Fale i luga o klyzam

Anonim

O se faʻamatalaga o le fausiaina tekonolosi o se faʻavaomalo-uta fale o le 300 M2, na fausia i le masina ma le 'afa.

Fale i luga o klyzam 14063_1

Fale i luga o klyzam

Fale i luga o klyzam
Fuafuaga o le fola
Fale i luga o klyzam
Fuafua o le fogafale lona lua
Fale i luga o klyzam
O le faavae o se tamai sipai sipai ma le mafiafia o le 45cm, o fea o le kolosi o le faavae o le 40 cm lautele faataati o le piliki
Fale i luga o klyzam
O Maou Tola na avea o le faavae mo le faapipiiina o pa puipui. Na faʻapipiʻi o ia i le pito i lalo o le ruberoid
Fale i luga o klyzam
O le faila faila e nana ai se kamuta kolosi, e fai se fanua mafolafola ma latou. O le Komiti Faʻafoe e aofia ai ni mea e lua ma le koluse o le 46146mm, faʻafesoʻotaʻi e se uamea Great Plate (MZP) mai M Tech Tech
Fale i luga o klyzam
Maimoa i le faletaavale. O nisi panetut panels i le umi e faʻatusatusa i vaega o le fale. Na fausia ni isi faigata pe a faʻapipiʻiina
Fale i luga o klyzam
O mea uma i totonu o le fale na faia i le mataupu faavae tutusa e faaaoga le MZP. O lenei mea na mafai ai ona maua ni tulaga maualuga o le fola ma sina mea itiiti e tafe.
Fale i luga o klyzam
O le laga o le fola na faʻapipiʻi i le Manulala laupapa e faʻaaoga ai uʻamea kanana ma fao i le mamao o le 40cm mai le tasi ma le isi
Fale i luga o klyzam
Ina ua fausia le vaega o loʻo faia o loʻo i ai i le ogatotonu. O vaega i totonu o se faʻavaʻa o se faʻavaʻa
Fale i luga o klyzam
O le potopotoga o le mamanu o le fogafale muamua na alu na o le lua aso. Ae na ou taunuu ai ma le faigofie. E leʻi i ai i le laʻau le taimi e fai ai ni fetuʻutuʻunaʻi mo le lona lua. O le lauiloa lauiloa o tekonolosi e le masani ona aʻafia i taimi uma le galuega - o le gaosiga o nisi taimi e le fetaui
Fale i luga o klyzam
O le auvae o le fogafale lona lua o loʻo faʻamauina i luga o le faʻavae tutusa o le muamua. I luga o le pa puipui, o Mauila laupapa o ni mea na tupu, ona nonoa lea i totonu o tulimanu
Fale i luga o klyzam
I nisi tulaga, o laina lautele e le faʻapipiʻiina e faʻateleina ai le vaega o le lagolago i Mavalela
Fale i luga o klyzam
I le fanua o le T-foliga soofaatasi, o le au lasi ogatasi i le itu taumatau i le "gaogao", o lona uiga, e aunoa ma le lagolago. Ona faʻapipiʻiina lea o vaega faʻapitoa o le oona o loʻo ogatasi ai

Fale i luga o klyzam

Fale i luga o klyzam
Ina ia faʻamalosia nofoaga talafeagai, mo faʻataʻitaʻiga, lea e faʻatasia ai le Vaega lea o le a gaioi; e toʻafa taga o loʻo faʻaputuputu ma tusi faʻamau. O lea e masani ona avea le mamafa o le mamafa o se vaega tele koluse.
Fale i luga o klyzam
O laupepa pa o le fogafale lona lua o loʻo tautamuina atu o loʻo taulia, ala i tulimanu o tulimanu, lea e lautele ma sili ona lelei tisiliga o loʻo iai lenei fausaga.
Fale i luga o klyzam
Uamea fatu papatusi lautele e sili ona faigofie ona faia le gaosiga o rafter fausaga
Fale i luga o klyzam
Ina ua uma le Mauga, Rafters ma Crates o loʻo ufiufi i ata faʻapipiʻi "Izosan - A"

I lomiga muamua, ua uma ona matou talanoa e uiga i fuafuaga eseese o le faʻavae, pa ma taualuga, e uiga i le latou lelei ma le le mautonu. Lenei aso, ua ofoina atu ai se faʻamatalaga o le fausiaina tekonolosi o se faʻavaomalo falega sa faia ma se vaega o le 300M2, na fausia i le tasi ma le afa masina.

