Iapani ata

Anonim

O le fale mautotogi o le 50 M2 i totonu o le fale na fausia i le ogatotonu o le seneturi talu ai - le faʻalapotopotoga o se mea mautu ma fiafia "Iapani" avanoa "

Iapani ata 14033_1

Iapani ata
O le "malamalama lamepa" i le alavai na te aveesea le lagona o le ogaoga o le taualuga o le taualuga, e ui o lona maualuga iinei e na o 2.3m. O le nofoa pito i luga o loʻo malolo i luga o le piliki tu, o le laualuga o loʻo fesoʻotaʻi lelei ma faʻapipiʻi
Iapani ata
Toetoe lava o le atoa pito i luma o totonu o le totonu o loʻo vaʻaia mai le sone o loʻo iai. Faʻafetai i le faʻata i le alatele, o le aʻafiaga o le le faʻaluaina avanoa ua ausia, ma o le fola o loʻo laga ma le matematika e le o le mamafa o le aʻi o le mamafa.
Iapani ata
Afai e te le faitauina le pito i tua o le potu fanau, i le potu malolo e fa ituaiga o moli: faʻamalolo ma faʻapipiʻi i le taiala, muamua laupapa o loʻo i luga o le pou i luga o le pou i luga o le pou i luga o le potu i luga o le potu i luga o le potu i luga o le potu i luga o le potu i luga o le potu i luga o le potu i luga o le potuum i luga o le poduum i luga o le podium i luga o le podium i luga o le podium i luga o le podium i luga o le podium i luga o le podium i luga o le podium i luga o le podium i luga o le podium i luga o le podium i luga o le poduum i luga o le podium i luga o le poduum i luga o le podium halose. Lea e mafai ai ona e suia le malamalama loloto, ausia le manaʻomia sili ona manaʻomia.
Iapani ata
O le Transverse o le lalagaina o le Laminated fola e aofia ai le faʻalauteleina o le potu malolo. Paʻepaʻe Paʻepaʻe Paʻepaʻe, Taualuga, Rollerwor i luga o Windows e le maua ai le potu o tuaoi manino
Iapani ata
O le nofoaga galue o le umukuka ua vavaeʻese mai le kapeneta ma se vaega o loʻo i ai. E lua lamepa o le ao o le a ou natia i tua o tioata faʻapipiʻi i le faʻaʻeleʻele fausia. Opeo ua faʻaaogaina ma le eletise eletise
Iapani ata
O le uila e tuueseeseina ai le faamalama sone ma le faitotoa i le potumoe mai le potu malolo. E foliga sili ona lelei i fafo

Iapani ata

Iapani ata
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Iapani ata
Fuafua pe a uma ona toe fausia
Iapani ata
O le ulufale atu i le potumoe o loʻo faʻaalia i se tutoʻatasi o sone. "Gave" Faʻatosina Aso Lulu o lamepa e aofia mai le auala
Iapani ata
O le Plumping uma o loʻo faʻapipiʻi i le itu tauagavale o le ulufale, o le avanoa i fafo o le faitotoa e gaogao. O faʻamatalaga o laupapa (talo i faʻata, o le laulau i lalo o le ua magoto) ua ufiufi i le Sponif Vernish. O fola o le vevela
Iapani ata
O le pa Iapani e pa i luga o le kapeneta e faamatala ai le potu faifaaili e faimamago fefiloi. Manuia le teuteuga teuteuga - aluga ma fulufulu mamoe ("geometry")

Iapani ata

Toe faaleleia ma le Toe Iloilo - O le faʻafitauli e le gata faʻafitauli, ae e manaia foʻi. Afai, ioe, faalatalata atu i ai ia te ia fofo. Ae paga lea, o le stereotype ua atiaʻe: O le sili atu le manaia o le fale, o le sili ona manaia le iʻuga o le a. Sa tagata o fale mautotogi, pei o se tulafono, ua faatulagaina muamua i "le mautonu" ma le "aʻoaʻi". O le tala o lenei "Faʻaluaina" o se manatu faʻapitoa e faʻaleleia atoatoa.

