Knights umukuka laulau.

Anonim

Fefiloi, faʻafefe, o manu felelei ma isi mea faigaluega o aiga fai le kuka kuka vave ma le manuia. Iloilo o le maketi mo le tele o mea faigaluega.

Knights umukuka laulau. 14037_1

Knights umukuka laulau.
Braun.

Fou tausaga o le matua ua avea ma umukuka seti e faʻavae i luga o le tele o feololo na aofia ai ma isi numera

Knights umukuka laulau.
I le HR 1571 faʻataʻitaʻiga (Philips), o le syxxic system o loʻo faʻaaogaina i le faʻasologa o faʻagaioiga, o le a o e mafai ona gaoioi agai i luga, toe fai le foliga o le ipu. O le faiga o le a maua ai le sili atu oloa oloa fefiloi oloa.
Knights umukuka laulau.
Bosch.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le au lolomi, e faigofie ona oomi le sua mai fua ma tele ponaivi.

Knights umukuka laulau.
Powmix Premium F417 Uekuka masini (Kructs)
Knights umukuka laulau.
Moulinex

O le i ai o le puipui taofi e mafai ai ona e faia se palu ma le palu ma o ona 'auvae uma

Knights umukuka laulau.
Moulinex

O ni auvai faaopoopo (Mill, Grat mo Cheese) Liliu se Blender i totonu o le tele-aoga masini

Knights umukuka laulau.
Bowl Blender 2l (MMB 1000, Bosch Model) e faia i le palasitika malosi, lea e maua ai le avanoa o le aisa i totonu
Knights umukuka laulau.
Binatane.

O le fefiloi, faaauupegaina i se tu ma le pesini, e talafeagai le sasaina o tusi tetele o oloa saunia, ma o le tagata e umia le gaioiga i le otometi faiga.

Knights umukuka laulau.
Puia o le Scornecal Scales BC 9605 (UFESA) ua mamanuina mo le mamafa i le 3 kg o oloa
Knights umukuka laulau.
Ufsa.

I le eletise eletise o loʻo i ai se avanoa e fuaina ai oloa e aunoa ma le faʻaaogaina o le mamafa o ipu

Knights umukuka laulau.
Binatane.

Tele taimi, o tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina mo fualaʻau 'aina ma fualaʻau.

Knights umukuka laulau.
Filipo.
Knights umukuka laulau.
Bosch.

O le tele o ni auupega, le lautele o le lio o le mafai ona tuʻufaʻatasia o le tuufaatasiga, ae mo ni auupega e tatau ona e mauaina se nofoaga o teuina

Knights umukuka laulau.
I le tuʻufaʻatasiga i le 3000 (bran) o le pesini mo oloa e faia o le seganless steel. O lenei faʻaopopo le ola tautua.
Knights umukuka laulau.
MK-8710 tuʻufaʻatasia (Payasonic) e faasino i se teisi numera faʻapitoa faʻaaogaina ma se fasi fasi manu
Knights umukuka laulau.
I le faʻataʻitaʻiga ar68 (Molinex), o le napasadny milli Mill mafai ona suia i le paleti
Knights umukuka laulau.
Binatane.
Knights umukuka laulau.
Ufsa.

O le toe suia o le galuega e faʻateleina ai le lelei o le sua o le suamalie mo citrus

Knights umukuka laulau.
Moulinex

Knights umukuka laulau.
I le faʻataʻitaʻiga BKB2 (Molinex), o le maualuga cune "o loʻo i luga o le pulupulu uma le sua uma o le sua
Knights umukuka laulau.
Binatane.

Knights umukuka laulau.
Tuta.

O le manatu o le tefal- "mai le umukuka i luga o le laulau" e talafeagai mo mini-tuʻufaʻatasiga: meaai ua sauni ma tautua i le ipu tutusa

Knights umukuka laulau.
I le Jucer LC 5005 (UFESA) mo le maualuga-tulaga maualuga, 2 saoasaoa ua saunia
Knights umukuka laulau.
O le fale pito i fafo o le Jercier mo CitRus MC 91100 (SIEMENS) e faia o le alumini
Knights umukuka laulau.
Migao.

Faʻasao o se ata faʻapitoa e sili atu ona taua mo le tapenaina o meainu vaivai

Knights umukuka laulau.
Binatane.
Knights umukuka laulau.
Migao.

Aʻoga mo le saogalemu tuʻuina atu faʻalua konekarate

Knights umukuka laulau.
Auupega i le aano o le aano o manu Dka2 (Moulinex) E fetaui lelei ma le fausia-i totonu o potu
Knights umukuka laulau.
Braun.

O le maualuga o le aano o manu, o le faigofie o le pikiina o ipu mo le tinoivale aano

Knights umukuka laulau.
Tuʻufaʻatasia aano o manu hr 1571 (Philips) ma se potu uamea o loʻomea o loʻomea
Knights umukuka laulau.
Ufsa.

Ina ia faʻafaigofieina le faʻamamaina o le ipu talaloa o le paie na faia atoa

Knights umukuka laulau.
Ufsa.

O le asini o nei tuʻufaʻatasiga e faia i tioata. E mafai ona faʻaaoga e pei o ipu masani - tuu i totonu o Microwave Oven ma fufulu i se ipu meaʻai

Knights umukuka laulau.
Braun.

I le paluga, o se stpapped pe lamolemole fetuunaiga o le saoasaoa saoasaoa o naifi ua faaaogaina.

Knights umukuka laulau.
Selemen.
Knights umukuka laulau.
Mo le faigofie o le teuina a ekalesia mafai ona gaosia i se vaega tele tusia. MS 78001 faʻataʻitaʻiga (Slaimens)

Fale, ae o le lelei faleʻaiga lelei o le kuka ua leva ona foliga mai e foliga mai o le tele o tagata Rusia ma ni miti faigata. O le ai ai le manaʻo ma ni aofaiga o le tupe, ma e fia ni oloa tuʻufeʻau i aso nei e mafai ona faʻatauina e aunoa ma le tele taumafaiga. Ma o le faʻafanua faʻafitauli o le a le tulaʻi mai: O loʻo faʻatau atu tusi kuka i laʻasaga uma. Tasi faʻafitauli - e le mafai ona i ai se taimi e saunia ai le 'aiga o le aoauli "e tatau ona".

Fomai Foretists ua leva ona ave le popole. I le latou lava manatu, o meaʻai e masani ona tupu i le aso 'i luga o le taufetuli ", i le tele o meainu palu, aumai nisi mea leaga nai lo le mea lelei. Ae o lapataiga a le fomaʻi ua mou atu, e leai se tasi e manaʻo e faʻasusu le kuka. Pau lava le auala e faʻamalosia ai tagata e faʻaiʻu ai le sandwich meaʻai o le faia o le kuka kuka vave ma e itiiti ifo le taimi e mafai ai. O le galuega lea e tele ai fefiloi, fefiloi, meaola ma isi mea faigaluega ua mamanuina e foia. Tatou taumafai e faamasani ma o ia latalata ma saili po o le a le mea e talafeagai mo.

