Magic faigofie

Anonim

O le faigofie faigofie ma le faʻasaʻoina o laina, voluma ma avanoa - o le lua-fale gaosi fale ma se nofoaga o 223 M2.

Magic faigofie 14061_1

Magic faigofie
O tusiata na mafai ona puleaina e le faaumatia le moni o laia o nei nofoaga. O le fale e maua ai se lagona lelei i luga o le pito i luma o fale tuai o loʻo siomia ai mai itu uma.

Magic faigofie

Magic faigofie

Magic faigofie
Glazed Deadicticle Tambour mafai ona avea ma se isi veranda, lea e manaia le malolo o se aso la
Magic faigofie
O le tino o le pato e faia o pou laupapa ma faʻapipiʻi i upu toso o loʻo taoto i luga o uʻamea pou. O le masini teuteu e fesoʻotaʻi e se faʻailoga faʻailoga ma o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le m-mamanuina malupuipuia i le au solitulafono. O le ata atoa e tatala ma o se vaega taua o le faʻatusa o le fale, o le sitaili o loʻo mafai ona iloa o se ekonactical tūʻu
Magic faigofie
E manino lava vaaia le mafiafia o puipui, maua o se taunuuga o se tuʻufaʻatasiga i se vaega mautu o poloka lautele, ua uma le papala laupapa. E leai se masalosalo ua lava lea e faʻatumauina ai le vevela vevela i totonu o le fale
Magic faigofie
O le mea sili ona manaia o le potu, o le mea moni, e le o se togavao, ae o le faʻamalama puipui tele i tafatafa ane, tuʻu i lalo le potu malolo. O le mea lea, o le tusiata ua uma ona suia ni nai mea o le manatu o le tuufaatasiga o nei potu i se avanoa tutusa.
Magic faigofie
Fuafuaga o le fola
Magic faigofie
Fuafua o le fogafale lona lua
Magic faigofie
O le potu 'ai e foliga mai e vaseina, ae e faigofie ona "faʻalauteleina" - e naʻo le tatalaina o faitotoʻa o le faitotoʻa
Magic faigofie
Glass Legan e seasea, o auiliiliga faʻapitoa, talu ai o lenei mamanu e masani ona "malulu". I lea tulaga, o le faʻaaogaina o le "mafanafana" alumini ma le faʻaluaina-glazed Windows na mafai ona aloese mai le vevela leiloa
Magic faigofie
O le uʻamea faʻapipiʻi o faasitepu ma le elemene o le panu foliga foliga faigofie, e ui e fai e tusa ma le ata o le tusitala. A leai, e le mafai ona avea latou ma faʻatautaia e mafai ona mafai ona ofi atu i totonu o loʻo i totonu o le taimi mulimuli
Magic faigofie
Faʻafetai i le malamalama o le malamalama o le malamalama, o le potu apefai, e oʻo lava lava i le laititi o itu, e foliga mai e matua votumigi ma osofaʻiga atoa mai totonu
Magic faigofie
O loʻo taalo le papataʻi o le talaʻaga o le tala i tua o le auivi, faʻatagaina oe ona pule i le laʻau. I totonu o le fale atoa, faʻapea foʻi i lenei potumoe, ua tuʻua i ai, faʻaali ona pa puipui ma lanu masani. O le mea e ofo ai, o le taualuga o loo faoa ai uma ma moli eletise ma le mamafa o pine pine, e le faʻaititia le mamafa ma le le faʻaititia le tele o le potu.
Magic faigofie
O lenei faletaele e avanoa i se tamai palu e tilotilo i sasae. Ma i taeao uma, fufulu, mai iinei e mafai ona e faamemelo ai le la oso. Ma o le a se mea e sili ona lelei e fausia ai se lagona sili mo le aso atoa?
Magic faigofie
O le le le masani ai o le mirror orridor o le autu teuteuina o lenei faigofie, pei o isi potu uma i totonu o le fale, potu

O le manino o le au o le au savali, o le faigofie o voluma, o le mea tonu o le pepa o se vaega atoa ma faʻapitoa faʻapitoa o le faʻaumaina o vaega o nei nofoaga I se tagi mo le mimita, ae le o le oso aʻe i lona matagofie "ua e" naʻo oe ".

