O mea uma nei o le papa ma taamilo!

Anonim

O le tolu-potumoe fale mautotogi ma se vaega o le 79.8 m2 i le ogatotonu o Kiev na liua i se pati musika, o le containg hall i le taimi e tasi.

O mea uma nei o le papa ma taamilo! 14048_1

O mea uma nei o le papa ma taamilo!

O mea uma nei o le papa ma taamilo!

O mea uma nei o le papa ma taamilo!
O le tulaga fiafia o le fale mautotogi ua faamamafaina e le le masani ai mea faitino. Busuaga pir i le potu malolo - mai le faʻateʻaina o le faʻaʻaiina o elemene o totonu
O mea uma nei o le papa ma taamilo!
Taua taua uiga o le fale tifaga fale tifaga. E leʻo le soona faʻalogo o ia i le moli o le vaaiga. O le mata o loʻo faʻatulaga i luga o le puipui, ma o le poloketi na mafua ai lona tulaga i le faamalu i le faatoaga faatoamea
O mea uma nei o le papa ma taamilo!
Perfooyo-Plashubs Fit Wimps, susulu malamalama ma lanu palasitika ma nofoa palasitika ma nofoa puipui o se siosiomaga o se tala o le kalama
O mea uma nei o le papa ma taamilo!
O le umukuka na te nofoia se mea e sili ona tauagafau i le potu. Ma e le o le mea e faʻateʻia ai: e leʻo se mea e sauni ai iinei, faʻateleina, faʻamafanafana ma tofo ma meaʻai inu. A o le pa o le tino, tuueseeseina le umukuka mai le potu malolo, tosina manatu ma le le masani ai palasitika ma se filifiliga lanu pupula
O mea uma nei o le papa ma taamilo!
Bartal Prick Wall i le Corridor - O le isi Studio morsis i totonu o le fatu mamanu
O mea uma nei o le papa ma taamilo!
O le potumoe o le tele o le tele o le taimi o loʻo faʻaaogaina e pei o ... vaaiga mo musika musika. O le moega poto e lafi i le puipui Nichh, o se tapunia sikuea sikuea faia o Multilayer Plywood ma teuteuga. Na o pe a manaʻomia, o le moega e foliga mai i lona malu
O mea uma nei o le papa ma taamilo!
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
O mea uma nei o le papa ma taamilo!
Fuafua pe a uma ona toe fausia
O mea uma nei o le papa ma taamilo!
O le fale mautotogi e le o faʻateleina le tele o elemene o elemene, ae o latou taʻitasi e faʻasoaina atu i totonu o le mamanu
O mea uma nei o le papa ma taamilo!
O le vaaiga e faigofie ona suia i totonu o le potumoe. Lava i lalo ifo o le moega mai le nichh i le fola
O mea uma nei o le papa ma taamilo!
Podium ma Drawers - O le faamaualuga o le tusitala o le tusitala o le poloketi. O le fale mautotogi e leai ni avanoa mo le Kapeneta, ma o butwers o se lelei teuina.
O mea uma nei o le papa ma taamilo!
Ua faʻaaogaina le potu o le uafu o le mea muamua

Ua masani ona mamao ese potu o Potu i lenei aso ... i le taimi nei, o lenei faʻauigaga e masani lava o ese mai i lona uiga muamua. O lea ia taʻu atu ia te oe le sili atu ona lelei tagata talavou talavou, e sili atu le faʻalagolago tele o vasega. Ae peitaʻi, o le mea moni, o le potu eletise e le tasi pe lua lauiloa o latou te fiafia iai, ae le o se faʻapotopotoga o le avanoa, ae o le lalolagi avanoa, o se lalolagi matala ma feutanaʻi ma tagata. E faatatau i sea nofoaga ma o le a avea ma gagana.

Avanoa avanoa ma fiafia. Na o le lua sitepu, tua o le faitotoʻa, o loʻo tumau pea i le lalolagi masani ona fuaina le ala i le olaga ma faʻatasi ma e tumau tulafono. Ae o lea! E ese mea uma iinei. E mafai e le au leoleo ona fono se papa mumu mumu, uamea seevae ma sulu i lalo o le taualuga, eletise eletise ma se pipi.

