"Os-sisifo"

Anonim

Lua potu potumoe ma se vaega o le 96.1 m2. Sousticsted Sasaʻe Prepaso Shilophy, Spromen i luga o le Western Squance.

Tuʻufaʻatasiga ma se plasma o loʻo i totonu o le potu malolo - soli i itulagi o Sasaʻe ma sisifo. O le Iapani "i le fata faitaulaga o le matagofie", ma le taulaga i tekonolosi faaonaponei i le taimi e tasi
O le faatofuina i le siosiomaga o le manifinifi ma le aupito i sasaʻe e oʻo i le pito o le pito. E mafai e tagata valaʻaulia ona faia se faʻata i se faʻaputuga lapoʻa o loʻo faʻaulu ma se lanu uliuli, ma se matutu ma le mama
O le masani ai "Europa" o le potu malolo ua avea ma lelei le faavae mo le lagolagoina o le Andental Straliques
I totonu o le totonu, o auala faʻaalia o soʻo se mea e masani ona faʻaaogaina. Laina kapeneta ma "Iapani" moli i luga o le Sofa Sofums na fausia ai se siosiomaga mamalu
O le ata o le laulau kofe o le tuʻufaʻatasia faʻatasi ma se singletal alavai o kapeneta
Siosiomaga Lanu: Sa oneone, Lalolagi ma Wood Bark - o le pito i lalo o le filosofia o le vali i totonu
O le aofaʻi o mea faitino o mea ma o le le lava o ituaiga o le potu malolo o loʻo tauia e le oa o le tamaoaiga.
Lapotopoto laulau faʻapipiʻi i le umukuka, ma le manuia tusitusiga i le sikuea i tulaga o avanoa, tautua o se nofoaga o aoina atoa le aiga atoa
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Fuafua pe a uma ona toe fausia
O le ie faataupupuni ma le ie o le ie o le ie o loʻo i luga o le toe faʻaleleia o le masani ai ma le saʻo i totonu o le fanau. Ua faʻasolo i le Wicket ma matutu laʻau i itu uma e lua o le malosi o le fatu atonu e pasi lelei i ato ma se pashwater - o le taʻaloga o loʻo faia i le potu mamanu.
Racks i tamaiti mamanu ata o loʻo tautua e le gata mo le teuina o meataʻalo, ae mo le faʻaalia foi o le aofaʻi o le tama o ni ata o fale
Brickwork e faia le Stureo Western Mosprif i Sasapu Totonu mamanu
O le matagofie o le silika moega ma atigi pusa o le potumoe o loʻo faʻamamafaina e se moli vaivai o le taualuga "moli"
Faatasi ai ma le fesoasoani a le vaitusi i luga o le podium, spatial zonting o le faletaele ua faamamafaina
O le tuʻufaʻatasiga o le faletaele faletaele na fausia i luga o le taʻaloga o vaalele ma tusi, foliga, fale ma mafaufauga

"East-West" o se tuufaatasiga lauiloa. Ae o nei vaega atoa o loʻo faʻamamafa o loʻo faʻamamafa i totonu, o se togafiti tele e manaʻomia ma tomai. O lenei faiga faʻaalia ai le fale mautotogi na ofoina atu i lou mafaufau: O le avanoa na avea ma moli ma sili ona lalelei, ae le ova tele i le sili. I le lautele, le sili "nofoaga" nofoaga "mo le aiga Moscow o le tolu.

E faapea o le faia o faʻataʻitaʻiga i faʻaipoipoga o tamaiti sili ona matagofie na fananau mai. O VAICsossity o loʻo faʻaosofia ai e le tuʻufaʻatasia o nai aganuu eseese se lua, e leʻi fuafuaina. Soupticsted Sasaʻe Toso i Sasaʻe, ua fuafuaina i le Western Requincestations, na mafua ai le le fiafia i ai. O lona fale e vaaia i lona lava ia, aiga, taumafataga mama i le tau o le aofaʻi o le numera o tagata filifilia ma le decorator metotia. Ma i le taimi lava lea, o se fou, faʻafiafia, o se fafine lototele, o loʻo i ai mai le manatuaga o femalagaaiga. Matou te manaia tele le malolo mai i le lesitala i aso uma!

