O le ai ai le fale

Anonim

Lua-faleʻoloa fale o le 393 m2 i luga o le aʻea o le vaipuna o le vaituloto o le vaituloto i le fuanaina o le vaituloto.

O le ai ai le fale 14060_1

O le ai ai le fale
Aulelei lanumoana lanu e maua ai le vai faapitoa pito i lalo o le nonoa. O le taele vaega (laupepa) sologa lelei tafe atu i totonu o se teuteuga (Eufthon)
O le ai ai le fale
O le ata o le alatotoina o le ala ma le tulaga o loʻo ogatasi ma le maota o le taualuga o le taualuga. Ma le faaeteete, i lalo o le lanu o pou laupapa, faaaoga le lanu o le Parepao Pamaoma. Lenei o ia o le efuefu ma le piliki-mumu
O le ai ai le fale
O le a le mea o loo i ai ma le mama? Faletupe o le Aiti foliga foliga mai o le strawberry moega
O le ai ai le fale
O se tamai ogalaʻau o le falelotu ma se mea e le masani ai e lua terace e fetaui lelei ma le matagofie o le siosiomaga o le pule. Pulau afi, liua i le vaitaʻele, "o fesoʻotaʻiga" a pato pauna ma Rusia laupapa laupapa.
O le ai ai le fale
O loʻo i luga o le tasi laina faitotoʻa o loʻo fausia se imfulade i le atoa muamua fola.
O le ai ai le fale
Luga o le fatafata o Dresser xviiv.-atavali i le ituaiga o aso nei. O le utaina o le teuteuina i le agaga o le Italia paie
O le ai ai le fale
O le potu malolo o se tuʻufaʻatasiga o le faʻafeagai: nofoa i le vanikism style, ua taualuga ma le loloto o le tioata
O le ai ai le fale
Fuafuaga o le fola
O le ai ai le fale
Fuafua o le fogafale lona lua

O le ai ai le fale

O le ai ai le fale
O le umukuka "faavaomalo-Nalna": O le pito i luma o loʻo aumai mai Italia, ma o le Coun Coun Counter e mafai ona okaina e le St. Petersburg malosi. O ipu, e le lava le avanoa i le umukuka, ua teu i le umukuka, ua teuina i totonu o le potu 'ai, i se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe. O le mea lea, o le potu kuka e laʻasia mai i mea le talafeagai.
O le ai ai le fale
I le ata o le nofoaga autu, o le fiafia o tagata e na o tagata na ona o ese mai. O tino tamalii o le oak lagolago i le tala o le fofo i le fale
O le ai ai le fale
Potu moe i totonu o le malosi "bourgeois" style: fluffy kapeta, interribled stappaper mamanu, moli ata
O le ai ai le fale
O le potumoe foliga mai laiti. Ae talu ai o le tele o mea o loʻo teuina i totonu o le potu ofu ma le faletaele, naʻo le moe o le moe o loʻo tumau mo le vaega o le potumoe.
O le ai ai le fale
O se faletaele ua faaipoipo na foia i leo lemu o le efuefu. E mafai ai e Swedbergs le vai taele e mafai ai ona e sefe le avanoa, aʻo le musu ia oe lava i le fiafia o le hydromages
O le ai ai le fale
E manino o lenei potu e le naʻo se tama, ae o se tamaʻi tamaloa. Tele utupoto, faʻatafunaina lanu, fetuutuunai meafale ma aʻoaʻoga meafaigaluega - tulaga lelei mo faʻamalosia le tino ma aʻoaʻoga a le Agaga
O le ai ai le fale
Lima Laaunio, fugalaʻau i luga o le 'oloa i luga o le' oloa pito sili ona talafeagai mo le agaga talavou faʻafetai. Laulau i le faamalama ma telefoni e miti ma tusi ai se solo, fiafia i fetu
O le ai ai le fale
O le osofaʻiga o le faʻailoga e manino ma faʻaalia i le taimi e tasi. Tosina mai le mafaufau o le matagofie o loʻo punou o le ok nofoaafi

O Peteru o le Sili Tele Alofa ile Mardland ma ou faiaoga ia tele mai lenei au maa galulue malosi. Ma o fea, a o le soona fai i le taulaga mamalu o St. Petersburg, i le taimi o se senituri, o loo foliga mai o se vaega o le Aikupito tuai o lenei 'afa?