O fale puipui-talita e leʻo se tala fou o le taimi nei fale. Atonu o le taugofie tele ma le fiafia. O le fausiaina o Busseders poʻo ni ata laupapa e sili atu le umi. O le ostirian Framet Fort-Talipupuni e taoto ai le symbiosis o lua manatu manatu. O le muamua-tino o loʻo i le fausiaina o le malamalama ua maasiasi ona faʻaputuputu lea o le vevela o le faʻavaʻa o le faʻavae o fata ma le koluse o le vaega o le 50150mmm. Ia saʻo, le lapoʻa o le matutu mamber (lalo ifo o le 20% o le hexdity) o le 46146m, talu mai le laupapa e manaʻomia. O le manatu lona lua - o le talita (Panel) - ia manatu o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e faʻaputuputu mai le panela (ma pe a aunoa pe leai i le maualuga ma le lautele. O loʻo fausia i latou i le fale gaosi tulaga, ae le o le fale.

I le tatou tulaga, o fetuʻu e fausia ai se faʻavaʻa ma le maualuga o 2.8m ma lautele mai le 0.7 i le 2 m ma le folasaga ma le faʻamalama matala e tusa ma le poloketi na faia e tusa ma le poloketi. O le tuʻugamau o le itu o talita o loʻo ufiufi i le 16-millimeter osb-papatusi lea na faʻapipiʻi ai le ata faʻapitoa. Ina ua uma ona faʻaputuputu le pusa mai le atigipusa ma lona unafu ma folauga ma fola gaosi, puipui ma faʻamalama ua amata ona avea ma lapoʻa "sanuisi". O lona "Faʻatumu" i le tulaga lautele e mafai ona faia ni faʻalavelave: Polystyrene Foam ("PESTERX 35", "PSSA), o le Soult (Forc (Parc), lea saunia maualalo le vevela leiloa. Faatasi ai ma le mafiafia o le vevela o le fale vevela, i le itiiti ifo 150mm, ma le faʻamalieina o le vevela, o le vevela o loʻo faʻaititia i le averesi o le 2c i le averesi o fugalaʻau. E faʻatusatusa i le lelei o le piliki puipui ma le mafiafia o le 1.5 m.

I totonu o isi mea, o le faʻavaʻa o le fausaga o loʻo manaʻomia se laititi o mea: 0.0-0-0.07m3 Woods i luga o le taulaga ma le 0.04-0.0M3 i luga o le 1M2. O le tau o sea mamanu (pusa) o le 30-35% o le tau o le fale atoa, sauni-faia-faia-faia se-afi, pe o lenei numera e aapa atu i le 60-70%.

O Le Amataga o Taimi

O le faʻaiuga o le fauina o le fale talimalo o loʻo lata ane i le nuu o Kuthzama na taliaina e le 'au faʻapitoa i lomiga faapitoa. Na fautuaina i latou e faʻamalosia le Faʻamalu o loʻo fausia ma le piliki o loʻo iai, i le latou manatu faʻamatuʻuina o le fausaga, o le a faia o se isi nofoaga e osofaʻiga i ai tui le fale e ala i le faʻaaogaina o le masani ai filifili vaʻaia.

Faʻatulagaina o le ala laupapa o loʻo iai i luga o papatusi ia o laʻau tetele o le autasi laupapa, multiptival (faʻaituau) i totonu o faaputuga. O le fua mea mo papatusi o le leo, le-ting-fafie, e na o pine piping o laiti lautele. O le maimau o isi alamanuia e le o le alu, o le mea e mautinoa ai le homogenety o le oloa. O le Chips Glue i lalo o le maualuga o le mamafa ma toe teu le vevela ma le faaopoopoina o le synthetic wax. O LE LUʻITALAʻU SILI LELEI LELEI LELEI OSB-UPS. E ui i le faʻaaogaina o sina laʻititi o le Asmoldshehyde Resin, o Papatusi o loʻo saogalemu, talu ona tuʻuina atu le fua o le soifua maloloina o tagata pe a maeʻa le tele o minute. O lea, o le Osb-papatusi e mafai ona faamatalaina o se fale lautele o loʻo iai ma le malosi maualuga ma le aulelei, o se paʻu tele o le faʻagaioiga (faateleina vai o loʻo faʻaaogaina. e fai ai māmā ma rigid cined ratu. Ma puipui. Osb-papatusi e mafai ona avea ma foloa o le foloa, puipui puipui, suia i lalo o le taualuga mafanafana. E mafai ona tuu i lalo o le atavali, lofituina i le maʻa ma piliki ma piliki, sivine sivine ma poloka poloka. O lenei mea uma e maua ai se lautele lautele o avanoa mo le faʻasaʻoina o le fale o le fale i soʻo se sitaili. O le tau o papatusi e latalata i le tau i luga o le phaneur: 1m2 o le 20-millimeter ditped Osb-pati - tusa o le 6.5; 1m2 16 mm ie-4.

