Faigamalaga Puipuiga Puipuiga: afi tiʻetiʻe

Anonim

O le saogalemu o le saogalemu auala i le fale - flame o le gaosia gaosi, laveai le laveai, ituaiga o afi mumu.

Faigamalaga Puipuiga Puipuiga: afi tiʻetiʻe 14083_1

Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!

Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!

Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
O fale matapeʻapeʻapeʻapeʻa:

1- kl-1,

"Faamalolosia";

2- "Tenlak", "Seozhezh Ognebio Provicion", "Pyree", Csda, CSD, taele, taele-1;

3- "Tenles", "Sezhelh Oignebio Full", "Pyprex", Csda, Csda, CSD, ").

4- "Strester StyL", "Fafle", "Faʻaiuga", Ozp-1

Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
Afi mumusu i totonu o le puipuiga o le afi: taofiofia ";
Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
"Pyrex"
Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
"Selshes firebio polo"
Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
A o tauaveina se suauu mu, e faasaina le faʻatagaina o le totogi o le moliaga mai le pito i luga
Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
Ina ua tineia le tineia o le afi o fafo o le afi

Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!

Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
Powder ma vaalele afi afi e sili ona taatele i laupapa laupapa
Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
Aua le aumaia se kaponi dioxide afi mumu e latalata i le 1m i le mumū eletise eletise
Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
A o le faʻapipiʻiina masini eletise ma le paʻu o le paʻu o le paʻu, tautua o le totogi o le 3-5 sekone

Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!

Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
E manaʻomia le manava i totonu o le fale puipui "Phoenix" e ala i le malaia, o loʻo maua i totonu o le faʻamama. Isu e tatau ona tapunia e se kilipa faapitoa
Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
GDZK kesi gaosiga seti
Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
Lolomi afi i le Nichh le fiafia i lalo
Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
Otometi kesi luga o le auala. Kontroller.
Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!
Faʻatonuga Faʻafitauli e le manaʻomia le eletise e tapuni ai le kesi

Puipuia oe lava ma lou fale mai le afi!

Fausia se fale, pei ona e iloa, naʻo le 'afa mativa, e tatau lava ona e mafaia ona puipuia. Faʻataʻitaʻiga, mai se faʻalavelave faʻafuaseʻi, pei o se afi. Matou te taʻutaʻu atu lenei toe fuataina o fua e foliga mai ai i le afi ma le afi afi o se mea e tatau ona sei i tuatia uma.

Mafuaʻaga mafuaʻaga o le afi-tagata faʻatamala

(Matagaluega o tulaga o faalavelave tutupu faafuasei) ai

A manaʻomia le tausiga o le afi afi i le fale

Mafaufau i le lomiga o le saogalemu afi, e manaʻomia i le vaega "fuafuaga. I se isi faaupuga, i lena taimi lava taimi o le a e fausia ai se mea. Ile taimi lea, e te fuafuaina ai le fale fai piliki e fau ma fafie, o le a le faavae e fai, faʻafefea ia ma faʻavasega lelei le ogaumu i le fanua (Durll se vaieli) pe fesoʻotaʻi atu i le vai paipa vai Ma o le tali o nei faʻafitauli o se tasi auala poʻo le isi e fesoʻotaʻi ma le saogalemu afi. Tusa lava pe e te le masalomia e uiga i ai.

O le tulaga pito sili ona taua o loʻo foia ai le puipuiga o le fale o le nofoaga o loʻo foia ai o le mamanu. O le saogalemu o afi nofoaga e aofia ai i le poloketi (Spipo21.01-97 * Na saogalemu le afi o fale ma fale ", streens"). O lona uiga o le nofoaga o le fale e fai ma fale tuaoi, o lona fatu, fola ma mamanu o pa, pito i luga, o le fiafiaga, laei mo le aveeseina. E foliga mai e tali atu mataupu puipuia o afi, e foliga e faatatau ia te i latou: entisenia ma venisela, vai ma otaota. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le "tuloleniina" o le fale, e taua le filifilia o le Tulafono e filifilia ai le Koluse o Faʻamalosi Mamafa o loʻo mafai. Ma mea sese i nei "maualuga faapitoa" o itulagi e mafai ona taitaia ai le afi. O le mea lea, e faʻalagolago tele ile tele ile taimi na faia ai le faʻapitoa ole poloketi. O lea, ina ia matua mautinoa lava ia faia mea uma i se galuega, e manaʻomia le talosagaina o tulafono faapolofesa, ina ua filifilia, i le tulaga o le manatunatuga. O auala faʻaleʻosiʻoti a le tagata polofesa, o auala faʻapitoa e fai mai e taugata tele nai lo le "Avate Wreate", ae o oe, pei ona latou fai mai, o le a e moe ma le malie.

Faʻafefea ona faʻaititia le tulaga o le afi pe a fai o le fale ua uma ona fausia?

Muamua lava, e manaʻomia:

faia le afi mumu i le togafitia o laupapa laupapa ma uʻamea fale fausaga;

Faatau le sese o mea faigaluega a le Peraimeri. O le ulufa o le afi, afi faletalimalo .P.);

tuʻuina atu i le tuʻuaiga (faʻaputu ma toaga) faiga o puipuiga;

Taumafai e taui mo vaivaiga o le poloketi, pe a iai.

Aisea e taua ai le mafaufau e uiga i le afi saogalemu ua i ai nei i le mamanuina tulaga?

E tusa ma matou faʻamatalaga, o le ai nei i le setete o loʻo atiaʻe i luga o le tulafono i le faʻamalosi inisiua o fale taʻitasi. Atonu o le a tutusa, o le a tutusa ma le tulafono muamua o le tulafono "i le faamalosia o inisiua o tagata taʻitoʻatasi o felauaiga".