O lenei fale e talitutusa ma le malosi o le faavaomalo, lea na faia ai le avea ma auga o le aiga. Sa lelei le fausiaina, pei o masani masani i aso tuai. Ae, e te leʻi i ai i mata o tagata e ana fale, o loʻo sosoʻo ma fale ua faʻatoʻilaloina se nofoaga ma faʻaleleia atili. O le tusiata o le iniseti firkov na tatau ona faʻafefeteina ona tomai uma ma loʻu onosaʻi ia taofi pea i le puipuia muamua. Sitaili, pe na o le faʻatulagaina o fale i lalo o le ogatotonu afa-gototika afa o le gagana Istovo o se tusiata, Ma e le mafai ona ofi i luga o Karelonia i le fanua o Europa.

O le laupapa o loʻo i ai i le togavao, i le aʻe aʻe o matafaga sa latou i le vaituloto, lea na faʻatino ai le faigofie o le fausiaina o le vaituloto. A uma mea uma, mamago oneone na te faia atoatoa le alavai natura. O le faʻavae o le faʻavae na filifilia le monolitho mamanuina o le loloto o le mea loloto. O se eleele lelei na mafai ai ona sefe i luga o le televave o galuega ma faʻatulaga se loloto i lalo, lea na latou tuuina ai le boaile-boaile, e faʻapea foi ma le potu malolo). O sea ituaiga faaletonu i lalo o le maualuga tele, e ui lava o lona fausaga ua matua faigata lava. O le foloa o le faletaavale faʻapipiʻi i le eleele o loʻo i le eleele le tulaga, e maualalo ifo nai lo le fola o le foloa muamua i le maualuga o le faʻavae o le faavae. Na mau le potu, i luga o le fale lau fale, e fai foʻi ma se isi tulaga o le tuʻufaʻatasia, lea ua tua i le fogafale lona lua. O le fogafale lona tolu o se tamaʻi vaʻaiga i le ogatotonu o le fale.

O lenei lavelave fausaga ua atoa "galue" i luga o le faiga filifilia. O le tusiata na mafai ona fausia se lagona o le fauina, "faaloaloa i le taimi", o se uiga sili atu o le ogatotonu o fale. O le fale e ono aoga aoga mo le tele o tausaga, tafe teras terraants, vanu ma isi elemene. Ioe, o nisi taimi e avea ma tulaga ese o iai, o le i ai o se seti o le le maualuga o le maualuga o le maualuga o fola e fesoʻotaʻi ai o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o tausaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o itu masani o le fale e matua talitonuina "o loʻo talia ai 'se faʻaopoopoga, e leʻi amataina muamua. O le lagona lava lea e tasi na faia e le lantern ma le tagata na o i tua o le fale. Igar Brgov o loʻo faʻataʻitaʻi foi se faʻaopopoga mulimuli ane o le fogafale tolu, faia le taufaasese o le faʻamalosia o le taualuga o le taualuga i le isi.

E matua ese lava le fale i luga o le teuteuga o fafo. Faʻafesoʻotaʻi i luga o puipui o loʻo feagai ma le paʻu o le piliki, maalili, o le laʻau ma le pauna ma aua le paʻu i le taimi lava e tasi. I le tulaga, na faʻatafunaina ai le teuteuga a le Hetecragee o fausaga mai le simanatu mai fafo mai le sima ese, e foliga mai e tutoatasi le masani, o le faʻaauauina o autu tutusa o le tusiata o le fale ma Siamani. Eseese mea o loʻo tuʻufaʻatasia i lanu ma le paluga - E oʻo lava i le paʻepaʻe masoa mumu e feteʻenaʻi ai ma le faʻasaga i lalo o piliki e talafeagai. E tatau ona fai mai e uiga i le piliki. O se tamaʻi masani lea e masani ona aliaʻe-brown-brown vasega "tamoʻe le afi" ma le sologa lelei o le lanu tutusa i le isi. A o vaʻai i fafo, o le atoatoa lagona o le pogisa natura o se tamaʻi masoa anamua na faia.

