Uliuli pei o le po

Anonim

O le manogi o sasae o loo e i ai i le fale e aunoa ma le tele o taumafaiga. Kofe kofe ma kofe faletalimalo mo tofo uma ma atotupe.

Uliuli pei o le po 14075_1

Uliuli pei o le po
Saeco ipu mo le Espresso kofe e taʻua o demis. O le latou eseʻesega o ni tamaʻi voluma (60-70ml) ma mafiafia puipui
Uliuli pei o le po
Saeco Pule Tau Fatuga Ituaiga Peals Soul Swork, na atiae e le Siamani Artists Eric Andersen
Uliuli pei o le po
Saeco Besters o le "Romentic" Cappuccino mo le teuteuina o le FOMAM e faaaoga faapitoa Faapitoa Fetaui Faapitoa
Uliuli pei o le po
Delonghi naifi masini o loʻo iloga e se tagata faʻatau, faigofie o le fausiaina ma, e tusa, tau, o le tulafono, e le sili atu i le $ 25-30
Uliuli pei o le po
O le ata o le lima-faia o le fāega kofe kofe e le i suia i le atoa selau tausaga talu ai. O le ata o le masaniga faʻataʻitaʻiga, gaosia mai le 1879 i le 1915.
Uliuli pei o le po
Mo le faigofie o gaioiga, o le CG7202 fufulu kofe kofe (ufsussa) o loʻo faʻaaogaina i se faʻailoga o le maualuga o le vai
Uliuli pei o le po
I totonu o fale kofe ma lapoʻa i luga o le tele o fusi, faʻaopopoina o le laʻei o le flask. Faʻataʻitaʻiga KF550 B (Braun)
Uliuli pei o le po
O tulafono o le fealofani e le ofi atu i le kofe kofe, e uiga i le e iloa ai le faʻataʻitaʻiga o Siemens, o le ata lea na fausia i le potu
Uliuli pei o le po
Eletva galue vaega o Rozhkov kofe falemataaga: A- Palu-Kaleballball;
Uliuli pei o le po
Elovia e Fanau Mai i Chald;
Uliuli pei o le po
Eleni ma le afu a le auvae mo le sasaina susu;
Uliuli pei o le po
Fou-toe litaea vai tane
Uliuli pei o le po
Faʻataʻitaʻiga Mactic Colgi (Saeco) o se kofe faʻapitoa faʻataʻitaʻiga. I totonu o lenei masini, o se ie kofe fale kofe ua sili atu ona fesoasoani i se fausia-i totonu o le uaina kofe
Uliuli pei o le po
O se tasi o le sili ona fetaui lelei faʻataʻitaʻiga o le hiric combert sters faʻataʻitaʻiga cm 7121 Organza (UFSa)
Uliuli pei o le po
Faʻatasi ai ma tuʻu faʻatasi ai, o loʻo i ai foʻi ni masini kofe. Mo le leo leo, o le umukuka kamuta 60cm lautele ma se tulaga maualuga 45cm maualuga Nichh
Uliuli pei o le po
O Jura i Swis Protection Accepne Aufefe masini e mafai ona faʻaaogaina ni failauga laupapa mo le faʻamamaina o vai.
Uliuli pei o le po
Jura nisi kofe kofe mafai ona galue i le taimi nei o sauniuniga o le 1 pe 2 ipu
Uliuli pei o le po
AEG BOCKE STORING e faʻapipiʻiina i se vai vaisvoir (1.8l) ma se agavaʻa mo le 350g kofe pi
Uliuli pei o le po
Kofe masini royal digital prict (Saeco) e otometi atoatoa: Mo le tapenaina o se Espresso Cup, e tatau ona e fetaomi le ki

Fai mai Biental Toto: Ia iloa pe lelei le kuka, fesili ia te ia e fai le kofe. O lenei faiga, ma foliga faigofie, o loʻo i ai le tele o natia mai le "faʻaatagata" Afai latou te luʻiina i latou, ae le o le "moni" kofe e mafai ona avea ma vaa-oona tuaoi, agavaa o le faʻatonutonuina o le potu 'o vegetarian "e le gaoi". E le o se mea e ofo ai o le aufaitau o mea o aiga ua faaleleia nei i le atinaʻeina o le kofe faia o le meainu e maua pe a talafeagai ai.

O aso uma, sili atu nai lo le piliona tagata i luga o le matou paneta amata mai le taeao taeao mai se ipu o fou fou kofe. O mafuaaga mo ia matagofie o le matagofie o le tofoina o lenei vai inu, faʻapea foi ma le manatu manatu faapito "o loʻo faʻamatalaina e i ai. Afifiina "Punaoa mea" faʻaaoga le kofe masani (i pi poʻo le eleele), o le solu kofe, eleele kofe fefiloi ma chairium, valevale ma tele isi fesoʻotaʻiga. Faʻasolo le faitau afe o filifiliga mo le kukaina o le kofe masani (mo se faʻataʻitaʻiga, Amerika, Latte, CaptucICIA, Answ, ma le Italia, ma e oʻo lava i le gagana faavao, ma italia). I le iuga, e tele masini mo le faʻatinoina o lenei faiga, mai le taʻaloga kofe faia i le pito sili ona faigata i luga o le mamanu o masini, faʻapitoa masini kofe. E le gata i latou e le gata o le oloina ma le inu kofe, ae e faʻaopopo foi le manaʻomia manaʻomia o le susu susu i ai. O le galuega autu o nei fetuunaiga ua faia mai le oloa o le pito sili ona taua o mea aoga o loʻo i totonu ma "Tuʻu i luga o le 'aisa" o le tofo o manu feai.