Faatasi ai ma ituaiga uma o masini kamukuka, kamukuka o manu, o meaola manu, e sili ona manuia suamalie ma feololo. Lē lauiloa e talanoa, faʻamaʻi ma ni suamalie faʻapitoa mo citrus. E uiga i le tofiga ma le masini o meaola o meaola ia iloa, masalo uma. Fefiloi (ma o lenei, o le mea moni, o le afi, luga o le ato o le mea e mafai ona faʻapipiʻiina ni tagata e faʻaaogaina o loʻo faʻapipiʻi i le paluga vai ma faigata oloa. E masani ona sauni le Beaders e sauni le Cocktails, palu ma olo ma faʻamama oloa (sili atu i uiga o a latou fuafuaga o le a alu i lalo). O manatu o le tele o alofilima mo faʻamamaina fualaʻau ma fualaʻau ma tata sua mai ia latou, ma le faʻasuʻaga mo carussoys mai moli, vine, ma isi fualaʻau. Ulugalii tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasiga o galuega o le tele o mea i luga ia i latou lava. O le tui ua fuafuaina e tipi ai se ituaiga o oloa ma mea fasi.

Lagona oe lava tuufaatasia

Ulugalii tuʻufaʻatasia e vaevaeina i ni vaega se tolu: Faigofie masini e mafai ona faʻatinoina ai ni faʻagaioiga o galuega mo fualaʻau ma fualaʻau; O le metotia e sili atu faigata i se lautele o galuega, e aofia ai gaioiga ma aano ma paluga; I le iuga, masini faʻapolofesa faʻa-polofesa, faʻailoaina e maualuga le faʻatinoina, onosaʻi ma le faʻatuatuaina. O le isi faʻavasegaina na faʻaaogaina e Veverop: E i ai faʻatasi (latou te taʻua foi o mau umukuka) ma masini umukuka. Eseese eseesega e le aoga. O le tuʻuga o se masini e aofia ai se tasi o le afi o loʻo faʻamamafa i ai, o loʻo tuu i luga. O le masini umukuka o se pa o se pesini i totonu o nozz o loʻo tuulafoaia, faʻamalosia i le galuega faigaluega o le tuʻufaʻatasia (faʻatasi ai ma le afi faʻamalo). CECHCHEN MAʻUGA - Skinitician sili atu ogaoga, sili taugata, e le masani ai i le fale. Mai masini umukuka i le fale puipui, e mafai ona taʻu mai le tina o tina, tina 475555555 (BOSCH, Siamani F417 (MCROY).

O le faigofie le umukuka e tuʻufaʻatasia i latou tomai e le mamao ese mai le alualu i luma o fualaʻau 'aina. Agaiga i Alaga e laʻititi - E faʻatapulaʻaina le pule a le afi (200-4 na aoga) ma se laʻititi tulaga o le ipu (0.5-1.5l). Corible Mini-Consiane e aofia ai faʻataʻitaʻiga o ADG 543 (Molinex, Farani), Rondo 500 (TEFA ". I le tele o mafutaga faʻa-galuega e mafai ona faʻailoaina maualalo maualalo, faʻatusa, tau maualalo (leai se sili atu nai lo le $ 50-60). Faatasi ai ma se faigofie mamanu, e faigofie ai ona faʻasoaina e nei taʻavale le faʻailogaina ma aoina mai, ma la latou laupepa taua e faʻafaigofie le vai teuina. KPRimmer, tioata tioata i le PD5305 Brio Model! (UFSA, O Sepania) o loʻo i ai le mafai ona o le 0.8l, e mafai mo le tele o gaosi gaosiga, ma e le lava, ae e leai se faʻafitauli i le kalapu urosa.

O le tuʻufaʻatasia e sili atu le tele o avanoa. Faʻaputuputu e masani ona ulufale i le Jurier (Centifagoul ma Vavaeese mo CitRus), palu, paluga, palu mo fualaʻau ma mea manogi. O se faʻataʻitaʻiga o le tele o faʻatasia e mafai ona avea ma faʻateleina o le tele o le gagana k 3000 mai braun (Siamani), odacio 3 durem stand (mcm 5380 mai Bosch. I totonu o isi galuega faʻapitoa e sili ona aoga o le tufatufaina o se aano o manu o loʻo aofia ai i le afifi e le o faʻataʻitaʻiga uma. O le aano oona, aemaise lava, faʻaaogaina i le HR 7752 tuʻufaʻatasiga mai Phips (Holani), Mum 47555 i le Passonic (Mks).

E le o le fiafia tele i le tele o tagata faʻatau iloiloga le aoga o le koluma e tusa ma le aofaʻi o masini e mafai ai ona suia. O le lautele o uiga o galuega, o le sili atu o auupega, o le sili atu. Aus, o se auala e le moni le faʻamaoni. O le mea moni o le numera o galuega e fuafua e tagata gaosi uma i auala eseese. O se tasi e masani ona manatu i ni mea faʻapitoa (pei o Branun ma Philips), ma o se tasi o le aofaʻi o faʻamatalaga gaosiga metotia (BOSCH, Afmens, o le a le tele o faʻafiafiaga e mafai ona faʻatinoina ni galuega se tasi. I le eto e toe tupu, o le aofaʻi o galuega faʻaalia e o mai i le tele o tasene.

O nisi tagata gaosi saili e faʻaauauina ai a latou tuufaatasiga ma le maualuga o le tele o ni auvae. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le afifi o Odocao 3 Dooper Super Maxi Press mai Moulinex, 13 manatu (lapoʻa ma ni tamaʻi fanau, lapoʻa ma le laiti, 4 ituaiga o paʻepaʻe mo le sasaina, ma isi. Isi gaosi oloa (BOSCH, KNWOUK, SIEMESS) Faʻatapulaʻaina le tele o 'auvae, ae latou te faʻatupeina isi, e mafai ona faʻatauina i se tuufaatasi oi ai nei. Faatasi ai ma latou e sili ona faʻapitoa, pei o le faʻataʻitaʻiga, o le fetaui lelei mo kuka fale noodles poʻo aisa kulimi (Kenswood, o le malo tuʻufaʻatasi (o le malo tuʻufua (bosch). E sili lea ona taugata pepa aoga: O le a le taute vaega e tasi le $ 10-50, ma o latou tulaga atoa o le a taugata ai nai lo le tuʻufaʻatasia o ia lava. Ae o sea auala filifilia e mautinoa, mo le pule o ia e filifilia le faʻatulagaina o lona faʻasologa ma lona tuʻufaʻatasi. Se tasi, o se faʻataʻitaʻiga, o le a ola filemu malie e aunoa ma se numera tele mo kuka fale moe. E le gata i lea, e iai pea le avanoa e sui ai le tasi poʻo le isi pe a gagau pe na ona leiloa.