Geodestic galuega faʻatino ile tulaga o le lumanaʻi na faʻamaonia ai popolega o tagata e ona sea ma tufuga; O le eleele na faʻaalia e palu ai. O le mea lea, na tonu ai lava ona filifili e faʻavasega se faavae mautu i totonu o foliga o se tuʻugagaga lautele lautele i le atoa itu o fausaga ma tuʻu le faʻavae. O lenei na faʻatagaina tapulaʻa i luga o le poloketi. Le faletaavale mo e lua taavale ma le fale ma fale, lea ua faʻapipiʻi foʻi le koiler, e faʻapipiʻi foi i le maualuga o le fola muamua. Tasi le mea lelei, o le tamaʻi laʻititi le maʻaleni o paketi na mafai ai ona faʻamamafa le faʻavae.

Ae leʻi "lalagaina" le uʻamea i le lagi i se fofo sima ma le sapalai o le vai o le anptic ma vai. Talu ai o le tulaga o le sewasonal faataatiaga o le fale e sili atu i luga o le maualuga o septic, o alavai o le a soloia e le kalave. O la latou DooCarrbage o loʻo faia i totonu o le biogt filter faʻapipiʻi i tua o le septic.

Auivi

Luga o le pito i luga o le sima slab i luga o le vaega o le fale na faʻatuina i le pito i lalo o le fa piliki lanumeamata ma le maualuga o le 55 cm. Ole faavae mo le Fono Aoao o Pake Pa o le Manulatila laupapa faʻapipiʻi i le pito i lalo o le Storthol vai vaega ma taula i le 50 currements i le 50 cm faaopoopoga atoa o le fausaga. O loʻo i luga o le faʻavae muamua o le fola o loʻo tuʻuina i lalo o tulimanu. O le nofoaga masani o le lag (ma se sitepu o le 40 cm) faʻamalosia le atoa mamanu ma na faʻateleina ai le faʻamalosi o le fola. O panem panels na faʻasaʻoina ia i latou e ala i le faʻapipiʻiina o le tulimanu o galvansized uʻamea lapoʻa o 906060mm ma le faʻapipiʻiina o oe lava.

E leʻi sili atu le 200-300 i le tele o le faʻavae o le Octor, e le o le Kog, o lea 4-6 o loʻo auai i le Fono Aoao. O le saoasaoa o galuega na faʻamanuiaina ai tagata faʻatau: Mai le taimi o le momoli atu o le laupapa seʻia oʻo i le iʻuga o le fola atoa ua le sili atu nai lo le tasi o le fola o le fola atoa. O le isi aso na manaʻomia e faʻasaʻo ai le pito i luga o le Manulala laupapa ma le faʻapipiʻi o le lag o le laga o le fola lona lua e ala i le muamua. O le mea lea, o le faiga o le facuage ua atoatoa ma faʻamoemoeina i le faʻamutaina o le tagata faʻatau. Tulaga Manatu masani, ma le tau lelei ma o le avanoa o mea uma e tatau ai, i luga o le faʻapipiʻiina o le fale fausiaina o le 300m2 e tusa o le tasi ma le afa vaiaso. E tatau ona maitauina o le a o le a o le a o le a o le a o le a o le a o le a o le a o le galuega o loʻo ufitia i aftisppitic ma afi mumu i le fale gaosi (e tusa ma mea e mafai ona fasia ai. Sa le faia se tulaga. E le gata i lea, ua faʻaititia i le itiiti ifo o le taimi moni e faʻaletonu ai le maualuga o le maualuga o le maualuga e faʻatupulaia ma faʻapipiʻi foi le faʻavae o le tuʻutuʻuga, e sau foi i totonu o le pepa mulimuli.