Na inisiua le mataupu i Rusia i Rusia i le XIXV.- E mautinoa le fale o le fale samatua i lona tino, e faigofie lava pe a inisiua le fale lea ua inisiua. Na i ai i le Itumalo inisiua i le sefulutolu tausaga talu ai, ina ua maeʻa na le agavaa mo "tagata fai pisinisi tumaʻoti", ae le faia le fai fua tumaʻoti. Ma o lenei "fusifusia" o le toe fanaufouina. Ma e mafai lava ona tele ana tupe totogi o le a faalauteleina mo i latou i le fale, le mea e mafai ai foi le afi afi (pe a talafeagai ai). Afai e te manaʻo e faʻaititia le aofaʻi o inisiua inisiua, aumai le fale i tulaga talafeagai.

Vaega o le afi o le atoatoa o le lelei o fale

Numera numera Laupapa Uamea
Ofu
Faʻaititia le leiloa o le tele o le tele o le prototype i le taimi o le tuʻufaʻatasiga i tuutuuga faʻamatalaina e le metotia Oʻo i le uʻamea uamea le vevela (500c) i le taimi, min
Tulaga tasi Le sili atu nai lo le 9% - o le faigaluega-tuputupu ae fafie Le itiiti ifo 150.
Tulaga lua Mai le 9 i le 30% - le mautonu fafie Mai le 120 i le 150
Tulaga tolu Sili atu nai lo le 30% - e le maua ai le tau afi Mai le 90 i le 120
Tulaga fa E le i ai Mai le 60 i le 90
Tulaga lima E le i ai Mai le 30 i le 60
Ono E le i ai I lalo ifo o le 30.

Le afi togafitiga

Afi afi afi fausaga. E manino le mea e manaʻomia ona puipui fafie mai le afi ona e faʻasino i mea sili ona lelei. O le afi mumu o le laupapa laupapa o loʻo faʻaliliuina i le fafie i le vaega o le sili ona mumu, ma e sili atu ona taulaina e faʻaofuina o le faʻaofuina o le afi ma e tusa ma le faʻaoʻo ua mu i tua atu. O auala sili ona aoga a na puipuiga - galueaina ma pasta faʻapitoa, combile, vaseina ma vali poʻo ni mea ua afaina.

Laki ma vali. O la latou afi mumu e faʻavae i luga o le mea moni o loʻo aliali mai i le maualuga vevela, o le maumea ua vaivai, fausia se vevela-shield stred o le fou e le mafai-teuteu Mauaina o le lava vailaʻau vailaʻau.

Pasi ma toe gaosia faʻapipiʻi pamu faʻapipiʻi puipuia i le afi, ae le o le lava vailaʻau sili atu.

O le le mautonu o fofo o masima (flaming litaea) faʻaaogaina i luga o le laupapa poʻo le faʻatautaia o le faʻaititia o le loloto. Saunia ni puipuiga o fausaga laupapa mai le afi ma le va o le afi ma le afi i le lotoifale, mo se faʻataʻitaʻiga, i tulaga o le afi. I lea tulaga, na o le pioao a le mea ua maitauina, e faʻatapulaʻaina le vaega o le tuʻusaʻo faʻafesoʻotaʻi ma le afi. E tatau ona tatou toe fai i taimi uma i taimi, pe a faʻaaoga, e le mafai.

E masani lava, e leai se tasi o nei mea faʻatau e le mu le afi, ae taʻitasi latou faʻateleina le tapulaʻa o le fua o le tino. O lenei mea e tupu i le faʻateleina o le vevela o loʻo i ai le aofia o 'o fafie, poʻo se taunuuga o le siʻitia o le siʻitia o le umi o le faʻafefeteina o le afi. I se faʻaopopoga, o faʻasologa uma o loʻo lisiina ai ni ofu na faʻafaigofieina ai le faʻamutaina o afi afi, ma i nisi taimi e le aofia ai le avanoa i lona tutupu.

Afi mumu ma le afi-faʻamaonia vaega mo laupapa la matou mekasini na faapaiaina se vaega ese o se isi iloiloga (vaʻai tusiga

"O le a le mea e puipuia ai le fausaga laupapa."). O le mea lea, matou te le sailia i luga, ae naʻo le a taʻu mai ai ni suiga na tutupu i le maketi talu le tatalaina o toe iloiloga.

Seia oʻo i le taimi nei, o mea uma o loʻo faʻaaogaina mo le togafitia o le fale o le fale laupapa na maua na o le lona lua puipuia lona lua. Loʻu o mai i luga o le maketi, o loo avatu ai le vaega muamua. O lea, mo se faataitaiga, o le NPP "Rogunda" ua tatala mai se afi-faavae afi-faʻavae faʻavae o "phyylaks", e maua ai le vaega lona lua o le afi mumu, ma le tau o le 500G / i le tau o le viometa. M2- Muamua. O le tuʻufaʻatasiga o le faʻavae o le pito i fafo laupapa o loʻo faʻatagaina i lalo o le tulaga o le latalata i le faʻamamaina ma le susu-faʻafefete vali. O le pito i lalo, o le saunia o le fafie le vaega muamua, ua tatala mai se isi tagata e fai ai le "TSorbashchit". O le oloa ua taʻua o le "Sezsh Belbio Project." Ma o loʻo fuafuaina mo le faʻaaogaina i totonu (Fautuaina le taumafaina - 600G / M2). Avatu i laupapa se lanu mumu.

Uma na i ai ni mea sa i ai fana fana po o vali o le faʻaliliuina o fafie i le vaega muamua o le flam i totonu o le mumu na fuafua e faʻaaoga ai i totonu o fale. Ae o le NPP "na tuua" ua tatala i luga o le afi-puipuia vali i luga o le vai-faʻavae pyrex, lea e mafai ona faʻaaogaina i totonu (lalo o nei tulaga e mautinoa ai le itiiti ifo i le 5 tausaga) ma fafo. E moni, faʻatasi ai ma se faʻaaoga mai fafo i le pito i luga o le vali, e manaʻomia le faʻaaogaina o se faaputuga mea tau vevesi (mo faʻataʻitaʻiga, puipuia le i ai o le visa) poʻo le amp (PF -115- Faʻataunuʻuina 150-180G / M2, NTS-132P- FAIGOFIE 110-130G / M2, o le mumu-M2). O sea taupulega ua fuafua e puipuia le faatafunaina o le flame bewardant vali i lalo o le Invorcheric faatosina.

