Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...

Anonim

O manutoto na faia e faigofie ona faʻaaoga ma, e ui lava o vaivaiga e le o le le maua o le mea sili ona lauiloa i Rusia. Plate maketi lautele.

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ... 14052_1

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Ardo.

O le poto o pepa o loʻo i totonu o le tele o le tele o le kuka o le kuka. Faʻataʻitaʻiga Tau 40 Au Eo

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Ariston.

Kesi teuina ma le kuka luga o tioata clamics ma le rhombid nofoaga

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Aeg

Faatasi ai ma le fesoasoani a modular seti, e mafai ona e "pikiina" le slab o soʻo se fetuunaiga

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Hansa.

I le tele o papatusi kesi, o ogalaau eletise ua faʻapipiʻi e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, i le FCMI616488 faʻataʻitaʻiga

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Bosh.

E ui i le eseʻesega o lanu, paʻepaʻe laupapa e sili ona lauiloa

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Selemen.
Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Ua leva ona maliu le ato muamua, o le na aliali mai i le selau tausaga talu ai, e leai sona eseesega mai a latou aso nei. O le ata o le ie puipui o le kukaina o panels ma ogaumu, o mea na faia ai (lafo i totonu (lafo o loʻo faʻaaogaina e tagata faʻatau
Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Gorerie.

Ipu ma se tamai chiramic coming

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Indit.

Tagavai Pusa i le "Vaseu" (50cm lautele)

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Bosh.

ma le "lautele" (60cm) faatinoga

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Hansa.

I fafo atu, o le "kesi i lalo o tioata" mamanu e le ese mai a latou "woul scoure"

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Lole

Faʻataʻitaʻiga Pl 2230 tf ma le le masani ai o le lanu Na taʻua e le au tusitala lenei lanu "Terre o France"

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Ariston.

"O le tagata taʻitoʻatasi" o le kuka o kuka ua ausia ona o le eseese o le ata o le mamanuina o mea tanu ma faʻatonutonu

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Gorerie.

O lea e foliga mai o se kesi kesi i le vaniva

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Kesi-eletise eletise - i soʻo se mataupu, o 'au e aunoa ma le vevela taumafa o le a le tumau
Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Ariston.

Plate grales e masani ona iloga i le tele o ituaiga ituaiga.

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Lole

I le PG 644 SDBX GH faʻataʻitaʻiga i le ogatotonu vaega o loʻo i ai se brazier e tautua o se tu i lalo o le apa

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Indit.

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Whirlpool

"O le kesi atoa" papatusi ua faaauupegaina ma se kesi kesi

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Gorerie.

WOK BRODER faamautinoaina vave le vevela o le ipu tele

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Konfork auiliiliga: Pale, Divising, Divising aofia
Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
O le mea lea e foliga mai ai le laina
Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Kpperbusch.

"Lelei" mumme-lanumoana, e aunoa ma samasama poʻo le susu gagana

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Selemen.

Faʻalua tu e faʻafaigofie le tausiga o le ogaumu - e mafai ona fufulu i latou i totonu o le atigi

"Totofia? O le fale mautotogi o loʻo i totonu, e laʻititi ia matou, ioe,

Ae ina ua maeʻa Pirogovskayaya!

Malamalama, mamago, matou te maua ni kesi. Le Atua, o le a se aulelei!

Faʻamanuia le na sau i luga ma le kesi i totonu o fale mautotogi. "

(M.A. Crugakov. Tusi. 1935)

"Ma e iai lo matou kesi i totonu o le fale mautotogi ..." I le leva, o lenei foliga o lenei tamaiti na vaaia e le tele o tagata nonofo i le USSS ua faʻaalia le matauʻa. Faʻavasega, i le pito o ogaumu ma protis, kesi kesi sa mo le tele o mea taugata, e sili atu le manaʻomia nai lo le le fiafia "vaaiga

I atunuʻu atiaʻe, o kesi kesi o le kuka o le FOCI o loʻo faʻaaogaina lelei i aso uma o le olaga. Ma o aso nei kesi kesi o loʻo faʻateleina - aemaise lava i Rusia, lea na o le Moscow e tusa ma le 2 miliona fale mautotogi. E tele mafuaaga mo lena mamalu. Ua tusia e Papatusiga ma fausia faletalimalo i le le talitonuina o mamanu ma le faigofie o le ata, e mafai ona latou tautua i le tele o tausaga e aunoa ma le toe faaleleia o se toe faaleleia o le toe faaleleia o se toe faaleleia o tausaga. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le kesi i Rusia (ia le sili atu ona mafai ona aoga ona o le tau le aoga ona e tau le taugofie. Taapapa, pe a liliu i luga, e te le manaʻomia se taimi e faamafanafana ai le lapoʻa ma lapoʻa fale, ma le galuega - e faʻafilemu ai - e malulu. Ma le mea mulimuli, e tele kuki e fiafia e feagai ma se kesi kesi ona o le masani ai - latou te talitonu e sili atu le faigofie ona kuka i luga o kesi.

Ioe, Kato pe a faʻatusatusa i eletise e iai le faʻaletonu. Muamua lava, o se laʻititi laʻititi meafaigaluega o kesi ma ogaumu ma isi foliga eseese. O le masini eletise, o le faʻaaogaina ma le fausia-i le microwave (i ogaumu) - naʻo mea eletise eletise e faʻaautuinaina i nei filifiliga. E le o se avanoa e sili ona vavaeeseina ai le au o le au o le Burbudd e na o le kapeneta e mafai ona "i le faʻaeletise" - e sili atu foi ona faigofie mo tagata e ona. Ioe, ma o le fesili i le Saogalemuina o faʻagaioiga o Tasa e matua talafeagai. I mea uma, e tele ni nai mataupu pe a iai ni pomu a le kesi aiga, ma afiga ona o le magust. Ma e ui lava o faleoloa eletise ma "mu" le masani ai, o faʻalavelave faʻafuaseʻi, o faʻalavelave i mea tau kesi, e oʻo atu i le sili atu ogaoga o taunuuga. O le mea lea, filifili se kaka o kasa poʻo se fale kuka, e tatau ona e manatua le manaʻoga e fesoʻotaʻi lelei, faʻamalosi tino, faʻamautinoaina le lelei o le umukuka i le umukuka.