E mafai ona e filifilia se tele o le kofe kuka kuka kuka. Muamua lava, o le kofe i le Arapi (i le Turki). O loʻo faʻamau i totonu o se kofe faʻapitoa kofe e aunoa ma se tausimaʻi (valaʻau turisi). E oʻo lava i le sili "atamai" ma taugata le kofe masini a le taulimaina ma le manaʻo i lenei vai o le a aʻoaʻoina le poto o ana sauniuniga. Laei ma le kofe powder ma malulu vai lemu vevela vevela i luga o le vevela vevela (i le muamua lomiga o loʻo faʻaaogaina ma le oneone vevela). O leisi tekonolosi o loʻo i ai se vai inu i totonu o le kofe kofe, pei o le tele-vasega ti (eleele kofe o loʻo liligi ma le sasaina vai ma sili atu mo se ulugaliʻi). O le faʻavae o le faʻaʻaiina o le vevela o le vai vevela e ala i se vaega o le kofe powder i lalo o le masani ai o le ulmosphertic faʻamalosiʻau o loʻo faʻaaogaina e le lautele o le vai kofe. I le mea mulimuli, i le Espresso kofe tagata faigaluega, o le vai na pasia e ala i le oloa i lalo o taua (e oʻo i le 15thm) omiga) omiga) omiga) omiga.

O le lisiina o tekinolosi e maua ai filifiliga eseese mo le meainu, e sili atu le tele o le tofo i le tofo. O le mea lea, o le fesili o le a le kofe kofe e sili atu, sese. Seisi e fiafia ia Cappuccino, ma e le mafai e se tasi ona mafaufauina le taeao e aunoa ma se avega, pepe kofe mai le kofe kofe o tina.

Zarvari oe mafai ona avea ma kofe i uliuli ...

E ui i le amoina o le kofe 'eseʻesega, ituaiga o le kofe laʻau, e iai le taua o le tamaoaiga o tagata, naʻo le lua Arapi. Talu ai o le Arapi i le taimi o le atoa e maua ai se lagona vaivai ma se manifinifi manifinifi vevela, o le sili sili fatu fatu kofe o le tele. O le ofutau o le feʻai e le o se mea inu e sili ona matagofie, i le amio mama tele o le tele o le tofo o le tofo. Ae o le malosi o latou vaivaiga. Agai i luma liliu, maualuga kafeiini o mataupu ma le galueaina o le le fiafia. O le mea lea, i totonu o le gaosia o le Kone o Koʻopiʻomia o le Komepiuta, o se paluga o le fefiloi ma Arabica e masani ona faʻaaogaina. O le gaosi oloa o le fale faigaluega (o loʻo taʻua i le kofe) e mafai ona faʻaaogaina le 15-20 ituaiga o Arapi ma mea na mafua ai le gaosiga o le feololo oona). O le maualuga o le pasene o le tino mumu, o le mea moni o le inu e sili atu. O loʻo iai ni 'upu pito i lalo o le tele, sili atu nai lo le le foliga vaʻaia.

Kofe Brands, pei o le Wirite Wines, o loʻo taʻua e le gata i le "Troured" o le natia, ae o se "bouquet" ma sili ona faigata ma tiga. O le olo, tofo ma manogi o loʻo aʻafia i le metotia o le muamua gaosiga (faʻamalosi) o fatu, tuʻutuʻuga, o loʻo inu, ma, o mea saina. Soʻo se soliga o le filifili o gaioiga e tau atu i se mea leaga o le iʻuga, e tatau ona manatuaina lenei mea e le o le faʻaaogaina o le vaega, o loʻo utaina le po o le kofe.

O le kofe masani o loʻo faʻatau atu i le ituaiga o fatu, efuefu (eleele) pe faʻamalosia ma teu i le vavaeʻese tane mai le pepa faamama "papa). Kofe i Challians o loʻo fuafua mo le Espresso kofe kofe ma Lusia, ma i le lalolagi maketi o loʻo faʻaalia i le tele o le tele. Le lelei o le lelei-tonu afifiina ma le tele o mea lamatia faanatinati agai i le pepelo. O le le atoatoa o se tau maualuga e mafai ona sili atu 2-3 taimi maualuga atu nai lo le tau o se fatu fatu o tutusa uiga. I totonu o le aufaiti o le kofe i Challtians, Kamupani Italia Illyckeffe, Palombini, Danesis o Daeco mafai ona maitauina.

E i ai le lautele tele o le tele o le tele o le kuka vai inu e faavae i luga o le Espresso kofe. E aofia ai:

Cappuccino - Faʻalua espresso ma le faʻaopoopoina o le susu vevela. Tautua i le tele o le 180ml, o le susu susu e amo i sukalati.

Kofe mama. E ese mai le Espreresso na faateleina ai vai vai. I le vaega o le kofe mama e tusa ma le 150ml. Tautua i totonu o ipu maualuga maualuga.

Latte O se fefiloi o le espresso kofe ma le susu (tasi fasi espresso mo le tolu itu o le susu). Tautua i mata tioata maualuga.

Kofe mocha i Italia - O le paluga lea o vaega tutusa o le Espresso kofe, vevela sukalati ma susu.

Kofe "Amerika - O le faʻaluaina o le Erpresso, sasaa i totonu o le tioata ma le vai vevela.

