Malosiaga o Aiga

Anonim

O le mataupu faʻavae o le mataupu o le Tausiga mo le faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu fale: O le tele o laʻau laʻititi, o latou foliga.

Malosiaga o Aiga 14088_1

Malosiaga o Aiga

Malosiaga o Aiga

Malosiaga o Aiga
Pubtict Station Eu 20i (2kw) mai Honda e talafeagai mo se tamai atunuu fale
Malosiaga o Aiga
SHX2000 MII Station mai Showutaji e talafeagai mo HID-muta meafaigaluega
Malosiaga o Aiga
I le Geko 7201 Station (MWF gemmining) ma le Asynchronous Generator, o se tagata amata ma le maa, o se masini malo malo.
Malosiaga o Aiga
I le avea ai o se librictant mo le afi, o le sae 30 suauʻu e mafai ona faʻaaogaina, ma i le taumalulu - sae 5w, sae 10w. Sae 10w-30 le aofia ai le lautele o le suauu e talafeagai foi.
Malosiaga o Aiga
RGD2510 Trude Stud mai Robin ma se tasi-Vaega ley Synchronous ituaiga Generator ma le mana o le 2Q e fetaui lelei
Malosiaga o Aiga
O le malosi o le malosi o le auala mai le mainsutaji e fetuunai faʻapitoa mo le Rusia tulaga.
Malosiaga o Aiga
A amata ona amata e le ofisa le nofoaga o le nofoaga, e tatau ona e tosoina le maea ma le 'au
Malosiaga o Aiga
O le RGD 3300S-II o loʻo faʻamatalaina ai le Distal Study mai Robin ma le agavaʻa o le 2.7kw i se leo o loʻo galue ai i luga o le opela e faʻapipiʻi ai i luga o le faʻaaogaina o le afu i luga o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faavaa. O le tulaga masani o lenei faʻataʻitaʻiga e aofia ai le eletise eletise, o le mita o itula ma le 12-v-v-vol diput vertation mo le lafoina o maa. Faʻaauau faagaoioiga o le Station e aunoa ma le muamua-toe faʻaleleia o le malosi o le malosi - 10.6 itula
Malosiaga o Aiga
Faʻataʻitaʻiga ex 5500 mai le Honda ma le suavai malulu afi ma le 5kw butty mana malosi
Malosiaga o Aiga
O le GL-6500 Dursel Power World mai Kubotai ua lagolagoina lelei le amataga o nofoaga ma mafai ai ona tautua uma le peimeni ma le gafa o le eletise.
Malosiaga o Aiga
Faamama le ea-mama- vave-mou atu
Malosiaga o Aiga
O le pule o le penisina o le penisina eCMT 6500 mai le Honda e mafai ona gaosia se tasi- pe tolu-vaega o loʻo i ai nei, ma le faalauteleina o le uili o le eletise i le taimi o le eletise

Malosiaga o Aiga

Malosiaga o Aiga

Malosiaga o Aiga
E faigofie ona feosofi le afi afi e puipuia ai le afi ma le afi mai le tau o mea leaga. O ia faʻatulagaina e le mafaitaulia e mafai ona e fetuunai ai le tane suauu o se koneteina pusa. Iunite mafai ona faigofie ona tuu i totonu o le ogalaau o le pasese taavale
Malosiaga o Aiga
O le i ai o le eletise eletise faʻatagaina, pe a maeʻa le pule eletise, liliu le nofoaga i se faiga otometi o le toe faʻaleleia o le eletise

Ua leva ona avea i tatou ma aufaʻamataʻu o le faʻamafanafanaga ma le mafaufauina oe lava e aunoa ma le faʻaaogaina o le eletise, poʻo fea lava latou. E oʻo lava i le sili ona lelei le tau o le taumafanafana, o le aso latou te le o tau e aunoa ma le puipuia ma masini uila. Tasi mea leaga: e uiga i le le mautonu ma le maualuga-lelei mana eletise mo le taimi nei e tatau ona e miti. Fann eletise e tapunia, o mea e maua ai fesoʻotaʻiga, e faʻaititia le agavaʻa, cable wart ... o le tele o faʻafitauli, e foliga mai, O le taimi lena e te amata ai le mafaufau e uiga i lou lava, malosi i le aiga! Aisea e le fai ai? E mafai ona ausia le miti.

Ole mea moni o mea uma e pei o mea uma o loʻo avea ai ma tautuaina nei o aso nei ma faiga o le olaga lagolago o le olaga i le tasi tikeri poʻo le isi faʻalagolago i le eletise. O le faʻamafanafana, sapalai vai, otaota, suavai o vai, ala a ala ma masini, moli, iʻu ai masini / inntiving, i le itu o le eletise e le fuafuaina. A faʻamutaina le eletise e ulufale i lau upega tafailagi, o nisi faiga e ono alu foi i faʻalavelave faʻafuaseʻi. Ae o le tele o latou e mumusu e faʻatino. Ma e le o le faʻaititia o le tulaga o le faʻamafanafanaga, taugata meafaigaluega e mafai ona alu ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le umi o le taofiofia o le poleri i le taumalulu o le a afifiina e le milotoga o le faamama ma le vai sapalai.

O le mea moni, lelei fuafuaina o le faʻasaoina o le malosi o le malosi o le malosi e sili atu i le fausiaina poʻo le faʻauma tulaga. Ina ia mafai ona fesoʻotaʻi le malosi pe a fesoʻotaʻi i le vaega o le lotoifale, e mafai ona sili atu le maualuga, o le a e mafai ona tuu le stabilizer ma le taimi o meaola eseese o le ea (stabilizer tulaga). O le a faʻatumauina le faʻamoemoeina o lau fesoʻotaʻiga, ma i le lava taimi faamamaina o se eletise na i ai nei mai le maualuga-taimi. O le mea e sao ai voltage i luga o le fale gaosi (128-275 b) galue, faʻatagaina oe e mautinoa le gaioiga masani o le sili-lelei manava).