I LE LALOLAGI A LE LALOLAGI

O aso nei, o le atunuʻu maketi o loʻo iai ni ituaiga o faʻataʻitaʻiga o kesi ma le kesi-eletise na gaosia i lalo o le faʻailoga o le AEG, Boaser, Geremo (Siamani, Geredo, Gerora, Gerec Aristson, Candy, Indestit, Zanussi (Italia), Faga (SPAIND), BEKEPO (SWANDENT) O le tele o tau mo le faʻaulufale mai i lalo o papatusi e sili atu le lautele mai le $ 200-250 (faʻataʻitaʻiga CB 540 G6 R1 Buago mai ADDO, K 241-4000 (A3 A2, A3 Smeg). Na taua e le Lusa, Kasash, "Kamupani gaosi Asia i Faleʻau faʻatauga o kamupani lupe, Gazmash," LySva "ma le taulaga" Mountain "Cove-Banders Balls e tusa ma le tau maualalo-tau.

Matou te fiafia tele i lenei faʻataʻitaʻiga eseese. O le autu o meaʻai o meaʻai kuka e leʻi suia i taimi uma o lo latou i ai. O i latou e gaosia i le ituaiga o tagata ese umukuka, atoa foi ma le ituaiga o faʻapipiʻi ese i le umukuka meafale o kuka kuka ma matagi.

O le kesi kesi o se kuka kuka ma se ogaumu i se tasi mataupu. O le vaega autu o soʻo se kesi kesi o se kesi o le kesi-masini lea o loʻo fefiloi ai le kesi ma le kesi. O le Umi o le paluga o loʻo tupu i lona vaifou o le Burner (muamua i lalo o lenei upu o loʻo iai o le pa o le uʻamea o le nofoaga mautu). O le gaoi e aofia ai le digisiale (uʻamea faʻasoasoaina), o le mea e manaʻomia e faʻamautinoa ai le toniga mumu, ma o le ufiufi e ufiufi ai le teteʻa mai luga. O mea e fusu ai e faʻaofuina ma le rotary kasa e tuʻuina atu tulafono faʻatonutonu, faʻatasi ai ma le loloto o le faʻamafanafana malosi o loʻo faʻamatalaina. O le Knobs-Pule Faʻatonu ua aveʻesea i luma poʻo le (itiiti masani) pito i luga o le laulau. E mafai e le numera o tagata ona fesuisuiai mai le lua (kesi ma papatusi tau feʻaveaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, PNS-2 FAASOLOPITO AS2, A3 mai le SMEG (A3 A2, A3. O le pito i luga o le ipu ma le pusa ufiufi ua taʻua o le pale paketi. I lalo o le ogaumu, faaauupegaina i lona lava kesi laka po o le eletise eletise.

I le va oi latou, e eseese le ie kuka, ae faʻapea foʻi ona gaosia e mana uma o le malosi. Tele lava e iai le malosi o le 1.5-2KW; E i ai foʻi le paʻu ua faʻaititia (order 1kw) ma maualuga (luga o le 3kw) gafatia. Tele o laupapa faʻamaumauga o faʻamaumauga e faaauuina i ni pusa e fa, taʻitasi o loʻo i ai ma tapulaʻa paʻu, tasi-lalo ifo o le mana, tasi-lalo. Vetuss eseese o lona lava mafuaaga. I mea uma, pei ona faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga, e matuai lava lava le "kuka o meaʻai", mo se faʻataʻitaʻiga, e vave lava ona tosoina se vaega o le kettle poʻo le "laititi le fanau a tamaiti. E tele taimi e masani ona ausia ai isi filifiliga mo le faʻatulagaina o le kuka i luga. Fai mai, faʻataʻitaʻiga ma le lua tulaga maualuga ma lua tulaga o le maualuga maualuga o le malosi (KM 417 mai le mimiti cie) poʻo le toʻalima breats, hm 19550ou mai Peremen).

Tele tagata gaosi e le faʻatapulaʻaina le 1.3.5kw ma Hobbleware. Faʻatusatusa talu ai nei i le lalolagi o kasa o kasa, lua-mataga le kapeti paʻu ua tulaʻi (latou te faʻaaogaina i le HM 1955050E mai SMEG, SRV5768 W faʻataʻitaʻiga mai le Goldrej, PCL 785 Dou mai Bosch, CP 647 GT mai Aristson). O mea uma e paʻu e le mafai ona mauaina e le mafai ona maua se tasi afi mumu (faʻapea foi se mama mai le laulaufaiva o le afi), ma lua pe tolu, o loʻo faʻaalia le tasi i totonu o le isi. E maua ai le tele o ogaoga o le ulo i luga o le tapuvae o le lafumanu, ae pei ona masani ai, ae tumu i lona itu. O lapisi uma e pulea e se tasi. O le Breentures Beatrs e iloga i le tele o le malosi o le malosi o le mana foafoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le HM 19550Ou faʻataʻitaʻiga, o le maualuga maualuga o le wok burner o le 5.75kw, e mafai ai ona e saunia ipu i minute i minute. O le tapulaʻa maualalo o le aofia ai (i le taimi lava e tasi kesi ua vaʻavaʻaia naʻo le matagaluega i totonu) naʻo le 180W. E lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le saunia o le kofe ma faʻapena "o gaioiga" faʻalelei ".