Asthetic galuega

O le taimi umi o le tagata o tausia ma o se uo lelei o le tusiata svetlana litvin mauaina se fale mautotogi ma se nofoaga o le 50m2 i le ogatotonu o le seneturi talu ai. O le tagata faʻatau sa manaʻomia le nofo lelei ina ia manaia, vaʻavaʻaia, foliga o le taimi nei. Faʻafiafiaina o le gagana Iapani ma aganuu, e mautinoa lava na ia fusia ana miti ma faʻapitoa o vaisu e fetaui ma lenei atunuʻu i Sasaʻe. O manatu o le tusiata ma le tagata e ona. Apacks Svetlana livin tagata faʻatau iloa i se taimi ua leva, na ia matua talitonuina o ia e le mafai ona faʻatulagaina se tasi-fasi-fasi tasi-fasi tasi ma maka. O le "Iapani autu" na mafai ai ona faʻaalia ni tala mananaia, e ui ina a tusitala o le poloketi na sosoʻo ese mai le mea moni o le atunuʻu. Ae faatasi ai ma lana fesoasoani, na latou mafai ona ausia e le gata i le fale, ae e le o mafaufau i le fale, logoina faamatalaga taua, ma sone tinoi o le totonu o le suiga.

Toe fausia

E masani ona vaevaeina ni faʻafouga o le fale mautotogi o le fale mautotogi e tuʻuina atu i ni vaega laiti. O le leai o se gaʻo o le sao o le Interput sa faʻaopopo i se faʻailoga faʻapitoa, o lona uiga, o le auala ma le vaega o le umukuka. Vavaeina faletaele ma le faʻatapulaʻaina o le vaega e le tatau foi ona faʻamaonia. O nei mea uma na faia o mea a le tulafono mo le toe faaleleia. Ae ui i lea, o le ie puipui o loʻo taofia ai a latou uluaʻi lapoʻa ma le nofoaga (tasi - tasi - i le va o le umukuka ma le faletaele, o le lua i le faʻata i le potu malolo). I le va o le potu malolo ma le potu manaia i luga o le nofoaga na fausia ai le fou Briking fou.

I le ogatotonu o le fale mautotogi na fausia ai le tasi avanoa o le umukuka. I lea tulaga, o le tele o le umukuka na faateleina ona o le tuʻufaʻatasiga o le faletaele. Na mou atu le Tarridr, o le faʻafetai lea na mafai e le vaega o le faletaele e uiga i le 2,5m2, ma o lenei e iai foʻi se masini tele e latalata i le pulk. O le lautele o le avanoa o le vaega o loʻo faia le lagona o le tafe o le 'ese o le Intut sone i le malo. I luga o le fuafuaga, o lenei malologa fuafuaga e manino vaaia, o le amataga lea o se faʻavae o faʻamaumauga, o loʻo faʻavae i luga o se faʻamasinoga sili. O le ARC ua afaina ai le pito i luma i lalo o le faamalama i le pito i tua o le potu malolo, na tipi ese le tulimanu o le faletaele, o loo faaauau pea i le kapeteni Pa puipui, tipiina le tulimanu o le potumoe, ma e iai pea le puleaga i luma o le faamalama. O le laina lapotopoto o loʻo toe kopiina e le fafo o le tipito i fafo ma le fesoasoani i le taualuga o le potu malolo. O le lamolemole o le lafo o loʻo tuʻuina mai e pei o le leai, leai se mea e mataga, ae faanatinati faʻamalosi tino.

Seʻia oʻo i le taimi nei, matou talanoa ai e uiga i le fausiaina o suiga i totonu o le fale mautotogi. Ae o i latou na faʻatagaina e fausia se fausaga lea o le mea fou na matua aoga lava ma faʻavasega "faigofie".

E uiga i penefiti o le uta 'oti

O le faʻafitauli autu ina ua maeʻa le toe faʻaleleia o se sima o le sima o le 20 cm, agai i le fale atoa i le faitotoʻa o le potu i le fale i le faletalimalo. O se ata mamafa na faalagolago i ai i luga o le laina faatafafa ma alu ifo mai le taualuga e pei o le 70mm. Faʻatusa tutusa "oe teuteuga", o le mea lava, e le faʻaosofia e faʻamatalaina i auala masani. A maeʻa mea uma, pe a fai o le Beam e taua tele, e mafai ona natia i tua o le faʻamaloloina o le taualuga poʻo le faʻapipiʻi o le palapala. Ae i lenei tulaga, e mafai ona i ai se tautalaga i se filifiliga faapena: i le tolu-mita le aso e tolu-mita o se mea e foliga mai ai se mea ese.

Svetlana livin na mafai ona mafai ona faʻapipiʻiina atoa le aoga le aoga. E le gata i lea, e le mafai ona iloa, e foliga mai o le leai o le leai o se mea na fausia ai se uluaʻi vaega muamua. O le moli laupapa laupapa ma le pito i tua e tapunia ai le utupoto ma sologa lelei o ou mata loloto i totonu. O lona galu-pei o le pito i luga o loʻo faʻaalia ai le avanoa filemu o le avanoa o nisi dynamics. Ae leai se maʻa faʻamalosi e faʻavaivaia ai galu i totonu o le mafuaʻaga o le unana o le le aoga, faʻaseʻe gaioiga. Ina ia aua neʻi faʻaumatia le ata, o le o le o le cheerer koluma sa le mautonu i totonu o se cylinder "mataupu". Mo lenei, sa faʻaaogaina le matagaluega e mafua ai ona talafeagai, ona faʻagasolo loa lea i le solo lelei atoatoa, atoa ai ma pala.

