Fitu lanu nuanua

Anonim

O le fale mautotogi mo matua ma tamaiti laiti o le atoa o le 134 m2 - o se ata fou ma se foliga fou o le fale tuai.

Fitu lanu nuanua 14015_1

Fitu lanu nuanua
O le koluma ma lona tama fatu lanu na te lagona le potu malolo avanoa i le lua sone. O le tagata lava ia e sili atu le vaivai o le paʻepaʻe eseese (taletila, vali, aila) i totonu o le totonu
Fitu lanu nuanua
O le faʻavae o le faʻavae o le potu 'olo fale-puipui "galu", koluma ma le faʻailoaina o le tuufaatasia. Mea lilo ma ni nai foliga mai o le potu e maua ai se lagona le fiafia i le siosiomaga fiafia
Fitu lanu nuanua
E tele ni mea teuteu e maua i le puipui i tulaga eseese ma ua faaauupegaina i le halogen post. O le mea mataʻutia e maua ai le "wave" mafuaʻaga o le fucker. O le ata a le Pover Vove i fafo
Fitu lanu nuanua
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Fitu lanu nuanua
Fuafua pe a uma ona toe fausia
Fitu lanu nuanua
Faʻafetai i poloka tioata, lea e aofia ai le tele o le puipui puipui, ma le faʻatapulaaina o laina, siʻosiʻomia e moli tamai, i totonu o le tamai umukuka.
Fitu lanu nuanua
O le tuʻufaʻatasiga o le 'aʻai o le' ai lea o le 'aʻai ma le faʻaaogaina o meaafale o le potu lelei na faia le potu malolo ma paie. Lototele spatitul geometry i le tuʻufaʻatasia ma "marine" lanu e fausia ai se manatu sili ona mautinoa
Fitu lanu nuanua
O le mamanu o le alavai o le auala agai i potu tumaʻoti, toe foʻi mai le autu autu o le afa pito i luma afa. I le itu tauagavale, i tua atu o le puipui, teuteuina i tioata poloka, o le faletaele a tamaiti. Ona o ia, o se tamai pudding loloto loloto i totonu, - potu faatauga
Fitu lanu nuanua
"E le saʻo le" Configuration Wall-manaʻomia vaega o se teuteuga fofo le potu moe. O tuaoi uma e faaeeina, pa, fola ma le ofu mafanafana ulufale i se taaloga faigata o le vai, vaomatua ma le malamalama. I tua o le faʻata o le faʻata
Fitu lanu nuanua
E ui i le lavelave o le faletaele, sa mafai ona matagofie "ulufale" uma meafaigaluega talafeagai. O se faʻataʻitaʻiga masani i le palaka na faʻatagaina e tuʻufaʻatasia miti ma malie
Fitu lanu nuanua
O le autu o le pepa teuteu o le potu o le tama o le "Aso ma Po". Le tuʻufaʻatasiga o lanu e faʻaauau ai le autu o le nofoaga autu.
Fitu lanu nuanua
O le matagofie o le potu o le potu o le teine ​​e faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasiga o lua autu lanu - mumu ma samasama

O le asō O le a uiga i le fale mautotogi na fuafuaina e le tusiata measina o Youvateny Karlilov ma Oliga Kovpinitts ma tamaiti laiti. Auai i le Foafoaga o le "Nofoaga Mamanu" e mauaina uma tagata o le aiga. VOTOGA maua le tulaga le masani ai o le tulaga fuafuaina fofo ma le masani ai lanu lanu. Na latou atagia faʻatasi le vaega atoa o tagata o loʻo nonofo ai i le fale ma fausia se faʻamaʻi manaia i totonu.

Mafaufauga ma faigata galue e fesoʻotaʻi ma le fausiaina o se fuafuaga fou ma faia se ata fale, i lenei tulaga na liliu i se suʻega manaia. O manatu na fanau mai i le tusiata vave. Ioe, ma o tagata faʻatau na tuʻuina atu i le fausiaina o se mea na tupu e foliga umi ai se iloga o se taʻaloga faʻafiafiaina. I totonu, o uiga o tagata uma o tagata taʻitoʻatasi o le fale na atagia mai i totonu.