Faʻataʻitaʻiga Faailoga. Mana, w Faaaogaina hits Fetuunai saoasaoa, mai ma i le, rpm Bowl voluma, l Mea sao faaopoopo Tau, $
Pa-5200. Ufsa. 450. Afiafi o le matafaga, e gifemi karimi, tamai nofoaga tetele, gaoa kanesa 6 sitepu 2,2 Paʻu teuina o le Ksk 75.
Kaleo 3. Tuta. 500. Cytrsu Juarcer, 4 disc mo le tipiina-saoasaoa, 2 sitepu 2,2 Fuaina o le ipu, o le pulupulu tisiki mo le sasaina, abzle mo kuka 120.
O le hrn hr 7754. Filipo. 800. 3 tane mo le faʻaputuga, granding, fetuunai tisiki mo le tipiina, volumetric ponesi, aloalo mo le palu i le suʻega, suamalie, paleti O le tuʻufaʻatasia e otometi lava ona filifili le saoasaoa mo ituaiga o galuega. 2.5 l o le mamago oloa, 1.5 lita o le vai Tuleia ma se pu, polosifu ma fua 150.
Fp 886. Kenwood. 650. Naifi mo olo, 2- mo le gaoi, disk mo pateta o pateta, blender, mini-chipper, sasaina whip 1 sitepu 2.9 Splash puipuiga ufiufi mo kuka fefiloi, tuleia, blade 160.
Odacao 3 duo Super Maxi Press Moulinex 800. 13 ni auupega 5 laasaga 3.0 Faamomaina Knobs, Recipe Tusi 200.
F417. Migao. 500. Matau ma sana mo le suʻega, teuina o sarn, discs mo chabbing, tipi ma le le lelei, 2 grids mo aano o aano o manu 8 sitepu 4,2 Stainless Steel Bowl ma manino le ufiufi ma le faamalama 200.
Mum 47556Eu. Bosch. 600. O aano o manu ma 2 discs ma pu 3 ma 6mm, paleti, 3 tipi tisiki, sasaina le cout, o le pamu o le tino Stepuss, 25 ... 12000 3.9 Tutu mo mea e mafai * 250.
Mulsisystec K 3000. Braun. 950. Suega sela, faʻaputuputu vivii, lotomu ane, tipi fasi fasi, sasaina ai conled, papaʻu o fualaʻau, bolders blade Steppuss, 50 ... 10 000 Pefu o le spanless. Steel mo le tootuli 4 kg suega Tuufaatasi teuina pusa, faapipiiina o popched 330.
* - E mafai ona e faʻatau se mea e faʻatau ai le auvai mo Berries, Distient, Daunton, disk mo Pateta Fries

Faʻaopopo atu i le numera o ni auupega, o le umukuka o loʻo eseese foi ma le malosi o le afi o le afi (sili atu o le a taʻu atu i le ulu o meaola manu, o mea na faia ai, ma le numera o le maualuga-saoasaoa gaosi auala o oloa. Bowls mo palu fefiloi e tatau ona lautele. E i ai le faigata: O nisi tagata gaosi upu faʻailoa le atoa o le aofaʻi o ipu (o lona uiga, o le sili ona maualuga), o le pau lava le mea e aoga e tasi i le tasi ituaiga ituaiga oloa. O le aoga aoga e tele lava le atoatoa, talu ai e taua le tuua o se nofoaga ina ia mautinoa o le vai e le mafai ona sasaina pe o le suega i totonu o le ipu. Ona o lenei, e faigata ona vave fai atu o le sili sili ona lelei ma le atoaga o le 3l pe ma se aoga 2l. O le tau mafanafana na faʻaalia e Bosch ma Filipo, o loʻo taʻu mai ai mo latou faʻataʻitaʻiga ma aoga tele o tagata faigaluega, ma le faʻatapulaʻaina o le mamafa o le suavai e utaina ai vai, falaoamata ma suega.

Knights umukuka laulau.
Fasifoa Brio (UFESA) Faʻatonuina Feteʻenaʻiga o loʻo fuafuaina i se tumau ma le mafiafia naifi, e mafai ona siakiina le aisa, o mea taumafa e masani ona faʻaaogaina. E tele taimi e mafai ai ona ausia Stainless Steel Bowls (Mum 47555 mai Bosch, Mulkiscrem K 3000 mai Bannasson, Mc-8710p mai Pansonik). O lenei mea e sili atu lona malosi, ae e sili ona taugata.

A o le filifilia o se umukuka tuʻufaʻatasia, e aoga le taliaina o lona "kulimi". E masani lava, o le saoasaoa o fesuiaʻiga o le afi o le afi o loʻo faʻaaoga mo tulaga taʻitasi. Aofai o saoasaoa mafai suiga mai le 1 (FP886 faʻataʻitaʻiga mai Kenwood, Faʻamaoni mai Mo Ulinex), e oʻo atu i le 12-14 Al20 O le sili ona atoatoa o le auala o le tele o suiga o le saoasaoa i se lautele lautele o liliuga, mai le tele o le sefulu i le tele o afe o le minute, gune6 O lenei filifiliga e faʻatagaina ai oe e filifili le saoasaoa sili atu mo oloa taʻitasi o loʻo faʻagaioia. Ae e tatau ona manatua o le lamolemole vave i le saoasaoa e fetaui ma manaʻoga o mea sili ona poto masani i ai, lea e mafaufauina e faʻafefiloi, sasaina pe olo. Afai e le lava le poto masani, e sili atu le faʻaaogaina o se faʻatasiga ma ni fua mautu o le liliuga o le speft - faʻatupuina le lamatia e faʻaleagaina ai le ipu ua saunia. Faʻalauteina le galuega o le filifilia o le saoasaoa ma le poto pulea-"malosi pulega" galuega (i le faʻataʻitaʻiga 1650 o le hory hr 7754 mai Philips). Sili atu i le iunite otometi filifili le saoasaoa mo gaioiga uma na faia, ua lava e setiina le ituaiga oloa ma le metotia o le galueaina.

Umukuka "ma tulaga uma"

Ergonomis inisinia e galulue faʻatasi i luga o le atoatoa ma le aoga o le tuʻufaʻatasia o le mamanu. O suiga taua na uia o loʻo faigaluega i totonu o fagu - o pu na aliali mai i totonu o latou tapuni e faʻaopopo suauʻu i totonu o le fefiloi oloa e aunoa ma le taofi o le tuʻuga. I le amataga o le taimi, tagata fai fua e taitaiina ai le taua o le tau faasaga i le faʻavaeina o ni splashes, o le mea lea (pe a gaosia oloa i totonu o le pesini e aunoa ma ni mea faʻataʻamilomilo ai lavalava ma nofoaga. O lea, i le Pule o le Malosiaga Faʻataʻitaʻiga (Krust) ina ia leai se palu fefiloi i le taimi o le fefiloi, o le saoasaoa o le saoasaoa e mafai ai ona sologa lelei).