I le piggy bank o manatu

Iapani ata

O se mea e le masani ai o le ufiufi o le logo e faia i le sefulu tausaga-milimita plywood. Ua maeʻa i le Beech Veneer Counder i lalo o se faʻamanatuga. Ina ia puipuia le mea faitino pe a fai o ni isi mea mai luga, na latou filifilia se mea ee ai i le vai. Sa faigofie le mamanu, ae o lona Malaga ua fuafuaina i se vaega tele tele. E tofu uma vaega o le fa vaega o loʻo faʻapipiʻiina i le sima faʻamalosia lelei i le fesoasoani a meaafale, lea ua mautu i le 30 cter ma fafo e le mafaitaulia atoa. O le ata o le "Pari" i luga o le manifinifi uʻamea o loʻo i le lua laina i le atoa "galu" i le mamao o le 50-70cm mai le tasi. Faapipiiina manoa i le taualuga ma le utupoto na faia ma le fesoasoani a le tagata lava ia foliga foliga. KERIELOAL ORING O LE "GATA" O loʻo faʻapipiʻiina manoa i matau faʻapitoa. A faʻapipiʻi i le maaaoga, o vaega uma o pese na faʻauluina ma le tasi i le isi o Siaki, o nofoaga o fesoʻotaʻiga na faʻasalaina. O lenei galuega na avea ma matua le fiafia ma le manaʻo e leai se taimi itiiti nai lo le gaosia o faʻamatalaga. Mo le mea teuteu o le ata o le mea i luga o le umi atoa o le aso moli moli.

Mea e ofo ai, o le tuufaatasia o le tuufaatasia ma lona umi le umi (toetoe o 10m) e foliga mai e le o le ola atoatoa. Na aliali mai ona o vaega taʻitasi o le totonu o loʻo foia i lona lava ala. Sei o tatou fai, i le ala savali e taatele i le atoaga o le vaega o le vaega ma vali i lalo o le lanu o pa, ma o le "malamalama o moli" e tipi ese ai le faamalieina o le kapoti. "Wola" iinei e taʻu mai na o se malamalama mataga. I totonu o le umukuka, e faʻatele ai ma aofia ai le isi "laʻau i sasaʻe", i le taimi lea ma lau tioata maʻaiʻu ma fusifusi. Tosootonu i tafatafa o le potumoe le fefe e toetoe lava a le talafeagai ma taua ma le fausaga o faitotoa. Ia faamaluluina le lagona o le faʻaiuga-i-faʻaiuga gaioiga i le uaʻi ese, o le tuufaatasia o le tuufaatasiga e tutusa e le auvae o le lalagaina o le laualuga o le fola.

Faʻafefea ona "manumalo" nofoaga avanoa

E le gata i le toe fausiaina, lea na taua i luga, o le siitaga i avanoa leai avanoa na ausia e tele o auala. Muamua lava, o se nofoaga mafaufau o nofoaga mo le teuina o mea. I le aotelega, e lua na i totonu o le fale mautotogi, o se tamaʻi potu i le fale talisuaga, natia i tua atu o le faʻavaivai o le potu, ma o se fale mataʻaga atoa. O lenei e lava mo se ulugalii talavou, o lo o iai iinei. O le leai o ni faitotoʻa faʻatasi, pusa ma fata i luga o puipui, pei ona le tatau ona sili ona lelei e ofi ma foliga o se fale faʻasaina ma le aso. I se aotelega, na mafai ona tuʻufaʻatasia masini teu i le faʻagaologa, ae o lenei manatu na faʻaalia e le aoga. O le iʻuga, o le faʻaopopoga o le tulaga o le itupa i le pito i tua o le potu malolo mo le 15cm o loʻo tumau pea le mama o le potu, ua fuafuaina e faʻamamafa ai le ulufale i le potumoe. O le podium ua faatulagaina ai se mea e le masani ai "togalaau o maa", i tafatafa o le auala e mafai ai ona tuu eseese ata mai potu o potu ma fola teuteu clamics. O loʻo teuina le pordium i luga o le uʻamea pito i luga o auala, ua lelei ai le luasefulu miliona pllywood.