Lagona oe lava Melnik

O saito kofe e ofoina atu i tagata faatau falai ma lanumeamata. Solatitu - O se vateatea ma faʻafaigofie faiga, e le faigofie ona pule lava oe "i luga o se fasi pepa." O le mea lea, o tagata e le masani ai ona le poto masani e faʻatau ai ni falai falai. Mo le latou olo, tusi lesona (Millege) ma le eletise (Millege ma naifi) o fale kofe ua faaaogaina. Tusi lesona e lauiloa ma o lea, e le gata i le umukuka teuteu, o le tele o le kofe tagata fiafia e fiafia e faaaogaina. E talitonu o le lelei o le tusi lesona o le kofe Gronder ona o le maualalo saoasaoa o le taotoga e le vevela i le saito ma le mea na ofuina o le manogi o le vai inu). I aso nei i totonu o le faleoloa e mafai ona e faʻatauina se tusi lesona kofe o Grinder "e aunoa ma le soona fai" o le 'aiga o le lotoifale poʻo le gagana Saina mo le $ 9-10. E faapena foi oloa mai Italia ma Armenia tau sili atu nai lo le $ 20-100. Ae o nei mea e sili ona maualuga o masini, ma le faʻaaogaina o le faʻafefeteina o le manifinifi o le olo (o le uiga sili ona taua o soʻo se kolisi o se kofe po o le galue uʻamea.

Peitaʻi, o le saoasaoa o le galuega ma le manaʻoga e faʻaaoga le malosi o le malosi o se tau le aoga tele o le agisogide celefer, mai lea o le eletise eletise ua aveʻesea. E lua ituaiga o masini-naifi ma vai susu. O le agai i luma o loʻo tupu i le aluga o le tau o se naifi o loʻo feololo i le maualuga o tali. O le lelei o nei masini o nei masini o le faigofie ma le faʻatusatusaina o taugofie (o le taugofie Saina gaosiga faʻataʻitaʻiga tau le $ 12-13, e pei o le MkM, ua uma ona $ 18-206

O le auala galue i le nofoaafi e mafai ona faatulagaina e fai ma o le kofe o le kofe ma se tusi lesona. O nei faʻataʻitaʻiga e sili atu le taugata ($ 30-50), ae e foliga manaia i fatu ma, o se tulafono, ia 2-4 taimi e sili atu ai le toso). Ma le tasi le taua taua o le ono mafai ona faʻatonutonuina le lelei o le faʻamamaina (o lenei filifiliga o le mkm 7000 faʻataʻitaʻiga mai bosch ma km 30 mn mai le bonch ma km 30 mn mai le bonch ma km 30 mn mai braun). O le aofaʻi o vailaʻau e faʻagaioi ai mai le paʻu i totonu o le vai i le taimi o le kuka gaioiga e faʻalagolago i le faʻamaʻi o le lelei. Afai e itiiti lava, kofe o le a tatavai, pe a fai e tele lava, faʻatasi ai ma faʻaumatiaga, leaga, faʻaleagaina le tofo o le anoanoai o le a alu. O le mea lea, mo metotia taʻitasi o le faia o kofe, e te manaʻomia lau olo. Aemaise le faigata o loʻo faʻaaoga mo le kofe uliuli, sili atu manifinifi - mo le filiga kofe faletalimalo. Ia, mo kofe i le Arapi, e manaʻomia ona manaʻomia le sauai sili ona tuuaʻiaaʻi, faʻafailele mamao mai lavalava uma o loʻo talia uma lava; Afai e te manaʻo i lenei filifiliga, siaki ma le tagata faʻatau, pe o lau masini filifilia e talafeagai mo le lelei o le olo. Ma aua nei matau e mafai ona liligiina e le kofe o meaʻai tosoina le kofe i le pefu, ae i le taimi e tasi E leiloa le fagu o le leona o lona tofo.

Afai e te manaʻomia se grid i le matua faʻamatalaina tele, ona faʻaaoga lea o se naifi kofe grander, o le a tatau ona olo o fatu i le mata (po o le taimi e le talafeagai ai. Mo le kofe Espresso, na o le gaosi e talafeagai ma le piki o kofe ata (O le isi filifiliga o le faʻatauina o le kofe, faʻapitoa na e faʻatauina mo espreo). I se faʻaopopoga, i ni siosiomaga faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, Mkm 7000 mai Bosch, km 30 mai Braun, ma lea na faʻapipiʻi ai le Timer, ma lea na faʻapipiʻi ai le taimi o fatu. E le o se mea e teʻi ai o le Connosseurs o le Fragrant Fronute fautua le faʻaaogaina o le falemaʻi kofe.

O ai le kiel e sili ona kuka?

Mo le tapenaina o le kofe i le Arapi, e faʻaaogaina le Jamiva. E tatau ona aofia ai ma se mea lelei e lelei le galue ma le maualuga o le malae vaʻavaʻaia, o le tele lava o le a o ona Jabs, o le apamemea o le apamemea (ma le sili ona taugata o le ario). Alumini ipu i le leai o se auala talafeagai. O le gafatia o nei nofoaga o sisifo kofe o laiti, masani 200-300ml. Ina ia faʻamaloloina le pele o le ICTami, o se oneone vevela sa faʻaaogaina, ua tele taimi o le ogaumu i le tapulaʻa paʻu. O tagata fiafia o le kuka o le inu mo tulafono uma o loʻo i ai ma kofe faletalimalo mo le kofe i le Arapi. E matua faigofie lava: le pa puipui i le oneone, faaauupegaina ma le vevela. O le mea moni, e iai faʻataʻitaʻiga o faʻamatalaga o pisinisi ma sili le faʻatinoina (mo se faʻataʻitaʻiga, Ak-8-4 mai le Eleni Kamupani Ioane). E pei o se filifiliga e talafeagai lelei kuka pepa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le PF9 PF9 41 MSTB PF9 MSTB Ix, o le Italia kamupani a Antician Ariston e mafai ona faʻaogaina le kofe i sasaʻe. O lenei faiga e manaʻomia se tomai ma sili atu le poto masani, aua o tagata uma o mafaufauga e faia i taimi taʻitasi, ma o le mauaina o le vai inu e le tatau ona faʻamalamalamaina o le suavai i lalo).