Ma ina ia mafai e le paoa ona viia le tutoʻatasi mai le a latou tulaga i le lotoifale, e te manaʻomia lau oe lava faʻamatalaga faʻasaoina o eletise. E le mafai ona tatalaina ni poloka e le mafai ona o mai i fafo o le tulaga, latou te galulue seʻia oʻo i le agavaʻa o maa na faʻaaogaina. Ae a pe a le faʻafouina le faʻafouina o le sapalaiina o le eletise Lenei aso, o fualaau faife o le afi o le 'au vaalele, poʻo le eletise eletise e faʻaaogaina e pei ona faʻatuatuaina e le puipuiga faʻapitoa puipuiga o teuteuga puipuiga. E tele taimi o le a vaaia i taimi uma le galuega, pe a fai o se pateni faifai pea laina e leʻi faia i luga o le nofoaga fau.

O le a lea?

Ole mea e tasi e tutusa ai le gaosiga o le gaosiga o le eletise i le taimi nei e masani ona taʻua o ese. O lea i totonu o le faleoloa e mafai ona e faʻalogoina i upu "Malosiaga afi faavisa", "Eletise Faʻasalaga", "Generator Faʻapipiʻiina", "Potu Station" IDR. I mataupu faʻavae, o igoa uma nei e tatau ona finagalo uma. O le a tatou malilie e valaʻau atu i mea fai mea ma le mana-eletise. E faʻasino i le masini lea o loʻo iai le lua vaega autu o se afi afi afi ma se eletise eletise. Afai e te faafaigofieina le faʻavae o le faʻagaioiga o le malosi toto i le tele e mafai ai, e foliga faʻapena: o le afi, mu, mu le afi ma le afi o le tagata oti. Le afi afi, i le isi, sui o le eletise eletise i le eletise. A faʻapea ona popole i tala tau fale, ma talanoa e uiga i tulaga laʻititi laiti laʻititi laʻititi mo le faʻaaogaina o le atunuʻu, o le "afi o loʻo tuʻuina atu i totonu o uʻamea malosi, O se masini mo le faʻalauiloaina o se eletise eletise, o se suauʻu suauʻu o le matocami, faʻapea foi ma le faʻatonutonuina. Afai o le eletise eletise e le o maua I le faʻavae faʻavae ma ua fuafuaina e le o se pili o le pili).

O le lisi o polofesa meafaigaluega o le nofoaga mafai ona atoatoa. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, o se voltoter, o le Ammerter, o se otometi poʻo se tusi lesona voltage scripments, o se mea e puipuia ai o loʻo taofia (uctora). Alu i fafo DC mo le teuina o maa ia.d. E moni, o mea taua e feagai ai ma fausia o le nofoaga, o lona uiga o loʻo tuputupu aʻe o ia i le tau tele. O le mea lea, i le tele o mataupu, tagata gaosi oloa ofoina mea taua, ma faʻaopopoina masini eletise e mafai ona faʻatonuina mo se pili.

O le tele o faʻavae o loʻo sapalaiina ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga (faigofie, soʻufeʻu). Ae afai o le iunite o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o se mea e faʻapipiʻi ai o le palepatu o le malosi o le paoa, e mafua ai ona fesoʻotaʻi le eletise i le eletise eletise. E tali mai i le faʻavaomalo tulaga o isi taimi, o taʻaloga i nofoaga e iai lona lanu e faʻailoga i le voltage: lanu samasama-1100v, mumu-230-230

Matou te manatu o le mana - 1.

O isi mea e faigofie atu masini mo masini o le a le tuʻuina atu ia te oe le saʻo manatu o le mana manaʻomia o le nofoaga. Tele saʻo, o le mana e mafai ona aotelega pe a uma ona e faia fuafuaga mo mea fai mea, ua taumafa uma le malosi i le vevela poʻo le malamalama. O ia faʻatauga (eletise eletise, ogalaau, o vaitusi fua, e leai nimeps, exg.p.) ua taua le toaga. Aveese mea uma na: Afai o le mea faigaluega i luga o le tusi folau faʻaaoga, fai mai, 1kw, ona lava lea e tuʻuina atu i le 1Kw. O isi tagata uma o loʻo faʻaaogaina (lumsintcent moli, sapalai, televise, o le pamu o le ea) ua taʻua o le malosi o le vevela, ma o le vaega e faʻaalu i le faʻavaeina o le eletise eletise. Vinnoler fuafuaina o le fua o le fuaina o loʻo faʻaalia o le cos (cossine fi).

Ia fuafua le toe malosi o se masini o se masini, ua lava lea e vaʻai atu i totonu o lana tusifolau. Seʻi o tatou faia se faaaʻoaʻoga. Ac eletise eletise e faʻailoaina lona malosi i kilowatts- 4KW. Ae o le masini eletise lea i luga o le afi o le afi. O le pule malosi o le eletise, faʻaaogaina e le afi ua fuafuaina e le aoga ua vaevaeina e le lelei o le lelei, faʻapitoa lava i le tusi folau. Mo le afi o ia mana, o le lelei o le lelei o le faʻatinoga e masani o le 86.5%, o lona uiga, o lona malosi malosi e tusa ma le 4.62kw. Ae peitai, o se isi suiga eletise o loʻo iai nei vagana le malosi (faletalimalo) ma le vaega o le toe faʻafouina o le mana. Ina ia iloa le pule o le afi afi atoa, liliu i lana tusifou. Cozine fi e faailoa ma, manatu, o le 0.89. O le mea lea, o le Malosiaga o le Malosiaga o loʻo faʻaaogaina e le maller Elect mai le fesoʻotaʻiga e le o le 4.62, ae ua maeʻa 4.62: A e le o le mana o le kilokret. O le mafuaʻaga o lenei mafuaʻaga o le numera o tagata gaosi e faʻailoa mai ai le malosi o malosiaga o loʻo i le Kiloboat, ae i Kulovolt's Aberet, lea e sili atu saʻo. O le mea lea, e manaʻomia le iloa o le malosi atoa o le eletise eletise i le volt-apeo. O le fuafuaina o le malosi atoa, gaosi oloa ofo e vaevaeina le lauiloa taua e 0.8-0.9 pe a le lelei le lelei o le ICoSz e le o iloa.