O le autu o le ata tifaga obradensed e tusiata i le poloketi o le fale, o le a talanoaina - faʻataʻitaʻiga faigofie ma le saʻo o laina, voluma ma avanoa. E moni, o le fuafuaga e ofoina ai lava le "malosi" ma le tele o le fausiaina, ma lua nofoaga faaopoopo mo taavale ma glazed monis, itu taumatau. O le faʻaogaina o lenei auala e manino lava: ina ia mafai ai ona faʻagaioi i le olaga, o faʻafitauli faigata o loʻo manaʻomia. Na fausia le fale i le mea e sili ona taatele ma taugofie mea, naʻo le 8 masina na totoe mo lona fausiaina ma le teuteuina o le totonu o le taimi.

O lea, o le fale e tu i luga o se faʻatosinaga o le monolithic sima, o loʻo aofia ai pa o poloka lautele o loʻo faʻamatalaina i lalo). Talu ai o le faʻamalama matala matala na faia le faʻatamafa pe sikuea, ona lelei ai lea o latou faʻaputuga laupapa, o faʻamalama laupapa laupapa. O le fale e aofia ai se taualuga faʻalua i le laupapa laupapa laupapa. O le fausaga na fausia i luga o le vaega o loʻo aʻafia, ma Feutagaiga, latou te leʻi faʻatoilaloina ni isi faʻafitauli mai le tufuga fai fale. Peitai, e ui lava i lenei foliga foliga mai "Oline", o le galuega o loʻo iai le tele o manatu e mafai ona nono mai e nono mai, pe eseʻese, latou te le manaʻomia ni tau matagaluega. Ae faamasino mo oe lava.

O le faaputuga o le muamua fola e toetoe a toe faia i le lona lua. O le tufuga o le fale o le fale o le sitepu o le sitepu lea e sau ai faitotoa ma toetoe o potu uma. O loʻo faʻamalamalamaina e le pito i luga o le moli: O le taualuga vaega i luga atu o le "faʻamafanafana" o le "Alimal Production (ma le Hormal Spored Windows) ma le taʻaloga o le vevela) O le tele o le glazing o logotogo, ae o moli matala o loʻo tuʻuina atu mo le veli. I le tulaga lautele, o tioata tioata e taua ai se sao taua o le ashenetics o lenei fale. E tasi lava le fesootaʻi, ma vaevae foʻi potu eseese. O lenei auaunaga e mafai ona unaʻia i le malosi o le malamalama ma, pe a fai ua e tuʻu iai, pulea le "manino" o le totonugala. Ona o ipu tioata ma faitotoʻa, e tele lava potu taʻitasi ma faʻateleina ai le avanoa, piki i luga le avanoa o le togalaʻau i le togalaʻau.

Ina ia mafai e le taualuga ona le toe malosi lona malamalama i le taimi, lea e sili ona manaʻomia e fatuina ata faʻaalia o lenei fale, ae o se faʻapitoa zinc-tisan elon. E lautele lautele faʻaaogaina le 'olo i Siamani, faolani, Italia, ae seasea faʻaaogaina. O le mea moni o le taimi o le taimi e galue ai ma e manaʻomia le faʻaeteete tele nai lo le taimi e galue ai ma kapeta uʻamea. E sili lea o se maa maaleale: E le mafai ona lafoina, e le tatau ona tuʻituʻi ia, ma e sili atu le savali i le nofoaga o Deperations, oona pe a fai o le nofoaga o Deperites, o 'augalaloga ua faʻagaioia. Faʻafesoʻotaʻi le 'Auvi ma Aron poʻo' apamemea e fesoʻotaʻi, talu ai o le tulaga lea o le faʻafitauli o Galvinic, o se taunuuga o le aoga o le eletise o loʻo atiaʻe. O lea la, ina ua maeʻa le masini, faʻataulaitu ma alavai, e alagatatau ona mautinoa o loʻo tuuesea le zinc titaniafi mai le fesoʻotaʻiga ma oloa mai le lisiina. I le maualalo o le vevela, o mea e matua maaleale, o lea o le faʻapipiʻiina o le zinc-tipa i luga o le taualuga e le mafai ona faʻatautaia i le ea vevela i lalo + 7C. Ae ui i lea, o lelei o lenei mea e le mafaitaulia. Muamua, o le taualuga mai le Zinc-Tinuinaum e le manaʻomia ni meaʻai ma le atavali. E mafai ona latou faigofie e aunoa ma le toe faaleleia pe a ma le 100 tausaga. Lona lua, ina ua uma se togafitiga vailaau faapitoa i luga o lenei uamea, faafoliga patina-quartz-metala paʻepaʻe (Quartz-metala paʻepaʻe) po o anthra-metala paʻepaʻe (Anthrax-metala paʻepaʻe maa e aofia ai le metala paʻepaʻe, apamemea ma titanium tuufaatasi ma se pogisa paolo efuefu). I le tatou mataupu, o le malamalama lea o le efuefu lanu uliuli martetz-zinc, o loʻo iai se lanu sili ona mamaʻi i luga o le atoaga.