O le tagata faʻatau sa puʻupuʻu ma taofiofi i le faʻavaeina o ona lava finagalo. Na ia fai atu i le tusiata e faapea o le totonu o le totonu o le "pomu." Ma e leai se isi mea. Na tupu.

O le tolu-potu potu potu ma se vaega o le tusa o le 80m2 i le ogatotonu o Kiev na liliu i totonu o le fale fai musika, o le containg hall ma se booting hall i le taimi e tasi. Latou te le nonofo iinei, latou te fesoʻotaʻi ai iinei. Pisapisao, fiafia ma le gata. O tagata e lē mafai ona tusia o loʻo tusia ma ola i musika musika. Talu ai ona o nofoaga mo "tagata ulufale" e le lava, le potu, e tusa ma le mafuaʻaga, faʻaaogaina o le matata a le potumoe, na sui i se vaaiga mo faʻafiafiaga. E valavala mai le "Fale o Vaʻalele" ma le fesoasoani a Podium ma Mor malamalama Sliding o vasega. Akak e moe? - e te fesili ai. O mea uma o loʻo tuʻuina atu: O se moega faʻaluaina o le lafitaga i le maualuga nicho, lea e faalagolago i fafo atu faʻafetai i se masini faʻapitoa (e uiga i le taimi mulimuli ane).

O le atoa i totonu o le fausiaina i luga o le faaleleia. O lona talitonuga faʻavae na toe fananau mai i le lua aso ma na maua i le ituaiga o penitala ata. Na faʻamaonia e le tagata le tagata nonogatupe, ma na amata ona faʻasolo le galuega. O le gasologa o le mea na faia e le mataupu o loo iai ni fofo, o le toʻatele o le toʻatele na faʻaitaloina le sili ona malosi o loʻo iai. Uamea fale o Alamanuia ituaiga ma le faʻamaloloina faiga, decives gaoa i le va o puipui ma faʻata i Plywood, Communist ma le faleuila O lenei mea o loʻo aliali mai i le iʻuga o se faigata galuega le manaʻomia, ae na amatalia ai se faʻapitoa, ma iloa ai - pe faʻafefea ona e iloa. O isi fofo taʻitasi e mafai ona manuia pateni, ona faʻaali atu lea i faʻaaliga. Peitai o tusitala o le poloketi e mafai ona tauagafau ma faʻatapulaʻaina le lomia i la matou api o talaaga.

I le musika, o le upu "Plywood" e le lelei le lanu: koneseti e faʻaaogaina le phonogram talanoa i le le lava o le poto ma latou le faʻaaloalo mo tagata lautele. Ae o le tatou talaʻaga, o le upu "Pitwood" na faʻaaogaina i lona tulaga moni, o lona taʻu o fale o loʻo fesoasoani e iloa ai le tele o manatu manaia. O le autu o latou o le masini o le podium ma le teuina o faiga i lalo. O le tulaga mo le tautalaga na siitia i luga o le uamea faavaa, i luga o le "pai" na faatulaga i luga o le Gelu o le tolu vaega o le tasi i le isi) ma le fola o le laumei. Mai Plywood na faia ma le toe faʻaleleia o pusa ma le umi o le 1m taʻitasi, o loʻo tuʻuina i lalo o le pondium ma ua avea ma le tele o mea e teu ai. O le tolu-sili ona vaega o Plywood, o laina uma i totonu o le fale mautotogi na faia foi. O le tino o le mea e foliga mai na maise foliga manaia foliga i vaega e togafitia ma le manino eseese varnish.