E faigofie tele le tapenaina o le kofe ma le fesoasoani a le kofe na faia ma, sili atu, kofe kofe. O le sili ona tele o le kofe kofe i lana mamanu o le masani ai "ipu" ma le mafiafia pito i lalo ma pa o uamea. E i ai foʻi le tele o galuega teuteu mai le popcelin, tioata ma faʻalogo, o loʻo liliuina i le meainu ua uma e fafaga ai luga o le laulau. O faʻataʻitaʻiga sili ona faigata o loʻo faʻaogaina i se faiga o faʻamama, ma ua valaʻau mai geysers (masini mo vai o loʻo feololo i le kofe, faʻapipiʻi i le faʻamama) ma isi faʻaleleia. O laina o le sili ona lauiloa "masini" kofe faia e aofia ai le priston faʻataʻitaʻiga pei o le "Frank-Press". E i ai moni na fausia i le au lolomi pe a oomi le fale kofe pe a uma kuka. O le mea lea, e aliali mai le maualuga o le numera o "mama" meainu ma le itiiti ifo i le itiiti ifo o le le mafai. O ia masini e gaosia e le Bodum (Switzerland) ma tau $ 20-40.

O le faigofie (ma gafatia) kofe kofe - filtration (dripy ituaiga). O le vai e mafanafana i le vevela manaʻomia (e tusa o le 90s) o loʻo sapalai mai i luga (matua lemu, o le mea moni o le vaifofo o le eleele. O le vai e le fesoʻotaʻi i le bil, o lea e le mafai ona faʻaaogaina le "raw" vai mai lalo o le popo. Na faʻaleleia atili e ADEA le tofo o le meaʻai o le inu vai e fautuaina e muamua ona faʻaulu. O le maketi o loʻo maua ai ni faʻailoga o le aiga o loʻo i totonu o le aiga kofe. O loʻo lomia e AEG, BOSCH, Boun, RanntantA, Krusas, Giemens (Siamani), Theotra (NUMINGER (NUMERA) , Vitek (Ausetalia). Tau o le tau - mai le $ 15 i le $ 150; O le averesi o le tau o le kofe e faia o lenei ituaiga e $ 40-60.

Filtration kofe fai ese ese mai le tasi i le isi i le puleaina o le mana. O le tele malosi le masini, o le tele o le malosi o le vevela i totonu ma, e tusa lava pe tusa, le sauniuniga o le kofe e faia. Peitaʻi, e le tatau ona galo ia te oe se faʻaopoopoga i le saoasaoa o gaioiga, tumaʻoti o le tumau iʻuga o inisiua ua faʻaitiitia, vai pasi i le palu vave. O lea, i le tele ma malosi le malosi o mea faigaluega mo le saunia o le saogalemu kofe, sili atu oloa faaaoga mea sili atu, lea, e te ioe i ai, e le o le tamaoaiga. Ina ia faʻaititia le taumafaina o le kofe ma faʻateleina le tau-lelei i nisi faʻataʻitaʻiga (tka 3010 mai le bosch, primmased voun, tran, o loʻo faʻaaogaina ai le ogatotonu pe faʻateleina le malosi o le faʻamafanafana ma le fafagaina vai.

O le faʻamama o le kofe kofe eseʻese i le tele o le vai tane. E fuafua lava pe fia le meainu o le tasi o le taamilosaga o le mea faigaluega. UNIA MINIA o le Spacious Coucticer e faia lenei voluma o le 0.2 Faʻamalo (cm 203 faʻataʻitaʻiga mai Binatone, VT-1503 suamalie paga mai Vitek). O ia faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina e tapena ai ipu lua o le kofe. Tele le tufatufaina atu o kofe kofe ma se kofe kofe o 0.8-1.2 FAAMATALAGA, mafai ona sauniuni i le tasi 10-15 ipu. E masani lava faʻataʻitaʻiga (farmapsusion kf 550 mai le braun, 121 faguacafe mai le crucs, cafe aai mai le textal) e mafai ai ona faʻatuina le kofe vevela. O sini tutusa e mafai ona faʻaaogaina le unaʻi (o se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le cafe o le CEF O le COEG 200 faʻataʻitaʻiga mai AEG), o le a le vevela.

O se auiliiliga o le taua o feusuaʻiga, o le mea moni, o se faʻamama. E mafai ona faʻatagaina ona faʻatagaina pe toe fetuu. O le mea mo le togiina o pepa e faʻapipiʻiina o le pepa, ma e mafai ona fai mai mai Nylon. O le tau o se seti o 100 pepa pepa - $ 3-4, ma le NYLL le topter, fuafuaina mo le 150-200 kofe Words, o le a tau $ 5-6. E tusa ma le $ 10 o le "Aso Gafua" Aso Gafua "O le mea moni o ia lava Nylone e tasi, ae na umi atu i le malaga afi. Ile atoa, e sili atu le manaʻomia o le faʻaaogaina o pepa puipui, ae o mea na faʻaalu e sili atu le taugofie, ae faʻateʻaina ma le kofe nofoaga e faʻatumu ai le vai pe a maeʻa ona faʻaaoga.