Ioe, na miti o tagata i se falefaatagata i le fale tele mo le aiga atoa, sa latou taumafai e amanaia le uiga ma masani ai o le nofoaga e maua ai se nofoaga masani ma le mafanafana. . Ae e le o se aiga e le aoga ma le le auai. I le sili atu. I le na o nai tausaga, o tamaiti e le gata mai o latou lavalava, ae o lea foi mai sikuea mita o le avanoa ola lea. O lenei aiga na iʻu ina iai i le tulaga o le faʻaliliu upu: o le fesili a potu taʻitasi mo se tama tama, ma le afafine ua oʻo i le tamaʻitaʻi talavou. O lea, sa manaʻo le 'au' aʻai ia latou fale, potu potu, umukuka, potu malolo potu ma faitotoʻa ma malu. O tamaiti na lagolagoina lenei tulaga, ae i le tasi le taua faaopoopo, latou mautinoa manaomia se tuaoi ese. E le gata i lea, o se gaioiga o le totonugalemu o le lumanai, tagata uma na filifilia ma le autasi ai le slogan: "Sili atu lanu!"

Ina ua faʻalauiloa atoa le lisi o manaoga faʻapitoa, ma o le au talatalanoa a le fale tusiata "ina ia mafai ai ona atiaʻe se tulaga lavelave e faʻaumatia ai le faʻamalologa ma le saʻolotoga o le lotogatasi o le lotogatasi ma le saolotoga o avanoa. O le tali a tagata faʻatau i le ofo o faʻamaumauga e le masani ona faʻamoemoeina. Soo se mea sa feagai ma fomaʻi, i le taimi o le ata, na ia lamatia ai se mea e le faʻatagaina ai le tagata e ona o le fale. Peitai, e tusa ma Olga, le kapepe, na matua faagaeetia ai lava le poloketi, na matua taliaina lava le poloketi ma sa matua tautino i ai na tusitala.

Valivali Taaloga

Asymmetric avanoa ma le tele o le tele o le le mafaamatalaina ancompblebleble orles, o le potu foliga foliga toe fausia. O le faʻailoga faʻapitoa o le nofoaga na filifili ai nofoaga e faʻaaoga ai le ata tifaga. Na lagolagoina e le malosi o le tusiata o le tusiata i fafo e le auala e faamatala ai le itu o le gaioiga. O le tulimanu o le vaega o potu na mafua mai i le 'auala e mafai ona faʻapipiʻiina ma le fesoasoani o teuteuga o teuteuga. O le a le uiga o se fola ata faʻavae i luga o le galu-pei o laina o le galu, o le fausaga e faʻamaloloina ai fausaga taualuga ma o latou tuaa.

O fale autu o le fale mautotogi o le fale mautotogi ma se vaega o sili atu nai lo le 30m2. E avea ma nofoaga tuufaatasiga mo le tele o sone latalata: alatavali, umukuka ma loggia. I se tulaga lautele, e pa'ū foi Siaki mai le potu malolo, ae o faitotoʻa logo "e tipiina" lenei avanoa mai le pito i luma, ma le atoa tutoʻatasi.

O mea manaia e maua i le faʻavaeina o le uila e mafai ona faʻaalia i le lelei o le poloketi. O lenei mataupu iinei mai le amataga o le toe fausiaina ua uma ona fuafuaina. O le aofaʻi o "mea eletise e latalata atu i le aofaʻi o sikuea mita, e manaʻomia le tulaga tonu o mea totino uma, pe a fai o le a faʻafuaseʻi ona aliaʻe uaea. O Avatu e faatatau i se tasi o valavala ai le toʻafilemu ma le saogalemu, aemaise lava i ai i totonu o le fale, pei o lenei mea, e i ai tamaiti laiti. Architect Ovingens Kirillov filifili e faʻaaoga le lapotopoto Rasthokna i le lua vaivai e le aofia ai sone - i le umukuka ma le alavai. O se ituaiga faʻaaloalo lea o le "Ocous" - E ala i le matala i totonu o le faiʻai, ua lauiloa talu le taimi o Roma anamua. Ae i le tulaga lea, o le manatu loloto o loʻo liua i ni isi pepa faʻaonapo nei. O le pito i tua o le umukuka "o le faʻamalama" e matua malosi lava, ma i le vaega o le "o le faʻamalama matala" o loʻo i ai se palasitika mai le lauʻeleʻele maualuga. O le tau o le avea ma tuʻufaʻatasiga o loʻo avea ma mea e sili ona taua ai, toe faʻaola le avanoa ma le "tuuga" le taualuga. O le faamalama "Windows" i le umukuka o loʻo faia i le matematika acrylic ma ua tapunia i uʻamea laʻei. Mo le taua tele o moli moli o le mafanafana o le mafanafana. Afai e talafeagai, o le "faʻamalama" e faigofie ona aveʻesea, ua lava na o le faʻataotoina o ia i luga ma auai ese e pei foi o le kalo ma tapuni le tapuni. "Faamalama" i le taualuga o le carridor ua tapunia se vaega o le dynamic lanu ma tutusa le tutusa o le lupe. Faʻateleina le malamalama o le ogatotonu o le sone ona o le "faʻamalama" o poloka tioata lanu.

