Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa

Anonim

Fa filifiliga mo le toe fausiaina o se tasi-potu potu fale ma le atoa o le 39 m2 i le P46 fale fale

Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa 14089_1

Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
E i ai le matou faʻataʻitaʻiga o le a le aoga i se tamai avanoa e mafai ai ona e faʻaogaina le malutaga - vasega
Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
O loʻo faʻaalia le lanu mumu i totonu, pei ona faʻamamafaina o ona tagata taʻitoʻatasi.
Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
Potumoe kapeneta. Manatua, o le sash i le laupapa e sili atu ona aveese
Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

E ui lava i le mea moni o le Rubric "Design Project" na masani ona ofoina atu ni filifiliga eseese mo le toe faia o fale mautotogi, e le vaivai le asiasiga o lenei mataupu. O le mea ua manino, ona e toatele latou te mananaʻo e maua se tamaʻi paie, toʻafilemu, matagofie ma faʻalauteleina, ae o loʻo ese lava le vevela. Ae aemaise i ni tamaʻitaʻi talavou, o Novice le fiafia o le olaga.

Vaega o poloka fale o nei faasologa e 12 pe 14 fola. O le tasi ma le tolu ma le tolu potu potu. O puipui i fafo o se ceramzite-sima pane ma le mafiafia o 340mm. O puipui i totonu e faia i totonu o le 180 mm faʻamalosia sima. O vaega o loʻo i totonu o le atunuʻu e faʻamalosia ai vaega o loʻo i ai le mafiafia o 140mm, vaega o le tumaʻoti lita - 80mm. O loʻo faʻamalosia foʻi le sima (140mm. O le ulu ulu o loʻo faia i le ofu o le tasi potu potu i le umukuka. Vavaeese vai taele ma faleuila. Afai o se tamai fausiaina-in cherrobe ua saunia. E mafai ona e maua mai le potu nofomau i le fale palota. O le uluaʻi fuafuaga e iai ni tala sese mo nofoaga masani o fale. E leai se tamai vaega faʻaaogaina le le talafeagai. O le vaapiapi o auala e tau atu ai i le umukuka. Alu i fafo o le faleuila, o taimi uma e te afaina ai se tasi mai le faitotoa o le fale. Fufulu ma ua tuu i le umukuka i le umukuka ina ia tumau le avanoa o le pusaaisa.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa

Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
Fuafuaga ao le i toe fausiaina

O ai e nofo i Themberok?

Malosiaga o le Poloketi:

  • Fausiaina o se ese o tamaiti
  • Faateleina le vaega o le faletaele, faapipiiina o se masini fufulu

Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le manaʻoga e faʻafetaui le poloketi (masini e tatalaina i le faʻapipiʻi puipui, faʻaliliu le faleuila i le nofoaga o le auala),
  • I le faʻateʻaina o le vaivai o le mataala o tamaiti,
  • Fesoʻotaʻiga o se umukuka ma se potu faʻaaoga mo le moe

O le galuega faafouina o le "Facle filifiliga" mo ulugalii ulugalii e iai se la tama laiti, ae o le a le mafai ona gafatia se sili atu tele. O le mea lea, latou te tatau ona tuʻu i luga ma nisi o faʻafitauli lagona. E ui i lea, faʻatusatusa i le tuai, o le Lisi Fou e tele isi foʻi sili atu.

Mo se faʻafanua faʻafanua o le avanoa, o le tusiata o loʻo fautuaina e vaevaeina le potu malolo i ni tagata matua lona lua i tagata matua. O le mea mulimuli o le a avea ma potu e tasi e fai ma potu malolo ma pisi. e masani ona asiasi atu i le aiga apack e aiga ma uo, i le tuuina pa i le va o le umukuka ma le ola potu-potumoe, ua tatau ona faia se tonu lautele tatalaina o 10002100mm. E tatau ona faʻamalosia ma le fesoasoani a uʻamea fausaga. O le umukuka e tatau ona faʻaogaina e faʻaoʻo ai ma se malosi malosi. O lenei tali e mafai ai ona e faʻateleina le vaega o le faletaele e ala i le faʻatasiga ma le faleuila muamua. O le faleuila fou o loʻo i luga o le nofoaga o le sili ona laitiiti o le sami.

Vaega Ua foia lelei. E masani ona fai tagavai i totonu o le fuafuaga, ae o le aoga. O le ofutino o le po o le ofu e tutusa i le nofoaga. O le alatele o loʻo tusia i luga o se tuʻufaʻatasiga o lanu uliuli ma lanu meamata. O loʻo aʻafia le ufiufi o laina ma uʻamea ma le taualuga ma le taualuga.