O le fale mautotogi o le manifinifi o motu o le Iapani Islands, o le vevela vevela o le vaomatua Asia, o le aoga ma le le manava o le sami ma le lega o le sami tala lelei. Ae o nei mea uma e foliga mai e tau le mautonu. Lagona po o fea e muta ai sisifo ma sasaʻe, e matua faigata lava.

O le potu malolo lenei, o le atoa foi o le ua mafai ona safi i le agaga o Europa i le va o puipui, o le avanoa i lalo o le fili. O ni mea e tuu ai i meaafale, tuu manino i le sikuea, pei o fitafita i luga o le pamu, - vivii atu i le maota o le masoso renais. Ua masani ai mea uma i la tatou lalolagi lautele, o le faʻavae o le faʻamaoni na teʻa i "lavalava", uiga o le atunuʻu i sasaʻe. O lea, le puipui i le fausaga-i le Plasma TV (apili i le Iapani Toknonama tu masani ma Mabatz: O le aitema o le fale matagofie e pei o le puipui lalelei. Na o le na o mea o loo fuafuaina nei le itu o mea taua e l ¯ e faia ai se galuega o faatufugaga, ae o le lanumoana lau. Maualuga sikuea i le fuafuaga o le vase mai le laʻau, ufiufi i le lanu uliuli, e peiseai o loʻo o mai ai mai le Saina anamua. Latou, e pei foi o le a iai isi totonu o tusitusiga, na faia e tusa ma le tusia o le tagata mamanuina. O le eseesega o nei mea mautu masani ma manifinifi matala lala - o se ata vaaia mo aʻoaʻoga e uiga i le lotogatasi ma tauiviga o mea faʻafeagai. O le ata o le potu malolo e faaeaeaina e "Iapani" amepa o faigofie geometric foliga ma paʻepaʻe lamepa, "o loʻo filifilia ma le faʻaeteete le paʻu.

O ofutino o le adk e faia mai le Corteex o le oona o le oona o le ogatotonu o le Metitirani, Sepania, Potukale, nisi o eria o Algeria ma Morocco. Talu ai e faʻatapulaʻaina foi le faʻasolosolo o laʻau, o le aofaʻiga o fuainumera o mea faʻavae e faʻatapulaʻa, e taugata tele mea. O ofutino o le ark e i ai se tulaga ese o mea e mafai ai ona latou faʻaaogaina i totonu o le totonu. E faigofie la, e le mafaitaulia le mamafa; E le pei o fafie, aua le lagolagoina se vaega ma e le faigofie ona pala; Vailaau o le tagata faigaluega. O le vevela faʻapitoa ma le faʻalumaina meatotino o loʻo faʻamalosia ai le pu o loʻo faʻamaulaloina, o le auʻaunaga pito sili ona lelei e tumu i le ea.

I le vevela ma le leo-issulated agavaʻa, o le plug mafai ona tauva ma mea taugata (polystyrene foloa, minerale fulufulu), ma le mafai ona tiʻetiʻeina ai le masini. O le tele o mea taua o mea - mai le mea lelei i le lameu, pei o le maamora lanu, ma le tamaoaiga lanu gamma-mai Brown-saunia sili atu le saolotoga. Pau a le mea lilo o mea e laiti, o se taui o tagata gaosi nei e faaaoga ai ofu eseese. Faitau atili e uiga i le pa ma le fola Cork ofutino i le tusitusiga "o le togafiti o le la, puʻeina i le laau".

O le faʻavae tutusa o le tele o le aufaima ma sisifo o ata ma fegalegaleaiga o loʻo faʻaogaina i totonu o isi nofoaga. Ae tau pe o le a tatou talanoa laititi, peitai mo le taimi nei o le a matou matauina i le faʻavae o le nofoia o le fale. O le Monolithic faʻavaʻa o le fale-fou o le fale-fou mai le taimi muamua na fesiligia ai ni tapulaʻa ogaoga fuafuaina. O le nofoaga ma fua o toetoe o potu uma o loʻo nonoa atoa i totonu o puipui i totonu, lea e matua faʻalavelave ai, pe a mafai. O lea la, ua faʻaititia suiga, ma o loʻo siʻitia atoa le vaega i luga o le teuteuga ma ni naigagana o le tini pe sili atu i luga o le taʻaloga o le taʻaloga ma le avanoa ma le avanoa.