Mai le ala savali ma se vaega o le tusa o le 8m2 o le vaʻaia lea o le potu malolo, lalo i le faamalama ma le faitotoʻa o le Loggidia. O le ata faʻataʻitaʻi o le lanumoana uliuli ma samasama ma le lanumeamata e fausia ai se fugalaʻau fugalaʻau. O le alatele ma le potu malolo e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi atoa. O le vaʻaiga i tua o loʻo mulimuli mai i tua o le galu-pei o le fola o fola ma parqut, pasi le faʻaaliga sili ona lelei o le laulau ma faatopetope i le Loggia.

O le fale mautotogi atoa e sili atu ma le tele o lanu moana o "vaitafe". Faasaga i le pito i tua o le vaega autu o le bitge bitne o le puipui e aofia ai, sili atu le mafai ona tuʻufaʻatasia lanu lanu e sao mai. I tafatafa atu o le lanumoana, o loʻo iai nei i vaega taʻitasi o totonu, o faʻailoga o Emerald, samasama, mumu, mumu. E foliga mai o se 'ava fiafia ma tagata i fafo atu o lulu sooupu e tupu i luma o mata i se malamalama tiga, o le jocy guyry o vegiges, faaalia faaalia luga o le vai. Rainbow lanu Gamma - o se ituaiga lagona lagona, ata o le aiga atoa.

Faataamilo i le potu malolo

Le lelei o mea e tutupu mai mea ae leʻi amataina le toe fausiaina, ona o le 'au o fale mautotogi, ma le tusiata. Ituaiga o Pa ma Tauagaluga, o le le lelei o le faʻaumaina o mea uma ua masani ai i le mea moni e oʻo lava i le faʻalauiloaina "e le mautinoa le tulaga o le fanua. O le fale mautotogi e le o se foloa ua tagi. I luga o le ogatasi o puipui na tuua ai le tele o taimi ma le malosi. Ua lava le tala mai na o le laualuga e maua ai le laualuga, o le toe fatuina o puipui, e faʻataʻitaʻi ma le vaʻavaʻaia ma comūs a punou. O le iʻuga o le vaalele o loʻo faʻamamaluina. III LE MAFAI ONA OU FAIA LE O LE MATAʻUPU O PULE. E le o aofia ai i le taimi lea-faʻatauga-faʻatauga gaioiga na mafua ai ni faʻaopopoga i le poloketi, lea e le mafai ai ona fai le galu, pe a le gata o galu, O le feololo o le maualuga o le mea moni o mea uma o le a manava. Se mea ma filifili e faʻasaoina ni faʻalavelave o se tasi o puipui. O lenei o le pa puipui o se tasi o le autu o mea taua o le parade sone.

I le piggy bank o manatu

Fitu lanu nuanua

O Le Foafoaga o le uluaʻi teuteuga "galu" o loʻo manaʻomia le faia o galuega sauniuni. I le taimi muamua, na latou lafoina le faavae o le fausaga o le pilito, ona seti lea o leisi o le uʻamea ma le faʻapipiʻi. Vatooga na fanau i lena ata o se ata o le pisinisi o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O le faʻatonutonuina o puipui o loʻo vaseina i le tele o le tele o le lapoʻa ma susulu o halonite luluina i luga o paʻu pamu, e faʻatagaina oe e faʻatonutonu le malosi malamalama ma suia lona malosi.