Afai na e feagai ma le faʻafitauli o le fausiaina o se fale, ona e mautinoa ai lea o se tasi o le sili ona taʻutaʻua o elemene o le tuufaatasiga o le taualuga mamanuina. O le faʻapotopotoga ma faʻapipiʻiina o le rafter e mafai ona tele le tau o kamuta sikola mai, o le a iloa ai le saʻo o le lelei o tapuvae ma ola (fale). Peitai o loʻo iai le tekonolosi e faʻatagaina ai i le tutusa ma le fausiaina o galuega galue i le vave gaosia o faʻatoaga ma le talafeagai (faʻateleina) laupapa i le fale gaosi tulaga. O loo matou talanoa e uiga i le system o Waters gear papatusi. O lenei faigofie fesoʻotaʻi vaega mafai ona fatuina ituaiga fausaga eseese: utums, faʻavaʻa ma faʻatoʻaga o tamaʻi ma faʻafefeteina i le malosi o fao o loʻo taofia i fao. Mo le taimi muamua, o papatusi na amata ona faʻaogaina e tuʻufaʻatasia ai vaega o Titeen mai le ogatotonu o le 50 o le seneturi na teli ai. Sa matua i se taimi mulimuli ane, i le 1964, na faʻamaonia mzp e le protocal o le Indecomoge of River of Berlin (ANBT). Laina mzp e faia o le lua-itu-vaega o loʻo faʻapipiʻiina pepa faʻapipiʻi ma le mafiafia o le 1 i le 2.5 mm e faʻafefeteina ma le lafoina o nifo o uumi ma pepa. O papatusi o loʻo tipi e tusa ai ma le taua o le itu, o le tagata faʻatau (o se tulafono, o le umi e mai le 50 i le 400mm i se sitepu e tasi). O le lalolagi o le sili sili ona taatele mzp o le American System Gang fao. O le mea taua o le mea taua o le fesoʻotaʻiga ipu i itu eseese e le tutusa. Ma se avega, o le malosi o spikes on bending ua maua mai le itiiti. E le leva talu ai, i le 1998, o le Hungarian system o le MZP ituaiga "a Arpad" na faʻatagaina, o loʻo faʻamalosia ai e le vaega o le tasi i le tasi. O lenei taua tele le malosi o le fesoʻotaʻiga. O le le atoatoa o soʻo se mzp o le ipu o loʻo tu i luga o fafie i luga o le masini i itu uma e lua, e manaʻomia avanoa avanoa, e naʻo masini e maua ai. Mo lenei mafuaʻaga, o le mamanu na aoina i le fale gaosi ona faʻatau atu lea o le nofoaga o faapipiiina, o loʻo faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le MZP. Mai iinei ma e le o vāg ¯ a sooupu o lenei tekonolosi. Ma o le a le mea e fai i se tamai faiga po o tagata taʻitoʻatasi o le tagata. O le tali ua toetoe lava a manino. Faʻaaogāina faʻapipiʻi papatusi, tulimanu ma pito i luga o elemene ma togi pu ma sikulu. O lenei faʻapipiʻi e mafai ona fausia e ni togafiti, faʻaputuputu ma le faʻapipiʻiina poʻo luga o le lapotopoto elemene ma fesoʻotaʻi i latou ma fusi i itu eseese. E le gata i lea, o auaunaga a se kamuta sikola e le mafai ona manaʻomia.