Mo le taimi muamua, o se pateni mo se eletise eletise na maua i le 120 tausaga talu ai. Novema 17, 1885 Amerika Rufus Sarstman na fuafuaina i lana mamanu masini mo le fefiloi meaai ma suavai o loʻo faʻaaogaina se eletise eletise. Peitaʻi, seʻia oʻo i le sefululua tausaga o le seneturi talu ai, o le eletise eletise na iloga i faʻalavelave faʻafuaseʻi ma sili atu i le tele o faʻafitauli o le eletise. O le masini na mauaina se foliga o aso nei ma o fua i le taimi o le faia o le complectract eletise eletise (o tofa o le seneturi talu ai). I le taimi lava e tasi (pe na o le 1922), o pou muamua o fausia, lea na faʻaaogaina muamua e saunia ai le au moa, ae o loʻo manumalo lava i le faia o meaʻai ma falemaʻi. Ona fefiloi lea o fefiloi ma feololo le taugofie ma taugofie. O lea, i le 1937. O le tau o le vavega le sifi uiga o le $ 29.75 i Chicago.

Peitai, e sili atu lona manatu mamafa, pei o le umi o le 'eleʻele o le' eleʻele, e taua mo le faigofie ona galue. Tele tuʻufaʻatasiga (ma isi mea faigaluega umukuka) o loʻo faʻaogaina i le puʻupuʻu puʻupuʻu ma le atoa o le 100-120 cm (faʻamaumau i lenei faʻaaloalo ma le comm i le ogatotonu i le 140cm). Na faamatala e na mankes na o le na o le: I Europa o loʻo manatu o le masani pe a o le tele o eletise eletise e fausia i totonu o le umukuka. A oʻo mai le outle i fafo, e leai se aoga e faʻaoʻo ai le tuʻufaʻatasia o le arterine-mita uaea. O le puʻupuʻu o le uaea, o le laʻititi o le avanoa o le faʻaalu o le mea faigaluega poʻo le laulau e tuleia ai le laulau.

Faatasi ai ma isi masini e faʻateleina ai le mafanafana o le faʻaaogaina o le masini, e mafai ona avea ma se tapuni tapunia mo le teuina o ni auupega (FP 570 faʻataʻitaʻiga mai Kenscrood Mum 4 (BOSCH) Asiasi e le faʻaaogaina ni koneteina, ae tatala tulaga. Latou te sili atu ona fai a tatou koneteina, ae ia tausia o le a puipuia i latou mai le efuefu efuefu.

O le a se isi mea e tatau ona uaʻi atu pe a filifilia se tuʻufaʻatasia? E manaʻomia le siaki pe 'alo ese ma sulugatiti' upu ma tuʻuina ia, i latou na faʻamalosia i totonu o latou tua. E taua le iloiloina o le lelei ma le malosi o auvae ia (a itiiti i mata). E mafai ona e matuaʻi lava, faʻalagolago i le faʻamoemoe saʻo. Faʻataʻitaʻiga, Agzles i le Palud Toto. O se mataupu taua o se malosi (tusa o le 3mm mafiafia) stanless steel hook, i se isi itu palasitika mo paluga vai. Manatua o taimi e tele na motusia ai le pisinisi. Tutusa ia pulou, faʻapena foʻi ma tamaʻi ia i latou, e tatau ona pupuni, ae leai se taumafaiga. Ia, afai o le iunite ua lava le mautu ma e le liliu pe a o le malifa o le 20-30. O se isi mea e maua ai le i ai o vae ma avanoa avanoa e faʻamalosia ai le soʻona faʻaalu i luga o le lamolemole luga, pei o le o le o le HR0 (Philit) ma le FPADE). AB COBIZE Pa-5200 (Ufsu) mo le mautu sili atu, e oʻo lava i se mea faʻapitoa rubbered rig, o loʻo aofia ai i le afifi.

O auiliiliga o tuʻufaʻatasiga o pusa ukuka e le tatau ona i ai ni fasi loloto, gagau ma isi aoga e faigata ai ona tausi oloa. I le ala, o le mea lea, o le "palapala", o le faatūina o le hull e matua taʻutaʻua ma le au gaosi o lenei metotia. O isi tagata mamanuina mai Molinex na alu: 'Aife ma' '' 'au foʻi na faʻaaoga i le Odacao faasologa faʻataʻitaʻiga. O sea koneteina e faigofie ona fufulu, ma e tele le avanoa.

Faʻatasi ai ma tuʻufaʻatasiga faʻaliliuga ma masini umukuka, e tele foi faigata. O tusi e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o masini teuteu o le Falefomai (Vorwerek, Siamani) poʻo le Iber Goodmet (Iber, Spain). Pau lava le mea e le lelei o se metotia o se tau maualuga e $ 1300-1400.

Ma lagona fefiloi

Fefiloi o mea faigaluega a le aiga ma le mea e feiloai ai Soviet Hortwives i se taimi ua leva. Tusa lava i Fitugafulu, o lenei "Miterkical Demolity" (aemaise lava gaosia e le Latvian Compauge Compame) sa i ai i le USSR mo le tele o le urosa i le tele o le urosi. O le aso, o loʻo iai le maketi o loʻo i ai le maketi: mai tagata gaosi bok, bosch, belies (Siamani (o le malo), afu (Unitings (Spain), iunite (Austria), Zelmer (Polani). O le averesi o le tau o sea mea faigaluega e $ 20-30, o le taugofie e tau $ 7-9.

Fefiloi foi i le puleaina o le mana - mai le 200 i le 400W. O le maualuga o le malosi, o le sili atu lautele o le masini e mafai ona mafaufauina. O lea, o le fefiloi mo le 200W e mafai ona sasa le paluga sua, pei ona o le panikeke, ae sili atu mafiafia suega o le a le ofi ai. O le le saʻo o le faʻailoga o le faʻatinoina ma le lautele o le mea faigaluega e mafai ona tautua ai. Afai o loʻo iai ni mamanu manaia o le palasitika ma uaea, e foliga lava foʻi, o le a le faʻatusatusaina le avega maualuga. I le "taumatau" "O paluga faifai e faigofie ona faamautu i mycks ma faʻailoga, ma ua tatala mai le faʻaaogaina o se ki faʻapitoa.

O nisi fefiloi o loʻo faʻaoʻo atu i le laina faʻataʻamilomilo-pesini. Sili atu le talafeagai e gaosia ai oloa semi-faʻaumaina e sili atu le faigofie, aemaise pe a oʻo i le tele tele voluma, e le tatau ona taofia le masini mamafa. I se faʻaopopoga, o le tulaga lapotopoto o agavaʻa e mafai ai ona ausia le sili ona faʻafiafiaina le fefiloi o oloa. Uma fefiloi ma se pesini o le 10-12% sili taugata nai lo o latou uso, ae le mamafa i lenei lelei. Kymera, Cucina HR 1560/63 faʻataʻitaʻiga (Filipaina) i faleoloa o le $ 32-33, ma se mea tutusa ma le CUCAL HR 1571/63 Bowl - ua uma ona $ 35-36 MGIRELS M 830 (Bran) o loʻo faʻaaogaina e le ipu o se faʻapitoa "Counter" pepa, ona o oloa e le solia.

