Teuina o ata

Anonim

Racks o foliga eseese ma tele. O le a le mea e filifili ai mo le teuina o tusi, souivela ma ata i totonu.

Teuina o ata 14071_1

Teuina o ata
O Mr.torsrs Rack ei ai le asymmetrical Configuration
Teuina o ata
Paron modular system
Teuina o ata
O le faʻataʻitaʻiga mai Ansples Thow Dours o loʻo tuʻufaʻatasia ma avanoa matala
Teuina o ata
Meafale e okaina o le a mamanuina o le kamupani sui tauva mo oe. Rack mai le
Teuina o ata
O le fata o le puipui atoa na mauaina e ala i le tuʻu i ai le numera o ni faʻailoga taʻitasi o IKA
Teuina o ata
Filifiliga Filifiliga: Tumum i le ogatotonu, ma luga o itu, elemene, eseese le maualuga. Faʻasaga
Teuina o ata
O le LOFT o loʻo iai Mr.Doder e talafeagai mo potu malolo, ma mo laei potu.
Teuina o ata
O ipu foliga matagofie i luga o fata ma le faʻata o le faʻata i tua. Faataʻitaʻiga mai Alleghts.
Teuina o ata
E le o le avanoa i luga o fata laiti. Filifiliga mai ika
Teuina o ata
O le ulu o le moega na liliu i totonu o le fata. Na iloga ma talafeagai ma le muamua. "Mekran"
Teuina o ata
O le ogatotonu o le vaega ua tofia i le TV. Aples hack system
Teuina o ata
O le fata e mafai ona siitia i luga o le fola, faʻapipiʻi i vae uamea
Teuina o ata
A tupu le tamaititi, o le lanu lanu e mafai ona suia. Potu o tamaiti mai le
Teuina o ata
Tusi puʻupuʻu mai Stanley. Moega, desktop ma rack o se tasi tulaga
Teuina o ata
I luga o fata matala, e mafai e le tamaititi ona maua mea sao. Rack mai ika
Teuina o ata
Potu malolo mai Mr.Dors.
Teuina o ata
O le fata e oka ai saʻo le toe fai o le potu faigata. Faʻasaga
Teuina o ata
O meaafale slovenia i le lelei o loo agai italia. Malo.

Mayy Fieldbal lipea pe o agai i se nofoaga fou, matou muamua iloa pe fia mea o loo siomia ai tatou. Faamanuiaina o meaalofa, tusi, faailoga, caseti, fafaga mai sili faimalaga malaga, ata i totonu ... ma o mea uma e tatau ona teuina i se mea.

O mea na lolofi mai mea uma, o ese mai mo lou olaga maualalo avanoa? Faatali le faʻatamala ma le faʻavalea. E mafai le foia o le faʻafitauli e le faigata tele, e taua tele le faʻasaʻolotoina o le teuina o faiga.

O isi tulaga, aganuu

O ai e le manatuaina ni puipui lelei o le Soviet vaitaimi! O le tumutumu o lo latou lauiloa i le vavau-valu, ae i totonu o nisi fale latou te nonofo ai nei i se nofoaga e mafuli ai. O le fufusi o le fale, vaega o le vaega, o le pa o loʻo nofoia le avanoa faʻaititia le umi o le potu. O le aporic o mea uma e totoe o loʻo iai le maualuga o le maualuga ma le loloto, ma o le tele o fata e nana i tua o faitotoʻa. Ioe, ma o le lanu e masani lava ona pogisa, e faapena foi foi i se tauaofiaga atu.

O puipui uma e tutusa ma le tasi, pei o potu lea latou te tu ai. Le mea leaga tele o lenei meaafale o le mafuaʻaga lea, e le mafai ona fetuunai ia latou tagata manaʻomia. O le malamalama o mea taua e sau i se suiga i sea tele o le "Array" e sui ai le povi. Le vaega maualuga e sui ma maualalo, laiti tulaga o loʻo tuʻufaʻatasia i fata. O le tasi o tuʻufaʻatasiga e tuufaatasia mai mea taʻitasi o le taga i ona malamalama masani. O le sili atu strititi e foliga pei o lenei: o le fata o se nofoaga malulu o le teuina mo mea laiti. Ua "fusi o le upu" ia te ia lava, e tusa ai ma le lolomipa le Sili o Rusiparibers, ae o mai ia i matou mai le gagana Siamani. I Siamani steaghge o lona uiga o le tuu pe tuu. O lenei meafale-faʻatatau i le matou puipui ma o nisi taimi e foliga mai o ai (mai le vaega o le rusia ma bolasiasian gaosi, o nisi o matata o le atunuʻu). E aofia ai foi ma le vailaau ma se pusa mama ma fata. Ae, e le pei o ana "taua", o le fata e sili atu foi ma le mullenication. I lena, e masani ona suia foliga vaaia e taua. Leai se mea na tupu ai le igoa o lenei mea o le tulaga o le tulaga na o mai ia i matou mai Siamani, e lauiloa mo lo latou filifiliga ma le ono! O le rack e sili atu ona fesoasoani ia teu mea i le faasologa atoatoa.