O le vaʻaia vaʻaia o loʻo faʻalauteleina e le faʻata i faʻata. O le savali i le ala savali o loʻo atagia mai e le gata i le itu faʻafeagai, ae o le umukuka. O le uturororor gofie o loʻo tuʻuina atu i luma o le faʻamalama. E faʻaluaina le loloto o le potu ma faʻaleleia atili le aʻafiaga o le ola. Faʻafetai i le ata filifilia, o se tamai faletaele na liliu i se potu vaʻavaʻaia.

Ola Laau

O auiliiliga o mea laupapa ma mamanu i lenei maupusaga e le na o ni vaaiga ma meafale aitema. Latou te faʻamamafa le faʻailoga o le fuafuaina o fofo ma fesoasoani e faʻaali manino "Calligraphic" Quarests, e faʻamalosia aʻu e toe manatua ai le Iapani Arethetics.

Ua tosina mai i le tele o se laau i totonu o le potu i totonu. Tatou amata i le mea moni o se faitotoʻa faitotoʻa o loʻo taʻitaʻi, faʻamanatuina le saʻo o le Iapani. I le taimi muamua, sa manatu Svetlana Stovin e faʻatulaga ai le faasee i le taimi nei, ae na ofoina atu e le Domiry Microshhothewoptonso i se vaega o filifiliga. O lenei tali e talafeagai ona o le ie tele ma se malosi masani mamanu e faigofie ona "mouese", solomuli i le itiiti ifo ma suia le foliga o le avanoa.

O se taua taua i le teuteuina o totonu, faatasi ai ma pepa ma lanu, o le pito i luma o tala. E taua tele le faʻalogo i lenei pe afai o le pepa e lautele, ma o lanu e taofiofi. Plud infered menged faaopoopoga tosina mai ma le faaeteete ia i latou lava. O le mafuaʻaga lea i le sone o lenei mausa o loʻo faʻatamala, ae sa sili atu le leaga o "mea laiti" e aunoa ma le fefe. Amata, mo se faataitaiga, o le "vaega" i luga o le moega. Gostny-sikuea mai litter meter i luga o le fola, fai atu i le tele o togi I le umukuka, ua maeʻa se tulimanu ma magoto ma se teuteu teuteu maa. Lua "Mini-Gardens" foliga muamua - i luga o le podium i le potu malolo ma i luga o le umukuka faamalama. Mo le skewers faʻaaogaina lima, faʻapitoa ona aumaia mai le drica. E leai ni togafiti faʻapitoa o le tufuga e le manaʻomia: I le podium na latou faia sina taimi, ma i le umukuka na o ni maa faʻapipiʻi i luga o le faamalama. E le filifilia ni manulele. Mai le oneone na tuʻua ona, ina ia mafai ai ona usitaʻia le mama, e tatau ona nana i lalo o le tioata, lea o le a le avea le mea atoa o le faʻamaeaina. O maa e faigofie ona fufulu. O le "togalaau o maa" e mafai ona momoli atu i fugalaʻau, BosseAM poʻo se laʻititi faaitiitia. Manaia filifiliga manogi manogi-tamai gata o le siki.

Na faʻapipiʻiina foi le moega i totonu o le potu moe, e teu foi foʻi ona o le sikaiina o le pulupulu. Sa sau ai foi ma le malamalamaga malamalama o le ulu: I luga o le puipui ma le fesoasoani mai ia Mindwall na faia i totonu o Brickwork, na o vali. O le rotation o loo faaulu. O lenei ituaiga "pati" i le itu a Iapani na avea e le lava e maua ai le ata o se mea e manogi. A o le teuteuga vaega o loʻo vaaia uma le gau o faitotoʻa - sao ma tapunia potu (60cm loloto i totonu o le manava ma le gaʻo o malu ma pusa. Manatua o le tele ma le faaeteete mamanuina e Dmitry Miroshyowhonto's mamanuina o meafale a umukuka ma se potu faatau i le lobby.

I fale mautotogi i aso nei i lenei aso, o le masani lea ia suia ese potu-fapema Hall. O iina, o fea e masani ona tauagafau, o le fesili e masani ona tupu: O le a le sone e faʻapipiʻi ai le TV? O nisi fiafia e nofo i luma o le mata i le potu malolo i luga o le sofa, isi e fiafia e matamata i ata ma televise e aunoa ma le oso ese mai le moe. Aemaise i le taeao i faaiuga o vaiaso. E mafai ona maua se fetuunaiga?