O le faavae, o nisi o faamalama matala ma tulimanu o le fale e teuteuina i tusitusiga papala (lanu sima ese o le ala, aua ai o ia i luma o le fale, aua ai o ia i luma o le fale, aua ai o ia i luma o le fale, aua ai o ia i luma o le fale. Ua amata le sima, mo le tele o vaega, i le tulaga o le fogafale lona lua. O le itu taumatau o le fale, o loʻo faʻaalia ai le tuai o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina.

O le 'Olo-laupapa luga o puipui, e ui lava o loʻo taumafai e faʻamalosia naʻo avega, e tutusa ma le manatu o le amoina o le feaveaʻi. E seasea moli uila, ae feiloai i Europa Noniasticstics, na faia mai i rhizomes o laau. O taliega e faʻataʻitaʻia pito o vaitafe auala e le galo, o e faʻailoa mai ai se faʻailoga mamafa o le talaʻaga o fausiaina. O le ata o le pa puipui e tuʻufaʻatasia e ala i le faʻatasia o le faapaologa ma le faapaologa, faʻapea foʻi ma le masini teuteu, e pupuni ai i lalo ifo o le faʻavae (e faʻamaonia ina ia avea ai le faʻavae o le fale mautotogi).

E manaia i le vaʻai i le "togalaʻau" ulufale ma se tamaʻi teʻa. E faʻaofi i ai i fusi, ma o se vaega e faia o polycarboate. O le au pato e puipuia ai le faalavelave mai le timu ma le kiona, tuu ai le malamalama. Polycarbonate o se mea moni e mafai ona tumau mea e mafai ona tumu ai le tele o le kiona avega. Le tuʻufaʻatasiga o ia e le pei o le gaʻo e le solia ai le tuufaatasia o le ogatotonu o le fale. Laupapa laupapa o sportParent capy vali i le lanu o le pito i luma o le utupoto.

O le taualuga o loʻo faʻamauina i le mumu mumu-oneone laupapa, i totonu o le sili ona foliga tutusa. O lenei mea e ui lava e faigofie atu nai lo Clay, ae o le mamafa tele ma e manaʻomia le malosi o le lafi. Malamalama Mumu Mumu o le pule sili ona pule, o le aafiaga o le le mautonu i le lanu o le nofoaga i luma o le fale. O iinei o le mumu mumu e mou atu, faʻafefiloi ma le efuefu ma le liliu i piniki fetuunaiga o vae vae i le teuga. O le tutusa o pepa e tutusa ai ma le Windic Windows solia le taualuga monolithic taua ma aua le faʻatagaina le vaʻai i le vaʻai "i luga o le auala.

Faamatalaga faʻatekinisi

Fale ituaiga: maa.

Faavae: Slab, Monolithic, loloto i le loloto ma le tele o le susu.

Potu i lalo: Laina ma parastone masani.

Pafu: O feagai ma le faasaga i le feagai ai o loʻo feagai ma poloka "tamoʻe" (Optiroc, Finilani), o Limetolo ma Porterschards Genechard mai Pine.

Vaega: Frames, sueina o gyproc plasterboard.

Taualuga: faasee, solia; Fafie Fafie, Faʻaeteete-Chemeware Soover, Spaor Parum-Pergamine, Cereas-Sand Sale Braos Braos i luga o le pusa.

Faamalama: . Laupapa, ma le lua-potu faamalama (Rusia-Siamani); Mansard Windows Volux (Denmark).

Faitotoa: . "Betra" (St. Petersburg); Totonu-Oak tutuli ma ma faʻaofi mai le tioata manino.

Teraces: Faʻamalosi sima o loʻo i ai, decotive pa puipui mai le pane ("betra"), comier-cerearac pale.

O le teuteuga o totonu

Pafu: Plaster, Enkouska, laupapa laupapa, puipui puipui, teuteu o beems (oak).

Fola: Na taofia e Boards Iroquo (potu malolo, potu 'ai), Pine (lua fola fale moe) ma larch (tolu fola, teuteu i le lobby).