Mo le faʻagaioiga o ituaiga eseese o oloa, o fefiloi e tele faʻavaʻa o auvae. E leai se mea e maua ai le numera o saoasaoa e mafai ona maua mai le 2 (faʻataʻitaʻiga faigofie sili ona puʻupuʻu mai le molinex) i le 10 (faʻataʻitaʻiga SWT). Tele taimi e tolu-faʻavaʻa e tolu feololo, o le tele o faʻavaʻa o loʻo lava e faʻagaioia ai ni oloa semi-uma. Ae i le sili "alualu i luma" faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e iloaina le taua o le purse (Mfq 2700 mai le Bosch, CUCina HR, 814/63 faia i se tulaga ua filifilia, e aunoa ma le toe faaleleia. O loʻo iai foʻi le "turbo" (Robi 281.6 Faʻataʻitaʻiga mai Zelmer, BV 7633 mai UFesa, kf 205 c o le afi i lenei tulaga e maua ai le tele o le mataupu e maua ai le afi o le vaega o le i ai.

Fans o Cocktails e tuuto

O le igoa lautele "o le" tuʻufaʻatasia o le lua ituaiga o masini, ese i la latou fuafuaga ma le nofoaga. Ituaiga ituaiga o aofia ai masini o se ituaiga faʻapipiʻi, i le isi sekone e toʻesea. O le faʻafetaui o se ata o se ata o se tioata poʻo se pipili jug, faʻasaʻo i luga o le afi afi. O le lalagaina o le naifi ua tuu i le vaega agamalu o le aioi o le fale faigaluega. O le autu autu o mea faapena - fefiloi ma kuka koko ma isi meainu. E mafai foi ona e faʻamamaina se paelo, kuka le mama mai fualaʻau poʻo le cheese pe afai o le paleti o loʻo faaauupegaina ma le coung47r1 faʻataʻitaʻiga mai le aysinex.

I se vaega o se vaega o se ituaiga o ituaiga, e mafai ona e tuʻimomomo le aisa, ae mo lenei, o faʻataʻitaʻiga e talafeagai ma le malosi malosi ma le malosi malosi. Ktakov e aofia ai feololo ma se Glassing Worce agavaʻa (Daa7 mai Moulinex, MX 2050 mai BUMBER PACK, SB 201 E sili atu ona talafeagai mo le galue ai ma le aisa, o le stanless swol bowl faʻaaoga i le PB 501 faʻataʻitaʻiga (KNWood)

Faʻatusatusaga uiga o le au vaʻai-ituaiga fefiloi

Faʻataʻitaʻiga Tagata gaosi Mana, w Aofai o saoasaoa Atoa voluma o ipu, l Tau, $
Blg 400. Binatane. 400. 2. 1.5 40.
Itula 1754. Filipo. 500. 3. 2.0 45.
Maneta. Tuta. 400. 3. 2.0 45.
AY45RJ. Moulinex 550. tasi 1.5 lima sefulu
Mmpi 1000. Bosch. 500. 2. 2.0 60.
MX 2050. Braun. 525. lima 1.75 62.
F577. Migao. 400. 6. 1.5 105.
MB 91101 Selemen. 450. Scove Speed ​​Fetuunaiga 1.5 110.
Pb 501. Kenwood. 500. 2. 1.5 180.

Filifilia o se Teteefanua Paleni, E taua, muamua uma, faʻaeteete lava i mea uma, i le faʻasologa o le pesini, atoa ma aoga. Bowls ma le aoga tele o le itiiti ifo nai lo 1.M atonu e le talafeagai mo ni mea faapipiiina o ni mea noa. I se faʻaopopoga, faʻafefeteina, e pei o feutagaiga, eseʻese i le aofaʻi o saoasaoa saoasaoa. I le avea ai o se tulafono, o le galuega o le stmolight fetuunaiga o le suiga o le saoasaoa o naifi e le o saunia. O le tuusaunoaga o le MMB 2000 (BOSCH), MB 91100, MB 91101 (SIEMENS). Extractive Contenders aofia ai ni auupega faʻaopopo mo le olo o le kofe, nati ma mea manogi (susuga miliona, pei o le blg 400 faʻataʻitaʻiga mai le boatatone).

Se isi ituaiga o masini-o loʻo i ai i le faʻapopoleina o le aufaʻatau, latou te masani ai i le pateta mo pateta. Totonu o le mataupu, o le sisi o loʻo tuu ai le naifi. O ia masini o loʻo faʻaaoga e faʻataʻatia ai oloa, aemaise mo le susunuina o pateta ma le tele o pateta.

Faʻatusatusaina uiga o faʻaʻi i latou

Faʻataʻitaʻiga Tagata gaosi Mana, w Mass, G. Tusi Tau, $
MS 2752. Clatronic, Siamani - - Toe fafagaina le paopao (malosi mai le lua aa maa) 7.
HB San. Bork. 200. - 2 saoasaoa, staness steel syel sefulu ma le lima
1202 Ia.
Fasioti lima lima Tuta. 200. - Aveesea le galue-mo le faigofie o le fufuluina 22.
Spirioio pdig2. Moulinex 300. - Suafa Plantic Rod, ipu mo le fefiloi ma le gafatia o 0.75l 25.
MSM 5000. Bosch. 260. 540. Fiafia le matagi o le uaea 25.
HR 1357. Filipo. 300. - 4 Slowed, uamea uamea potu, tioata-shredder, fuaina le Bowl ma tapuni, chempring uarota, faamama mo sua o le sua 60.
BP 4515 ERIO. Ufsa. 600. 500. O le mama o le aisa e mafai, i se seti - o se tioata o le usuina o vaega o vaega, o se pesini ma le pulupulu, masalo o le fasi i luga o le puipui 70.
SG 5550. Braun. 500. - O le malu malulu o le uu, wip creek, shredding crey, tioata mo le fefiloi ma le fuaina e le 0.5l ma le tapuni saoasaoa 1000@in 72.
O le fou o tausaga talu ai nei ua avea ma fua faatatau o seti e faʻavae i luga o le faʻapopoleina o feololo. Filifiliga, faʻaopopo atu i le Paʻaga o le Paʻaga, o le Boney Bowl e aofia ai le sasaina, palasitika sppper mo aniani, pepe 5660 medmix faʻataʻitaʻiga poʻo le aisa (Ms! O sea masini e sili ona tauva i le umukuka tuufaatasi. O le lauiloa o seti o seti e faʻavae i luga o le faʻasusu e faʻamatalaina e le mea moni o le tuʻufaʻatasia o le cengines o le cauldomeme. E mafai ona teuina i se mea, fufulu ma mama pe a maeʻa galuega. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se tamaʻi povi, o le hostess o nisi taimi e sili ona faigofie e ufiufi ai ma le sili ona lelei, o le naifi nai lo le faʻalauiloaina o le umukuka. O le mea lea, o tu faʻatasi e manatua le taimi e manaʻomia ai e togafitia se tele o oloa. Mo le faʻaaogaina i aso uma, o le tagata na masani ona sili atu ona aoga, ae maise lava pe a latou faʻatalitali. O le mea lea, o le toʻatele oi latou e tuʻuina mai ai le u. (Europa, o le nonoa o fefiloi ma fefiloi luga o le puipui ua leva ona umi le masani.)