I totonu o isi aoga aoga i le kesi o kasa o loʻo iai ni faiga o masini eletise eletise (electrode) ma kesi pule. O le eletise eletise o se supa spark plauk na fausia i le tagata gaoi. E mafai e le Onktox ona tusi lesona ma otometi. Mo le mataupu, ina ua maeʻa le suiga o le masini teu oloa, e pei o oe i luga o le afitusi, pei o le avea ma faʻataʻitaʻiga, i le Tarli faʻataʻitaʻiga 1401-04 (Gazemush). Faatasi ai ma se tusi lesona o le eletise eletise eletise, o le afi volumage ua fafagaina i moligaʻo uma i le taimi e tasi, ma ua le mafai le feppou ai tofa. Ae peitai, o se otometi filifilia eletise, pe a tupu le afi kesi ina ua faaulu mai le vaega o le Hub ki. Otometi tusa lava ia e sili atu le faigofie nai lo le faʻamau, o le le ono ono mafai ona faʻasoasoaina e le tagata e ona le kesi.

Faʻataʻitaʻiga Gaosiga, atunuu Aotelega o Fua (vsh), vaai Aofai o le kesi afi, o latou malosi malosi, kw Numera o le eletise. Mea elea ma lo latou malosi, kw Mafanafana o le pati Ituaiga o ogaumu Kesi pulea Tau, $
Solia 3100-06 "Breastgeasgabararaarat" belasus- Lursia 855053. fa - Enamel Kasa - 180.
1401-05 "Darina" Gazmash, Lusia 855050.

1-2.3

1-1.7; 1-2.1-18. 4.7; - Enamel Kasa - 190.
Indit k3400 gw / ex Merloni, Italia 855060. fa - Enamel Kasa - 240.
M 6604 Gitw. BEKO, Turkey 856060. fa - EMALE "faigofie mama" Kasa - 470.
I 272 W. Gorenj, Slovenia 856060. 1-3.0; 1-1.0 1-201-1.0 White enamel Eletise Maaalu. 520.
HSG 155geu. Bosch, Siamani 856060. fa - Sinoa uamea Kasa Mo ogaa 540.
CS 66 VGMX VITO Lole, Italia 856060. fa - Sinoa uamea Eletise Maaalu. -
Hansa fcmi616488. Matutua, Siamani 856060. fa - "Kasa i luga o le tioata" Eletise Maaalu. -
Ariston Cp 647 GT Merini. 856060. fa - Sinoa uamea Kasa Maaalu. 900.
HM 19550EU. Selemen, Siamani 909061. 1-5.75; 1-2.8; 2-1.9;

1-1,1

tasi Sinoa uamea Eletise Maaalu. 1610.
A3. Manogi, Italia 9012060 1-1.8; 1-3.5; 1-3.0;

2-1.05; 1-1.9

1-barbecue Sinoa uamea Eletise, faalua Maaalu. 4100.

Kasa-Pulea o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le le mafai, o loʻo poloka le sapalai o kesi pe a fai o le afi o le a alu i fafo pe o le kesi e le muamua faatulagaina le afi (leai se auala eletise). E mafai ona maua se tasi onven, ma o le ogaumu ma le fāina e mafai ona sapalaiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻataʻitaʻiga a le K422 Indes o loʻo faʻaogaina i le kesi e pulea ai le kesi mo le ogaumu (faʻataʻitaʻiga k44 g) ma le kesi (faʻataʻitaʻiga k 642 gs). "Aofai" kesi e pulea ai le kesi, o le mea moni lava, e sili atu le faʻatuatuaina, ae o ia o le ipu o le a tau 10-15% sili atu taugata.

Mai le geometry i le saienisi o le saienisi

I le faʻaopopo atu i le numera o pusa ma lo latou malosi, kesi kesi e eseese i o latou aofaʻiga lautele, o le ata o le ogaumu (eletise poʻo le kesi) ma mea o loʻo faia ai le kuki) ma mea na faia ai le kuki) ma mea o loʻo faia ai le kuki) ma mea e faia ai le kuki) ma mea o loʻo faia ai le kuki) ma mea o loʻo faia ai le kuki) ma mea o loʻo faia ai le kuki) ma mea e faia ai le kuki) ma mea na faia ai le kuki) ma mea e faia ai le kuka (eletise) ma le kesi e faia ai Slab fua o loʻo faʻaputuputu. Tele taimi e masani ai, o nei mea faigaluega o le atunuʻu e gaosia e le 85Cm maualuga ma fua (salalau, 5060, 5555, 6060 Cm. E i ai papatusi i luga o tulaga i tulaga o 9060cm, faʻaaogaina ma le lima burners (faʻataʻitaʻiga HM ​​195505 o le PRESSON, PCTS A2, A3 A2, A3 A2, A3 mai le manogi). Ae o ia oloa e aofia ai matematili metotia - e oo lava i le faʻataʻitaʻiga ma le lima fa mea e tau ai le $ 600-1200.

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
Faatusatusaga o le vevela taimi i le va o le eletise ma kesi

I le tele o parameters, kesi kesi e tauva (tusa ma le posh)

Gori, susunuina, o laʻu ogaumu ...
O le taimi malupuipuia Konfork / kesi togafiti e ufiufi i le 60s

Faʻatasi ai ma ogaumu o kesi i papatusi, ua faʻaaogaina lautele le eletise. I le tulaga o lana mamanu, o electrophoves i ogaumu kesi e le eseese mai ogaumu faʻapena i fale eletise, ma o latou ma isi e mafai ona faʻaaogaina i se mea e mafai ona faʻamatala ai le vevela 4 a la matou mekasini mo le 2002). O manu felelei mai isi masini e tupu ai se kesi kesi, o se masini inisinia, o le eletise eletise o le meaave kapeti. I totonu o le MUA o le faʻamanatuina o le faitotoʻa ma le saogalemu glazing. O le lua pe tolu-potu tioata tioata ma maualuga vevela vevela e faʻapipiʻiina meatotino o loʻo faʻapipiʻiina i le faitotoʻa o le faitotoʻa. E mafai le faʻatatau i lona lelei e tusa ai ma le tikeri o le fofoina o le pito i luga o le tioata pe a maeʻa le faʻaaogaina o le ogaumu. O le mea lea, o le tioata i le AEG Wind Worcrobes Faʻatulagaina ma le ISUFRONTS PLUS e le mafai ona sili atu nai lo le 50 ° C o loʻo faʻamafanafana i le 200 ° i luga o le ogaumu i le 200 ° C). E tutusa a le tagata gaosi i isi tagata gaosi oloa, pei o le ultra Missing Storid System i Dreamje Devices.