O le malosi o le eletise e aoina i lalo o ituaiga eseese ma se lautele lautele o kamupani mai Iapani, ISA, Siamani tele, Siamani, Siamani, Italia, Italia. E le gata i lea, e lua vaega o tagata gaosi oloa e mafai ona matua iloga. O nisi fale gaosi oloa e faʻavae i luga o a latou lava afi e ala i le faʻatauina o le fanau i le itu (o lenei faʻasologa e aofia ai Mimatabi, Lombargini, Yanmarti, Yanmarni, Yanmarni, Yanmarni O isi e gaosia nofoaga i faʻaogaina o mea na faia e tatou lava gaosiga ma faʻatauvaʻa vaega. Lenei ua faia e le F.g.wison (United Kings), Metallwabernwabrik gemmiptunn (Siamani), MODA (NUMER), etc (Helgapra), e iai ni kamupani. Uma le sili ona taua vaega (afi ma le generatons) latou mauaina mai isi tagata gaosi. Kymera, mai le faʻaulufale mai o vaega aoina o ana nofoaga i lalo o le fefaʻatauaʻiga "velation" malosi "amp-seti" (Moscow). Togafitia masalosalo o le tasi poʻo seisi tagata gaosi, faʻapea foʻi ma le aufaitai e auai i le Fono Aoao, E leai se mafuaaga: i le lalolagi atoa e tolu o auala uma. Aisea e faʻaalu ai malosiaga i le atinaʻeina o ou node pe a mafai ona e mauaina ni vaega sili ona faʻatuatuaina mai se kamupani faʻapitoa ma le faʻaitiitia le tau o le nofoaga?

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i afi eletise, o le eletise, o le eletise e tuʻuina atu i le mana o iunite mai tagata gaosi e pei o Kubota, ROMAHA, TRASE). O Darsels e faia e le igoa ua uma ona faaigoa Honda, Tecumseh, Robum, Yamha, Kuboa, e pei foi o Yankowal eletise eletise (fefaʻatauaʻiga geko), Generac, Stanford (United Word), o Soroy Pommer (Farani), Soumha (Italia newer (Italia (Italia (Italian) ma isi.

I le matou maketi o loʻo i ai le malosi o laʻau gaosia e le Iapani Robin Comms (vaevaega o le Fuji mamafa Alamanuia Smartsies) , Pupula, fg Wilson et al. Metalwabentwabrick gemmibrics gracmingen e lua iunite: i lalo o le Beskyann staredas- ma i lalo o le Brayanmann.

Malosiaga Filifiliga

E moni, o le faʻavae autu mo le filifilia o se paoa, o lona mana lea, e tatau ona filifilia i le malosi o meafaigaluega fafagaina. O le pule o le tagata sili ona atamamai o fale o loʻo fesoʻotaʻi ai le lisi o tagata faatau i le faaleoleo, iinei na o faʻamatalaga faʻapitoa o nei faiga, ma le faiga o faʻagaioiga e ono eseese. Ave le sili atu o le mea mulimuli e fuafuaina i le taimi o le taimi ma le umi o tapuni tapuni, o le olaga atoa ma le numera o tagata o le fale.

O le mea lea, e taua tele le fuafuaina o le mea tonu e te manaʻo e fesoʻotaʻi ai i le eletise eletise, ma fuafua le malosi o le malosi, ia mafai ona faʻamaonia le malosi o ia. E tatau ona faailogaina faapitoa i tagata faatau ma le faʻateleina o le lelei i le lelei o le eletise, pei o meafaigaluega komepiuta, hill meafaigaluega, ma isi mea uma

Lenei o le taimi e mafaufau i ai vaitau ma faiga e maua i totonu o le fale e manaʻomia ona faʻatutuina muamua. O le mea moni o le mana eletise o se mea taugata taugata meafaigaluega. Ioe, ma le eletise e faʻatupuina ai le taugata: Afai e te manatu o le tau o suauu, kwch home eletise e le mafai ona faʻaoʻo i luga nai lo le "fesoʻotaʻiga", mai le vaega tufatufaina i le lotoifale. O lea, o le suiga atoatoa i le "lona" eletise e matua aoga lava. E talafeagai le vaevaeina o tagata faatau uma i ni vaega. O lea, o le le taua e mafua ai ona faʻaalia i masini ma faiga, e aunoa pe afai o le eletise eletise ua tapunia, e mafai ona e faia faiga o lafu, ma isi mea. O le vaega lona lua o le a avea ma tagata faʻatau e maua ai se nofoaga lelei. Lea e te maua, fai mai, falefaigaluega (ogaumu, pusatoso, uttle, atigifusi, maligies, taimi, komepiuta. Ole vaega lona tolu e sili ona taua, talu ai e maua le lagolago ole Soifua Atu (STEDREG, Puipuiga ma afi afi, ata vitio, vevela ma suavai).