POLOGI: Swedberg (Suetena), Trevi (Italia).

Laʻau autu: Oak ( "Betra"). O eseesega, vali, lava fuaiupu: Tukkupla (Fink).

Meataiti: O le fatufatu (potu malolo, potu 'ai), o le vaitau tuai (potu malolo, potu), fausia) i ("Betra").

Lamepa: . Faatoʻaga, o loʻo taʻua ese atu le faʻailoga o le fale-le-sini (Italia).

Tekonolosi faamatalaga bati.

Pafu: . ogalaau Unqualted (paina), manually oti.

taualuga: Bitnumen Tile Keatepal (Finelani) (sana lanu).

Galue i le fuafuaina o le fale, tagata faʻatau ma Architectives filifili e tuʻu ese le "fofo" vaifofo o le fogafale muamua. I le tulaga, o nofoaga uma o loʻo iai ni vaega faʻataʻitaʻi lelei gaosi ma tuaoi. Pasi atu le tambour, e ulufale ai tagata faʻatau i le potu umi i le potu umi ma se sitepu i isi fola, o faitotoʻa i totonu o le faletaele ma tatala potu o le fola muamua. O lenei mau o loʻo lipotia mai i se potu malolo, o se potu 'ava, o se potu malo o le uluaʻi fola, faʻapea foi ma le popole i fafo.

O le faʻaluaina o le fale, o le autu taua o le tusia i le fuafuaga i le oval starcacase, o loʻo faʻamau mai le stade o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga Mai iinei o faasitepu e mafai ona aʻe i le maualuga maualuga. I le ogatotonu o le tulaga i le va o le muamua ma le lima o le fola o loʻo i ai le faitotoʻa i le potumoe o se tama teine-a loia i luga o le faletaavale. O le faiga faigata o le taualuga i totonu o le tuufaatasiga i totonu o se ata o le ata o le taualuga. O le tusiata e le naʻo le le nanaina o lenei foliga, ae na faia foʻi se elemene teuteu, "sopo" o le fesoasoani atoa ma le fesoasoani a cocoperation bed.

O le isi aso o le isi galuega ma matou maua oe lava i luga o le potu o le fogafale lona lua. Faʻafetai i le Happy Chang Hall, e foliga mai e le ni paʻepaʻe, e ui ina lelei o lona lautele o lona lautele e le sili atu i le (m. Sili ona aulelei o lona Alo. O le matua moe o le potu e faʻaogaina ai ma se potu faletaele tumaʻoti ma se potu ofu, faʻapea foi ma le ulufale atu i se ata o le hexqual. O lona tulaga le masani ai e taʻu ai le muamua o le foloa.

E i ai le sitepu i luga o le lona tolu, fogafale tofa i le va o le potu o le tama ma le matua potumoe (e le o vaaia mai le vaega autu). O loʻo tu i le ogatotonu, le vaega maualuga o le fale. A e tulaʻi nei, o le tau e faʻamalamalamaina ai le taualuga faʻamalama.

O le faletu e maua le Kapeneta atoa. O le a faamamafaina o le a faamamafaina e ona o le a faamamafaina ma lanu uliuli i laupapa, o se vaega o le vaega o le rafter mamanu, o se vaega sili ona teuteu o le sitepu i puipui i luga o puipui.

O le tusiata o galuega na fausia e le kamupani a Igland ua manino lava o loʻo matou taʻuina mai ni filifiliga ata. O le tagata mamanu taliaina le mea faitino pe a maeʻa le tusiata e le tatau ona gagau lona ulu, fausia nisi fou stylistics. E na o le pau le mea e mafai ona atiaʻe ai aitia ua maeʻa ona faʻapipiʻi i se filifiliga fou. Ma na tutupu i le taimi lea. O tagata ofisa osser Karemina na faʻaauau le manatu o le sili ona leva o le Europa i le fale ma teuteuina le taualuga o toetoe o le toetoe lava o mea uma "mamanu" mai mea teuteu. I le folasaga lona lua ma le tolu, na latou faʻamainalima lea o ni 'auʻaloa moni a visa, i le amataga o faʻataʻitaʻiga mama faʻafeusuaiga. O le taualuga o le potu malolo e alu ese ai le afa o le afa-laupapa i fafo atu o le fale. O le potu malolo o loʻo faia i lalo o le fale o le nuʻu e sili atu le malosi: O ni nai "o le a le mautonu i le tele o tausaga ua mavae, na ia manumalo ai i le taualuga. I luga o lenei, e tusa lava, datch mogafs i totonu o le pito i totonu. O le potu malolo o se tuʻufaʻatasiga o sitaili o sitaili: O le taualuga o le faʻapipiʻiina o faʻamalama i lalo o laupepa ma curndelir, o loʻo toe faʻamatala ai aiga. Ua faʻamamaluina e tagata mamaʻiga ma le malosi o tagata maʻila ma le lotoifale le aveeseina o se tulimanu o le tuai.