Pei o mea ma foliga o le pepa kuka, e lua vaega o masini e mafai ona iloga i luga. O le failautusi e aofia ai le kukaina o laina ma le "aga masani". O se ofu mafanafana e le magagana, peitaʻi o itu faʻapapavale - ae o le solo uliuli-uliuli, lanu siliva), po o le "mama" afu le staness. O ia fusi o loʻo faʻaoʻo atu i le laveaʻiina o le Deaddable Dead-URO Fitu-e umiaina mo se sicecepan. Frames e mautu pe vaevaeina i ni vaega. O le filifiliga mulimuli e sili atu le faigofie e umia e umia le mama ma e mafai ona e fufuluina i le ipu ipu. O le afi i le laupepa e masani ona faia e lafo ai uʻamea, i nisi taimi o apamemea ma uʻamea. Na te le fiafia i fafo atu uʻamea, ae e talitonu o latou o le sili ona faʻaaloalogia ma faʻataʻitaʻi aua le alu. E leai se tala a Steel ma apamemea ", ae tusa lava pe tatau le manatuaina o lena uʻamea ua taulaʻi. O le mea lea, e le manaʻomia le faʻatusatusaina o le apamemea i luga o papala laupapa i le kuka kuka o le kuka kuka, ae e le gata i le 'au maamoe maualuga (ata VG 330). Mai mea, "fetuunai" i latou lava, o le anumi e mafai ona valaauina. O mea e teu mai ai na faaauupegaina i nisi faʻataʻitaʻiga o le ogaumu "druzhkovka", gaosia i Ukraine 10 tausaga talu ai. O ia maʻanu, e moni, o le mamao o taimi na avea ai ua suia i lalo o le gaioiga a le maualuga maualuga o le vevela.

I se isi vaega o masini e aofia ai ni laina kesi ma se pepa kuka o le tioata chimmics. O na panels e masani ona taʻua o "kesi i luga o tioata clamiccs." O lenei mea o le lelei moni. E le gata i lea, o le vaalele i le va o 'olo e faʻamafanafanaina le vaivai nai lo le tulaga faʻauluuluga (faʻafetai i le fausaga faʻapitoa o tioata tioata-chicramic o le vevela e le faigofie ona fufulu ma mama. Kminminuses o tioata clamiccccccs rephs "sunaroboyazin". I le tulaga o le faʻalavelave i luga o le vevela vaega o le suka (tele lava taimi e tupu pe a kuka, o loʻo kuka i totonu o le vailaau, ma o se mea, e tumau i luga. Afai e le afaina le suka (mama pe i foliga o se manava, fofo, ma isi mea) lavea le tioata-cermic, e manaʻomia le aveese vave ai. E le masani ona fetaui, aemaise lava pe a i ai le tele kuka ma le tulaga sili ona lelei o le tele o mea leaga ma fufulu le suamalie o nofoaga e le pulea, ma o le scate "ua le mautonu".

Ioe, ma o le masani ai "Vave" o le susu, o le susu ma le porgedge mo conmmics conmics e maua ai le le mafaamatalaina. O miti lelei mai le lelei o vaega e i ai le loloto foliga, o tioata-chip-chimic luga e matua mafolafola, ma o se laulau tipi . E le o le ofo tele i le tele o le tele o faiga o le a fiafia i le toe mauaina ma le saunia lelei le suavai e fai ai suavai i se ipu maualuga (mo le loloto o pa.

E matua taua lava le taʻua o le kuka kuka e maua ai le kesi i lalo o le tioata o le tioata (GCM442.I m faʻataʻitaʻiga mai le KNPARSBUSCH, kesi i lalo ole tioata mai hansa). O le matamata i masini kesi e le "i luga", ae "i lalo o le" Monolithic Gress-Ceramic ogaumu. Kih e mafai ona aofia ai le saogalemu o le afi saogalemu (leai se afi mumu, itiiti le lamatia o le fuliʻaga ma le leaga o le "mea ese" o le fryacent burner). Faʻatasi ai ma le uluaʻi foliga ma le faigofie i le faʻamamaina o le lamolemole lamolemole luga o le tioata clamics. E tatau ona faʻavasegaina e Charntoremakes se tau maualuga maualuga (s "faʻamamaina ma faʻasologa". E manaʻomia ona latou tausia le pau o mea i fafo ma "suauu" mai le ipu vai e aumai ai se masani o le ea ma le aveeseina o oloa.