O le tuiina o elemene uma o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai le tele o le tele o faʻaputuga fatu uʻamea ma le faʻataʻamilomilo o le gaosiga. Saili mo le au fausia steel uʻamea uʻamea laupapa (MZP). Faʻafetai ia i latou, na latou faʻatautaia le faʻaaogaina o laʻau o maualuluga ma se lapoʻa o 46296mm, pamu (faʻaputuputu) mai le fale gaosi faʻapitoa. O lea, o le malamalama o loʻo i luga o folasaga o folasaga o folasaga o le uluaʻi foo ma lona lua pe a faʻatusatusa i le tasi o le tulafono o le Kanata, e masani lava ona faʻaaogaina e pei o se tulafono, 48196mm. Mulimuli ane, na iloa le Mzp e matua tele naua mo le taua tele mo le tului faiga, e sili atu le taua ma le malosi o le pulega. O le tofa o taualuga fausaga e aofia ai ni vaega o le lua-nonoa, o loʻo faʻataʻitaʻia ai le tasi i le isi. O lenei tulaga na aumaia ai le tele o faʻafitauli i taualuga, o le na tatau ona faʻatauaina e le uamea paʻu. Ae talu ai e leʻi fuafuaina le faia o le mea osofaʻiga, o le laʻau mafanafana ma le faʻaaogaina o le ie mafanafana e leʻi faamalieina; Mai le taualuga o le "keke" uiga o Kanata o fale, na o le suavai o le ata o le ata "Izosan - a". O le fausiaina o le fale e leʻi uma i le faʻafeiloaʻiga o le faʻavaʻa o le faʻavae ma le faʻapipiʻiina o le taualuga. Na sau i le suiga o le "Sanuisi" Faʻatumuina o pa, fola ma ata, atoa foi ma le faʻapipiʻiina o meafaigaluega, fafo. Ae o le a tatou faamatalaina lea e uiga i lenei auiliiliga i lenei lomiga o le mekasini. O iina o le a e aʻoaʻo ai le tau sili o le fausiaina o le mea.

O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le tau o galuega ma mea i le fausiaina o le 2-faleoloa fale ma se nofoaga o le 300M2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 94. sefulu ma le valu 1692.
Fautuaina le lelei le toe faaleleia, toe faaleleia (faatumuina o tagi), faamaufaailoga faamau M3. 32. 7. 224.
Masini o le paʻu paʻu ma le faʻapopoleina vai m2. 150. valu 1200.
Faigaluega, faamalosiau, sima M3. 69. 60. 4140.
Lapataiga Taualomiga m2. 54. 2.8. 151.
Tamy o puipui i fafo (faavae) M3. sefulu ma le ono 38. 608.
Atoa 8015.
Nutimomo maa granite, oneone M3. 45. 28. 1260.
Mamafa mamafa M3. 69. 62. 4278.
Hydrosteclozol, bitsumen ma polymeme ma polymer mastic, swel rolls, fetaui lelei, brattings uaea seti tasi - 952.
Piliki masani M3. sefulu ma le ono 85. 1360.
Masonry Fofo, Faigaluega Talipupuni, Lē o ato laupapa, fao, isi mea seti tasi - 1800.
Atoa 9650.
Pa (pusa)
O le masini o laupapa laupapa-laupepa i fafo (teuteu laupapa-chip m2 / m3 390 / 8,1 - 1350.
Papatusi) ma Andland Sootaga Pati (ufiufi gkl) (mafiafia 148mm) 636 / 2.7
O le masini o laupapa laupapa-vaega vaega (98mm mafiafia) m2 / m3 165/2 .... - 216.7
Faʻamamaina o masini ma faʻapipiʻi utupoto i luga o le mzp ma le faʻaputuputu o le va m2. 380. - 2965,4
Atoa 4532.
Laupapa laupapa laupapa (148mm mafiafia) Seti / m3 1 / 10.8. 250. 2700.
Laupapa laupapa laupapa (mafiafia 98mm) Seti / m3 1/2 217. 433,3
Laupapa seti tasi - 2064.9
Fusi Uo, overlapping i luga o le MZP Cross vaega 46296mm - 11.8. 283. 3339,4.
Ruberoid, nonoa, feutagaiga seti tasi - 522.5
Atoa 9064.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter system, fola ma vanupaies m2. 328.3. - 2070.5
Ulufale mai o le carnis chicking, vali rm. m. 65. - 220.
Suavai masini masini, faapipiiina o taualuga ma vaega m2. 328.3. - 2257.8
Faapipiiina o le vaipuna rm. m. lima sefulu - 1000.
Atoa 5548
Stropil verms i le mzp seti 1 / 7.5 - 2625.
Laupapa (46148mm), Doom (32100mm), pulea (2050mm) M3. tasi - 653.3.
O Fale m2. 80. 4.5 360.
Fusi, faʻapipiʻi seti tasi - 500.
Laina m2 / m3 55/1. 217. 216.
Faavalea le suavai m2. 378. 0.5. 189.
Taualuga (uamea Tile) m2. 387. 8,6 3328.2.
Doborny elemene mea faʻapipiʻi seti tasi - 1000.
Vai-felting system seti tasi - 2000.
Atoa 10874.
Atoa 4768.

Faitau atili