Puipuiga o uʻamea fausaga. E pei lava ona iloa, o le ava uʻamea e matua mataʻutia lava, ae matua maaleale i le vevela maualuga. Ma, pe a taunuu le mea vevela, 500, o meatotino malosi o uamea e matua faʻaititia ai, ma amata ona suia faʻamaufaʻailoga. O le iʻuga, le tapulaʻa o le afi o le afi o le uamea uamea, faʻalagolago i le mafiafia o vaega ma malosi lagona, e 0.1.201.2, o le tau maualalo o le afi o le afi vaega (aofia ai Steel) - mai le 0.2.25 i le 2, 5h, faʻamoemoe i le tulaga o le afi puipuia o fale ma ituaiga fausaga.

Ole mea lea, e manaʻomia le taimi mo le ausiaina o le vevela faigata e umi. O lenei galuega o loʻo foia e ala i le faia o uʻamea-soʻona mataina o le uʻamea o uʻamea vaega. Latou te oʻo atu i le maualuga o le vevela ma le malosi o le afi ma o le mea lea e faʻatagaina ai le fuafuaga e sefe ai a latou galuega i le taimi o le afi ile taimi. E mafai uma auala faʻaleaʻoaʻoga e ausia ai lenei faʻamoemoe (sima, faʻafefeteina nofoaga-oneone fofo, o le faʻaaogaina o le piliki o loʻo faʻavae i luga o afterstos, exal fila, ma isi mea) . O le faʻaogaina o nei metotia tuʻuina atu le tapulaʻa o le afi o le puipuia o le uamea fausaga i le laina o le 0.75-3. Ia, o le a se mea e fai i ai, pe a leai foi seisi ituaiga fausiaina? Manatua e mafai ona faʻaaoga i le laualuga o uʻamea faʻapitoa plets. Pei ona pei lava o ata mataga mo le mumū mo fale laupapa, o lo latou iʻuga e faʻavae i luga o le taui ole vaega ole 120-200C ma le faʻavaeina o le tele o senegatimeters. O le faʻaaogaina o nei mea e mafai ai ona e faʻateleina le faʻatapulaʻa o le afi o le afi uamea e oʻo i le 0.75-1h.

Igoa Tagata gaosi Faamoemoega Puipuiga puipuiga, tausaga Vaega o le afi mumu i le lelei o le laau pe a uma ona gaosia Lanu Parasovka Tau i le afifi, olo.
"Pheyylaks" - Fire-Faavae Frebow tufuga "Na tagi" Mumu-puipuia le le fiafia i totonu o fafie i totonu ma fafo atu o nofoaga Tusa o le 4. 1 pe 2 faalagolago i le taumafaina Leai se lanu 6, 11 ma 220 kg 81, 141 MA LE 2754
KSD-flasherprepress "Na tagi" Burproof erstrugsetion o fafie totonu ma fafo atu o nofoaga E oo i le 5. 2. Leai se lanu 10 L. 210.
Pyrex - Blame Fortardant Suavai Vepersions vali ma le faaopoopoina o biocdiodes "Na tagi" Mo le afi mumu lanu o laupapa laupapa i totonu ma fafo atu o potu Totonu 8, i fafo- 2-4 tasi lanu paʻepaʻe 6 ma le 12 kg 1092 ma 21600.
Filex-200 - afi faʻapipiʻi Arision "Krolak" Puipuiga o laau, P filywood. Fiberboard ma le chipboapi i totonu o le afi mai le afi ma le liligi Tusa o le 15 1. O le numera o le afi o le afi na salalau i luga Lanu efuefu 25 kg 1500.
"Filex-300" - afi o le palu Arision "Krolak" Puipuiga o uamea isu ma auala o le ulaula ulaula gaioiga Tusa o le 15 3. FOFOAGA FOLAFOLAGA FAATINO 1 H Lanu efuefu 33 kg 1900.
Filex-400 - afi mumu Arision "Krolak" Puipuiga o uamea Uploaded O fausaga na faʻagaioia i totonu Tusa o le 15 3. FOFOAGA FOLAFOLAGA FAATINO 1 H Lanu efuefu 33 kg 1400.
"Foofle" - afi le afu Arision "Krolak" Puipuiga o le uamea inisinia fausaga o loʻo faʻagaioia i totonu Tusa o le 15 4. Tapulaa o le afi tetee e le itiiti ifo i le 0.75 h Malamalama efuefu 26 kg 9860.
CL-1- Afi-gaosiga o le puleaina Arision "Krolak" Puipuiga o Care Passkets mai le afi ma tufatufaina o afi I le 10 Tausisia manaoga o le NPB 238-97 lanu paʻepaʻe 12 kg 8500.
Osp-1- mugala vali Ootore Foo Puipuiga Faʻasaina ma le Loʻi ma Faʻalu E oo i le 5. tasi Lanu efuefu 5 kg 400.
Ozp-1- mummum tootoo vali Ootore Puipuia o uʻamea fausaga ua ufiufi i vali ma eletise eletise E oo i le 5. 4. Tapulaa o le afi tetee e le itiiti ifo i le 0.75 h Efuefu (pe i lalo o le poloaiga) Seti o le 68 kg 9200.
"Sezhsez ognobio Insel" - Flake-Puipuiga Faʻasalalauga "Lima-Puipuiga" Mumme-puipuia le le fiafia o fafie i totonu o le fafie E oo i le 5. tasi Mumu mumu 5, 25 ma 80 kg 90, 430 ma le 1360
KSDA 1 / 2- fireprutomatoma "Alofa" Burproof erstrugsetion o fafie totonu ma fafo atu o nofoaga E oo i le 5. 2. Leai se lanu 10 L. 248/4995
Taele-1- fireprootuo ufiufi "Neochim" Gaosi o fausaga laupapa, ie ma kapeta E oo i le 5. 1. Se kulupu mo fausaga laupapa Manino fofo 25KG 2100.
"Proterm styl" - afi mumu "A ma le B" Puipuiga o Enginerined Sound Ratures Sili atu nai lo le 10. 4. Tapulaa o le afi tetee e le itiiti ifo i le 0.75 h lanu paʻepaʻe 25 kg 9600.
"Faamalotia" - afi mumu "Mea faʻapitoa" Puipuiga o uamea oloa ma uaea oloa E oo i le 12. 1. Se kulupu mo le uaea. 4. Se kulupu mo uamea oloa Efuefu efuefu Seti o le 68 kg 3370.