Kesi kuka pepa

Faʻataʻitaʻiga Gaosiga, atunuu Aotelega o Fua (vsh), vaai Aofai o kasa afi, lo latou malosi, kw Mea o le heb ma lana ata mamanu Tau, $
6561 gm. AEG, Siamani - 1-3.0; 2-2.0; 1-1.0 Tioata clamics, "kesi i tioata" -
P 900/1 SD. Lole, Italia 309051 1-3.3; 2-295; 1-1.5; 1-1,1 Apa siliva -
Hansa kesi i lalo o tioata Matutua, Siamani - fa Gagana Clamics, "kesi i lalo o tioata" -
GMS 64 W. Gorenj, Slovenia 4,76053. 1-3.0; 1-1.65; 1-1.65; 1-1.0 White enamel 200.
Aristson PO 740 ES Merloni, Italia - 1-3.0; 2-1.9; 1-1.0 Apa siliva 490.
P705 Manogi, Italia 3,87251. 1-2.0; 2-1.0; 1-3.0; 1-1.6 Apa siliva 880.
GCT 642.1 M. Kppersbush, Siamani 858,451,4 2-2.5 Gagana Clamics, "kesi i lalo o tioata" 900.
KM 417. Miele cie, Siamani 5,55650 2-1.75; 2-3. Tioata clamics, "kesi i tioata" 1380.
Kg260-224 Gaggeenau, Siamani 51585.5 2-2.8; 2-1.9 Alumini, Shinless Steel 2270.
Er 71555eu. Selemen, Siamani 4,55649. 1-2.8; 2-1.9; 1-1,1 Tioata clamics, "kesi i tioata" -
O le faʻafitauli tele o le "kesi i lalo o tioata" - o le tulaga lelei o le fale kesi. Mo ia pepa aloaia, o manaʻoga mo lona mama aʻiaʻi. Kasa ma le le fiafia teisi teisi ma le susunuina, ona o mea o loʻo aliali mai ai auala i luga o le tioata-chimic o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma le afi. O le saoasaoa o o latou foliga vaaia e faalagolago i le tulaga o le kesi o le kesi na faʻaaogaina, e le tutusa mo aʻai eseese o Lusia, o le lupe stones e mafai ona aliali mai i le vaiaso, ma le tele o minute. E le mafai ona fufulu oe lava, o le a e valaʻau le Wizard (O lenei tautua e $ 30-40). Ina ia faʻaititia le fua faatatau o le faʻavaeina o sili atu, pe a fesoʻotaʻi le Matai, le Matai e tatau ona taulimaina ma le faʻaeteete lelei le faʻagaioiga o le taʻavale.

Kesi ma eletise eletise

E le gata i le tuʻufaʻatasia o papatusi mautu, o le kesi kesi kuka pepa o loʻo faʻaaogaina i umukuka, e tusa ma le faʻavae o gaioiga, aua le talimalo mai i vaega sili ona leaga o papatusi fai pisinisi. O ia mafai ona faʻapipiʻi i le umukuka charterppep ma fesoʻotaʻi i le paʻu pai i le auala lava e tasi e pei o papatusi (o le a talanoaina i lalo).

O nisi fale-i le kuka o pepa o loʻo aofia ai i le faasologa o le fausiaina-i umukuka o le fale, faʻatasi ai ma le tele o mamanu (peimeni, sparmen, arpemes, apemeni, apemeni, apemeni, apemeni, apemeni, apemeni, arpemes, o le piemenbusch, apemeni, o le eseese, avomes, o le ituaiga, apemeni, apemeni, apemeni, apemeni, o le eseese, avomers, o le ituaiga, arpemes, apemeni, arpemes, apemeni, arpemes, o le piemenbusch, apemeni, apemers, graymers Mea taua (e masani ona taʻua o le modular), faʻatasi ai ma pa puipui, ulufale i le fale eletise eletise, mumū, ma le turktop hood Faʻaoga le faʻatulagaina o le modula, o le pule lava ia na te filifilia poʻo fea mea o loʻo ia te manaʻomia, ma e le. O le mea lea, o le "masani ai" e mafai ona eletise eletise, kesi po o le kesi, ma le tasi, lua pe fa kesi lapisi.

E le gata i le "paneraoleracracc e le gata i le" faatulaga "ma lagolagoina, ae o loʻo aofia ai foʻi i le afifi a papatusi tuʻufaʻatasi. O faʻataʻitaʻiga na gaosia lautele (aofia ai ma le A631 e BW mai Ardo, c 619 MW mai Aristson, BRG 52 w mai le Goldreje, "Gerst 3110). O ia "lautele" o le a talisapaia ai tagata o nofoaga o itu e mafai ai ona aliaʻe faafitauli ma le eletise - ia le au ai ma isi o manu felelei. I le avea ai o se tulafono, papatusi ma le tolu kesi taavale ma le tasi eletise e gaosia. O le tuusaunoaga o le K 272 W mai Goldreje, o loʻo i ai ni kesi e lua ma le lua o elemene e lua.

E faʻaopopo atu i le kesi autu, i nuʻu i tua ma atunuʻu fale e masani ona faʻaaogaina i le maylinderers. O nisi tagata gaosi oloa e le faʻaaloalo i le faʻaaloalogia o o latou papatusi o loʻo feagai ma le faʻaaogaina o paluni kesi, e ui lava o le mea moni o le cylinder e mafai ona fesoʻotaʻi i se faʻataʻitaʻiga o le kesi kesi. Mo lenei mea, o isi vaalele e tuʻuina atu i ogaumu kesi, aua o le Zillers e faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai le kalone i le kesi o le kesi. E manaʻomia lenei mea, talu ai o le paluni pa kesi-ea fefiloi eseʻese mai le paluga na faia mai le kesi autu. Afai e fesoʻotaʻi se cylindere le fiafia e aunoa ma le suia o GIBERA (o le 'aiga o le' '' '' '' '' '' 'Auupega "e mafai ona e ulaula pe o le a le malamalama i luga pe o le a le malamalama i luga. O le mea lea, pe a fai o le faʻaaogaina o paluni kesi ua manatu, pe a faʻatau se ipu, e tatau ona e faʻamaninoina le tagata faʻatau pe a faʻaaogaina le vaalele. I le tele o kesi oloa (Ariston, Beko, muele Cie, Gorenject), o isi pele e le mafai ona i totonu o le faʻasologa, e mafai ona tuʻufaʻatasia kesi. E manaʻomia e le au kilopi le mamafa o le kesi kesi ma saunia tumau le mamafa o le mamafa i totonu o le sapalai, e le o le tele o fale puipui o loʻo aofia ai ma fale puipui.