E pei o le fale atoa, o le puipui "Wave" o loʻo ufitia i le motaka vali o le atunuʻu Kanera Jaeger. O le laualuga ua teuteuina i lenei mea e mafai ona fufuluina, vali, afaina i pepa puipui. O le le mautonu begoran leo o le tauleoga ma le pogisa splashes e atoatoa tuʻufaʻatasia ma soʻo se lanu lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu malolo sa i ai le tele o spedes o le lanumoana ona o le tomai faʻataʻitaʻi o le lanu i totonu o le potu avanoa.

O le ogatotonu o le potu malolo o se lanumoana koluma lea e muamua tautua e pei o le faavae mo le pusa pusa. Ona latou filifili loa lea e lafoai le pa, ae ou te leʻi manaʻo e tasi ma le koluma e alu ai le koluma o le tagata faʻatau. O lana faʻavae na faʻatulagaina e faʻaaogaina se faʻavaʻa ma le uʻamea mesa, ona faʻaseʻe ai lea o le lauʻeleʻele ma vali. O le leiloa o lona faamoemoega muamua, o le koluma na faateleina tele i le tau. O lea ua faasoa atu le potu malolo avanoa i ni vaega se lua ma i le taimi lava e tasi e tuʻufaʻatasia ai le matagofie o laina lamolemole o laina ma fola. O le atoma faʻapipiʻi mamanu mai le faʻafilemu o se mea tautu, na mafai ai ona tuʻuina atu le faʻavaeina atoa o se foliga atoatoa ma sili ona leaga foliga, faʻamamafa le faʻatonuga a le "oona.

O le potu malolo i totonu o se fale o le aiga e masani lava o se potu teleua. E manaia le sofa ma omiga i le lanumoana-samasama o loʻo i ai e matamata i ata tifaga i totonu o le fale tifaga, ma le avanoa i le koluma.

O le tele o faamalama o le ogalaau na filifili e faateleina. O le faia o lenei mea, e tatau ona ou aveese le vaega o le faamalama o le ua faʻamalama ma faʻamalosia le tatalaina i le uʻamea o loʻo tapenaina ai oe uamea faʻatafutia mai vavaloga. Faʻapipiʻiina intra-polly alofa i finauga, ma na nana foʻi le laumei i le fola. O le tatalaina o le pusa o le Beavectors na tapunia i luga o le faʻatonuga e le Shopled o le Beech (i le leo o le maʻi). I le nofoaga o le Windows muamua, maualuga faʻavaʻa "i le fola" faʻapipiʻi. E le gata i lea, tusa ai ma le aofaʻi o le lanu, na filifilia le faʻavaʻa mai le tele o le paolo ma ia i latou - lua-vaiaso tioata mai le gaosiga o le "afu vevela". O lea ua avea le teritori o se glazed loggia o se nofoaga faafiafiaga moni. O le mafanafana mafanafana e manaia iinei ma litaea, ma nofo i totonu o se tamai kamupani. Faʻafetai i Tekonolosi o tekonolosi o le faʻamalosi tino, Lumon i lenei vaega o totonu o le tele o le malamalama. Afai e te manaʻo ai, o tioata uma tioata e mafai ona suia i se tasi itu. O le tele o ao ae o loʻo tuʻufaʻatasia e ala i le fou manino faʻatulagaina na amanaia i le lanu o le potu malolo ma le nofoaga o loʻo latalata mai ia te ia.

Manatua o le ulufale atu i le faʻasologa o le taimi mulimuli na avea ma faigata tele. Mo tagata faʻatau umukuka - le fatu o le fale, ina ia o lona tulaga e taua tele. O le taimi lea, i luma o le toe fausiaina o lenei potu, na matua le maluelueina se nofoaga le maluelue i le pito o le auala. O le mamao o le umukuka mai le lautele o le lautele e leʻi ausia ai manatu o tagata faʻatau e uiga i le faigofie. Mulimuli ane i le taimi o le manaʻo tele, na faʻatalata i le potu malolo, ma le nofoaga lava e tasi na mamanuina o le potu o le tama.

