia se lagona o le malu puipuia
Maliu Malo
O se tamai faitotoʻa ulufale ma se sitepu o loʻo alu ese mai le pito i luga o le foloa o le potu moe e foliga mai e sili atu le lautele ona o le faamalama o le "ofisa aloaia. Fola fola ua faʻapipiʻiina ma le Italia Ceramic Tiles
Maliu Malo
E ogaoga pili. Aemaise lava pe a e tiʻetiʻe paluni i totonu o le hexanonal potu, o le taualuga o loʻo pei o se faleie
Maliu Malo
O loʻo faʻatino lelei i lalo o le Kitftot Happly Happy, ae ma se fesoasoani fesoasoani. O le aafiaga o le faʻaliliuga o le faʻaliliuga e le faʻaaluina i le aoga o se vaega tele o le potu, ae o le faʻatapulaʻaina o laufanua ma lapopoa utoʻe, faʻatauaina lenei taualuga. Fautuaga faitotoʻa o le faitotoʻa - O le isi faʻamaoniga o le "le moni" faitauga talafaasolopito
Maliu Malo
Fuafuaga o le fola
Maliu Malo
Fuafua o le fogafale lona lua
Maliu Malo
Sa manao le tagata e fai lana faigofie, tuai-umi, ae i le taimi e tasi galuega umukuka. Na faʻataunuʻuina e faʻatonu. E tusa ai ma le tusiata a le tusiata, o le tusiata na fausia ai le faʻavaʻa o le uamea talaaga, ufiufi i le plasterboard, ma tapuni se mea. Na faia le teuteuga i se tasi o aʻoga laupapa i le lotoifale.
Maliu Malo
E le gata o le tau o le palu o le fogaluga, ae o le semictic wold potu i totonu. O le auala e taʻu mai ai o le tulaga o le mafai ona faʻatonuina se isi, o fesoʻotaʻiga faʻapitoa o le tagata ma le natura

O lenei fale o loʻo i le taimi saʻoloto. Fausiaina i nai tausaga ua mavae, e mafua ai le tele o tala faasolopito. I le male, o le fale o le St. Petersburg ma le galuega a le St. Petersburg Casperics, na ia faatatau i le "ae le o le tusi o le postersg i Europa. E foliga mai ua mamanuina e faʻafesoʻotaʻi taimi eseʻese ma aganuu ma le tua o tagata o loʻo nonofo ai i le tala faʻasolopito, ma masani i tusi.

E tusa ai ma le tusiata o le ITOR Brgov, na ia manaʻo e fatuina le tele "i le lotoifale" fale, i le lauiloa lagona "fale ma aʻa". Sa tatau ona ia faia le fou, ma i lea lava taimi tasi anamua. O loʻo iai i fafo atu o ona tagata. Mulimuli ane, aiga ma i le taimi lava e tasi.

A o le foia o lenei galuega le-faʻatonuga, o le tusiata faʻamaumauga o loʻo tuʻufaʻatasia mea masani i luga o le lima o loʻo i luga o le talaʻaga o le siʻosiʻomaga. (O le Cobblestone mo le faʻamaeʻaina o le fogafale na aoina tuusaʻo i luga o le nofoaga, ma le ki i le fausaga manatu o le fale e maua i le taulaga anamua o le vine.) Ma o le taulaga anamua iʻuga, i le IGOR BRSOV na ausia se lagona o le mautinoa atoatoa: o le maota pei o loʻo foliga i taimi uma iinei.

O loʻo i totonu le upega tafaʻilagi i luga o karelia, i le vaomatua o povi, i le matafaga o le matagofie matagofie o le vaituloto. O le mea lea e saʻo i le Lake e aau pe tietie i luga o le vaʻa, e le tatau ona tuʻuina atu tapulaʻa o teritori tumaoti.

Sikuea faletalimalo- 260m2. Ua faamoemoe mo se aiga o le fa. Potu o loʻo i luga o le tolu tulaga. O le pito i lalo o loʻo nofoia e le eli (faletaavale mo vaʻa), o le potu fai potu ma boair. I le nofoaga e tasi, i le pito i luma, tuu meafaigaluega mo le faatafunaina o vai. O le fale e faaauupegaina i le lotoifale o nofoaga o loʻo i le lotoifale ma se fanua fiva ma se fanua fiva, "o loʻo nana" i luga o le togafiti. O le manaia tele o le teritori i le fale (50 eka) mafai ona usitaia uma le tumaoti itu tulafono mo le masini o ia faiga.