I totonu o ni masini faʻaopopo e faʻateleina ai le faigofie o le faʻagaioiga o le filiga kofe fai, e aoga le matauina o le funā (e faʻafaigofie ai le faʻamama o le vai ma le kofe vai fagu (pe a talafeagai e faigofie). I se faʻaopopoga, o le faʻailoga o le maualuga o le vai e ono aoga tele (o loʻo i ai le CG 7270 Ing 7270 Intura Actives mai UFESA, THASE LE MAFAI ONA FAAFETAI I LE WHECHA) . Sili ona tele "alualu i luma" faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga f1804f10 mai le Klects ma CROCS, e mafai ona faʻaoʻo atu i le uati o le taimi filifilia (mo lenei kofe kuka i le afiafi "Teuina" i le vai ma le Powder, ma le Timer ua setiina i le mana). O le mea lea, o le filiga kofe kofe e mafai ona faʻauʻuina i le tino tapunia faiga pe a maeʻa le tele o itula o faʻagaioiga ma se faamama e faʻaititia ai le suavai).

O le faʻamamaina o falemaʻi o loʻo faʻamatalaina e le tau ma le talitonuina o le faʻagaioiga, ae paga lea, e le atoatoa le mea e tofoina ma le latou fesoasoani. I le taimi nei, ua mamao le taimi mai tagata uma e fiafia i le taeao "susunuina ma turks." O le mea lea, o le sili sili ona kofe tagata fiafia, pe a manaʻomia, ia saunia, tatou te maua vave ai ma le faʻamaoni i le Espresso kofe na faia.

Espresso kofe faletalimalo

I le amataga o le 20th seneturi, Luigi Bezer na maua o le vai inu e sili atu le manaia, pe a tatou pasi vai vevela i le kofe power. O le iʻuga o le tele o faʻataʻitaʻiga, o isi ituaiga o masini na faia mo le televave o le Espresso kofe faletalimalo, mai fatuga mulimuli " . I le va oi latou lava, o nei kofe tifaga e eseese uma, le tulaga o otometi, faapea foi ma le latou pamu, "matafaioi" mo le mamafa o vai.

O le faigofie o le Espreresso kofe kofe e leai se fausia-i pamu. O le mamafa na faia i le taimi o le faʻatulagaina o le ausa i le taimi o le vai o loʻo faʻaaogaina. Steam o loʻo taina le matafaioi o le ptuston, o loʻo tuleia le vai i le faʻamamaina ma le eleele kofe. O ia masini e tau le taugata tele nai lo le filiga o kofe kofe (i luga o le faʻatau atu oe e mafai ona maua faʻataʻitaʻiga e tatau ona maua le $ 45-50, mo le Binatocks O lenei, muamua o mea uma, e laʻititi i le voluma (maualuga 0.5 l) e le o se vai sili ona faʻamamaina, lea e faigata ona fufulu. I se faʻaopopoga, i totonu o nei fale kofe, o le paga galue e le sili atu i le 3.5-4 pa, e le lava lelei lea ole ESPREso o le ESPREso.

Sili atu le alualu i luma faʻataʻitaʻiga e iai le mamafa o le 15 pa, ma ua ausia i le faʻaaogaina o le fausia-i pamu. O loo i se mamafa o le eleele kofe i totonu o le fofo o le sili atu o le maualuga o le tele o mea e pasi ai. O le tau o mea faigaluega o lenei laina - mai le $ 80 e $ 500, e tusa ma le averesi- $ 200-300.

O mea uma o loʻo i luga o loʻo i luga o le Espresso kofe na fai i le ata o le kofe o le kofe e auai i masini o le pu o le nifo. Ua faʻaoʻo atu i se uiga o le "pu" - o se pepa teuteu, faia i le ituaiga o le faʻailoga o le kone ma se pu i le pito i lalo. O le pu e tumu i le fale kofe ma ua faʻapipiʻiina i se faʻapitoa fesoʻotaʻiga i luga o le fale faigaluega. Ole vai e ui atu i le malaia ma le paopani, ma pe a maeʻa le gagau e faamamaina mai le toega o le kofe malae. Rozhkovy Corsite Dorkers faatagaina oe e maua se maualuga sili ona inu inu. Na o la latou le atoatoa o le manaʻoga tutusa o le "Premade" e moe ai le paʻu ma le faʻamamaina o le malosi. O le aofaʻi o le tusi lesona o loʻo faʻaititia tele pe a faʻaaoga le laulau faʻanatura kofe. Tele faʻataʻitaʻiga, pei o le FNB341 mai le Krucs ma le EC 650 mai le Delonghi, o le faaofi mo Chalp, mo le tele o isi tulaga e le mafai ona faʻaaogaina (F8804210 mai le krucs).

Ua ese le feusuaʻi o Rozhkov Droecovovs i le faatinoga (tele o Cafs ma pa o loʻo tuʻuina atu i masini sili atu gaioiga), faʻapea foi ma le mamanuina o le faʻamafanafana ma nifo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le EA 100 (AEG) faʻataʻitaʻiga, o le Deama-Pluve-Simive Hopeter mafai ona faʻaaogaina, faʻafetai i le telse o le Espreo kuka i luga o le lotoa o le Espreo kuka. Auto masini saeco ei ai se valevale faʻapitoa, lokaina le nifo. O le vaniu e tatalaina i lalo o le faʻamalosi a le itiiti ifo 15 pa, ina ia o le atoaga o le nifo e mafai ona faʻapipiʻiina i le tele-vasega kofe o loʻo tausia i le sili ona maualuga-vasega kofe). O tusitala e aunoa ma se alatoto, o le faʻamalosiina o le faʻaaogaina o le laʻau ua faʻaititia, ma i le itulagi o le kofe ua aveeseina.