O le manatu o le siamupini o le umukuliina o le chempon umukuka na taliaina ona o metotia faʻataʻitaʻi, masani ona aveese le faʻafitauli o le faʻamalamalamaina o lenei tamai nofoaga tapunia (pe tusa o le 9m2). O le leai o le faamalama o loʻo tauia e isi moli malamalama: i le puipui tuueseese le umukuka mai le potu malolo, o se manaia tele o le faʻaofiina o poloka tioata poloka, ma i le taualuga, faataamilo i le taualuga. Ae i le taimi nei lea o loʻo i ai i le taimi nei, o loʻo fesoʻotai ai le umukuka ma le potu malolo, e tele ai le taimi o le aiga i le taimi faigata. Manuia le avanoa faʻatagaina le faʻaititia o le numera o le a tulimanu i totonu o le kuka. O le kapeneta o lo oi luga o pa puipui e lua ua faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi uma tulaga uma o mea e te manaʻomia. O le laulau, o le tasi itu o loʻo faʻamamaina i le puipui, ma le isi e malolo i luga o le fata, na faia ina ia oka i luga o le ata o le Mega ".

"Tulaga tumaoti"

Tolu nofoaga faʻamalo - o le potu moe o matua ma potu o le ataliʻi ma le afafine o loʻo tu i le agavale o le faitotoa i le fale mautotogi I le taimi lava e tasi, e siomia tamaiti i itu eseese o le potumoe. E tele atu i totonu o le potu o le aiga o le aiga taʻitaʻi se ala, e fesoʻotaʻi ma lua potu - tamaiti (o tamaiti foi) faletaele ma le potu lelei).

Mo le tagata amioletonu a le aiga, 20.88mm o le potu o le potumoe lava ma le faletaele o i tua o le faasiolo o le vasega. Fuafuaina Filifiliga - O le miti o le faʻamafanafanaga o le faʻamafanafanaga e le na o le toa o le tala o le "Obmomov", o lenei filifiliga e sili atu le fiafia i le taimi e moe ai. I luga o le laina tutusa ma le ulufale i le faletaele o loʻo i ai le ulufale atu i le potu o le laʻei. O le auala lava e tasi o le taimi tutusa o le sili atu-o-le-sili ona vaivai le masini, o le mea ua faaauupegaina i potu uma. O potu uma e vavaeʻese mai le sone o le moe ma se faiga o faʻaseʻe vaega.

Faʻavasega ata o le fola mai le fola amata mai le amataga ma faʻalauteleina atinae i le va o le potu faʻatumu o le fale mautotogi. O le galu-pei o tuaoi tuaoi e vavaeʻese ai papaʻe mai le polesi ma le va o manu oona ma le vase o le fagu o lanu ma le pupula. O lenei metotia o le teuteuina o le fola e fuafua e le puletaofia sitaili o le oliga olga Kopeet. O le iʻuga, o le fola o loʻo liliu i se mea tutusa o le Arttic Metavas, o loʻo iai foi ma lona lava ogatotonu o le ogatotonu, ma le poto masani o loʻo tausalaina. O aitema taʻitasi e fesoʻotaʻi ma le lautele o nofoaga o fale. E maua mai le potu malolo mai le paga i le pale ua taulai atu i le tuaoi mai le sami, tapena le "Marine autu". O le tuaoi o loʻo faia o le maaleale o le maʻa masani na faʻamalosia e se faʻapitoa o le tufuga i lalo o le lamolemole luga luga ma ua faʻaputuputu i luga o le masani ai polokalame. Faʻaopopo sone o le fesuiaʻiga mai le taʻe i le maʻi na faia ma le pepa apamemea, tuu le faʻaaogaina o tekonolosi faʻapitoa i le va o mea uma. O le galuega-muamua lea ua faʻaaluina e manaʻomia ai le faʻaeteete o le pronity uma laupepa laupapa. E 3030 ma le 1010cm fuli i totonu o le faletaele ma se faletaele malo, 2020cm i le faletaele ma le ala savali. O le taʻotoga o loʻo faʻaaogaina i luga o le fola muamua o loʻo tulaʻi mai, tumu i se ata. I totonu, pe o le mea e aofia ai ai foʻi le faʻavae, le faʻavae lea e tumu i pali.