O le totonugalemu foliga sili ona lelei ma taugata, ae o le mea moni o le "faʻaputuputuina" lautele mai le sili ona mafai ona maua i le tau ma 'upu o le mea moni o mea. O loʻo faʻatonuina le fale uamea i le laau lata ane, elemene mai le Righlatorer Plandwood, le Madium i totonu o le potumoe, na faia i le fale puipui. E oʻo lava i le fola o le laupapa bullsuf, latou teʻena le fiafia i le fanua laugatasi e faʻavaveina le toe faʻaleleia o le fafie, e masani ai, tele eseese . Peitaʻi, e leʻi suia lenei tulaga: O le foloa e foliga mai o le pogisa leo, ma o lona leaga e tutusa ma le "vaega" uiga o le fale mautotogi.

Toe faʻaleleia o loʻo faia i totonu o se faʻamaumauga puʻupuʻu, mo le 5 masina, e aofia ai ma mamanu. E sili atu le mea e ofo ai e le faigata le fale mautotogi ona o le tele o-tapulaa faʻataʻavaleina ma teuteuga fofo, ae o lona amataga o faʻamaumauga. O loʻo i ai i le fogafale mulimuli o se fale tuai o le fale tuai, manaʻomia se toe fausiaina. O le fola na toetoe lava a faʻatulafonoina atoa, o le a tuua ai le le tusa o luga o le fale maulalo, o loʻo tuʻituʻi atu e tuaoi le tuaoi, e naʻo se tasi na mafai ona mate). O le pito i luga o le vai, i le va o le fale mautotogi ma le falesā, na liua ai, o loʻo suia ai le paʻu tuai o Woodten News fou, popo foi. I le pito i lalo, na suʻi le mamanu ma pepa sima. O le lautele atoa o le ea ma le ea o le ea (Alamanuia ea malulu ma le sapalaiina o le sapalai ma osofaʻiga i le fale faʻafiafia)

Archiners fefe ai i le lumanaʻi, faʻaputuputu foliga i luga o le taualuga. I le maeʻa lea, o le pito i luga o le pito i luga o le laupapa, ma o le fale i luga o loʻo faʻaaogaina lava, tatala i luga o le avanoa, e mafai ona oʻo atu i le siʻitia o le tele o avega. O le faʻafitauli (e leʻi tulaʻi mai, ae mafai) ua filifilia le afa-faafanua - o loʻo faʻatautaia ai se mea teuteu i le va o pa i le va o Papa i le va o pa. Afai e aliali mai le taʻe faʻatatau, ma le maualuga o le tuputupu aʻe o le tagata, e le mafai ona vaʻaia i lenei va, "faʻapea mai le tusitala o le poloketi.

A o le kuata faa-lalolagi, e le gata i tulaga uma i totonu na talepe, lea e le o le tele o galuega, ae o se tasi o le laumua puipui. Na manaʻomia mo se masini o le lautele (4 m) tatalaina i le va o le umukuka ma le potu malolo mo le mafuaʻaga o la latou mafutaga. O le tatalaina na faʻaleleia atili e se faʻailoga tele. Muamua, ua tatau ona ia suʻiina o lona tulaga ese. Ae o le tufuga na avea ma sili ona lalelei ma faʻaalia ai o le pito i luga o le pito i luga na matala. Mulimuli ane, o le tagavai o le sitaili o le tekonolosi o le tekonolosi, tuʻuina mai i le potu malolo e faʻaogaina se uʻamea, o fea o suega o loʻo faʻapipiʻiina le potu ma le pātila vaaiga.

Afai e te toe foʻi i le autu o le toe fausiaina, ona masani ai lea o le fesiligia o se fesili: Faʻafefea ona tele le faʻaaogaina o suiga mala. Iloiloina o le muamua tulaga faʻapitoa o le fale mautotogi, enisinia fua fuafuaina o le poloketi na faʻatonuina i se polokalame faʻasaienisi faʻatekinisi I le taimi uma na faia ai lenei mea, na amata galuega fau galuega. O le faʻamamaina o le a faia i le mea moni o le toe faia o le toe faʻaleleia (matou te manatua o le gaioiga e faia i le faʻamafanafana o Ukraine). Ina ua maeʻa le soloia o le vasega, sa i ai se vaega o le laumua puipui i le va o le potumoe ma le auala ma le isi "isi" faʻaopoopoga "mai le isi itu. Ona tutu loa lea o le piliki. O isi mea uma na faia "mai le ie mama." E lua vaega faʻatulagaina manaʻomia e liliu ai le faletaele i se potu tuʻufua ma fatuina se fale pito i tua mo umukuka meafaigaluega. O lenei faʻaiuga na matua faʻamanuiaina aua na mafai ai ona lalafi i totonu o le au inisinia umukuka (vai sapalai ma eletise). O le potumoe vaaiga na vavae ese mai le potu malolo e faʻaaoga ai se moli malamalama mai le uamea ma semi-galu tioata, le sitaili o le averesi o le tekonolosi