O le afi muamua afi o lona uiga

Afi mumu. O loʻo fuafuaina e faʻaaogaina le autu o lona uiga o vasega o vasega A, B, ma le E (Kamupani afi i le atunuʻu nofomau ai, o se tulafono mo latou). O le gaosiga e tele le aoga. I totonu o le vaega autu e tatau ona taʻua o le "potu muamua" (Bulok) ma "faʻailoga" (tula).

Ua faʻavasegaina e le afi le afi e tusa ai ma le aofaʻi o tapulaʻa: o le ituaiga o le tiaʻiina o sui usufono na faʻaaogaina, o le ituaiga o le fafagaina o afi tiʻetiʻe. E le voluma o le fale, afi o le afi o loʻo vaevaeina i le lima-faia le laititi (fale tusi - e oʻo atu i le 5L), o le ata o le tino) Fale nofomau, pei o se tulafono, e le faʻaaogaina i lenei iloiloga e le aofia ai).

I le auala o le sapalaiina o le afi mumu ese, e mafai ona vaevaeina mea faigaluega i totonu o le kesi-vaitafe ma lalo o lona mamafa o le afi tapeina. Mo le Punavai muamua o le uunaiga, o kesi e mafai ona tautua, muaʻi faia tuusao i totonu o le fale pe faʻaaoga mai se faʻapitoa spray tuu i totonu o le mataupu.

I le ituaiga o le amataga o le masini, o le afi o le afi ua vaevaeina i ni vaega se lua: ma se moli moli ma ma se tapuni-ese o le bistol ituaiga.

I le faiga o le afi o loʻo tineia ai le afi i totonu o le cylinder, o le afi o le afi o loʻo vaevaeina i le vai, osa, carbon, efuefu.

Faʻavasegaina o afi faʻalagolago i le ituaiga o le susunuina o mea ma mea

Afi vasega Vasega ata Subclass Uiga o le subclass
Ae Susunuina o tagata A1. Faʻalauiloaina o Faʻafitauli, faʻatasi ai ma le naunautaiga (faʻataʻitaʻiga, fafie, pepa, fasila, pamu, coal, pamu, pamu, coal, pamu, consul, cil, soal, pamu, coal, pamu, coal, cil, soal, pamu, coal, pamu, coal, cil, soal, pamu, coal, pamu, coal, palus, pamu, coal, pamu, coal, cil, pamu, pamu, coal, cil, soal, pamu, coal, cil, soal, pamu, ciul, pamu, coal, cil, soal, pamu, coal, pamu, coal, confect
A2. O le tuʻufaʻatasiga o le tuʻuga, e le o faʻatasi ma le faʻamoemoe (mo se faʻataʻitaʻiga, plastics)
I totonu Susunuina vai vai I le 1 Faʻasalalauga o suavai vai le mafai i le vai (mo se faʻataʻitaʻiga, ether, suauu suauu), faʻapea foi ma fefaʻatauaiga (mo le suavai, paraffin, baseffin)
I le 2 Susunuina o le suavai vai suamalie i le vai (mo se faʻataʻitaʻiga, 'ava malosi, melynol, glycerin)
Mai Susunuina vailaʻau (faʻataʻitaʻiga, kesi o aiga, hydrogen, propane)
O le O. Malamalama mumu (D1), Alkaline (D2) metals po o uamea-aofia ai sootaga (D3)
E. Susunuina masini eletise i lalo o le voltage i luga o le 1000v (e aofia ai ma mea faigaluega a aiga)
Powder afi mumu ese (OP) O loʻo iai le "tui" - ua molia i le afi o le afi o le aofaʻi o le aofaʻi (mo le afi o vasega a, B, C) poʻo le afi, arcroon dioxide) i le kesi . O le omiga o le fatafata na faʻapipiʻiina i luga o le ulu o le ulu ei ai sona fua vaevaeina i ni vaega se lua, mo se faʻataʻitaʻiga, lanu mumu ma le lanumeamata. A o le 'au o loʻo i totonu o le lanumeamata vaega - o mea uma o loʻo faʻatulaga: O le afi mumu e faʻagaioia. O le suiga o le aū i le vaega mumu o le faʻailoga o le kesi na "faapopoleina", e tatau ona totogi le toe faʻatau atu. Op o loʻo faʻagaioia i se vevela mai le-40 (mafai ona tumau i le potu le fiafia) i + 50c. O le le lelei e tatau ona taua i le mea moni o le mea moni o le tamaʻi paʻu ua vevela i le ea e faigofie ona oso i totonu o le leo, vitio ma le "paʻepaʻe" e le o le "paʻepaʻe" o le "paʻepaʻe" e le o iai), e le o le "malosi o televise. Powder (o se masini "shake» 2-3 taimi i le tausaga ma le faʻamalosia recharging i le 5 tausaga).

Carbon Dioxide afi afi mumu (OU) E mafai ona faʻaaogaina i ni afi mumu o vasega uma, ae e sili ona talafeagai mo le potu aʻoga (taugofie ma sua o mea faigaluega ma masini eletise i lalo ole 1000V). Ua faʻaaoga e le Broching o le afi o le afi o le afi o Carbon (Carbon Dioxide), o loʻo i totonu o le suavai, o loʻo i luga o le kesi), e aofia ai le kesi ma le mautu (o loʻo aofia ai le kesi), e aofia ai le kesi), e aofia ai le kesi), e aofia ai le kesi), e aofia ai le kesi) Teuina ma le Polokalama o Aeasi - Mai -40 i le + 50c.