Ma meafaigaluega potu moe potu Faaaogaina maualalo numera o meaafale. O le sofa e ave i le pito i tua i le kapoti. O lenei tuʻufaʻatasiga e oʻo i le pa atoa. I se faʻaopopoga, o le potu e i ai lona lava "faʻamaninoina" - o le rack na faia i le ituaiga o se faʻasologa o se faʻasologa. Ia te ia, pei ona i luga o le pogai, o le a faalagolago ai se curvilliar uaea ma le taualuga, fausia i luga o le ituaiga o pesega. E le gata i lea, taʻitasi o laʻau e tolu o loʻo vali i lona lanu: Mumu, lanumeamata, lanumeamata. Ioe, o le shedelage-showsecacase e le o se lagolago faʻatulagaina, o se vaega o se vaega o le faʻamalosia o vaega, na fananau mai e le tusitala. I luga o le pito i luga o le pito i luga o fata o fata, e tatau ona tuu i isi mea ma mea laiti. O puipui i le malologa o le potu malolo o loʻo valiina i totonu o se anife lanu. Laminate o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le fola.

Fanau O le vaevaega vavaeeseina le potu malolo-potu mai le vasega pepe o loʻo faia i Mywall ma faʻaogaina i le faʻaseʻe laupapa ma le ata maso. Lea e mafai ai ona e faaesea le vasega pepe ma i le taimi lava e tasi e fesoasoani i lona uiga. O le tusiata o loʻo fuafua e faʻaaoga le faʻaleaganuʻu, ae o le manumalo foi o le faʻamalama ma lanumoana. E manaia le foia o se tasi o puipui (200mm mafiafia) - e teuteu i Mrwwall i se auala e maua ai le elich e le fana. O le moega laupapa ua uma ona faamatalaina e le moega laupapa. Le Fagaina o lavalava i le isi, loloto le loloto o nicho, o se fale-i totonu o le potu ua faaauupegaina. O le lamepa ma le lanu samasama lanumeamata e maua ai le pupula o le pupula.

Foliga valea Umukuka E tatau ona fausia ma le fesoasoani o lanu mafanafana ma fiafia - o le tuʻufaʻatasiga lea o Peach (Wall) ma se moli moli (umukuka seti. O le lamolemole curve live laina o loʻo faia i le va o le pito i lalo o le fola e lua. Ua maeʻa ona vavaeʻese le sone e lua o loʻo faigaluega ai, laina ma le pa puipui, ma 'ai, teuteuina i laumei.

Luga o meafale i luma e faʻaauupegaina i le faʻamaloloina o le taualuga. Sei ou nana le fasi o elemene o haloseen posts ma le ea duc e sau mai le ufi. O le lamolemole i fafo atu o fafo contourve e toe fai le laina o le fola i le fola. Ole ulu ulu, lea e aofia ai le faʻavaeina o le kapeneta atoa o kapeneta ma malutaga, o le a fesoasoani e aveʻesea avanoa. Faʻafetai i le lelei o le faataamilosaga o meaafale i le tulimanu, e oʻo lava i se nofoaga mo le nofoa talafeagai.

Faletaele ma le faleuila. O le nofoaga fou e mafai ai ona e faia se masini fufulu i le faletaele, faapea foi ma fata ma lino. Talu ai o le faleuila e alu ese mai le tagata ese, e i ai le manaʻomia o le taʻele i le faleuila o le vaitusi o le vai sapalai. Mo lenei mafuaʻaga, o le fola o le faleuila ma le fouina o le taʻele ua siitia, o le iʻuga lea o le podium ua fausia. O le mea lea e faamautu ai le patu o le paipa mai le faleuila i luga o le kalerut. O se tamai tulimanu fafie e faʻapipiʻi i totonu o le faleuila.