O le potu o le umukuka - o se potu tele ma se mea e sili atu, ma iloa e se counter ma suia le fola. I le umukuka, ua faaputuputu le fola, i se potu 'ai - palu (e le o le sili atu o le sili atu o le sili atu o le le malie). O le potu 'ese o loʻo i se tagata pupula e alu ese ai le togalaʻau. Ua uma ona iai lea nofoaga e aofia ai le mamanu. Paʻepaʻe Oval laulau ma nofoa i le sitaili o le Braderyer, White Changlent Britsin ma paʻi atu o ni aufana, o le mea e sili ona lelei i le taeao taeao?

O le sili ona faʻateleina le nofoaga i totonu o le fale o le nofoaga autu o le sitepu ma se mea na valiina e se tuaoi i luga o puipui ma teuteuga o le ranelized lotoa. O sisitema sipela o loʻo faʻafefiloi, o loʻo tu i le malae o Shircane, ma A maeʻa le Tilerolored i le fola. O le uluaʻi tuʻufaʻatasiga i lalo o vae e tosina mai ai e le gata i le masani ai o mea, ae faʻapea foʻi le lavelave o le faʻatinoga. Tile ma le maʻi pini e ese le mafiafia. Ma, mo le atoatoa o togi, sa tatau ai ona le amanaia ma le le mautonu uma numera numera o le sitaili o lo o tagi. O le faʻamau o tufuga mai faʻaofi e pei o le puipui o le oga o le Italia ma Czech City.

O tagata faʻatau o se aafiaga tele i le faʻavaeina o le totonu, o le galuega a le tagata ofisa ua faʻaititia i le tuʻufaʻatasia o latou manatu i le faʻamafanafanaga o taimi. O lea la, le potu 'ai, o le potumoe o' au ona o le teine ​​teine ​​o se 'ata matagofie o se tamaʻitaʻi lelei tele. Pastel lanu e puleaina iinei (o le potu 'ai e paʻepaʻe ma se tamaʻi-lanumeamata, o le tama teine ​​uliuli-paʻepaʻe ma piniki ma cyclamen potu, kulimi ma le uliuli). Teine na liliu mai le fiafia tele: rosats i luga o le aufaʻatau puipuia ma dracksfffes, o loʻo i luga o le uila, pe leai foi, pe a e mafaufau i le rosas Potu lea o se tulaga faigata foliga le maua. E leʻi faʻatagaina le taualuga o le faʻamanatuga e leai se maualuga o meafale ma le sili atu ona faʻaalu. O fugalaʻau e leʻi fuafuaina, moli meafale ma le manino ma manino o ie vaʻai vaʻaia "faʻafaigofie" potu.

I totonu o le potu o le atalii o le a maalili mai le taualuga. Lenei ua mafai ai ona faʻaaogaina le tele o fausia-i le pogisa lanu meaafale. O le mapusaga o le faʻamanatuga na sasaina e le feteʻenaʻi o 'olo na valiina i le itu o meaafale, o le avanoa i le va o le vaega o loʻo puʻeina e le faʻasologa, o loʻo faʻaaogaina.