O le le mafaamatalaina ae le faʻailoaina o nei afi i le faʻauigaina o mea e tape. O le faamaoniga, o le taimi tonu lea o faʻataʻitaʻiga pe a fai o loʻo tele ata i totonu o le fale, e i ai se faletusi taua, ma isi (o le faʻaaogaina o le vai poʻo paʻu masini e le manaʻomia iinei). Ae o loo i ai ma faaletonu. Muamua, latou te manaʻomia le tausisia i nisi o gaioiga faʻagaioiga ma le teuina o mea. E le mafai e le fiva le fiva e le mafai ona paʻi atu i lima o le le mautonu, aua pe a oso le carrang carbon dioxide, o lona vevela e mafai ona susunuina. Ina ia mafai ona mautinoa o le afi o le afi e faʻagaioia, ma o lona alatoto e le mafai ona faʻapopoleina ai le darbon dioxide, e manaʻomia e faʻatautaia le suʻesuʻega faaletausaga o le tele o le masini mamafa. Manaomia Recharge - 1 taimi i le 5 tausaga. Lona lua, le talafeagai le mamafa o le afi mumu (steel mafiafia-pa puipui tino, tumau le tele o mamafa). Mo se faʻataʻitaʻiga, o tamaʻitaʻi e feagai ai ma le Ou-8 afi mumu (le mamafa o le tusa o le 16 kg) ma sili atu lava o faʻafitauli e matua faʻafitauli.

Afi mumu 'ese vailaau faasaina (OCP). O la latou gaosiga o le a le toe faaauauina. Tusa lava pe e te feiloai ia te oe masini i luga o le faʻatau atu, aua e te le o fautuaina faʻatau.

O le afi-foua afi afi (pop) Fuafuaina e tineia afi vasega vasega o le vasega iv (e faasa ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le eletise eletise, talu ai o le jet amio pulea le taimi nei). O le mataupu faavae o faʻagaioiga e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le kesi a le kesi (o lona puna o le maualuga o le faʻamalosiʻau) mo le tatalaina o le afi o le afi. O le tuiina o le afi o le afi i le atunuʻu o le atunuʻu o loʻo faʻaaogaina e le ono pasene o le fofo o le fofo o le Fofo o le Devid Wilter ". O le leai o le OVP e tatau ona latou teuina ma mafai ona faʻaaogaina i se vevela vevela (mai +5 i le + 50c). Manaomia Recharge - 1 taimi i le 5 tausaga.

OP-1. OP-2. OP-3. Op-5. Op-10. O-2. O-3. O-5 Oo-8. O-10. O-20 O-40 Ovp-5 Ovp-10
Tele o le afi o le afi o le afi o le afi mumu, kg 1.0 / 2.2. 2.0 / 3.7 3.0 / 5.5 5.0 / 8.2. 10.0 / 16. 1.4 / 6.5 2.1 / 6.8. 3.5 / 14. 5.6 / 15.8. 7/30 / 15.8 14/50 28/19 Vai - 3.2; Totogi - 1 / 7.8 Vai - 6.5; Totogi - 2/16
O le umi o le sapalaiina o se afi mumu ese, c, e le itiiti ifo 6. 6. valu 10 13 valu valu 10 12 sefulu ma le lima sefulu ma le lima sefulu ma le lima tolu sefulu 45.
O le umi o le vaalele o le afi tineia o mea, m, e le itiiti ifo 3. 3. 3. 3.5 4.5 1.5 2.5 3.0 3.0 1.5 2.5 3.0 3. fa
O le mea e tape ai le eria, M2 0.41 0,66 1.07 1,73. 4,52. 0.45 0.45 1.08. 1,1 1.08. 2,2 2.52 0.41 0.5.
Gabrites, mm. 316135100. 32515015. 1.5150130. 450320300. 6283503555. 430108314. 528110314. 572162314. 790162220. 1200370470. 1200410370. 7004001550 450290175. 628290220.
tau, olo. 200. 250. 280. 381. 580. 480. 540. 744. 1200. 1640. 3300. 5000. 420. 580.
Tau o le toe faaleleia, olo. 76. 91. 103. 134. 190. 134. 145. 162. 226. 299. 409. 657. 51. 91.

O Norms o mea uma e maua ai ma le Broent Breat Expringers (PPB)

Tapulaa nofoaga puipuia Afi vasega Tulaga
O le afi afi afi Powder afi mumu Carbon dioxide afi afi tineia
m2. 10 L. 2 L. 5 L. 10 L. 2 L. 5 (8) l
200. Ae 2 ++. - 2+ 1 ++. - -
I totonu 4+. - 2+ 1 ++. - -
Mai - 2+ 1 ++. - -
E. - 2+ 1 ++. - 2 ++.
400. Ae 2 ++. 4+. 2 ++. 1+ - 2+
(E) - 2 ++. 1+ 4+. 2 ++.
800. I totonu 2+ - 2 ++. 1+ - -
Mai 4+. 2 ++. 1+ - -
1800. Ae 2 ++. 4+. 2 ++. 1+ - -
(E) 2+ 2 ++. 1+ 4+. 2+
O le "++" saini e faʻailoa mai ai mea o le afi afi e faʻaatagata ai; Ia masani Le "AE" - - O le faʻauigaina o afi, o le faʻaogaina o ia ua faʻatagaina ona faʻamauina ai ma le talafeagai; Saini "-" - afi tineia e le faʻatagaina ona faʻaaogaina nei mea

E fia ma o le a le afi afi e manaʻomia le maua i le fale

Mo Fale Tutoatasi, o solo solo o afi-faitaaga, o le a le aoga, e le i maua. E masani ona tuuina atu e le au pulega i le lotoifale a latou lava faasalaga i lenei mataupu. Faʻataʻitaʻiga, o le a le mea o faʻaalia i le faʻaetusifanua ia o le fofoa o le pule o le pule o le Astrakhan n 2767-M o Oketopa 8, 2003:

"O le lisi na fautuaina mo le faʻaauauina o le tulaga muamua o le afi o loʻo tineia ma le aoga fale e patino ai tagata lautele:

tasi. Fale nofomau fale: Op-10 afi mumu, vai parrel ma pakete (faʻapipiʻi i le taumafanafana), kapeta ax.