Poloketi vaega $ 1070.
O le pulega o le tusitala $ 400.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Mosture-tetee o lotoa pito i luga o le uamea faavaa (Lusia) 32m2. sefulu mal le fa 448.
Fola
Ulufale Hall, vaega o le umukuka, faletaele, faleuila Ercan Seramik Tomily Harmin (Turkey) 11,3m2. sefulu ma le valu 203,4
Potu o le fanau, o se vaega o le umukuka Laminate Kaindl Storang (Austria) 24,5m2 17. 416.5
Puipui
Fanau Plasterboard i luga o le uamea faavaa 7m2. 7. 49.
Wallpaper Rasch (Siamani) 3 taavale 42. 126.
Ulufale, potumoe, umukuka Becker vai o le lanu sifi (Suetena) 20 l. valu 160.
Faletaele, faleuila Ceramic tile dercan seramik 35.322 sefulu ma le valu 635.4
Taua
Vaega o le potumoe ma umukuka Mosture-tetee o lotoa pito i luga o le uamea faavaa (Lusia) 42,6m2 sefulu mal le fa 596,4
Le mea atoa Vali tagata 10 L. 4.8. 48.
Faitotoa
Vaega Uamea faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa (Lusia) 1 PC. 500. 500.
Faletaele, faleuila Woodsell "saolotoga" (Lusia) 2 pcs. 130. 260.
Fanau Faasee ma le tioata "saolotoga" 2 pcs. - 980.
Faiva
Faletaele Lafo uʻamea uʻamea (Lusia) 1 PC. 100 100
Fufulu le kolobsun kolo (Polani) 1 PC. 90. 90.
Malolo Faleuila kolo. 1 PC. 120. 120.
Fufulu le kolo. 1 PC. 75. 75.
Malamalama
Potu potu malolo, tamaiti Chandelier (Siamani) 2 pcs. 127. 254.
Umukuka Chandelier (Siamani) 2 pcs. 130. 260.
Le mea atoa Halogn limps (Siamani) 26 PCs. 12 312.
Meaafale
Vaega Workrobe Coupe Mr.Doders (Lusia) - - 1750.
Umukuka IKEA '' 'TOIGNE Group (Suetena) 5 laina. - 446.
Ulutala (Lusia) 4.2 POG. M. 270. 1134.
Tane - "Nick Fale gaosi" (Lusia) 1 PC. 200. 200.
Potu moe potu Sofa- "Fale gaosi nick 1 PC. 820. 820.
Kapeteni meafale "Lotus" (Lusia) 1 PC. 2150. 2150.
Fanau Moega (Rusia) 1 PC. 215. 215.
COVE TAʻITAʻI, TAʻIGA O SID, Lotus Shelves 1 PC. 146. 146.
Faamatalaga Faapitoa
Potu moe potu Tusi a le tusitala: Plasterboard, tioata malupuipuia, decoveravement vaega, fetaui lelei - - 4300.
Atoa 12927.

Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
O le pop-showcase softens o tulimanu ma faia le potu malolo - o le potu malolo sili atu matagofie
Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
Musika mini-ogatotonu o loʻo i ai i se tasi o pito pito i luga o le fanau
Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
O le sui o le headset, o le moli ma laupapa lagolago le aotelega lanu o le umukuka o le umukuka ma fatuina se tasi lanu autu,
Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Mai le le mautonu e faatusatusa

Malosiaga o le Poloketi:

  • Aua le afaina ai le lagolago lagolago,
  • I le faleuila na tagofia Washbasin,
  • manuia le sasaina o se nofoaga e moe ai

Vaivaiga o le Poloketi:

  • ni nai nofoaga e teu ai mea tau tamaoaiga,
  • Faʻaititia i le maualuga o le potu malolo ma umukuka ona o le masini o le feteʻenaʻi ma le siʻusiʻu,
  • le tuʻuina atu i le avanoa mo le faʻamamaina masini

O le le mautonu e faʻaopoopoina o lenei filifiliga o loʻo taoto i le mea moni e le o tauaveina o fausaga poʻo ni vaega e le aʻafia iinei. Na pau lava le potu malolo ua vaevaeina i se potu malolo, o se potumoe ma se tamaʻi tulimanu tulimanu i le faamalama. O loʻo faʻavae le mamanu o loʻo faʻavae i luga o le faʻaaogaina o faiga faʻasao ma lanu lanu. O le manatu autu manatu o le taʻalo lea o le autu o le diagonal. O se ata tifaga o le foloa ma le taualuga e maua ai totonu ma nisi dynamics. O le alafua mai Latagofie Laʻau o le laʻau laugatasi o le fale, laititi sina foliga o loʻo kolosi, e oʻo atu i le potu malolo ma le faitotoʻa lava ia i le faitotoʻa. O le tuʻufaʻatasiga o se oak ma patele o mea e fai ai le fola i totonu o le potu i totonu o le fale mautotogi. O le autu lava e tasi e lagolagoina i le ata o le charamic fuli i luga o le puipui o le faletaele ma faleuila, i le ata i le umukuka.

Fuafuaina Anamua e le suia. O isi mea o totoe i le nofoaga e tasi o le ofutino o loʻo faʻatumuina i se faigofie "faʻatumu" ma faʻaseʻe faitotoʻa. O puipui ma le taualuga ua ufitia i le vali vali.

Potu potu-potu moe. I le pito i lalo o le malamalama o loʻo pipili o le pa, o le lanu autu e avea ma se uliuli lanumoana lanumoana, o loʻo osofaia e le tolu paʻu. E sili atu latou fuafuaina mo le teuteuga nai lo le autu, moli. O le vaega lagolago "Guilon Auauna atu o se moli uila latalata ane ma lanumoana varated state state na tautau i luga o le sofa. O le puipui, latalata po o fea ua faʻapipiʻiina le sofa, e valavala e se maʻa teuteu. O le sofa lava ua na maua mai i itu e lua ma fata.