Pagalega Tulafono

Faʻafesoʻotaʻi se ogaumu kesi o se taimi sili ona gafataulimaina, talu ai ua lauiloa o le tausuaga e leaga ma le kesi. I le Tautua Kalai Pulea "(PB 12-368-00, e faapea, e mautinoa ai le sili atu le puipuiga ma le saogalemu tulafono, e faʻatagaina e faʻamaonia le maualuga Saogalemu. Mataufe-lamatiaga galuega i faʻalapotopotoga (toleniga nofoaga) ma se laisene talafeagai (i le tele o aʻoga i luga o le auala o apu, toleniga. Le Faalapotopotoga Taʻaloga Faʻapitoa e tatau ona faʻamauina i le Aai Kanisina asiasiga asiasiga. Fai se kasa kesi tutoatasi pe o le fesoasoani a "poto masani" Masters e le faasaina!

O le faigofie auala e saili ai le fesoasoani i le matai mai le Internal Distport Department Devence. Afai e te filifili e valaʻaulia mataitu mai le nofoaga autu, e tatau ona e siaki: ae) Le i ai o le Olaga Filifilia Center o le resitalaina i le taulaga Kalai Enchority Accountang Accouction (o lenei faamatalaga e sili ona faigofie le iloa o lenei e valaau ai le Distge Enginering); b) O le i ai o se pepa (faʻailoa mai le SURNAME) Faamaonia le pasia o le Tausaga Toe Iloilo i le nofoaga mo toleniga.

Ina ua faʻafesoʻotaʻia le ogaumu kesi, o le galuega autu o le mautinoa lea o le malosi atoatoa o le sapalai kesi paipa. O le saogalemu e faʻaaogaina le aofaʻi o le numera o le slicable paipa o fesoʻotaʻiga. O latou vitio e tatau ona sili atu nai lo le lua- i nofoaga o le faʻapipiʻiina o tapunia-ese o vase (kesi alatoto) ma le kesi masini lava. I isi mea uma o le tautua, e fautuaina e faʻaaoga solded sooga poʻo, pei o se taimi mulimuli, faʻaaoga na uʻamea (e mafai ona fesoʻotaʻi le ipu i le kesi paipa. O le lomiga mulimuli o le fesoʻotaʻiga e sili atu le saogalemu nai lo le fetuʻutuʻunaʻi faʻamalosia, na faʻaaogaina lautele i nai tausaga ua mavae.

Ina ua maeʻa faʻafesoʻotaʻi le ipu, o le Wizard e faia se numera o tulaga e mautinoa ai lona masani taotoga. O le mea lea, o le pito sili ona maualalo afi o loʻo fetuʻunaʻi mo le gaoi taʻitasi ma le tulaga o fesoʻotaʻiga o le aufaʻatau o le o le cank control o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi o le kesi kesi. O lenei electromonicchanical alatoto faʻatonutonuina le kesi kesi i le burner ma tumau i le taimi tatala o loʻo mafua mai o le vevela o loʻo gaosia pe a vevela le vevela. Mafaufau pe faʻapefea ona fesootaiga ma valemoupale ma alato na fai, ma mafai ona tapunia mulimuli ane i le mafiafia o le auā, ma le kesi na o le a vaʻaia. E sili atu le moni o le vave o se tapunia pe a fai o le tapulaa pito i lalo o le flame burner e le fetuunai. E tutusa le aoga ua faaleagaina ma sili ona faanoanoa taunuuga.

O le tau o le fesoʻotaʻi o le ogaumu kesi e mai le 500 rubles. Tusa ma le $ 100. Ole aofaʻi e le itiiti ifo i le "tulaga" tautua o tautua-tautua o auaunaga faʻatagaina e masani ona tupu mai i le 2-3 taimi sili atu taugata nai lo auaunaga a le MOSGA.

Fesootai teuina kesi, kuka pepa ma tagata taʻitoʻatasi ma tagata taʻitoʻatasi ua faʻatagaina ona naʻo le paipa vaega pe a uma le kesi kesi. I luma o le kesi kesi (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le tagata e ona o le faʻauigaina o le umukuka ma le faʻaseʻe o le kesi o le kesi ma isi faʻalapotopotoga e mafai ona faʻatinoina le kesi ma se laisene mo le fausiaina o paipa kesi. Ae o lea taimi e tasi, o loʻo tuufaatasia, ua malilie ma le Auaunaga Kasa (mo se faʻataʻitaʻiga, MOGZA).

Matamata ia te oe lava o le taulaiga "taumafanafana", o le toʻatele o tagata faʻatau e fesiligia: Pe le mafai ona faʻatuina ni kakasuka kesi kaka? O aʻoaʻoga, e mafai lava ona faʻaavanoaina le sui, ae o mea e faʻaosofia tele. O le mea moni o le uaea i le tele o fale tuai ua faaauupegaina ma kesi kesi ua mamanuina e ofi atu i le 2.5 kw o le eletise i fale taʻitasi. O le tasi fesoʻotaʻiga o le eletise eletise i le "kesi" O le fale o le uaea lautele e mafai lava ona mafai, ae o le a ono faia, o le a le mafai ona faʻamalieina le tele o faleoloa. O le maualuga o lona uiga, i le sili, masani o le masani ai o le fesoʻotaʻiga ona o le sologa lelei, ma i le sili ona leaga o le uaea ma le afi.

O fea e afaina ai?

E ui lava i le mea moni o loʻo iai ni kesi masoʻaga e faʻatuatuaina ma le mapuna auala, mai lea taimi i le taimi faʻauiaʻi ma latou. I totonu o le tele o mafuaʻaga mafuaʻaga o faʻafitauli, e mafai ona Nased le fuaina o le afi i le tagata e lalagaina, o lona faʻailo, faʻaleagaina ai faʻamatalaga o le tagata e tanu. E tele taimi e masani ona malepe ai le laina inisinitini eletise ma le palasitika lima o software cranes.