Mai ni masini faʻaopopo e mafai ona faʻaoʻo atu ma nifo matagaluega e mafai ona avea ma mea e taʻu ai le masini mo le faia o le sili ona lauiloa cappuccino kofe. Fale le siʻitia o le fale o le Cappuccino-Detese Cap o le susu susu. E fai ai le tusi lesona a fulafula o le auvae (i le saekyo faʻataʻitaʻiga, e taʻua o le panerello), pe e otometi cappuccintor. Tele o tagata e le faʻaaogaina le cappuccipor ona o nei faigata. E itiiti ifo totogi totogi e itiiti, ae ua faʻateleina ai le tau o le kofe e tusa ma le $ 40. Fiafia, tomai faʻapitoa barthenders manaʻomia se tusi lesona a fulafula le aufaʻatasi, lea e maua ai le saʻolotoga le saʻolotoga mo fatuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua mafai ai ona fatu "Artstic" Faʻapaʻu o Haay o Dairy Foam (o le ituaiga lea o le ata).

Tele o fale faigaluega o loʻo mafai ona maua mai e le gata i le cappuccino, ae o le sili ona pipiʻi vai. O nisi taimi o lenei vaega e aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, aua e faʻaletonu le tilivaina pe o loʻo faʻamamaina le faʻasologa o le anapogi. Ina ia maua le vai o le manava, sham nozzle (tusi lesona pe otometi), ua fuafuaina mo le susu susu.

O le isi masini e aofia i le ata o le kofe e faia mai le $ 250 o le tulaga mo le alofaina o ipu. E tusa ai ma tulafono o le faʻaaogaina o le Espresso, o le vai inu ua manaʻomia e sasaa na o le malu o ipu, e le maalili i le umi o le "kofe" ae le o pepa pepa).

O le sili ona tele "alualu i luma o le" Horn Church Dorcers ua faʻaaogaina i le fausia-i le falelotu o le falelotu. O le tau o ia masini (o nisi taimi e taʻua o le kofe kofe) taunuu i le $ 500-700.

I totonu o le sili ona lauiloa ituaiga o Arapi, e mafai ona taʻuina ai le Yomen o le "Moko", Nicaraguing Maragogipa, Aitiosjak Harak o loʻo manatu o le sili ona taugata i le lalolagi ona a sili atu o le faʻaaogaina o fatuga o fatuga o fatu pe a pasi atu i le gasroninistlill - cywester-manu feʻai o le aiga Wipipers). Ma o le mea e taatele (ae le o le sili) o Pasila Arabica "Santos".

Mai le Espresso i Cappuccino, mai le kofe faia i le masini kofe

O le kofe kofe o le pito i luga o le tekonolosi le atoatoa i totonu o le kofe kofe. O le vaega lea poʻo le faʻaaogaina atoa o masini (o le sipelaina o le kofe e faia e ala i le oomiina o le tasi faamau), faʻataga e le gata i le faʻaititia o le tusi lesona i le lautele O masini faiaoga o le fale faigaluega e ese mai le tomai ma le semi-tomai laiti laiti - muamua o mea uma, ona o le tamaʻi apamemea mo le kofe ma vai, fasi mo otaota ma tane. O le tau o lenei metotia e $ 500-2500. O mea taua o le Saeco (Italia), gaosiga saeco, Gagsia, Sydem, Sydem, ma le fale gaosi i Suiga, BACK, MUCESS

O le faiga o le faia o le kofe i le kofe masini foliga foliga o lenei. O le a ou ulufale i le taʻavale na fausia i le Milling kofe Grinder Greander, o loʻo ia faia se otometi olo o se aofaʻi o fatu. O le Powder vave oso i totonu o le laulau, o ana mea muamua o le paʻu ua faia (e le o tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga uma), ona lelei lea o le kuka, ona togi le laulau. Afai e tatau ai, ma le fesoasoani a le afu o le aufala o loʻo faia e Dairy Foam Captuccino. Uma otometi. Leai se mea e te alu ai e olo pe kuka pe fasi. Faaopoopo taimi sefe (o le atoa le espresso kofe kuka kuka taamilosaga mulimuli 20-25 sekone).

O masini kofe e eseese e tusa ai ma le tikeri o le otometi. Faʻaopopoina o le Italia-faia masini (O i latou o nisi taimi e taʻua o semitutomamis) o le vevela o le kofe e tupu "i luga o le lima o le a e taofia ai le pa-lita) . I se isi itu, o loʻo iai se Pule Faʻatonu o le faaeʻe faʻatumuina o le ipu malu, ma i le taimi saʻo, faʻatulagaina o lau pele (masani ai 3 faʻapipiʻi filifiliga). O masini na muamua na manaʻomia e faʻatulaga. Ua faigofie tele. E te ave se ipu o le manaʻomia tele, faʻapipiʻi i totonu o le kofe ma fetaomi le Presett button. Ua amata ona faʻatumu e le masini le ipu i le ipu ma le vai. O le taimi lava e faʻatumuina ai le ipu i totonu o le faʻatonuga e manaʻomia, o le faʻamau ua faʻasaʻoina ma le masini "manatua" le tele o le ipu.