O fea e amata ai

Ae e te le i alu i le faleoloa, tali oe lava (le itiiti ifo pe tusa) ni nai fesili. Muamua, oa mea ma o le a le tele o le a e alu e teu? O le a le mea e te manaʻo e nana mai ai mata o isi tagata i tua o faitotoʻa tapunia, aʻo le a foi, i le isi itu, tuu se tupe teu? Lua, fuafua pe o le fea avanoa, ma sili atu vave lava, o le a le ituaiga nofoaga o le a tu ai le fata. O le faufautua i totonu o le faleoloa e faigofie ona tuʻuina atu ia te oe fautuaga pe a fai o le a e faʻaaoga le fata. Afai e iai tamaiti laiti i le aiga, e taua le tausia o le saogalemu vave. Mo se faʻataʻitaʻiga, lafoaia le tioata elemene pe faʻatulaga maualuga. E talafeagai foʻi le mautinoa o le faiga atoa ua mautu ona saogalemu ma fale mautu. Toetoe o meafale gaosi oloa poʻo le salon e ofoina atu nei e ofoina atu auaunaga faʻapitoa. O le a ia tausia foliga mai o le lumanaʻi hack, tosoina lana galuega mai lona lima poʻo luga o le komupiuta, ma o le a faʻasaoloto atoatoa ai.

Masini talafeagai

Faʻalagolago i le mea e faʻaaoga ai lau meafale, ae manaʻomia se ituaiga ituaiga. O le fata e mafai ona faʻatau atu o se oloa uma (faʻapea foi ma se laulau poʻo se nofoa), e pei o se modular system (i lea tulaga, e mafai foi ona faia e tusa ma se poloaʻiga taʻitasi.

Modular stellage E aofia ai le sauniaina-faia elemene o faʻailoga e faia ai se tasi faasologa ma tutusa teuteu ma faʻalelei. Elemene ua filifilia e tagata taʻitasi e faʻalagolago i talosaga ma manaʻoga. O polokalame modula e tele kamupani, o nisi o i latou na: o le Myden), Cheden), Lodous, "Braghssus), Panras), Pragetas), Panras), Panras), Panras), Panras), Panras), Panras), Panras), Panras), Parsus), Preteous), Panras), Panras), Panras), Panras. Aples (slovenia), Danona (Spain), ma isi mea

O le rack o lenei ituaiga e manino lava taugofie meafale na faia e okaina. I le taimi lava e tasi, o le tomai e tuʻufaʻatasia elemene o loʻo matala ai avanoa mo le faʻaalia o ni tofo ma mea faʻatupuga, le mea moni i le faʻatulagaina. O le modular faiga faʻatagaina e le gata i le faia o se faʻamatalaga moni o le mamanu, ae piki foi se "faʻapipiʻi" i lau fiafia. O le aofai o fata ma o laʻasaga uiga i isi ulugaliʻi fuafua i ni manaʻoga. Na ofoina atu e Sapged Salou ma faleoloa e mafai ona e vaʻai i ai i totonu o faʻavae. Na faʻapea foi ona o taga o loʻo faʻaalia i le faʻasologa o le Kamupani, o le a fesoasoani e amata folau, filifili le mea o loʻo e manaʻomia. I se faʻaopopoga, o le toʻatele o tagata gaosi e masani ona masani ai, e masani ona tofia o latou lava igoa poʻo numera. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasiga "samba 3" fale gaosi "Lotus" ($ 620), potu malolo ($ 2450), angstrom "($ 1150). O le numera o le numera modules filifiliga i le tasi faasologa o kamupani eseese. O lea, le faasologa, o le mea sili lea ona atoatoa o Autula-isi Churchadors, e uiga i le 100 vaega. Tusa lava pe le o ni vaega e itiiti ifo, o suiga i le autu o le tasi fata e le o iloiloina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tutusa aʻoaʻoga e mafai ona tuua matala pe faʻaoʻo atu i tioata poʻo faitotoʻa (e masani ona ofoina atu i ni lanu). O faitotoʻa o latou o loʻo faʻaseʻe pe faʻaseʻe, pe a manaʻomia, ua suia i le au solitulafono. O se tasi filifiliga o le eseese o le tele o fata i IKA: "O togafiti" o loʻo faia i le mamanuina o mamanu ma paʻepaʻe lanu moana; "Faʻailoga" ua fuafuaina i le atunuʻu; "Ivar" e faigofie ma faatemokalasi, faia i pine le togafitia. O le tuʻufaʻatasiga mo le potu malolo (2 poʻo le 3 racks faʻaopopo le kapeneta TV) mai iKA e mafai ona tau mai le $ 300, e fuafua i le faʻataʻitaʻiga.