E manino lava, tagata faatau o le vaega muamua e tatau ona galue na o le tulaga pe a aloaia le pule autu. Faʻasao soʻo se mana mo i latou e leai se aoga ona o le tulaga tulaga ese o le "manaʻomia-taua". Ava i le mana mai le backup puna o mea e sili ona lelei e sili ona lelei e sili ona lelei o le eletise ma le ola lagolago faiga e aoga. A o faʻataʻitaʻiga faʻaaliga, e masani lava ona tele le lisi e aofia ai le potu Blilir, saogalemu o le Souter, vai pamu, TV, o le tele o moli. I le avea ai ma pulega, latou te mananaʻo atoatoa e tusa ma le 5KW, ae o le manaʻo tele e mafai ona faʻaititia ai ou lava 'afa onoga, i le 3 kw.

E i ai le tele o le eletise eletise, tuʻusaʻo i le taimi o le amataga o le amataga o le malosi e mafai ona sili atu i le 2-3 taimi. Tele le amataga o taimi nei (ma o lea e mafai ai e le tele o le malosi) i le aofia ai auala o uiga lelei o mea faigaluega i arynchronous eletise eletise. Faʻataʻitaʻiga, o le averesi faʻatonutonuina o le mana o le pusaaisa a le pusaaisa a le 02Kw, ma i le taimi o le amataga o le a manaʻomia e uiga i le 1kw. O le malosi o le pamu mumusu e mafai, naʻo le 1KW, ma le malosi faʻatauaina i le taimi o le vave ona o le tele e mafai ona oʻo i le taimi nei O lea, afai e te le amanaia le au fencers, susunuina po o le afi afi, po o se afi eletise. Toeitiiti lava o tagata gaosi uma faʻaaogaina le mana o laʻau ma le sili atu o le teuina puipuiga e ala i le faʻapipiʻiina o le vevela le vevela i le matagi o le eletise eletise. O lea la o le eleramax sx-dx faasologa o loʻo faʻatulaga (soʻoga atinae o le Iapani Shoputaji ma le Rusia NOGO "), o tagata uma o le faletalimalo, ma pe a siʻi luga le malosi (pe a fai o oe, mo se faʻataʻitaʻiga, taumafai e aveese le 5kw mai le 4kw Station) e liliu ese mai le auvae.

E tatau i tagata atamamai ona galulue le pule malosi "ma le Faasao", 80logo i lalo o le pule faatulagaina. O le sili sili ona aoga auala mai le manatu o le mautu, o le umi o le afi ma le tamaoaiga lelei. Na o le pau a le pule o le faʻatulagaina o loʻo iai i latou e faʻaalia ai. O faʻamaumauga a le aufaitau mo iunite a Europa ua maeʻa lesitala, o se tulafono, le paoa. I le mataupu, e mafai ona fesoʻotaʻi naʻo meafaigaluega i le mea e tupu, le mana lea i le amataga o auala amata e le sili atu i le malosi o le eletise. Toeitiiti lava o soʻo se tagata Iapani iunite e lua uiga - numera ma le maualuga le malosi. I le ofisa tofia, e aoga mo se taimi umi seʻia manaʻomia le suauʻu suauu poʻo se suauʻu suauʻu. O le eseesega i le va o le tapulaʻa na faʻaalia e le gaosi oloa ma le malosi o le malosi o le mana o loʻo sapalaiina e tuʻuina atu o le amataga o le taimi. O le Station mai le Normal i le sili atu o le tulaga maualuga mafai ona faʻagaioia i totonu o le 5-10, o le maualuga o le 20-30 minute, ina ua maeʻa le puipuiga o le le saogalemu. O le umi o le auala umi o loʻo fuafuaina e galue ai i le 80% o le malosi o le malosi. I le tulaga, faʻafesoʻotaʻi le tele o masini ina ia aua le tele le pule i le aofaʻi e le sili atu i le malosiʻaga maualuga o le nofoaga.

E uiga i le afi

A filifilia se eletise eletise, mataala i le malo e faaauupegaina i se tutusa poʻo se soʻoga. O le Synchronous ituaiga o asiasiga e mafai ona mautu voltage ma taimi masani. O le nofoaga i se lotu e lelei mo le faʻaaogaina saʻo, o loʻo agaʻi ai ma le malosi o loʻo i ai, e mafai ona utaina mea faigaluega, pei ona lelei le malosi o aiga (pamu. etc). I le amataga o le foloina o malosiaga, pulumu leo ​​leo leo o loʻo faʻaaogaina e le manaʻomia le tausiga.

E le fiafia le ASYSCROCE BOVERROCEESS i luga o le manino Sinasus, ae o le ova tele atu ma le amataga o nei mataupu e matua le manaomia. E sili ona fesoʻotaʻi i nofoaga ma se "softcnicronic" I le Voltage Dropps, masini eletise, komepiuta, o le tuufaatasiga o le mea e mafai ai o le fesoʻotaʻiga eletise eletise ma isi mea e faʻaosofia ai uta i le 3-4 taimi i le Brivary Resorator Malosi, e sili atu le faʻaaogaina foi o le "Asynckecs".

Tasi-Vaega pe tolu-vaega e mafai ona faʻaaogaina i le tele o mea faʻavae. Muamua ave se sui o loʻo i ai nei ma se voltage o 220 vi ma le taimi o le 50 HZ, o le lona lua o loʻo fuafuaina i le 220, ma 380V. E le gata i lea, pe a naʻo le tasi-isi vaega o loʻo fesoʻotaʻi e mafai ona fesoʻotaʻi i le tasi-Vaega Generanes, tolu-Vaega mafai ona faʻatauina le malosi o le Poloaiga E lava le mea e aunoa ma ni mea sese e fuafua ai le tatau ona taupulepulega (aveina i totonu o a latou anchers) ma totogi mo le tuʻufaʻatasia o le malosi o le tau (faaopoopo le 25-30% mo oloa).