O le potumoe, faaauupegaina i se faletaele tumaʻoti ma se potu laʻei, e sili ona manaia. O le totonu o loʻo foia i totonu o le malu "bourgeois" auala: spafffy kapeta, interbicte conpaper stade, moli ata, ma isi

Ua lava le taua o le kapeneta, pei o le sili ona foliga o le kapeneta, ma toe avea ma "potu sili ona taua" i le fale. Lenei "Faaopoopo" Space na tuʻufaʻatasia ai le 'au ma le mamanu ma le tele o avanoa mo le iloaina o sili ona manaia o latou. Viia o laʻasaga, faʻapipiʻi lagona, na galulue faʻatasi ma Lenei E le aoga tele, ae aulelei. Faʻatupeina o lala na fuafuaina mo malologa ma fatufatu, e mafai ona e gafatia. I luga o le itulagi o puipui e nana ai le ea dists, o le vaega o le matua o loomatua e totoe i le piliki. O le puipui o le "Hallway" ma le uluaʻi fesoasoani e leai se mea e sili atu nai lo le taumafai e taia le ventiplation system. O le faʻaiʻuga o loʻo faasolosolo ona faʻatumuina i souivevelars e mafua ai le 'au mai femalagaaiga.

O le faʻafeagai o le fale i luga o le upega tafailagi o loʻo iai le taele - o se fale-lua-tala mai le lima-taofi ogalaau. Totonu o loʻo iai le potu a Rusia, taele ma potu e tolu, lua lea e mafai ona faʻaaogaina saogalemu e avea ma potu moe malo.

Laugatasi mamanu e tatau ona iai se talanoaga ese. O le '' upega tafaʻilagi e le faʻamalosia le sili atu i luga, ae o le tele o mea o loʻo fetaui i ai: o se vaitaele, o le togalaʻau ma le sigini-fugalaʻau e pei o le carrac freaks wactic. E i ai le nofoaga mo vao. Na manaʻo le Hostess i le i ai o se togalaʻau, ae o le faʻatinoga o tulaga masani o moega o le a feteʻenaʻi ai le "Igilisi" fanua, o le vaitaʻele. Ua maua e le laufanua o Debcupe Devigner GyudMila Vasennnnkov E i ai foi le matala "atopau", mai le mea o le pa puipui o le pamu tauau.

O le mea fai faʻamatala e ofoofogia i le fofo o le tusiata, totonu faʻatasi ma laufanua. E ui lava o le tusiata ma designers- i totonu ma laufanua - i le tulaga lenei, toetoe lava ma le tasi i le isi e leʻi fesootai, taitasi o latou pulea i faiva ma faaauau ai pea le manatu e tuuina atu e le muamua. Sa faateʻia foʻi le fale ma le fiafia. E ono i le isi selau tausaga o le a maua se manatu se tasi e toe fausia ia te ia.

Faalauteleina o le tau o galuega ma mea i le fausiaina o se lua-tala fale.