Ae toe foi i le laulau. I luga o le fogafale eleele o loʻo i ai se potu malolo ma le matila, o se potu 'ai i le togalaʻau, o se tamai umukuka vavaeʻese e se isi potu i luga o le fogafale.

I le fola lona lua E lua potu moe e lua-potu ma le potu moe o le fanau, lua faletaele e mafai ona maua le faapaologa ma le Kapeneta. O le mamanu autu o nei potu o le malifa o le totoa o le toilalo, ufiufi i laupapa malamalama. O mea uma o mea e sili ona faigofie ma laki, e leai ni auiliiliga faaopoopo, docor, lagona.

O le potu moe a le afafine ua vaeluaina i ni potu tutoʻatasi lua o potu: tuʻusaʻo le potumoe ma le tulimanu tulimanu. E le gata i lea, e leai se mea e le manuia ai ma le ofo tele mo le potu o le teine: o le tuaoi o mea uma e lua o loʻo galue ai iinei, amata vave mai le faitotoʻa. Talu ai ona puipui e le oi luga le faʻalealuga, ma o le tasi oi latou e le mafai ona tuiina atoa o mea, ae e le faʻatulagaina lava i se isi mea moni, i se mea manaia tele. I autafa o le potumoe ma le kapeneta o pa o le kariota ua avea ma faavae o le sparame. O se fofo sili lea.

I le tulaga lautele, o le atoaga o le teuteuina o le fale o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o papupuni faʻapipiʻi ma se moli moli, o ni naimea elemene. E masani lava ona faʻaaogaina le laititi o sima i fale i onapo nei i aso nei, o loʻo i totonu o le Scandinavia Asthetics i le ata o totonu. Ae o le faʻaumaga o loʻo faia, e uiga i tagata faʻapitoa mai le ata tusiata o ata, o la latou lava atinae. O le fofo fuafuaina foliga, ae o le masani foi o le tau o nei mea e sili atu nai lo le tau, pei o palasitika taamilo.

O puipui o le fale, faia i poloka lelei faʻapipiʻi, ua ufitia i le pogisa tumu i papaʻe papala o pauna papala. O mea o loʻo faia i Riga, ma i KALINGRAD, lea e faʻaititia lona tau. E uiga i le Plywood o se siitaga o le vai o le FSF Blogy, e sili atu le taugofie nai lo le tutusa Bitch Plywod, a o e sili atu ona faigofie ma maua ni uiga lelei. E tatau ona maitauina o nei mea uma o nei mea e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le pepa faʻapipiʻi. Pau le mea lilo o mea o se sili maualalo le malosi saini saini. O lea, e faʻaoga se aga masani a leo o Plywood mo le faia o elemene talafeagai i le gaosiga o meafale, afifi, ae o lona faʻaaogaina i totonu o le fale fausiaina fale e seasea lava. Ina ia mafai ai ona faʻateleina le malosi o le faʻasaina o le fale, atoa ai ma le faia o le fausiaina o se tulaga le masani ai, i luga o le Plywood, o loʻo ufitia i mea o loʻo faia i luga o mea teuteu ma gaioiga na faia i luga o mea na tutupu ma gaioiga. O faʻamatalaga uma ua paʻu e ufitia i se vale mo galuega mai fafo, e le gata o le faʻapipiʻiina o se maa manaia matagofie o Matholoty, ae na puipuia foʻi ona togafiti i fafo atu o le siosiomaga fafo.