O fata e mafai ona "tuputupu aʻe" i le taimi. E le o se mea na aoga. O le mea moni o lena, pe a manaʻomia (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai ua siʻitia le faʻavaeina o le aiga), e mafai ona maeʻa le fata. E faigofie, ona e te le tau pikiina se tutusa pe sili atu foi. O le a lava le faalauteleina. Mo se modular hack, e tatau ona e faʻatau se vaega faʻaopopo mai le isi lava faʻasologa o lau. E moni, e tasi lava le faigata: o faasologa e sau mai ai, e fuafua i le taʻutaʻua, mai le lua i le lima tausaga. Ma e ui lava o le faʻatau atu o le faʻatauina e sili atu nai lo le sefulu tausaga, e i ai le lamatiaga o le le maua o elemene talafeagai. Afai o le fata e faia i luga o le poloaiga, faʻafesoʻotaʻi le kamupani lava e tasi. 'Ona' ou le mou atu ai 'ese mai le fofoga o le lalolagi ma vaega na faʻaaogaina, e leai lava se suiga i le atoatoa.

O le "svadro" faʻasologa o meafale gaosi oloa "shatuta" e aofia ai le maualalo o elemene i luga o vae ma faʻapipiʻiina o le oloa o loʻo tutusa o le oloa.

O le tuʻufaʻatasiga mo le potu malolo na faia i le autasi Chipboard News o Belar, Ukraine, Orland tau $ 300-500, Rusian mai le $ 400-5.5. O meaafale meafale e sili atu taugata, o se isi tala o le a tau le $ 2000-2500. O oloa Italia e fuafuaina i le $ 2500-5000.

Rack e okaina. Afai e te manaʻomia se rack o se faʻamalamalamaina o le umi o le umi poʻo le le masani ai, o le pau lea o le auala e faia ai e faʻatonu ai. Kamupani ia maua ana auaunaga i le tatou maketi ua lava. O le Mr.torers, Stanley, Areasal, Astis-Plus, Limi, satelite, Ronakitom. O le rack o tagata taʻitoʻatasi e mafai ai ona e faʻaaogaina le "sone oti" o loʻo iai i le fale mautotogi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a tatau ona iai se vaapiapi Niche poʻo se sone i tua o le faitotoʻa.

Meafale faia e okaina, e ala i le faʻauigaina o tulaga ese. E mafai ona e filifilia e le gata e le gata i le foliga, ae lanu foi ma le lanu. Leai se tuaoi, leai ni uo e te mauaina se mea faapena. Ae o le hack e sili atu taugata nai lo tutusa modular pe uma. E faʻamatalaina. Mo faʻatinoga taʻitasi oloa, e manaʻomia le faʻatinoina o le faʻasologa atoa o le faʻasologa mai le amataga i le amataga, mai le fausiaina o se ata e atiaʻe. Mai le kamupani filifilia, o le pusa 'ai e sau ia te oe, o le a faia se tusi sao o le lumanaʻi oloa. O le faʻalogologo i le faʻatonuga o le faʻasologa o le fua o le fua e leai se totogi. Ae o le mea moni, peimeni o ana galuega ma "leai se totogi" o loʻo aofia ai i le tau atoa o le oloa mulimuli. I le avea ai ma pulega, o le fata tusitusia ua avea i se faiga na motugua, ma aoina ma aoina i nofoaga. O le tau o le Fonotaga o le Fono Fesctutes mai le eseese kamupani mai le 7.5 i le 14%. O le mea tonu e faʻalagolago i le lavelave o galuega. O le faʻamaoniga mo ana oloa e naʻo mea e maua ai pe a fai o le faʻapotopotoga e gaosia a latou lava tagata atamamai.