Mo le tolu-vaega o le olaola, pe a fesoʻotaʻi atu ia i latou e tasi-vaega tagata faʻatau, o le faʻafitauli o le SKEW vaega e ono tupu ai, o le isi e sili atu. Muamua, o le Pese o Pese (o lona uiga, o le eseesega lea i le pule a tagata talosaga e fesoʻotaʻi ma i latou) I le nofoaga e le tatau ona sili atu ma le 1/3% pe 30%. Afai, mo se faataʻitaʻiga, o lau tolu-vaega iunite ei ai le malosi o le 6Kw, o le aofaʻi o le malosi o tagata tagata faʻatau e le tatau ona sili atu 2Kw i le tutusa vaega. Afai e te faʻafesoʻotaʻi foi le vevela, ia le itiiti ifo 1.5 kw, e i ai se avanoa i le afi afi. Lona lua, tusa lava pe o loʻo i ai se tolu-vaega fesoʻotaʻiga i lou fale, o le badouble mana eletise e mafai ona faʻatulagaina i le tasi-vaega. Ae e tatau ona toe faʻamauina le auala e tele ai le vaega o le Genege. Ae o le mea e le tatau ona 'alofia ai le skew. Ia, pe a uma ona aufaitau e tolu-vaega tagata faʻatautala i le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, o se maupuʻele o loʻo galue, e toulu ai le filifiliga i le tolu o le faitotoʻa, i le faʻataʻitaʻiga , Ese 204 mai le hindire poʻo le dia nofoaga o le nofoaga mai mo mo mosta). E mafai ona oʻo atu i le taʻaloga a le isi i le 80%.

Matou te manatu o le mana - 2.

Ina ia fuafua le malosi o le malosi, o le aofaʻi o le faʻavaeina o le pule sili ona filifilia o loʻo avea ma mea taua i le manaʻoga. E tatau ona amanaia le ono faʻaaogaina o le aofia ai le aofia ai ma le ono o le atoaga o le avega o tagata faʻatau. O le taua o le manaʻoga e lelei e masani ona iai le 25-30%. Mo a tatou mafuaʻaga, e mafai ona talia tutusa ma pe o loʻo latalata i ai. Ona tatou fuafua lea o le malosi atoa i le vaevaeina o le malosi malosi i luga o cos. Ole mana ole Amini-Malosi Mea e tatau ona sili atu ile tau lea, ia amanaia le tulaga o mea amata.

Faapea o le faʻapipiʻiina o le malosi o tagata faʻatau uma o le fale ma le tolu-vaega faʻamatalaga o le 30 kw ma le mana o le mea (cosneini fi) 0.9. O le faʻatumu o tagata faʻatau e faʻailoa mai ai: 1) moli - 3kw, 2) faʻalavelave faʻafuaseʻi - 1kw, 3) masini komipiuta-0.5kwt borar , 7) Malosiaga sapalaiina komepiuta- 0.5kw, 8) isi mea - 10,5kw. O a ni masini e foaʻiina, fofo oe. Na tautala tele, ia faapitoa tagata faʻatau oloa e aofia ai tulaga 2, 4 ma le atoa o le malosi o le 3.5kw, ma o le manaʻoga fua o 1, o le a masani ai, o le tulaga lata mai) ) - 0.9. Amataina le taimi nei ona o le leai o le eletise eletise e leai se aoga, o le amataga o le taimi nei e mafai ona taliaina ma 1.1. Ona fuafua ai lea o le fuafuaina o malosiaga o tagata nafa ma tagata faʻatau o le 3.5 1 = 3.5 kw, ma o latou fuafuaina malosi o le 3.5: 0.9 = 3,68 kva. Lagolagoina o le Amataga o le Taimi a le Ao ma le Matagofie, lea e tatau ona filifilia i le Tusifolau o le Malosiaina Vaega (fai mai, e tatau ona filifilia e le eletise .61 1..

Afi!

O loʻo faʻaagaga faʻamalosi laau ma le malosi i totonu o afi a le eletise, poʻo le penisini poʻo le tiʻetiʻe. O le faʻaputuputu ma le afi o le kesi e gaosia i le paoa o le 0.5-12kw, ma le darsel - mai le 2KW ma maualuga. O lea la le faʻafitauli e filifilia e le afi, e tupu pe a fai e te manaʻomia se paoa o le mea mai le 2 i le 12kw: E masani lava ona gaosia le tele o le 12K.

A faatusatusa i afi afi o le Darsege, na faʻapipiʻiina i le moli, i le faʻaopopoina o le faʻamamaina ma le puʻupuʻu, e itiiti le pisapisao, ma sili ona gatete ma sili ona gatete. O le faʻaputuputu o le penisini o le kesi o loʻo faʻaogaina i le tele o nofoaga laiti (e oʻo atu i le 6kw) ma alatele (e oʻo i le 12kw) e fa-pito i luga o le vaniti o loʻo faʻaaogaina. O le nofoaga e mafai ai ona faʻaititia ai le laufanua o le potu faʻavae (ma, e tusa ai, faʻaititia le faʻamamaina o le node o ia lava) 'Ua aumaia ai le faʻamamaluina o le faʻamalieina o le suauu. O iunite e iai ia Ohv igoa (o le sili ona lauiloa oloa mai Honda, Brict Stratton, Yamaha, Suzuki). O tagata uma o tagata e tautatala i totonu o le faʻavae o loʻo faʻaogaina i le suauʻu mata o le suauʻu, ma pe a fai o le suauʻu o le suauʻu i lalo o le vaalele.