Mo nisi mafuaʻaga, o fa 'olo o le fale, na tuʻu e le fale e malo, laititi i le itu o le faletaele i le potumoe, ma le tamaʻi lapoʻa. E faigata ona fai mai o foliga faapenei ona faʻavae lea, ae o faʻataʻitaʻiga o nofoaga sa lava na o le maua ai o le malosi ma le talafeagai ma le nofoaga, e aofia ai le nofoaga, o isi mea uma ma o fua o nofoaga, ua faapea mai e talafeagai).

O le vaega o le faletaele i le ulufale na faaitiitia i le tuuina atu o le Squaplus Seled Seledken. O lea, na latou maua ai se manumalo faaluaina. Muamua, o se isi potu mo le umukuka meafaigaluega na mafai ai ona maua se nofoaga e tasi e iai. E toeititi lava sikuea i tulaga o avanoa, i le ogatotonu o loʻo iai se laulau faʻataʻamilosaga e toafa. Lona lua, o le vaega tumaʻoti o le itu tuʻufua e le gata o le nofoaga masani o loʻo fuafuaina (faleuila ma fufulu), ae foʻi mo le taele. O lea ua faʻatino nei e totonu le potu o se galuega e lua, a o iai i le taimi lava e tasi o se malo ma le faletaele a le fanau (pe a latalata le potu o le tamaititi).

O le faletaele lona lua, tamai faletaele, latalata i le potumoe, i le isi itu, faʻalautele i le tele o le faletaele atoa. I lenei mataupu, o le ulufale atu ia te ia na setiina e le mai le potu tele, e pei ona manatu muamua e le poloketi, ae tuu sao mai le potumoe. O isi lata ane na lata ane i le pogisa na tuuina atu i lalo o le potu laki. O le iʻuga o se faʻavae o aso nei, "Faʻataʻitaʻiga i sasaʻe", afai e mafai ona e faʻaali atu, o le fofo: O se potu malolo o le au faʻaevaiaʻi mo se ulugaliʻi faʻaipoipo. Fale talimalo, eria o potu uma e tolu, faletaele, faiʻelaina potu - laititi. Ae ui i lea, afai tatou te manatu o loʻo i ai le tagata o le fale o le fale o le fale, ma manatua le vasega ogatotonu o le vasega slon: "O le potumoe e foliga mai o le potu moe liua i le ofisa.

Faiga i itu i sasaʻe na mafua ai le siʻitia o le lauiloa o le lauiloa o le faʻamaeʻaina o mea ua le masani ai, i puipui faʻapitoa mai Bamboo, siama ma isi fualaʻau 'eseʻese. O tulaga lelei o nei oloa e manino lava: Siosiomaga agalelei, lelei malamalama, vevela le vevela ma le gaʻo e faʻaaoga ai meatotino, mauoa faʻapitoa mea totino. "Otiina" Uppaperspapers, pei o soʻo se isi, e aofia ai faʻavae ma le taʻotoga. Faapipiiina o le muamua mafai ona faia pepa po o ie, pei o le lua ma fualaau 'aina. Faʻaopoopoina Tekonolosi faʻavae CASEMSE, faʻapea foʻi ma le Foafoaga o le Comiki e Mafai Ona E Totonu: Fetalaʻia, Lalo, Picking. O le mea e sili ona taugata ma o le taimi o le tekonolosi tekonolosi ua taua o le "filo i le filo": O le alavai ma manifinifi laina ua tuu i luga o le faavae o le tagata. O lea la, o tapasa taitasi o le Fale puipui e maua tulaga ese, e faʻailoa mai ai se vaega o le taʻiala i totonu. Ioe, o le pepa puipui ma le kopi o le auʻao o le auʻao-o loʻo sili ona taugata nai lo le masani ai, ma foʻi e faʻatamaʻi. O lea, ua tele ai le faaiʻuga ma Bedpaper mai BAMBOO ma le faletua e masani ona masani ona manaʻomia e faʻamamafaina vaega taʻitasi o puipui.

Manatua e leai se lisi o lisi na afaina ai le fetuutuunai o fetuutuunai. E oʻo lava i vaega muamua na te leʻi tatau ona fasia, pei ona masani ai lo latou pepa, i le poloketi faʻamaumauga (na talimalo (na talimalo (sa faapea e fausia i latou i le taimi o le toe faaleleia). O vaega fou na fausia mai i le malosi malie malie-lapoa-sipai. O loʻo fetuunai luga o le laufanua e faʻaaoga ai ni faʻatasiga o fefiloi ma na faʻapipiʻi, o le tini uma na faia e faʻatatau i le potu faʻapitoa.