Faʻaopopo i le tele o le ipu, i le sili faʻataʻitaʻiga o le saeco, Gaggia, SpIdem, Aeg, e mafai ona fetufaʻi i le kofe (AEGE, e mafai ona e fetuʻunaʻi kofe (AEGE, e mafai ona e fetuʻunaʻi kofe (AEGE, e mafai ona e fetuʻunaʻi kofe (AEGE, e mafai ona e fetuʻunaʻi kofe (mo le ae, BOSCH, JURA, masini TEKEMENS, MAI LE 5 I LE 16 I LE MATAUPU, MA LE FALE, SAECOIDS, saeco - mai le 122-95c). O nei mea faitino e afaina ai e le gata o le olo, ae o le povi foi e inu. E oo lava i le taufefe kofe masini, o le vevela o le kofe ua setiina ma o le muamua mumū o le laulau o loʻo fuafuaina (pei o le system, bosch, Mermencs system). Aveese masini (Tatou fai mai, Royal Digital Primal Plus mai Saeco) mafai ona fetuunai i le va o le muamua susu o papa ma mea uma kuka.

O lenei metotia e taugata tele (le itiiti ifo ile $ 700-800). O le tau e aʻafia i le i ai o le tuʻuina atu o le ipu, cappucminizer, o se faʻailoga o le kofe i totonu o se fatu fatu, o se ata atoa (e mafai ona ofi i le taʻavale o, mo se faʻataʻitaʻiga, tane vai).

I le faʻaopopoga i masini kofe faʻapitoa, o loʻo i ai i totonu. O le numera e aofia ai le pe8036 (AEG) faʻataʻitaʻiga Cva 620-2 ma CVA 620 AU (Mile). Ina ia faʻapipiʻi nei masini, o le umukuka kamuti ma se lautele o le 60cm ma le faʻasologa o le 44 cmm maualuga e manaʻomia. O le siʻitia o ia masini e le eseese eseʻese mai o latou "Eltete" Adogar. O le isi mataupu o se mea e le faʻamanatuina o le mamanu, faʻaalia ai se tuʻufaʻatasiga o le staneless speael ma tioata ma le palasitika palasitika.

I totonu o isi masini maualuga-faʻaiʻu, o le Royal Digital Plus (Saeco) ma le UTOA F90 (Jura) mafai ona maitauina. O la matou initora e pei o le faʻasolitulafono o le galuega o le galuega - sili atu nai lo le 50,000 servers (pe a e inu 5 ipu kofe e tatau ona taofi sili atu nai lo le 13 tausaga!). Na faʻaaogaina le Urca f90 i se tala fou, tasi le tagata mai le lua, e pei ona i ai i le tele o isi masini. I le aluga o le Breowing o le Kome, o le tasi thermoblock e masani ona tautua e sauni ai cappuccino ma faʻamafanafana ipu, ma le lona lua o le isi ituaiga kofe. Ina ua uma le sasaina o le susu i le thermoblock, o le Steam o loʻo faia i lalo o le tele o le mamafa, ma o lenei steam e tatau ona sasaa (toʻesea le ipu i totonu o le susu ma le vai tane). O le faʻaaogaina o le tasi thermoblock faʻaitiitia Cappuccino Qualictive taimi, ona e le tatau ona sosolo paga paga - o le faʻagasologa e otometi lava. I se isi tagata o le Srmoblock, o le itu o le masini e faʻaititia (i masini faʻapolofesa, o le aofaʻi o dermoblocks e le afaina tele). O isi aoga aoga i le HEMPA F90 faʻataʻitaʻiga, o le faiga o le sui cappuccino o loʻo aofia ai isi tagata gaosi, pei o le cappudo B6 beg o le CF400, CEG i le CF400.

I se faʻaopopoga, o le faʻatulagaina o galuega e ono aofia ai se saoasaoa pusa kofe (nai lo le masini "polofesa", o le faʻamaoniga sili lea e mafai ona lipotia). I le talafeagai ai, e tatau ona maitauina, e ui lava i le fale, malamalama o le aofaʻiga tonu o le manuia o le a fiafia o le a fiafia le toʻalua, o le cousting o le mea e mafai ona taofia ai le siʻitia o le mea e mafai ona taofia ai le tuina o le mea e gata ai. I totonu o isi galuega o otometi filifili o le filogia o le eleele kofe potu. O le masini e naʻo le aofaʻi o le numera o gaioiga o gaioiga (masani 250) mai le taimi o le tausiga mulimuli. O le taimi lava e sili atu ai le numera o faʻamasinoga, o le a malamalama i luga le mata, o le a malamalama i luga, o le faʻailoga e manaʻomia ai le faʻamamaina. O Mildrels Gaggia, Saeco, Spidem Komepiuta o potu e faʻagaioia ma le malosi (tala), o BURES, JUEMESS, e faʻaaoga ai oe e faʻatau atu muamua).

I se tulaga lautele, o masini feaʻoti e matua mama e mama ma mafai, a, mo se faʻataʻitaʻiga, o se koneteina mo vaisu, o se atigi pusa aisa (karsulloblery) ua faʻaputuputu ai le tele o vai. E le gata i lea, nisi masini e manaʻomia le fufuluina mai le fua. O lenei faiga e pasi i le otometi faiga - o le faʻamamaina o le faʻamamaina o loʻo sasaa i totonu o le masini, ma e mo le 30-40 minute "e le faia le faʻaʻi le faʻaʻi lima tusi). Ole tele o vai e tamaoaiga i mea leaga, o le tele lava o le tele o le a e fufuluina ai le taavale. AEg, BOSCH, BURA, MERMENMS e faʻaaoga le afifi e puipuia ai le fua faatatau: E le manaʻomia le faʻamamaina o latou, ae e manaʻomia lava le suia masani o taʻavale.