O se tulafono, e mafai ona 'alofia ai ni mea sese. Ua uma ona matou talanoa e uiga i le fetuunai o le slab pe a faapipiiina. E manaʻomia foʻi le 'mama, taofi le vevela ofā, faʻapea foʻi ma fatafai o moa, pe o le viviʻi o ia' ofu lelei auro ". Peni, e tupu, liliu tele, e sili le siakiina o la latou faʻatinoga aʻo faʻatau.

O le papala o le laina o se fetuutuunai uma-uamea pipiʻi pipi le pipili piping paipa ma maua ai nati. E sili atu taugata nai lo le fetuʻutuʻu paʻu o loʻo ufiufi ma se uʻamea uamea, ae sili atu ma le faʻatuatuaina ma sili atu le talitonuina. O faʻamaumauga faʻamaonia faʻatu le faʻaogaina o le sapalaiina o kasa, leai, ae o loʻo iai se tusi faʻatagaina asgsa, lea e le fautuaina. E aliali mai o le tulaga o le soona faʻapipiʻiina ma le faatamaia o fetuʻutuʻunaʻi faʻamaufaʻailogaina o loʻo faamauina ona o le eseʻesega i le "lalolagi" ma le osofaʻiga o le "lalolagi" ma le oso mai o le kesi. O le mea moni o le "lalolagi" o se leai o se uaea, lea, i lalo o tulaga lelei o le eletise eletise, o le taimi nei o le leai. Ae o le faʻataʻitaʻiga i le eletise eletise eletise a se fale mautotogi ona o le le lua uta uta i luga o vaega, "O loʻo tupu le au Skew". I le taimi lava e tasi, i le fasioti tagata (Ile Setete, se tamai paiko kesi, susunuina i le eleele o loʻo tulaga i lana matafaioi) e amata ona alu. Ma i lea taimi, sili atu, o le fetuʻutuʻunaʻi faʻamalosiina o le liner, e matua le mautonu (e oʻo i le 60-50c), ma i le tulaga sili ona leaga e ono tupu ma le malaia. E mafai foʻi ona vevela le ie maunu (pe tusa o le 40c), ae ona o le tele o vaega o le vevela vevela, o lona faʻaumatia e le mafaitau. Faʻalauiloa O loʻo faʻalavelaveina le palasitika o loʻo faʻalavelave ai le taimi nei, ae le fautuaina i latou, aua o la latou faʻaoga otometi faateleina le numera o fesoʻotaʻiga. Ile alofa, ma le taua tele o le supersubed eyeliner, e manaʻomia le telefoni o tagata faʻapitoa e faʻamaonia ai le faʻagaioiga o le kesi ma eletise.

I le tele o taimi, o Papatusi e mafai ona faamasinoina e le afi i luga o le afi. O le "maloloina" o le fale puipuia o le mumu o le mumu, malosi, ae leai se leo tele, e tumu i se mea le mafai ona faʻapipiʻiina le afi. Afai o le fua faatatau o kesi ma le ea i le paluga e sili ona lelei, o le afi ua maua se lanu lanumoana ma se lanumeamata lanumeamata, aunoa ma le gagana samasama. I le tele o le ea, ua tumu ma mu le afi ma le mu i le faafiafiaina, e ono vavaeeseina le afi mai le afi, e alu i fafo). O le afi o le Dairy-samasama lanu ma ma Sochuysu e molimau atu i le le lava o le okesene, le atoatoa le le atoatoa o le kesi ma, atonu, afaina po o masini afaina i le gaoi. I lenei mataupu, e manaʻomia mo le pau lava na atoa, mama i palapala, ma afai o le afi e le o gatasi, faʻafesoʻotaʻi le fale toe faʻafouina.

A o le Interonic Firnion Unit, e tele lava e masani ona mafua ai le aitia o le sese pepelo i le voltage drop i luga o le uaea sapalai i le 185-190. O ia vardage oso aʻe, ala, e le masani ai i fagu eletise eletise. Tele (faʻaulufale mai) poloka o loʻo faʻalauiloa pe a uma le 195v, ma nisi- talu mai le 155v. A faʻatau e le aoga e le faʻatau e le tagata faʻatau e uiga i le tapulaʻa o le voltage lea o loʻo faʻamalosia ai le va o le au eletoniga i le afi eletise. Ae, o le mea moni, o le sili filifiliga i le tulaga o se "faʻafitauli" eletise eletise o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le vtasigala.

O se faʻafitauli matuia mo tagata e ona o le atunuʻu fale o le faʻaaogaina o paluni kesi i le taumalulu. I le maualalo o le vevela, palu kesi e sau mai le sela leaga, ona i le malulu o loʻo ia te ia le tele o faʻanoanoaga. I le taimi lava lea e tasi, e tusa ma tulafono, e tatau ona faapipii i le uamea kapeneta i luga o le auala, i le "puipui ma le" puipui ". Faʻafefea ona i ai i se tulaga faapena? E sili atu ona faʻasaina e mafanafana ai le matiniti ma se afi matala. E sili atu le toʻilalo lelei mo le taumalulu ma palula, tumu i le "taumalulu" armpane-rupane paluga, e le mafai ona faʻaaogaina ). Afai e te faʻaaogaina se ogaumu ma le tele o le saoasaoa o le vevela (-25 ...- 30с), e ao ona ou mataituina lava le afi e le o alu i fafo.

E uiga i penefiti o le ea fou

Tusa lava pe o le a le afaina o le kesi masani, o lona mumu e mu e veleina le fale "siosiomaga." O le mea lea, auai i le ata o se fou pe toe faʻaleleia o le umukuka tuai, e manaʻomia le manatuaina o le tuʻuina atu o le maualuga-tulaga lelei ma lava le ea. O le fausiaina o loʻo faʻamalosia ai le potu o le umukuka e tatau, fuafua i le numera o tagata faʻamaligiina i le ogaumu, e i ai le aofaʻiga o le ogaumu, iai se tusi mai le 8 i le 15M3.