Faʻamolemole ia manatua e iai filifiliga e lua mo le gaosiga o kapeneta kapeneta mo le malosi taʻitoʻatasi. E tusa ai ma le muamua, o le fata e gaosia tuusaʻo i lou fale. O lenei tulaga e faʻaaoga ai vaega masani. O le Brigade ma mea faigaluega ma mea e oʻo mai i ni nai aso pe a maeʻa le faʻamaoniga. Tagata faigaluega (2-3 tagata) tipiina papatusi ma na o le aoina o le fata. E te le manaʻomia le pelu e fefe ai, ua faʻamamaina e ni masima mo pisinisi faʻapitoa. O le Fono Aoao e 1-2 Aso, e mafai se fetuunaiga o le poloaiga (faʻataʻitaʻiga, nai lo le tasi fata na e filifili e tuʻu ai le faʻatulagaina o le fola. Totogi e faia i luga o le nofoaga. O lenei ala e sili ona talafeagai mo fale mautotogi fou, latou te leʻi tuua tagata e ona o le a le afaina ai le pisa. I se faʻaopopoga, o le faia o luga o le Nofoaga e aloese mai ai ituaiga o vaega ma niche e le sese o le fuataga.

O le filifiliga lona lua e itiiti ifo le pisapisao. O le gaosiga o vaega uma e faia i le fale aʻoga ma mea e gata mai i le 5 aso i le 5 vaiaso, fuafua i le lavelave o le faʻasologa ma tomai faʻapitoa o le Kamupani. O lenei mataupu e manaʻomia ai le totogiina, ae o le Gamma na faʻaaogaina vaega ma mea e lautele. O le tutusa 1-2 aso o loʻo tuʻuina atu i le Fono Aoao, talu ai e masani ona faigata tele. Matou te faamamafaina o elemene mo fata o se lavelave o le faʻatulagaina e masani ona faia i totonu o le mafutaga, e le mafai ona faia i le fale.

O nisi kamupani o loʻo faia uma filifiliga ma ofo oe filifili le talafeagai. O isi na o galuega i se tasi auala. Matou te faʻaopopoina o le nofoaga o le gaosiga i luga o le tau o le oloa mulimuli e le aʻafia.

"Sauni" Rack. O le fata na faʻatau atu i totonu o le faleoloa o se "maeʻa" oloa e matua ese lava mai le modular pe mamanuina e oka ai. E le sili ona leaga o ia ma sili atu le lelei, o ia naʻo le isi. O le "saunia" O oloa e le mafai ona suia, o loo i ai i le tasi e sui. Pau a le mea e mafai ona e filifilia o se lanu. Ae a o le faʻatau mai ia te oe ua uma ona e iloa tonu le mea o le a e vaʻaia i lou fale. I le avea ai o se tulafono, o sea fata o lapoa e laititi, e tasi le vaega. E masani lava ona ia leai se pa i tua, o lona uiga, o le a le ala. O le itu pito i tua o loo gaosia i le auala tutusa ma le faamaoni. O lona uiga o lona uiga o le fata e le tatau ona tuu i le puipui. I luga o ona fata e le tuu i ai mea e tele. E tusa ai ma mea aoga aoga, e ono le maua ai ituaiga muamua, ae e ono mafai ona aoga ile mamanu. Afai e te faʻaogaina, fai mai, le fale puipui, mo le potu malolo, ua lava mo le tele o mea.

"O le mea e fiafia ai" o se mea manaia ma taugofie mai i le IKA (5599RUS). O loʻo faia i le lua chipboard laupapa ma le cellulalar tumu i le va o latou ma ufiufi i paʻepaʻe poʻo le uliuli valevale. O le auupega a le 'auʻaunaga o talosaga mo "saunia" fata o sina. Le faʻaiuga pito sili o kamupani Ilian Kamupani ua fesiligia lautele i le tatou maketi. E i ai faʻataʻitaʻiga e pei o Vismara, Diamanti Domenticono, Frezza, Rimistio, Rattan Wood, TOMITA, e tatau ona tau i le mea moni ma o loʻo i ai faia i luga o le otometi laina). I le faataʻitaʻiga, e lē o le taimi lea. O le tau o ia mea e faʻalagolago i ai, muamua lava lena o le atunuʻu o gaosia ma se kamupani faʻapitoa. O nisi kamupani e faʻaofi ai tupe tetele, e tosina ai tagata taʻutaʻua. Ae o le mea moni, e le gata o le a le aoga i le aoga o meaafale, ae faʻapea foi i le tau. E mafai ona tupu ma le tele ma fai le 1000 rubles. Mo Rack mai le Boww Pine, $ 200-500 i le rack o le gaosiga o aiga gaosi mai le chipboard, $ 1500-2500 mo se fafie mamanu. Afai e iai se oloa filifilia i oloa, o le a tuʻuina atu le aso pe a uma ona totogi le faʻatauga.