I le potu malolo (pei o le umukuka) e tatau ona tuʻufaʻatasia le taualuga, o le tuʻufaʻatasiga lea o le digwall ma se pogisa susulu malamalama. O le tuʻufaʻatasiga e sili ona teuteu, ae faʻaititia le maualuga o le nofoaga i le 5 cm. E ala i le faʻalauteleina o le lanu, lua "e lua faʻailoga o loʻo tuʻu. O fesili o le malamalamaga o le potu, i totonu o le loloto o lagona, o le nofoaga mo le moe ua faatulagaina. E le mafai ona viliina lenei mamanu na o se moega. O le vaega tele o le podium ma le fausia-i luga o le ie puipui, luga-atlesholino ma le maualuga o le 40 cm. O le itu o ia e maua ai le matauila. E sui le pupula o le malamalama, ua fuafuaina e faʻaaoga le le mautonu.

I le umukuka O le meafale i luma o loʻo faʻatulaga i le mataʻitusi "g". Afai o le lanumoana lanu pule i potu nofomau, ona e mumu lea. O aia faapitoa o le laupapa plardperboart Pusa faafeagai o le umukuka headset. E fai ma ni mea geomoric: I le talaʻaga o le faʻasologa i le lio, e lua malupuipuia mafiafia. O le uunaiga storedware (lapoa lapoa) o lo o tuu i luga o le fola o le umukuka. Lanu-samasama samasama ma lanu uliuli faavaa.

Faletaele ma le faleuila. O suiga ogaoga i le uaea o feutagaiga o fesoʻotaʻiga. O le plug ua faʻapipiʻiina o se tamai laupapa fufulu ma le le fiafia i le taʻele. Plumbing sui sui fou. Fanua le fola ma pa o se talaaga, faʻaaoga le samoa oneone-lanu papaʻe. O le pala e tautua le lanumoana o le tele o le tele.

Poloketi vaega $ 600.
O le pulega o le tusitala $ 200.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Alatele, potu malolo Lameited parquet kronotex (Siamani) 16.9m2 - 480.
Umukuka IOLA POCERLAVIING CONDYWORDY (Italia) 8,6m2 26. 223.6
Faletaele, faleuila Ceramic tile imola. 2,7m2 lua sefulu 54.
Puipui
Ulufale, potumoe, umukuka, vaega o le potu malolo Acrylic vali "Octava" (Lusia) 26 L. 4.9 127,4.
Vaega o le potu malolo Teuteu maa "estal" 5,4m2 sefulu ma le iva 102.6
Faletaele, faleuila Ceramic tile imola. 26.5m2 lua sefulu 530
Taua
Potu malolo Plasterboard i luga o le uamea faavaa (Rusia) 5.9m2 iva 53,1
Vae vaefa o parisi (Farani) 11m2. 48. 528.
Umukuka Plasterboard i luga o le uamea faavaa (Rusia) 3.4 M2 iva 30.6
Faaaliina le taualuga barris 5,2M2 48. 249.6
Malologa Lauga o vali "Octava" 8 l. 4.9 39,2
Faitotoa
Vaega Ulufale, Steel Vidoors (Lusia) 1 PC. 500. 500.
Potu malolo, umukuka, faletaele, faleuila Paleti faitotoʻa (Finelani) 4 mea. 90. 360.
Faiva
Faletaele Steel taele (Lusia) 1 PC. 100 100
Fufulu alavai (Polani) 1 PC. 170. 170.
Vevela solo solo 1 PC. 180. 180.
Malolo Faleuila, handbasin cianit 2 pcs. - 267.
O agaga tumama 1 PC. 130. 130.
Malamalama
Potu malolo Liligi moli 6 PCs. 60. 360.
Halosen moli 2 pcs. 10 lua sefulu
Pa puipui 3 PCs. 150. 450.
Potumoe Taualuga moli (Italia) 1 PC. 100 100
Wall lamepa (Italia) 2 pcs. lima sefulu 100
Umukuka Lamepa i luga o le paʻu (Siamani) 6 PCs. lima sefulu 300.
Fausia-i lamepa (Siamani) 2 pcs. 100 200.
Fuga Fusi (Siamani) 2 pcs. 40. 80.
Malologa Halosen moli 10 fasi. 10 100
Meaafale
Vaega Workrobe, Meafaigaluega (Lusia) - - 700.
Umukuka Umukuka seti "styluted umukuka" (Lusia) 2.5 pog. M. - 1000.
Vaega enge (Italia) 4 mataupu - 510.
Potu malolo Sofa "fale gaosi Mati 8" (Lusia) 1 PC. 700. 700.
TAʻITAʻI, TAʻITAʻI O LE TAʻITAʻIGA O SPOK (Y. Korea) 2 pcs. - 340.
Kapeneta, fata (Lusia) - - 500.
Tube i lalo ole TV (Y. Korea) 1 PC. 300. 300.
Faamatalaga Faapitoa
Potumoe (podium) Laupapa laupapa, Plywood, ie - - 84.
Momoliga - - sefulu ma le iva
Orthopedic storess "Tatami" (Lusia) 1 PC. 680. 680.
Shelves, Poan Design - - 110.
Atoa 10778,1

Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
Pogisa, lavelave faʻafitauli o le taualuga i le potu malolo - o sina mea e le masani ai, ae matagofie
Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
O le umukuka ua foia i le lanu lanu, o le mea ua manatu o le "Winter" - o le paʻepaʻe, mumu ma le lanumoana lanumoana
Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Sasae i Sisifo

Malosiaga o le Poloketi:

  • Fausiaina o le tele o le fale
  • Masini faʻapitoa nicho mo pusaaisa,
  • Faalapotopotoga o falefaigaluega

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faʻaititia le nofoaga e nofo ai
  • le manaʻoga e faamaopoopo le poloketi (faia se avanoa i le pusa faʻapipiʻi),
  • Tuaoi o le umukuka ma se potu faʻaaoga mo le moe

E ala i le toe mauaina o lenei potu, ua atiae ai e tagata iloga se poloketi faʻapitoa, ia talafeagai mo aliʻi ma tamaʻitaʻi matutua, ma o loʻo taʻitaʻiina se olaga faʻaleaiga.

O le leo i totonu o le totonu o loʻo fausia ai se autu o le ituaiga. Elemene e le fiafia i ai i le gagana Iapani o loʻo nonofo o le faʻamalologa "fusia" i totonu o se lautele Europa avanoa. Tele "maualuga" faʻailoga o le umukuka, faʻalilolilo o le asthetic amethetics potu o le potu malolo, o se mea manaia o le faletaele o le a le faʻatagaina oe ma lenei aiga.

Fale ma fai togafiti. O le muamua faitotoʻa faitotoʻa o le umukuka o loʻo pipiʻi. O le iʻuga o loʻo fausiaina ni nai iʻa e lua: tasi i totonu o le umukuka, o le isi i le ala savali. Oi i latou, o loo i ona luma le faitotoʻao mai le pito i luma, faʻamalosia le laulau ma le faʻata ma teu ai le masini fufulu. E le afaina, e le faigofie, talu ai o paʻu ma le sapalai o loʻo nofo lata ane.

O le iʻuga o le toe faʻaleleia, o le tamaʻi taleti potu e sui ai le lapoʻa (4M2), o loʻo faʻamauina i luga o le puipui ma faʻaaoga i le taimi e pei o se tagata fana. E lenei potu e maua ai se vaega o le avanoa avanoa. Lea e mafai ona e teuina ma lavalava, ma taʻaloga meafaigaluega, ma le tele o isi mea. Ua fausia nei vaega o ofutino mai le drywall. O faitotoʻa ma faitotoʻa o faletaele e faʻapipiʻiina ma le veneer.

Potu malolo E vaevaeina i nofoaga mo faafiafiaga ma galuega. E iloa ai le va o nei sone aoga, o se hack hack ua tautua. Mai i luga o le taualuga o loo i ai se fafie pepelo balka, ma luga o le puipui-oAves. O le nofoaga faigaluega, o loʻo faʻaalia saʻo i tafatafa o le faamalama, le mafai ona tuʻuʻesea.

O elemene laupapa uma na faʻaaogaina mo le mamanu o le potu e faia e okaina. Teuteuga laupapa laupapa ma o le "sili atu" tumau "le totonu. I le taimi e tasi, o e na nafa foʻi ma se matafaioi, muamua, o fata ia o loʻo faʻatulagaina o tusi mo tusi, ma stylized Iapani). Toetoe o feusuaʻiga uma i totonu o le potu malolo o loʻo ufitia i se sikale sima, ma mai luga o loʻo ufiufi i le belgian kapeta o fulufulu masani. O le mea manaia o le kapeta o lenei kapeta ma se mamanu faataamilo i le tino na foliga tutusa. O le seti o meafale na ofoina mai ai meafale mo le potu malolo e faigofie ona suia i se nofoaga moe.

O le vai o loʻo faʻaaoga o se faʻamau o le tasi o le tasi o puipui. O le vaega o totoe o puipui i potu uma, vagana ai mo le faletaele ma umukuka ("pupuʻu"), o loʻo ufitia i le pepa puipui i lalo o le vali pastel-piniki.

I luga o le umukuka E le mafai ona tosina mai ai le mafaufau o se lanumoana lanumoana lanumoana lanu o puipui. Inu ma le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe "Apron" na ia faʻailoa ai se lagona o le mama ma fou i totonu o le siosiomaga. O le galuega o le sailia o se nofoaga talafeagai mo le pusaaisa ua uma ona foia. E pei ona matou fai mai, o le faitotoa tuai ia tapunia le umukuka i luga o le umukuka, o le potu fou. I totonu o totonu o le umukuka o le a iʻu ai i le iʻuga, e tumau lava le avanoa mo le pusaaisa, lea e te mafaia e faʻafetaia ai e pei o le TV. Mo se tamai potu, o le sili ona lelei o le undercer o le umukuka modules o se magoto i le tulimanu, o le ogaumu i le ogatotonu. O le '' aʻai laulau laulau tioata laulau tuʻutuʻuga faʻatagaina oe e sefe le lagona o le avanoa. O le umukuka o loʻo maualuga le faʻaaogaina o le maualalo-votage Lumonires i luga o le paʻu o loʻo i ai nei.