Ni nai upu e uiga i le faalavasega Lua podium-i le potumoe ma faletaele. Sa manaʻomia ona faatoʻapulu le potu moe e faʻatumau ai, aʻo tele lona mafuaʻaga. O le nofoa i lalo o le podium sa tatau ona faʻaaogaina o se teuina faiga.

O le masini o le podium i le faletaele na fetalaʻiga e le Prose o le olaga: O le nofoaga o le faleuila na suia, na iai le manaʻomia e faʻaloaloa i le siʻitia o le taʻele o le tisu. Na le mafai ona faia lenei mea i totonu o le tumutumu, o lea na osofia ai le fofoga o le fola e le 20 cm. Ma na matua manaia lava. Aemaise pe a e manatu o le ulufale atu i le faletaele o loʻo faʻamalosia e ala i le "tambour", o loʻo feagai i le sitepu i luga o le ala.

O mea uma nei o le papa ma taamilo!

Sapa le moega

O le mea sili ona manaia o le tusiata o le tusiata ma mamanuina o lenei fale mautotogi e le mafai ona le masani ai o se ata le masani ai o se moega. I le tulaga, o le tusiata muamua na muamua taumafai e aloese mai mea faataulu. O le mea lea, e tatau ona le gata le mata mata o le tulaga, ae faapena foʻi se puipui atoa uʻu i totonu. Asamo lona nofoaga i luga o le "Party" PDAID e manatu loloto o le foliga o le ata o le ata i le pepa fua.

O fafo o mea uma e pei o se fausia-i totonu o le fale. Sili atu le tonu, o se mea teuteu vaega o slud plywod, teuteuina faataamilo i le faigata o Plywood Squires, lea e mafai ona ave mo se matai lauiloa. O le sikuea sikuea (22 m) tapunia le vaega i totonu na faia o le predal digwall. Toe fai le itu, i le va o le pa pito i fafo, o loʻo faʻaputu mai i tioata tioata mo tusi. O le tuʻutuʻuga ma le vaega o loʻo faia i luga o le powertal o loʻo faia i luga o le suiina (20 cm) e le gata mai manatu faʻapitoa, ae ina ia mafai ai ona nana le faʻamalosia o le faʻamalosia, o loʻo faʻapipiʻi ai le faʻataʻitaʻiga. O totonu o puipui o le portil o lo o teuteu foi i ni vaega se lua o Plywood. O lona loloto ua fuafuaina mo le mafiafia o le manifinifi ma le mafiafia o le faatopetosi i lalo ma o le faavae e tusa ma le 40 cm. Ism squares ua uma ona faia i luga o vae o le moega pe a aveesea le pito i luga ma le auala o le 'aina o le kamuta i lenei nofoaga.

O le pule o le fale mautotogi o se talavou, malosi ma ua matala. "E alofa o ia i le olaga tele, ma e feiloaʻi foʻio ia," kaʻia gaosiga ata. Ma o lenei fiafiaga lenei, e lagona lagona le malosi i itu uma o totonu. Ua leva ona i ai i le ala savali, o le talimalo ua faatofuina i totonu o le siosiomaga o le mafanafana o tonesage, tuuese i totonu (lea e tau le itiiti ifo i le pa piliki. O loʻo faʻaauau pea le taʻaloga i le potu malolo. Sikiʻe nofoaga, faʻateleina le tala, tusitala valiina ma malosi malosi, "le la" it vet e avea o se faʻataʻitaʻiga o le fale faʻafiafia o aiga. "Na matou filifili e aua le mafaufau i le solo ma faʻaaoga i le potu o le potu potu, faigofie lanu tuʻufaʻatasiga - paʻepaʻe ma pastel lanu i le folasaga o le tagata faʻatau" poʻo le samasama ".