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Taulimaina o meafaitino, fuafuaina, o le eleele aveese M3. 650. 20.5 13300.
Fautuaina le lelei le toe faaleleia, toe faaleleia (faatumuina o tagi), faamaufaailoga faamau M3. 118. 7. 826.
Masini o paʻu paʻu, muamua-galuega ma faʻa-ea m2. 180. valu 1440.
Faigaluega, faamalosiau, sima M3. 47. 60. 2820.
Masini monolithic w / w tu i luga, cotingina le lautele M3. 38. 72,4. 2750.
Atoa 21136.
Apalai mea i luga o le vaega
Nutimomo maa granite, oneone M3. 48. 28. 1344.
Sima mamafa 300. M3. 85. 62. 5270.
Hydrokhotloizol m2. 390. 1,2 468.
Bitminis Polymer Mastic kg 690. 1,6 1104.
Rolling jeeel, fetaui lelei, blueting uaea T. 2.9 390. 1131.
Formwork Hesert, Lumber, Nails ma isi mea seti tasi - 500.
Atoa 9817.
Pa (pusa)
Sauniuni galuega, faapipiiina ma le lafoaia o le faamalamalamaina m2. 240. 3.5 840.
Masonry o puipui i fafo Faigata (aerated poloka sima) M3. 82. 38. 3116.
Masonry vaega (curved luga) m2. 44. 23. 1012.
Masini o monolithic w / w tu i luga o puipui maa m2. 195. lua sefulu 3900.
Atoa 8868.
Apalai mea i luga o le vaega
Vae o vae laupapa, sima jumpers M3. 82. lima sefulu 1.00.
Masonry Mafaufauga M3. 13.9 60. 834.
Laupapa, crubbroid, fao ma isi mea seti tasi - 320.
Atoa 5354.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 180. sefulu mal le fa 2520.
Taamilo i luga o le auala m2. 230. sefulu ma le valu 4140.
Faʻamaoniga o oʻaves, soʻo, masini o luma m2. 40. sefulu ma le tasi 440.
Faapipiiina o le alavai alavai rm. M. 80. 12 960.
Atoa 8060.
Apalai mea i luga o le vaega
BRAAS tile sima-oneone (Siamani) m2. 230. 28. 644040.
Ato ato M3. sefulu mal le fa 120. 1680.
Alavai faiga rm. M. 80. sefulu mal le fa 1120.
Fusiua ma isi mea seti tasi - 320.
Atoa 9560.
Ogatala le manaia
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina m2. 480. 2. 960.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. 63. 35. 2205.
Atoa 3165.
Apalai mea i luga o le vaega
Faʻasao isover (Finelani) m2. 480. 2.6 1248.
poloka faamalama laupapa (tioata lua-potu) (Rusia), mansard faamalama (Denmark) m2. 44. 216.6 9530.
Oak faitotoa poloka (Lusia) PC. 22. - 7900.
Foam aoao, fusiua, fetaui lelei ma isi mea seti tasi - 450.
Atoa 19128.
Inisinia faiga
Autonomous vai sapalai masini (lelei, vai togafitiga) seti tasi - 4100.
Faapipiiina o le Swer System (Septic) seti tasi - 2500.
Faapipiiina o le faiga faʻavevela (faapipiiina o meafaigaluega, wiring, faapipiiina o masini faʻavevela) seti tasi - 2700.
Faapipiiina o le ventiplation system (faamalosia, pepe-manava) seti tasi - 3200.
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti tasi - 3300.
Atoa 15800.
Apalai mea i luga o le vaega
Suavai sapalai system (faʻasolopito faʻamalosi tino, faʻatonutonu ma le faʻatonutonuina o faiga, ma le faʻamamaina o faiga) seti tasi - 6800.
O luga o le Suauu i fafo atu o le Swoge System (Finelani) seti tasi - 3400.
Bouler Mearoust Burerus (Siamani) seti tasi - 8700.
Ventinelation system seti tasi - 5900.
Plumping ma eletise eletise, vevela ma faʻapipiʻi masini seti tasi - 12000.
Atoa 36800.
Faauma galuega
vali sili ona lelei, piliki cladding pa (faafoliga) m2. 300. 10.7 3208.
partitions masini, taofia lē tumau taualuga, GLK cladding pa m2. 650. lua sefulu 13000.
Folasaga masini (laupapa) m2. 240. 10 2400.
Feagai ai ma luga o tumutumu m2. 270. sefulu ma le ono 4320.
Faʻapipiʻiina o le faʻafanua i luga o le faʻafanua, teuteu laupapa ma uamea elemene m2. 393. 48. 18864.
Muamua sauniuniga ma le maualuga-tulaga lelei faʻamaeʻaina o laufanua, pa puipui o loʻo lafoina ma puipui m2. 870. 12 10440.
Atoa 5230.
Apalai mea i luga o le vaega
Fola laupapa (Pine, Larch, Iroko) m2. 240. 48. 11520.
Ceramic tile (Italia, Spain) m2. 270. Aua. 6480.
GLK (Faʻamaeʻaina ma le Faʻasalaina elemene ma faʻapipiʻi) m2. 650. sefulu ma le valu 11700.
BIION STARASCAS / OOK), Portal (Mumu Laʻau), o mea teuteu vaega seti tasi - 18600.
Mago Mafaufauga (Lusia, Finelani), Valivali, Popoia, Pricesture ma le Luitu o Tikkupra (Finelani) seti tasi - 5700.
Atoa 54000.
Aofai o le galuega 109260.
Aofaiga o mea 134660.
Atoa 243920.

Faitau atili