O le liua o loʻo tu i lalo o masini o se filifiliga mo i latou e le mananaʻo e faʻapipiʻi i le faigata tulaga. O le lelei o le mamanu ua filifilia e Svetlana Stivin ma Dmiry Miroshyonso, i le mea moni e ono manaʻomia se avanoa laʻititi ma e mafai ona toetoe lava o soʻo se mea. E mafai ona e faʻatau se tutu i le faleoloa, ae e le suʻeseseina. I le tulaga, o galuega uma na faia i le Domiryy Mithoshickyocko's galue e tusa ma ata svetlana livin. "Plus" o ia fofo - i faʻamatalaga saʻo o le ata o le oloa o le totonu. E le o se avanoa o le lanu o le vene o loʻo filifilia ("oak i lalo o le pato"): O le malamalama o le mamanu e le oso ai le moli moli ma le lanu o le palu ma umukuka faauma. O le tulaga e liliu i luga o aga faʻapitoa. Ina ia faʻamalolo le faʻatulagaina o le ata, o le paipa uʻamea uamea uafu uafu uafu uamea ia. Mauaina o uʻamea lautele ua faʻasaʻoloto i luga o le fola ma le taualuga. E mafai ona avea ma malupuipuia seevae o se lagolago mo DVD poo le alofa.

Talu ai o le galuega sa le ova atu i luma o le tusiata, ae tele o elemene masani lelei ua aliali mai i totonu. Muamua, lua "ie puipui", o loʻo aliali mai ai le paʻu o pa (pa tu i le potu malolo ma o se auala sili ona lelei, o le nofoa). O nei mea fia iloa e le na o se paʻu, ae faʻamau foi. Lona lua, o le faʻataʻamilomilo solo i lalo o masini. O le mamanu o loʻo faia i le MDF papatusi na ufitia i le sasaina o le paʻepaʻe o meaʻai ma se patoina. O le TV tulaga e sili ona faigofie, "manino" ma foliga pei o se mea tutoatasi. Fausia-i le fata latalata i le potu malolo i le faʻata, o le mea moni, sili atu teuteuga. Ae ui i lea, e faia ai se elemene o le taʻaloga, tuʻufaʻatasiga o avanoa moni ma fuafuaga tafailagi.

"O lo o soifua le Atua ia auiliili"

Ina ua uma ona faia le aotelega o le tulaga atoa, o le taimi mo isi fasi stroke. O lenei faʻaaliga o nai mea laiti o le laʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, tolu teuteuga foliga pepe i totonu o le potu tele, sikuea i luga o le potu malolo. Mai luga ma lalo, laiti slots ua faia ia i latou ina ia matagofie ona taalo i luga o isumu i puipui. O le fatuga o le fatu o loʻo faʻaalia ai le faʻaupuga o le sifi i luga o laupapa laupapa, faʻapipiʻi i le va o le pō o faʻata o le faʻata i le potu malolo, Alatele ma le faletaele.

O le mafuaʻaga o le gaioiga i luga o le tuaoi i le va o le umukuka ma le potu malolo e faʻateleina ma muamua faʻaupuga na faia o lita i luga o le fola. O lenei mea o le paʻu, o le pito i luga o le mea lea e aofia ai se maamora ma le mafiafia o le 3-4mm, ma le maualalo - mai le 6-7 m citimics. E faigofie ma faigofie ai le tagata tifau e faʻapipiʻi, faʻataga tatou e faʻaaogaina le talafeagai i luga. I le taimi lava e tasi, o le faʻamuamua e pei ona taugofie ai papatusi vaifolaga, e ui ina leai se mea mai ia i latou. Mafaufau o le fola ufiufi i totonu o le fale mautotogi "opeopea", o sikuea o likemimics e faʻapipiʻi tuusaʻo i le faʻavae. E faʻaaogaina e le apamemea faʻavasegaina, e leai se totogi e ulufale ai i pito o le laumua. I le itu lava e tasi lea, o le faavae o le podium e tutusa lava auala. O le umukuka na ola ai se mea e maua ai le pa. Lua "Mini-togalaʻau o maa" faʻalauiloaina o se fale mautotogi o le itu i sasaʻe i le aotelega o lagona. O le laina i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa na fofoina e le lona lua o Asthetics: o se superfer storey i luga o le MDF Coated ma le enamel.

O lea, o le 50 miliona2 tusi ata ua uma ona suia i se nofoaga lautele ma talafeagai ma se foliga ese. Golden Eged i le va o Style ma le puletaofia tusilima iinei e tatau ona i ai nei e tatau ona saʻo ma masani ai. O le mea lea, e manaia tele i lenei fale mautotogi.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Iapani ata 14033_16

Tusiata: Leia Ramshishvil

Wood Works: Dmiry Miroshhothosto

Architect: Svetlana litvin

Matamata i luga

Faitau atili