E tatau ona maitauina e tutusa ai le tele o tulaga eseese o le tele o fefiloi. E i ai a latou uiga tutusa ma eseese mai le au feutagaiga na o pepa. O iina, aʻo latou fai mai, o tagata uma e filifili ia lava ia lava e fiafia i ai, "o le mea i le ituaiga o le fagu" (faʻaʻoleʻole). Ergonomics ERGONOMCICKS SIRAFORTALL SIRRALITO Pepe e sili ona faigofie e galue ai. Ae e faʻamalosi ma maua ai isi gaioiga faʻapitoa e sili atu ona faigofie i le blender.

I le taimi mulimuli

O ni tama e lauiloa i vaega se lua o isi a matou uso tagatanuu. O le malaia aofia ai le tele o tagata e ona o le taumafanafana, e tusa lava ma le mauaina o fua o la latou mauoa seleselega. O le vaega lona lua o loʻo aofia ai tagata fiafia o sua masani e tapena i latou i le tausaga atoa, ae laʻititi. Vaʻaia i galuega ua faʻataʻoto atu i o latou luma, ua filifilia tama o lo latou faʻatinoina. Mo le taimi o le taimi o le tele o suavai, masini e fetaui lelei mo le faʻaauau pea o le recycle o le telē o fualaʻau kilokalama e maua ai le Swiss Commate i le 55 / H). E tatau ona maitauina o lagona faapelepele e pei o le sume Matai, cent 2047l (vema, Italia (1220 (Omega, ISA) o se tulaga taua. O lea la, o loʻo iai le faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina o laʻasaga tuʻufaʻatasi ma le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o le uamea sili ona lelei), ma, o le tau i nisi o mataupu e sili atu ile $ 1000.

Afai e le tele ni galuega ae e le mafai ona fua i faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia i faʻataʻitaʻiga ma le itiiti gaosi, mo se faʻataʻitaʻiga, MJ 171 (BANATIND), MULIMOX), MULINOD) O le tau o ia masini e vaeluaina i totonu ole $ 50-120. Tauvaga i fafo o le atunuʻu faʻataʻitaʻiga o le 'aʻai o le atunuʻu "Slav" ma le "Steovavaya" (aoga e tusa ma le aoina o le suavai (o le pule e filifilia ai ipu o le tele o mea e manaomia). Faʻalauiloaina le fesoasoani o loʻo i ai se pesini faʻapitoa mo le sua. Ma toetoe a tagata uma o mea mai fafo (ma le tuusaunoaga o suavai mo citrus, latou te o pea lava) o loo i ai pea) i totonu o se vaituloto mo le tufuga. E tusa ai ma le tele o malamalamaaga, o tane e seasea sili atu nai lo le faia o oloa matuia o le sua, e masani lava ona taofi ma aveese le otaota lapisi. O tama leaga o le faʻaauau pea o gaioiga faifai pea i lenei tulaga e faigofie ona faʻagaioia, ae leiloa i ai i tuutuuga o le faigofie ma le tumama. E manaʻomia le filifilia ma le faaeteete ipu mo le mafiafia o otaota ma suia lemu i lalo o le telefoni i fafo atu o le tallet, a leai e le umukukaina e ala i le umukuka o le a tupu mautinoa e ala i le umukuka.

E le lava le ese mai o tama e ese ma faʻatino, o le suiga fua o ia e mafai ona toe faʻatinoina mai ia i latou le saʻo. E faʻamoemoe uma i le ituaiga fualaʻau poʻo fualaʻau. I luga o le lelei o le au lolomi (o le aofaʻiga o le faʻauiga o sua o le suʻi mai lona tulaga maualuga) o loʻo aʻafia i le saoasaoa o le tuʻufua o le tino. Unbend jicers maua se saoasaoa fetuunaiga gaioiga. E tusa ai ma tagata gaosi oloa, e faʻatagaina oe e filifili le sili atu le faʻagaioiga o le sili ona lelei mo ituaiga uma o fualaʻau (o le masini e le mafai ona faia o le sua uma o taʻavale fou, ma, mo tamato). Ia, afai o tagata gaosi oloa faʻailoa ai le paʻu o le sua o le sua o le sua o loʻo ave i la latou masini mai le tele o fua lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo Jurie BK1 (Molinex), o le tulaga o le le maua o le sua o le faʻamamaina o le: Mo aphos - 70.5%, mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% mo tamato - 61% Ia faʻateleina oloa, o le tele o faʻataʻitaʻiga maualuga o loʻo tuʻuina atu i nisi faʻataʻitaʻiga. Iunivesite MJ 171 (Payasonic), o le 800 (Binatotone), Jonwood) e lua saoasaoa o le centrifuge, ma i le tele e pei o le 4.

O le sili "faʻafitauli" faʻamatalaga o se Junderrieg Jubier o lona faʻamama, o le ua tuai ona oloina le aano. E mafai ona puʻeina o ia e le Mezgoy, i le Deme e suia ai ma faanatinati ona faanatinati i lalo o le tuʻimomo o ivi ma ua faʻafuaseʻi ona paʻu i totonu o le faʻamoe o mea toʻasa. E manaʻomia le mataituina lona saogalemu. O nisi tagata gaosi oloa (mo se faʻataʻitaʻiga, Braun) Aua le fautuaina le fufuluina o le faamama i le ipu vailaau na tupu faʻafuaseʻi. E sili le faʻamamaina o le mesh ma le pulumu vaivai i lalo o le jet o le vai. O le tapenaga na tolauapi, sili atu le tele o faʻaletonu, tutusa ma le vaisu o le suli, atoa foʻi ma le paʻu o le fua o le iunite. I lea tulaga, e te le manaʻomia 'upu lemu le taʻavale, e sili le taofi, aveese ma fufulu le afi, a leai e ono afaina ai le afi. Matua faafaigofie le olaga o se faiga e faamalosia faamama faamama faamama faaaoga i sua suavai. Faʻafetai i lenei faiga, e le o pu gtud, ma o fualaʻau o fualaʻau lelei ua tuʻu i ponaivi lelei ma faʻafefe. E le gata i lea, e faʻatagaina ona faʻataʻitaʻi ni vai eseʻese ma le tasi, ma o la latou tofoina e le fefiloi.

Ni nai upu e uiga i tulafono mo le gaosi o fua. O tagata gaosi o Jicers fautuaina e faʻaaoga Fualaʻau ma Berries o le tutusa le matua. O ponaivi tele tele ma e oo lava i fatu e tatau ona soloia. Laititi laiti e tatau ona faʻamamaina lelei ina ia le paʻu ai le taʻavale i totonu o le taʻavale, pibbble ma isi lapisi.