Tamoe Tuufaatasiga

E leai se aoga e lisi ai mea uma e mafai ona fai o racks - naʻo le latou puʻupuʻu o le a aua le tasi le itulau ma o le a le atoatoa lava. O le faaali mai o lea mea o meaafale e tasi e pule e fuafuaina ia lava. O le fata e mafai ona matala pe tapuni, ae tele lava le masani ai le "fefiloi". O le pito i tua (e le o masani ona auai) o le lanu lava e tasi e nonofo ai po o le isi. O le tasi o le isi itu e mafai ona toesea, ona faʻapipiʻi lea o le fata i le puipui. Faapitoa manaia foliga vaaia i totonu o le faʻataʻitaʻiga ma vaega o le fagu. E le mafai e le Asymmetry ona toese le vaaiga o le potu. Mafaufauga, o le tuʻufaʻatasiga o vaega o faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi saʻo i luga o le fogafale. E mulimulitaʻi i le tulafono: mamafa maualalo-maualuga luga. O lona uiga, i le pito i lalo na tapunia modules, ma ua latou tatala pe sikafu i luga. A faʻapea e leai se totogi o le tasi, e tapeina se siosiomaga sili ona lelei (faʻataʻitaʻiga quadrante alualu i luma mai Bimax, Italia, $ 5,200). O le itu malosi o le itu o le fata o le malutaga e mafai ona suia i le uamea fata. Afai e te fefe i le pefu, ae e te manatu o le tutuli luga foliga foliga mo mantinosly, taofi i le tioata faitotoa (e masani ona latou teuina ipu).

I luga o le fautuaga a le lalolagi atoa

E tele naua tulafono faigofie, mulimuli mai o fea e mafai ona e faʻatulagaina ai le teuina o faiga. Mea e masani ona e faʻaogaina, faʻailoa mai ai o lea o loʻo masani ai latou lima. Ia maua ni mea faigofie e maua ai, faʻaaoga le faʻamalama matala. Tele aitema nofoaga i le pito i lalo. Afai e te tele ni tusi, filifili le fata i totonu o le pa atoa ma sao i le taualuga. Faʻateʻaina o potu malolo ma le tasi faʻamalama i le pito i le pito i luga o le puipui umi, o le rack o se umi tele e sili ona le tuu. Mai le potu lenei mai totonu o lenei potu o le a sili atu ona pisa, e talitutusa ma le auala savali. E sili atu le fiafia i se puʻupuʻu sosoʻo ai ma aua le pipii i le tulimanu, ae e suʻe le pa o le puipui.

O le a faigofie ona e maua i le pito i luga o le fata maualuga, ia maua se apefai-apefai. E mafai ona feagai uma ma meafale. I le tulaga o le mataupu, o le lestengo agai i luga o se nofoa faapitoa. Ae ia faaeteete - o le maualuga maualuga o le hack, o le sili atu o le lamatiaga o ia o le Pella. O lea la, e manaʻomia le faʻapipiʻi i le pa ma tulimanu. Ia mautinoa e faʻasaʻo ai se paʻu paʻu ma faitotoʻa faitotoʻa i luga o le puipui. Peitaʻi, o le tulafono e tasi e faʻapipiʻiina i le puipui poʻo le vaega i le vaega, e le i ai, e faʻamoemoe lava i le tele ma faʻatulaga o le meaafale aitema.

Ina ia le fiafia le malutaga i tusi i tusi e le foliga ma le manotinos, na te faasalalauina ma ni tulaga lelei i vaega eseese. E le gata i lea, o fata i vaega e sili atu ona faigofie: faʻaopopo lagolago e aliali mai i tusi, e faigofie tele le maua o le manaʻomia o le manaʻo Volume.

O le mea e aoga e maua ai le vaega o loʻo faʻateleina ai ma le fesoasoani a se malutaga, o loʻo i ai le fata o fata i le lua vaega. Latou faʻapipiʻiina i le tele o fata masani. Latou i ai se isi "nofoaga mafanafana" - Mobile, i uili. Faʻasolo le laina i fafo, o le a faigofie ona e aʻapa atu i le fata natia i tua atu. O lenei faʻataʻitaʻiga o le a mautinoa e tatau ona faia e okaina.