2. Atunuu Fale: OP-5 afi afi, o le paelo ma le vai ma se pakete (faʻapipiʻi i le taumafanafana), o le kapeta a le 'ea.

3. Faʻapitoa Garages: O le afi seti o le OP-5.

O a matou tagata poto na tali mai ua fautuaina e iloa ai le numera talafeagai o le faʻasoasoaina "tulafono saogalemu puipuiga (PPB), lea e faʻatonutonu ai a latou numera i uta i totonu o galuega. Taulaga o loʻo matou tuʻuina atu ai le laulau ma nei fautuaga, e ala i le auala, e ala i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o afi afi o ituaiga eseese.

O fea e fai ai le afi mumu? Ioe, o se moli mumu mumu (pe tasi), o le tautau i luga o le puipui o nofoaga nofomau, o le a le maua ai ni aresti. O pusa o nei mea o fafo o le afi e le mafai ona toe suia ai pusa, vali i le lanu paʻepaʻe pe oona. Atonu latou te le mafai ona toe faʻatumu le potu, ae o le afi tiaʻi e faʻasolosolo atu le afi afi i mata. Ioe, ma o le a tutusa le pefu.

Tele. E manaia tele le i ai o le lapoʻa lapoʻa o le paʻu o le fale i totonu o le fale. o se matua mea taua lenei e localize mu i le tulaga muamua o le afi, tineia o ofu mumu i luga o le na aafia, i le puipuia o le fuafuaga combustible ma meafaigaluega a le faafoeina o le afi (e aofia ai mau) galue. O le pusi ua gaosia pe mai le asbestos, pe mai le fiberglass. Fua - 1.351.35; 1.351.5 ma 1.52m. Le mafiafia: Leobermais, mai 0.4 i le 0.8 mm; Asbestos i 2.42mm. Matou te gaosia le pusi o ni pisinisi pei o "Wati" (Volzhsky) ma "Vaik" (Ivananovo). O le tau o le tau mai le 380 i le 720 rubles. E fetaui lelei le pusi o onapo nei, e faigofie ona faʻaaoga ma sili atu ona lelei se panu masani (o loʻo faʻanoanoa foi e tautala i loimata). Sa ia aumaia mai le uamea o lo o ia te teisi, lulu vaivai, ma ua leva ona ia tagofia. E na o le togi i luga o le 'au taulaʻi i lona ivaNing, ma pe a alu uma, lisi ma faʻatino.

Uiga o le lagolago lava

Ituaiga o le tagata lava ia-lagolago Sp-20 SP-50.
Taimi puipuia, min:
- ma le aveeseina E le itiiti ifo nai lo le 20. Le itiiti ifo i le 50.
- Faatali mo se fesoasoani Le itiiti ifo 40. Le itiiti ifo 150.
Tele o le galuega, kg 1.5 2.5
Aotelega o Fua, MM 118203213. 1402600330.
tau, olo. 1470. 2020.

Uiga o le otometi kesi luga

Masini ituaiga Kesi desector Pule Faʻatinoina masini
Faʻataʻitaʻiga HB-362. - HD-703 (1/2 '') HD-704 (3/4 '') HD-705 (1 ')
O le itu, mm. 1155645. 14510044. 14711897. 15711897. 16711897.
Mass, G. 290. 480. 620. 630. 640.
Faagaioiga le vevela, ma Mai -20 i +40 Mai le -10 i +40 Mai -30 i +75
Malosiaga sapalai, i / em. Mana, w 220 / 2.7 220 / 1.9 220 / 0.8 ua liua e tumau le taimi nei 12v
Malamalama faaalia Aofia ai i totonu o le fesoʻotaʻiga - lanu meamata moli Vatoto tatala lanumeamata lanumeamata, mumu mumu- mumu -
Atuatuvale i le atuatuvale Beeps, moli moli samasama malamalama Codki (70 db ma maualuga), e mumu ai se moli mumu mumu Codki (70 db ma maualuga), e mumu ai se moli mumu mumu
Tali taimi, ma 30- Otit i le faʻagaioiga faiga pe a maeʻa le aofia ai le fesoʻotaʻiga Leai se sili atu nai lo le 10 pe a uma le faailo Leai se sili atu nai lo le 10 pe a uma le faailo
tau, olo. Mo le kit- 5400, o se fesoasoani faaopoopo- 1450
Afi lima. Ianuari 11, 2001 I fale o le tele o fale i le tele o fale i lalo o le tele, e ave ai e le afi afi afi masini i totonu o fale mautotogi. Muamua lava, o le vai lea o le vai o le vai ma le fao lima. Aua le fefe! Ioe, matou te le o talanoa e uiga i le afi vai paipa ma le tele o afi afi mimilo mimiti i le faga ma folasia i totonu o se pusa mumu tele ma le tala "pc". E i ai i le mafaufau o le mea itiiti o lima ma le lapoa o le 19.5mm (lea e fetaui lelei ma le lapoa o le auala masani o le vai) ma 15M umi. O na lima ma se auala e fesoʻotaʻi ai e gaosia serial ma tau e tusa ma le 1000 rubles. Ua uma ona taoto i le aulelei ma, o le sili ona taua, spoubc storess valiina e le efuefu pe o le lanu o le nifo ma le lanu o le vaipuna i le fale mautotogi. E naʻo le aumaia o le paipa ma faʻapipiʻi le alatoto. E mafai ona e faʻatonuina le lima, faʻataʻitaʻiga, i totonu o le taʻaloga talaʻi a le potu Tolet.