Taloʻaga nofoaga ma se agavaʻa o le 6-7kws e masani ona faʻapipiʻiina i le tasi-cylinder e fa-stroke afi ma le ea-malu ma ia maua se alavai. O sea, mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata e ona tagata elemene-vaega eletise eletise-4600e mai Yamaha, "O le" suiga "o le taimi nei, o loʻo i ai, o loʻo i ai. O le vaitaimi i le va o lena Motor mai Honda o le 100h, ua faʻaitiitia le tausiga i le suiga o suauʻu. O le suauu o le masani ai o le masani o le taʻavale penisini o le AI-92 poʻo AI-95 Brand (tele Ai-92). O le suauʻu e faʻaaogaina semi-synthetic poʻo minerale.

Ina ia amata se afi malulu malulu, o le a ia te oe e te ufiufi ai le ea susu ma, a o mafanafana le afi, tatala. Ioe, e mafai ona suia le tusi aoga e amatalia. O lea, i luga o tagata mai Honda, o se faiga ua faaaogaina, o le taimi lea o le lamese lae e tatalaina ai alatoto e faafaigofie ai le taumafai. Ae a pe a e nofo i le fale pe i le taimi o le faʻauma le fesoʻotaʻiga lea e na o tagata matutua ma tamaiti laiti? I lea tulaga, e aoga ia taofi le taofia e le eletise eletise poʻo le mauaina o se tusi mamao o le mamao. Naʻo le faʻamanino e le tagata faʻatau pe a fai o lau ata filifilia faʻatagaina le faʻapipiʻiina o le eletise eletise ma le mamao amata faʻaaogaina le mea faafeiloaiga mamao.

O le nofoaga ma le afi afi e tatau ona faʻatauina pe a le manaʻomia e aofia soo ma mo se taimi umi ma e te manaʻomia ni tamaʻi malosi (5-6KW). O se filifiliga lelei lea o se puʻupuʻu "faʻafuaseʻi" poʻo le vaitau (tatou fai mai, mo se fale fale) o le eletise. Pe, manatu e leai se mea mo le maualuga o le lua vaiaso i le tausaga. Faʻatau mai o se Darsen Brictically E le aoga: O le sili ona taugata o le penisini faʻataʻitaʻiga e le aoga mo le $ 900, a o le taugofie afi (mai le 2Kw) o le a tau le $ 1400-1500. O le mea moni, o le tau o le tutusa i le mana o le penisini o le penisini ma afi afi valeti 2 taimi.

Talu mai le vave, o loʻo e tulimatai atu i le mea moni o le a masani ona faʻagaioia le nofoaga pe avea o se vaega tumau o le eletise, pe, o le tele (sili atu o le 10kw) e iloa ai le afi afi . O le Diew Dictifids e sili atu le tamaoaiga nai lo penisini. Oʻoʻo mai le laina, e iai le maualalo o manogi o taumafaina, ma o lea e le tau aoga mo le faʻatauina o le Desel. Aua, o le mea moni lava, o nofoaga e sili atu le malosi i le 12KAW ma ua avea nei ma sui o le Thatle MotugaTiti. I se faʻaopopoga, o le pito i luga o lo latou malosi e le gata i le malosi, ma o le mana o aʻoaʻoga o kesi e le sili atu i le 9-12. Ma faʻapea foʻi: A faʻatusatusa ma penisini, o se afi afi afi o loʻo faʻatumuina ma ono sili atu ona faʻaaoga. Ae e tatau ona e le galo le taimi e alu ai i le taimi i le taumalulu vasega fuli: i le vevela o le pe tusa o le 15s, o le taumafanafana fulafula ma eseese fafaga. O le isi mea taua finauga i le fiafia i se afi afi o se sili atu punaoa o galuega (pe a faʻatusatusa i le newsoline faaleleia). O le a ou i ai i le 8 afe itula.

Diew Dealt Waters eseese e tusa ai ma le malu metotia: O le ea e malu e le ea o le ea, ma le suavai e pei ona faʻaaogaina e le pusa susu. O vai suavai malu i fafo o afi o loʻo faʻaaogaina e tele lava i le malosi o le eletise o laʻau, pei o le ESEESE AIGA5 I LE IT VOLDO, GL6500S65500s mai le Kubota ID. A o le tulafono, o le sapoitor i totonu o loʻo faʻapipiʻiina i le pisapisao-puipuia, i le mea e le mafai ai ona faia se mea lelei ea ea ea. I luga o nofoaga o peʻapeʻa ma faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, toʻotoʻoi 15000 mai Geko, EDA 5000 e mai Yamaha, o le Robin Little Fool, lea ua faʻaititia ai le tau o masini.

O le solofe i ai o afi afi e mafai ona faia i le-25c. Ina ia faafaigofieina le tatalaina, e mafai ona faʻamalamalamaina le ea femalagaiga o le faʻatagaina o le eletise eletise (o lenei filifiliga e ofoina atu mo se pili). Ae ma loimata maligi o le vevela, o le tele o tagata tauemu, lea e ono afaina ai le eletise eletise, le eletise eletise, commictmical amata, colorator). O le mea lea, o le faʻavae o le tusi folau o le Galuega o le Malosiaga o Mea e te (Faʻataʻitaʻiga, o Farani Sdmo) -5c. O lea e tatau ona e mafaufau e uiga i le faʻamautinoaina o le faʻamafanafana o le potu, pe a faʻaaogaina le ofisa.