E pei ona taʻua, o loʻo tu le fale i le nofoaga na aʻafia ai, ma a manaʻomia ona faʻailoa atu i laau matutua ma le fausaga o loʻo iai nei. O le fale na fausia toetoe lava o latalata i le matagofie i le auala (o le itu i saute lea). Ma o lea mea, na fausia ai se aiga tapunia mai le itu i matu, gata i le fale tuai. O le Driver sone ma le alatoto ona o loʻo taulai atu taavale i sasaʻe, ma le feʻe i sisifo o loʻo tilotilo atu i sisifo, - e mafai ona e maua mai le potu 'ai ma le veranda. O le terrace e avea ma tulaga mo faʻafiafiaga i le taimi o le mafanafana vaitau. Mai tuaoi ma le fale auala e vavae ese ai le tata o laupapa, faia i le tutusa attices e pei o le koluse scredged. O sea faʻaiuga e fesoʻotaʻi ai le fausaga ma le teritori e tuaoi ma e tuʻufaʻatasi e se tasi e lauʻeleʻele.

E tusa ai ma le faʻafitauli, o le uluaʻi fotitia mamanu e sili atu ona faigata e fausia e sili atu nai lo le masani ai o le fausiaina o sea faʻapitoa feagai. Muamua, i luga o le fanua atoa o puipui, na faʻaalu le faʻavaʻa mo le laupapa laupapa ma le mafiafia o laupapa ma le mafiafia o le 20-25 miliona ma le 40-60 mm lautele. Ma na faʻavasegaina faʻavaomalo le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. Sosoo ai, na faʻapipiʻiina Papatusi Plywood na faʻapipiʻi i le osofaʻiga ma le sikulu 35-50mm, ma o le fao o le fao e pasia e le 2-3mm. O le ato i le va o papatusi na ufiufi ma ufiufi puipui ma le uafu i ni faaputuga se lua. O le isi tulaga o loʻo maeʻa ai, faʻapipiʻi laupapa laupapa. Talu ai o latou na saunia foi eleelea faavae, i le tele, i le taimi muamua latou te manaʻomia e tuuina atu ai le faʻailoga talafeagai. Tali Mea Lelei: O faʻataʻitaʻiga na ufitia i se fuaiupu foʻi, o le Plywoodood, a o mai i le tele o mea, o mea e ese mai lava. A maeʻa ona faʻaopopoina le mamanu, o lenei eseʻesega i le matata e toetoe lava a tutusa, peitaʻi o mafuaʻaga na maua ai le loloto o le fale ma le numera. O le tele o laʻau na faʻasaʻoina i luga o le palu pa. O mea faʻapipiʻi e i ai i na nofoaga i le mea o pasi ai le laupapa. O iinei, o le mea moni, o le tekonolosi uma.

Faalauteleina o le tau o galuega ma mea i le fausiaina o se lua-tala fale.