O le fola i totonu o le umukuka, i le auala tele ma i le ofu o le potu e lafoina ma ceraralic fafie. O le taualuga o le fale mautotogi e le o faia ni suiga taua - pe a maeʻa tapenaga muamua e vali paʻepaʻe.

Faletaele. Mo le tele o le faʻaaogaina o le vaega o le nofoaga, o le tagata folau muamua ma le faletaele e tuʻufaʻatasia. O le faʻaletonu o vaega i le va oi latou e maua ai se isi avanoa i le mea e mafai ona e faʻapipiʻi ai le peimeni. O loʻo aumaia ai se eseesega o lanu gamma-voufesa tuʻufaʻatasiga o lanumoana, mumu ma le samasama siminic faaputuga, faʻapea foi ma mea auro mo acutic vaega. Paʻepaʻe Paʻepaʻe ma Chrome Sagisaina lelei faʻatusatusa ma le poleti o puipui ma fola. Moli le faletaele ma le halogien places.

Faletalimalo O loʻo manatu e sioa e faʻaaogaina le palasitika Windows ma le lua potu potu tioata, ina ia o fugalaʻau e faʻaalia.

Poloketi vaega $ 700.
O le pulega o le tusitala $ 200.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Workrobe, faletaele Plasterboard i luga o le uamea faavaa 29m2. 12 348.
Fola
Alatele, Workrobe, Kamukuka Ceramic tile "clamiccs" (Beirtus) 15.7m2. sefulu mal le fa 219.8.
Faletaele Ceramic faaputuga "ceramic" 3M2 12 36.
Fale o le potu malolo Sizal (Belgium) 17,8M2. 40. 712.
Puipui
Potu o le potu, faiʻelaina le potu, Kitchen, kapeneta Suavai Faʻateʻaina vali vfa (Siamani) 20 l. 3. 60.
Pepa puipui mo le valiina Marburg 10 rolls 35. 350.
Umukuka ("apron") Ceramic faaputuga 2,6m2 sefulu ma le lima 39.
Fale-potu - Kapeneta (tasi puipui) Berry cork ufiufi (belgium) 10.3m2 40. 440.
Faletaele Mosaic (Saina) 7.7m2 Aua. 431,2
Ceramic tile steuler (Siamani) 12,4m2 tolu sefulu 372.
Taua
Le mea atoa Vai-emulsion vali dfa 10 L. fa 40.
Faitotoa
Vaega Uamea faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa (Lusia) 1 PC. 500. 500.
Faletaele, kuka potu Fanua Faleoloa (Lusia) 2 pcs. 200. 400.
Faiva
Faletaele Bidit, faleuila, magoto jaka (czech republic) 3 PCs. - 240.
Lafo uʻamea uʻamea (Lusia) 1 PC. - 200.
O le fefiloi o le palu (Siamani) - - 150.
Malamalama
Umukuka IKEA TOWER LAP 1 PC. 100 100
Le mea atoa Haloseen moli (turkey) 30 PCs. fa 120.
Meaafale
Ofu Modular pax system ma ikea mea faigaluega (afifi afifi) 5 pose M. 260. 1300.
Umukuka O le aoauli seti (Italia) 5.4 POG. M. - 500.
Umukuka seti (Lusia) 7 o. M. 350. 2450.
Fale o le potu malolo Sofa, nofoa - "fale gaosi Mati 8" (Lusia) 2 pcs. - 1366.
Laulau komepiuta (masani) (Lusia) 1 PC. - 200.
Tane M.I.M.M. (Lusia) 1 PC. lima sefulu lima sefulu
Fata (e okaina) (Lusia) - - 300.
Faamatalaga Faapitoa
Potu Teuteuga laupapa laupapa 10. M. lima sefulu 500.
Atoa 11424.

Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
Tokado Posters na faʻaaogaina i le kapeneta
Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
O le faʻaaogaina o le laupapa laupapa i luga o puipui ma le pito i totonu o le potu malolo alofa tunoa ma se ituaiga o mafuaʻaga maeʻa
Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
Europa o loʻo atagia i le ata o le umukuka
Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Valivali Dynamics

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faaaogaina le faʻaaogaina o le avanoa,
  • Masini o se isi potu lavalava,
  • Tuueseeseina o potu nofomau i luga o sone aoga,
  • Faalauteleina o le faletaele

Vaivaiga o le Poloketi:

  • le manaʻoga e faamaopoopo le poloketi (faia se avanoa i le pusa faʻapipiʻi),
  • O le faia o meaafale mo le potu malolo e mafai ai ona faateleina le tau o le poloketi

Poʻo ai lava o lenei fale mautotogi o se tagata nofo toʻatasi, o se ulugalii talavou o le teine ​​tutoʻatasi - O nei tagata e vaʻaia o latou mea e mafai ona nonofo i foliga eseese.