Talu ai na lauiloa muamua o le tele o koneseti o loʻo manatu i le fale mautotogi, o le faʻafitauli o le leo faʻafefeteina ma le tusiata. Ina ia faia lenei mea, i luga o le itu atoa o puipui i fafo, eververbs waps ma le mafiafia o le 15 cm o lo o faapipiiina. O vaega uma i totonu o loʻo faia i luga o le uʻamea faʻapipiʻi ma le faʻaluaina o faʻailoga ma faʻatumuina i le fulufulu povi. O faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu mo le faʻapitoa o le akustic gaketi. Sa puipuia le fola mai le pisapisao o le leo tele. Ina ua maeʻa le taina o le paʻu tuai, o se faʻavaʻa na faia mo se utuloto fou, i le va o papatusi na tuu i luga o le tele o le 'ai i le' aisa. cellular fausaga. Ua uma le "PY" le siʻomia o le lalaga ma le fola-taʻoto mai le laumua. O mea tutupu na iai na o latou e faʻaesea ai le potu i fafo atu o le lalolagi.

O pupuni o tulaga o Roma na faia i le Onse mataupu saunia mo le tulaga manaʻomia mo le fale faʻa-fale, o se isi vaega taua o le totonu. I le ala i potu uma lava o loʻo iai ni pupuni tutusa, latou te galulue o se tuʻufaʻatasia faʻamanatuga mo se tamaʻi fale.

Laititi e uiga i meaafale. O ia, e tusa o le au tusitala o le poloketi, na filifilia, faʻavae i luga o le lua tulaga: mataʻupu (faʻavae i luga o vaega tumu) ma le "amio" amio talafeagai ma le sitaili o totonu. O le tele o le mea o le umukuka o le umukuka, o le pa tu, o le moega, toso i lalo o le posdium-faia e ata o tusiata. O le pito sili ona sili ona o le moega. Talu mai lona tulaga o loʻo i totonu o le puipui o le pa i le ao lava le masani ai, e le masalomia o se mea e mafai ona maua i totonu o le "faʻamaumauga mataina" O le Prothennonno- Provices Taavale i Siamani i Siamani e ala i le filifilia o tagata gaosi oloa e Rutagions (i le Markrain Market e le maua aoga talafeagai). O le moega lava e tasi na faia o Plywood, pei o le tele o isi elemene o totonu, e aofia ai le faapalaga i lalo o le faamalama.

O le potumoe i le ao ma le afiafi, a o tupu pea i se vaaiga, ua avea ma se vaega atoatoa o le potu malolo, i lona leo "itupa o le a" faavavau "e" totoa "e faavavau." Ae a suia Iapani "Iapani" Vaega ma Niche i luga o le fola moega, o le siosiomaga ua suia atoa. O le malu lemu moli, toetoe lava leai se leaga, o loʻo mafai ona faʻalavelaveina ai, malamalama pastel instel - o mea uma e fesoasoani atu i se toʻafilemu.