O se uiga uiga o le aso nei kofe potu masini-lelei-mafaufau-ese. Vaʻai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga miti mai le Kamupani Sipaniolo Kamupani ma elva. O lenei masini e gaosia i le tele o lanu filifiliga ma e mafai ona ofi i totonu o le styped grechen ideal. Ia, afai o lau umukuka o loʻo i ai i le sitaili o le maualuga o le tekonolosi, o le miti a le metallic o le a faʻamamafa atili ai le malosi o laina ma le mimiti o loʻo iai.

E i ai i le tele o galuega a le komepiuta e iai ni galuega sekine ma e le faigofie i taimi uma ona faʻatino. Tausiga, ma le faʻailoga o latou faʻaalia o latou tulaga o loʻo tumau pea. O nai ni nai faʻataʻitaʻiga e tutusa lava, ae "tautala Rusia" o le TCA 6301 "Benjantulo B30" (BOESCH). O mea faigaluega o le a faia e filifili mai ai le 7 poʻo le 8 gagana, ae le o le Lusia. O le mea lea, e lelei pe a aofia ai le polokalame lagolago ole tautua. Afai o le e ona le kofe na lesitala i le lesitala tautua, o le taulaitu o le a na o le mafai ona faʻataunuʻuina uma o le seti ma tautua, ae ua faasilasila pe a kiliki ai le ki. Peitaʻi, o le tala o masini kofe na totoe e faʻatali ai le faʻataʻitaʻiga umi o le Rusia o loʻo i le tolu o lenei tausaga.

Alu i le vai

O le kofe o le 98% aofia ai le vai, ma o lona tofo tele faʻamoemoe i lona tulaga. Mo le tapenaina o le meainu o loʻo faʻaaogaina ma le le faʻapipiʻiina ma e le o le vai le tumau. Ua amanaia ia Aesley i le faiga kuka, ua le mafai ona faʻamatalaina i se vaipuna, ua manino ai o le muamua vai e tatau ona faʻamamaina mai i microbes. O le vai mai le popo mo le kofe e le talafeagai. E sili le faʻaaogaina poʻo le fagu vai, pe faamama i luga o pepa faʻapitoa o aiga, aiaia ai le talafeagai "vai inu".

Sa malosi le vai ma le fausiaina o le vai ma fausia i le faiga o le kofe e afaina ai lona tofo. O nisi faʻataʻitaʻiga o le filiga kofe kofe, pei o le Branes faasologa, ua faʻaoʻo atu i faila o le tuai o le cholone ma puipuia le foliga o se papa. O masini HP e mafai ona faʻaogaina le vai masani o le vai mai lalo o le popo.

Ia faasao le tofo matagofie ma manogi, ua tapena le kofe-kofe i totonu o ipu talafeagai. O ipu palasitika ua manatu o le le faatuaoia e le faatuaoia. Mo Espresso ma le Arapi kofe, laiti ipu o demis ma se tulaga o le tusa o le 60G ua faaaogaina. Ipu mo cappuccino - lautele ma papaʻu, ma le mafai ona oʻo i le 180g. O meaʻai uma e tatau ona sili atu ona fiafia i ai, talu mai lena, o le malu lea, o le kofe na goto ifo ai le tofo ma le manogi.

Faʻafefea ona iloiloina "tagata faigaluega faʻamalosi" kofe kofe ma masini kofe-espreo? O se mea tuʻusaʻo, ae taua tele le faʻailoga o le lelei o a latou galuega (e ese mai le tofo) o se mea leaga-kulimi fausia i luga o le lotoa o Espresso kofe. O loʻo tulaʻi mai ona o le tino gaʻo, vaivai-vaivai-paʻu i totonu o le vai aveeseina mai le vai kofe i lalo o le sili ona lelei a le gagana E tatau ona latalata le foma i luga o le kofe, ua mafiafia i foliga ma maua ai le fiafia "tiger" paolo Peitaʻi, o le pogisa pogisa e faʻaalia ai se malosi faʻamalosi fatu, pei ona latou fai mai, o se Amareur. Ae ui i lea, o le espresso e aunoa ma se mea leaga-kulimi e le mafai ona taofia atoa. O le susu o le susu o le Foom Cappuccino o le tasi e tatau foi ona fufusi i le "taofi" i luga o le sukalati sukalati.

Ma o le faʻailoga autu o le tulaga o le kofe, o le mea moni, saunia e ia. E mafai lava ona fuafua lava le naʻo le tofo, ma o tala nei o le sili atu. Pau le avanoa e le tatau ona sese i le filifiliga o le kofe masini, e foliga manino, o le a le tofo moni o le kofe moni. Masalo mo lenei, e aoga i le savali faataamilo i faleoloa kofe poʻo, o se filifiliga, asiasi i le faʻataʻitaʻiga o masini kofe ma tofoina o mea tetele (e naunau e faʻaalia ai oloa maualuluga (o loʻo faia i le faʻaalia o oloa maualuga) .

O faatonu faafetai i le kamupani "M.Video", "Soyazagrokockucts", Berech, Biemes, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESS, UFESSA MO FESOASOANI.

Faitau atili