O le filifiliga muamua e talanoaina, muamua uma lava, aoina. E masani lava, o le fata e tumu i le tele o aitema: i luga o le tasi fata o le tusi, luga o le isi TV, i le tolu o tioata uaina. E masani lava e leai se isi na o mai e piki le sitaili o meafale agai i le Fonotaga o le auvae o le L.nstoy. Ae o isi mea uma, pe a fai o le fata o oe o le a tuʻu lau aoina poʻo mea taua mai se ata faʻataʻitaʻi. E aoga le mafaufau i le auala ma le siosiomaga o le a latou foliga sili atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea fatu fatu e tuʻuina i se pasi-ala taʻavale, i.d.d. aʻoaʻoga ina ia mafai ona latou manatu mai eseese itu. Laititi statuttes o le a iloa manino i racks ma le tapunia puipui puipui, pe a fai e te faia ai le faʻata. O mea uamea uamea uamea o le matagofie i luga o tioata. O le Vintage Porcelain o le a taʻalo i se tulaga lelei - i le hack mai se fafie o loʻo i ai ma le vaneina. O le aoina o atigi e sili atu le faʻatulagaina o le atigi lanu laupapa na tapunia ma faitotoʻa faitotoʻa.

Nofoaga

Tele taimi, o le fata e faʻapipiʻiina i totonu potu malolo Afai na te taʻalo le aoga, ae i le tele o auala o loʻo tāua ai le sui. Mo se tulaga faapea, o le rack o le "vasega o pulega" ua filifilia - ma le matagofie tele o le poto, manaia le teuteu. O talimalo i luga o 'au "o le a taʻu mai" E le gata i na o le malutaga o ia lava, a o mea foi i ona lafu malu. O lenei lagona o se meaafale o se meaafale mo se aoina. Fetaui lelei i totonu o le potu malolo ma nonofo ai le TV ma se leo leo. Mo mea faigaluega e iai le tu, tufuga i lalo e masani lava ona eseese pusa. E faia i le tasi ata ma isi vaega o ituvae, ae, o se tulafono, ua faʻateleina i le loloto ma o lea e puʻeina ai mai le lautele lautele. O lea e leai ni tama leaga o loʻo i luga o le tab, faʻapitoa fata e fausia (e taʻua foi e pei o ni modules) e fetaui ma le lautele. E mafai ona latou faia mea teuteu.

Le isi, e le itiiti ifo le tali atu mo malu Fanau Matua ao le i afaina e masani i se ata faapena: E te ulufale i le potu ou te masani ai ma e te vaʻaia o le faʻaopoopoga i meatapi, o faʻamatalaga, taavale, o loʻo taoto i luga o le fola. Ua toe iai se faamamaina! Peitaʻi, o le le le aoga le faʻanoanoa e mafai ona alofilima e tuu i totonu o le fata a tamaiti. Mea laiti, mai le tasi vaega. Afai e laititi le pepe, e tatau foi ona maualuga le fata. Sili atu pe a faigofie ona maua uma potu. O se tamaʻi solomuli: O tamaiti e valea i lanu malamalama. Ae o le tele o le faʻaoʻoina lanu i totonu o le vaivai ua vaivai. Taofi i luga o se mea sa fiva, ma susulu tuu na o auiliiliga. Faapea o faʻataʻitaʻiga o fata (pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, i le miti miti mai le tiefiti, Italia, $ 2500). O mea e afaina o mea e taua mo tamaiti, e sili ai le fiu mai le dsp, fiafia i luga o togalaau masani. O se faʻasologa o le faʻatasiga e masani ai (e masani lava Pine) o le taugofie.

I totonu Kapeneta O le fata e masani ona avea ma foliga tutusa ma le potu tusi. O lenei mataupu o le atoatoa o le shelves o se tamai loloto (sili ona lelei le 28cm). Ona faapea ai lea o tusi o le a tutu i le tasi laina, ma o le mea e le mafai ona tuʻuina atu malosi i le potu (o le, mo le faaaʻoaʻoga "mai ICoa, o le tau i le 'eseʻese mo le $ 30. tulaga mo faʻatau i le tele o tausaga). O le isi foliga foliga e tusa o le 40cm. E talafeagai mo i latou, faʻaputuputu se faletusi tele, ua faʻamalosia e tuu tusi i laina e lua e lua. E le faigofie, ae e i ai le avanoa e tuu uma ai le faʻaputuputu, ave le vaega laʻititi. Mamafa malu mo tusi - mai 22.5 i le 47.5 cm. Sili atu, pe a fai mai le pito o le tusi seia oʻo i le isi fata o le a tumau i le 2.5 cm. Faletusi fale, e le pei o le tofi, o se nofoaga mo vasega vasega tuutele, ae le o le mauaina o tagata asiasi. O iinei e tatau ona faʻatulaga mea uma ina ia e lelei ma faʻalelei. E faʻapena foʻi i le sitaili o meaafale, ma lona faʻatulagaina. Afai e te manaʻo e te maua i taimi uma mea uma i le lima, e mafai ona taofi le taofi i luga o le fata, faʻatasi ai ma le fale faigaluega.