O se faʻafitauli matuia mo faʻamanatu uma o le tapenaina o sua mai le berries mai le tele o le tele o ivi laʻititi O ivi i luga o le vave clog o le vaega faamama. O le auala sili ona aoga mo se berry o se fetaomi ma le fesoasoani o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na tuʻuina atu i le ituaiga o se faʻaopopoga o le bosch o loʻo tuʻufaʻatasia ma o le aano o manu. Socialty Faʻasalalau Faʻataʻitaʻiga mo Berries mo faʻatau atu, ae o se faʻataʻitaʻiga a lenei galuega o le a tau ni afe tala.

O le vasega faʻapitoa o masini e aofia ai le umukuka suamalie (HR 2744 mai Phips, ex 7233 mai Ufussa, Bkb4 mai Moulinex, CJ 2 mai Binatonex, CJ 200 200 mai le Molinex, CJ 200 200 mai le Moulinex, CJ 2 mai Binatotone). O nei masini o se faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo, lea e tatau ona e ofuina se afa moli poʻo le tipolo i luga ma e aunoa ma le soona fai e oomi. Latou te talimalo faigofie o le fausiaina ma le tau maualalo ($ 20-30). O le manaʻomia mo i latou na aliaʻe ona o le mea moni o le tele o le centic centrifle suamalie e le feagai ma ia fua o loʻo ufitia ai e o latou tepa ma le tumau o loʻo tapunia ai le uafu ma le tumau o loʻo ufitia i le mafiafia ma le tumau ata o loʻo ufitia i le mafiafia ma le faʻamalieina I totonu o nai filifiliga faaopoopo mo masini kapo, e aoga le maitauina o le mafai ona suia le kone o le faigaluega i itu uma e lua (ex 72 5 mai le Molinex, MZU 9. O le faʻaliliuga o le stroke e faʻatagaina le faʻamamaina o le sua o le le fiafia i le taimi mulimuli.

O le aano o manu: moni ma mafaufau moni

A filifilia se aano o manu, o le tele o tagata faʻatau e masani ona latou mafaufau lelei i ai. E lagona e tagata: malosi o lona uiga lelei. Ae o le a le mea o loʻo i tua atu o lenei manatu e uiga i se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e le mafai ona e malamalama i taimi uma vave. E toatele tagata tutupu e aoga i nisi mea sese pe a fai o le tele-i-fo-in-fo-in-for-for-unar eletise eletise. I le taimi lava e tasi, latou te le o faamaotiina mai o le faʻailoga lea o loʻo tusia pe a poloka le afi, o le mea moni, ina ia taofi (eletise, valaʻau (e telefoni mai le eletise. O le fatufatu i le faʻaaogaina lelei, seʻi tatou fai mai, e le o le sili ona malu e igoa o numera e leai se fesoʻotaʻiga. Sili atu le taua mo le tagata faʻatau le malosi o le malosi o le mea tatou te le o fai atu ai (e le o se mea e ofo ai, talu ai o le malosi o le malosi e mafai ona i lalo ifo o le paʻu i le taimi o le polokaina i le taimi o polokaina i le taimi o le paʻu o taimi e tele ai le malosi o le pa o loʻo i lalo o le paʻu i le taimi o polokaina i le taimi o polokaina i le taimi o polokaina i le taimi o le paketi). O faʻamatalaga e uiga i le malamalama lelei o le mana e masani ona tuʻuina mai i le pito i lalo o le masini. E manaʻomia le fuliina o aano o manu ma suʻesuʻe le tusitusiga o le afi o le eletise (mana e loka ai le afi) ma le nom. Mana (o le tagata faʻatau o ia e fiafia i le mana faʻamalosi). E pei ona faʻaalia faʻataʻitaʻiga, faʻapena foi mea e iloa ai e le fasi aano e faʻafetaui aano o manu, ua lava le 450w o le mana.

Faʻatusatusaga uiga o le o loʻo avea ma mea o le anite

Faʻataʻitaʻiga Tagata gaosi Malosiaga NOMIMAL, W Mana pe a polokaina, w Tusi Tau, $
SC-149. Scarlett. - 1000. Lattice Nrowles 3, 4 ma 7mm, anoani mo sosisi "Kubbe" ma Fale o le Fale, umi (1.2 m) Coord lima sefulu
Mgr-900. Binatane. 400. 1000. Suiga, 3 Stainless Steel lattrace atzed ma pu o ni ata eseese, auupega mo le tapenaina o sosisi "kebbe" ma le fale o le fale 53.
Mg-450 Kenwood. 440. 1400. Thistic-Lattles 3, 4.5 ma le 7mm, asini mo sosissis "Kubbe" ma Fale o le Fale, umi (1.4M) Coord 90.
MWF 1550. Bosch. 500. 1550. 2 faʻaopopoina lattaice auvaʻa ma pu 3 ma 6mm, teuina o ni auvae i totonu o le fale o le aano o manu 100
Mk-g20pr. Pananic 120. 800. Lattice Nradeles 3, 5 ma le 7mm, arzum mo sosissis "Kubbe", o se faiga tapuni pe a ufitia 115.
DKA2. Moulinex - 1400. Poloka ki (e le mafai ona e aveese le ulu o le aano o manu e aunoa ma le oomiina o le ki), toega "ma fasi aisa" ma fale i totonu Tufuga mo le teuina o auupega 120.
8574. Tuta. 800. 1500. 2 lattice Nrowles 4 ma 7mm, abzle mo sosisi "Kubbe" ma Fale o le Fale, Faletupe mo Buzis 130.
HR 7752. Filipo. 800. 1000. Puipuiga o le afi mai le soloa, uma uʻamea potu faigaluega ma le aumea, uʻamea, latice NETSUMER MA LE FAʻAFETAI. Faatinoga o aano o manufasi - 1.3KG i le minute 130.
Mana faaopoopo. Braun. 800. 1300. 3 lattice auupega ma le lapoa o le 3, 4.5 ma le 8mm, arzm "Kubbe" 140 1300.

I nisi tulaga e taui ai mo le le lava o le malosi o le malosi, o le filifiliga o le toe faʻavasega (toe fetuutuuina) rotation o le afi o le afi o le dahing Scarlett). E faʻamaonia pe a puʻupuʻu le malosi mo le faʻagaioiga o se mea faʻapitoa o aano o manu, o le a le mafai ona toe foʻi nai naifi.

A filifilia se meaola o manu, e manaʻomia le faʻaeteeteina i le maualuga o le ono mafai ona suia i lalo o le ipu. A leai, pe a faʻagaioia le tele o aano o manu, o le tali a le tali a le tali o le a afaina ai le tele o ipu, e aunoa ma le suia o latou ma le aluga o le ofisa o le ofisa. O le auala e manuia ai le mafutaga bosch o manu felelei (MWF 1501, MWF 1550 faʻataʻitaʻiga) ma Braun (Malosiaga " O le maualuga maualuga o le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina ma i latou o le 140 ma le 150 mm, o le a oso aʻe i lalo o le aano o le aano.