O puipui o le faleʻotu tonu mai luga o le palu palu ua faʻatulagaina, e tatau ona i ai le afi-onosaite mai ai ma aua le faʻamalolo le vevela o se fale gaosi mai se palapala. E tatau ona faʻapipiʻiina kapeti ma tiʻetiʻe i faʻavae i luga o faʻavae e masani ona faʻatinoina ma lautele o le 1M i luma o le Kapeneta ma le 0,5 M O le ata o le pato mai mea e le mafai ona i luga o le paluni paluni. Kasa i le fale ma le fale o loʻo faia e faʻaaoga ai se paipa uʻamea uma. Ua faʻaaogaina e faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai le paipa paipa. A o le i ulufale i le fale, e manaʻomia le tuʻuina atu o le sili ona taʻua o le "taui i luga o le paipa, o le a maua ai le fetuutuunai mai le faʻavae o le fale ma pa o le fale .

O le tele o le umukuka, o le sili atu. Ae i le potu tele e manaʻomia le tuʻuina atu o le faʻaititia o le vete. E mafai ona avea ma se mea masani a le vela, o le mea e manaʻomia i umukuka o fale mautotogi o fale uma, poʻo se faiga o le faʻamalosia o le ea e aveese mai le potu i le auala i le auala e oso mai ai i le auala i le auala e oso mai ai i le auala i le auala e oso mai ai le ala i le potu i le auala e oso mai ai i le auala i le fan or i le auala e oso mai ai i le auala i le auala e oso mai ai i le potu i le auala i le fan i totonu o le potu e aveese mai le potu i le auala e oso mai ai le auala O le faʻamalosia o le pulou e sili atu nai lo le umukuka ma laupapa laupapa e faʻaoʻo ai ma i latou i se faʻasologa o le umukuka (tutusa mo le umukuka:

I soo se lamatiaga, pe a fuafuaina e faʻamaʻimauina ai, e taua tele e aua le soona fai o le afi o le tagata fa ua tatau ona puipuia mai ni ata. Faatasi ai ma le malosi tele o le ea, o ipu o lo o malu, aisea na faʻaitiitia ai le gaʻo ua faʻaitiitia ai, ma le taimi kuka faʻateleina faʻateleina. O le tufuga o le matagi o le matagi e masani ona fefiloi le afi o le afi, lea (pe a fai o le ipu e le o faaauupegaina i se kesi o le kesi, e tusa ma le vevela ma afi.

E le o se mea e le manaʻomia le faʻaleagaina o le faʻaaogaina o otaota o kesi e le o faʻamoemoeina, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le vevela o le afi i luga o le afi. E le o le fautuaina foʻi le tutusa o le tuʻufaʻatasia o le tolu pe sili atu paʻu, le faʻaaogaina o le fasi mo le tele o itula i le laina. I le mataupu o loʻo iai nei (faʻataʻitaʻiga, i aso malolo pe fesoʻotaʻi ma le taunuu mai o malo), pe a uma ona kuka, o le umukuka e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i ai.

O le a fesoasoani i le umukuka o le umukuka o le umukuka e aloese ai mai le tele o le kesi ma o lona faaoʻoi faʻapitoa i totonu. E tatau ona manatua o se kesi e sili atu nai lo le ea, e leai se mataupu e tatau ona e fusi ai le galueaina o loʻo tupu i lalo o le tapa i le usekuka.

O leisi aoga o le puipuia o le taofia o le mafai ona siaki e le aunoa ni siaki o le ausa o le kesi o le kesi. O le uili malosi e tatau ona talitonuina tasi i le ono masina uma. E sili atu le faʻatuatuaga atu i lenei mea e faʻaaoga ai mea faigaluega faapitoa - kesi, ae e le taumateina e aai i tagata masani i totonu o le aiga. Peitaʻi, o se tala faigofie o le "fufuluina o le" o loo i ai foi faamanuiaga mautinoa. Ua lava lea e faʻaaoga ai se fasimoli fofo i luga o le paipa. O le gaskage o le kesi e faʻamaonia e ala i le faʻaiuga. A leai, o le puipui e mafai ona manatu e matua.

E tatau ona tausia le fasima. A o le i faamamaina le mea faigaluega, tape le mana uaemu mai le faleoloa. Tape le kesi, e tatau ona e faʻatali i ni nai minute e 'alofia ai le mu. O loʻo tumu le paʻu ma uamea o le uamea ma ni vailaau e aunoa ma ni vailaʻau o loʻo i ai ni vailaʻau. O le vaipama-ceramic coanging o le taalili ma le rag o lo o susu i le vaipuna. O pu o mea e fai ai i totonu o le burner convers ma se pulumu ma se faaputuga mautu. O le pusa 'olo ma le pito i luga o le pito i luma o le toe tatalaina e tatau ona sologa mago.

Ma le isi, o le tausiga o le afi ua mapu e ono manaomia o se tautua, ma ia maua ai mataupu tau tupe ona o le faʻafitauli o le suauʻu E le faʻaaogaina ni faʻataʻitaʻiga o le faʻaulufale mai, e le faʻaaogaina le librictant). Ose faʻafitauli faigata lea o loʻo tatau ona mulimuli atu ai se fomaʻi faʻapitoa. Master valaau o le a tau atu ia te oe 500-600 nedges, ae o le saogalemu, a o latou fai mai, e aoga.

O le faatonu faafetai i le sauniga sauniga 'El Ko-Auauna ", le kamupani" Eurovenchnika ", Bosora, Meeres mo le fesoasoani saunia mea.

Faitau atili