O tulaga lelei o le aoga o racks o loʻo faʻaalia atoatoa i totonu Faalemafaufau ma isi potu aoga. Talu ai o faleʻatu e mamafa tele i ai, muamua, e manaʻomia le vaʻavaʻai i le malosiʻaga o fausaga, ma i foliga vaʻaia e mafai ona faʻaolaina. Uʻamea fata ma se faʻasologa o pane ua togafitia ma le antiseptic o loʻo faʻaaogaina.

Ua tupu - o se vaega tuʻufaʻatasia Ofu Ae le a tatou le tu i luga nei, aua sa talanoaina nei potu i totonu o le tusitusiga "o le tumau mea sili ona taua i le fale".

Puipui i luga o le puipui

O fata e le naʻo potu, ma le latou fesoasoani e foia ai pea faʻafitauli o le mimiti. Mo lenei, e sili le fetaui e ala ile faʻataʻitaʻiga. I totonu Fale tele O le la o le a fesoasoani ai le rack ma le fiafia i le avanoa. Faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻapipiʻiina o se vaega i le va o le auala fagu ma le potu malolo ma fale ma le potu faʻatasi. E avatu ai i totonu le totonugalemu o le faʻamatalaga ma le faigofie, vavaeese ma i le taimi lava e tasi tuʻufaʻatasia o le tutoʻatasi. O le fofo o le a mautinoa lava le muamua. E sili le filifilia o se fata ma tamai sela. Ma e taua le le faapipiiina i latou i le tapulaʻa, o nisi e mafai ona tuʻu ese, e ala i foʻi seevae mai le tasi potu e momoli atu i le malamalama. I totonu Laititi le fale mautotogi O le cross-cucking rack e le sili ona talafeagai. Ma le le lava o le avanoa avanoa, e mafai ona tipi i lalo le fale faigaluega mai le moe. O se filifiliga talafeagai lea mo i latou e fiafia e galulue e aunoa ma le tuua o le fale. Naʻo le tasi le vaega, tuu le masani i le puipui (e te le mafai ona faʻatau e le modular, ae o le "maeʻa" rack). Ae e mafai ona e faʻatagaina le faʻamoemoe, siʻomia oe lava i ituaiga uma o fata ma pusa mai itu e tolu.

Talosia le malamalama!

O le tuatu e faʻatonutonu ai se tasi ma ia ma le meafale ma meafale lava ia, ma ua foliga faʻaalia mea. O le faʻasolosolo o limliare Lumolire faʻateʻaina le lagona o le monotony. E matua faafaigofieina e le malamalama le faaaogaina o le faletusi. O moli moli e lalagaina uma i fafo ma totonu o fata. Afai e maualuga le meafale, e aoga le tulaga o le lapoʻa e le o luga o le pito i luga o le fata, ae o le lua vaetolu o le foloa maualuga. O le malamalama i totonu e faʻaaogaina tele mo tioata tioata. Ile alofa, o le maualalo o faʻafitauli o le tino e faʻaaogaina o le a faʻaaogaina- pe a fai e te faʻaaogaina le pa puipui masani, o le a vevela, ma o le chipboard ua liusuavai poʻo le ituaiga.

Fesili i mea

Mai mea mea e fai ai mea leaga, o lona foliga mai e iʻu i foliga vaaia. Ae o mea foi e matua fuafuaina lava le tau o le oloa. Fai mai, Foliga polokalame mai mea faigatafusi e taugata tele, ma e sili atu ona avanoa papa maa. Pine o le sili sili ona sili ona lauiloa. Ae mafaufau: o se laau agamalu. Mo le matagofie ma le tumau tumau, o loʻo togafitia ma le faʻanoanoa poʻo le vale.

O se tasi o mea sili ona lauiloa mo Rack-Chipboard ma le tele o ofutino. O le mafiafia o papatusi eseese mai le 10 i le 25 mm, e masani lava 16 pe 18mm. Afai o le avega e tele tele (tele ona o tusi), e le fautuaina le faia o se atigi 4 manifinifi 25Me- ia mou atu. O le Chippop o loʻo ufiufi i Veneer, Memumi, Laminate, Places PAS ma PVC ata. O le filifiliga mulimuli o le taugofie. VOTCHCHYCHI mai isi, o se savili-masani-masani o le ogaumu, o se vaega manifinifi manifinifi o fafie (beech, vao, weik, wichch, birch). Ua uma ona matou tusia i auiliiliga e uiga i le laupapa i la matou mekasini, ae i le tasi taimi ou te toe fia taofi. I le faʻaogaina o so o se laupapa laupapa, o le fale teu meaʻai o loʻo faʻaogaina, e leaga tele i le soifua maloloina. O le mea lea, o fuaiupu uma e tatau ona teu lelei ma le pito. O nisi Kamupani e Sefe ma tuʻu le eleelea e lanu matala (i le pito i tua, luga o le pito i lalo o pusa). O lea, ia mautinoa ia siaki i latou lava ae fesili i tagata faatau feutagaiga, pe na aofia ai le lalolagi i soo se mea. O le isi mea - fiberboard (Wood-Flate Waseve ma le lolomiina mamanu) - e faigofie ona faataʻitaʻi i le laau (o se faʻataʻitaʻiga o le polofesa, le tau mo le isi vaega o le $ 83 e $ 195).