O le maualuga o le taualuga (2.7 m) taofia uma ata tifaga i luga o le autu o le sili ona faigata plastics. Mai le faʻamaloloina o fausaga, na tuulafoaʻia toeititi lava i le fale mautotogi, pe a fai o le tolu vaega, e lua faletaele ma se nofoaga e mafai ona nana ai le umukuka O le fausia-i lamepa faʻatasi i luga o le nofoaga faigaluega o le umukuka). Uma le faʻamaloloina o fitafita o loʻo faia o Mrwall, i faletaele - mai le susu o le susu. I isi taimi o totoe, na aveʻese ai le taualuga i se vaalele siona e tasi ma faatulaga ese fetalaiga, na tuuina ma vali.

Ma o lenei o le a tatou toe foʻi i le spatial fesoʻotaʻiga na matou talanoa i le amataga. O le vaega o le fale mautotogi e laʻititi tele (96m2), ae ona o le le aoga o le faʻasoasoaga o le vaseina e foliga mai o le mea moni. O faʻatonuga uma o le faʻagaioiga o le faitau manino mai o le faʻavae. O le faletama o le potu i le taimi e tasi ma le vaega o le tufatufaina atu ma se vaʻaiga manatu ma o loʻo vaʻaia uma sone o loʻo vaʻaia. Taumatau alu - i le potu malolo o le ae pa'ū ai. Alu i le taumatau, o le ae alu i le potumoe. O le ae alu atu i le umukuka ma sau i le vasega pepe. E le gata i lea, o le tulaga o le gatete o nofoaga ua uma ona fofo, ae aoga: O potu tumaʻoti: O potu tumaʻoti e faʻaoʻo mai i le fale o loʻo i le mageso (o le faʻaseʻe o le mageso o le Iapani sitaili), ma o le ulufale atu i le umukuka e le tapunia uma. Ma o le tagata togiola e auina mai le faitotoa o se faailo manino manino lea e mafai ona e agaʻi i luma, o fea la, o le a le aoga o tagata na ona, ma i le mea e le aoga uma.

Faʻafetai i le Faʻalututua Vaega, o le potu malolo e mafai ona vaʻaia ma le faleʻoloa, ma liliu atu i se potu tuʻufua - ia e lua filifiliga eseese mo le faʻaaogaina o le worter wirty . O le faʻatusa o se faʻalauteleina o fusi e lagolagoina e le fili: e faʻaaogaina fofo i le filifiliga o le faʻamaeʻaina o mea uma, meaafale, vali, ma isi mea.

I le tautala lea e uiga i le mamanu, i lenei tulaga e mafai ona taʻua o se faʻaaliga o le fatuina o le fatu o le faʻamau o le decours o Alla i Ivanova. E faʻamalosia ia te ia ma lona itu i sisifo o lona uiga, ma se manogi lemu. E ui lava, ae o le tofo ma le masani ai o tagata e ona le ata o totonu. Aʻo leʻi toe siʻi, o le aiga i se fale malamalama tele, e ese le fale ma tatala fugalaʻau mama. Na iʻu i ni faigata, o lea o le manaʻoga tele mo le teuteuga o le fale mautotogi na faʻatinoina: e tatau ona faʻatupu le faʻanoanoa ma le taofiofi.

I le piggy bank o manatu

Tamaiti matagofie

Malamalama pupula, puipui puipui ma ata vali ma tele areto, e le o mea uma e te manaomiaina se tamaititi i lona lava potu. Sili atu le taua e fausia ai se avanoa e mafai ona suia, maulalo i le mafaufau o tamaiti, ona i le ata faataʻitaʻi, ona i totonu o le pirates vaʻa, ona i totonu o le itu i totonu o le pirate. Faʻai ina unaʻia fausaga ma elemene e foliga ai tutusa mea eseese. Moega moega-pupula ma kapeneta labyrth okeni, kasa-lili ma laulau-uta.d.