Ua gauai foi i le mea faapipii i aano o manu i luga o nini. Tele faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le seti o le tolu "mama" ma eseese pu pepa. E masani ona faʻatumuina le seti o le teʻi-pei, o le 'auʻauna mo sosisi "rube". Pasia e ala i ai, o le minice e alu i fafo i le ituaiga o le ullow saposa. O le ana e mafai ona tipiina i se mea (e masani lava ona tipiina fualaʻau), e aliali mai se mea pei o se missille o loʻo iai. O loʻo i ai le ituaiga o le ituaiga ma mo le kuka o le homemade sosisicade (MG-450 pixels mai Kenwood, 8574 mai le teclet). E aoga tele le matauina ai o le aano o manu o loʻo i ai mo le molinex, lea, faʻatasi ai ma auvae o uʻamea mo le tipiina o fualaʻau, lapisi ma le palapala i totonu o le kupita.

Filifilia o se aano o manu, ua ou mafaufau lelei i le i ai o se afi afi puipuiga puipuiga mai le sologa lelei. O mataupu faʻavae o le gaosiga o le gaosia poʻo le aran ua tuʻuina mai e le palasitika matati fulafuliina i le va o le sikulu ma le afi afi. Atonu latou te aoga i le tulaga o le taumafaina o le ivi ma le faailo o le faiga atoa. O le afu o le a momomo, a o le a faaolaina le afi. E ala i le ala, o le toʻatele o tagata faʻatau e leʻi fuafuaina e le fiafia, vaai i nisi "plastic auiliiliga" i la latou aano oona. Palasitika, i o latou manatu, e le mafaitaulia, faigofie gagau. Ae a uma mea uma, o le galuega o se mataga ua na o le i ai i le taimi e malolo ai.

O leisi puipuiga o le puipuiga o le Systection e ofoina atu Sinason. EEA MK-G20PR MA MK-G30Por Models faʻaaogaina se masini le o le HermoconTotrol Devices e tape le eletise. E le gata o le galuega i le tulaga o le faʻailo o le aupito faʻagutu, ae malupuipuia ai le afi ma mea mamao atu e tulaʻi mai, mo le faʻagasologa o le teuina o aano o fale.

Ma le saʻo o le kalama

Lelei le fuaina o mea o loʻo i le tele o tulaga o se tulaga sili ona taua mo le faʻamalosia o le tausisia o le toe faia o se ipu. O lenei galuega, tagata fai pisinisi o tekinolosi ua fautuaina e foia ma le umukuka faaonapo nei spales, uma masini ma le komepiuta. O le taugofie o fua o le fua o fua, ae o le komepiuta e masani lava ona sili atu le talafeagai i le taotoga. O le lava masini eletise e ofoina atu se numera tele o vaega faaopoopo. I totonu o latou o le mafai ona toe setiina le faʻaali o le faʻaali ma se faʻamalamalamaina o ni oloa i se laina (mo se faʻataʻitaʻiga, berries ma suka kuka pe a kuka le fagu). Lea e mafai ai ona e fuaina oloa manaʻomia uma i totonu o le koneteina, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o ipu i le ipu (o lenei galuega i le tele o le Kamupani, BC) i le MKW080 faʻataʻitaʻiga mai Bosch, BC 9615 mai le UFESA). O le mea moni, o le zeroling e tupu i le masini fua (faʻataʻitaʻiga BC 9605 mai le UFASA, o Piazzo Serio) AVT O mea taumafa masini latou te le iloa pe faʻapefea ona faʻamaonia manino le malosi o le oloa, o le pasene o koosoro, o gaʻo ma poloē, o gaʻo meaʻai? E moni, e iai faʻamatalaga e le tusa ma le $ $ le $ 200, o loʻo manaʻomia ai se faʻatonuga sili tau tele mo ni faʻataʻitaʻiga mooaʻe.

Pe a faʻatau mamafa, e tatau ona e maitauina i ni manatu se lua: O le a le mamafa o le mamafa latou te fuafuaina ma o le a le saʻo o fua o fua. O faʻataʻitaʻiga sili e fuaina i le 1G sese (MKW 0180 faʻataʻitaʻiga mai Bosch, BC 9615 mai le UFSA). I le taimi lava e tasi, o le faʻavaeina o le mamafa o le mamafa mai faʻataʻitaʻiga eseese mai le 2 i le 5 kg. Afai o le faʻatauga o loʻo fuafuaina mo le faʻaaogaina i le tautoulu, i le vaitau o le fale billets, ma o loʻo matou talanoa e uiga i le tele o fualaʻau e mafai ona filifili i le mamafa e tusa ma le 5KG. O mea e manaʻomia o le masani ai fale o loʻo kuka poʻo le tao o le tele o fetuʻutuʻunaʻi i le tele o fua, ae i le maualuga fua o le saʻo.

I le faaiuga, ou te manaʻo e talanoa laititi e uiga i le tau o lauʻeleʻele o le fale suther (sosisi, o fasi laau ma mafuaʻaga). O faʻataʻitaʻiga o tagata o loʻo iai le au toʻilalo o loʻo ofoina mai Crusa, Ufsa, Bosch, Siemens, Zelmer. I le va o latou lava masini e ese mai lava i le mafiafia o le oloa tipi (mai0 i le 17-18mm). O le Taitai i lenei Panaʻi o le F372 faʻataʻitaʻiga mai le Krusa, mafai ona tuuina atu fasi fasi ma le mafiafia o le 22mm. A o filifilia chrometers, e tatau ona e gauai atu foi i le foliga o lana masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, CF 7691 (UFESA) ma F213 (Krucs) faʻataʻitaʻiga o loʻo faia le faʻataʻotoina, e faigofie ona aveʻesea e teu ai, suo i se nofoaga. MAN 9101 (BOSCH) Faʻaaoga se Ergonomic Pallet ma le lautele o le 170mm (o se aofaʻi mautu o sosisage, falaoa pe o le sisi e fetaui i ai). Mo le faigofie i le galuega, o le pallet e le o faʻaupuga, ae i le tiʻetiʻe e le 10. O le tau o le faleoloa o le aiga o le aiga o le averesi o le $ 30-100.

Uila faaonapo nei mo le tele o vaega e sili ona manaia ma le tele. Ae peitai, o le a latou le faʻataunuʻuina uma fomaʻi faʻapitoa gaioiga e manaʻomia e faʻalautele kuka e luga o latou. O lea, o le miti e le o se miti e tumau ai le masini e mafai ona tipiina o oloa ma kupita (tatou fai mai, salati o le salati). Leai, e tatau ona galulue tele tagata i o latou lava lima. Ae atonu e le leaga tele lenei - lena, e pei o lima auro o se Matai moni, fausiaina moni pulega pulea o kuka! O le maualuga o le umukuka maualuga e fesoasoani tele ia sili atu ona faʻaalia i le taleni moni.

O tagata faatonu, faafetai le sui o kamupani a kamupani o Binatane, Banse, Cruns, Molinex, Meflocs, Toulies "mo le fesoasoani o mea.

Faitau atili