Falefaafiafia. Toe fausia amata amata le tuʻufaʻatasia o vaega tuai i le alatele ma le fausiaina o le fou mai le paso poloka, faʻapea foi foi ma le ogatotonu (1200 mm lautele) i le va o le umukuka) i le va o le umukuka) i le va o le umukuka) i le va o le umukuka ma le potu. O le iʻuga, o nei nofoaga e lua e toetoe lava faʻatasi. O le potu o le potu ua fausia, o le pito i luma o le ua faʻaaogaina i puipui o le ata. Ma le isi, o le nofoalii muamua i le umukuka ua oofu, ma ua teu i leoleo leoleo i le alafua o le tufaifai. O le faʻata i le faʻavaʻa ma le pito i tua ma le laʻau ua tuʻuina i le itu taumatau o le faitotoʻa ulufale. O le fola tuusaʻo i le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo lavea ma se moli-beige lanu. O le laupapa tusi o loʻo tuʻuina i luga o le foloa i totonu o le potu malolo, faiʻelaina potu ma vaega i totonu o le umukuka. O le tulaga o le pito i luga o le pito i luga o le alatele o le pito i luga o le sone o le 100mm mo le nanaina o halogn luminare.

Potu malolo. O suiga o fuafuaga na gaosia e mafai ai ona e faʻailoa mai ni vaega eseese e tolu o le potu i totonu o le potu: O se potu laei, o se fale faigaluega. Faatasi ai ma le tamai avanoa, o avanoa mafai lea ona fauina-i faiga tau teuina e tusa ma ata faʻapitoa e lelei faʻaogaina. Ae e tatau lava ona ola i tafatafa o 'eleeleaina o laʻau e faʻateleina ai le tau o le poloketi.

O le vaeluaga vavae ese le potu ofu o loo i se tulimanu. Mo se vaʻaiga vaʻaia i le avanoa i le teuteuina o faitotoʻa o palu, o le ofu o le ofu e fuafua e faʻaaoga ai le faʻaata faʻatalanoaga. Le isi vaega o le galuega: O se laulau tusitusia, na faia e tusa ai ma le tusi a le tusitala, ma se komepiuta. I le itu tauagavale o le fale faigaluega e iai le muamua o le lakapi vavae ese le "kapeneta" mai se moega sili ona fiafia. O le faʻapipiʻi ua saunia e le "faamalama mo fesoʻotaʻiga". Afai e tatau, e mafai ona vavaeeseina le fale faigaluega mai le moe o le moe. O le ulu ulu o latalata i le ponaā, o loʻo fausia foʻi i se tulimanu i puipui. O moega e tuu i lalo o le moega mo le teuina o uili mo le teuina o moega. I le isi itu, e i ai le maualalo, ae o le potu fatafata o Darwers ma le TV i luga o le puipui. O le mea autu o le flarie ua gaosia e tusa ai ma ata taʻitoʻatasi. Mo le lautele o le malamalama, o le Windub Wimp o loʻo faʻaaogaina mo le lotoifale-faʻaopoopo.

I le lanu lanu o le nofoaga e nofo ai, o le susu ma le 'aisa mumu lanu o loʻo i ai, o le taimi nei o loʻo i ai, o le a o le Komiti o le Beach Calqut. Ma le isi, o le avanoa o loʻo tusia i luga ma se teuteu teuteu, teuteuina i le sela mumu mumu. O le secmise Shiris of Basmoredy Midgents ma i le taimi lava e tasi na sofi i se mea laiti o le le mafaamatalaina o le le mautonu i le umukuka.

Umukuka. O le poloketi e manaʻomia ai le eletise. Umukuka vai fesoʻotaʻiga tumau le suia. Vaʻaia se tasi, o le cuisiine ua vavaeʻese mai le potumoe i le vaifofo lanu o le puipui, o le lanu o koko ma le susu ua faʻaaoga mo latou. O lenei sone o loʻo tuʻufaʻatasia ituaiga lua o luga o luga o luga-shipy (foloa laupapa, ua tele vaalele o faʻaseʻe kapeneta, tioata 'tioata laulau, fola ma puipui). Falstrenka, o loʻo iai se tamai laulau lapotopoto, o loʻo faʻamamafaina le 'aʻai nofoaga. Mo le gaosiga o lenei mamanu e faʻaaoga ai le susu. O le umukuka "apron" e faia mai i le matete uʻamea pepa. O le tulaga o le laupapa pito i luga o le laʻasaga i luga o le lalagaina o loʻo faʻaititia i le 100mm (mo le masini na faʻamalosia ai le tosoina ma le faʻapipiʻi o lamepa. O puna o le malamalama o loʻo i lalo o le use umukuka a le umukuka, saofaga i le potu paga o le pese selelo matau ma e taua tele i le taimi o kuka ma fufulu ipu i le taimi o kuka ma fufulu ai ipu o kuka ma fufulu.