Otometi

O lea, ua e faʻamatalaina o le a manaʻomia le eletise eletise e mafai ona malamalama mai i se faʻavae o le malosi. O nisi o latou, e manaʻomia le faʻaloaloa mai le malosi o loʻo toto i se uaea eseese (leai ni fesoʻotaʻiga faʻaopoopo). O lea e te mauaina ai se fesoʻotaʻiga faʻapitoa. Ma e te le tau vaʻai atu i le malamalama, tamomoe faataamilo i potu, tapunia le eletise i le taimi e tamoʻe ai le ofisa eletise. A maeʻa, ua lava le faʻagalo e tape le ipu poʻo le pusaaisa, ma le afitusi (pe a fai e le o fuafuaina mo ni isi avega) Burns faaopoopo avega) Burns faaopoopo. O le faʻatulagaina o ni au elelaiga e sili ona tausia ai le mamanu ma le fausiaina. A e faʻatau se nofoaga i le maeʻa fale, uaea mafai ona tupu e ala i cable clanks.

Ae faʻafefea ona leaga le nofoaga masani ma le faʻapolopolo fesoʻotaʻiga i totonu o latou? O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina tusi lesona faʻapitoa poʻo ni masini otometi.

I le mataupu muamua, e tatau ona faʻapipiʻi i le fale le ua taʻua o keke ceppeck o loʻo i ai le lua tutoʻatasi faʻaituau: "Mai le fesoʻotaʻiga" ma le faʻavaʻa o le o le malosi o le malosi o le malosi .

Vaai faalemafaufau o loʻo ia te oe uma le moli, TV, E mafai ona teuina e le O Stove Waterd, Audio meafaigaluega ma se pamu fou. Ma faʻafuaseʻi ona tufaʻatasi le malosi o le malosi. E te alu ifo i lalo i le potu i lalo, amata le mana o le pauna ma fesoʻotaʻi i le nofoaga faʻapitoa o le fale. I le mavae ai o se taimi e toe manatua ai i latou, ma afai o le ae taofia le atototoina o le fiafia, ae ia aua nei tape le nofoaga mai le 'upega tafaʻilagi, le afi afi e mumu. E le tupu lenei mea pe a faʻapipiʻi se suiga siisii ​​i totonu o le fale.

Ina ia aua neʻi e tigaina i le tusi lesona, faʻatau le eletise eletise i le nofoaga ($ 50-150). I le tulaga lea, o le a amata le nofoaga i le kiliki e tasi o le ki. E mafai foʻi ona faʻatau se mea e mafai ona faʻatau mai ai le faʻaaogaina o le pamu o le pamu (o lona aoga mai le tele o fale gaosi mai le $ 200 i le $ 350) - saunia e le o le eletise, ae o le eletise e le o le eletise, ae o le eletise e le o le eletise, ae o le eletise e le o le eletise e le o le eletise e le o le eletise, ae o le eletise e le o le eletise, ae o le eletise e le o le eletise e le o le eletise, ae o le eletise e le o le eletise e le o le eletise, ae o le eletise e le o le eletise e le o le eletise, ae o le eletise e le o se eletise e le o le eletise e le o le eletise e le o le eletise, ae o le eletise e le o le eletise, ae o le eletise e le aoga.

Ae iai ni mea e mafai ai ona otometi ai le nofoaga, e aunoa ma lou auai. E mafai e le eletise ona 'aʻai le setete o le' auʻaunaga autu le eletise ma tutoʻatasi o le nofoaga i le tulaga o le mou atu o le mou atu pe o loʻo pipiʻi i se tasi o vaega. A toe maua le malosi o le malosi, o le avega o le avega, o le State na sosola e tu i luga le auala. Le taimi maualalo o le leai o le voltage i le va o le voltage dild i le laina autu ma le toe faia o le sapalai o le uta mai le Generator e mai le Grourator e mai le Vaomatua e mai le Vertator e mai le Vertator e mai i le Vodgen e mai le Vodorvers e mai le 20 i le 50 sekone.

E mafai ona faigofie ona faʻamalieina le faʻafitauli o le otometi faʻatonutonu o fesoʻotaʻiga i le taofia o lau filifiliga i le eletise. O loʻo, i se faʻataʻitaʻiga, i le tasi-vaega ese804bs / s Es faʻataʻitaʻiga (penisini synchronous iunite; $ 2760) mai le uafu. $ 2950) mai le dastrists "," 230-WFBSG (newline Synchronous; $ 3100) mai le "Amp-Bar", Eisemann P700SBLC (NICKING SYCHRONUS;

Ese804Bs / s Stations Es ma "VIT" ABP-6-230-WCHBSG Sweling Univers ma pule i le sui tufatufaga. O loʻo fanaina le kapeteni o le pulega ma le nofoaga e tasi i le isi faʻailoga mataga ma le mana uaea. O le otometi auala o le depline (masani i le maualuga o le 150 v) poʻo le voltage difthing ma filifili i le faʻaliliuina o tagata faʻatau eletise. O isi vaega o totoe mai i luga ua fausia-i le eletise. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻapolofesa faapolopolo o le "malosi" oA7s8000a (o le malosi o le 5kw), ua lava e faʻafesoʻotaʻi le "leai" o le fale i totonu fesootaiga e mafai ona iloiloina. A saʻo le fesoʻotaʻiga i fafo, o le eletise eletise o tagata faʻatau o loʻo ave i ai - o le nofoaga o le nofoaga o loʻo iai nei "e ala lava" O le taimi lava e le mafai ai (i le dropps, o le voltage ua soona fai pe mou atu), o le nofoaga tutoatasi amata. A toe maua le malosi o le malosi, o le faapipiiina o sui i fafo i fafo. I se faʻaopopoga, o le mana laʻau o le a galue pe a fai o le tane e le uma le suauu. O le a naʻo le manaʻomia e faʻavaivai ai le penisini.