O le foloa muamua o le fale e lua ma se staraccase e tau atu i le foloa o le fola, o se ofisa, o le faletaele ma le umukuka, lea e maua i le potu malolo. Mai le potu malolo, o nisi o sitepu ua alu ifo i le afa ma le potu malulu o le potu pili. O se vaega ese o le vaega latalata i le fale autu, ma e faia i foliga masani o le hexagon masani, i se tasi o foliga o lo o faapipiiina se faletaavale i lua taavale. O le faletaavale ma Billaird Wall Sweedly Coxest i lalo o le tutusa taualuga i lalo o le taualuga o le fale. O le faʻalauteleina e fesuiaʻi ma faʻafailele foliga o le fale, o loʻo aumaia ai se tala fatu faʻasolopito ua tulaʻi mai le le-faʻataʻitaʻiga i le taimi o le Ekalesia, ma na maeʻa.

I luga o le fogafale lua e fa potu moe ma le faletaele. O le faʻamalama o le potu moe e sau i luga o le fale ma vaʻai i le auala taʻavale ma le vaomatua. O isi potu e le amanaiaina le vaituloto. E matautia o potu moe i le ogatotonu o le fale e le masani ona taliaina i lo tatou taimi, ae o le poto masani,. Susu o loʻo faʻaalia foi le manaʻo o se tusi tusiata i tala faʻasolopito.

O le filifiliga o mea fatu e masani. O le fale e tu i luga o le prest vercate lipine faavae faavae. O puipui e lalagaina mai piliki omea, tusa poʻo fea e faʻataʻatia ai le faifai pea. O le feagai ai e faia e le Itiiti Brickick of Finnish gaosiga. Toeitiiti lava o ni laupapa laupapa uma, o le tuusaunoaga na o le tasi na faamalosia sima, i luga atu o le pito i lalo. O le rafter system e faia i fafie. Faapipiiina o taualuga na filifilia le siusiu-oneone faaputuga o mumu. O lenei lanu e faasino i le masani masani o le masani o le tu masani-tulei masani mea taua mo le tuai.

Ua lauiloa o le fausiaina o faaonapo nei tekinolosi faatagaina lou fausiaina o se fale mo tele ou misia. Lenei ua ausia e ala i le faʻaaogaina o metotia o faʻavaʻa o le fausiaina poʻo le faʻaaogaina o modules na gaosia i le fale gaosi tulaga. E ala i lona galue, o le fale na fausia e le faʻatauvaʻa e le maualalo ai fale na fausia ai i le auala masani. E mafai foʻi ona mafanafana ma malosi malosi. O le a se mea e le mafai ona leiloa. E le o se avanoa e manaʻomia ai le manaʻoga mo faiga masani, faʻaititia le umi ma ua faʻaititia i le taimi puʻupuʻu. Masalo o tagata faʻatau o Mila, o le manaia o lagona o le faiga lava ia, o le lagona o le e ona ma i se tulaga o le tusitala, e le taʻuina le faʻamoemoe e suia se taimi mulimuli.

I le taimi o le fausiaina o lenei fale, latou te leʻi taumafai e faʻaititia aso ua tuanaʻi. O le taʻamilosaga atoa o le galuega e silia ma le lua tausaga, ma i le taimi atoa lava lea, o se isi faʻaopoopoga o faʻaopoopoga i le galuega. Ina ua maeʻa talanoaga uumi, a tetele ma o galuega a potu o loʻo sui. O le mea atoa na sili atu lona malosi nai lo le aiga atoa, o le upu mulimuli, na toetoe lava ona tumau i tua o le tama o le tagata faatau, o le tagata poto faapitoa. O lea, o se taimi umi na talanoaina e le tofiaina o nofoaga o Herxanal i lalo o le taulaga taualuga. E tusa ai ma le taimi muamua, e tatau ona avea ma pa, lea e ave e le tagata mitamita a latou malo pe a uma le aoauli. Peitai, i te taimi o mea masani a le malo, na latou o mai i le mea moni e faia le aiga aʻo le o faʻaalia o ni a latou manatuga i fafo. O lea ua aliali mai se laulau tele i le potu o le hexanonal.

E ui i lea e pei ona iai le tusiata tusia le lio o mea fale, na faapena foi ona vaevaeina pe a filifilia le faʻaiuga o mea. O mea uma e foafoa ai foliga o le fale, ma mafaufau i le mea sili ona puʻupuʻu. E oʻo lava i le faʻaaogaina i le va o piliki e tumu i le Optiroc Whitept optiroc (e tusa ai ma IGOR BRROV, mo le pa o le sikuea e leai se tau o le piliki o ia i totonu Ae peitai, o le vaega tele o le vavaeʻese mai fafo o le fale o le maʻa masani lea - na maeʻa i le pito i luga o le fale ma le aufaʻatauga o le hexameneons. O le maʻa na noatia ai lea o le fale i lea nofoaga, o lenei faʻalenatura mea na aoina i le vavalalata vavalalata i le fale oloa, o tino mai aano o laʻa nei. O faʻailoga i le va o maa o laʻau eseese ma fagu e tumu i le tali paʻepaʻe e tasi pei o le autasi o piliki ma faʻasao le tutasi o le tufuga o le fale.