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Aveʻeseina ma faʻailoga, loyut, eleele eleele i lalo o le faʻavae, eleele mama ma le ola M3. 73. 15.6 1140.
Masini o paʻu paʻu, muamua-galuega ma faʻa-ea m2. 68. valu 544.
Faigaluega, faamalosiau, Faʻamalolo (tatalaina faʻavae, aofia ai ma faletaavale) M3. 30.5 60. 1830.
Masini monolithic w / w tu i luga, cotingina le lautele M3. 43. 66.5 2862.
Atoa 6376.
Apalai mea i luga o le vaega
Nutimomo maa granite, oneone M3. iva 28. 252.
Sima mamafa m 300 M3. 73. 62. 4526.
Hydrokhotloizol m2. 150. 1,2 180.
Bitminis Polymer Mastic kg 200. 1,6 320.
Rolling jeeel, fetaui lelei, blueting uaea T. 0.9 390. 351.
Formwork Hesert, Lumber, Nails ma isi mea seti tasi - 350.
Atoa 5979.
Pa (pusa)
Sauniuni galuega, faapipiiina ma le lafoaia o le faamalamalamaina m2. 240. 3.5 840.
Tagi o puipui (aeeded sima poloka) M3. 84. 38. 3192.
Faapipiiina o metallic mamanu (veranda) m2. 35. 40. 1400.
Masini o fola o fola i luga o pa puipui (2nd fola, veranda) m2. 96. 12 1152.
Atoa 6584.
Apalai mea i luga o le vaega
Vae o vae laupapa, sima jumpers M3. 84. lima sefulu 1.00.
Carrier tino oti (veranda) m2. 35. 40. 1400.
Fofo, laupapa, Rubroroid, fao, electrodes ma isi mea seti tasi - 500.
Atoa 6100.
Mamafa masini
Faapipiiina o se duplex laina mamanu (aofia ai faletaavale) m2. 263. valu 2104.
Uamea le masini uamea m2. 263. 12 3156.
Faʻamaoniga o oʻaves, soʻo, masini o luma m2. 31. sefulu ma le tasi 341.
Faapipiiina o le alavai alavai rm. M. 70. 12 840.
Atoa 6441.
Apalai mea i luga o le vaega
Taualuga zinc pepa (zinc-titanium) Union Zinc (Lusia-Farani) m2. 263. sefulu mal le fa 3682.
Alavai faiga rm. M. 70. sefulu ma le lima 1050.
Ato ato M3. valu 120. 960.
Fusiua ma isi mea seti tasi - 270.
Atoa 5962.
Ogatala le manaia
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina m2. 720. 2. 1440.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. 69. 35. 2415.
Atoa 3855.
Apalai mea i luga o le vaega
Faʻasao isover (Finelani) m2. 720. 2.6 1872.
Fanua faamalama poloka (lua-potu tioata) m2. 41. 210. 8610.
Mansard Windows Volux (Denmark) m2. lima 250. 1250.
Laupapa laupapa laupapa PC. 10 - 2700.
Foam aoao, fusiua, fetaui lelei ma isi mea seti tasi - 350.
Atoa 14782.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le suavai sapalai ma le faʻamafanafanaga (fesoʻotaʻiga, uaea, faʻapipiʻiina o mea faigaluega) seti tasi - 4700.
Faapipiiina o le Seled system seti tasi - 1600.
Masini afi afi seti tasi - 2200.
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti tasi - 2400.
Atoa 10900.
Apalai mea i luga o le vaega
O fafo atu o le sami seti tasi - 2400.
Cassette fana (Siamani) seti tasi - 2600.
Plumping ma eletise eletise, vevela ma faʻapipiʻi masini, mea seti tasi - 12000.
Atoa 17000.
Faauma galuega
Faasaga i le Wall Plywood (Trade) m2. 240. 7. 1680.
Fafie Loong ma Wooden Ril (Trade) m2. 240. iva 2160.
Maualuga-tulaga maualuga luga (vaega i totonu) m2. 46. 10 460.
Vaega o masini mai le GLC (ma le le mautonu i totonu) m2. 67. lua sefulu 1340.
Feagai ai ma luga o glcs m2. 310. sefulu mal le fa 4340.
Folasaga masini (laupapa) m2. 170. 10 1700.
Faʻapipiʻiina o le faʻafanua i luga, faitotoʻa ma le faʻamalama o le vai, o le "uliuli" fola, decoration panels m2. 223. 45. 10035.
Sauniuniga ma le atavali o luga, galueaina o laupapa laupapa ma mea teuteu elemene m2. 520. 12 6240.
Atoa 27955.
Apalai mea i luga o le vaega
GLK (Faʻamaeʻaina ma le Faʻasalaina elemene ma faʻapipiʻi) m2. 380. sefulu ma le ono 6080.
I fafo o le ofu (Pine) m2. 170. 32. 54400.
Ceramic tile (Italia, Spain) m2. 80. 22. 1760.
Plywood ua lauiloa laupepa 110. sefulu ma le tasi 1210.
Uamea, pine mo sitepu, laupapa laupapa, teuteuga vaega, teuteu laupapa laupapa seti tasi - 13100.
Matutu fefiloi (Fitland), Valleens, Priber and Herestgnat Tukkuric ma isi mea seti tasi - 4100.
Atoa 31690.
Aofai o le galuega 62110.
Aofaiga o mea 81510.
Atoa 14362020.

Faitau atili