Otometi Pulea Kapeneta, Taamilo poloka (polokalama polokalame, malosi faʻatonutonu, masini o uzo.d.) fofoa latalata i le eletise eletise. Uma le faʻapipiʻiina uma galuega ma galuega eletise e mafai ona tuʻuina atu i kamupani au tamaʻitupe faʻatauvaʻa ma a latou lava auaunaga (o lena, mo kamupani "AOYAMA", "Earth Provices" Mo ni nofoaga laiti, o le otometi amata-luga iunite pe a leiloa le avega i le auala autu e tusa ma le $ 600, ma mo le malosi o le $ 1500-1900 pe sili atu. O le tau o le leo faʻalagolago i le avega malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Ulaula 5/1100 Tapeneta Etpeti mai Mova, Fuafuaga mo 3.6 ma le 5KW, ua fesiligia 900, ma se faʻatulagaina o le autasi o le atunuʻu (Faʻaogaina Vaega Faʻaulufale mai) o le a tau $ 1500-3000, e aofia ai le tau o le siʻitia ai.

O le a le mea e tatau ona totogi atili ai?

Pei o soʻo se iunite ma se afi afi i totonu, o se eletise eletise e pisa. Ma le malosi tele, le tele o lou lagona. E le fiafia le leo o le matua, ina ia taua le saunia o nisi auala e puipuia ai. O le a se mea e mafai ona faia? I le faʻaopopoina o le mea moni o le nofoaga e sili ona lelei tuu i totonu o se potu faʻapitoa (potu i lalo poʻo se faʻaopopoga e le mamao mai le fale), e manaia le filifilia o se leo-puipuia. O le mea mulimuli o le a faʻateleina ai le tau o le nofoaga mo le $ 800-1000. O le mafutaga o le maualuga o tau o tau e mafai ona fai mai o le clut e le na o se uʻamea pulou, ae o se fausaga lelei o le malu o le maalili, o le faʻafefeteina o le gaʻo (Mo se faʻataʻitaʻiga, le nofoaga o le tane ma lona ua), ma isi mea

Ole taimi ole faʻaauau pea o faʻagaioiga o le malae e aunoa ma le toe faʻafouina o loʻo fuafuaina e le aofaʻi o le afi o le suauu ma suauu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i nofoaga laiti ma se vaniva lelei o le tane atoa o le 6.5l, ua lava mo le 3-3.5 itula o faʻagaioiga pe a uma ona utaina malosi. O le tane o se tulaga maualuga (fai mai, 25l) o le a faʻatagaina oe e galue i luga o le tasi toe faʻafouina o le 9-10 itula. E te mafaia, faʻatau se faʻataʻitaʻiga masani, ia maua se faʻailoga faʻapipiʻi pe vave nofo i le nofoaga ma le tane tele. Faʻamolemole ia matau o le suauu o loʻo faʻaaogaina e le gaosi oloa o le uiga o ituaiga eseese mai le tele o avega mai le malosi o le malosi. Mo se vaega tele o le eletise eletise e faʻaaogaina naʻo le faʻavae o le mana, e mafai ona faʻatau mai ai se tane fula i fafo e le o faʻaopopoina le suauu. Ae manaia le "nofo i luga o le paelo ma penisini", ma le mea e teu ai ana faasalaga? Masalo e sili atu le faʻaopopoina o le faʻaopopoina o le fula i le tane. E faigofie atu le tagofia o le tiʻetiʻe. E masani ona faʻatauvaʻa pe a fai o le potu Boiler e galue i luga o le suauu o le Diesel ma le Fooel Teugatupe o loʻo avanoa.

Sefe suauu (e oʻo i le 25%) ma faʻaititia leo (i le 5-6DB) faʻatagaina se faʻaeletoroni Science mo otometi suiga. I lalo o le uta, o le afi afi e fauina ma se numera masani o le 3000 rpm, ma pe a motusia tagata atamamai, e liliu i le paie. O le toe aofia ai o tagata faʻatau atu e tau atu i se taimi o le faʻateleina o le tele o fevaevaeaʻi i le numera. O poloka na poloka e faʻapipiʻi i se faʻasologa o faʻataʻitaʻiga mai Honda, Shotuta, Robin, i le Geko Station Neminwabrick Gromintunm (i le tulaga lea, o le le leoa le tamaoaiga o Gekonwabrick. O le faiga o otometi faʻatonutonu o le saoasaoa o le afi o le afi faʻateleina le tau o le mana o le malosi o le eletise e tusa ma le 10-15% (i totonu o tagata gaosi oloa).

Faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le eletise, e tatau ona e faʻaogaina le tautua a se faʻapitoa. O le tau o ia tautua e tusa ma le 10% o le faʻasologa o le faʻatonuga (pe a fai o mea uma e te manaʻomia o loʻo manaʻomia "mai le tasi lima").

I le iuga, o ni fautuaga mo le tuuina atu o le eletise. E tatau ona faʻapipiʻi i luga o le mafolafola luga, i totonu o se potu vavaeina, puipuia mai le susu, e ese mai i mea susunuina ma le lelei o le ventila. Faʻapipiʻiina le eletise eletise i le fale o Biorar e faʻasa ai foʻi le kesi, ma afi eletise. I se isi itu, e mafai ona e okaina se tulaga faʻamini-container ma se mumū o le taumalulu i le taumalulu taimi, afi tineia ai faiga ma vela. O le tau o faʻataʻitaʻiga i totonu o le atunuʻu e mai le $ 1000. O le leai o se fofo e leai se filifiliga o le a filifili tagata uma e faʻaleagaina le ituaiga nofoaga "iron pusa".

O lea, afai e te filifili e faʻaoʻoina lou teritori i le fale tutoʻatasi o le malosi o le eletise eletise, atonu e avea lau miti ma mea moni. Ma le 'aiga o le afiafi e le tatau ona fai' ai. Le faamalosia.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai mo le fesoasoani o le tapenaina o le vaega o le kamupani "AOYAMA HODOD", "Eco tekonolosi"

Faitau atili