I lenei vasega pepe e iai le tulimanu ma o le apefai ma maea, ma se tamai falemataaga mai ia fata ma faaputuputu. A o le auala 'autu o le potu e toeitiiti lava o le "moni" afi masoa. O lenei e sili ona lelei a o le a mafai e ou mafaufauga ona tusia. O le tagata Sharener Alama Ivantova na faamamafaina e le tele, tusa foi ma foliga foliga, ina ia tele le avanoa, e le mafai ona filifilia (efuefu. Ma ia avea le 'ava malosi e faia o se afi mumū, ae e fetaui lelei le nofo i luma o le aluga i le afiafi pe taʻalo ma le luko. O le mea saʻo o loʻo iai le ata o loʻo iai le lautele o le mea o tautau mai ai le ofu mai le taualuga. E faigata tele ona fai atu ina ia mautinoa o loʻo faʻailoa mai, ae o le taimi muamua, o se sui sili o le le aoga o le operani, o le faʻafanua pito i lalo o le elemene.

O tuʻufaʻatasiga na faia i le matutu laʻau i le tele o le uila e tu i autafa o le magalafu, pei o le vaʻai, ma i le taimi e tasi o le a latou o mai atoa mo le afi mumu mo le afi mumu mo le afi mumu mo le afi mumu mo le afi mumu.

Ua uma ona mai le faʻatapulaʻaina ua iloa ua foʻia le galuega, pei ona latou fai mai ai, 100%. Anufe lanu gusiut, faigofie geometric spepes, o se mea manino o le stagata o le sosaiete - o mea uma e mautinoa. I le fale mautotogi nei, e mafai ona e ola e pei 'e te fiafia tele i ai, ma o le a le amata ona faaiuina le matuaivale ai, e le mafai ona le toe aoga ma le agaga fiafia. E lautele atu i le mafaufau faaulaula. E le o se avanoa, e tusa ai ma le talita, e fiafia i ai le au faʻatuatuaga e aunoa ma le tuusaunoaga, e ui lava o seisi o loʻo iai i latou e eseʻese tofo, mataʻitusi ma taʻiala o le ola.

E faigata tele le "Konk" o loʻo i totonu o le faʻaaogaina o mea ua maeʻa ai. Pepa puipui mai le Sisara ma Bamboo, Cark Forts, Matte ma le manaia o le Plaper Valelauga i luga, na taua ma le le lelei o le siosiomaga. O mea e uiga ese, o le mea moni, avatu le faʻafetai i le itu i sasaʻe. Ma i le taimi lava e tasi, o latou faʻaaogaina ua tauamiotonuina ma se vaʻaiga manino lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fagu uʻamea e teu lelei, ma o le pepa puipui mai siama ma BOMBOO e sili atu le umi atu nai lo a latou pepa faʻatoa le "oloa".

Matua vaʻaia le autu o le eseʻesega o mea faʻauma e taʻalo i le potumoe. I se aotelega, o lenei potu sa filifilia vave i le gagana Saina: Lush Silket Bedspads i se mafanafana lanu lanu, o le ata lea o le mea moni o le Le Malo o le Malo. Ma faʻafuaseʻi, o se mea e le mimiti ma le masani i sisifo o loʻo i sisifo ma se pamu o le pamu i le faʻailoga o le itu i sasaʻe o le itu i sasaʻe. O le mea moni, o le mea moni, e sili se mea e sili atu nai lo le faʻataʻitaʻiga i mea uma, a o le lagona e maua ai se lagona malosi. O loʻo i ai le faitotoʻa o loʻo i totonu o le potu ofu, ma e foliga mai o lenei faitotoʻa ua i totonu o le lalolagi ese atoa. Atonu o le a tatalaina le ata o le Manhattan i fafo atu o le faitotoa ?.