Faletaele. O le taui o le toe faʻafouina faletaele ma o le faleuila e tuʻufaʻatasia, o loʻo le mautonu ai le vaega o le tasi. O le tasi o faitotoʻa o le faletaele e faʻapipiʻi e poloka, o le isi e faʻalauteleina i le 800mm. O le maota o le Twed o loʻo tuu ai se tulimanu hydromassage taʻele ma le laʻei laʻei. I le tulimanu i le pusa redw, o se mea o loʻo faʻapipiʻiina o se fasi mauga mo le faleuila o le faleuila. O le avanoa i luga atu o loʻo faʻaaogaina mo le masini o loʻo ia teʻi ma le pito i luga ma le pito i luga halosen.

O le ata o le glossy tuufaatasiga o le susu-paʻepaʻe paʻepaʻe o loʻo faʻaogaina i le tulaga ma le fausiaina-i le maualalo-voltage halomen lamepa. O lenei matua faateleina le malamalama o le faletaele. E aofia ai le atoa o le lanu o le fale mautotogi o le fale mautotogi iinei ua uma ona tupu i totonu o tuufaatasiga o chimotic lole ma mostic.

Poloketi vaega $ 1500.
O le pulega o le tusitala $ 600.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Ulufale Hall, faletaele, umukuka Paso poloka 23m2. 4.8. 110.4
Fola
Vaega o le alatele, vaega o le umukuka Ceramic tile marazzi (Italia) 4,5m2 23. 103.5
Faletaele Ceramic tile meissen (Siamani) 3M2 17. 51.
Malologa Upfloor parqut laupapa (Finelani) 30.2M2 45. 1359.
Puipui
Faletaele Ceramic Bile Meissen. 19,5m2. 22. 429.
Mosaic (Saina) 3M2 32. 96.
Malologa O le tuai o vali "Ruslux" (Lusia) 20 l. fa 80.
Stucco "ruslux" 12.5 L. 3,3. 41,3.
Taua
Faletaele Faaali mai le taualuga o le aszo (Falani) 3.9m2 45. 175.5
Alatele, Workrobe, Kamukuka Mosture-tetee o lotoa pito i luga o le uamea faavaa (Lusia) 11m2. sefulu mal le fa 154.
Malologa Vai vavaeeseina vali "Ruslux" 10 L. 2. lua sefulu
Faitotoa
Vaega Uamea faitotoa (Lusia) 1 PC. 700. 700.
Faletaele Swing Wooden (Rusia) 1 PC. 220. 220.
Ofu Sliding, ma le faʻataina o LUMI (Lusia) 1 PC. - 1200.
Faiva
Faletaele Fundbusin, idoo faleuila (Finelani) 2 pcs. - 270.
Tulimanu hydromassage ball Teuco (Italia) 1 PC. 3200. 3200.
Malamalama
Faletaele, ulufale i totonu o le hall, umukuka Halogn lameps midbel (Siamani) 15 PCs. 25. 375.
Umukuka Taofia le palaka mitamita. 1 PC. 125. 125.
Potu ato potu Taofia le lamepa qvadra (Spain) 1 PC. 240. 240.
Wol moli 4 mea. 60. 240.
Kapeneta Lamepa i luga o le Shedel Ture 1 PC. 96. 96.
Meaafale
Vaega Kadel workrobe (Rusia) 1 PC. - 1500.
Dresser mo seevae ma Myoa faata 1 PC. 210. 210.
Potu ato potu Chest IKA. 1 PC. 400. 400.
Galue nofoa (Taiwan) 1 PC. 250. 250.
Ofu Meafaigaluega mo Workroebe IKea - - 330.
Umukuka Aoauli ulu 4 mataupu - 450.
Umukuka ulu ikea 4 pog. M. - 1990.
Faamatalaga Faapitoa
Faletaele Tioata malu 5 fasi. tolu sefulu 150.
Umukuka O mea taulima "uati" - - 600.
Potu ato potu Rack, moega, counterttop, Helteves (aganuu) (Lusia) - - 3000.
Atoa 18165.7
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tasi-potu potu fale i le fale o le P46 faasologa 14089_19

Architect: Artm Ovchinnikov

Designer: Vitaly Boyarkin

Demigner: Julia Gavirileva

Designer: Natatalia Arkishivva

Designer: Yuri glogutu

Matamata i luga

Faitau atili