O se tamai potumoe - 13. 9m2- foliga mai sili ona lautele ona o ni mea talafeagai e tele ai. Muamua lava, sa lelei tele le sasaina o le sese mautu o le potu. O loʻo iai le faʻafeagai o le faamalama tele, faʻata o le faʻata lea o le avanoa o le potu, ma le lanu lelei-lanumeamata o Gamma na faia "o le pa. I luga aʻe o le laupapa i le foia o le ata puʻe, o le pito i tua o loʻo tagofia, o lameā lamepaolaola o loʻo i luga o le faʻaseʻe vanimoni. E tusa ai ma le au tusitala o le poloketi, o le tele o moli auala i le tuʻufaʻatasia ma faigata tusiata ata o le taualuga e maua ai le totonuga o le tulaga o le tino.

O le faʻatulagaina o lamepa e auai i le fausiaina o le masani ai o le lautele o le avanoa ma i le taimi lava e tasi e faʻaalia ai ana faʻamatalaga o laina. O le tufuga tuufaatasiga o loo tosinaina. Vottychychi mai ia i latou e mulimulitaʻi i se faiga masani ma faʻaaoga ni moli tusi, olga kovpinit e fiafia i le taualuga, o le faʻavaveina o le potu malolo i le potu malolo). O le filifiliga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻalauiloaina e le lautele mamanuina o le potu.

E pei ona taua, o le faletaele ma le ofu o le ofu e vavaeeseina mai le moe moe e ala i le sliding vaeluaina. O le mamanu e faia i faʻata ma mattet tioata. I luga o le fola, o le galu-pei o le tuaoi i le va o le palu (potumoe) ma le fola laupapa (faletaele). Faatasi ai ma lona puʻupuʻu uma, o le "susu" sone sa mafai ona ofi le Italia Jacazzi taele, hardaban, faleuila ma lupe mai le diduvit. O le malupuipuia ma le faʻailoga o le pamu o puipui ma le foloa o le faletaele e faʻaauau le teuteuga o le potu o le potumoe. Sulu potu moe i aila (puipui o le tino, BAMPOO parqut parqut) faʻaleleia le aotelega lagona o le fou ma faigofie. O se ata o le pa o le pa o le pa o le pa o le pa. Sackety feteʻenaʻi le faʻapipiʻi - potu, "sliding" i le foloa, tutusa o le asthetics o po po popoto ata. O le iʻuga, o le lanu o mea e manaʻomia ai tagata matutua i le malulu malulu. O le olaga malosi o matua i fafo atu o le fale e faʻamaonia ai lo latou manaʻo mo le manuia atoatoa pe a maeʻa le iʻuga o le aso faigata. Malulu le lanu lanumeamata lanumeamata ufiufi i luga o le moega ma le tele o tamai fasi lanumoana i le potumoe o le potumoe seti malu ma loloto.

O fale o matua e tu tuusaʻo i le va o potu o tamaiti. O lea, e pei lava o tagata matutua, talu ai, na latou faʻataʻitaʻi le latou matafaioi matafaioi, ae peitai o le taimi lava na afi la latou atalii ma le afafine o le tama "." Mo soofaʻatasi taʻaloga, e mafai ona e faʻaaogaina le "tetrila faatagata", pei o se potu malolo.

O le ulufale atu o le Polokalame o le Polokalame o le Polokalame na maua ai se avanoa e mafai ai ona fesoʻotaʻi ma le taʻutaʻua o le aiga o le aiga talavou o se tagata faatau o lona lava potu. O le taimi o le tamaititi sa avetaavale i le taia i le va o le lua aso o le ao ma le po. O le vanu lanu na fausia e pei o se tulaga talafeagai o se autu. Na faʻapipiʻi le sofa i lena vaega o le potu, o fea mea uma e tumu i le po o le po o le ampom i le ituaiga o le faʻavaʻa, faʻailoga o le zodiac i luga o le puipui). O puipui o loʻo faʻapipiʻi i fasipepa, ua maeʻa ona vavae ese le moe i le taimi o le moe i le ala o le auala ma tusi ma meataʻalo ile tele o fata o le lua lanu e lua-lanu. Po o le potu o le tama a le tama teine, pei o le matua, na alu ese mai le ulufale atu i le potu o matua. O loʻo faʻaaogaina foʻi le suamalie o le lanu, o le tagata moni o le lupe.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fitu lanu nuanua 14015_15

Architect: Evgeny Kirillov

Architect: Olga Kopnits

Architect: EvGeny Brochants

Matamata i luga

Faitau atili