Brickwork i totonu (moni pe faia le faʻaaogaina o le tomai faʻapitoa) o se mea ofoofogia o le mauoa i le faʻaalia. I totonu o le aufaitai, o le aso anamua, o se fasi o le piliki o le pamu e tautua ai o se sili atu i se vaega o auupega po o ata o le matutua o le arsistocracy ma le faaaloalo. I le laititi o loʻo i totonu o le pa o piliki, o le tele e masani ona valiina i le paepae, ina ia mafai ona matauina, ma faia se faʻailoga o le Orthodoxy ma le tele o le taulaga. I le potu potu o loʻo matala ai le agavaʻa - o se faʻamanatuga o le bohemian taimi ua mavae, o le Gissian Intics, Arestis o le semi-faanatinati. Faʻapefea ona Iloa Nei Vaʻaiga Atoa Teʻi I Aʻoaʻoga Fufulu? O filifiliga e tele: Mai le piliki moni, mai lea o ni vaega fou e mafai ona fausia, i le faʻapitoa faʻapitoa o mea ma piliki o piliki (palasitika laupapa, pe o le afu pepa). I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻatulagaina le masoa i le tau o le mafiafia o le mafiafia vaega o le faʻapipiʻi ma le siisii. I nisi o tulaga, i fale puʻe piliki tuai, e mafai ai ona faʻaalia le maʻi, aveese le ie tuai.

I le faletaele, o le taulaiga o le mamanu e suia i le taʻaloga o laina ma pepa. Sei o tatou fai mai, e tuʻufaʻatasia nisi mea i le avanoa (mo se faʻataʻitaʻiga, atigi), o le tele o sui o loʻo faʻaaogaina, o loʻo faia faʻatasi ma le pipili. I le tulaga o le maʻi, i le papaʻu, o faʻata o faʻata o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu papaʻe. Talu ai ma i latou ma le palu tutusa o puipui e 'ausia ai le aafiaga o le faʻalauteleina o avanoa faʻavae.

I luga o fata na fausia e ala i vaega, o le teuteuga o ni vaega o fugalaʻau o fugalaʻau ma atigi. Faʻalauiloaina ma le faʻauiga o elemene ua teuteuina i le fropical fibrasi, ua latou manatu o se isi faʻailoga o le alofa mamao.

Ina ua sauni le tagata e na ona tuu ese le tele, e aofia ai mai le taugata meafale na faʻaaogaina i le fale mautotogi (o le fea vasega e leʻi fetaui ai i se nofoaga mamao, ma faʻaputuputu le ulu o o le aiga o teineiti, malosi ma moni o iai. O totonu o totonu na faia e le lelei siosiomaga mo nei mea. Ina ia fetaui lelei i latou, o fata faʻapitoa na gaosia i luga o le tusiata ata ma faʻapipiʻi i le vasega pepe. O le pito i lalo o fata ua i le maeʻa o le tamaititi ma le fale mo meataʻalo, ma o le pito i luga faʻaalia mea faʻapitoa.

E i ai le tele o tusitala a le tusitala i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. I le faaopoopo atu i na mea taua i le vasega pepe, o nei e fausia-i totonu o uarota i totonu o le potu tele ma le potu malolo, moega i totonu o le umukuka. "Na ou manaʻo e fausia se fale nofo i se kopi se tasi, ma laʻu ata tifaga eseese, ma e le o se ata tifaga mo le faʻavae o le Mostercow SawNs," o le tala lea a Alla Ivantou. E masani ona faʻaaogaina le faʻatulagaina o se auala i lana galuega: Faʻatonutonu o ata o meafale ma faʻamalosiʻau i le gaosiga o paaga umi. O le fesili e masani ona tulaʻi mai: O le a le tau ma le lelei o nei mea? E tusa ai ma le mamanu, o tau o mea totino a le tusitala o loʻo i ai i le averesi o tau tau vaega, ma le lelei o le faʻataunuʻuina ua faʻamaonia e le polofesa o mea totino. E taua foi o le tufasine-mamanuina mea e aoga ma faigofie ona fausia.

O le lanu o matapale o totonu e pei ona valaʻauina "efu". E i ai le lautele tele o tamai laufanua o lanu enaena: o le lanu o le malamalama oneone ma pogisa fafie, mago courk ma fualaau faisua. E oʻo i le lamepa e faʻataʻitaʻi vaivai le tiga ona o le filifiliga mafaufau o le le fiafia i le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasia ma le auupega paʻepaʻe, poʻo le moa poʻo le ie araisa.

Ua mafaufau mea uma iinei i luma o le auiliiliga, mea uma o i lona tulaga. Ma le paleni o tuʻufaʻatasiga o ituaiga eseese o siʻosiʻomaga ma Agavaa o sasaʻe ma sisifo, na maua i totonu, e le o se auala taua i le mamanu, suia le alatuu e te vaʻaia mai le tele o isi.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Designer decorator: Alla Ivantouva

Matamata i luga

Faitau atili