Ua maua le manatu o le lotoifale ma aiga na maeʻa i totonu o le maota o faiga faʻamasinoga ma le mamanu o le taupulepulega. Taumafanafana, tutu latalata i le vaituloto, ua aoina mai lima-uu ogalaau. E leʻi tele se matou manaʻoga na ona e faasao, pe fia ni a latou auala i feteʻenaʻiga masani, mulimuli ane, e sili le matou taʻuaitaʻu o le lagona o se mea moni. Ina ua anoa ai mea ogalaau, e matua faigofie lava. I le faʻaopopo atu i le potu Steam ma le mafanafana ma malolo potu, o loʻo iai se potu faʻaʻauʻau ma tele le pa lepaʻu.

O le togafiti o loʻo siʻomia e se pa-matagofie, ae matua faigofie foʻi. O ona pou e faia ai togavao, ma o avanoa ua tumu i pou faʻaʻai o loʻo ufiufi i luga o tauaso ma faʻamavae ai pinotex. Sa le lava le pa i maa faitino i maʻa, ma na ave e tagata faigaluega ni faatautaliga i le vaomatua o le vaipuna ma oneone o le vaipuna ma ofa. O le faitotoʻa ma le faitotoʻa o loʻo faʻamalosia ma faʻamautuina i faʻamatalaga faʻapitoa, ma o koluma o le faitotoʻa e faʻauluuluga i le Lapac uaina o le faʻatagata.

O le faitotoʻa lea e "autu o le" Vali o se tamaʻi vaega "knightne gangle pa" e amata ona faʻaalia e Ileso sonaom i totonu. Mapapa laupapa laupapa i luga o le taualuga, teuteuina i maʻa afi ma le faasitepu maʻa e tau ai i le potu pilioa, seti le avanoa. O vaega faʻatumu o Pined Pine, OAk Cityque, O ofu tapuni ma ave ie faʻapolokiki i luga o pa o le potu malolo lagolagoina lenei faʻailoga. E leʻi feteʻenaʻi le mataʻupu mai le manaʻoga o le tagata faʻatau: sa ia manaʻo i se faigofie, 'ae mamalu lona fale.

O le pule o le fale lava ia na faia se vaega malosi i le mamanu o nofoaga. Lagona o le pato pusa pito i luga o puipui o le potu o le pili o pili e manaʻomia ai se "vaivai" i luga, na ia faʻatonuina mai le masani Kalingrad hunters le paʻu o le urosa. Na faʻatumuina i latou e ona le pule o le fale na filifilia o Samfutically. Faʻailogaina mea e lagolagoina ai le aotelega o le vaega o le totonu o le totonu o loʻo faia i le taulaga o Asia, faʻatasi ai ma le uʻamea o le pa ma le sikafu i totonu o le fale ma tagata. O lamepa mo le potu malolo, ofoofogia i le aotelega o le amio a le tusitala sa mauaina e ala i se avanoa. O oloa Siamani na faʻaleleia e le malo, ua toe faʻamaonia e le loloto "aʻale o Europa" o le atoa fausaga.

Ae ui i lea, o le ata autu o le tusiata ma faatufugaga o lenei fale o le a faʻaalia ai i le atoa taimi. O le autu o le aʻoaʻoga o le atunuʻu, tautino i totonu ma lagolagoina e foliga o le fausaga, o le a ia mauaina se faʻamatalaga atoatoa na o le a suia ai lona foliga muamua. Naʻo le taimi lava o le a faʻamalosia ai le mafuaaga e taʻutino ai se manatu faʻapitoa na tuʻuina atu i le aga masani, ma o lea e onosai ai, ae matagofie o alualu i luma o ni mea. E toe faʻamaonia foʻi le matua o le matua (le itiiti ifo i le tusiata) o se faʻailoga o le mamafa ma faʻatamala, e fia matua matagofie. O le a fuafua pea le fale ma mamā gafatia, ae o le taimi lava lea o le a "poto masani" ma fai ma talafeagai.

A faʻatupuina le fofo i le va o maa i le va o maa, puipui laupapa e lagolagoina ai ni saito o le taualuga, ma le fale o le tusiata o le a faʻavaivai ai le fale, foliga mai o le a foliga mai matua, sili atu ona talafeagai ma ... e oʻo foi i tamā uma.