O tagata fiafia fiafia o le fale mautotogi fou e uiga i le mauaina o le lima e le o mafaufau - e tatau ona aofia mea uma i le poloketi ma faʻapipiʻi i le vaega fau. Ava i le tagata tumaoti e faia le masini mo se afi afi e tape ai le afi. O le a le talafeagai le a mafaia e le "afi tulaga" e aoga tele. Afai e le lava le umi o le umi o le umi e aapa atu ai i le pito sili ona mamao o le fale, e tatau ona e maua ni nai lima.

Faʻasaoina le afi puipuiga puipuiga puipuiga

Puipuiga puipuia. Tuu le fale susunuina (fale mautotogi) ina ua palu le Ala o le aveeseina, e le faigofie. Leitioa a le maofa i afi, vaega autu lava o tagata afaina a tagata afaina, e le mafai ona manumalo i le nofoaga saogalemu pe faatali mo le laveaiina ma le lavelave. Ina ia pupuni le palanikeke - O le taliaina e le aoga: Ma e leai se mea e susu ai, ma le mea e le vaaia. E sili atu le faigofie le faʻaaogaina o se ufimata puipui, o le mea lea e faʻamalosia ai le manava ma o mata mai le asu ma le ulu, ma le ulu, foliga ma le paʻu o le afi ma le lauʻeleʻele ma le lauʻeleʻele ma le lauʻeleʻele

Avanoa i ni ituaiga o puipuiga puipuia (uma itu uma):

Puipui Puipui "Phoenix" ("Spictenter Maketi") aofia ai se pulou na faia o le polymimide ata tifaga, faʻamamago-faʻaaoga elemene o le ono vaega o mea eseese (o le mafiafia o le 8-10) Taua le lelei o le "phoenix" - puʻupuʻu (tele - e le sili atu nai lo 90g, tulaga o le mea lea e mafai ai ona o le maso (ae le susu o tamaiti). O le faamama ua tuʻufaʻatasia aia le puipuiga mo le sili atu nai lo le 20 o le sili ona lamatia vailaʻau vailaʻau, e aofia ai oloa faʻatau. O le ola o fata e le itiiti ifo 5 tausaga. Tau - 1429 ru. (I le lumanaʻi, tusa ai ma le tagata gaosi oloa, o le a faʻaititia).

GDZK kesi gaosiga seti ("O le Orktrostal Chemical ma masini toto"). Mea e mafai ona faʻatagaina le puipuiga o le puipuiga, talafeagai mo tagata matutua ma tamaiti e ova le 10 tausaga. E aofia ai le pulou, afa Mask, o le manava o le alatoto, ma le suiina o le Soundbing Cartridged ma Headband. O le taimi puipuia e le itiiti ifo 15 minute. Aotelega lautele i le afifi - 180180130. Mass - 800g. Rapic Changel Life- 3 tausaga. Tau, 1285.

Tagata lagolago-lagolago le atoatoa sp-20 ma sp-50 ("Tambov gihi") o se auala o le puipuia o le tasi-taimi faʻaaogaina ma talafeagai mo tagata i le 16 tausaga. O mea moni, o le mea lea e le mafai ona foia ai le kesi i le okesene e le o iai i cylinder, ae i totonu o se vailaʻau pepa. Olaga Lolomilo Tumau - 5 tausaga. O le tausiga e le manaʻomia. Avanoa i ni suiga se lua ma le taimi saogalemu. (O le gauai atu! E matua faasaina e togi ia te ia lava-laveai ma se ua muta! O le tagata gaosi oloa e ofoina atu tagata e toe faafoi le tagata lagolago ma maua ai se tasi i le 20-30%, mo le fefaatauaiga Faʻalapotopotoga e tatau ona faʻaiʻu i le gaosi oloa le feagaiga talafeagai.)

O le ufimata e tatau ona taʻoto i se nofoaga o le ae mauaina ai e oʻo lava i mata ua tapunia. O le na te manaʻomia le manaʻomia o lenei masini pe vaʻai e faʻasaoina ai le ola o tagata, e faʻamaonia ai le manaʻoga ina ia maua le sili atu.

Otometi kesi fua faatatau. I le tulaga o le afi, kesi sapalai i le fale e tatau ona tapunia vave. E sili pe a fai o le otometi ave o lenei tiute ona o tagata i nei tulaga e le muamua. Ua umi se taimi, o le ua valaʻauina o tamaʻitaʻi alamanuia ua silafia, overē ai le kesi i tulaga faʻafuaseʻi. Ae ia faʻataunuʻuina lenei faʻatautaia, latou te manaʻomia le eletise. Av Ex faalavelave e masani lava ona toesea. Talu ai nei, e i ai le tele o le kesi o le kesi o loʻo faʻaaogaina tele, gaosia e hankook kesi kiki co. (yu. Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). Korea). O le pusa e aofia ai se kesi kesi, custorton ma le faia.

E mafai ona faʻapipiʻi uma le tasi ma le tele o le kasa o le kesi, pei o potu ponaivi ma i totonu o le umukuka. O le mataupu faavae o le mauaina o le mausa - catalytic oxidiction, faʻatagaina le lagona e iloa ai le ea o le potu toetoe lava o soʻo se ituaiga o afi afi (e leai se mea e maua ai le 1/4shane) . O le tagata galue o loʻo tuʻuina atu i luga o le Input Kactor alatoto ma ua fuafuaina mo paipa i le 1/2 ', 3/4' '(eseese faʻataʻitaʻiga'. MULIMULI MULIMULI MAI ADSHANCE COCTMS, e le o lavea i se kasa sapalai, ma na ona faʻapipiʻi mai luga atu i le paipa ma le kesi o le kesi O le isi vaʻaiga o le eletise, e manaʻomia naʻo le faʻaaogaina o le alatoto i se tulaga tatala (o lona uiga, na ia faʻaaluina ai le faʻaititia). O le faʻagasologa o le tapunia o le vato o loʻo tupu ona o le malosi o le aveina o le aveina o le taʻavale, e mamafa pe a tatalaina. E mafai ona faʻapipiʻi le Pule i soʻo se nofoaga talafeagai. A maua e le kesi le kesi, o le system e maua ai le faʻavaivaia moli ma faʻailoga leo ma faʻaalu le kesi i le fale (fale mautotogi). O le mea mulimuli o loo tupu i ni mataupu se lua: O le taimi lava e faʻaalia ai le kesi i le ea o potu o loʻo faʻapipiʻiina, ma pe a le o le eletise, o le faʻailoga lea o le faʻalavelave). E mafai ona toe amata le kasa e ala i le lima, a o le fanaina o le tautotogo.