O le totonu o le umukuka sone e moni ai le malosi. I le taimi lava e tasi, o le faʻatumu o le faʻatumu e laʻititi lava, e leai se tuʻuga o le laulau (ua suia faʻatasi e se counters), ma le numera o le malamalama "o loʻo fuafuaina o le malamalama" ae le mo se aiga aiga o le lima ipu. Ua faʻamatalaina lea: O le mafuaʻaga o le fale maulalo e ese mai le tulaga lautele, o le faʻamamaʻaga na faia i komiti a Bon Sheviers, ae le mo soʻo se isi mea. Ae o le ata o ni sikuea mauga i totonu o le sikuea, lea o le umukuka o loʻo i ai le mamalu o soʻo se maota sili ona lelei. O le autu o le malosi o le Semi-Colonna Curvililiar foliga ma se maaleale mumu lanu. Maua lenei mauoa hue ma manaia pili na puleaina ma le fesoasoani o Farani teuteu vali ata. E ala i le ala lea, o loʻo faʻaaogaina foi i le ata o le samasama o le potu malolo. O le umukuka meafaigaluega e le faapitoa le faʻaalia o le pito i lalo, ae o le pa o le pa o se isi faʻailoga faʻapitoa. O lona foliga tino e latalata i nofoa mumu mumu ma le maualalo o moli moli ma uamea o loʻo faia ai le faʻaaogaina o lamepa o le vanimonimo.

Lalo o le fale mautotogi atoa ma faletaele. O le le masani ai-masani, aga masani - faia meaafale, ma faigofie taugofie ma faigofie faʻaiʻu mea - plasterboard ma le turkesi laupapa na fausia ai se muamua, manatua ata. O le "fao o le polokalame" sa i ai nei o le uʻamea uʻamea o le oona o le gagana Farani. Ina ia faamamafaina lona faʻavae, loloto ma le matagofie, na tapunia le fogafale o loʻo tapunia e se papala palasitika, e masani ona faia i totonu o le sami-tino. E le naʻo le manaia o le faʻafitauli, ae o loʻo maua ai foi le faigofie o le taʻele mai lalo (pe o le a le afaina i le taimi e toe faʻaleleia ai). VOTCHYCHI mai le fale mautotogi atoa, o le faletaele e faʻaaoga naʻo le toʻafilemu leo, malamalama, pastel, pipi, uliuli enaena. E foliga mai, ua manatu o le a mafai ona faʻamalieina sina malologa mai le gaioiga a papa ma le ola. O le uluaʻi vaega o loʻo i totonu o le pito i tafatafa o le lua-auala faʻata, faʻapitoa i le ata o tusiata o tusiata. O le tuʻufaʻatasiga o laupapa ma tioata e matua aoga lava.

O le tagata faʻatau e pei o se fale fou, ona e fetaui ma lona amio, uiga ma manatu e uiga i le lalolagi. E moni lava, o le totonu totonu 'ona taua mai ma aga lelei, muamua ma le malosi. E moni e iloa ai le malosi malosi o le la. Ma, o le mea moni, o le faʻatulagaina o le avanoa ma le mamanu e iloga e ala i le lototele, tagata ese autereopes. I le tulaga lautele, o le lelei o le autalavou ma nisi faʻatamala i aʻoaʻoga ma faʻamaoni i le taimi nei. O le iʻuga o le talafeagai ma le lelei fale mau e fetaui ma le sitaili o le ola "o lenei papa uma ma le lisi!"

Ona o le tamai i totonu o le faletaele i le faletaele, o le galuega o le faia o se tele o meafaigaluega talafeagai, o le vai mafanafana ma pamu o le leai o se fua na ma le tele. Malepelepe, pei ona masani ai, muamua. Na tautau le poler i luga o le fufuluina masini o loʻo i ai i le nich o loʻo i ai i le puipui. O le taele ua tuu i le isi itu. Ae o le faapipiiina o le faleuila ma Houterbanin e masani lava i pa puipui e le faigaluega lava i soʻo se auala, mafaufau i ai ei ai se faʻamalama tele i totonu o le potu. O le mea lea, na faia ai le tusiata tusiata "i le ogatotonu o nofoaga. O le pu uʻamea na aulia ai, puea i totonu, ua ufitia i le susu vali ma fafaga laupapa ma faʻapipiʻi i itu uma, motu. I luga o le puipui na faia ai se gaioiga a se gaioiga O le faʻata e pei o faʻalua, i totonu o le tutusa paneta, ma le vaega tele o le plywood kupila, o loʻo faʻaofi ai le tioata.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O mea uma nei o le papa ma taamilo! 14048_17

Architect: Leonaid ryabov

Tusiata: Alexander mic

Matamata i luga

Faitau atili