Faʻalauiloaina le fuafuaina o le tau o galuega ma mea mo le fausiaina o se fale e lua-tala ma le atoa o le 260 m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 310. sefulu ma le valu 5580.
Eleele o le magamau, suia le fusiua, eleele faamaufaailoga M3. 62. 7. 434.
Masini o paʻu paʻu, muamua-galuega ma faʻa-ea m2. 170. valu 1360.
Maa lipine faavae M3. 34. 40. 1360.
Lapataiga Taualomiga m2. 99. 2.8. 277.
Atoa 9011.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka maa M3. 34. lima sefulu 1700.
Masonry Fofo, nutimomoia maa, crushes, oneone M3. 47. 62. 2914.
Bitminis Polymer Mastics, Hydrohotellotosol m2. 340. 2.8. 952.
Totogi o Steel, fetaui lelei, blueting uaea T. 2,3. 390. 897.
Laupapa, fao ma isi mea seti tasi 400. 400.
Atoa 6863.
Pa (pusa)
Sauniuni galuega, faapipiiina ma le lafoaia o le faamalamalamaina m2. 230. 3.5 805.
Tagi o puipui, vaega, laina masani M3. 126. 38. 4788.
Faasaga i puipui pito i fafo ma le siliva siliva M3. 25. 96. 2400.
Masini o le faamalosia sima fola o fola i luga o puipui puipui m2. 170. 3.5 595.
Atoa 8588.
Apalai mea i luga o le vaega
Chramic piliki, sima jumpers M3. 126. lima sefulu 6300.
Sinicate Optiroc Bricks (Finelani) M3. 25. 360. 9000.
Fefiloi mannyrypriroc kg 2700. 0,3. 810.
Faamalosia sima sima m2. 170. sefulu ma le ono 2720.
Totogi o Steel, Tottytings T. 1,2 390. 468.
Masonry Fofo, Lumber, Electrodes ma isi mea seti tasi 450. 450.
Atoa 19748.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 310. 10 3100.
Faapipiiina o le teuteu ma skate talitane m2. 310. fa 1240.
Tile Coating masini m2. 310. valu 2480.
Faʻamaoniga o oʻaves, soʻo, masini o luma m2. 46. iva 414.
Faapipiiina o le alavai alavai rm. M. 22. 10 220.
Atoa 7454.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima-oneone Tile Braas (Siamani) m2. 310. 29. 8990.
Ato ato M3. valu 120. 960.
Alavai alavai, fusiua ma isi mea seti tasi 730. 730.
Atoa 10680.
Ogatala le manaia
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina m2. 680. 2. 1360.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. 72. 35. 2520.
Atoa 3880.
Apalai mea i luga o le vaega
URSA Creous m2. 680. 2.6 1768.
Wooden faamalama poloka (tolu-potu tioata) m2. 46. 240. 110400.
Laupapa laupapa laupapa (Lusia), fetaui lelei ma isi mea seti tasi 3800. 3800.
Atoa 16608.
Inisinia faiga
Otonotoos vai sapalai masini (lelei) seti tasi 8600. 8600.
Faʻapipiʻiina o le Seled System i luga (Finelani) (Septic) seti tasi 2900. 2900.
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti tasi 3100. 3100.
Masini afi afi seti tasi 2800. 2800.
Atoa 17400.
Apalai mea i luga o le vaega
SDTIK ORORO seti tasi 6800. 6800.
Valelnt boaler meafaigaluega (Siamani) seti tasi 9200. 9200.
Plumping masini gustavsberg (Suetena) seti tasi 4800. 4800.
Plumping ma eletise eletise, vevela ma faʻapipiʻi masini seti tasi 3200. 3200.
Atoa 24000.
Faauma galuega
Feagai ai ma luga o glcs m2. 48. 12 576.
Maualuga maualuga le pito i luga m2. 380. 10 3800.
Feagai ai ma luga o le sima ma le pamu m2. 97. sefulu ma le ono 1552.
Folasaga masini (laupapa) m2. 190. sefulu mal le fa 2660.
Faʻapipiʻiina o le faʻaliliuga o faʻaʻau, kapeteni galuega m2. 260. 43. 11180.
Maualuga-uiga lelei ata m2. 860. sefulu mal le fa 120400.
Atoa 31808.
Apalai mea i luga o le vaega
GLK (Faʻamaeʻaina ma le Faʻasalaina elemene ma faʻapipiʻi) m2. 190. sefulu ma le ono 512.
Laupapa (Pine) m2. 190. 28. 53020.
Ceramic tile, teuteuina le maa (Italia, Spoin) m2. 97. tolu sefulu 2910.
Lata, o mea teuteu vaega, tiga, valevale ma isi mea seti tasi 29900. 29900.
Atoa 38642.
Aofai o le galuega 781400.
Aofaiga o mea 116540.
Atoa 194680.

Faitau atili