Faapitoa o le laveaʻiina o vaomatua

Uiga Piilima sitepu ma sitepu mai se paipa FOLAFOLAGA FAAPITOA MA LAVA FUA Staircase faʻapipiʻiina laveaʻi "avanoa"
Umi, 6. 6. 6 ma le 12.
Faagaoioiga 110. 110. 720.
Avega, kg.
Lautele o le faasitepu, m 0.35 0.4. 0.35
O tulaga i le faʻapipiʻi o le tulaga, m 0.30,30,5 0,350,150,5 -
Mass, kg. 5,8. 7.5 4.5 ma le 9.
tau, olo. 6142,86. 5847,62. 5857.14 MA LE 8476,19

Faʻafefea ona tauia mo i latou poʻo isi mea leaga o le poloketi

O faiga na faia mo lenei mea ma ua taʻua o le taui. O a mea o latou mafaufauina? Afai i se tasi fale e mafai ona e faʻaaogaina, vagana ai le autu, foi se uafu, o le isi tagata e faia mo le tele o mafuaaga e le mafai. O le le lava o le lona lua o le fanau e tauia, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻapipiʻiina o le lavelave o le supa, ma pe a fai o le fale e tele, tele faasitepu. I le faʻatauina o sea sitepu ma tuʻu i lalo o le tasi o faamalama i se pusa faʻapitoa (i le faʻapipiʻi o le nofoaga e mafai ai ona le fiafia i le afi o le ala tele le pito i luga i le eleele. E masani lava, e manaʻomia le tuʻuina atu muamua i le puipui i lalo o le faamalama pe i luga atu o le faʻamalama matala pamu mo le faʻasaʻoina o faasitepu.

O le filifiliga o sitepu ua matua lautele lava. Muamua lava, o nei mea o loʻo pipiʻi ata ma sitepu mai se paipa poʻo se laʻau. O fuafuaga i laupapa laupapa o loʻo faia mai le maualuga-malosi o le malosi o le synthetic lipine (slungs), tumau le uta i le 1000kg. Mo le gaosiga o le tele o le afi-fou faʻataʻitaʻiga ma uʻamea sitepu, uamea filifili poʻo uaea o loʻo faʻaaogaina. O le umi o le faasitepu e masani lava o le 6m, ae ua umi le umi o le 12m. Laasaga sitepu 350mm. O luga o le vaega o loʻo tuʻuina atu e le lua kapeti, poʻo matau e faʻaaoga e puipui ai le mamanu, ma le vaega pito i lalo e mafai ona faia i mataua e mafai ona fesoʻotaʻi i le tele o faasitepu.

O faasitepu e mafai ona faʻaaogaina i fale maualuluga i luga mo le alu ese mai le Windows, Loggis ma Balconsies i luga o le paʻu pito i lalo poʻo le eleele. O le taimi e tasi o le tasi tagata mai le maualuga o le 12m o le 3-5 minute.

A filifilia se sitepu, lua togi e tatau ona amanaia:

E sili atu ona faigofie mo tamaiti e alu ifo i sitepu i luga o auala toto, talu ai o latou alofifie e laititi e uu le laupapa laupapa laupapa lautele.

E sili atu le talafeagai le faʻaaogaina o se sitepu ma le uʻamea i luga o le mea e faʻasaʻo ai i se mamao mai le puipui (faasitepu ma potu laupapa laupapa e leai).

Mo le alu ese mai le pito i luga o fale fale, e mafai ona latou faʻaaogaina ma sili atu, pei ona latou fai mai nei, "O poloka o poloka, Brack's ma tagata matutua uma. I le lautele, toetoe o aʻe i mea faigaluega, e mafai ona ofoina atu i le tulaga lualua poʻo se faʻataʻitaʻiga, "o se seti o le laveaʻi-kss" poʻo le "aau" Tau mo lenei meafaigaluega e feololo, ma e mafai ona alu ese atu ma toetoe a sau i totonu o le fola tuusao i le eleele. Peitai, aʻo leʻi mauaina, e lelei le ui i le "alu o se pupula atili" i le tu aʻe. A aunoa ma ni tomai, ua oti ma faʻaaoga nei masini.

O lena, masalo o mea uma e tatau ona taʻu mai ai e uiga i le afi puipuia auala, lea e tatau ona faia i se taimi o le fauina, ma le muamua o lona uiga o le faʻailoaina o le afi. O i latou lava, o nei tupe o le afi o le a le tineia i latou, naʻo tagata o loʻo i totonu o le fale (fale mautotogi) e mafai ona faʻagaioia i le taimi o le afi. Ioe, ma afai e le feutagai i le au vaai a le afi. ACHTA mafai ona sefe se fale mai se afi pe a tu o ia i le leai o tagata e ona tagata. Ma o loo i ai nei mea faigaluega uma, o ni polokalame teutusi afi puipuia e aofia ai le faailogaina ma otometi afi afi tipitipi sese. Ae o se mea ese lenei tala ...

O le ofisa faatonu o le faʻailoga Faʻafetai geo "toso" ma le ogatotonu mo le lautele lautele o le GPS gochsg. Moskva mo fesoasoani i le sauniaina o le mea.

Faitau atili