Talu ai nei, ua faasolosolo lava ona lauiloa uamea. Mo fata aoga (tuu i totonu o potu aoga potu, potu teu fale ma ofu potu), e masani ona faaaoga le Almininum. O potu uamea namea faʻatasi ma fafie poʻo le tioata (faʻataʻitaʻiga Leopoldo House Daimenini Daimenini Doumenicino, Italia, e tusa ma le Rimes 5,000). O nisi taimi, o le a se mea e sili atu ai ma le tele o taimi nei, e patino i le tioata (faʻataʻitaʻiga o le faletusi kaʻia, Italia, e tusa ma le $ 2500).

Tau

Talanoa e uiga i le RACK tau o aoina mai le au taʻitasi modular elemene na faia e okaina e faigata tele. O le tau, e masani lava, o mea faʻaaoga e faʻaaoga ma mea filifilia e afaina. O le isi tulaga fuafuaina o le vaega o le lavelave o le fausaga o elemene o elemene ma le numera o vaega. O lona uiga, o le tele foʻi o loʻo iai le nofoa o fata matala ma le itiiti ifo o faitotoʻa ma atigipusa, le taugofie. E mafai ona e puipuia le saogalemu o tau tupe mai luga o puipui pito i tua, faʻapipiʻi tuusaʻo le ata i le fola, puipui po o lela. O le tau o le modula faiga e aafia ai le numera ma eseese o elemene. Mo le saolotoga o filifiliga e tatau ona e totogia. O le Tau e fuafua ma le nofoaga o gaosiga. O le sili ona taugata, ae, e mautinoa lava e maualuga le lelei ma le fiafia i mamanuina o meaafale. Agavaʻa, ae tusa o le 30% taugofie, meaafale gaosia e Slovenia (Panron, Spring, Meblo fale gaosi). O le uluaʻi Republics o le USSR o loʻo faʻaaogaina e se isi tau o loʻo i ai: Belatus (Fortus, Gomeprev, "Molodebell", "BOBriiskEzed (BOWRISDEHE).

O kamupani Rusia o loʻo i se mea i le ogatotonu. O loʻo tuʻuina atu i le maketi i totonu o meaafale e maua ai meafale i lalo o faʻasilasilaga faʻasoasoaina o mea e faʻaaoga ai mea na faʻaaogaina. O le tele o pisinisi oi ai nei ua pasia atoatoa pe o le vaega toe faʻatulagaina. Faʻatasi ai ma le tele o mea laiti, laʻititi, fou na faia faʻatino gaioiga faʻagaioia.

Teuina o ata
O le tau o lenei rack na fuafua e ni kamupani eseese na o mai i meafale e okaina. Faʻaliga, o le laupapa laupapa mafiafia o loʻo faʻaogaina ese. O lenei mea na afaina ai le faʻaaluina o le faʻaaluina o le le faʻamagaloina, matou te fuafua e fia le tele o le stroke faiga o le tasi faʻasologa mai eseʻese gaosi oloa o le tau o le a tau o le a tau o tagata gaosi eseese. Sa matou filifilia se suiga mo le potu malolo. Mea-chipoboard.

O le faiga e aofia ai vaega nei: Lua fata ma kapeneta, palu i lalo o le TV i le va o latou ma malu i luga o le laulau. E mafai ona e vaʻai i ona ata i le ata.

Talia Tau:

Stanley- 1600, e aofia ai le Fonotaga (Hd Empis

"Astis-Plus" - 1840, aofia ai ma le Fono Aoao (o le mafiafia o le chippermmm).

Vaʻaia- $ 1140 + Fonotaga ($ 85,5), na o le $ 1225.5 (o le mafiafia o le chipp mm, le lanu mita, lanu).

O Mr.Dors- $ 1649 + 10% fonotaga ($ 164.9), naʻo le $ 1813.9 (DX 25m, tioata

O tagata faatonu, faʻafetai i Mr. Darns, Stanley, MyKa ma meaafale na "matagofie", "ramix" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili